att ge och ge och ge

är så trött på att alltid komma i andra hand. men igår sa mamma "men så har det ju alltid varit, och ändå finns du alltid där." är jag inte en bra vän? som tar att bli behandlad som skit och ändå finns där när jag väl behövs? vill bara sätta ner foten och säga ifrån men jag kan inte. inte för att jag vill vara snäll utan för att jag vill vara där för dig. önskar bara du lät mig vara det, lite oftare.

gonatt.

tv

frusna män söker kärlek är ju lika sött som ensam mamma söker! blir alldeles kär bara av att titta på det! jag är en sucker för sånna program alltså :P hehe.

plän skrev en bra kommentar här under. "det är galet hur länge vi har varit kompisar egentligen. Även om vi inte träffas så ofta" och det tänkte jag på i helgen när vi träffades. det spelar ingen roll hur lång tid det går emellan att vi umgås, för det känns aldrig konstigt eller sådär stelt som det kan bli. det är som om vi alltid ses :) BRA!

har ätit för många kanelgifflar. eller inte så många egentligen. men man blir ju mätt direkt. dricker även svinmycket vatten. hållt på med det några veckor nu. flera liter om dan. mest på kvällen, innan jag ska sova. får alltid springa på toa två-tre gånger per natt. jobbigt. men det är bra med vatten.

to do

har massor att göra imorron innan emilie kommer. städa, diska, tvätta och göra rent till pesetas. roooooligt! inte. ska även gå och slänga alla glasflaskor från festen om jag orkar det. det låter kanske inte som så mycket men här är sjukt stökigt! tänk dig att du varit iväg flera dagar och packat upp resväskan i vardagsrummet, efter hand som du behöver något i den. sedan slängt allt på soffan, bordet eller golvet när du är klar. och ovanpå det har du skrivit ett PM som krävt böcker, häften och anteckningar. mycket grejor med andra ord.

har köpt en ny sorts mat till pesetas eftersom han inte gillade den andra jag köpt. han åt bara vissa sorter, så kräsen han är den lille pälsbollen. söt med.

nya bloggplattformen

nu är min blogg flyttad till den nya plattformen.

var inte sugen på greksallad när jag väl skulle handla så jag stekte hamburgare istället. att det kan vara så gott, det är rätt konstigt. nu är jag svinmätt.

har ELLE-tröjan på mig idag. eller, klänning kanske man ska kalla det? t-shirt stod det, men den går ju nästan ner till knäna. den är skön iallafall. sitter svinbra.

klarade förresten hemtentan, gött :)

kollade över min ekonomi igår, är faktiskt nöjd. sedan kom jag på att jag har ett bostadsbidrag på 300 jag inte hämtat ut. då blev jag ännu mer nöjd. skönt. fast o andra sidan är jag fortfarande skyldig familjemedlemmar några hundra (1100) så jag ska väl inte jubla än. haha.

fast bättre än 11.000 som izza var skyldig sina föräldrar!

har kommit fram till en sak förresten. ni vet när man var liten och fyllde i sånna där "mina vänner"-böcker? så skulle man skriva vilka som var ens bästa vänner. jag skrev alltid ner typ alla jag kände, och det är nog först nu jag förstått vilka jag borde skriva där. plän, emilie och izza.

fick sms av jenna halv åtta i morse. "det blev ingenting med den pellejönsen" eller nåt sånt skrev hon. jag fattade ingenting. vilken pellejöns? vad snackar hon om? och halv åtta? ville dö. fick gå ut i vardagsrummet o hämta min sovmask (inte packat upp sedan skåneresan än) för att kunna somna om, det var ju alldeles vitt i rummet. ljust. usch. somnade iallafall om, tack och lov. klockan ringde 10. gick upp o skrev klart mitt PM. någon som hört någonting om handledare än? enligt åsa skulle ju det vara klart en halvtimme efter, alltså halv tolv. men åsa är ju åsa.

valborg idag. vad ska alla göra? själv ska jag kurera mig så min förkylning släpper till helgen.

nej nu blev det en massa blaha igen.

tänkte väl!

haha, hon luras så bra, den där emilie.

moppa 40 mil?

emilie har skrivit i sin blogg att hon ska ta moppen upp hit. 40 mil. jag hoppas att hon skojar. men man vet aldrig med henne. det är därför hon är min vän.

idag har jag lämnat in mitt PM, städat på balkongen (inte gjort det sedan festen) och tittat på en jävla massa grey's. det blir aldrig dåligt.

ska gå till willys snart, blir grekisk sallad ikväll.

men emilie, moppe, va? hör av dig!

har skickat in mitt PM och ägnar mig därför åt det här:

ta fram mobilen, bläddra i telefonboken.

har du pussat nr 2? amanda. nej.
vad har du för relation med nr 20? bronson. min gamla mentor och textlärare på gymnasiet.
när ska du träffa nr 30? cedric. tja du, säg det!
är nr 18 söt? benny posten. hahahaha. min boss... säger bara det.
vad var ditt första intryck på nr 33? daniel. jag föll som en fura.
hur träffade du nr 9? anna. genom dansen för många år sedan.
gillar du nr 51? emilie. JAAAAA!
har du träffat nr 3 den senaste månaden? amani, lindas mamma. det var längesen.
är du nära vän med nr 13? åsa jernudd. hahahahahahahaha.
har du gått på bio med nr 4? det är oxå amani, och det har jag faktiskt. jag, linda, amani och jörgen. vi såg moulin rouge.
skulle du kunna gå ut med nr 5? anders claesson. haha ja han är snäll :)
vad pratar du och nr 18 oftast om? benny posten. ja, det blir jobb. han ringde faktiskt igår. om jobb.
känner du nr 1? alexandra hbg. nja.
skulle du kunna ge nr 6 en kram? andreas. har hänt så ja.

roligt att jag bara kom upp till e fast jag gick över 50. undrar hur många jag har i min telefonbok egentligen...


tack

snälla ni måste! så fort han tar första tonen börjar tårarna spruta. har ingen aning om varför. den här killen är fantastisk. för er egen skull bör ni klicka.

mini update

det slog mig nu när jag läste igenom mitt inlägg att jag på torsdag ska möta emilie, mitt i DSM. får ladda ner det trots allt, men endast det avsnittet. emilie är ändå viktigare så jag blir inte så ledsen :)

kom även på att pojken som kallades det är mycket läsvärd, likaså uppföljaren. den första. det är alltså bara dom två första jag läst. ändå har alla fyra stått i min bokhylla i år. vad usel jag är.

aja, sov gott.


ett riktigt gnällinlägg. och ännu en hyllning till hanna fridén. och även några boktips.

man kanske ska utbilda sig till massör?

har tagit ett bad, var tvungen att värma upp mig lite. spänningarna i nacken släppte lite med, men är fortfarande stenhård - alltså i behov av massage!

ska snart ha mens med så mitt ansikte har blivit attackerat av finnar som vanligt. öööhh ibland hatar jag att vara 19. för det kommer väl inte hända en gång i månaden hela livet? alltså, finngrejen. och hela livet är väl att överdriva, så länge jag inte dör innan jag hamnar i klimakteriet. äh, det blev nog för personligt? kanske bara okej för hanna fridén att skriva sånt? om bajs och mens, och hur hon upptäckte att mensen kommit när hon blev blodig på fingrarna efter att ha kliat sig i könshåret.

behöver jag ens förklara varför jag gillar henne?

(hon skriver om annat med. mycket om skönhetsideal och sånt. tycker hon har väldigt bra åsikter om mycket. bajset är bara roligt. ett plus lixom.)

varför är det aldrig något bra på tv när man för en gångs skull kan sitta uppe och titta? jag längtar till torsdag. då är det so you think you can dance, i sanningens ögonblick och DIRTY SEXY MONEY. fan vad jag älskar det. förstår ni hur svårt det är att låta bli att ladda ner? men jag känner att jag måste ha någon serie att följa "på riktigt".

har sjuuuukt ont i ryggen! känner mig spänd där lotta klämde på mig. detta är ett riktigt gnällinlägg. min hals gör ont, min nacke gör ont, min rygg gör ont och ovanpå allt har jag finnar i hela huvet. dessutom vet jag inte om mitt PM är bra nog och fan, nu slog det mig att jag glömde hämta hemtentan idag. den har jag oxå ångest för. men jag vet ju att det gick bra på tillsammans-grejen och den gav ju oxå poäng. men vafan. man vet aldrig.

ska nog gå och lägga mig, och läsa en hittills mindre bra bok än den jag snackat om nu ett tag. läste nämligen ut den braiga på tåget upp igår. (den oskyldige av harlan coben). den var väldigt tvistig och jag gillar tvistar, fast det blev nästan lite många i slutet. det har en tendens att bli det. men fan vad bra den var ändå. svinspännande. jag litar jämt på min pappas boksmak. nu läser jag liza marklunds nobel-nånting. minns inte ens namnet, och orkar inte gå in i sovrummet och hämta den, ska ju dit snart ändå så... har bara läst något kapitel så jag kan väl inte säga något än men har tröttnat lite på den där annika bengtsson. ändrar mig nog snart.


andra boktips:

serien georgia nicholsons dagbok är fan det roligaste jag läst i hela mitt liv. har läst alla sju böcker som hittills släppts i sverige hur många gånger som helst. det här är tonårsböcker, som man läser ut på en dag, men fan vilken rolig dag man får!

inte som andra döttrar av deborah spungen är den bästa seriösa bok jag läst, och den finns inte att få tag på någon stans! varje gång jag läst den har jag lånat den av någon jag känner. den handlar om nancy spungens liv och död, berättat ur mamma deborahs synvinkel. man får följa nancys problemfyllda uppväxt och drogberoende och man gråter efter var och varannan sida, och man blir så jävla arg, när man kommer till slutet. läs den, svinbra.

en annan bok jag gillar är en geishas memoarer. har läst den två gånger. läs den.

och självklart da vinci koden. den är inte överskattad, den är skitbra.


that's all for now. GONATT!

som sagt, hahaha.

det är väldigt ansträngande att hata, därför är jag jävligt glad att du är ute ur mitt liv.

skit

faaaaan. är jävligt sugen på att spela rollercoaster tycoon, men helvetet funkar ju inte på min jävla vista-dator! HATA! blir så jävla less. fan. ska lägga mig och sova.

mitt PM är iallafall snart klar. förutom tidigare forskning, hinner ju fan inte läsa alla böcker på en dag. fattar inte riktigt hur utvecklat det ska vara...

bajs

har jääääävligt ont i halsen nu med.

