dagis, dag 7

jag har ju skullat uppdatera flera gånger, men blogg.se är bara så sjukt seg!
dagis, dag 7 avklarades igår iallafall. mamma kom och hämtade mig ^^ var ett tag sen. haha.

sen åkte jag hem, packade lite o begav mig till simrishamn! mötte emilie på stationen o sen tog vi en vända till lägenheten, plockade av oss väskor, o sen gick vi o köpte pizza o sushi. tittade på let's dance-finalen o hurrade för martins discodans! tittade på en skräckis, are you scared, i saw-anda (ja, det var en saw-kopia kan man säga) med världens sämsta skådisar. hade det varit bra skådisar hade filmen nog vatt rätt bra. nu va den mest... jag vet inte. äcklig, men inte läskig. hursomhelst. utmattade blev vi, så vi gick o la oss.

idag åt vi frukost ute i solen vid ett café, det var mysigt. vi hade aniska med oss (emilies katt) o alla ville klappa henne. sen tog vi bilen till hässleholm och vi alla tre (ja, aniska oxå) sjöng med till gwen stefani.

nu är jag hemma o är sjukt seg. jag ska hoppa in i duschen snart o förvandlas till en något fräschare version av petra :) haha. sen blire fest ikväll! wohoooo :D

dagis, dag 6

dagis dagis dagis dagis. idag är det första dagen jag inte sov på middan. istället låg jag mest o tänkte...
annars vart det mest bus o gympa o spring idag. myspys som vanligt :)

och körskolan har jag varit o besökt idag oxå. körläraren var helt toppen och nu känner jag att jag ska klara det här snart!


jag drömde om dig inatt. och det vet du om. men eftersom jag är 100% säker på att du inte läser min blogg vågar jag skriva saker som jag inte vågar säga till dig. det första är: jag saknar dig! otroligt mycket. så fort jag kom hem från skolan var det in på msn för att prata. och pratade det gjorde vi. i timmar. i dygn. i veckor. i månader. det var dom bästa månaderna i mitt liv. för ja, även om det bara var över msn kom vi varandra så nära att jag rös ibland. våra nattliga telefonsamtal var roliga, men nu har jag glömt bort din röst. att det redan har gått två år... att jag bara var 16 och du 17, det känns bara jätteknäppt. jag skulle vilja berätta för dig om mina pinsamheter. fortsätta med det. du skrattade både åt mig men mest med mig och det var roligt. sen träffades vi. du blev verklighet och den där snyggingen jag endast sett på bild och i cam uppenbarade sig framför mina ögon. jag minns exakt hur du såg ut. och jag minns, eller jag tror mig iallafall minnas, vår dag tillsammans. vi åt glass i solen. vi pratade. vi skrattade. vi gick sådär nära och undrade om vi skulle hålla varandra i händerna. jag är nästan säker på att du tänkte så iallafall, jag vet att jag gjorde det. men jag vågade inte, och du kallade dig själv mr. chicken. jag fick bli mrs. och inatt, inatt drömde jag om dig. men jag fanns knappt för dig. jag var någon kompis, vars snygga tjejkompisar var mycket mer intressanta. det var hemskt. jag gillar den riktiga du mycket mer. och jag önskar att det aldrig hade blivit höst för två år sen. att sommaren hade varit längre och att du hade kunnat åka ner till mig som vi planerat. och jag önskar att jag kommit iväg till arvika förra sommaren så att vi kunnat träffats igen. och jag vill träffa dig denna sommaren, det vill jag verkligen. det spelar ingen roll att du har flickvän, jag vill hellre ha dig som vän än inget alls. men det är klart att sånt där förändrar saker o ting. det är klart vi tappat kontakten. men det är synd. för jag saknar dig. och jag glömmer aldrig den där kyssen...

dagis, dag 5

jag har två nya små älsklingar. först max, som är helt underbar. han är nog den enda som verkligen kommer ihåg mitt namn (vad är det som är så svårt med petra?) och han vill leka och han är söt o sådära :) sen har vi oskar. han kan nog oxå mitt namn förresten. o han är söt han me.
jag saknar albert som är sjuk. kom tillbaka! och imorron kommer nog måns tillbaka från thailand, honom har jag inte sett sen jag gick i nian och var på dagiset, o då var han min favvis. så honom vill jag verkligen träffa!
annars är noa sjukt söt oxå, o han piggar verkligen upp vid frukostbordet när han sitter o flörtar med mig hela tiden :D
och idag fick jag beröm! monika sa att jag är jätteduktig med barnen :) känns bra. för det är så himla roligt!

nu ska jag laga mat. eller nä. jag ska sova lite. sen laga mat!

