Kom och skaka era lurviga!

Good morning party peeps!

Jag har sovit som en gud och drömt om busschauffören. Vid halv tio bestämde jag mig för att gå upp, men Frank protesterade så vi drog oss liiiite. Satte igång med städningen direkt eftersom jag inte orkade igår. Satt visserligen uppe till halv två och mixade musik men det är en annan femma.

Nu har jag tagit hand om det grövsta, så nu är det mest kartonger som ska ner i källaren, golvet som ska dammsugas och disk som ska diskas.

Sedan måste jag hinna med en sväng på stan! Mamma fyller år i morgon och jag har fått i uppdrag att köpa kort. Ännu viktigare är Systemet. Hinner jag ska jag kika runt efter något att ha på mig, eventuellt köpa väskan jag spanat in på JC.

Nu slog det mig att jag glömt äta frukost. Brukar vara det första jag gör. Får ta och göra det nu då! Kaviarmacka kanske? Med ägg? OUI!





SES VI I DIMMAN?

Min dag idag - FREDAG!

FAN vad dom snackar om Laila och Nicklas på Let's Dance då. Fast jag skrattar ganska mycket oxå, mest för David är så jäkla rolig. (Hatar Hej Baberiba och sån skit, men här är han kul!)

Skrattat har jag gjort hela dan. Lisa och jag körde närservice tillsammans och det gick ju inte helt lätt. Hon övade och emellanåt sa jag "Vart ska du nån stans?" "Jag vet inte..." Då var hon helt fel på det :P hehe men jag störde väl henne en del med. Sen skrattade vi mest utan nån anledning. Jag gillar Lisa!

Hon ska med imorn med! Paaaarty!

Förresten. Skulle prova sushi igår. Tog två olika sorter. Men alltså, fy fan vad det luktade illa. Det luktade så illa att jag inte ens ville smaka. Verkade inte fräscht alltså. Usch!

Har ett dilemma med. Ska jag städa ikväll och sova länge imorn eller ska jag lägga mig tidigt och städa imorn istället? VET EJ! Vad hade ni gjort?

Berättade för Lisa om min crush på busschauffören. Då skrattade hon ännu mer. Hon tycker inte han är så snygg. Men jag gillar ju sånna. Mörkhåriga, skäggiga killar med glasögon. Mmm...

Ma petit amie est ... vid liv? OUI!

Kommer hem från jobbet och ser i min inkorg ett mail från... EMILIE! Det var ofantligt långt och jag önskar jag hade ätit innan för nu skriker min mage verkligen! Men, som att citera Emilie och Uma - first things first.

Jag ska svara på det när jag inte är stressad, så antagligen på söndag. Måste ju skriva ett mail i ungefär samma längd (omöjligt) tillbaka! Åh vad jag saknar mig vän :(

SEXIG

Jag plågar verkligen mig själv ibland. Har googlat Gael Garcia Bernal, ni vet min DRÖMMAN, och suttit och tittat och tittat. Om man kan vara kär i en kändis är jag kär i honom. Han är perfekt! Fast har för mig att han är lite kort. Men oj så sexig!

Är sjukt trött så tror inte jag orkar städa mer idag. Har fixat badrumsskåpet iallafall, skönt att ha något klart.

Vet inte vad jag ska äta i morgon. Kom på det för en stund sen, att jag måste ha mat med mig till jobbet. Får se vad jag slänger ihop, om jag slänger ihop nåt. Annars blir det lyxmat = fil :P

Frank har sovit så nu är han skitstörig. Jippie...

GONATT!


En katt är alltid katt, katt för sin hatt

Carros och min lunch drog ut på fyra timmar, men det gör ingenting att det blir så ibland för vi hade så himla trevligt! Vi bara pratade och pratade och pratade, precis som förr :)

Min dag har därför inte varit lika produktiv som jag tänkt, fast det gör inte heller nåt. Jag har iallafall hunnit tvätta, dammsuga och handla. Snart tänkte jag börja plocka lite smått med prylar och papper, men först ska jag hämta mamma från ett möte.

Har tagit hit en hylla hemifrån och satt i hallen. Blev bra. Har alla viktiga grejor där (plånbok, iPod, kamera mm) och mina skor som jag använder mest just nu (korta Uggs, typ).

Nyss tryckt i mig lite macadamianötter (godast!) och Dumlesnack. Frank sover tätt tätt intill mig för att få så mycket av möjligt av filten jag har på mig. Min Spidermanfilt. Han AIME den TRÉS mycket.

Shoppade ju lite idag med! En svart ögonskugga, rosa nagellack och neccesär blev det från Kicks. En hatt och ett par strumpbyxor från H&M. Sen avslutade jag med brittiska Vogue när jag väntade på bussen till m&p. Tyvärr var det inte Herr Sexig som körde :(

Blev hattbesatt (höhö) efter Emilies och min fotoshooooot.

Hej

Jag tänkte hoppa frukosten idag för att vara extra hungrig till lunch, men var tvungen att ta ett par mackor (har inget nyttigare hemma, ska handla idag!) för min mage skrek och gjorde mig illamående =/

Tvättar iallafall nu, lyssnar på Frank som leker med ett sugrör och kollar på Malou. Hatar henne men tycker programmet är intressant. Tycker hon tar för mycket plats. Blandar sig in i personernas berättelser, avbryter och sådär. Mitt hat grundar sig i intervjun hon gjorde med Stellan Skarsgård. Då var hon jobbig.