PM, sjukdom och böcker

OMG GOSSIP GIRL!

och nya grey's och lost såg jag igår. serier är livet.

idag har jag lånat hem 4 böcker och en uppsats från biblioteket i förhoppningar att någon kan hjälpa mig fylla ut under rubriken "tidigare forskning". dock har jag blivit kass. frossade till och från igår men tänkte inte så mycket på det, hade ont i halsen när jag vaknade men trodde det skulle gå över. det har det inte gjort och frossan är tillbaka. visst älskar man livet ibland?

ska iallafall skriva klart mitt PM idag och sedan ska jag ligga på soffan och inte göra någonting tills torsdag kväll då emilie kommer hit. måste vara pigg då!

infosökning

så är man i skolan igen.

heja katarzyna, antm cycle 10.

image246

tacos och PM

känns som det var tusen år sen jag åt tacos! det är lixom en sån rätt det känns onödigt att tillaga när man är ensam. men nu! köpte allt som behövs (och en hel del till, så man slipper gå o handla varje dag) så ikväll blir det mumma! hihi.

sitter o skriver uppsats-pm men vet inte om jag gör rätt. innan jag har skrivit in tidigare forskning är jag uppe i en sida. (sammanlagt ska det vara två, högst!) men ja, vi får väl se. blir dessutom jävligt svårt att hitta tidigare forskning över huvud taget. har hittat en d-uppsats på internet som jag håller på att läsa igenom och imorron ska jag låna en bok på bibblan och en uppsats. hittade inte nåt mer i databasen =/ aja, vi får se hur det går.

back to plugg.

tråkigt inlägg

klockan 05:00 ringde klockan i morse. det var bara att ta sig upp. en timme senare satt jag på tåget. för sista gången, tänkte jag. men sen kom jag på att jag ska upp här i juni för opponering. fy fan alltså.

nu är jag iallafall hemma och hade fått himla massa post. eller mest reklam, men en och annan tidning oxå, och såklart mitt bostadsbidrag och en tröja från ELLE.

lidl har öppnat i vivalla idag, man kanske ska ta sig dit?

helsingborg, våren 2007

image244

image245

internt, men tvunget att publiceras!

igår pratade plän och jag om våra gamla bandinspelningar. vi spelade alltid in på band. kassettband alltså. kunde vara allt ifrån att vi bara lekte till att vi låssades intervjua någon kändis. i timmar spelade vi in på dom där banden. nu har jag ingen aning om var dom är. därför kom det här roliga citatet fram igår:

jag: jag kanske har spelat över det.
plän: nej det vet jag att du inte har, du är för organiserad. dina barbie hade alltid så fint hår.

älskar hur hon drog slutsatsen att jag är organiserad för att mina barbie hade fint hår. jag kammade dom hela tiden. tyckte det var roligt. hennes var alltid rufsiga.

emma sa en rolig grej med men tror det är för stötande att skriva här.

andrew, brittiska talang 2008

tack malin för att jag fick se det här via din blogg! tårarna bara sprutar och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och jag blir jävligt arg om ni inte tittar på den här videon!
(samma video båda länkarna, bara så ni inte ska missa den!)

björket

alright, update om gårdagen.

promenerade till plän strax efter sju. solen sken och mina fulsnygga solglasögon satt på, tillsammans med Lee-jackan från 1977. den mörka jeansjackan. älskar den. hade såklart kläder oxå, men det är mindre intressant.

en bil tutade och jag tänkte självklart att det var åt mig, så jag vände mig om. någon ropade någonting och jag har ingen aning om vem människan var. för en sekund såg det ut som fabbe så jag vinkade glatt men jag har verkligen ingen aning. kanske var någon okänd som skrek nåt fult om min utstyrsel, och så vinkade jag glatt. vad roligt.

hos plän, eller snarare hos hennes mamma lotta, för plän bor ju i helsingborg numera, var festförberedelserna i full gång. lotta skulle oxå ut och festa så vi skålade tillsammans. som sagt tittade vi på körslaget. bra. dreglade som en annan idiot när brolle dök upp eftersom han är så jävla sexig.

lotta är massör och tryckte på min rygg. FY FAN, vad ont det gjorde! hade så jävla många knutor! och jag som tjatat om min onda vänsteraxel, hon bekräftade att jag var stenhård, och tryckte lite extra där. fy fan säger jag bara... har önskat mig massage i födelsedagspresent.

när lotta med väninnor försvunnit började plän och jag bli nostalgiska. vi lyssnade på spice girls, b-witched och popsie. även busta rhymes "gimme some mo" hängde med, och självklart hatten är din.

jag var övertygad om att klockan inte var mer än tjugo över elva och tyckte plän var skit lame som ville gå så tidigt. klockan var visst halv ett, märkte vi. ojojoj, springa springa. vi sprang faktiskt. hela vägen över vägen till bankomaten. sen saktade vi in. undrar varför. vi sprang alltså.

hursomhelst. på väg till björket mötte vi några mesar. "ska ni till björket?" frågade dom. "ja" svarade vi. "det är inte lönt, det är skit dött!" jaha, mesar. vi stack dit iallafall. det var rätt dött. vafan, mer plats på dansgolvet för oss! röjde som dom små röjarna vi är, körde äkta stampa med leroy-moves. (sök på youtube). bäst är tjernobylbarn med HANDEN I NACKEN som är vilse i skogen.

efter ett tag fylldes palatset på. det är mitt lilla palats, fast där luktar mögel.

träffade en del kändisar och emma dök upp iallafall! YEAY!

kvällen var så jävla lyckad - ni kanske fattar. bara att få förslaget att gå och knulla säger ju allt. kom hem halv fyra, åt två mackor på tre tuggor. tvättade av sminket och somnade. försökte läsa lite i min skitspännande bok, bara för att den är spännande, men minns inte idag vad jag läste så får nog läsa om.

sov till klockan tio. frukost och målning.
har målat klart. äntligen! är alldeles vit-grön, hela jag. och rummet.

svinhungrig är jag. blir mammas asgoda kycklinggryta. FAN vad gott. älskar mat. det är det bästa. måste dock dra ner på godis, chips o läsk. har svällt upp som en annan amerikan på senare tid. mina bröst har fan blivit skitstora. en kille jag snackade med igår pratade med mina bröst. jag sa "jag är här uppe, inte där". han flinade. sen klagade han på att inga brudar tyckte han var snygg. han såg helt normal ut. förutom bröstbeteendet. gick och sa hej till tom istället. han är snäll.

hej då!

morrn

vi såg körslaget. vi drack. vi skrattade tills vi inte kunde andas.
har så jävla mycket att skriva egentligen, men får bli ikväll eller imorron.

har inte gjort uppgiften till måndag så dyker nog inte upp då.

nu ska jag måla sista rundan. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!

tv, talang, körslaget

häromveckan funderade jag på ifall man kan ställa upp i talang med talangen att sjunga med stängd mun. jag kan det, men tyckte det vore lite mesigt att komma med. dessutom kan jag bara lilla snigel. MEN. i gårdagens program (följer det slaviskt) var det en kille som gjorde det. sjöng med stängd mun alltså. LILLA SNIGEL! helt otroligt. fast han gick inte vidare, det var inte coolt nog. tänkte väl det, tänkte jag. idag har jag sjungit med stängd mun för min mamma. hon skrattade, jag med.

missar körslaget ikväll. repris imorron = bra. hehe...

mamma o jag gjorde grimaser innan med. vi är experter på det. vi ser så lika ut när vi gör våra grimaser med. det är roligt. vi är lika när vi är fula. <3

igår körde jag mamma o hennes väninna till zuperbowl. anki, vänninan, sa: "hej petra det var längesen man såg dig! och ljushårig är du med!" mamma tillade: "ja hon är så ljus så, men det är fint". anki: "ja hon är så söt!" då blir man glad, fast det är två klimakterietanter som säger det. FAN vilket elakt ord. två fina kvinnor ändrar jag mig till.

nu ska det målas!

paaarty party

fan vad man blir efter i bloggvärlden, bara på några timmar.

idag gick jag upp halv åtta, självmant. klädde på mig, tog bilen och körde till bjärnors. handlade himla massa frallor av alla dess sorter och sedan bjöd jag min familj på frukost. fast bara pappa satt med mig vid bordet, mamma höll på med tvätt istället, tråkis. och henrik sov.

klockan nio började jag måla. fyra timmar senare var första strykningen klar. fy fan vad trött jag är i händer och fötter! ska måla ett lager till på den gröna alldeles strax, sedan blir det dom vita imorron.

måste hinna vila innan kvällens bravader drar igång. endast jag och plän blir det, men det är henne (och emilie) jag helst ville ha med så jag är nöjd! emilie kommer ju upp till öret på torsdag så henne ser jag snart ändå. wiiie!

som sagt, jag och plän, bravader. mamma har köpt två flaskor vin, tror det är säkrast om jag bara tar med mig en - har ju trots allt en produktiv dag framför mig i morgon oxå. vi ska förfesta hos pläns mamma, hon ska oxå ut, det kan bli roligt, hehe. supa och prata minnen, blir kuuul. sedan - björket! kan inte fatta att jag längtar till det ruttna stället egentligen. men fan, är ju uppväxt där! ha-ha-ha...

C YA

(hahahahahaha)

SLUT!

är alldeles slut i benen och fötterna. efter att inte suttit ner på över 5 timmar var jag rätt seg, nu sitter jag äntligen. har målat (och innan dess tejpat o grejat), gått upp till stan (köpte en blus och solbrillorna, yeay!) och dammsugit. ska upp o lägga mig på soffan, senare ska jag träffa izza!

liten update

första strykningen i taket klar. får vänta fyra timmar på nästa. börjar nog inte måla väggarna förrän imorron. kanske en strykning ikväll, får se. roligt och jobbigt är det iallafall :P

nu ska jag duscha och knalla upp på stan. inhandla ett par fulsnygga solbrillor på h&m, dom måste finnas kvar. kolla efter strumpbyxor och nån söt topp till imorron, ifall jag inte kör på bodyn.

hej svej

"... has changed their profile picture"

något som är väldigt skrattretande är folk som tar bilder på sig själva, seriösa bilder, som de tycker blir bra och sedan publicerar lite överallt på det stora internetet. facebook, bilddagboken, blogg osv. jag tycker det är mycket roligt! och jag kan oxå göra det, men har ofta självdistans och skrattar åt mina misslyckade bilder. men alltså ja... det är speciellt en person jag har i tankarna. han är så rolig. haha.

nu väntar jag på att höra nåt från izza, får väl se om det sker...

jag har fått uppdrag på lördag morgon. "du kan väl cykla o köpa frallor". cykla? nänä, här ska det köras bil! om jag ska upp i ottan en lördag och handla frallor till familjen ska jag banne mig köra :D hehe. så det ska jag göra. mest för att jag själv vill, för att det är en fin tradition vi har på helgerna. fast tydligen inte längre, enligt mor o far.

har ätit asmycket mat. det var ju fiskpinnar o spenat ikväll. hehe. 7 pinnar för min del. "vad äter du där uppe egentligen?" frågade pappa. jag äter, men ingenting är så gott som fiskpinnar o spenat. nu är jag dock jävligt mätt. skulle börja tejpa o greja inför målningen men får nog vänta lite till...

fick förresten ta bort alla golvlister själv. det var jobbigt. är inte så händig.

hej

nu har vi köpt färg! grönt o vitt!
kommer bli himla najs alltså.
skönt att höra skånska runt sig.
"trågit" hörde jag på stan. vackert.

jeansjackor

helt otroligt! jag har hittat två jeansjackor här hemma som jag hade när jag var mindre. båda passar, förutom att jag inte kan knäppa dom, men det är ju snyggast att ha den öppen. lyckan är total, än en gång idag! nu har jag en ljus och en mörk jeansjacka. yeay! våren är räddad! haha.

har dessutom hittat en svinfin jeansklänning i en av min mammas alla garderober, och den sitter som en smäck på mig! alla andra klänningar jag provade (min mamma och jag, vi gillar klänningar, skor och jackor...) var antingen jättelånga eller jättekorta. dom korta har min mamma såklart jeans till, men jag tog inte med mig några jeans hit, förutom mina cheap monday som är stora som ett hus. vilket ju är meningen.

dessutom såg jag, när jag packat upp, att färgskalan på alla kläder jag tagit med mig hit var svart/vit/grå. roligt. förutom min body som jag kanske ska ha på lördag, och mina lila skor med vita prickar. så därför letade jag igenom mammas garderob. eller ja, en av anledningarna... hehe.

nu kom pappa av någon anledning hem. jag pratade med honom för bara en liten stund sen och då var han i markaryd. hm. vi kanske ska åka och köpa färg? hoppas. jag vill köra bil med och sportisen är hemma :D yeay! hehe...

har varit ute med euro idag med. underbart vårväder! men stackaren kissar lite blod :( gjort det i några dagar tydligen. bara precis i början men ändå blod. o det droppar lite på golvet här hemma. tycker synd om honom fast han verkar inte lida och är precis som vanligt. går det inte över ska vi ta honom till vetrinären, men det ska nog bli bra.

nu ska jag till stan! ciao!