snart är det lördag!
och snart är det fredag me ju, och då ska jag till simrishamn och emilie och jaaaa det ska bli kul! :D

dagis, dag 4

jag ska nog bli dagisfröken. det är jättemysigt ju ^^
idag vart vi ute i skogen hela förmiddagen. drack varm nyponsoppa och letade pinnar som såg ut som bokstäver. lekte café under en gran. trollade med kottar. o hade det jätte mysigt :)
sen kom vi hem och åt en smarrig lunch som vanligt. jag tog min halvtimmeslur (jag älskar att sova!) och sen gick vi ut o lekte i ett par timmar till. åt smörgåsar o frukt ute i solen, jätteskönt! o jag har blivit röd om kinderna ^^
jag gungade med småttingarna och tog "springfart" på dom. hihi. jag hade glömt hur roligt det var att gunga!

idag avslutade jag mitt projekt att sy shorts. resultatet blev inte aaaalls som jag tänkt. visst, dom blev plöfsiga och sådär men nä. men jag har kommit på en annan outfit till carros o min cocktailkväll på lörda :)

nu ska jag bege mig till min säng. åh, jag som skulle färga håret idag... får bli imorron, eller övermorron, eller nån annan dag... hej hej!

dagis, dag 3

idag hittade jag massa nya kärlekar på dagis. matthew, söteböte och matteus med världens längsta ögonfransar (han och albert har delad första plats) och som kom till mig o grät för teo hade knuffat honom. söt söt söt. ja, alla barnen är iofs söta... nina, minsta tjejen, är oxå jättego :) hon kom o viskade i mitt öra "du är fin". hihi. tack :)

vi var ute största delen av dan. jätteskönt! gungat i solen o klättrat i träd o samlat nyckelpigor :) mys.

skrev in mig på trafikskolan o bokade körtid. nu börjas det, på riktigt denna gången. (jag vet inte hur många gånger jag har börjat... nu gäller det bara att avsluta det.)

träffade carro i stan nyss oxå. åt glass och letade lördagsoutfit. (jag tror jag ska ha ugglebyxorna, jag har dom på mig nu o jag älskar dom, passar väl vår dresscode, huh? ;)

och jag har hittat min drömprins! åh nu ska jag bara fånga honom! :P

jag vet inte

just nu far en massa känslor och tankar runt. min pappa är så jävla genomelak. men jag vet att han bara vill mitt bästa. men. jag skulle verkligen behöva komma ifrån honom och hans tjat och hans skrik och hans... allt. förut var tillflyktsorten lund, nu nöjer jag mig med andra sidan hässleholm, och min fästmö carro ^^
men ja, tillbaka till allt skit. mamma och jag diskuterade min framtid. hon tyckte jag skulle söka jobb, ifall jag inte får nåt på posten i sommar, o ifall jag inte kommer iväg till USA i tid lixom, o ja, jag behöver ju pengar för att leva. jag sa att ja, jag ska söka. sen kom vi in på mitt körkort. och jag vet, jag är skit kass. (jag älskar henrik, för det är han och jag mot föräldrarna. vi skakar mest på huvudet och ler mot varandra när vi inte orkar och det är skönt.) men iallafall, jag vet att man praktiskt taget måste ha körkort för att få ett jobb nu för tiden. och ja. jag måste ha det för att åka till USA. och ja, det är bra och allt det dära. så nu har jag iallafall bestämt mig för att gå till körskolan imorron, köpa ett paket med tio lektioner, boka körtid och köra så ofta jag kan. jag måste verkligen. och jag vill, egentligen.
men, varför är föräldrar så jobbiga? jag vill bara låsa in mig på toa och gråta. (och det gjorde jag oxå, det lixom bara kom, trycket blir för stort ibland.) kan dom inte sluta tjata o inse att det inte hjälper? det gör bara ont, för varje gång dom tjatar blir man påmind om sitt eget misslyckande.


till något roligare: gårdagen! en jättebra dag/kväll/natt. tillbringad med carro, såklart :) vi körde o körde o körde (eller ja, carro körde, jag åkte) o var taxi åt en massa folk. skoj :) tittade även på förortsungar, som var helt jävla underbar och står numera på min önskelista, och stay alive, som var jätteäcklig och läskig och jag är säker på att den där droskan kommer efter mig nån dag. jag är säker. usch. hursomhelst, BRA lördag!

med tanke på en timmes tidsförlust inatt var jag grymt trött när det var dags för dans idag klockan tolv. tog mig iallafall dit i tid, lekte med mina älskade små kids (dom är så söta och jag gillar dom mer o mer för varje vecka) och sen köttade vi dans med dom lite äldre. gick bra. fast jag mest flummade sista halvtimmen och eleverna bara "petra, du är trött va?" jag kunde mest bara nicka och le sådär fånigt som man gör ibland. du vet.

nu ska jag hämta min mobil o lägga in lite pics. hej!

sunny day

just nu vill jag ge min caroline en morgonkram, hon verkar ha haft en tuff natt.

