Shoppingdag

Franks nya vänner är en skokartong och en mjukisråtta.

Igår åkte jag och mamma på ett spontanbesök till IKEA. Det slutade med mycket grejer och en tunn plånbok. Köpte allting jag inte köpt hittills (lite köksgrejor, VINGLAS, mm) och en hylla.

Köpte även ett par svinsnygga skoletter igår, jäkligt bekväma med, gick med dom hela dan utan att få ont. Att tilläggas bör att jag får skoskav av ALLT.

Bilder kommer sen.

Ingen dokusåpa här inte

Eftersom dom inte ringt efter min intervju blir det inget Filippinerna, inget svältande, inget skita-i-ett-hål-i-marken, inget tävlande, inget paktbildande, inget ö-råd, inget Expedition Robinson för min del.

Saturday morning baby

Betalar räkningar, tittar på Mysteriet på Greveholm och kan inte sluta skratta åt den extremt pinsamma tjejen i Idol igår. Vilket nöt!

Klockan ett ska jag träffa Sandra och Emelie på stan för att se om vi hittar vars ett par skor på Bra skor, dom har nämligen "ta tre betala för två" just nu, så man kan ju hoppas.

Ikväll blir en kväll i ensamhet.

Öl-Idol eller varför inte en Idol-öl?

Nu är jag hemma, smått berusad efter att ha ölat med pappa till Idol. Åkte direkt dit efter jobbet så Frank har varit sur på mig sedan jag kom hem för att jag försummat honom. Nu är det dock full fart! Frank är rätt lik Fannys katt Norpan i utseende och läte :)

Igår tittade jag på Mamma Mia, en längre recension på den får ni i morgon.

Idag ville jag bara skrika rakt ut "JAG ÄLSKAR DIG JAG ÄLSKAR DIG!" men så slog det mig att han har barn och hela köret. Men alltså. Jag älskar honom.

I'm blue da ba de

Äntligen sovmorgon! Har varit några jobbiga dagar nu, och det lär väl fortsätta några dagar till, men jag hoppas jag överlever iallafall, trots att jag igår övervägde att skära halsen av mig.

Jag önskar att Frank ville vara snäll, att mina händer inte var så jävla fula och torra, att jag själv visste vad jag ville, att sådant jag drömmer om någon gång ska hända på riktigt och att detta inte är livet.

Har inte hört någonting från min intervju heller så just nu suger ungefär allt.

Curlingproffs nästa?

Åh vilken rolig eftermiddag jag haft! Ett gäng postare åkte till Glimåkra för att spela curling och det var något av det roligaste jag gjort! DET VAR SÅ HIMLA KUL! Fast det första jag gjorde när jag försökte åka över isen var såklart att trilla. Tur man inte är med i Stjärnor på is!

Det är iallafall himla klurigt i början, innan man kommer på hur man ska göra. Man har ju en superhal sko och en bromssko, och så fort man lägger minsta tyngd på den hala far man åt skogen. Hehe.

Vi vann dock inte men var himla när! Vi hade kunnat slå det andra laget men så fick dom in en kloss i mitten. Merde.

Egentligen skulle jag varit på dansen ikväll, men jag är så himla trött! Somnade tidigt igår (halv nio) men vaknade strax efter ett inatt och kunde inte somna om förrän fyra. Sedan hade jag bara skitkonstiga drömmar så det var ingen vidare sömn tills klockan ringde tio i sex. Böööl.

Idag frågade Tony om jag tog med mig någon hem från festen i lördags. Nej, det gjorde jag inte, svarade jag. Han tyckte det var tråkigt och föreslog att jag skulle tagit med mig Linus hem. Haha. Tony är min chef, så ni vet.

Jag sa ju att det gick vilt till!