ÄNTLIGEN!

jag har dött och kommit till himlen. jag har avstått från att titta på alla bandlistor över alla festivaler, för att jag vet att jag varken har tid eller råd att åka. MEN. igår när jag läste kupé på tåget såg jag bandlistan till way out west. jag dog, faktiskt. FRANZ FERDINAND. ska köpa mig en biljett så fort som möjligt! FRANZ LIXOM!!! har väntat sedan arvika 2006 inte blev av. nu jävlar! WHO'S WITH ME?

SKAUNE

underbara, underbara hässleholm!

log som en fåne när jag mötte mamma på perrongen igår kväll. min lilla mamma! tycker hon blir mindre o mindre för varje gång jag ser henne... hmm... men åh vad skönt att vara hemma!

euro gav mig inte så mycket uppmärksamhet, vilket jag delade med mig av häromdagen, att han nog inte fattar skillnaden mellan 10 minuter och 2 månader, så han blir mer glad att mamma kommer hem (som bara varit uppe vid stationen och hämtat mig) än av att träffa mig som varit borta 2½ månader.

men sen blir han söt, efter ett tag. ska visa alla sina nya kompisar (leksaker) och nosa på alla mina kläder. och på pesetas! dom är så söta dom två :)

pesetas verkar förresten handtam nu. helt lugn när han sitter i handen :D

vädret är fint men inte lika fint som i örebro. himlen är inte lika blå här... men jag ska nog ta mig en vända på stan iallafall! se vad som är nytt och vad som är likadant. stöter med största sannolikhet på någon jag känner, och det är ju trevligt :)

annars ska jag börja planera inför mitt målande, förhoppningsvis så köper vi färg idag så blir det målning hela dan imorron :) har bestämt mig för vitt och grönt, härlig!

sen ska jag läsa i media reception studies idag med.

och jag MÅSTE berätta! mamma har planerat sån jävla bra mat när jag är här! ikväll ska vi äta fiskpinnar och spenat! MMM. imorron blir det lövbiff o stekt potatis, MM igen. på lördag ska vi GRILLA! aah underbart! som jag längtat! och på söndag försökte jag få kinamat men vi får se vad det blir. älskar att vara hemma!

ja där fick ni lite update! nu blir det frukost i solen! (om mamma o pappa tagit fram trädgårdsmöblerna?)

image242

dofter och sånt

när jag åkte buss hem från universitetet luktade det ankbajs. ni vet så som det luktar när ni går förbi en ankdamm. inte den trevligaste doften om man nu ens kan kalla det doft.

det verkar som om mitt luktsinne blivit väldigt känsligt på sista tiden. igår gick jag förbi ett blommande träd på väg till affären och det doftade underbart. sommar. när jag sedan gick in i trapphuset luktade det daniel, som ett slag i magen. väldigt oväntat...

just nu luktar det pasta i min lägenhet, för jag har ätit snabbmakaroner, mmm.

en bra doft jag ska få uppleva ikväll, eller egentligen två är:
hemma
och euro.
drömde att jag borrade ner näsan i euros päls och kände ingenting! det var hemskt! hans underbara hundlukt var borta! det får inte hända alltså.

en annan mardröm jag hade häromnatten var att jag färgat håret mörkt igen. jag blev så jävla arg på mig själv! men en del av mig ville bli mörkhårig igen medan den andra var arg för att jag äntligen fått en så jävla fin blond nyans. ett sådant dumdristigt beslut ska jag alltså inte ta igen.

nu måste jag packa! blev inte så mycket gjort igår. har bestämt mig för att inte ta med laptopen, har ändå så mycket annat planerat, och vi har ju en hel del andra datorer på floragatan, haha, så det ska nog ordna sig. men kommer nog inte vara lika nördig under mina dagar där nere.

hörs när jag är i skåne!

ännu en solig dag!

vad underbart det är att sitta i solen en hel dag!

har suttit och läst på balkongen mellan tvättrundorna. tror inte solen tar något men man blir varm ända in i skelettet. alla problem blir som bortblåsta.

ikväll blir det packning, har redan börjat så smått.

äntligen!

gossip girl is back och fy faaan vad bra det är!!

vilken underbar morgon!

jag vill verkligen ha en jeansjacka. undrar om jag har kvar någon i hässleholm?

idag är jag som sagt ledig och har sovit i 11 timmar. underbart! solen strålar och termometern stiger sakta men säkert över 10 grader, uppåt uppåt uppåt. det ska tvättas idag, för imorron drar jag neråt landet. jag är så exalterad att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. jag måste börja packa.

det som står på schemat i hässleholm är:
- måla rummet (ska få nytt sovrum)
- plugga (bajsåsa)
- björket (YEAY!)
- träffa min vän izza
- köra bil (hehe)

solen börjar snart titta in på balkongen, det blir en eftermiddag på den. gött!

gonatt!

jag och martina sa idag att när man är ledig och vet att man kan vara vaken hur länge som helst så går man ändå alltid o lägger sig jätte tidigt. det ska jag göra idag. eller, tidigt och tidigt, men tidigt för att vara ledig imorron, ni hajar?

ska hur som helst lägga mig och läsa den oskyldige av harlan coben. hittills är den jätte rörig men ändå bra. kan knappt sluta läsa, sånt gillar vi!


there's too much water under the thing or whatever

nej, det fick bli grey's anatomy istället.

jag hörde en röst som sa "petra, du kommer dö idag."

när jag satt på bussen till skolan i morse och lyssnade på uppsnärjd i det blå samtidigt som jag kisade på grund av solen i mina ögon tänkte jag att livet kan inte bli mycket bättre än såhär. ändå kunde jag inte släppa känslan att jag kommer dö idag. det bara smög sig på, helt plötsligt, som en klump som la sig i halsgropen. "petra, du kommer dö idag."

väl i skolan med 1½ timmes bilresa framför mig kände jag att jag kommer dö i en bilolycka. känslan satt i jättelänge. större delen av dagen. jag kommer dö, jag kommer dö, jag kommer dö. men än lever jag, tack och lov.

hur som helst! bilresan skulle ta oss till grängesberg i dalarna, där vi skulle kolla på svenska filminstitutets filmarkiv. TOTALT onödig resa. svin tråkigt.

bäst på hela dagen var att jag fick köra bilen hem. först vågade jag inte, men när jag väl satt bakom ratten var det riktigt gött. o det gick bra med, för att vara andra gången sedan jag tog kortet, och sist var 2½ månad sedan. så det var ett bra avslut på en seg dag.

kvällen kommer jag ägna åt sånger från andra våningen, som jag började titta på igår men aldrig orkade se klart, den kändes lite för grå för det underbara vädret. och samma sak gäller i och för sig dagen till ära oxå, men ja...

ledig imorron! YEAY!

en bra söndag för en gångs skull

hemma efter en väldigt lyckad spelafton hos fanny! flera timmar i solen på hennes balkong med den ofrivillige spelaren, uno och alfapet i sällskap av fanny, carro, jonte och norpan. det är nog den bästa söndagen jag haft på länge. jag brukar hata söndagar och försöka få dom överstökade med film i soffan, men det är alltså såhär en söndag ska vara!

vid åttatiden kom jag på att jag endast ätit frukost idag (förutom en glass och en mazarin) och det är ju inte speciellt bra. en himla massa vatten har jag druckit oxå. men nu, när klockan strax slår elva på kvällen, har jag fått i mig mat. lagade lite snabbt ris och vegesnitzel och har sällskap av grey's.

nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. imorron blir en tidig morgon och en dag i dalarna.

vårbilder, vedema 2007

image240

image241

hurra!

JAG DRAR TILL HÄSSLEHOLM PÅ ONSDAG! YEAY!

image239

spöke

GUD VAD SKÖNT ATT SOVA UT! fast jag drömde en skitskum dröm om spöken. riktigt läskigt! vaknade av att det var så obehagligt, som tur är var klockan 7 och det var ljust. annars hade jag nog inte vågat somna om, haha.

idag blir det spel hos fanny, trevligt.

i turn my camera on

nu har carro precis lämnat mig. och besatt som jag är, utav min blogg, ägnar jag mig direkt åt den.

vi har tittat på körslaget, massa foto och snackat skit om klassen, as usual :) nej inte skit, men ja, pratat. hehe. typ vilka möjliga kärlekspar som skulle kunna finnas. vi vill ha lite action nu. antingen en ny flört mellan några eller ett uppbrott mellan johan och my - det vore roligast!

pesetas är lycklig i sin rena bur.

nu ska jag gå och lägga mig. läsa lite i min nya bok som är väldigt bra hittills. gillade "bitterfittan" oxå, läste ut den väldigt snabbt. får komma ihåg o lämna tillbaka den till fanny snart.

imorron ska jag sova hur länge som helst! eller jag ska iallafall sova ut ordentligt.
GONATT!

min dag

vilken dag! otroligt produktiv! upp i ottan för tentaskrivning, hem och slappa, sov 1½ timme, städade och diskade som en tok, duschade, gick till willys. nu har jag tryckt i mig ännu fler kaviarmackor och det får bli min mat för dagen. mackor. det är inte bra va? men jag gillar det. men tror jag ska borsta tänderna innan carro kommer så hon inte svimmar. haha. det värsta med kaviar...

kunde inte stå emot lyxfällan efter vad nevena och fanny sagt, så jag kollar på reprisen nu. den där killen är verkligen helt flängd. visst att jag är kass på att hålla i mina pengar, riktigt kass faktiskt, men jag skulle aldrig någonsin handla på kredit eller ta andra lån, bara sådär. lånar hellre några hundralappar av föräldrar eller henrik. men vem vet vart det slutar...

nej vad tråkigt det här blev.

kisshamster

nu har jag städat, diskat och gjort rent till pesetas! fast han är inte ren. han luktar kiss. kan man bada en hamster? vill ju inte peta på honom när han luktar kiss. och det där är inte mitt fel, det är han som är ohygienisk. han kissar inne i sitt hus som han dessutom äter och sover i. jag fattar inte. han har en bur med tre våningar och ändå gör han allt i det där lilla huset på 1 dm2. (visst kissar han på andra ställen med, o han får gå ner för att hämta mat och dricka, och så springer han ju i hjulet, men ÄNDÅ!) blir lite irriterad. får städa hans hus varje dag från och med nu. hoppas det hjälper. någon hamsterexpert som vet?

image238

nu ska jag gå och duscha, sen drar jag en snabbis till willys för att handla snacks till mig och carro, som kommer hit och tittar på körslaget med mig ikväll. yeay!

har fått riktig the killers-mani. lyssnar på deras album minst en gång om dagen, på hög volym. antingen hemma eller på bussen med min älskade ipod. men oftast både och. får aldrig nog.

nej, dusch, tja!

vaken

nu har jag vaknat till liv lite smått igen. funderar på om jag ska beställa pizza idag. har varit sugen på det sen klockan 10 i morse, haha. så det får det nog bli!

har inte sett hoppkatten på länge. men här har ni en bild:


nej, nu ska jag städa och diska, as usual!
och städa till stackars pesetas. jag är en dålig matte.