själv ska jag hoppa in i duschen (varför duschar man typ aldrig när man är sjuk?) och sedan bege mig till hässleholmsgården. jag hoppas mina hjälptränare är där för att lära sig allt vi ska lära oss, för jag har lovat mig själv att inte ta ett steg. (åh jag vet jag kommer bryta det, jag blir alltid sådär hoppig när jag är i danslokalen). sedan ska vi till kulturhuset för fotografering till programbladet. (12 maj är det show hörrududu) man lär väl se ut som jag vet inte vad :)

ikväll, då blir det carro o jag igen! babysitting emelie (undrar om vi får timmar för henne?) film o godis :) har du kakor kvar carro? åh jag vill ha kakor... en lugn kväll iallafall, det enda som lär bli ansträngt är magen, vi brukar lägga av en eller två (eller hundra) skrattsalvor på en kväll :)

nej, dusch nu. hej hopp!

tråkigt

vad förväntas man göra hemma när alla andra partajar?
åh jag önskar jag var i åhus nu och umgick med dom underbara...

istället sitter jag här hemma. har krängt kinamat i form av kycklingspett med jordnötssås och biff med bambuskott. kvällens snack blir maränger o glass. glass är bra för halsen :)
varför är äta det enda man gör när man har tråkigt?

jag är inte ens sugen att titta på let's dance. och det brukade jag ändå gilla. men jag har lixom slutat med det, för fredagar har på senare tid varit carros o mina dagar. (vilket lördagarna iofs oxå har ^^) men ja. så jag har tappat let's dance. o det går ingen bra film på tv. o jag vet inte vad jag ska göra... SUCK!

fast jag måste säga att jag gillar avsnitt 7 av grey's i säsong 3 ^^ (slutet iaf)

ska ragga film av henrik nu. tjarå!
förresten, på tal om henrik, vi spelade tv-spel hur länge som helst innan, det var roligt :D

fredag

inget kalas ikväll... :(
däremot blir det kinamat, något som jag aldrig kommer tröttna på i hela mitt liv. i dag har jag bestämt mig för att välja kycklingspett med jordnötssås. muuuums! :)

har kommit ikapp (och gått förbi) i grey's anatomy. jag saknar denny jättemycket. och jag tycker det har förändrats jättemycket. men. jag älskar det fortfarande. jag gillar att karaktärerna alltid får patienter som dom kan relatera till och som hjälper dom med sina liv. nu hoppas jag bara på meredith och derek. snart måste dom ju bli ihopa på riktigt :)

nu ska henrik o jag spela worms!! :D

bra nyheter, dåliga nyheter

den bra nyheten är att jag har varit hos doktorn idag och tagit halsprov, och det visade INGENTING! dessutom känner jag min bättre.

den dåliga nyheten däremot är att doktorn sa "var hemma o vila dig i helgen, annars kanske det blir värre" och ja... det innebär inget kalas imorron... JAG ÄR JÄTTELEDSEN, DET ÄR JAG! men. det känns som att jag borde lyssna på doktorn eftersom jag varit sjuk nu i mer än två veckor... det kanske blir bättre denna gången?

jag ska ta igen dom missade grey'savsnitten nu.
FÖRLÅT angelina o elin...

o så va det slut

dagis, dag 3 lär vänta.

vaknade idag med jättesvullen hals. gör grymt ont att svälja o andas är rätt trögt... =/
ringde vänhem men kom inte fram förrän kvart i nio och då var alla dagens tider uppbokade, så jag får ge mig på o ringa imorron oxå. får jag ingen tid då åker jag till akuten, för det här vill jag bli av med så fort som möjligt.

och angelina o elins kalas på fredag då... det lär det ju inte bli nåt av :(

och jag som vill vara på dagis!! ringde i morse o "sjukskrev" mig. monika sa att jag inte skulle komma tillbaka för tidigt, så måndag kankse... åååhhh... jag vill ju vara där! dock verkar det ju inte som om det blir någonting med sköldinge (eftersom bronson ringde förra veckan och vi fick godkännandet igår, fast än vi snackade om det redan innan jul, och nu verkar alla resor från norrköping till hässleholm vara fullbokade och ja... det här går inte riktigt som vi vill...) så kan jag ju vara på dagis en tredje vecka. men ändå!

dessutom, jag måste på jazzträningen ikväll, för det är den sista innan showen o vi ska lära oss dom sista stegen, så jag måste fan dit med mina hökögon o printa in stegen i huvudet... men ÅH jag ORKAR fan inte. min kropp är helt slö. igår gick jag o la mig o glodde på OC kl. 19, steg upp kl. 12 idag. helt utmattad...

aj aj aj... får se om jag får i mig någon mat... halsen vill inte, o inte jag heller egentligen, men magen skriker...

dagis, dag 2

min böld i halsen bara växer och växer och jag kan knappt svälja =/ gör asont! det går halsfluss på dagis så det är säkert nån sån skit jag dragit på mig...

dessutom har jag gått o blivit kär. i albert, 5 bast. sweeto! och noa, 3 år är oxå en snutteplutt! (förutom när han kissar på sig).
idag fick jag hjälpa barnen att skriva texter om sina fåglar dom hade målat. en kille sa: "han heter argis. han är arg för han inte kan bygga ett bo till sig själv. han är en fulsparv." och idag hade vi kalas på dagis! för maja hon fyller 5. det blev glass o maränger, mums! (det gick ner, glass är rätt bra för onda halsar :)

nu ska jag vila...

