Trö-ö-ö-ö-ö-t-t-t-t-tt.

ÅH vad jag är TRÖTT! Nästintill medvetslös. Jobbat nästan tio timmar idag, i denna hettan. Fy fan säger jag bara... Men pengar är gött. Kommer nog bli jobboholic snart och bara tänka på pengarna jag tjänar. Haha.

Allting inför Göteborg är iallafall klart nu. Wow-biljetter, tågbiljetter och hotell. Ska bli så skönt att komma bort! Och så otroligt roligt att vara där. Franz!!

Nu blir det en dusch, sedan lite mat (tänkte beställa pizza men bilen va inte hemma, fick tydligen inte låna pappas pärla heller, suck, så det blir väl snabbmakaroner as usual) och Grey's.

Vad gör ni?

Ps. Har helt missat att det är fredag i morgon. Snart HELG!!

Dream a little dream of me

Oj! Trodde min statistik skulle ligga i botten efter min paus, men den har typ tredubblats!

Måste bara berätta att jag fortsätter drömma om kollegor. Inga fler sexdrömmar dock men man blir ändå lite småfnissig när man hälsar på någon man drömt om. Som idag, kunde knappt hålla mig. Mest för att drömmen var så otroligt konstig och rolig. Ville nästan säga "jag drömde om dig inatt!" men sådant är ju tydligen inte normalt. Fattar egentligen inte varför eftersom man inte bestämmer vad man drömmer, men okej.

Undrar vad jag ska ha på mig när vi ska grilla i morgon?!


Fint

Trots att det är förvirrande på jobbet just nu (håller på att lära mig helt nya grejor) är jag glad. För samtidigt lär jag känna nya människor, och i morgon är jag medbjuden på grillning i Sjörröd efter jobbet. Ska bli roligt :)

Lite bilder

 
 
 


Irriterad

Aftonbladet har fel igen. Dom har publicerat en artikel om skräckfilmsbarnstjärnor och vad dom gör idag. Under Haley Joel Osments bilder har dom skrivit att han spelade den unge Forrest Gump. Fel fel fel fel fel. Han spelar Forrests son. Idioter. Hatar sånt.

(Han var med i artikeln pga. Sjätte sinnet, inte Forrest Gump.)

Från att hata till att älska MQ

Hahahaha. Mamma förbjöd mig att köpa en klänning på MQ i lördags, men jag gick in efter jobbet i eftermiddags och gjorde den till min finaste ägodel. Nu när jag kom hem från mitt andra jobbpass kom mamma in på rummet med en MQ-påse. Hon hade shoppat loss hon med. Thank God för rea! Fast än min klänning inte var på rea. Men det mesta vi fyndat där har varit det. Tror MQ är min favvis numera. Har alltid hatat MQ. Tror det är skillnad när man tjänar pengar. Då har man ju råd att unna sig. En lila zipper är mitt nästa köp, om den finns kvar efter nästa lön. Men det är ett sådant basplagg inför hösten så det tror jag.

Hej svett!

Har fått många komplimanger för mitt hår, inte bara från fulla människor i helgen utan även på jobbet idag. Sådant känns så bra och jag ler med hela ansiktet när jag säger tack :)

Svetten har klibbat idag, för jag har i princip bott i en bil. Och poolen visade 30 grader och jag kunde inte bada. Helveteskukfanskit osv. Hoppas det blir fint i helgen med.

Bara så ni vet: stämpeln man fick på Björket (VSK UT) betyder Vi Ska Kanske UT! Väldigt internt men jätte jätte jätte roligt. Sådant jag lever på just nu.


En liten resumé

Jag är utmattad och grillad och ska snart lägga mig och dö. I morgon blir det jobb igen och jag börjar verkligen tröttna nu, speciellt när man vet att temperaturen ska stiga.

Min lördag var fantastisk, som alltid med mina finaste vänner, Emilie och Plän. Trots att tvestjärtar invaderade chipsskålen och att Timo vägrade spela American Boy underhöll vi oss själva otroligt bra. Jag är lycklig nu.