P3 populär, P3 musik och Christer i P3 är dom bästa radioprogrammen som finns! Gillar musikprofilen (tror jag det heter) i Christer. Dom ställer massa frågor om vad man lyssnar på för musik och sådär och sen berättar några vad man är för sorts människa. Skit kul :)

Spännande på Malou nu. Ciao!

Kvällsbestyr och torsdagsplaner

Är så himla trött nu. Jag vet att jag säger det varje kväll, men det måste vara något fel på mig. Sover tio timmar i princip varje natt men när jag vaknar känns det ändå som jag kunnat sova ett par timmar till!

Har diskat berget i köket, tog lite tid. Men har blivit bättre på att diska varje gång men ja, ibland blir det berg...

I morgon har jag mycket att stå i! Ska tvätta, städa, handla och hinna med att luncha med Carro! Men det ska nog gå bra. Störigt bara att jag planerat min dag då det visade sig att jag behövts på jobbet. Men ibland får man offra sig. Och såhär kan det inte se ut på lördag då folk kommer hit, och i morgon är enda dagen då jag har möjlighet att städa och dona. Ska sortera papper i pärmar, flytta lådor upp o ner ur källaren o sådär.

Förresten. När jag skulle till jobbet i morse var min dörr inte låst. Kul att jag sovit med olåst ytterdörr. Jag är ganska dålig på det där. Antingen kollar jag flera gånger eller så kollar jag inte alls. Typiskt. Men nu är där låst iallafall :)

Känner mig lite febrig men alla på jobbet är sjuka så är nog därför. Blir lite SATC sen ska jag krypa ner med min bok. Hej hej!

GLÄDJESKRIK EN MORGON I FEBRUARI

MEN JAAAAAAAAAAAA!!


MANDO DIAO TILL SIESTA!!!!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!



Somnar snart

Ååååhhhhh jag är verkligen DÖDSTRÖTT!

Jobbat åtta timmar och sen dans på det. Jag och Maja skrattade mest men det blir så ibland. Sen hatar jag min handled. Kunde hjula två gånger, sen fick jag ont. Egentligen är det båda handlederna som är cp men idag har jag klarat mig undan med en. Doktorn hittar heller inget fel så antar att jag bara har klena handleder. Vad gör man åt det?

Är så trött att jag inte tänker bry mig om att laga någon mat ikväll. Ska gå och lägga mig och äta stor frukost i morgon istället, med kokt ägg o sånt. Sen ska jag jobba 11-19 igen!

Fick förresten mitt lönebesked idag. Inte helt fel måste jag säga! Kommer efter betalda räkningar (inklusive csn) ha 5000 kvar. Känns gött! Fast ska spara minst 2000 till PARIS!

Sen ska jag låna av Henrik eftersom han fick svinmycket lön för han blivit förflyttad till Lund. 60 000 faktiskt.

You are my sunshine

Tisdag och strålande solsken! Ska snart ut och springa i trappor, gött. Drömde inatt att jag sprang jättemycket men jättesakta, för jag har så dålig kondis. Man kanske faktiskt borde ut och springa nån gång då och då? Har ju trots allt inte gjort det sedan gymnasiet då vi var tvungna...

Tandborstning sen wooooork. Hej!

Två brudar jag saknar




Hör, se, gilla

Pete Dohertys solodebut växer hos mig och jag gillar slutet på videon skarpt!

Fast jag tycker fortfarande han är äcklig.
Men inte lika.


Hihihi

Jag har TRÅKIGT!

Det gick bra på den ekonomiska rådgivningen! Har startat en fond där jag ska spara pengar varje månad + börjat pensionsspara! Känner mig grymt vuxen! Sen räknade vi ut min budget oxå och enligt den ska jag spara ca 3000 varje månad, men det gör jag ju knappast...

När jag var klart där gick jag till Videomix och handlade upp det sista på kontot. Får ju lön på onsdag. Inte särskilt mycket dock, den lär vara slut när räkningar och csn är betalda...

Vad ska man göra nu då? Har fortsatt mixa lite samt lyssnat på låten i föregående inlägg cirka en miljon gånger. Frank sover men jag känner inte riktigt att det är okej för mig att oxå sova. Eller?

Det där jag skrev om igår (eller förrgår) om att vilja och inte vilja hit och dit? Slutade ju med att jag verkligen ville. Men idag, vet jag att jag faktiskt KAN om jag vill. Och nu vet jag inte om jag vill längre. Vad är det för fel på mig?! Jag vill tydligen bara ha det jag inte kan få och vise versa. Blööööö.

Ps. Lyssnar på EMD med. Gööööött.

But you're not a boy!

Från att ha HATAT Beyoncés If I Were A Boy har jag nu gått till att ÄLSKA den - fast i en annan version!

DEN HÄR!

R. Kelly är nog bäst i hela världen just nu. Tack P3 musik för att ni introducerade denna för mig i fredags och för att ni fick mig att grina i postbilen. Fint!

Thank God it's Monday. Snart lön!

Idag har jag ingenting inbokat förutom ekonomisk rådgivning klockan fyra. Jag är lite nervös för jag har inte en aning om hur det kommer gå till. Någon som vet?

Har kollat på lite klipp från Oscarsgalan och gråtit en skvätt. Bra start på dagen!

Min chef Tony ringde nyss med och sa för hundrasjuttioelfte gången att jag borde skaffa mig en karl. Jag sa nämligen att jag precis gått upp och då tyckte han jag skulle skaffa mig ett liv = en karl. Haha!