Jag är alldeles genomfrusen! Brukar aldrig ha alla kläder på mig (tjocktröja, jacka, mössa mm) när jag springer brevbäring i trappor men idag var det tvunget för shit vad kallt det var! Har dessutom fortfarande min postmössa på mig, fast jag fryser iallafall. Är säkert för jag klippte av min pälsmössa (håret) i lördags. Nu är det kortkort!

Haha, Håkan har ett jättestort skrapsår i pannan. Jag frågade vad han gjort. "Tja, det var väl en blandning av allting. Halt, mörkt... alkohol..." Han trillade med cykeln påväg hem från personalfesten i lördags. Haha, trés trés amusant.

Stämningen på jobbet är om möjligt ännu bättre efter lördagens festligheter. Det gillar vi! Fast stumstaren (pappas smeknamn på en anställd som aldrig säger ett knyst) är tyst igen. Blev nästan rädd när han i lördags lade armen om mig och sa "Tjeeena Affes dotter". Har aldrig hört honom prata förr...

Lasse vill ha alla mina bilder så jag ska bränna dom till honom. Sedan tänkte vi förstora upp några och sätta upp på jobbet. Hihi, den här på pappa och Tomas måste iallafall upp! (Tomas är chef över oss anställda, pappa är chef över Hässleholms distrikt, så dom är lixom on top of the game, extra roligt då!)

Haha, Lisa och Lasse ser SÅ KÄRA ut här! Fast Lasse har sambo och tre kids, och Lisa är ihop med Stoffe, så vet inte riktigt hur dom fick till det :)


Hihihihihi, här är Tony oxå, han kör porrminen!!


Linus et moi


Ågren et Pelle


Peter, Lasse och Sandra


Gianni var ändå värst! Han klädde av sig och lite sådär. Var helt lost. Fint!


Haha, när jag tittar igenom mina bilder är där flera stycken på Lisa i Robbans glasögon. VARFÖR? Haha. Vid massa olika tillfällen oxå. Helt plötsligt har hon dom på sig. Har ett svagt minne av att jag oxå provade dom och kom fram till att han och jag har ungefär samma synfel.

Men nu räcker det med bilder för idag!


Söndagsmys

Nyss hemkommen från söndagsmiddag med familjen Backlund Nilsson. Det bjöds på Djävulskyckling och bulgur. Inte särskilt gott men jag gillar min familj så det slank ner :)

Jag tror det värsta med att dricka alkohol, för mig, är att jag får så jävulskt ont i magen dagen efter! Jag riktigt känner hur levern smärtar och minsta antydan till tighta byxor eller liknande får mig att vika mig. Hatar oxå att inte sova hemma, det blir jobbigt dagen efter då. Så tur att jag bor så fint och bra så att jag får sova i min egen säng och vakna i mitt eget hem :)

Magonten börjar dock ge med sig nu och det är skönt för jag tänkte se klart Edward Scissorhands och sedan blir det nog lite tårkalas till Ladder 49, men vi får se.

Efter några snapsar var man såhär snygg:



Det roliga med bilderna nedan, på mig och Lisa, är att man inte fattar vilka armar som tillhör vem. Jag har iallafall min högerarm i kavajen och Lisa har sin vänstra. Fint det där!


Jag och Lisa delar på Lasses kavaj




Way Too Much

Hahahahahaha. Igår. Haha. Åh. Alltså. Ja, det var SVINKUL! Men oj oj oj vad farligt det är med gratis alkohol! Dessutom glömde jag nästan bort att äta för jag pratade och drack för mycket. Och som jag har skrattat åt bilderna på kameran! HAHA. Ni ska få se dom senare när jag återhämtat mig lite :)

Frank gjorde succé oxå, alla älskade honom (tror jag iallafall)

Och kul att alla kom på min förfest! 12 postare i min lilla lya är fina grejor :)

Kingdom and glory

Buhuu jag saknar Malin! Vill åka upp till Örebro NU och fika med henne och träffa Charlie!

Istället är jag hemma i Hässleholm och städar. Är så gott som klar, har bara disken kvar (inte så bara, men det värsta är ändå taget.)