Batman var dessutom svinbra, jag har aldrig sett Heath så genialisk förr. Och det gör ont i mitt hjärta när jag vet att detta är det sista vi ser utav honom. Fantastiska Heath.

Emilie och jag köpte biljetter till Way Out West idag. Grejt.

Har bannat mig själv från publishme.se länge nog nu.


Jack is a fast lizard

Är inte sugen på Way out west längre. Är inte sugen på någonting. Tror det blir paus här ett tag. Till helgen iallafall. När det händer något. För då jävlar händer det grejor!

Uppryckning?

Har fått veta lite löst vad jag kommer göra på jobbet framöver. Med arbetstider som 11-19 är jag rätt nöjd. Ska bli skönt att slippa gå upp klockan fem. Risken är ju dock att man blir bortskämd. Men men.

Det händer ju verkligen ingenting i min blogg nu för tiden. Har bestämt mig för att rusta upp den. Ladda upp bilder, skriva om andra saker än vad jag gjort idag (som ju alltid är jobbat) och sådär. Fast bilder kommer inte figurera förrän jag är snygg i håret igen. Så är det med det.

Idag är jag glad, för Into the Wild står i min filmhylla nu. PUSS!

Zzzz... Och du är död!

Jag är en sådan människa som lätt hade kunnat somna bakom ratten. Så nu vet ni barn, låt mig aldrig köra bil när jag är trött.

Jobbet gick bra som vanligt, men kunde inte tanka eftersom den bilen jag hade tydligen ska tankas på Statoil medan jag bara har betalkort på Q8. Voine voine. Vad det nu betyder egentligen. Borde ju jag veta som är halvfinsk.

Har ätit väldigt mycket ikväll. Tre bananer, två knäckemackor och ett väldigt löskokt och gott ägg. Men det känns ju ändå som rätt okej grejer att äta. Eller? Bättre än en påse popcorn iallafall.

Oohh... Popcorn... (Tänk er Homer Simpsons röst, när han vill ha öl.)

Nu blir det Grey's innan bädden. Ciao!

Ps. På en brevlåda satt ett klistermärke från NSF. På det stod någonting om överfall och att din dotter kan vara nästa offer. Eftersom det är från NSF antar jag att dom tror att endast utländska killar våldtar. Eller?

För mycket information

Åh, nu har jag suttit i 40 minuter och läst bloggar, blir så arg.

Nu måste jag tömma tarmen innan jag drar och jobbar igen så jag inte kör och krockar eller något. Ja, man vet aldrig.

Hej hej.

Jävla värld.

Okej, jag har det rätt bra ändå. Iallafall i jämförelse med Blondinbella just nu. Övergrepp är aldrig okej, inte på något plan, aldrig. Och jag tror henne, jag tror inte hon skulle gjort något sådant här för publicitet eller liknande. Hon är för smart för det. Fy fan säger jag bara. Stackars flicka.

Och ni som tror att det är påhitt: Varför i helvete skulle man hitta på en sådan sak? Seriöst.

Jobbiga 18 timmar

Ööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhh (långt, plågsamt stön), vilken jobbig natt jag haft! Efter att Izza och jag tittat på film gick jag hem med vetskapen att jag endast skulle på sex timmars sömn. Det är på tok för lite för mig och väldigt påfrestande för mitt psyke. Därför drömde jag om smittade människor á la I am Legend och sedan kom jobbångesten, varpå jag drömde att jag fick sköta ungefär allting själv och fick panik och till slut började jag gråta när jag inte kommit ut med posten och klockan var över två på eftermiddagen (normal tid, nio / halv tio, förmiddag). Jag var inte direkt sugen på att sticka iväg i morse med andra ord.

Och fan vad det har varit att göra. Dagen har inte varit mycket bättre än natten. Det var mer post än dom senaste veckorna och så va det dubbla lägg med reklam. Dra åt skogen! vill jag skrika åt den. Min runda tog två timmar mer än vad den brukar. Och mitt i alltihopa ringer Lasse och säger att jag måste hjälpa till och dela 31b oxå. Ååååhhhhhhhhhhhhhh! tänker jag och låter lite sur på rösten. Säkert inget han märkte, fiskorv. Så när jag var färdig med min egen tur var det bara att ge sig ut igen. Kul, jättekul.

