Hej hej från Floragatan.

YES! JON OCH CALLE VIDARE!! TJOHOOO!!!

Ibland är det dom små sakerna som räknas. Visserligen är det nog gigantiskt för dom, men litet för mig. Kan inte riktigt fatta att det är Calle som är där i rutan. C4-Calle. Men det är det. Och jag är jävligt glad för hans skull!

Men hur var nu "resultatshowen"? Jag stod i duschen. Var det samma visa som vanligt? Vilka gick vidare till "andra chansen" eller vad det heter? Finns det ens längre?

Nu blir det bädden för mig och mitt djur.

Förresten. Bor numera på Floragatan. Ska upp och sova på loftet för första gången i mitt liv. Tredje natten här, men har legat på golvet innan. Börjar komma i ordning nu, mest klädlådor som ska packas upp. Känns helt OK, men även lite förjävligt. Ska bli sorgligt att lämna nycklarna till lägenheten.

Mamma och jag har slitit som djur i helgen. Flyttade allt i lördags, lite hit och lite till förrådet. Städade hela lägenheten igår, från halv elva till halv sju, med ca en timmes matpaus. Sedan dansade jag även i tre timmar. Helt sick, men man håller tempot uppe iallafall.

Idag har jag jobbat till sju och sen har jag hållt på sen dess.

Men nä, nu fick ni er uppdatering, nu ska jag slockna. CIAO!

HÄR KOMMER ALLA BILDERNA PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

Nu ligger alla bilder från postfesten på Facebook. Okej, några har jag censurerat bort, men annars finns dom där, allihopa! Och det var verkligen ALL IN. Här får ni ett litet smakprov:




Henrik gillade inte flädershotsen...

...men en stund senare såg det ut såhär:










För att informera: nu har jag samlat alla shotbilder här, men det utspelar sig under hela kvällen.















FYI: Här är klockan 23:04 (om klockan på min kamera går rätt, men det utgår vi från) och vi började vid halvåtta-tiden. Att Micke och jag höll igång till 3 är ett mysterium. Men kul hade vi!


Dåligt

Jag har alldeles för mycket att göra. Så idag blev det chips och dippa till kvällsmat. Det du Emma!

Lookin' out for number one

I denna röran som kallas Petra-mitt-i-flytten hittar jag inte min kamerasladd.
Därför blir det OC för hela slanten, och inga bilder för er. SRY.

Total tystnad

Fredagen blev SJUK. Vi hade grillfest på Posten. Hamburgare, korv och sprit i mängder! Den där Moberg alltså... Shot efter shot efter shot - och senare öl efter öl efter öl. Det är inte det bästa när man varit sjuk ett bra tag. Resulterade i en sjukt galen kväll iallafall, och en röst som försvann igår. Idag kan jag kraxa lite men vågar ändå knappt prata. Min stackars stackars hals.

Vad som egentligen hände kan jag knappt säga. Det var den nivån det låg på. Min kamera är full med bilder som ni ska få senare idag, när jag kommer hem. Är nämligen hos mamma o pappa nu. Vi ska snart rösta i kyrkovalet. Så duktiga är vi!

Later.

YES!

Nu är kursavgiften betalad till skolan.


Damn.

Står det inte "Petra" på honom så säg.

Blondinbella och den coolaste.

Var bara tvungen att kolla in Isabellas VMA-blogg på MTV och jag känner mig sjukt töntig... Började GRÅTA när jag såg att hon träffade Jack Black! HUR MESIGT?! Men jag tycker han är fantastisk. Lyllo Bella.


tack angelina för att du påminde mig om min dröm.

Inatt hade jag en fruktansvärt sjuk dröm. Jag kommer väldigt ofta ihåg mina drömmar, på gott och ont. Det svåra är ju att beskriva dom så att andra förstår, men jag ger mig på ett försök.