dagis, dag 2

idag gick jag upp samma tid som igår. igår stressade jag. idag har jag en halvtimme över. =/

har skaffat mig en stor böld i halsen så jag kommer nog inte vara frisk sålänge till...
men nu bär det av till dom snoriga barnen! hej hej

dagis, dag 1

upp halv sju, duscha och försöka vakna, frukost, påklädning, cykling i blåsten.
ankomst till fornbacken och avdelningen villekulla 08:00.
frukost med barnen, lite lek, fruktstund, ut i blåsten (brrrr), lunch (mums!), powernap för min del, barnen hade sagostund/vilostund, lite mera lek, eftermiddagsfika o så hemfärd.
kändes som jag stod o cyklade på samma ställe hela vägen hem, så segt var det. grym motvind! tänkte nästan ge upp o gå istället men jag vill ju inte verka klen.
nu är jag hemma, har klämt i mig lite rabarberpaj & vaniljvisp (eller snarare vaniljvisp & rabarberpaj som det brukar bli för mig). stoppade henrik precis när han tänkte ta allt som var kvar o sa nänä brorsan, ge mig, så han gav mig. blev inte mycket, men gott var det :D
ska lägga mig i min älskade underbara säng snart o sova bort resten av eftermiddan. sköööönt. helgen tog rätt hårt ;)

viva arcadia

s o . n o w . i . t a k e . a l l . m y . m i s t a k e s
p u t . t h e m . t o g e t h e r . w i t h . l i q u o r



viva arcadia - pushing denims


helgen

har varit sjuuukt bra! tillbringat den med min fästmö caroline. började helgen med att köpa förlovningsringar, avslutade med att festa två dagar och pendla mellan hässleholm o kristianstad.

för mer info: http://pesche.bilddagboken.se

idag är jag seeeg. och jag tycker det är dags för joel att ta sig hem.

två veckors dagispraktik väntar nu... kommer vara helt slut! men jag längtar! :D tredje apu-veckan ska jag och plän förhoppningsvis till sköldinge och vara på ÅSA folkhögskola och deras streetdancekurs. hoppas! sen påsklov, sen stockholm, sen dansshow, sen snart STUDENT! sen en spännande sommar och sen ett spännande år i USA. gött!

nu är det nu.

wow, den efterlängtade fredan är här!

sändningen gick sjukt bra idag! helt perfekt, förutom att en nedräkning kom med i bild. (och var tog klappan vägen, skulle inte den vara med, temat var ju faktiskt film...?) isabella var superduktig som programledare och musikgästerna var oxå jättebra. mikaela var rolig som bildproducent oxå, man fick höra alla hennes svordomar i intercomet :P haha.

och ja, nu är det snart kväll. den efterlängtade kvällen. jag är fri (typ) från sjukdom, alkoholförrådet är påfyllt, partyskivan är bränd och ja, allt är klappat och klart. jag har till och med köpt in en klänning kvällen till ära :D

jag måste även tillägga att jag hade världens bästa dröm inatt ;) shit pommes, g e _ m i g _ d i g på riktigt!

nu ska jag ta en powernap! BYE!

aha!

nu minns jag var jag druckit den där smarriga citron/limedrickan vi har i skolan! det är ju i yngsjö! på orkesterlägret som ja, jag faktiskt varit på. shit, bästa veckan på hela sommaren ju! jag var en liten bandgeek och jag gillar det! allt var så himla bra då, och det var då jag lärde känna phille. phille som inte verkar ha en sekund över till mig längre... :(

snart helg! oh lala ;)

yeeees, äntligen helg! (snart)

dagen har bestått utav diskussion på religionen, där jag sa typ tre ord som vanligt. svenska och en massa tal. fick även reda på att nationella provets a-del kommer genomföras den 19 april, då är jag i stockholm, och b-delen är den 25 april, då har jag dansföreställning hela dan. yeeees! det går bra för mig där... nej.
efter det var det fotodags iallafall och vi var på barbacka och tittade på fotoutställningen. sen åkte vi hem, carro o jag gick stan runt o letade efter kläder inför morgondagen (som jag ska berätta om snart) och jag hittade en ursöt klänning jag ska inhandla imorron :D och shit, vi kan snacka alltså... vi har tillochmed börjat avsluta varandras meningar :P haha.

och ja, till morgondagen.
sändning på förmiddagen. vår skräckfilm har premiär! (woooow!) sen ska jag inhandla klänningen jag hängde undan och sen på kvällen ska jag o carro äta kinamat (vi MÅSTE), dricka lite (mycket?), ta tåget till kristianstad (alltid lika intressant), skaka lite rumpa på frimus, hänga lite på hessle, ragga lite (eller jääävligt mycket) och ja, ha det as gött! tycker dock gott att axel kunde bjudit oss på sin födelsedagsförfest ^^

nu vill jag ha maaaat.