Dessutom hann jag inte göra eftersändningarna i morse, vilket jag brukar hinna, så när jag sedan var tillbaka och helt färdig, ja då va det dags att börja med det. Hurra! Ibland är det faktiskt väldigt jobbigt. Speciellt när man jobbar 9½ timmar med endast 15 minuters rast då jag tryckte i mig tre mackor. Je suis HUNGRÍ!

Vad vill jag få ut av detta då? Jag vill att ni alla ska tycka synd om mig. Gärna klappa mig på huvudet (fast än mitt hår är flottigt, det bryr ni er inte om, inte när det är såhär synd om mig) och hyscha och säga "Såja såja, det blir snart bra igen" samtidigt som ni gungar mig i famnen.

Låter väl fint?

Syskonhäng

Cyklade hem till Henrik efter filmen, hade ingenting att göra. Tänkte att jag lika gärna kunde sitta där och glo som här. Han spelade tv-spel med Tom och Finn. Fast han var ensam hemma. Sug på den karamellen.

Efter en störtskur cyklade vi hem hit för att äta, nu är jag mätt och väntar på Izza. Vi ska titta på Juno, för den har hon inte sett, vilket ju är rätt dåligt av henne. Tur att jag är en så bra vän som hookar up henne med den rullen.

Ja, så va det med det.

Very good gummisnodd

Åh åh åh vad BRA Batman va! Har ni tid och lust tycker jag ni ska se den på Tv3 ikväll.

Grå men bra söndag

Precis som igår vaknade jag kvart i sex i morse och fick smått panik, snart dags att gå upp. Men ÅH vad lycklig jag blivit båda dagarna då jag kommit på att jag är ledig! Helt fantastiskt. Sådana där småsaker som gör dagen bättre. Somnade om och sov till strax efter nio, mer lagom.

Nu har jag myst ihop mig i soffan med min underbara morgonrock. Ska nog ta mig an Batman Begins snart, eftersom jag inte kommer orka se den ikväll. Ska upp klockan 5 hela veckan så gäller att lägga sig i tid.

Ha en fin söndag mina kära.

Det här med vänskap

Okej, vi är bara vänner, tänker jag. Men inte fan vet jag. Jag gör ju inte heller nåt move. Det var iallafall inte nån festasupasex-resa han skulle på till Bulgarien. Och det är ju bra. Antar jag. Om vi nu vore mer än vänner. Fan.

Vi hade iallafall trevligt, och som vanligt är jag glad att jag träffade honom. Blir glad av honom. Mår bra. Och även om vi bara är vänner, så är det ju bra.

I'm blue da be di da be da

Fan vad blå jag är! Jämt! Idag är jag helt blåklädd, som av en slump. Och jag har ju fan alltid blåa kläder på mig, eftersom det är Postens färg. Så deprimerande egentligen!

Euro och jag är ensamma nu, klockan sju får jag besök och innan dess ska jag äta ungefär tio rostemackor. Och bädda sängen. Fattar inte hur mitt underlakan alltid lyckas dras upp och knycklas ihop till en knöl när jag sover länge. Som inatt, 11 timmar. Skönt. Men jobbigt att behöva rätta till jämt.



Kan ju vara för att jag drömde om Batman inatt. Vad tror ni?

Att vara brevbärare på 47. Med mera.

För er som undrar hur det är att jobba som jag gör - prova springa i 50 trappor så vet ni. Helst ska det vara fyra våningar, eftersom nästan alla mina 50 trappor har det. Ni kan gärna prova med lite vikter oxå, så vet ni hur det är med reklam. Sisådär 3 kilosvikter för att illustrera dubbla lägg med reklam. Enjoy!

Sedan får ni ha i åtanke att jag har 126 villor med, men det är rätt soft.