tenta avklarad, iallafall för denna gången...

hahahahahahahahaha. fy fan vilken dag. och klockan är bara tio!

tentan var ju svinsvår så det var bara att ordbajsa. eirik hade begränsat frågorna rejält och specifiserat sig mer. FY FAN! när jag läste frågorna tänkte jag "jag kan lika gärna lämna in det nu och gå härifrån" men när jag tänkte efter kunde jag gräva fram en del. men nej, det där klarade jag inte.

köpte jordgubbar att trösta mig med.

tänkte gå och lägga mig när jag kom hem men jag är faktiskt pigg! och jag har varit uppe sen klockan 6! så när mina mackor har tinat blir det frukost nr 2 och i huvudet på john malkovich.

känner mig väldigt nöjd med mitt val av ämne till b-uppsatsen. och hur va det nu, fick man ta en d-uppsats som tidigare forskning? det borde man väl? isåfall har jag hittat nåt perfekt, redan!

antm igår då. fyfan vad irriterad jag blev på utröstningen.

sista för kvällen

nytt avsnitt av americas next top model på väg ner. härligt! det får avsluta min berg-och-dalbanekväll. har sår på tungan av sur-sockrade bilar. aj.

imorron ska jag köpa feta. och sova, efter tentan.

ljuvlig stämma till siesta

josé gonzáles till siesta! det var längesen! hoppas han spelar på torsdags- eller fredagseftermiddagen (lördagen är jag upptagen) i solskenet så man kan sitta på en gräsmatta som kanske fortfarande är grön. precis som 2003 eller när det nu var. underbara josé! puss!

fredagsnöje

nu har jag lagt det bakom mig.

pluggandet har gått bra fast jag har ingen aning om det kommer sitta imorron. jag vill verkligen bry mig men jag orkar inte. inte just nu. jag är bara matt. och vill helst titta på postkodmiljonären.

emilie har köpt majblommor idag. jag såg massa små majblomsbarn på stan häromdan. ingen gick fram till mig dock. och om dom hade gjort det hade jag varit tvungen att säga "nej tyvärr. eller förresten, tar du kort?" HAHA, det hade varit jätte roligt.

men vad fan vill min msn då?

HA!

la nyss en kudde över huvudet och skrek. hatar mig själv ibland. så jävla lättlurad och barnslig. ni kan skratta åt mig om ni vill. helvete.

plugg plugg plugg

jag bara läser och läser. om film och vad bazin, vertov och benjamin tycker. jag hoppas detta kommer på tentan imorron, för annars vet jag inte vad jag gör.

idag ligger min statistik på ynka nio unika besökare. NIO. vafan!?

om jag kan tyda eiriks anteckningar rätt har han skrivit "därmed menar benjamin att filmen har förändrat konstbegreppet, och att det har positiv politisk potential." men jag har ingen aning. roligt att hela klassen, och antagligen även johan, hade fått en helt annat uppfattning om benjamins åsikter. jag inledde min tenta med "enligt benjamin är film inte konst." där har eirik skrivit "jo". så vågar man skriva någonting om den här jävla benjamin imorron? det här är absolut ointressant, bara mina egna funderingar.

har beställt death proof inför min b-uppsats. endast 73 spänn kostade den på cdon! gött.

har verkligen svårt att koncentrera mig idag. som alltid.

snittad av ett slött rakblad

FAN. såg "är-han-snygg-eller-ful"-killen på bussen i morse. MED ETT BARN.

carro is back! möttes av en glad carro i skolan i morse, totally made my day! skönt att ha henne tillbaka, för några dagar iallafall. fast lite konstigt var det med :P

har inte råd att köpa nya rakblad så jag snittade mig häromdagen, på mitt slöa rakblad. det gör jävligt ont ska jag tala om. fattar inte hur jag lyckades. eller jo, det gör jag ju egentligen, men ändå. jag snittar mig aldrig. sen bara blöder det hur länge som helst. kvinnoproblem.

jag är jävligt lycklig, även om jag har massor att plugga idag. för när jag är hemma ska jag, plän och emilie, the best of the best till björket! ni är dom jag helst festar med så det ska bli så jävla roligt! jag kan bara tänka mig... hö-hö-hö...

nu har jag ställt in en fiskgratäng i ugnen. findus. med dillsås. GOTT!

som sagt, eftermiddagen och kvällen kommer bestå av plugg eftersom jag har omtenta imorron. antar att jag hade för mycket andra tankar inblandade sist och bara ville få det överstökat. det var en väldigt speciell dag för min bästa vän och jag kunde inte sluta tänka på henne, och önska att jag var där. så imorron blir det nya tag.

men ikväll är det iallafall berg flyttar in och det ska bli kul!

fredag

vad skönt att 5-årige oliver kommit hem levande!

idag blir det föreläsning i två timmar med åsa, sedan microfilmsläsning med nevena.

efter det ska jag faktiskt ta tag i städningen. skulle göra det igår men fastnade med annat. så idag MÅSTE jag städa. börjar bli lite äckligt att gå barfota...

någon som ska göra nåt roligt ikväll?

the big bang theory

det går en serie på femman nu som heter the big bang theory. slötittade på den förra veckan, och gör likadant denna veckan. jag asgarvar, fast jag har egentligen ingen aning om vad den handlar om. men där är en kille som är skit rolig. någon som följer serien? uppdatera mig.

a walk in the dark

precis som min vän emilie får jag ofta lust att promenera mitt i natten. eller iallafall när det är mörkt. men jag vågar aldrig ge vika för suget. jag vill inte bli våldtagen, rånad och mördad. det är synd. därför tycker jag att när emilie kommer hit ska vi utforska hela örebro nattetid. jag har ju min b-uppsats att tänka på men tänkte ta ledigt dagarna hon är här. uppe hela natten, sova hela dagen.

dirty sexy money

vart tog pungen vägen?

MIN STATISTIK SJUNKER RADIKALT! WHY?

häromdagen när jag stod och väntade på bussen vid våghustorget såg jag en man som såg ut att gräva efter sin pung. han böjde på knäna, lutade sig lite framåt och tog en stadigt tag om grenen och började aktivt röra handen, som om han grävde i en sandlåda. mitt sådär, framför allihopa. varför? varför gör killar så? om dom nu måste ta på sina könsdelar kan det väl ske lite mer diskret? inte sådär obscent som man kan se ibland.

dessutom är so you think you can dance scandinavia skitlöjligt. dansarna är svinduktiga och jag är väldigt avundsjuk, men allt annat är bara skit tråkigt. juryn är svintrisst och inte alls som den amerikanska, där min favorit mary murphy är grymt underhållande. fast benke är snygg och det är ett plus. men annars... nae, inte mycket att hänga i julgranen. klipp ner det till 10 minuter, tiden dom ger till dansarna. det är bara dom jag vill se.

SOL!

idag har nevena och jag tittat på ett anständigt liv och det sociala arvet, de två resterande filmerna i modstrilogin. det var segt, fast än dom är bra. sedan skrev vi ihop allt vi gjort hittills och imorron ska vi färdigställa hela alltet. efter vi kollat ännu mer microfilm...

har massor annat att göra idag, så skönt att klockan inte är så mycket. ett resultat av att gå upp klockan åtta. det har jag gjort hela veckan och jag är väldigt stolt över mig själv! på söndag får jag iallafall äntligen sova ut.

nu ska jag laga lite mat, sedan blir det städning och mer plugg.

har nog kommit på ämne till min b-uppsats :D nu ska man bara börja med...

god morgon!

dagen till ära har jag smakat en ny yoghurt. med smaken hallon/melon. den är syrlig och helt okej, MEN. light är ju fan så mycket sämre än äkta vara. lättyoggi går fetbort. men jag var tvungen att smaka. och omdömet är okej. den är god för att vara light. bla bla bla.

SOLEN STRÅLAR! måste promenera idag. mellan filmerna nevena? :)

hans wiklund är med i vakna med the voice. dom snackar film och tv-serier. ett perfekt uppvaknande för mig. dom pratar om dexter, en serie jag vill se men aldrig orkat. borde jag? och så hyllas dirty sexy money, med all rätt!

big love

så har den stora premiären av big love skett! som jag och fanny längtat! MEN. jag har nog längtat för mycket. får se om jag kommer följa det eller inte, men jag har ju inte så mycket annat för mig så jag gissar att jag kommer göra det...

köpte bananer idag. åt en och sparade en, som jag tänkte ha med mig till nevena imorron när vi ska titta på massa filmer. men jag är sugen. så kanske tar den nu.

kom på att jag är (eller var) i desperat behov av toapapper. hade en halv rulle kvar. så jag traskade bort till willys utan jacka. SKÖNT! jag älskar att inte behöva ha jacka. det var alldeles underbart i luften. men väl på willys slutade summan på 97 spänn. jag som bara skulle ha toapapper. varför är det alltid så?

nu är jag svintrött. så går nog och lägger mig. gonatt!

återförening med björksäter

DET ÄR ELVIRA NÄR JAG KOMMER HEM! jag är så jävla sugen att gå på björket! det är helt sinnessjukt. nu slog det mig helt plötsligt: är det elvira när jag är hemma måste jag dit! och det är det! yeaay! who's with me? (26/4)

jag i min nya sjal



den blev så jäkla stor så ni får klicka istället.

aj aj aj :(

fan vad min mage varit krånglig idag! efter att jag njutit av choklad i skolan ville den nog straffa mig, för sedan dess har magknip varit igång till och från. och det blev ännu värre när jag åt, men jag var tvungen för jag var så jävla hungrig! och det är väl inget fel på makaroner o korv lixom? nu sitter jag mest i soffan och försöker överleva krampattackerna. värdelöst.

trött

jag är så jäkla trött i huvudet! har suttit och tittat på microfilm i två timmar idag. man blir alldeles snurrig och får huvudvärk. det har jag nu. och alldeles strax ska jag tvätta... JIPPI.

minns ni han jag skrev om för ett tag sen, som jag sett på bussen och inte kunde avgöra om han var snygg eller ful, men sedan bestämde att han va snygg? jag såg honom idag igen, och samma problem uppstod! kunde inte bestämma mig. första tanken var, som sist, att han var ful. MEN. sedan ångrade jag mig, igen. så nästa gång jag ser honom vet jag med säkerhet att jag tycker han är snygg.

hungrig som en varg är jag med.

suck...

hade extremt svårt att somna igår! alldeles för mycket tankar som invaderade mitt stackars huvud. vände och vred på mig och somnade nog inte förrän närmre två. då halvsov jag lite oroligt till efter fyra. då somnade jag och sov som en stock till sju. då vaknade jag av panik för att jag skulle gå upp. men det skulle jag ju inte. så jag somnade om och sov tills klockan ringde klockan åtta.

MEN DET BLIR ALLTID SÅHÄR! när jag vet att jag ska upp tidigt sover jag oroligt.

vad jag tänkte skriva om från början var iallafall vakna med the voice, mitt favoritmorgonprogram. nu för en stund sedan sa jacob "vet ni att i skåne säger man inte träskor, där säger man tofflor. DET ÄR JU JÄTTE KONSTIGT! tofflor är mjuka". det är något jag uppmärksammat sedan jag flyttade hit. alla säger tofflor till sina inneskor. för mig är tofflor "träskor". och inneskor är inneskor, sådana där mjuka.