Jobbar på det.

Dans på festivalen 2004




I believe it is Old Deuteronomy

Jag känner mig ganska dum i huvudet och som att jag agerar exakt som när jag var yngre. Vill, vill inte, vill, vill inte, och sen när det är för sent, då vill jag som mest. Men antar att det är sån jag är helt enkelt. Har överkommit det EN gång i mitt liv, och nu när jag är redo att ta tag i allt igen, då kommer jag in i mitt gamla mönster. Typiskt.

Söndagsslapp

Lyssnar på Norges bidrag till Eurovision och blir ganska stum av beundran.

Samtidigt cpar mitt internet och The Pirate Bay vill inte som jag vill. Mitt musikmixarprogram går ut i morgon (annars måste jag köpa det) och det känns lite surt.

Frank luktar låda så jag antar det är dags att töma igen, fast jag gjorde det i morse. Hm. Han skiter och kissar för mycket.

Dessutom har jag feber. Pappa kände sig sjuk så han skulle kolla om han hade feber. Nada. Jag känner mig frisk men ville kolla på skoj. 37,2. Visserligen bara lite, men ändå, jag brukar ha 36,5 så. Mamma var normal.

Det gick bra på dansen men jag har extremt ont i huvudet nu. Tror det är för jag har haft mina glasögon på mig hela dan. Är inte van att använda dom så det är konstigt för mig och mitt huvud att se så klart som jag gör då, haha.

Dansflytt

Om en timme ska jag infinna mig på Hässleholmsgården men helst vill jag bara lägga mig och sova igen. Jag är inte speciellt sugen på att konka grejor och packa och organisera. Men jag ska ta med vad jag hittills gjort på min playlist så kan vi lyssna på den iallafall :)

Nu ska jag klä pååå mig!

EMD

EMD är ju ruskigt sexiga ikväll. Jag röstade!! Min kväll känns inte riktigt lika deprimerande längre. Haha. Ätit morötter och dipp samtidigt som jag mixat ihop musik till nästa helg. Kommer bli en ASFET spellista! Men tar tid, har hittills bara hunnit med sju låtar. Men det är KUL!

EMD vidare till Globen, tjohoo! Nu ska dom sjunga igeeeen!

Hallao!

Idag har jag köpt ett nytt dass till Frankis. Ett sånt där med tak o grejor så han inte ska skvätta sand i halva lägenheten. Fast han vågade inte gå in genom luckan så den fick jag ta bort.

Jag vill ha en kaossilator oxå. Emilie inspirerade mig så mycket i lördags (eller, hon inspirerar alltid mig!) och jag blev så sugen på att oxå vara bra på något. Nu ska jag ju inte härma henne alltför mycket, men den där lilla grejen va så cool! Inte jättedyr heller så snart kanske :)

Sen kan vi ju bli kända dj:s i La Belle France, oui? Eller du iallafall, så är jag sidekick. Frank får va maskot.

Vet inte alls vad jag ska ta mig för ikväll. Blir nog lite koreografering och sådär. Vad ska ni göra?


Some things I need to say

  • Min granne har fest
  • Frank gillar sladdar
  • Lost är svinbra
  • Grey's Anatomy oxå
  • Äckligt att en av "männen" i Linda Rosings dejtingprogram är 19 år!
  • Jag är fattig
  • Önskar jag hade bättre självdisciplin
  • Godnatt

ETT + ETT = VI




Mm what you say?

Men jaha. Tydligen var allt som krävdes för att min lilla burk skulle bli normal en omstart. Så hux flux, va allt som vanligt! Jag hoppas det inte krånglar mer och jag hoppas verkligen inte det är som Carro skriver bland kommentarerna i inlägget under, att det är fel på min hårddisk! Buhuu, orkar inte med sånt. Min plånbok orkar det framför allt inte.

Synd man inte har nån dålig vana att göra sig av med. Typ rökning. För isåfall hade man ju sparat jättemycket pengar när man lagt av! Fast ja... Det var kanske inte så smart av mig ändå.


Och nu, kära små. Nu ska jag berätta om dagens höjdpunkt och lågpunkt (??). Såg min fantastiske busschaufför tre gånger idag! MEN. Den tredje gången på riktigt nära håll. Och. Det var inte så fantastiskt alls. Han var inte lika sexig i närbild :( men - igen - nu har jag glömt hur han såg ut på nära håll så i mina tankar är han jättesexig igen. Haha!

Ungefär så är mitt liv just nu. Går runt i min drömvärld, då och då vaknar jag upp och upplever verkligheten en stund, men sen faller jag in i dvala igen och fantiserar om mitt liv. Mitt soundtrack är samma som till OC. Spelas om och om igen. Och jag tröttnar aldrig.


VARFÖR HÄNDER SÅNT HÄR?!

Någonting VÄLDIGT sjukt hände i morse när jag startade datorn.

Den var... FORMATERAD!!

Okej, okej, inte riktigt. Alla grejor finns kvar, fast inte där jag brukar kunna hitta dom. (Tackade Gud för att jag uppdaterade min externa hårddisk i helgen!) Men datorn såg ut exakt som när jag startade den första gången. Fick välkomsthälsningar, inställningsrutor o blabla. Fattar inte VARFÖR?!?