Så, i nattens dröm var jag gravid. Jag märkte det när min navel började bukta ut. Shit i helvetet, jag har ett barn där inne. Drog mig till minnes och tänkte "jamen jag vet ju redan att jag är gravid". Ja, det var lika konstigt som det låter. Min mage var gigantisk. Den var full med bristningar och den gjorde jävligt ont, som att den höll på att spricka, utifrån lixom. Skinnet räckte inte till. Och naveln. Den där jävla naveln. Den sa "plopp" och så stod den rakt ut. Det gjorde ont att pilla på den med.

Och jag tänkte att nej, jag kan inte ha ett barn.

Men eftersom jag uppenbarligen var väldigt långt gången i min graviditet var jag ju tvungen att föda detta stackars barnet. Så jag började fundera på att adoptera bort det, för jag ville för allt i världen inte missa någonting av "mitt liv" med festligheter, utbildning, jobb, you name it. Jag ville inte ge upp någonting för livet som växte inuti mig. Jag äcklades lite av det.

Och det skrämmer mig! Att jag kände så! Visst, okänd pappa och ett barn som kommit till sådär hux flux, vem skulle inte bli skrämd? Men ändå.

Jag minns att jag tänkte på Juno. "Kunde hon adoptera bort sitt barn så kan jag." Och jag bestämde mig för att göra det. Och någonstans i detta beslut jag tog var det som att drömfén tyckte att ja, nu är det dags att avsluta drömmen, nu är den fullföljd. Så där slutade jag drömma om min gigantiska mage med utåtnavel.

Kan detta grunda sig i att jag följer Stina-Lees blogg, att jag sett "Danish mother seeking" på YouTube eller bara att jag tycker utåtnavlar är rättså äckliga?

Ps. Tack Angelina som med ett inlägg i sin blogg fick mig att minnas denna väldigt konstiga drömmen och på så sätt kunde dela med mig av den till er. Ds.

totally not alive, yes?

Hej hej, jag lever! Men det är knappt. Det känns som att jag börjar bli gammal. Var ute och gjorde Malmö i fredags och bestämde mig för att ta tåget hem halv sju lördag morgon. Sedan dess har jag inte riktigt varit människa. Ett virus har bosatt sig i min kropp och jag har ont i halsen, hostar och snorar. Tre timmar dans ikväll, vad göra? Åker dit och kör så gott jag kan!



Jaha du Frank, om två veckor flyttar vi.

clean clean clean

En busig Frank och en spännande bok (Människohamn av John Ajvide Lindqvist) resulterade i att jag inte somnade förrän runt halvfyra snåret i morse. Låg därför och drog mig till halv elva men nu är det full rulle här!

Eftersom det kommer en massa främmande människor hit och glor på min lägenhet i helgen måste här vara tipp topp så jag jobbar på det :P så får vi hoppas någon kommer gilla den :)

Om så är fallet flyttar jag hem redan i slutet av september. Shit vad det känns tungt! Men det känns ändå som ett bra beslut eftersom jag kommer ha noll inkomst under de 39 veckor utbildningen pågår. Vi får hoppas det är värt det! :P

Nej, back to work miss Backlund.

Tack mina kära.

Det känns som livet inte kan vara mer än underbart när responsen på min lägenhet är fantastisk och jag promenerat med Emelie och hundarna, PLUS varit hos Carro och glott på film och snackat skit halva natten.

Ah, nu ska jag lägga mig och sova. I morgon blir det VIP på Prins Bernhard i Malmö. Klackarna ska i taket och skumpan flöda. Fantastico!

PUSS


The future

Så har man betalt 110 spänn för att få upp lägenheten på Blocket.

På torsdag ska jag och mamma till banken och skriva på papperna. Efter det finns det ingen återvändo. Jag kommer flytta tillbaka till m&p på Floragatan och jag kommer börja plugga på Leep school of Hair i Malmö.

Wow, är det nu livet börjar?

Eller slutar?