Mando Diao sällskapar mig och då går det alltid lättare!

Kattunderhållning

Nu har jag kommit på det! Kommit på hur jag ska underhålla Frank utan att själv behöva vara involverad (kan vara jobbigt när man vill äta, gå på toa, sitta vid datorn, städa osv när han bara klättrar på benen och sådär) - jag har knutit fast en reflex i en stol och han ÄLSKAR den! Han slår till den, jagar den och lever loppan. Han lär sova gott inatt!

Ps. Ut med Tråk-Anna.


Juuuleeen är häääär!

JAG ÄR SÅ PEPP INFÖR I MORGON!! Iallafall i huvudet. Kroppen vill dö. Får fixa nån slags kompromiss.

Förresten, granen på torget är uppe! Tjohoo!! Det firar vi med några bilder från 2006!



 

DÖD

Så roligt att ingen brydde sig om mitt självmordsinlägg igår. Gör nästan så att jag vill göra det på riktigt. Sådär sakta och plågsamt. Mmm. Hade vatt nåt det.

Har jobbat tio timmar tre dagar i rad. Och det är inget soft jobb jag har direkt, det är tungt kroppsarbete. Och OJ vad stela mina axlar har blivit! Massage nästa, ja tack, men jag har ju fan aldrig tid!!

Egentligen ska jag städa ikväll, men hur kul är det? Just nu orkar jag verkligen inte. Men såhär kan det inte se ut i morgon, så jag vet inte. Hmm. Nån som kommer hit o gör det åt mig? Betalar er, lovar.

När jag lämnade Posten idag regnade det.
När jag kom hem var jag täckt av is.
Jag var vit.
Och inte fin vit som i fin snö.
Ful vit som i äcklig is.
Aka (also known as) HAGEL.

Om ni ursäktar tänkte jag gå och skära upp handlederna nu.

Jobb, mat och sömn(problem)

Det verkar som om jag har sovit alldeles för mycket på sista tiden, för på två nätter har jag knappt kunnat sova alls. Nu är jag helt slut! Mina fötter, mina ben, min mage, mitt huvud, allt är slut! Ovanpå allt jobbar jag för mycket som den arbetsnarkoman jag är. Jippi!

Vill gå och lägga mig men sa till mamma att hon kunde ringa mig fram till kl 21. Kankse ska sms:a och säga att nej mamma, gör inte det?

Ska klippa mig på lördag! YES! Bli festsnygg. För fan, vilken fest det kommer bli. Börjar förfesta kl 16. Fina grejer med fina vänner (POSTISAR!).

Öh. Det ser ut som det står "potatisar". Eller är det bara jag som ser det eftersom jag är förbannat sugen på potatis? (och spenat) mmm. Fast hade inte orkat nu för jag har klämt i mig en hel (!!!) fiskgratäng med dillsås.

Hepp hepp.


KALLT

Brrr! Om det var styvtuttväder igår är det EXTREMT styvtuttväder idag! Jag var inte glad när jag gav mig ut på rundan idag i ösregn och isande blåst. Höll på att frysa ihjäl. Så nu vet jag hur det känns! Avundas inte Jack i Titanic.

Dessutom har jag träningsvärk! I BÅDA benen!

Emelie och jag pratade kläder inför lördag idag. Panik! Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig! Man vill ju vara snygg, men inte för uppklädd. O andra sidan brukar jag ha klänning, så det är inte uppklätt för mig, men jag vet inte! Ååååhhh. Emelie var inne på jeans, Converse och linne, vilket jag tycker låter skitsnyggt och alldeles lagom, men ingenting jag själv känner för.

Sedan frågade jag Linus vad han skulle ha på sig. "Ingenting" svarade han. Tyvärr tror jag att han skojade.

Dock har jag EN liten tanke inför lördagen. Gissa vad!

Nu är snart Gossip Girl nere, min kvällsunderhållning. I morgon börjar jag halv åtta, not so very nice. Hej!