Min lista över Favoriter är oxå helt raderad så den måste jag göra om helt, sjukt jobbigt! Man lägger ju saker där för att man ska hitta det lätt, har ju ingen aning om hur jag kommer till vissa sidor igen :(

Jaja, nu har jag o göra iallafall...

Howdy!

Vilken produktiv dag!

Gick upp klockan åtta, la tvätt i maskinerna. Klädde på mig och körde hem till m&p. Hämtade alla kartonger med stuff jag rensat ut och körde hem hit. Bar ner lite i källaren och lite hamnade här uppe = stökigt igen! Ah suck.

Sen tog jag alla mina pantflaskor och körde till Kvantum. (Okej, innan dess hängde jag upp tvätten i torkskåpet o la in i tummlaren.) Där pantade jag och blev ca 70 spänn rikare. Handlade lite behövligheter och FRALLOR. Åh vad gott! Körde till m&p och lämnade bilen, cyklade hem. Sen käkade jag frukost och cyklade till jobbet.

Full rulle!

Jobbade sen till sju och efter jag kom hem har jag slappat och ätit pannkakor (jag vet att jag inte gillar det men jag var sugen, igen!) och tittat på What Happens In Vegas. ASHTON KUTCHER ÄR JU SÅ SEXIG!!

Nu ska jag snart gosa ner mig i sängen med Frankenstein. Gonatt!



MIN FINASTE.


Hundtricket

Idag kom jag på mig själv med att le väldigt mycket åt en snygg kille med en söt och busig rottweiler. Man skulle kunna säga att han hundtrickade mig. Fast oavsiktligt.

Nu funderar jag på vem han kan vara, eftersom han promenerade med hunden på min brevbärarrunda. Hmm...

Men ser ni vad jag gör?! JAG OBSESSAR! Varför? Få mig att sluta!

Sol, sol, underbara sol!

I morse (mellan åtta och nio när jag slängt ut Frank ur sovrummet) drömde jag den mest sjuka drömmen någonsin! Det var Gimo, Engla och Jolie. Det var en båt, Pesetas och Joel. Det var ett "psykhem", Hannah Ferris och Jonas Pramle. Jag ska absolut inte gå in på detaljer för jag blir lite rosig om kinderna själv, men haha, vad drömmar kan vara skojiga ibland!

Nu ska jag dressa mig och dra till le work. Strålande sol och ingen reklam, what more can you ask for? :D

Hoppas jag ser busschauffören idag. Emma har fått i uppdrag att kolla upp ifall han har ring. Hon brukar åka med honom. I keep you updated.

God morgon!

Jag har faktiskt en riktigt bra morgon idag! Vaknade utav mig själv vid åtta men låg och drog mig till nio. Gick upp och gjorde frukost och åt den samtidigt som jag fortsatte titta på Guldkompassen, orkade ju såklart inte se särskilt mycket igår.

Nu har jag klätt på mig mina fina (läs fula) postkläder och laddar iPoden med bra musik för trappspring och soft musik för brevresning ikväll. Lyssnar på Fleet Foxes jättehögt med!

Har ringt och bokat om tiden för ekonomisk rådgivning eftersom jag ska jobba hela veckan. Bankkvinnan tyckte det var förnuftigt av mig och sa att ifall jag får jobb på måndag med (då jag har min nya tid) ska vi boka om den igen. Fniss fniss.

Nu ska jag fota mitt vardagsrum så jag kan visa er. Men hinner kanske inte lägga upp bilderna ikväll för då kommer MAJA och EMMA och kanske EMMY. Vi ska ha klubbmöte och jag har till och med skrivit en liten dagordning! För jag ÄR Mrs. Boss!


När kreativiteten inte går att stå emot

Nu har jag möblat. Fick ett ryck och en idé och var tvungen att testa och ja, det är väl ganska bra. MEN. Jag hatar sladdar, som ni vet. Herregud alltså vad mycket sladdar!! Skulle vilja kunna trolla bort dom. Men men. Visar bilder imorn när jag kan ta kort i dagsljus.

Strax blir det Guldkompassen, ska bara kasta iväg dom sista bilderna till Elemi.


Je t'aime

Ett perfekt sista dygn med Emilie innan hennes Parisflytt. Vi åt greksallad, kollade på film, dansade, fotograferade, skapade musik och skrek som fan åt den thailändska filmen Shutter.


That's not my name!

Sket i att sova och blev precis klar med städningen. Har bytt batteri i min klocka, herr kanin fick offra sig då mina batterier är slut! Så nu kan jag titta på klockan utan att den visar kvart i tre :)

Har klämt i mig ett paket knaperstekt bacon så nu luktar här inte särskilt gott i lägenheten. Man borde bara laga mat som luktar gott. Typ fläskfilé och sånt. Mmm. Men det var iallafall gott!

Nu är det packa som står på min lista, så better get to it!

Ha en fin kväll, vi hörs i morgon.

inte kvart i tre

Jag har nu tre timmar på mig att städa och packa innan mamma kommer och kör mig till Emilie. Känns lugnt, så man kanske skulle ta en powernap?

Saturday morning baby

Kan inte fatta att jag är uppe men faktum är att jag varit vaken sedan strax efter åtta då Frank började leva loppan i sovrummet. Det GÅR bara inte att sova när han klättrar i gardinen och biter mig i händerna. Så jag stängde dörren om mig, men kunde inte sova UTAN honom. Han bara pep efter mamma. Jaja, jag hade sovit nästan tio timmar ändå.