älskar dialekter.

okänd katt hemsöker mig

tror kattjävlen är på min balkong igen. studsar runt. den väsnas som fan. det är kolsvart ute och jag vägrar gå fram till fönstret och titta. tänk så är det inte katten lixom. sådant här fantiserar jag om när det är mörkt och tyst. som nu. att någon spanar på mig genom springan som persiennen lämnar eftersom den är för kort.

nu lät det kras. tror katten hoppade ner i burk- och flasksamlingen på balkongen. mitt i allt glassplitter. hoppas den inte skadar sig, även om den borde lära sig en läxa. lämna mig ifred!

nu blev det tyst. undrar om den dog eller om den gett sig av.

chinos

måste berätta. gina tricot har äntligen fått in sina chinos i min storlek. YES, tänkte jag. provade dom, satt perfekt. sen kom jag på mig själv med att tänka "fast jag vill ju inte alls ha dom". hittade ett par knallblå och tänkte YES igen. dom fanns bara i 34. typiskt. så jag kom aldrig hem med några chinos. fast egentligen vill jag ha cheap mondays killchinos. DOM är snygga. har trånat efter dom i säkert ett år. aldrig tagit mig i kragen. kanske gör det snart, nån gång, när jag har råd. kanske.

badkar

jag badar jämt. jag älskar att ha ett badkar. och när jag nu dessutom vet att jag inte kommer ha det när jag flyttar igen, måste jag bada så mycket som möjligt. ikväll tappade jag upp skållhett vatten och blev svettig. sedan duschade jag iskallt. sedan blev det ett lagom varmt bad. är det normalt? jag vet, rädda världen och det där, men när jag kan (och inte betalar vattenräkning) så beter jag mig såhär.

jag önskar att jag hade följt desperate housewives, för jag tror det passar mig. antar att jag får ta mig an boxarna, någon dag i mitt liv. har sammanlagt sett två hela avsnitt (en gång när izza tvingade mig) och ikväll har jag slötittat ytterst lite.

carro frågade igår om jag oxå ville beställa kläder från forever21 tillsammans med henne och sofia. frakten blir ju svinbillig då, och eftersom dollarn är så jävla låg nu kostar allting typ ingenting. har skrivit upp en lista på kläder jag nog ska beställa. men måste tänka över det. behöver jag verkligen så många klänningar? och ännu en jacka? JA.

fast mina bröst är för stora för deras storlekar. kan det stämma? så stora bröst har jag inte.

ska titta färdigt på trainspotting nu, sen blir det sängen. kanske.


the shining på 4 minuter

hahahahahahaha, ni MÅSTE se!!

duktigt!

JAG GJORDE DET!!

diskade alltså.

idag hände förresten en läskig grej. satt med mobilen i handen och skulle precis ringa benny på posten och fråga om jag fått något jobb till sommaren. DÅ RINGER HAN! skit skumt! vi började flabba för det var så roligt. det han ville säga var att jag fått jobb! 4-25 juli + v.34 och antagligen ska jag få mer. bra!

och alla hässleholmare: ni får stå ut med mig 23-28 april! JAAA!

onödigt eller bra?

ni vet dom där "handtagen" man kan hålla sig i när man åker buss? dom som hänger i taket? dom är verkligen helt värdelösa. jag har tre anledningar.

1. efter en stund domnar armen
2. dom ger inget som helst stöd
3. är man för kort når man dom inte ens

så varför finns dom, egentligen?

tillägg utav malin:
4. om man är svettig syns svettfläcken under armen

så sant så sant!!

tisdag

jag blir så jäkla trött på mig själv! måste verkligen städa hela lägenheten idag, och diska. och jag ORKAR INTE. gick upp klockan åtta för att äta knäckemackor till frukost, som vanligt nu för tiden. min kyl innehöll: ost, smör, soya och flytande margarin. har fyllt på lite idag, så nu kan man leva på riktigt iallafall. köpte dessutom bröd. MMM! (med mig hem idag hade jag även den fina sjalen jag såg på h&m igår, hihi.)

nevena och jag har tittat på våra filmer idag, eller ja, nästan, hehe. imorron ska vi kolla igenom gamla dagstidningar från 1968 och 1969. sedan titta på några filmer till.

sedan är det tvättdags...

roligare kan man ha!

började nästan asgarva rakt ut i luften idag. ordet "pläder" dök helt plötsligt upp i huvet. hahaha! var fick vi det ifrån egentligen? fejkläder = pläder. hm. roligt iallafall :)

FAN! skulle ju köpa nagellack.

måste laga mat. håller på att hungra ihjäl. men det betyder ju även att jag måste diska. så tror jag tar mig en powernap först. låter bra :)

bla bla bla, slut på pladdret.

jag har inte dött, jag har bara inte varit hemma idag.

åkte till universitetet klockan tolv, hade föreläsning med åsa i tre timmar. vi pratade om den nya delkursen och om vår b-uppsats. jag börjar bli lagom orolig.

sedan mötte jag carro i stan. vi gick en sväng, sedan fikade vi på wayne's. pratade om helgens bravader och skrattade, mest åt henne. sedan lockade hon med mig hem till sig där jag lagade mat åt oss. helt plötsligt var klockan kvart i tio och 100 höjdare började. mycket bra. åkte därifrån vid elva och nu är jag hemma! blev en lång dag. vi pratade om det vanliga. killar och sex.

måste verkligen sova, ska träffa nevena på universitetet klockan tio imorron. lika bra att börja i god tid! jag som skulle diska idag, det blev ju inget med det.

pesetas verkade iallafall glad och se mig när jag kom hem.

och glad är jag oxå. har så lätt att bli exalterad över minsta lilla. är det nu. men händer det nåt bra får man väl ta vara på det. men nu ska jag inte gå och drömma, det finns ju en verklighet oxå. men jag är ju snäll, så det är väl bra. pfft.

GONATT


fettokatt

läste precis om en katt som väger 15 kilo. hur i helvete kan man göra så mot sitt husdjur? visst att katten är glupsk, men nån måtta får det väl vara? att föräldrar proppar i sina barn skräpmat är fel. är det då inte fel att övergöda sin katt oxå? fattar hon inte att han kommer dö när som helst? tycker så jävla synd om djur som blir feta.

nu måste jag klä på mig, sen blir det skola.

himla tur

jag vet inte om schemat nyligen ändrats eller om jag läst fel eller vad det är, men nu såg jag att vi inte alls har heldag imorron! vi börjar inte förrän kl 13! GÖTT! jag var verkligen säker på att vi började 10. hade jag inte kollat nu hade jag varit där klockan 10 imorron. och det hade inte varit roligt! mår dåligt bara av att tänka på hur jobbigt det hade varit. fy fan.

har sett a beautiful mind nu. den var fin tycker jag.

snäll taximan

jag måste ju berätta om taxichauffören igår! för ja, av någon anledning åkte vi taxi. hur som helst, när vi skulle kliva ur sa han "jag måste bara säga att det är roligt att se en tjej med kort hår! det är jättesnyggt, du passar verkligen i det!" så roligt! jag blir så glad! för jag älskar mitt korta hår, och det är så roligt när främlingar berömer det med. totally made my night! (bland andra saker...)

att vara kvinna

jag är så jävla dålig på det här med att raka benen. jag menar, jag har ju dom ändå bara för mig själv. men idag kände jag att aphåret fick ryka. nu är mina ben väldigt lena, och dom doftar himla gott! body butter från the body shop, doften rich plum - det gör susen! så nu kan ni få komma och ta på mina ben om ni vill. någon?

ja det var väl allt jag hade att säga för tillfället.

ps. gillade death proof. mycket. planet terror, sådär.


fånigt

var tvungen att röra på mig. mitt coca cola-begär tog över. knallade snällt bort till willys och tog hand om problemet. i luften doftade det sommar. på tillbakavägen såg jag en vacker hund. tänkte på euro. vill trycka in ansiktet i hans fina päls och dra in hans lukt. ingen luktar bättre än han. när jag känner hans doft är jag hemma, allt är tryggt. saknar honom.

jag kommer hela tiden på mig själv med att le. det är ju skit löjligt.

imorron är det dags för skola igen, heldag. intro till ny delkurs så vi får väl se vad den innebär, om det nu inte bara blir uppsatsskrivande, vilket det antagligen inte blir. har funderat över filmer att skriva om men inte tagit något beslut än. eftersom jag älskar kill bill och kan se dom hur många gånger som helst lutar det ditåt, fast isåfall inte båda, eller jag vet inte. we'll see.

har tagit tag i mitt liv idag. snart tittat klart på death proof och sedan väntar planet terror. hittills är jag nöjd. sedan hoppas jag being john malkovich är färdigladdad till ikväll, annars får det bli a beautiful mind som går på tv, för den har jag aldrig sett.

sexiga brolle

UNDERBART! körslaget går i repris nu. fick aldrig se brolles kör igår. han är snygg. jag vill dö så snygg han är. blev överlycklig i morse, han var på nyhetsmorgon. dock blev jag mindre lycklig när han berättade att han hittat kärleken. jag tänkte "men jag sitter ju här". hähä. det borde heta kåtslaget istället för körslaget. hahahahahaha.

nu spårade jag kanske ur lite.

alla talar om dig hurricane

min fina vän isabella ringde mig igår. och ringde för att hjälten skulle få sjunga hurricane gilbert för mig. en fantastisk låt av en fantastisk människa. och LIVE... herregud! jag började nästan gråta. hur kunde hon veta att det var just den låten jag ville höra? en av anledningarna till att isabella är min vän. TACK HUN!


dagen efter

vaknade klockan nio. min tanke: måste röra mig.
rörde på mig. min tanke: toa.
gick in på toan. min tanke: jag visste det!

ja jag ska väl inte sticka under stolen med att spriten kom upp i morse. det skrev jag ju ändå att jag visste den skulle göra. min kropp bara är sån, eller, har blivit. så fort jag vaknar vill spriten ur den. och det är väl skönt på ett sätt men man kan ju börja dagen roligare.

efter mina uppstötningar kände jag att jag luktade helvete. "visst ja, carro spillde öl över mig igår. ett halvt glas." gick och ställde mig i duschen men kom på att jag inte orkade stå. tappade upp ett bad. mmm. slöt mina ögon o tänkte "kan lika gärna vila" men nänä, känner jag mig själv hade jag drunknat där. så jag klev ur istället.

nu väntar jag på att ugnen ska värma min pizza så jag får i mig lite fett. det är ett måste. och om jag törs gå ut idag blir det chips och cola. behöver fylla på kylen med. det enda jag har där är ost, smör och ketchup. men jag orkar aldrig.

idag bli det soffan och film.

gonatt

dumma jonte lovade att vara inne på msn när jag kom hem men nänä, vilken svikare. så nu går jag o lägger mig. jag som hade behövt avreagera mig. äh. gonatt!

vafaaaan!

har världens jobbigaste och ontaste hicka, och jag hatar mig själv för att ha druckit sprit, som jag vet att jag inte tål. mina alternativ är: spy frivilligt nu, eller spy utav illamående imorron. vettifan. vet bara att jag mår jävligt dåligt, o värre kommer det blir. fast o andra sidan har jag träffat en människa som gillar samma filmer som jag och som dessutom vill åka runt i sydamerika, så det borde väl vara bra på nåt sätt? JA!! kvällen har varit hur lyckad som helst. ångrar mig inte en sekund. perfekt!!