give me love

skräckisen är klar! tjohooo! synd bara att vi garvar varje gång vi ser den för vi vet hur roligt vi har haft under inspelningen :P haha. men äsch. bra är den!
idag skulle vi göra en blodfläck på golvet. vi använde oss utav ketchup! (yes yes yes!) det blev ändå inte sååå jävla dåligt. sen skulle vi kleta in ett par handskar med ketchup som mördaren sen skulle hänga upp. och fy fan vad det stank! ketchup luktar verkligen fruktansvärt. jag höll på o spy. carro fick agera fotograf medan jag och plän satt vid soptunnan med den äckliga ketchupen och vars en handske... usch, det ska jag aldrig göra igen :P

träning i kulturhuset ikväll! tror jag ska gå o lägga mig en stund innan dess ^^ sömn kan vara bra. dessutom borde jag plugga på religionen till imorron men... jag ORKAR faktiskt inte. kanske blir ikväll. fast nej. för ikväll är det både top model, lost och grey's anatomy. jag kommer dö. det finns ju inte en chans att jag kan se allt. grey's och lost blir det iallafall.

och jag MÅSTE till roskilde... mando diao, the killers, peter, bjorn & john, muse, red hot chili peppers mfl. hur ska jag kunna klara mig utan att sticka dit? shit pommes! jag måste! ge mig pengar någon!


sol och snor

japp, min förkylning hänger kvar. nu har den förflyttat sig från halsen till näsan. eller. den har väl varit där hela tiden men nu är det extremt. och som om det inte räcker med att vara förkyld och snorig, jag ska bli helt seg i huvet på köpet oxå! har sovit minst två timmar om dagen nu när jag varit sjuk. och visst, jag brukar sova efter skolan annars oxå, men detta är ju sjukt. jag orkar inte ens hålla ögonen öppna utan slocknar så fort jag lägger mig ner. börjar bli smått orolig för min hälsa...

ikväll är det iallafall dans, och nej, jag ska inte dansa, men jag ska dit och titta iallafall. eftersom vi ska göra klart toto känns det som det skulle behövas. fast imorron ska jag dansa för då ska vi träna i kulturhuset, på scen :D åh jag älskar att stå på scen. det är så... gött! jag vet inte, det går inte att beskriva. även om vi bara ska sätta ljuset kommer det bli roligt.

hoppas på att bli frisk till helgen så jag och carro kan dra ut o dansa igen ^^ siktet var först inställd på helsingborg och the tivoli, men vi kom fram till att det är på lördagar man kan gå ut där, och jag jobbar ju kl. 12 på söndagar så det funkade inte. därför tar vi oss nog till kristianstad och frimus istället. fast jag slår vad om att vi hamnar på hessle :P haha. skulle inte förvåna mig iallafall.

annars då... ja, idag hade vi projektredovisning. jag tvingades visa upp vad jag gjort. valde att bara visa två av fyra musikvideor. jag presenterade dom, sen gick jag ut från bion. kände inte riktigt för att stirra på Dig och höra vad folk tyckte. det var jobbigt nog när jag och katta tittade igenom dom på morronen... (jag hatar att jag är så svag!) men dom blev visade iallafall så nu kan helene (handledaren) inte klaga mer.

imorron ska vi göra klart vår skräckis! och sen ska vi ha provsändning. vi måste filma vår mystiska man, om vi kan få någon till att ställa upp. men det vore bra, för som katta säger, parallellhistorier är intressanta. på tal om katta, haha, vi åkte tåg med henne i morse, jag och plän. katta tyckte det var jättebra när jag berättade om min plan att åka till usa och gifta mig rikt, för då kunde ju hon komma o hälsa på när hon gått i pension. haha. sen tyckte hon att carro skulle göra likadant så att hon hade två ställen att åka till. haha. katta är härlig hon :) (katta är vår fd. rörlig bild-lärare) vi får väl se hur det blir med den saken. carro och jag tror stenhårt på det, men sen lever vi ju oxå i vår egen lilla värld :)

jag hade en väldigt skum dröm inatt oxå. jag minns bara lite av den, men jag minns så mycket som att den var väldigt bra och rolig att drömma :D (och att den var skum) jag minns att jag klådde upp några uppkäftiga ungar på tåget för att dom bredde ut sig när tåget var smockfullt, och jag minns att där var en skit snygg kille som hette josh som lyssnade på musik i enorma hörlurar. haha. han åkte tåg tillsammans med sin lillasyster och farmor/mormor. jag hamnade i deras sällskap och det var najs. när jag skulle av i hässleholm ville josh följa mig till bilen (pappa hämtade mig på stationen) sen gick han tillbaka till tåget och jag satte mig i bilen, som var översvämmad (av någon anledning?) pappa stannade på nåt sportställe och sa "jag ska bara titta på matchen, den är slut vid tre" (på natten!) så jag gick hem istället. på vägen hem mötte jag josh (okej?) som hade missat tåget. han stod med en massa andra snygga killar och räfsade löv. öhhh. japp. sen vaknade jag. sjukt skum... men josh var trevlig ;) undrar vem han är? haha.