Tja

Gick och la mig men vaknade av att Frank gick till attack på min hand.

Det finns INGENTING att göra! Förutom att städa, diska, rensa datorn och sådär. Men nu menar jag något underhållande och fysiskt okrävande. Vill se en film men vet inte vilken. Svårt när man har ca 200 att välja mellan...

Är det okej att...

...äta hamburgare nästan varje dag?
...gå och lägga sig nu, klockan fyra?
...kanske bli brunett?

Brrr...

Fy fan vilket styvtuttväder det är! Är glad att jag suttit i en bil större delen av dagen trots att jag knappt kunde hålla ögonen öppna och då och då var lite rädd för mitt eget liv.

Hemma tidigt från jobbet idag, skönt som omväxling. I morgon blir det dock en 11-19 dag igen.

Blev lite äcklad idag med. Tittade på mina händer och handleder. Det ser verkligen ut som att jag är en cutter. Speciellt efter de fyra riktigt djupa såren hamnade på min handled. TACK FRANK!

Jesper var på dansen igår och filmade en massa. Emma filmade med eftersom hon inte kan dansa (pga. spricka i tån) så jag antar att jag hamnar på Youtube snart. När jag försöker mig på ett helikopterhopp. Hurra!

För övrigt har jag jättemycket träningsvärk i mitt högra ben. Bara det.

Och inatt drömde jag för hundrafemtielfte gången att jag kunde gå ner i spagat. Om det ändå vore så enkelt på riktigt...

Söndag = dansdag

Idag har det varit min dansdag, tre pass och jag har älskat dom alla! På ledarträffen fick vi veta att vi ska få en helt ny danslokal, ÄNTLIGEN! Känns helt fantastiskt, så det peppade mig lite. Sedan var jag bara jätteglad hela dagen. Bra dansdag helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Step Up och sluta svettas innan jag duschar och hoppar i säng. Börjar inte förrän nio i morgon, lagom tid.

Hej hej

Liten Petra


Lite om intervjun

När jag var på min intervju skulle jag bland annat svara på frågan "vilka är dina tre favoritfilmer?".

Svaret kom efter ett tag. Nu vet jag.

Ps. I love you
Into the wild
Garden State

En annan fråga var "när grät du senast?"

Då svarade jag "i söndags när jag tittade på Grey's Anatomy"

Eller "vad gillar du för killar/tjejer?"

Svar: "gillar killar med glasögon!"

Hahaha, sedan tog hon upp det i intervjun. "Gillar killar med glasögon?! Varför då?" Haha, tja, vet inte, sexigt...

Ger detta er någon som helst ledtråd egentligen? Nä, inte mig heller.

Musiclove

Åh vad mycket rolig musik jag har på mammas dator! Måste ta hit min egen och föra över allt. Haha, sitter och skrattar ihjäl mig! Just nu: Snabbköpskasörskan. Sedan: Bajs i bastun (Tunnan & moroten)


Lugn kväll på Floragatan

Idag har jag inte gjort mycket annat än ätit, sovit och gråtit.

Ätit: Fil, chicken nuggets, ris, chips, popcorn och godis. Tre sistnämnda dock bara lite utav eftersom jag tröttnade på smaken av alltihop, och det är ju alltid positivt.

Sovit: Två tupplurer tillsammans med Frank på mitt huvud. Tungt men mysigt.

Gråtit: Till senaste Grey's Anatomy (Ps. I love you varning!) - stortjöt. Och SATC. Filmen. Igen.

Kylen är full med öl (är hemma hos m&p) men eftersom jag ska köra bil om några timmar igen kan jag inte dricka. Och jag är så sugen!! Väldigt jobbigt. Men nästa helg, då jävlar. Vet nog redan vad jag ska ha på mig. Simpel klänning med skor to die for.

Ska pussa Euro lite mer, antagligen gråta lite mer (ska nog se Ladder 49) och sedan sova lite innan åldringarna vill hem och lägga sig.