ännu en impuls

jag är så lättövertalad. ska hänga med carro på fest ikväll. håller mig nog nykter iallafall, men ett par drinkar hos henne blir det. bodyn invigs! yeay!

sömnbrist?

hjälp! jag somnade på soffan när jag låg och läste. för nästan TVÅ TIMMAR sen! och vad har jag gjort för att bli så utmattad? absolut ingenting! jag är nog inte normal.

uppenbarelse: det är lördag idag!

det är ju bara lördag idag. jag har hela tiden trott att det är söndag. vad skönt, det är lördag!

sitter fortfarande i handduk fast det var en halvtimme sen jag klev ur badet.

har läst igenom lite av min blogg. jag skrev så bra förr. skrev om relvanta saker (mer relvanta än nu iallafall) och jag formulerade mig så bra. det var roligt att läsa.

mina naglar är värdelösa, för jag har stängt in dom i nagellack ett bra tag nu. efter jag tagit bort det var dom helt gula, skivade och torra. fint.

nu ska jag klä på mig, koka lite makaroner och kolla på grey's.

det var ju en jävla tur att izza inte kan komma hit. för nu ska vi tydligen på studiebesök nästa måndag. det är så jävla typiskt åsa. lägga in en massa extragrejer på schemat när man redan gjort massa planer. blir så jäääävla arg och irriterad! nu stör det ju som tur är ingenting jag planerat, för jag kan ändå åka hem - vilket jag ska! YEAY!

ska bli så jävla skönt att slippa allt jävla skit!! ÅT HELVETE!! (visst, jag gillar skolan för det mesta men vissa grejer skulle man kunna hugga av sig huvudet för.)

NÅGON SOM VET

vad i helvete jag menar med det här?! (taget från lunarstormsdagboken)

image235

tack!

det finns några människor som gör mig extra glad. idag har jag pratat med en sådan. en himla bra start på dagen! bara lite catch up och vardagligt prat kan ge så mycket. och speciellt med en människa som faktiskt har betytt väldigt mycket för mig. vi har många minnen tillsammans. många fina minnen. sen att jag var ung och dum är ju en annan sak. fin människa. som sagt, jag blir glad.

god morgon!

jag har väldigt ont i huvudet och min mage skriker efter mat. så snart blir det frukost och äntligen hemma till det :)

när jag var inne på aftonbladet.se nu för en stund sen var där väldigt många artiklar om att föda barn. då slog det mig, jag drömde att jag födde barn. bara just den fasen, inte att jag var gravid eller att jag tog hand om barnet sen, utan jag bara födde. och det gick väldigt smidigt, gjorde inte ont alls. tyckte det var skit bra, för då visste jag hur det skulle bli "på riktigt" när jag tänkte skaffa barn senare. vilken skit konstig dröm.

kul att vakna upp till snö.

MMMM

när jag skaffar mig ett förhållande ska patrick dempsey vara mitt frikort. jag säger bara det.


memories

något av det bästa med att läsa min lunardagbok är alla citat, händelser och framförallt allt jag skrivit om alla killar jag varit kär i. ikväll har jag dedikerat min läsning till slutet av nian / sommaren innan ettan. där stod mycket om johan. tog jävligt lång tid innan jag hajade vem i helvete johan är. kom på att det är westdahl. minns inte att jag någonsin kallat honom johan, men okej :P ja, en av alla mina kärlekar...

det här citatet fick mig att flabba högt:

image234

hässleholm, the love of my life. (tillsammans med into the wild och patrick dempsey. och adam brody.)

jag tror mina föräldrar saknar mig. izza kan inte komma hit nästa vecka och jag beklagade mig för mamma. avslutade mitt sms med "Bajs." hon skrev "Kom hem istället då :)" jag skrev att det kostar ju för bövelen skjortan, och jag vill inte gå naken. hon skrev att jag skulle prata med pappa. ser ljust ut nu iallafall. åh vad jag vill hem!

roligt

när jag och emilie var i stockholm 2006, på UKD-dagarna, var där en kille som hette emil. han var söt och höll på att jonglera och göra andra konster. han hade olika randiga tröjor varje dag, vilket jag tyckte var fint. en kväll gick han helt plötsligt fram till mig och emilie och gav oss var sin hjärtformad klubba. jag minns honom så väl. och ikväll var han med i talang. det var han som jonglerade och cyklade enhjuling. och det var väl inget extraordinärt. men det var roligt att se honom. och förvånande.

image233

här sitter han i chillen. röd/vit randig tröja :)

OC

min favoritscen i OC
dom bästa människorna
och den bästa låten.

MÄTT!

jag har ätit alldeles för mycket och kommer inte orka röra mig på flera timmar. men vad gör det? jag har förtrollad på laptopen och klockan åtta är det talang. efter det, berg. så det ser ut att bli en bra kväll. dessutom är det simpsons nu, i 24-anda. roligt. nostalgiskt.

suck!

dessa jävla telefonförsäljare. kan dom inte fatta att man inte är intresserad när man säger "jag är nöjd med vad jag har" och godta det och säga hej. nyss ringde det en dryg snubbe från tele2 som skulle ge mig nåt supererbjudande. men jag är nöjd med vad jag har, och den dagen jag inte är det så tänker jag inte vänta på att någon ringer och föreslår något annat, då fixar jag det själv. så jag sa att jag är nöjd med det jag har, varpå han svarar "men du kommer ju sänka kostnaden rejält" med en aningen irriterad röst. "jag är nöjd, tack ändå" svarade jag. "jaha. jaja. hej då." sa han då, med ännu mer irriterad röst. han är nog rätt misslyckad som telefonförsäljare. man måste ju fan iallafall vara trevlig. usch.

dan in real life

heter tydligen min brors flickvän på svenska. den var faktiskt bra. gillar steve carell. fast den där killen i good luck chuck var med. och honom tål jag inte, på grund av den filmen. sett han i nån annan med där han oxå var ett svin. och i denna var han inte heller speciellt trevlig. men förutom honom så var filmen bra. sådär lagom söt men ändå realistisk.

nu ska jag gå till willys. ciao.

gomorron!

två timmar efter planerad läggdags somnade jag till slut. skönt.

vädret är rätt bra idag, och jag sa ju igår att jag skulle in till stan. men jag orkar inte. funderar på att ta det imorron oxå. och kanske en sväng bort till ikea, behöver lite småsaker. typ duschdraperi som av någon anledning inte hängde kvar efter helgen.

det var bara ett sammanfattningsavsnitt jag såg av top model igår. tråkigt. i och för sig "never before seen fotage" oxå. men det var tråkigt.

idag blir det den där andra filmen. redan nu tror jag faktiskt.

nu är det fredag

tja, till sängen kom jag ju men här gör jag inte vad jag planerat. planen var sömn - istället har jag fastnat framför msn, som så ofta. men det gör inget, för jag får skratta rätt mycket :)

pesetas hjul gnisslar. jag har smort det, det hjälper inte. gnissel gnissel gnissel. men när jag väl somnar så gör det inget. så egentligen ska jag inte klaga. han är söt.

jag är nog världsmästare i skitsnack. men jag tycker det är så jävla roligt. och folk får gärna snacka om mig, det vet jag ju att dom gör. men det är så gött, att snacka skit och höra att folk tycker samma sak. speciellt när det gäller sånna saker som man verkligen inte vågat säga tidigare. var det inte jag och liesel som hade ett sånt moment i tvåan? eller?

har tänkt på många gånger att det är tur jag inte har cam på min dator. hade kunnat skapa stora problem. ifall den av någon anledning varit igång och jag inte tänkt på det. brukar ju göra massa saker samtidigt som jag har datorn med mig överallt. speciellt byta om. som sagt, tur jag inte har cam.

gonatt! kanske.

night

blev visst smått salongsberusad av det där vinet trots allt. och nu är jag för tung i huvudet för att ta mig igenom en hel film. istället blir det senaste top model. sen sängen. gonatt!

abtronic

såhär står det om min abtronic. tror inte ett dugg på att killen till vänster fått den där kroppen utav den lilla makapären men jag ska testa den ett tag nu o se om det händer nåt. kan ju inte skada. har ju ändå betalat en slant. haha, så lättlurad är jag :P

image232

kvällens update

kvällen till ära har jag tömt det sista ur min bag-in-box. men ni kan vara lugna, där var inte så mycket kvar. till viner har jag ätit ost. ost har allt. det är skit gott.

har även asgarvat åt programledarnas kläder i sytycd. hur fan ser dom ut egentligen?

jag gillade faktiskt dirty sexy money. känns som det kan bli något. något intressant med hur mycket intriger som helst. känns skönt att ha nåt att se fram emot. fast jag gissar att jag kommer gå in på piratebay och förstöra allt vad följa-en-serie heter. aja.

efter utröstningen i sytycd ska jag kolla på dan in real life. någon steve carell-film jag såg trailer för tidigare ikväll. han brukar vara bra, så vi kan ju hoppas.

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

AMEN FÖR I HELVETE!! hur jävla uselt kan man filma egentligen?! man ser ju för fan ingenting av koreografin i so you think you can dance. jag kan inte koncentrera mig, bara skriker av frustration!! HÅLL KAMERAN STILL!! inga jävla utzoomningar och sväng över publiken och massa jävla trams. fokusera på dansarna, det är dom vi ska titta på!

JÄVLIGT IRRITERAD!!

sen kan jag inte danska och norska heller så fattar inte så mycket av vad juryn och dom två brudarna som presenterar säger. men det är ju mitt problem.



skickade ett hatmail och efter det blev det konstigt nog bättre. haha.

måste bara tillägga att jag älskar daniel. alltså, han i so you think you can dance. har gjort det sen han strosade in på audition. jag hejar på honom.

hår

jag har en jävligt bra hårdag idag. jag älskar mitt korta blonda hår. jag ska nog strunta i det där med att spara till page. jag älskar ju mitt hår! nu är det verkligen perfekt.

ni som sett mig i andra frisyrer, vad tycker ni jag ska göra?

färdig!

yes! klar med hemtentan! känns gött. tog mig i kragen och letade upp massa referenser, hoppas dom är bra bara. jag är inte superskillad på engelska men jag gissar att dom passar in. haha. nej så farligt är det inte. men ja, färdig och ledig! gött! är väldigt nöjd oxå.

mando diao har sjungit för mig idag, likaså håkan hellström. mysigt.

ikväll är det första direktsändningen av so you think you can dance, ska bli väldigt spännande att se hur dom lagt upp det! tydligen dansar bara hälften av paren denna veckan, ett påfund jag tycker är skit skumt. det var ju ungefär samma grej när dom visade floorfiller. skit kasst. men ja, vi får se. i omröstningspausen börjar dirty sexy money oxå så det blir en spännande tv-kväll.

nu tittar solen fram! härligt!

what's going on outside my lonely window?

har mer problem med hemtentan idag. har skrivit klart fråga ett och två, men trean har jag svårare för. har kört fast. behöver dessutom ett referat till fråga två.

håller på och tvättar nu. gick ut med soporna innan och tog en sväng om tvättstugan för att kolla vilken tid jag bokat. var säker på att det var klockan sex, men tydligen var det redan tre.

hade lägenhetsvisning idag. två kvinnor. dom stank parfym. men ville ha lägenheten.

fått hem ELLE idag oxå och den är ju roligare att ägna sig åt än hemtentan...

hoppas det är fint väder i morgon för jag behöver ta mig in till stan. köpa lite småsaker. bland annat kuvert och frimärke. ska skicka brev till min familj. fast jag har en anledning, det är inte bara så att jag känner att "åh, jag vill skicka brev till familjen" utan jag ska skicka med min önskelista. fyller ju 20 snart! den är rätt lång och består mest av filmer. några böcker. bland annat into the wild. för jag vill läsa om allt. och såklart min favoritbok, inte som andra döttrar. har även skrivit upp att jag vill att vi ska ta ett familjefoto. inte nödvändigtvis hos en fotograf, men ett foto som hela familjen är med på. gärna euro oxå. vi har ju inget sånt. och jag vill gärna ha ett. vi är en fin familj.