Nu har jag precis tryckt i mig frukost samtidigt som jag bölat till Fab 5. Där var en tjock kille med världens finaste vänner. Han var så tjock att sist han var på en nöjespark kunde han inte åka attraktionerna, för han fick inte ner säkerhetsanordningen över magen. DÅ tjöt jag. Så fick hans polare inträde på en nöjespark, då började polaren böla. Sen när han tränat o ätit rätt blev han snygg + att han fick en roll i en tv-serie. Gött för honom ju.

Nä, påklädning, städning och handling. CIAO.




Lite busschaufförsabstinens. En tur på stan imorn kanske? HAH.

Bla bla fredag den trettonde jaja det händer igen om en månad.

Emilie ringde mig nyss. Har väntat på hennes samtal sen klockan sju. Haha. Vi ska iallafall träffas i morgon och jag ska lämna Frank ensam första natten någonsin. Jag undrar hur det kommer gå. Han är så himla gnällig bara jag varit på jobbet hela dan! Lilla mammagrisen. Men mamma ska hit o titta till honom imorn kväll så det går nog bra. Men hur kommer JAG klara mig utan Frankenstein? Det återstår att se. Förstår nu föräldrar som är böliga och inte vill lämna sina kids.

Har kollat Grey's och Lost och känner mig rätt nöjd med kvällen. Är det då helt fel att gå och lägga sig? Jag vet att det är fredag, men såhär brukar det alltid bli. Är uppe sent på veckodagarna, slocknar tidigt på helgen. Men sova är ju så skööööönt. Ska pussa lite på Pesse, sen blir det säng och bok.

Gonatt

Ps. Förblir blond. Ds.


FRIDAY

Igår tog jag tag i lite bestyr här hemma. Diskade (igen! wow!), dammsög och städade till Pesse. Nu mår han som en kung igen, min fina lilla Pesetas. Vi stängde dörren om oss och gosade oxå :) Blir inte av så ofta längre, när Frank kräver så mycket uppmärksamhet. Haha. Så jag kom inte i säng förrän efter elva, men det gör inget eftersom jag ändå inte behövde gå upp tidigt. Börjar jobba elva idag och slutar sju.

Alltså. Igår när jag kom till jobbet andra gången skulle jag köra brevlådetömningen på city. "Men det ska nog Linus göra", säger Emelie. Ehh jahaaaa... Ringer Tony. En halv minuts tystnad. "Javisst ja... Jag glömde skriva in ditt namn där. Tyckte väl det var konstigt att jag inte planerat in nån!" Han hade alltså inte skrivit in mitt namn i planeringen när vi diskuterade det i onsdags, så igår fick han panik och ringde in Linus. Så, Linus fick köra rundan så fick jag blocka och ha hand om avgående. Inte kul men slapp iallafall va ute.

Dammsög min fåtölj igår så nu är den svart igen och inte grå. Frank fäller så jävla mycket! Han brukar inte ens vara i fåtöljen, det är det som är det konstiga. Tur man har en turkos soffa!

Nä, nu ska jag dansa mig lite varm. Hej!


"Jag gillar inte katten, han e tankeläsare"

Hänger inte med i svängarna ibland. Folks humörsvängningar alltså. Glad, sur, glad, sur, bla bla hit o dit. Kan man inte bara vara rak mot folk, speciellt sina vänner? Hm, okej, nu skriver jag detta kryptiska här istället för att säga till personen i fråga. MEN. Ni fattar.

Har paus mellan arbetspassen. Fryser som bara den, har tre tröjor och filt men det hjälper inte. Högsta värme + blås i bilen sen! Japp japp!

Snart är det Alla skitars dag, ååh vad jag längtar! Inte.


Katt #"=@%

Har fått tejpa ihop min mobilladdare för TYDLIGEN så har någon JÄVEL bitit sönder den. Det är tur att Frank är snäll ibland, annars hade han åkt ut för längesen. Den funkar iallafall något sånär, hoppas jag kan ha batteri till imorgon. Men en ny är påväg som jag hoppas jag får på fredag. Ah, vilka problem.

Jag skulle dessutom sovit för längesen, så, gonatt!

Incest incest, familjefest!

Posten är verkligen ett riktigt incestställe! Vet med säkerhet 17 som haft ihop det (vissa med fler än en) och det finns säkert mååånga fler! Själv är man väl inte helt oskyldig men det var ju innan Postentiden...

Nu blir det kvällsmat: knäckemackor med kaviar! Stort glas mjölk till det. Mmmm.

Imorn blir det jobb 9-19. Lite drygt men behövligt!

Snö i Skåne

Vaknade klockan åtta av att plogbilen körde utanför. Det har snöat konstant sedan halv åtta i går kväll. Nu ser det dock ut att ha slutat men det ligger ganska mycket snö på marken. Ingen höjdare när man ska tömma lådor i fem timmar...

Tog tag i disken idag. Hatar att jag är så slö med det. Ska städa resten av lägenheten ikväll, sen ska jag alltid ha det fint! Eller inte.


Mega?

Det tog tre timmar för mig att rensa idag, och jag hann inte bli klar! Ah, vad mycket SKIT man har! Tog tid eftersom jag hittade en massa roliga grejor att läsa. Brev (bland annat från farmor), skolarbeten och dagböcker. En dagbok fick mig att gråta av skratt! Den var från 2002/2003. Jag hängde tydligen mycket på Valvet och UD och var kär i olika killar i princip varje dag. Hahaha. Det bästa var ändå när jag skrev "Crille gillar inte mig." Åtta dagar senare: "Crille sa idag att han gillar mig!" Tre veckor senare: "Crille tycker jag är störd. Eh, schysst!?!" Haha, jag kan förstå honom. Blev lite chockad oxå över att vi känt varandra så länge...