Hoppas ni alla har en fin lördagskväll.



Såg förresten ut såhär på mitt möte i onsdags. Bra hoppas jag.

Saturday "morning"

Igår tittade Liesel och jag på Black Christmas. Mycket läskig!

Idag vet jag inte vad jag ska ta mig för. Skulle träffat Izza men som vanligt duger jag inte och något annat dyker upp - i detta fall hennes mormor. Blir jävligt trött, ledsen och besviken.

Ska vara fyllechaffis till mamma och pappa ikväll, så tror jag ockuperar huset tillsammans med Euro hela kvällen.

Nu: ANTM + Grey's.


En av nio tusen

Åkte till Malmö, gick på min intervju, svarade på en miljon konstiga frågor. Är nöjd, har gjort mitt bästa, kommit såhär långt, och i slutet av månaden vet jag hur det gått. Då får ni kanske oxå veta.

Är VÄLDIGT sugen på en hamburgare. Är det okej att dra till Målet och köpa det såhär dags? (I joggingbyxor och fleecetröja, utan bh?)

Sexig bild på mig


Framtiden närmar sig

Idag fick jag ett samtal från en viktig person. I morgon ska jag på möte. Ett möte som - om det går bra - skulle kunna förändra hela mitt liv. Ytterst få människor vet om vad det handlar om och så vill jag ha det, fast jag egentligen vill skrika rakt ut vad det handlar om.

Förresten, min katt är en mördarmaskin! HAN LETAR UPP SPINDLAR OCH SLÅR IHJÄL DOM! Jag ÄLSKAR honom!

Mindre bra: the love of my life har, förutom en ring på fingret, även två barn.

Fin dag för far!

Just nu luktar det alldeles fantastiskt i min lägenhet. Henrik och jag bjöd pappa på fars dags middag (och mamma såklart) och det blev så himla lyckat! "Den bästa fars dagen någonsin" sa pappa, och vad kan bli bättre än så?

Frank fick mycket uppmärksamhet och är nu accepterad utav både mor och far.

Ps. Trevligt igår, dock inget Björket för mig pga. nykterhet.

VILL FESTA

PÅ RIKT'!


Lisa säger "Öööhhhh"

Fast ikväll ska jag iallafall hem till Lisa (eller ja, hennes bror) på förfest. Björket blir det nog inget av eftersom jag är pank, men jag måste socialisera mig lite känner jag. Paaarty party!


Städtant

Idag är det lördag, alltså min städdag. Jag orkar aldrig ta tag i något när jag jobbar, då är det jobb och sömn som gäller (förutom mat och Frank) så inget annat hinns med. Hittills har jag tvättat tre maskiner, packat upp alla ouppackade lådor (och packat om och lagt undan det som inte ska vara framme) dammat mediehyllan och allt vad det innebär, städat till Pesetas och... hm nä, det var nog allt. Så jag har en del kvar: dammsuga, torka golv, diska. Sådant som är så HIMLA tråkigt. Men är iallafall stolt över att jag tog tag i alla lådor som bara stått.

Ps. Bra att Lars åkte ut, började bli löjligt.
Fast jag hatar Robin B, men det är inget nytt.

Pps. Lyssnar på min 90-tals spellista för att göra det hela roligare, det blir det oxå! Minns ni Rollergirls låt Superstar? "Ooohhh you are my suuuperstaaaar, do you wanna stay with me like the flower and the bee, you will wisper to me oh baby oh baby baby oh oh." SVINBRA!

I dag är det fredag

UT MED ROBIN B!! Ikväll har han käkat mer fulpiller än vanligt.

Idag har jag jobbat som vanligt. På postfronten intet nytt.

Sedan åkte Henrik och jag och handlade till Fars dag då vi ska bjuda pappa på middag hemma hos mig och Frank. Pappa har inte varit här sedan jag flyttade in, alltså sedan här var flyttkartonger överallt.