nej, nu får det räcka med tråkig info om mitt liv. vill ni se mitt liv i bilder? http://pesche.bilddagboken.se
hej hej!

danmark

blev danmark idag med carro :) turade över lite snabbt o inhandlade det nödvändigaste ;) haha. nu har man så det räcker ett tag. glassade lite på tropical beach i helsingborg. solen var underbar! nu är det äntligen vår! :D

mår dock inte toppen än. grymt förkyld och snorig fortfarande, men vart skönt o komma ut. känns som febern kommer snart oxå, så jag ska gå o lägga mig en stund. jag vill ju titta på alla redovisningar imorron!

några småkillar spelar boll i parken utanför fönstret, i endast t-shirt. (byxor oxå men ja, ni förstår) det var ett tag sen... jag tycker man har gått i vinterjacka i evigheter... men nu jävlar! jag har dessutom inhandlat ett par nya supersnygga solglajjor :D nu är jag redo för allt. (utom vinter)

g e m i g e n m a n !

i wanna talk to you

jag saknar våra pratstunder. och när jag säger våra har jag två personer i åtanke.

nr 1 är en vän sedan länge, en alldeles underbar vän som jag tyvärr glidit ifrån. vi tappade varandra lite då och då förr oxå, men när allt blev skit hittade vi tillbaka, pratade, tröstade, lyssnade. sist jag mådde skit hade du inte tid för mig. du har sällan tid. jag har alltid tid för dig och jag önskar att du kände detsamma. det gör du kanske, men du kanske inte kan? vad vet jag... jag saknar dig iallafall, fruktansvärt mycket.

nr 2 är en rättså ny vän, fast ändå inte. vi pratade dygnet runt ett tag, speciellt sommaren 2005. jag berättade om allt i mitt liv, kanske för att jag kände att jag kunde lita på dig, kanske för att jag visste att du inte kände någon som jag känner. jag berättade om mina pinsamheter och vi skrattade tillsammans. det var så grymt längesen jag hörde din röst. jag har glömt bort hur den låter och det gör lite ont i bröstet...

varför blir det såhär då? varför kan man inte hålla kontakten som vanligt? "man växer ifrån varandra" säger många. kan man inte växa tillsammans istället?

hade jag bara vågat ta upp telefonen och ringa hade jag gjort det direkt...

THE ARK

GÖTT att the ark vann igår! absolut rätt! tror vi kommer vinna i finland nu me ;)

för övrigt mår jag fortfarande kasst. ska dansa 12-14,30 får väl se hur det ska gå... hatar att va sjuk =/

såg en bra film igår: livsverket. (life as a house)
tittade på oc oxå. i'm in love.

tankar

grymt härligt väder! synd att jag ska vara sjuk och inte orka ta mig ut =/ istället ligger jag hemma o funderar. jag hatar att fundera, ändå är det de enda man gör i brist på annat. helt plötsligt dyker tankar upp, tankar som inte alls är välkomna. tankar om dig, tankar om förr, tankar om framtiden och tankar om hur det skulle kunna vara. tankar som får mig att längta.
idag kände jag en välkänd doft, och ni vet hur man kan få bilder för sitt inre när man känner igen en viss doft? just sådär var det nu. jag såg bilder från spanien som jag inte tänkt på sen jag var där. doften och bilderna var verkligen påtagliga och jag insåg hur mycket jag saknar stället. allt var så enkelt. jag var liten, jag hade mina somrar där, jag hade min farmor hos mig. jag mådde bra. jag var lycklig.
och visst, jag är väl lycklig nu oxå, det tror jag väl. men. inte som då. allt var så mycket lättare. jag gillar inte alls att behöva vara vuxen. jag ska banne mig ringa ner till min kusin i spanien och fråga om jag, carro och plän får bo hos henne en vecka efter studenten. hade varit underbart att komma tillbaka. jag vet att jag kommer gråta den dagen jag återvänder till santiago de la ribera. det är som att jag har förlorat mitt paradis.
i ettan skulle vi skriva en uppsats, om en utopi. jag skrev om spanien. jag hatar mig själv för att jag är så sårbar. det var bara ett ställe. bara ett hus. men det var oxå hela min värld.

musiktips mm

paolo nutini, 19 år, supervacker och har en röst som en gud.
mika, sjuuuukt uppiggande musik :D
muse, för lite party.
justin timberlake, samma som ovanstående.
yolanda adams - i believe, världens bästa låt för dig som tvivlar på dina drömmar.
death cab, vad kan jag säga?
och inte att förglömma, salem al fakir som är min absoluta favorit just nu!

jag har gått och blivit sjuk, roligt, inte sant? jag kommer ha en lugn helg för första gången på 5 veckor. ska bli sköööönt. fast hade inte skadat med lite sällskap =/ varför kan du inte vara här hos mig? :(

idag fick vi studentkläderna. mina trosor var superfina ^^ med mitt namn fram och STUDENT 2007 bak :)
min tröja var oxå grymt fin, alldeles underbar faktiskt, dock fick jag fel storlek =/ väntar på mail från abc-gruppen nu, hoppas jag får rätt tröja snart, vill ju inte ha den typ en vecka innan vi slutar nu när alla andra har allt... =/ så det är lite trist, eller JÄVLIGT trist faktiskt. är det så jävla svårt o packa rätt? tydligen...