Sen hade Emilie och jag tydligen en skrivbok som vi brevväxlade i när vi umgicks. Det var mest "Vem gillar du mest?" och så kryssrutor med namn. Vi båda har tydligen gillat Mogge och Sandberg. Haha, roligt. Sen skrev vi om att vi inte kunde förfesta hemma hos Elin R för då skulle ingen vilja hångla med oss för vi skulle lukta kattpiss! Sant faktiskt.

Förresten, någon som kommer ihåg vad Mega var? Va det gymnasiedisco på Björket? För jag skrev om både Fjortis och Mega. Så det måste det ju va?

Idag var speglarna uppe i danssalen! SÅ SCHYRRE!

Allt ska rensas ut...

Har massor att ta tag i idag! Mamma har bett mig i flera veckor att tömma en garderob där hemma som är fullproppad med grejor. Allting ska ner i lådor eller slängas, så det lär väl gå ganska fort, men jag har inte hunnit eftersom jag jobbat mer än jag trott. (Väntade mig ju att bli arbetslös efter jul men ni vet ju hur det gick med det, haha.)

Iallafall, idag ska jag äntligen rensa där och det ska bli skönt att få det gjort. Fast där är en himla massa skit! Sjukt många kassettband (Plän, tror våra inspelningar är där!), spel och Spice Girls-prylar. Hehe.

Men på tal om garderober. Mamma visade hur fint hon gjort i sina garderober nu när både Henrik och jag har flyttat och det endast är hon och pappa som har kläder där. (Den garderoben jag ska rensa är en från Jysk som ska slängas ut. Vi var tvungna att köpa två sånna för några år sen för att få plats med allt.) Nu visade hon mig runt i sina åtta (!!) garderober och hur fint hon gjort. Herrejävlar vad grejor alltså!! Utan att ljuga kan jag säga att hon lätt skulle kunna gå i två år utan att ha samma kläder på sig en enda gång! Måste nästan fota det alltså.

Själv hade jag inte tackat nej till lite extra utrymme, allting hänger så trångt! Funderar på att köpa något sånt här.

Drömmar och drömman

Hade en skum dröm i morse. I den var jag och Crille tillsammans och det var jättefint. Sen hade jag och min gamla klass återförening men alla klagade på att jag o Plän dukade fult. Och vet ni varför? För alla andra va hemmafruar och hade familj och gäster ofta, medan vi var singlar och inte brydde oss ett skit. Sorgligt! Kommer säkert bli så på riktigt bara för det.

Jag frossar lite, och inte i mat utan i feber. Ohja, än är den inte väck! Får se om jag är ledig imorn eller om jag blir inringd. Hatar att inte veta!!

Idag såg jag Herr Sexig aka. busschauffören. Han tittar alltid jättemycket på mig när vi möts, men det är kanske för att jag alltid stirrar som ett fån på honom? Hmm... Man kanske skulle ta sig en runda med Hässleholms stadsbussar i veckan? Hahahahahaha... DESPERAT ELLER VAD?!

Over and out

Home

HÅRD DAG!

Mår bra trots fördjävlig mensvärk.

Ska slänga ihop lite mat till mig själv nu.

Blir kanske hårfärgning imorn...

Monday morning

Påklädning, alvedonintag och jobb till 19. Solen skiner iallafall och det är ju positivt!

Alkoholist, javisst

Jag är antagligen fortfarande ganska full, och det är synd att en bakisdag ofta förstör hur roligt man faktiskt hade dagen innan. Igår hade vi sjukt roligt hemma hos Sandra och Mattias även om det blev way too much för mig (+ att jag blev ilurad läkarsprit, idiot.) Bestämde mig för att inte dra till Qbar, ångrade mig, gick halvvägs i snöovädret, ångrade mig igen och gick hem och kräkte chili con carne.

Idag har varit en dålig dag. Skippade att tvätta och sov efter dansen istället. Att jag ens tog mig till dansen är ett under! Haha...

Jaja, lite MP innan nästa danspass som jag kommer tillbringa sittandes. Annars vänds min mage ut och in.


LOST

Fyfan vad Lost är bra! Jin har precis hittats av några fransmän - bland annat Rousso!! (Ni vet Danielle, som har en dotter - som Ben kallar sin dotter) Fast nu är hon gravid! Alltså i baktiden! Wohooo vilka snillen som gjort denna serien! Eller så har dom bara för många idéer, vem vet.

Och Grey's. Derek ska fria till Meredith och så hux flux ringer Addison från L.A.! Kan inte vänta till nästa vecka! Eller, man lär ju få veta i Private Practice på tisdag (onsdag). Annars vore det wierd.

Jag och mina serier. Nu blir det MP.

Kan aldrig bestämma mig

Innan jag somnade i em. funderade jag på att färga håret igen. Jag vet att jag alltid blir blond efter en kort tid igen, så det är otroligt onödig, men jag kan inte hjälpa att jag är lite lite sugen...

  

*klicka*

Hjälp mig!

Hm.

Frank är helt klart sjuk. Han sover FORTFARANDE.