Känns ganska vemodigt.

har jag hört iallafall

Vill ni sluta äta godis? Då har jag ett tips till er.

Ligg med en kille som jobbar i butiken som har det bästa godiset.

Då kommer ni inte gå dit på ett tag.

nämen SORRY då.

Borde egentligen ha stryk så dålig uppdateringen varit på sistone. Har helt enkelt haft för mycket att tänka på, mest saker som gjort att jag "gått ner mig" lite. Varit rätt deppig. Men det verkar lösa sig så, håll era tummar.

Igår träffade jag Emilie för en heldag! Började med lunch på Chicco och avslutade med Inglorious Basterds. (Ja, igen.) Tycker Eli Roth är lite oslagbar.


Roth och Pitt.

Eftersom det är Idolpremiär ikväll borde det firas med en påse Hemmakvällsgodis men av olika anledningar väljer jag bort det. Haha. Vad roligt egentligen. Att det ska bli så. Men men. Och i morgon ska jag äntligen få jobba lite! Och på torsdag med. TACK.

På fredag däremot bär det av till Malmö för en, hoppas jag, sinnessjuk kväll med Emilie, Emelina och Nea.

See you when I see you.


sunday LOVELY sunday!

Igår glodde jag och Carro på Slumdog millionaire och Mammoth. Båda två var väldigt bra filmer, förutom att Gael Garcia Bernal gör mig så sjukt kärlekskrank! LOVE that man!

Idag blir det dans dans dans. Ska snart ta mig till lokalen för möte och sedan kör vi dubbelpass 18-21:30. Och efter det... MONOKEL!

Kattfest = brafest!

Igår kan vara en av dom sjukaste (och mest lyckade) kvällarna på länge! 14 pers i min lya (några droppade av) gick hur bra som helst och mina tårtor gick åt! Det blev dock inget Kristianstad utan Qbar istället. Sedan efterfest. Och resten behöver vi inte prata om, haha! Det tog nog hårt på Frank oxå för han har legat i min säng och sovit hela dagen :) o andra sidan sov jag själv till halv två, så...

Nu ska jag ner i tvättstugan och ikväll blir det filmmys med Carro! SEE YA!

Snart är det fest!

Så därför lägger vi upp en bild på Gustav. Han är PO nu när PO har semester. Bringing back memories... Haha, those where the days!


I morgon får ni tårta, alla mina 17 gäster! Tyvärr får ni bara 2,7 kvadratmeter var att röra i er på oxå.

Aaaahhhh, nu har jag diskat i en timme och bakat i två, alltså har jag minst en timme till disk att ta hand om nu :P jag är verkligen SÄMST på att baka! Men vi får be till Gud att mina tårtor blir goda så kattfesten inte blir helt kaputt i morgon. Bäst att köpa på sig lite chirre och dirre utifall att, eller?

Jag har ätit "smet" nu, bestående av ägg, socker, grädde, hallon, jordgubbar och gelatinblad. Fy fan, jag kräks snart. Dessutom marängbotten på det (eftersom en var sönder). Undrar om jag ens kommer vilja ha någon tårta i morgon? Och om ni undrar varför jag gjort tårtan redan idag så är det för att den ska stå minst 6 timmar för att "stelna". Jada jada jada.

Allt detta söta har gjort mig sugen på pizza istället. Haha! Det är väl typiskt.

Idag har Frank haft sönder två cd-omslag. Tingsek och Pengabrorsan. Skulle kunna döda den katten ibland alltså.

Nej nu ska jag ta ett ryck så jag kan komma i säng senast 19:00!


Howdy!

Jag har två minuter på mig att skriva och publicera detta innan min deadline nås. Jag har lovat mig själv att börja städa senast 14:00. Så det är bara att rycka upp sig från soffan och skruva upp volymen. Just nu:

The Girl and the Robot - Robyn & Röyksopp.

RSS 2.0