Jahaja, vad har jag gjort hittills då? Inte speciellt mycket. Jag har bytat mobil, tillbaka till min kära Motorola. Sedan har jag varit och hämtat Henrik, så han kunde äta lunch med oss. Glömde tvätta som mamma bad mig om och hon blev skit sur, fast jag bad om ursäkt. Nu ska jag måla naglarna, sedan vet jag inte riktigt...


Saturday

Hallå bloggen.

Idag vill jag egentligen inte göra någonting, men planerna ser annorlunda ut. Mamma och pappa ska iväg och det hade varit SÅ skönt att vara hemma helt ensam och bara vara. Sådant älskar jag, speciellt när det händer så sällan. Men, får väl ta mig i kragen och hoppa in i duschen, bädda sängen och allt det dära. Sen får vi väl se vad som händer...

I morgon visas Batman Begins på tv. Jag som precis laddat ner den. Ser den nog på datorn iallafall, så man slipper all reklam och skit. Måste ju vara förberedd inför fredag :)

Liten update

Idag har jag, förutom att titta på Sytycd result show även sett Tjorven & Mysak och Alien. Det var jättelängesen jag såg Alien. Typ sjuan. Då såg jag den jämt. Nu blev jag faktiskt överraskad då och då, fast än jag mindes mer än vad jag hade för mig. Ska kanske se uppföljaren lite senare, får se. Den minns jag däremot knappt någonting från, tror jag.

Jag längtar så jag håller på att dö efter min klipptid. Vill få det gjort NUUUU. Hoppas det kommer bli bra. Det blir en rätt rejäl förändring iallafall, någonting jag verkligen behöver!

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Kanske blir till att läsa istället.

Faan

Crap fuck fuck shit!! Och KUK! Två av mina favoriter åkte ur Sytycd.

HELG!

Förhoppningsvis händer det något intressant i helgen som jag kan berätta om. Tills dess blir det det vanliga: Har jobbat, blivit blöt eftersom det regnat hela dagen, frusit, duschat, gosat med hunden. Väntar på att familjen ska komma hem, dom är ju på begravning... :(

Ikväll ska jag inte göra ett piss, förutom umgås med min tv.

Vad ska ni göra?

Rent och snyggt

Nu har jag städat i två timmar. Det gick rätt smärtfritt eftersom jag hade Estelles låt American Boy på repeat. Älskar den, är helt besatt. Så nu är här dammfritt och organiserat igen. Har även hängt in alla mina jackor i garderoben, har fått en till nu efter att Henrik flyttat, så dom slipper ligga nerpackade i en låda, vilket dom gjort sedan flytten ner från Örebro. Hm... Så nu har jag en garderob till kläder och en till jackor och skor. Najs bajs!

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av So you think you can dance. Ciao!

Städa

Öööööhhhhh vad jag är MÄTT! Rojdas kebabpizza är verkligen den bästa i Hässleholm! Jättemycket kebabkött och jättemycket sås! Mmmm så gott! Det är bra att man bara orkar en halv oxå, då har man ju en till att se fram emot dagen efter ;) hehe...

Mamma påminde mig nyss att jag lovat att dammsuga. Hurra.

Ska städa på mitt rum oxå. Det behövs. Även om ingen ska komma hit trots allt. Men här är rätt stökigt. Fattar inte hur jag lyckas! När jag städar har jag det fint i några dagar, sedan, som över en natt, ser allt kaosartat ut igen. Hur har ni det med er städning?

Det är värst när jag jobbar, då slänger jag bara allt jag tar mig för på soffan, så blir det liggandes där. Hela helgen va här jättefint. Från i onsdags förra veckan. Men sedan i måndes, nej, då funkar det inte längre.

Jag längtar till helgen. Ser fram emot att bara ligga på soffan och titta på film. Inte göra ett dugg. Tjorven och mysak ska jag ta mig an först. Gillar den så mycket att jag lätt hade kunnat tatuera in "Pumpalens!" någonstans på min kropp.

Eller
"Mamma kan du säga mig en sak? Varför är knapparna där bak när jag är där fram?"

Eller
"Här får du en sed och äta..." följt av  "Jag vill ha min sed! Kom tillbaka till min sed!"