Mina händer tål förresten snart inte mer. Dom är sönderrivna av kattjävlen. Hatar honom ibland. Så jävla vassa klor och tänder har han nu. Aj aj aj. Och gömmer man inte sina nävar blir dom attackerade.

Fast i morse gick han i och för sig på min kind istället, så nu är den oxå rödrandig. Tack.

Fast älskar honom lite med.

Inte bra Petra, inte bra.

Jag använde inte jättemånga hjärnceller när jag började mitt Dirty Sexy Money-maraton ikväll. Jeremy är så sexig att jag dör. Och ni vet ju hur känslig jag är these days.

The life of a single girl

Min desperation börjar bli skrattretande även för mig själv. Var och varannan människa är potentiell pojkvän just nu. Hur botar man sånt här? Och mina drömmar, haha, jag vet att man inte kan styra över dom men ÅH vad skrattretande.

Inatt drömde jag bland annat att jag sa till två snyggingar (som spelade tv-spel) att jag skulle hem och spela Gears of war 2 (något dom snackade om på radion häromdan). Detta sa jag för att impa.

Förresten, är det bra eller dåligt om folk tror att man är äldre än vad man är? Det kanske är bra att agera "vuxet" men att se äldre ut är kanske inte så bra? Reaktionen man får sedan, när "jag är bara 20" sägs är dock inte alltid jätte kul.

LÄNGTAR TILL JUL!

I could dance all night

Vad kul det var att dansa idag! Känns som det var evigheter sedan sist så idag var jag verkligen pepp! Dessutom "dansade" vi inte överdrivet mycket (köra koreografin om och om igen) och det är skönt. Tycker diagonalen är roligast, speciellt svanhopp (kan inte stava det korrekta namnet).

Dock kan jag fortfarande inte gå ner i spagat.

Ska nog ha lite valvaka här hemma inatt. Börjar inte förrän kl 13 i morgon!! (Mina chefer fattade att jag inte kan jobba 7-19 mer än en dag i rad så jag jobbar 13-19 istället, tack.)

Frank somnade på mitt huvud innan.

Måndag

Idag har jag jobbat 10 timmar, efter fem timmars sömn. Not so very funny.

Nu ska jag sova, i förhoppningsvis iallafall åtta timmar. I morgon blir det nog ungefär lika mycket jobb...

Blir nog en vit helg.

Björnflin

Hehe, helt bortglömd är jag iallafall inte som världens bästa hemsida visar blått på vitt.

Just nu tittar jag på ett av mina favorit avsnitt i OC. Säsong fyra, när Taylor och Ryan hamnar i koma och ett parallellt universum utspelar sig.


Hello, I live here

Eftersom kärlek nr. 1 går omkring med en ring på fingret försöker jag söka efter annat. Och idag hittade jag honom! Ser honom titt som tätt, vet att han är en fantastisk kyssare och ja... men sen dissade jag ju honom sist så han kanske hatar mig. Eller så minns han inte mig. Vet inte vad som vore värst. Just nu är han min crush iallafall.



Ps. Beställde Mr. Rabbit igår, a girl's gotta do what a girl's gotta do.

Galen bild på Frank, söndagsklädd Petra

Har en fullspäckad dag framför mig!
Tvätta kl 12
Hämta Henrik halv två
Åka till kyrkogården i Finja och säga hej till farfar (och farmor i minneslunden)
Hem till m&p för middag
Tvätta vidare
Handla
Lägga in bilder från fredagen
Städa till Pesse

Så jag kommer vara rätt off.




Tjo flöjt

Holabalo.

Mycket trevlig kväll igår som får berättas i detalj senare. Just nu är Frank här och stör. Fina bilder i pälsmössa utlovas.

Ikväll ska jag på sexparty och det kan ju oxå bli intressant.

Nu har jag en kattrumpa o huvudet. Mm...

Puss och tack.

RSS 2.0