Jag: Ska inte du gå upp?
Han: Prrr prrrr prrrr prrrr.......

Ibland undrar jag hur mycket man kan sova...

Men som om jag inte visste detta skulle hända då! Efter förra inlägget kröp jag ihop bredvid Frank. Och somnade. Och sov, i två timmar, tills nyss då jag fick sms av *trumvirvel* Jenna! Ja, det är ju fredag...

Hm. Nu då?

Dream dream dream

Inatt drömde jag en sjuk dröm.

Jag körde min skitsnygga sportbil med cabbe och såg Daniél i vägkanten. Erbjöd honom att åka med, men istället satte han sig i förarsätet och gasade på som ett as. Jag blev skitförbannad och drog i handbromsen så han, som inte var bältad, flög åt helvete! Haha. Men han skadade sig inte så allvarligt. Sen lugnade vi båda ner oss o så körde jag honom vart det nu var han skulle. Och sen hånglade vi.

Någon som kan tyda?

Hard work work

Som ni kanske har förstått har jag inte varit hemma idag. Låg och drog mig till halv elva i morse, men när jag tittade på mobilen hade jag ett missat samtal från Tony. Ringde upp och fick höra att det var kris på jobbet, så jag tog tag i mig själv och erbjöd mig att hjälpa till. Efter endast tre timmar där är jag slutkörd! Har bara varit bryggvakt, blockat post och delat reklam. Men det är tungt. Nu är jag iallafall hemma och nu är det HELG!!

Frank måste oxå vara sjuk för han sover nu. Jag kom precis hem, det brukar vara höjdpunkten för honom, men så går han raka vägen till soffan och lägger sig på min morgonrock. Jaja, mysigt för mig.

Min självdisciplin sa förresten åt mig att inte laga mat igår kväll, så jag nöjde mig med en tomat. Bra! Får bli nuggets ikväll istället :)

Ciao

Sista för ikväll, lovar.

Eftersom jag sov tre timmar i eftermiddags är jag pigg som en gris. Fattar ni? Pigg - gris. Ja, min humor är på topp som ni ser.

Har kollat på tre avsnitt av Lost, ett kvar. Först ett recap som man inte blev så mycket klokare av, men klart bra att friska upp minnet. Och så två nya avsnitt på säsong 5. Det är, om möjligt, ännu krångligare än tidigare. Man skulle kanske börja om från säsong ett? Var ju trots allt bara 16 år när det började...

Har ett problem. Är det OK att äta mat nu? Jag är lite hungrig och framför allt sugen på nuggets. Åt två pannkakor, sen var det inte gott mer.

Ute är det vitt och dimmigt. Jeje. Gonatt.


Två frågor!

Varje gång jag äter pannkakor kommer jag på varför jag så sällan äter det. Cirka en gång om året. Jo, det är ju faktiskt inte särskilt gott. Sen har jag en fråga:

Varför blir den första pannkakan alltid jättedålig?

Okej, okej. Jag skulle inte blogga idag. Men jag kan inte låta bli! Har ju ingen att prata med eller säga någonting till så jag blir tokig! Och Frank bara sover och sover (för en gångs skull) så honom kan jag inte heller lägga mina tankar på.

Bjuden på partaj på lördag, hoppas jag är friskis då! Wiiiiie! (Måste till Systemet!)

En fråga till:

Säger ni Systemet eller Bolaget? Eller rentutav Systembolaget?

Ps. Gick med Frank i koppel idag. Han ville dock inte gå längre ut än precis utanför dörren. Inte ens ner på asfalten ville han. Sen blev han så tagen så han somnade. Detta var vid kl tre.

Jag kanske får pannkakor ikväll trots allt

ÅH idiotPetra. Visst, skulle inte störa er idag, men måste.

Har blandat ihop pannkakssmet. Är otroligt sugen. Har Gossip Girl nere om ett par minuter. Men. Tror ni att jag har någon stekspade? Nä, såklart. Hur kan man inte ha en stekspade?! undrar jag. Har ringt några samtal och får en levererad om en stund. Fin pappa. Vill ju ha mina pannkakor, och blir lite svårt utan en stekspade.

Önska mig lycka till.

Poppis

Min chef har ringt mig tre gånger idag. Har på känn att det kommer bli en fjärde...

Nu: LOST!

Sunk

Eftersom jag endast bölar ska jag sluta blogga ett tag. Men är hemma och sjuk idag så har ändå inget att skriva om.

I valet och kvalet - borde vara i LE säng!

Blir arg på mig själv för att jag tryckt i mig rostmackor och att jag inte sover fast än jag har feber. Googlar istället, och blir såhär, som vanligt: "Men ska jag verkligen spara till långt hår?"


Syyyyk

Böööl! Mår inte särskilt bra idag men det är bara att bita ihop och tjäna pengar. Mina ögon rinner konstant, undrar varför... Har inte fått svar på mitt sms till Emelie heller ang. bryggvaktsbyte. Så kanske måste springa iallafall. Kul.

Frank har varit asjobbig inatt och på morgonen oxå. Väckt mig stup i kvarten. Och när han väl sovit har han legat så nära mig att han kittlat mig i ansiktet med sina morrhår. Men jag älskar honom ändå.

Sovdags

Var seg på dansen. Inte helt kry än. Jobb i morgon men kanske borde skippa brevbäringen. Får ta det med Emelie så kanske jag kan va bryggvakt istället. Hade varit bra att vila upp sig nån gång...