Älskar Saltkråkan.

Trött

Okej, nu känner jag faktiskt lite sådär "JAHA?!" när jag snackar med killen. Blir lite trött och orkar lixom inte leka längre. Nu ska han tydligen till Bulgarien på söndag och sånt pallar jag inte alls med. Men men. Får väl se.

Känns som jag ska bli sjuk med. Fryser typ hela tiden och nu efter jag sovit någon timme är mina ögon alldeles simmiga och lite röda. Inte så bra. Tur det är helg snart.

Mamma kom hem med mina paket nu! Det från CDON + min jacka från H&M. Den satt jättebra! Den här är det. Är sugen på den gula med... Hehe...

BRRR!

FAN VAD JAG FRYSER! Nu är det verkligen höst! Åh så jobbigt det är! Ska gå och ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen och sova ett par timmar. Sedan blir det pizza, mm.

Har fått mitt paket från CDON idag! Woho. Eller, mamma ska hämta det på Kvantum snart.

Wihoo

Böcker och filmer gillas mycket

En laptop är mycket bra ibland. Typ som när magen är körig och man måste besöka toaletten. Och inte vill lämna en msn-konversation eller ett spännande blogginlägg. Skitsmidigt, om jag får dra en liten ordvits á la Pontus.

Eftersom min mage började leva loppan redan i förmiddes blev det såklart inte bättre av att jag åt chili con carne till middag. Men det är ju så gott!

Nu lämnar vi bajset för idag, så kan jag prata om lite andra saker istället. Typ boken jag läser, ni vet redan att det är Den skarpa eggen (av Philip Pullman. Andra delen i trilogin Den mörka materian. Första boken är Guldkompassen. Bla bla bla, ni vet.) Den är så jävla bra iallafall! Henrik säger att det är den bästa av dom tre, och jag vågar nog tro honom eftersom den iallafall är bättre än den första, som ju är jättebra.

Den handlar om Lyra, en liten flicka med en alethiometer. Hon har tagit sig över till en annan värld, en parallell värld till hennes, genom en bro hennes far, Lord Asriel, skapat. I den här andra världen träffar hon en kille som heter Will, som kommer från Oxford i en värld så som vi känner till den. "Vår" värld alltså. Tillsammans tar dom sig emellan olika världar med hjälp av just Den skarpa eggen, en kniv som öppnar fönster mellan dessa världar. Låter det krångligt? Jag vet. Den är iallafall svinbra.

Sedan en annan liten sak. Nästa fredag, den 25e, ska jag och Henrik gå på bio. Vi ska se Batman. Jag har inte sett någon annan Batmanfilm (förutom någon jättegammal, när jag var liten, minns inte) så innan dess ska jag uppdatera mig på det området. Ska bli spännande att se om Heath Ledger är så fantastiskt bra i den som det sägs. Jag betvivlar det dock inte.

Träffade Elin på stan idag med. Hon hade sett Mamma Mia igår. Hon sa att den va bra. Kanske någonting man ska ta och se? Någon som sett den?

Ensam hemma

Fan vilken runda det blev på stan! Fick med mig hem en liten blåvit skjort/tunika, ärmlös, och en svart "playsuit", sådan där med shorts och linne i ett. Har tänkt ha den som pyjamas. Eftersom det är höst här nu. Typ.

Ikväll ska mamma och pappa iväg, så jag har hela huset för mig själv. Ska bli underbart! Tänkte lägga mig i pappas fåtölj och titta på Grey's och äta popcorn, och Marabou med luftbubblor. Ibland får man synda. Speciellt när man springer i trappor ca 2 timmar om dagen!

Ska bli skönt att somna in utan någon tv i bakgrunden med. Här är rätt lyhört så hör alltid när mamma tittar på tv ute i köket. Rätt irriterande. Men ikväll ska det va lugnt o skönt! Lär väl somna vid åtta med... Hehe.