shit, det är inte heller som om min kyssbrist blir något lättare att stå ut med... snart hoppar jag på första bästa man (icke familjemedlem) som kommer förbi.

nu ska jag drunkna i självömkan... adjö.

att tillägga: regina spektor, och speciellt låten samson. no words needed.

breathe in, breathe out - now drop now drop now drop now drop

utbildningsmässa? nej tack.
sovmorron? ja tack.

utbildningsmässa känns inte jätteinspirerande eftersom jag ändå inte ska utbilda mig nu, och ska jag utbilda mig är jag inte intresserad av något som mässan hade att erbjuda, jag vill bli dansare. så det så.

laddade ner musiken från saw 3 igår, lääääskigt. ska ha med den i vår skräckis ^^
men nu lyssnar jag på min partymix o jag vill partaja, dock tror jag att jag har blivit sjuk, för jag är alldeles seg i kroppen och har sjukt ont i halsen... jag pallar inte vara sjuk! jag måste till skolan i eftermiddag o göra klart fotouppgiften inför utställningen imorron, och sen är det dans ikväll som jag missat två gånger i rad så dit MÅSTE jag, och imorron ska vi redigera klart filmen så dit måste jag oxå, och ja, sen är det helg och jag kan ta det lugnt fast jag egentligen vill ut o dansa. men. jag behöver ta det lugnt. så lugnt blir det. filmkväll någon?

jag drömde jätteskumt inatt, o varje gång jag drömmer om dig blir jag alldeles tokig, för du är ju du och du är... ja... hur kan man förklara dig egentligen? speciell.

nej, nu ska jag gå o göra mig redo inför en eftermiddag i kristianstad... öööhhh... yes.

you know what i need

dans, dans, dans. mmm. what more can i say? jag önskar att jag kunde dansa varje dag, hela tiden. att jag aldrig hade behövt stanna upp och fundera. att aldrig behöva välja, att aldrig behöva undra, att aldrig behöva känna. bara vara, bara dansa... allt hade blivit så mycket enklare då.

?

alla frågetecken är så gott som uträtade nu. eller ja, män är och förblir svåra att förstå sig på, men jag har lite mer koll på läget nu kanske? fast nä, det har jag nog inte. äsch.

nu ska jag iallafall iväg o dansa, ska bli så härligt!

jag har hittat min ryan o jag ska ha honom. (eller hur plän o carro? mhmm! :)

skräckis

låttips: Mika - Grace Kelly
väldigt pigg o sådär glad ^^

idag blev det redigering av skräckfilmen, väääldigt mycket skratt! haha. när vi skrek, sprang, gjorde åkning och ja, allt. haha. det var rätt svårt att sluta skratta emellenåt. jag skrattade tillochmed innan vi hörde pläns skrik bara för jag visste att det skulle bli roligt att höra det sen.

och medans vi satt där i redigeringen pratade vi rätt mycket om klas-göran. hahaha. vi försökte få carro o härma honom men det gick inte så bra. hahaha. jag tror faktiskt tjejer snackar mycket värre än killar... haha.

sen åkte vi hem o jag o plän snyltade fika hos hennes mor. snokade i bilddagböcker o hade det trevligt. snokandet gav mig dock en chock. flickvän?! kan det stämma? ÄH, i don't need a man...
sen kom jag hem o nu är jag här, som vanligt. lyssnar på salem al fakir. mmm :)

when i see you i start smiling, just want to hold on tight

jag längtar till siesta och salem ååhhh ge mig nu!

i had a chance that i didn't take, now he's gone for good...
is this true? i walked away from you?
now i just wish you could come back tomorrow...
i can't go on like this, i wish that you where mine once again.

tisdag kväll

dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans dans = UNDERBART!

varit o dansat nu i ca 1h 40 min... sköööönt! toto (i will remember) är sjukt jobbig o dansa, kan ju bero på att den är 6 minuter, men o andra sidan, publiken kommer älska den! maria sparar tårarna, men jag känner på mig att dom kommer snart ;) och déjà vu ska vi ju inte tala om... bah! den ser suverän ut och den är jätterolig att dansa, men svetten bara rinner. dock är det härlig på ett sätt ^^ jag väntar mig träningsvärk imorron...
och "baribariba" som vi kallar den, ingen har en aning om vad låten heter men den går väl nåt sånt, är bara jätterolig. publiken kommer dö av skratt :D haha.
och jazzen ska vi göra klart imorron. can't wait! sen på torsdag blir det street :) wihoo.

jag är lite besviken... på dig... =/

varför kan allting inte bara vara som det var förut?...


tisdag fm.