har förresten ingen träningsvärk idag. fast var rätt klen i armarna i morse. antagligen för att jag köttade dom med hög styrka. haha, måste göra det idag med. roligt.

the love of my life

nu är det det där sean penn-avsnittet på oprah. sitter och ryser och har gjort det sen det började. jag älskar sean penn. han är fantastisk. och into the wild ska vi ju inte ens prata om. jag kan inte säga någonting som förklarar hur bra den är. fantastisk. och emile hirsch är ju bara underbar. ja, jag ska inte tjata mer om det. men det är en jävligt bra känsla att ha när man vaknar.

gonatt

fan vad det är dålig tv ikväll.
ska gå och lägga mig i stället.

lätt träning

jag har en abtronic. en sån från tvins, ni vet. som man kan sätta lite överallt och som skickar ut stötar till musklerna, eller nåt. det roligaste jag vet är att sätta den på överarmen och ta jätte hög styrka. det gör ont, men det är roligt. för armen böjs i takt med stötarna. det är skit kul. man kan inte stå emot. någon som vet om det är farligt?

hoppas jag har träningsvärk imorron, hört att man kan få det.
inte vågat prova den förrän idag. förutom på armarna då.
idag har jag kört magen, båda låren och båda armarna.

hey, what do you do tomorrow?

ja nu är den jävla tv-licensen betald. åt helvete med er.

fick ladda ipoden, batteriet visade rött. men det gjorde inget, för under tiden lagade jag mat och roade mig med AFV. nu är den igång igen och tingseks ljuva stämma håller mig sällskap. mycket mysigt.

håller ju på att lära mig dricka te. det går sådär. tycker alltid det är lika läskigt att ta den första klunken, man vet ju aldrig om det är skållhett eller lagom. men så idag provade jag min sån där teklemma och löst te och hela kittet. men det hjälpte inte. tycker fortfarande det smakar varmt vatten, endast. eller typ lite unket. jag vet inte. men blir jag bjuden dricker jag, för jag ska ju lära mig. men ja, jag vet inte...

ikväll ska jag ta mig lite vin. tömma det sista ur boxen. kommer säkert bli full.

håller på att dra loss nätet på balkongen, så jag ska kunna sitta där och sola (när solen infinner sig) utan att se ut som kassler. idag klättrade en katt in på balkongen. en av dom där som hoppar upp och ner hela tiden, ni vet? den är skit skum den katten. kommer hit minst en gång om dan och jamar. den har inget halsband heller. men den ser välgödd ut. undrar om man vågar ha balkongdörren öppen? tänk så har man en katt här inne helt plötsligt? hmm.

om en vecka (och en dag) kommer izza hit! jag längtar efter dig! jag tänker på dig varje dag. jag saknar dig. jag är halv utan dig, så känns det faktiskt. och speciellt nu, när jag vet att du behöver du mig. snart är vi på kramavstånd igen! jaaa!

började nästan gråta när jag pratade med pappa häromdan. det är inte ofta jag pratar med honom i telefon. jag saknar honom så jävla mycket. jag sa att jag längtar hem. "jaja men du kommer snart hem" sa han. jag vet att han saknar mig med. men han är inte så bra på känslor. så jag tänkte att börjar jag gråta nu skrattar han bara. höll mig tills vi lagt på. jag älskar min pappa. trots alla gräl vi har.

vilket långt inlägg det blev. sorry.

AFV på gott och ont

jag gillar americas funniest home videos. men en del jag inte gillar av det (förutom tom bergeron) är när dom visar filmer med gamla människor som trillar. riktigt gamla. nyss var där en väldigt gammal kvinna som skulle ställa sig på en stol. man såg hur hon riktigt kämpade. och när hon väl fått upp en fot och darrande skulle häva sig upp trillade hon baklänges. det gör ont i mig. när så gamla människor skadar sig. för det gjorde hon garanterat. men det kan dom såklart inte visa.

en annan grej jag inte tyckte var rolig var när dom hade en sån där sammanställning med klipp på folk som skriker när dom åker karusell. brukar vara rätt roligt när män skriker som små flickor. något som inte var roligt var när en kvinnas säkerhetsanordning gick sönder. klart hon skrek då. det hade dom med som ett roligt klipp. hur jävla roligt är det? slår vad om att det gick riktigt illa för henne. och så skrattar halva USA åt henne.

men överlag hyllar jag AFV. det är bra underhållning!

update

pillar och trixar med min blogg men det blir inga roliga förändringar för tillfället.

musik

nu tappade jag helt intresset för pluggandet. har kommit en bra bit ändå så jag känner mig duktig iallafall. nu ligger jag istället och lyssnar på väldigt hög musik. sånt man kan göra när man bor själv. underbart. just nu är det alla skivor med OC-musik som spelas. har spelat musik i fyra timmar. underbart.

OC-favoriter:
something pretty
maybe this christmas
trouble sleeping
hello sunshine
the view
hide and seek
the end's not near
into dust

image223

plugg

hemtentan går förvånansvärt bra. läser till och med extra i kurslitteraturen - bara för att det är intressant! kryss i taket är på gång alltså :) fast jag vet inte om jag ska byta dokumentär. skriver just nu om tarnation, men eftersom jag inte minns så mycket detaljer så vet jag inte om det är så smart. håller på att ladda ner den men det går i slow motion så det går inte så bra. men vi får se vad jag får ihop. annars bytar jag nog till stevie eller pingvinresan.

partyplanning

nu är hela lägenheten städad och fin! har ändrat om lite på rummet oxå :)

plän o jag försöker planera vår fest men det går inte så bra. lokalen vi tänkt hyra fick man inte ha med egen alkohol till och det är ju inte speciellt roligt. folk vill lixom inte betala för att få dricka på en privatfest. men vi spånar vidare, för någon typ utav 20-årsfest ska vi banne mig ha!

nu måste jag börja med hemtentan...

onsdag

god morgon!

vaknade först vid klockan 9 i morse men bestämde mig för att sova vidare. en timme till blev det. höll ju på att städa till midnatt (och hann ändå inte klart) så kände att jag förtjänade det :)

idag ska jag jobba med hemtentan. var skit sugen på en promenad när jag vaknade men regnet vräkte ner. så gick det med det... får bli senare kanske.

frukost först!

tisdag kväll

det har varit en rätt bra kväll trots allt. lite tv-tittande och slappande framför datorn. efter att jag tittat på flugornas herre och extreme home makeover tog jag tag i städningen. dammsög hela lägenheten och har börjat röja upp överallt. mina kläder har hamnat överallt förutom i byrån och klädkammaren. men nu börjar det arta sig. fast jag behöver fler galgar. betydligt fler...

flugornas herre såg jag första gången när jag var 12. eller jag gick i femman iallafall. vi såg den i skolan. sedan dess har jag inte sett den, förrän idag. blev förvånad över hur mycket jag kom ihåg. nästan allt!

måste se dirty sexy money när det börjar. har bara sett en snabb trailer och har ingen koll på när det börjar (någon som vet?) men jag såg att "anna" i OC är med, så man måste ju spana.

nu är det mitt älskade so you think you can dance, och sedan är det sista avsnittet av the starter wife. forstätter med städningen efter det. ciao!

bild

egentligen ville jag lägga in en bild där jag är målad till katt men jag hittar ingen.
så ni får en bild där jag ser ut som en människa istället. helsingborg -05.

image222

länkar

ni MÅSTE kolla in den här videon:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab
jag tror absolut på sånt där.


och för er som vill se hästsexet:
http://www.2guys1horse.com/

tillägnat plän och liesel

idag såg jag en brud med seriösa käftstängarproblem. dessutom hade hon tandställning. har uppmärksammat flera fall av salivsamling i munnen hos folk som har tandställning, och även käftstängarproblem. den här bruden var groteskt ful. pissgult långt hår, hon var helt lost på hur man sminkar sig, käftstängarproblem och noll koll på stil. (jag säger inte att man måste följa mode, men man kan väl försöka kombinera någorlunda?) undrar bara, varför kan vissa inte stänga käften?

har ni sett någon med käftstängarproblem på senare tid?

om man ändå inte vaknat idag

har nog haft feber inatt. sovit dåligt och drömt konstigt. ovanpå allt mensvärk. ibland måste man bara älska livet! upp i ottan och skaka av köld i duschen. satte i proppen i badkaret samtidigt så när jag var färdigduschad la jag mig ett par minuter för att få upp värmen. skönt. fukosten är uppäten och the voice skvallrar för mig. redovisningsseminarie klockan nio. vi kommer prata typ två minuter. hoppas folk inte överdriver som dom brukar. orkar inte lyssna på fler redovisningar. blööö. dessutom gick ju tentan tydligen åt helvete. sa ju det, fel fel fel.

depp

fan vad deppig jag är idag. jag vill bara hem till hässleholm och krama mamma och pappa, gosa med euro. och framför allt KÖRA BIL! hade jag fått soffan såld hade jag haft råd att åka hem. har 84 spänn kvar denna månaden. alltid lika bra. har tv-licens på 500 att betala den 17:e oxå. hur jag ska lyckas med det har jag ingen aning om. jag är verkligen skit dålig, på så jävla många saker. och det gör mig deprimerad. faaaaan. köp tågbiljett till mig någon?

skit

helvete!! soffkvinnan bestämde sig för att köpa en ny soffa istället.

FAN VAD ALLT GÅR EMOT MIG IDAG!

ny dag, ny vecka, nya tag.

hej hej!

har tagit mig en liten sovmorron idag eftersom jag redan sett den första filmen som står på dagens filmschema i skolan. vaknade dock vid halv åtta (av sms, grrr) och var pigg. så jävla typiskt! men jag halvsov fram till kvart i nio iallafall.

har varit jävligt kallt inatt jämfört med senaste tiden :( sen ska det ju snöa på onsdag.

cats

har tittat på cats ikväll. en av dom absolut bästa musikalerna någonsin. fick tårar i ögonen när rum tum tugger väste åt grizabella. tänkte tillbaka till repetitionerna och när maja och jag började gråta. det var fint. något av de finaste ögonblicken i mitt dansande liv. jag saknar det.

image221

videor på internet

det här är min absoluta youtubefavorit: http://youtube.com/watch?v=mOX3OmUhQoo

idag klickade jag mig vidare från en blogg till en sida med en video på en man som har sex med en häst. det var jävligt skabbigt. mannen dog senare av inre skador.

grupparbetet gick väldigt smidigt när vi väl hade börjat. tog väl oss iallafall 1½ timme innan vi gjorde det. hehe. men det är ju mycket trevligare att bara sitta o snacka än att jobba!

är svintrött. funderar på att sätta på en bra film och sedan somna in. hihi. kanske pingvinresan? den är ju så fin.

köp den!

hoppas tjejen som mailade mig om soffan vill köpa den. hade varit gött med lite extra cash. även om jag älskar soffan måste jag nog skiljas från den. snyft. fast om det inte blir av tar jag såklart med mig den hem. har ändå bara haft den några månader.

märkte precis att det knappt går bussar på söndagar. kommer bli 15 minuter sen till nevena =/ aja, det ska nog inte vara några problem. men känns som jag alltid är sen. fast jag är riktig tidspessimist.

ska dammsuga och diska nu. roligt! not.