Bajs i byxan, nästan

Trodde jag skulle skita ner mig ute på rundan idag. Fick sån jävla magvärk, bara sådär, och tänkte "Helveteeeeeeeee!" Men det gick över. Eller, det kom och gick hela dagen, men ingenting hände i brallan iallafall. Haha. Kunde inte sluta tänka på att jag skulle bli tvungen att ringa till Posten och säga att jag fått diarré och var tvungen att åka hem. DET hade varit jobbigt.

Efter jobbet var jag på stan med Henrik. Han köpte kostym. "Så då blir det kalas?" sa tjejen i butiken. "Nä, tvärtom" sa vi, eftersom det ju är till begravningen på fredag han ska ha den. Inte lätt för henne att veta, men hon skämdes nog lite.

Ska upp till stan IGEN sen, mamma måste ha ny telefon. Haha, kan INTE sluta skratta åt händelsen igår. Håhåhåhå...

Andra bilder

Min bror


Min Emilie


Min mammas mobil, efter att hon tappat den i Euros vattenskål.

Nej, den funkar inte längre.

Bilder från Maries fest

Mina nya öronhänge


Med tanke på att jag satt bordsplaceringslappen på min tröja när den här bilden togs visar det att jag redan var kraftigt berusad. Härligt!


Caroline fick heta "Patricks flickvän" och visade sin lapp såhär fint


Jag, Caroline och våra fina finnar! Hahaha...



Alltså det där hårbandet förresten. Det kom på när jag var full. Sen säger vi inte mer om det.


Jag och mitt djur, Pesetas heter han visst




LÄSKIGT!



Läs om olyckan HÄR.

Hej hej

Ja, vi promenerade ju, mamma, pappa och jag. Det var svettigt, så det var tur att jag väntade med att duscha. Hade tjocktröja på mig oxå, tydligen är det ju bra att svettas mycket så.

En fråga: kallar man nässlor för nällor även uppåt landet?

Har bestämt mig för att köpa alla dom där filmerna. Fast la till två till. Gud. Jag är besatt. Inte bra. Men ändå bra. Ni fattar va?

Ps. FAN vad spännande Den skarpa eggen är nu! (Guldkompassen 2 alltså) Hinner knappt läsa något innan jag somnar på kvällarna, så därför går det segt för mig, men åh så spännande det är! Lite jobbigt, man ligger och är jätteuppspelt över allt som händer, och ÄNDÅ faller ögonlocken ihop. Det är konstigt.

Filmoholic

Jag kollar över min budget för nästa månad och frågar mig om jag verkligen ska klicka hem filmer för 700 kronor? Det är bara skitbra filmer som jag velat ha jättelänge, och när man tjänar pengar ska man väl få göra vad man vill med dom?

Hmm...

En av alla mina hårhistorier

När jag bestämt mig för något vill jag gärna att det ska hända nu, på en gång, gärna igår. Ungefär som nu, när jag har bokat klipp- och färgtid. Jag vill att den dagen ska vara här NU. Vill att en förändring ska ske genast.





En av mina favoritförändringar är när jag skaffade min gröna slinga, höstterminen / vinten i ettan på gymnasiet. Innan dess var jag blond. Men efter ett hemmaförsök att bli av med utväxten var jag gul. Ringde min frisör och bokade en akuttid. Under dagen hade jag hatt i skolan. Sedan sa jag att jag inte ville va blond längre, så blev det såhär. Brunt och grönt.

Den gröna slingan blektes nästan bort efter en vecka, så jag gick tillbaka och fick den ifylld. Sen satt den där, i typ ett år, fast än jag försökte bli av med den. Den tålde allt. Nu är jag rätt glad att den gjorde det. Den var fin.

Superkvinnan!

Tio i tolv slutade jag för dagen. Fantastico! Ni kan ju bara gissa hur svettig jag blev. Vill ni veta? Mitt hårband gick att krama ur. Det droppade svett. Dropp dropp. Och jag har det fortfarande på mig. MMMMMM vad jag är härlig!

Nä, men jag ska ut och promenera (hälsoslingan) med min mor strax, inte lönt att duscha än då inte.