efter att ha läst carros blogg bestämde jag mig för att göra som hon, donera mina organ efter min död. sagt och gjort, nu kanske jag kan rädda liv! :)

helt sjukt onödig dag idag, som alla tisdagar. åkte in till arbetslivslektionen, fick några häften, åkte hem. uppdatering med carro som vanligt numera. helt sjuuuk brud det! haha.

nu sitter jag här, funderar på om jag ska käka eller om jag ska sova eller om jag ska duscha eller om jag ska städa... hmm... jag sitter nog här ett tag till ^^

kan inte alla som läser min blogg lämna ett litet spår bland mina kommentarer? vore roligt att veta :)

förresten, man kanske ska ge upp den här mansjakten nu. det är rätt tröttsamt...

i wanna write you a good song

okej, måndagar är väl inte jättehemska ändå. inte om dom är så bra som denna dagen har varit ^^
jag, carro och plän började täcka för lampor på andra våningen klockan fem för att få det mörkare till vår skräckis. vi kan iallafall inte påstå att vi är annat än uppfinningsrika. sen började inspelningen efter jag garvat i sisådär en kvart. jag tror resultatet blev bra. stegen var till mycket hjälp, likaså vaktmästarens kärra. haha. sjukt rolig kväll!

hängde en stund i ljudstudion med emil innan vi stack till tåget. utökade min msnlista... haha.

nu ska jag bara sitta här o lyssna på musik i mörkret... mmm :)

i hate mondays

nu är det måndag eftermiddag och i vanliga fall hade jag blivit jätteglad att sluta tidigare, men nu sitter jag bara här och har ingenting o göra eftersom jag, carro & plän ska filma idag. carro slutar fyra, då ska vi käka. sen kommer plän kl. fem o filmningen kan börja. hoppas det går bra.

just nu är jag sjuuukt hungrig! blev "bara" en kanelbulle på zekes till lunch.

har suttit hela eftermiddan o klinkat på piano tillsammans med josefine. tore berättade för oss att om vi klarar provet får vi mvg i betyg :D gööött! det väger dock inte upp att tore är som han är... skum alltså.

det är fler än tore som är skumma dessutom.
JA, jag pratar om dig.

dock har jag hittat ett nytt objekt att tänka på... muuuums! där ligger ni i lä killar ;)

nu ska jag förflytta mig tre våningar upp. eller fyra blir det väl. eller. öh. jag vet inte. från källaren till tredje våningen? hursomhelst, upp ska jag. adjö adjö adjö.

o det skulle ju va dans, dans, dans

hemma från dansen, aningen piggare men oxå aningen tröttare.
grymt hungrig och i behov av en dusch.
sååå, en dusch blir det, sen middag.
adjöken adjö.

ps. kom och ta hand om min kyssbrist, snälla!

sunday bloody sunday

efter en natt med många konstiga, roliga och mysiga drömmar är jag nu mer än redo att ge mig av till danslokalen. ska bli jätteroligt att träffa alla små barn och få leka en massa :) och såklart att dansa.

annars blir det en lugn dag. ska sätta mig in i power rangers o försöka förstå vad det faktiskt handlar om. haha. sen blir det väl en del oc oxå :)

och carro. du MÅSTE komma imorron.

och...

...varför raderar man alltid sin utkorg när man är ute fast man vet att man borde spara alla sms så att man faktiskt vet vad man har skrivit till folk?

salem al fakir

Shouldn't tell you all I got inside but I just need to get it out
Let me say it if you don't mind
It's only you I think about

fredag, lördag, ja, sådär.

kanske blogg.se vill funka nu?

igår bar det av till carro vid sextiden. efter att mamma fått rusa in på systemet fyllde jag carros frys med cider o partyt kunde börja :) det blev en och två och tre och flera cider... mmmm...
drog till kstd 22,20, träffade macce på tåget. "jag måste fan in o supa lite", senare när vi såg honom på bussen hem kunde vi konstatera att han hade gjort det...
inne på kaspers var det inte mycket folk, men där va snälla folk, o det var mysigt. dansade lite till de spelande pojkarna med carro, sara, angelina o elin :) mysigt mysigt mysigt, kvällens nyckelord.
gick några turer till hessle och kollade läget, men hittade inga intressanta människor, så kaspers fick det bli. fast än vissa moment förstörde hade jag trevligt. det är alltid roligt att gå ut med min lilla carro ^^
kvart över två tog vi bussen hem (efter att jag köpt pommes på mcdonalds). promenerade till carro med isak som sällskap, han erbjöd till och med sin jacka till mig, jag tog glatt emot den med tanke på att min egen jacka inte alls var så varm som den var tidigare på kvällen.
klunkade vatten, somnade, vaknade, pratade, somnade, vaknade, åt frukost på mcdonalds i form av två cheesburgare. toppelitoppenfrulle! :D haha. sen körde carro hem mig o nu är jag här.

idag blir en lugn dag. tänkte ta mig till duschen snart och bli av med allt äckel från igår. (varför är man alltid så äcklig efter man varit ute?) iallafall, sen blir det deg framför teven med oc och film. sköööönt.
du är välkommen att joina om du vill ^^
ja precis. DU. ;)

RSS 2.0