'morn

ingen sovmorron här inte. ynka 6 timmar har jag sovit. eller ja, det är väl överlevnadsbart men inte jämfört med hur mycket jag brukar sova. sådär 10 timmar/natt...

nu ska jag iallafall titta på dom kallar oss mods, som jag, fanny, nevena och martina ska skriva ett grupparbete om. alla dessa jävla grupparbeten. blir så himla trött!!

på mycket.

natt

hemma från filmkväll nu. såg 1408 och underbar och älskad av alla.

har fått ett mail om soffan!

nu ska jag krypa ner i min underbara säng, läsa lite i bitterfittan (bok jag lånat av fanny) och sedan sova ut ordentligt!

min mage har gjort uppror ikväll, men det är ju ingen ovanlighet. borde verkligen se över mina matvanor. har även fått en väldigt trevlig finne i huvet. jävla mens och chips och hela baletten.

gonatt!

haha

hahaha, började på det där lunardagboksprojektet. har fått mig rätt mångaskratt! jag kan ju säga som så att jag trodde mig vara kär ofta. fast den jag skrivit om mest (har hunnit kolla igenom nästan hela 2002) är fabian. "även om du inte gillar mig så gillar jag dig jättemycket. bara så du vet. älskar dig!" typ. haha. alltihopa på fjortissvenska. "idag e d regnit" typ.

ojoj, nu ska jag ta bussen till stan o träffa fanny o nevena! vi ska hyra film :)

trevlig kväll!

puss

jag glömmer aldrig 1 juli 2005.

det är bara massa repriser på tv så min dag har inte varit speciellt rolig. har läst lite i min dagbok på lunarstorm. det är roligt. och sorgligt. nån dag ska jag skriva ut alltihopa. det lär bli en skit fet bok. skrev varje dag i flera år. sen tog bloggen över. det är som två helt olika liv. verkligen.

trisst

bloggvärlden är jävligt seg på helgen. så nu ska jag titta på äntligen hemma istället.


BLÄ

tydligen "slog det gnistor" om brolle jr och linda bengtzing när dom var med i så ska det låta. blir dom ihop tror jag att jag dör. för han är så sexig och hon är bara äcklig. så ja, vi får väl se hur länge jag kommer leva. och till råga på allt, reklam för hennes skiva på tv nu. hääärligt! jag kan nog påstå att jag hatar henne. listan görs längre dag för dag...

du och allt som påminner om dig

en kväll i slutet av januari förra året hade jag tänkt titta på lady in the water. tillsammans med en väldigt speciell person. den kvällen vändes min värld upp-och-ner. jag tittade aldrig på filmen. och jag har inte kunnat se den senare. förrän idag. nu ikväll. nu såg jag den. och jag tänkte på dig hela tiden. filmen var skit bra.

fredag kväll

på bio roxy såg vi tarnation, en riktigt gripande dokumentär. blev riktigt rädd emellanåt och väldigt rörd vid många tillfällen. jag säger bara: se den.

efter filmen satte jag och fanny oss på en uteservering trots att solen hade gått i moln. ska det va så ska det va. som några tanter sa "vi kan ju låtsas att det är sol". den kikade fram i typ en minut. tråkigt. men det var trevligt iallafall. sen gick vi en liten sväng på stan och skildes åt när jag skulle in på ica. handlade massa smått och gått och blev 250 spänn fattigare. fan vad jag hatar att mat är så dyrt. jag blev dessutom bjuden på bröd och blev pålurad ett dyrt fanskap för att det var gott. köpte även en teklämma och te i lösvikt. ska lära mig dricka te nu.

jag vill bli tv-hallåa. iallafall för ett tag. hur svårt kan det va lixom?

nu är det carina bergs nya program. det ska bli intressant. hon är så härlig, så jag hoppas det blir bra :)

imorron ska jag hem till fanny på filmkväll. även nevena joinar oss. ska bli mysigt :)

money money money

4600:- i skatteåterbäring lagom till sommaren! YEAY!

idag blir det filmvisning på bio roxy. sen tänkte jag gå o sätta mig på en uteservering och njuta av solen, ifall det finns någon sådan i eftermiddag. påklädning nu.

kärlek

idag har jag pratat med både mamma, izza och emilie. blir inte bättre än så.

skrattretande

hahahahahahahahaha, kan inte göra annat än skratta.

dans

har inte gjort mycket annat än legat o vilat i soffan hela dan. skönt och behövligt. febern verkar vara borta nu, men halsen är ju som den är...

och vad fan ska man äta ikväll då? suck.

kollade på bounce-dvdn innan. åh vad bra dom är! blir lika överväldigad varje gång. nästa dansevent jag ska ta mig an är min kära showdansgrupp. deras föreställning (som typiskt nog är siestahelgen) ska jag besöka och för en gångs skull sitta i publiken :) det ska bli roligt att se det ur en annan synvinkel. funderar på att erbjuda mina tjänster och göra dom en hemsida. simpel, såklart, för jag är inget proffs, men en hemsida. det behövs. och good news: jag är tillbaka i höst! YEAY!

SOOOL

åh, det är ju alldeles underbart väder ute! perfekt väder för att strosa runt på stan med solglasögon och en glass. GAAAAHH jag vill uuuut! har tagit en tablett nu iallafall och febern är på väg ner så, yeay! men får bli inne idag :( imorron ska det väl oxå bli hyfsat väder så man får kanske ta en runda imorron efter bio roxy?

happ, vad ska man göra nu då...?


hemma

blev hemma. har legat och frossat halva natten. mindre roligt. går upp och ner hela tiden men hoppas en lugn dag till gör att jag blir bättre. känns som mitt halsont börjar krypa ner mot bröstkorgen. det låter inte så bra va?

iallafall, det bästa med att vara sjuk: man missar inte justin timberlake hos oprah. det började precis när jag gick upp och där satt den lille puddingen. han verkar vara en väldigt jordnära människa trots allt. fin är han. dessutom sjöng han min hatlåt "what comes around", och nu är den inte min hatlåt längre.

faaan nu börjar frossan igen. täcket hit.

skit

nu har jag plöjt igenom cashmere mafia. kunde inte låta bli. fan, jag hatar att jag är sånt. men kan man så varför inte? jag gillade det iallafall. fick mig några riktiga gapflabb. eller nja, min hals tillåter inte så mycket ljud att komma från den så blev mest skratt med skakande axlar, ni vet?

min feber går hit och dit och min hals blir bara värre och värre :( känns som det sitter på stämbanden, vilket är lite oroväckande. får väl se hur det artar sig. vet inte om jag tar mig till skolan imorron, som det ser ut nu blir jag hemma.

var det inatt jag drömde en skitrolig dröm? tror det. garvade som fan gjorde jag iallafall. minns att jag satt i en soffa och skakade av skratt och ett riktigt asgarv kom ur mig. slog mig på benet till och med. ett riktigt garv som man tappar luften av och får ögonen att tåras. och ett som gör att skrattet låter skitskumt. ett sånt skratt. undrar vad som var så roligt? minns en vithårig gubbe oxå. var nog honom jag skrattade åt. undrar varför.

nu ska jag iallafall sova. känner att frossan börjar komma så duntäcket lockar very much.

ÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHH

tydligen förändrade det ingenting.


min tjuvlyssning på tjuvlyssnat.se yeay!

image216

det bästa var ändå när vi närmade oss stan och åkte förbi ett bygge med en stor lyftkran.
kille 1: där har du din tripod!
kille 2: ja jag trodde verkligen det var en tripod. var redo att springa!

kunde knappt hålla mig för skratt!

dålig

färdigläst och funderar över eiriks frågor. förstår ungefär ingenting.

har definitivt fått feber och min hals är jättetjock. ska göra mig lite te, fast jag egentligen inte gillar det, och se om halsen blir bättre. hoppas jag är piggare imorron.

cops

nu är svinet, eller svinen, polisanmälda. han jag pratade med sa att det nog inte gick att göra så mycket åt saken men att det var bra att jag anmälde det. brottet rubriceras som sexuellt ofredande.

fan

kan fan inte koncentrera mig på att läsa när jag bara har den jävla lappen i huvet. och funderar över vilket jävla psycho det är som skrivit den. ser inte ut att vara skrivet av samma person, vilket nästan är ännu värre. varför är alla på oss?! med tanke på vad här bor för jävla äckel i vivalla är jag i och för sig inte förvånad över att någon med få hjärnceller och perversa tankar skulle göra nåt sånt här. hoppas du dör en jävligt plågsam död, gärna idag.

ska gå och klä på mig nu och ringa bovärden.

äckel

nu har vi fått en lapp i lådan igen. "vill ha en trekant med er två. skulle få er att bli så kåta..." ringde bovärden, men hon var på möte till klockan 12. blir ju roligt att bo här själv sen.

mer tv

precis som carro så har jag idag funderat över tv-licensen. fick hem en faktura idag, efter att ha fuskat sedan jag flyttade hemifrån. först ska vi köpa en tv för flera tusen, sedan ska vi dessutom skaffa digitalbox med månadsavgift för att kunna använda tv:n vi köpt. för flera tusen. och ovanpå allt ska vi lägga 2000 spänn till, per år, för att få public service. som jag nästan aldrig tittar på, förutom när det är disney dags eller melodifestivalen. typ. när man dessutom är student kan man väl tycka att den där summan kan strykas? hur funkar det där med tv via internet? krävs tv-avgift för det med?

jag vill inte ha en snigel på ögat.
men jag vill inte betala mer heller.

tjo

jag fattar inte the starter wife riktigt. det är konstigt. och nästa vecka är det sista avsnittet.

ledig imorron oxå. skönt. ska läsa det sista i boken och förbereda mig inför diskussionen vi ska ha på seminariet på torsdag. hoppas jag är frisk då. blir bara sämre och sämre i halsen :(

du förföljer mig. hittade en film på datorn idag, du var med. och även om jag har hundratals bilder på dig så var det annorlunda att se dig på film. i rörelse. dina rörelser. fan fan fan. det enda jag tänkte var "vänd inte kameran så att vi båda är med i bild" för det hade jag inte klarat av. och det gjorde jag inte. det var bara du som var med i bild. konstigt att jag inte sett den videon förr. tack och lov att där inte var något ljud. att höra din röst hade nog knäckt mig totat. fan vad jag saknar dig ibland.

tv och vänner

ikväll är det min tv-kväll. so you think you can dance och the starter wife. innan dess ska jag byta lakan och plocka undan lite på rummet hade jag tänkt. känns som klockan är fyra, fast hon snart är sju. skumt. annars har jag ingenting intressant att uppdatera er om. händer inte så mycket i livet just nu.

eller jo, jag kan berätta att jag snart får besök av izza. 17-22 april. massa mys och kärlek och bara vi två tillsammans. jag saknar dig så jävla mycket! (hoppas jag klarade tentan så jag slipper göra omtenta 19 april...)

dessutom har emilie bokat sin resa upp hit, så 1-4 maj får jag sällskap utav henne! då blir det till att göra stan och dricka flera bag-in-boxar. eller hur? :)

mardröm

jag hade en så jävla hemsk dröm inatt. grät tills jag endast kunde skaka och hulka. vaknade och fortsatte gråta tills allt lagt sig. fy fan alltså om det skulle bli så i verkligheten.

inhandlat

517 kronor fattigare, massvis med köksredskap rikare.
köpte dom där jättesöta skålarna som ser ut som djur, på ÖB.
har diskat upp allting oxå så alla mina åtaganden är utförda.

borde städa rummet oxå med det är inte så roligt.

ska lägga mig och läsa lite i "introduction to documentary".

bloggen öppen igen!

ÄNTLIGEN!

nu ska jag duscha, sen ska jag iväg och handla köksprylar. resten av dagen blir det läsning.

RSS 2.0