Nada

Tittar på Lilo & Stitch. En favorit.
Ska sova när den är slut.
Hej hej.

Jobb

Eftersom jag är en så snabb och duktig brevbärare (hehe...) så fick jag två timmars paus i mitt mastodontpass på 12 timmar. Skönt. Har fått i mig mat och ska nu gå och duscha. Sedan cyklar jag in till stan, ska boka klipp- och färgtid. Sedan jobbar jag till klockan sju ikväll. Rätt segt.

Nästa vecka har jag mer att göra, börjar klockan 6 på morgonen då. KUL.

Ingen aning

Nej men vad fan! När jag tror att jag fått lite klarhet i min killsituation vänder det helt plötsligt och jag blir lika förvirrad igen. Jag skulle vilja få någon slags bekräftelse. Typ en kyss eller nåt. Då kan man ju inte ta fel lixom. Well well. Vi ska inte ses idag förresten.

Lyckat som fan Marie, tackar ödmjukast!

Gick o la mig igen, nu lever jag lite mer.

Fan alltså, vilken kväll. Det var så lyckat! Men gratis är farligt... Som tur är har jag ändå mått bra idag :) men helst av allt vill jag inte röra mig. En dusch skulle jag behöva, men jag orkar inte ta mig dit.

Caroline Isendahl från dansen va där! Det var en trevlig överraskning!

Fick även en komplimang för min nya klocka - succé! Tjejen i fråga ville dessutom KÖPA den av mig. Detta var i början av kvällen, innan alkoholen började tala. Sådant är så bra som bekräftelse!

Trillade rakt in i min tv-hylla inatt. Där blev en jävla oordning. Vet inte riktigt hur det gick till, men helt plötsligt var jag på golvet. Säger det en del eller?

Somnade dessutom utan att borsta tänderna eller något liknande, det händer aldrig mig längre. Förrän igår. Då föll jag i säng som en död. Tror jag deckade en stund på toa före med... Hmm...

Har ni haft en lika lyckad helg?

Åhgudåhgudåhgud

Fan i helvetet vilken ångest.

FULL

Fan, jag undrar om kvällen blivit SÅHÄR lyckad om den blivit som planerat. Tror inte det. Men den blev skitbra. Mitt måtto är: Ingen lämnar stället förrän någon spyr. Och eftersom jag själv har spytt måste jag kalla det en SUCCÉ!

Min säng kallar.

Fast än jag hellre varit i någon annan säng.

Dit jag var inbjuden.

Update tomorrow.

PEACE

Nagellacket stör min tillvaro

Nu har jag målat mina naglar och kan därmed inte göra något. Jag blir sån när jag har målat, speciellt flera lager som nu. Kan inte göra någonting. Då kletas allt ut. Vad jag skulle behöva göra är:

Klä på mig
Öppna en cider
Kamma håret
Täcka över en finne
Ta på mig öronhänge
Packa min väska
Välja skor
Välja kläder med för den delen
Kissa
Klappa hunden

Hur lång tid kan det ta? Jag ska iväg 18:20. Hinner jag?

Fint

Tack för samtalet! <3

Dagen tog en tvär vändning - rakt ner åt helvete.

Fan vad trött, arg och ledsen jag blir. Och alltid är det samma person som får mig att känna såhär. Att jag inte lär mig. Att jag ler fånigt och tror att du denna gången ska hålla vad du lovat. Helvete alltså. Efter 14 års vänskap ger jag upp. Jag orkar inte mer. På senare tid har du verkligen bara satt mig längst ner på din prioriteringslista. "Umgås med Petra - vid nödfall" typ. Det är så det känns. Fan vad det gör ont.

Annars har min dag varit jättefin. Köpt en ny klocka bland annat. Men nu kan jag inte alls glädjas åt något. Får väl supa bort allt ikväll. Eller nåt. Eller tänka på att jag ska träffa Honom i morgon. Om det nu blir av.

Vår granne dog dessutom i förrgår. Sven-Åke. Hans fru, Asta, berättade det för mamma och pappa igår. Visst, han var gammal och sjuk, men det är ändå konstigt. Man har lixom alltid hejat och pratat med dom båda ifall man sett dom ute. Begravningen är på fredag. Funderar på att be om ledigt. Hade velat gå dit tillsammans med resten av min familj.