Nu ska jag hoppa i säng men tvättning och tandborstning först. Jejeje.

Frank har ryck, undrar om han kommer vilja sova. Hmmmm. GONATT!

Ps. Maja, dö inte i en flygkrasch nu så är du snäll!! PUSSSSSSSSS Ds.

Siestabiljetter

Möttes av otrevliga människor då jag nyss ringde till Markan för lite biljettinformation inför Siesta. Men men, servicefolk är ju oftast dumma i huvudet så.

Iallafall.

Man kommer INTE att komma in på campingen utan biljett med camping.

Så, nu vet både ni och jag det. Bara att punga ut en hundring extra då.

Lunchdate

Mötte Madrix på Emilie - höll jag på att skriva. Vad jag menar är, jag mötte Emilie på Madrix. Men det är inte heller sant, utan sanningen är att jag mötte henne i butiken, och sedan gick vi tillsammans till Madrix. Lunchade en macka med tonfiskröra - mycket gott. Pratade och skrattade som vanligt. Emilie, min Emilie. Vill inte att du ska försvinna till Paris. Fast ett plus - nu kommer jag ha en anledning att åka dit!

Vad många bindestreck det blev i det här lilla inlägget...

En dagens, tack!


Typ som i lördags, fast med lacktights.

Goder morgon!

Idag låg Frank och jag och drog oss till halv tio, men sen började han bita mig i armen och tyckte det var dags att gå upp. Eftersom jag inte plockat upp tre veckors ren tvätt ur tvättkorgen (IKEA-påsen) så tyckte jag att det var dags. Så nu har jag parat ihop alla strumpor så jag slipper stå och rota i kassen varje morgon. Skönt!

När det var klart mixade jag hallon och vaniljyoggi, tillräckligt mycket för två smoothies, så det blev min frukost. Startade datorn och kopplade in mina iPods. Har ju en vanlig iPod (Henriks, 30 Gb, generation 1) och en Nano (1 Gb, generation 1). Nanon är perfekt att ha på jobbet, blir lagom många låtar att köra på "blanda spår" eftersom man själv väljer ut vilka man vill lägga in där. Dessutom är den liten och väger i princip ingenting. Så den ligger på laddning nu, ska ha den i bilen ikväll.

Artmade är nya tillskottet på den. Var säker på att Izza lånat skivan dom släppte i somras av mig, så jag har väntat på att få tillbaka den så jag kan lägga in den på datorn, men när hon va här i fredags hade hon med sig deras andra skiva! Jag bara "men den andra då?" "Va? Jag har bara denna." SÅ STOD DEN ANDRA I MIN HYLLA!! Men jag var så säker på att hon hade den att jag inte ens brytt mig om att titta där! Så typiskt. Jaja, nu kan jag lyssna iallafall.

Releasefesten i somras:





Tack för sällskapet brudar <3

Precis som Josefin Crafoord käkade klubben pizza ikväll. (Räknar in pommes och kebab därtill.) Det var gott men framför allt roligt. Vi snackade mer skit än någonsin men det är ju så skönt att få ur sig allt det där! Vi härmade folk på dansen och skrattade. Mycket gemytligt, tack för kvällen! <3

Nu är jag och Frank ensamma. Jag har diskat och gjort snyggt och Frank stökar mest till. Skvätter lite kattsand och sådär...

Snart blir det bädden, ska bli skönt att gosa ner sig med min Harlan Coben-bok "Berätta inte för någon". Hittills är den spännande och jag gillar han som författare. Har läst "Den oskyldige" tidigare och både jag, pappa och Henrik älskade den. Får se om denna blir lika bra! Som ni kanske märkt så älskar jag att läsa. Läser i princip varje kväll när jag ska sova. En trevlig rutin tycker jag. Hur mycket läser ni?

Weeell. Borsta tänderna o sådär då ja... Hur roligt? Inte alls! Hatar morgon- och kvällsrutiner. Men det måste ju göras! En anledning till att jag sällan sminkar mig är att jag inte pallar ta bort smink! Ser därför alltid ut som en panda efter en festkväll...

GONATT!

MIDDAG MED ELITEN!

Snart ska jag dinera med några bra brudar. Maja, Emma och Emmy. Vi ska käka pizza, skvallra och smida planer. Det här gör veckans segaste dag väldigt bra!

Sedan börjar jag inte jobba förrän 15:20 imorgon så jag kan sova hur lääänge jag vill! Bra, för man brukar bli ganska uppspelt runt dessa härligheter till tjejer. Mycket flams o trams :)

Nu måste jag dammsugaaaaaaa!


Slödag

Min tröja gjorde succé och kvällen var skitbra! Det var ju galej hos Liesel igår. Eller egentligen hos Anton, men Liesel var värdinna. Det var väldigt trevligt och jag skrattade jättemycket :) TACK TACK TACK! Åkte dock hem med Pär vid ett eftersom det inte går några nattbussar längre = sugigt.

Idag har Maja o jag tränat kidsen, som bara va 5 st... Känns inte så lönt och jag blir så jävla trött. Så trött att jag somnade och missade att åka hem till m&p för att äta kl 16. Mamma ringde o väckte mig så jag fick i mig mat till slut iallafall.

Blir ingen dans för mig ikväll då jag har noll kraft i kroppen. Den där febern som lurat är tillbaka och det känns rätt sugigt. Bara lite feber men ändock. Så istället blir det film och glass + varma hallon!

RSS 2.0