Lördag, lediga lördag, underbart.

Nu måste jag snart in i duschen, sedan ska jag och mamma upp på stan. Efter det ska jag hälsa på min käre bror, ta med fika och inviga hans soffa som kom i veckan.

Just nu försöker jag fixa ihop en bra blandskiva till ikväll. Men jag har ingen inspiration... Vill ha en låt som varit med i So you think you can dance, men hittar inte rätt version.

Hot Chip med låten Wrestlers - DIRTY någonting POP VERSION. Finns bara i seg version. Bajs bajs bajs.

På tal om bajs. Igår sa jag "Baaajjjjjssssssssss..." och mamma fyllde i med "korv!" Normalt? Tankar?


Dans är nog det finaste jag vet

Nu är jag verkligen döden död. Men fan vad bra Sytycd var. Som vanligt. Helt fantastisk. Man bara sitter och glor, med gåshud nästan konstant. Skratt och tårar om vartannat. Det är så fint när dans berör. Så fint så fint.

Jag håller förresten på med en koreografi själv. Till Hide & Seek, en av mina absoluta favoritlåtar. När jag hör den ryser jag och blir tårögd, jämt. Tack Imogen Heap.

En sak till, som kanske inte alls hör till, förutom att dans ingår: Vilka ska med till Björket den 26e? Hittills är det jag och Emilie. Emma sa med att hon skulle dit. Skulle kunna vara kul. Typ juldagen, fast på sommaren. Vad sägs?

Varning! Långt och tråkigt inlägg!

Med hög musik i bilen gick tömningen bra. Fick dock hjärnsläpp emellanåt och glömde helt bort vart jag skulle. Som tur är tog min hjärna sig samman och allt gick som på räls.

Har ett 12-timmarspass på måndag oxå. Inte det bästa, eftersom det dessutom är reklam. Men det funkar, och det blir money money money.

Insåg idag hur mycket bättre jag mår när jag har rutiner i mitt liv. Jag går upp samma tid varje dag, jag äter samma tid varje dag, jag äter dessutom mycket bättre mat än förr, och bäst av allt - jag får flera timmars motion om dagen! I'm lovin' it! Nu känner jag att jag kan bli en sån där hälsomänniska som är ute och joggar för skojs skull.

Typ som Hampus igår. Mötte honom i stan när Annika tömde lådorna vid stationen. Han hade sprungit till Hässleholm från Vinslöv. Det är över en mil. Han är galen. Hans kompis med. Som va rätt söt. Heh...

Något som däremot är tråkigt med en arbetsplats som Posten är att man bara har på sig postuniform jämt. Hemma går jag runt i mjukisdress och ser allmänt tråkig ut. Och där har jag shorts och t-shirt. Man känner sig aldrig snygg. Det är trist. Så man får ta vara på helgen! Har en superoutfit till festen i morgon. Jag har aldrig haft på mig något liknande. Kommer dock kräva att jag inhandlar en sak på stan i morgon.

Tänkte sms:a killen idag. Sen kom jag på att det var jag som hörde av mig sist. Man vill ju inte va needy lixom. Men så tittade jag på mobilen och såg att jag fått ett sms från honom. Han skev bland annat att han gärna vill träffa mig igen. Det vet jag i och för sig redan. Men ändå, man blir ju glad. Fast förvirringen är fortfarande total.

Har jag berättat om min sovmask som är alldeles söndertrasad förresten? Gummibandet är tunn som sytråd. Ska uppdatera mig med en ny sån imorn med. Den behövs verkligen eftersom det fortfarande är ljust när jag går och lägger mig...

Nej, fan vad långt det blev. Ha't fint, som man verkligen inte säger i Skåne. Men ändå.

ÄNTLIGEN HELG!!... Nästan...

Beställde hem en jacka från H&M igår. Hoppas den är så fin som den ser ut, och att den sitter bra. Ni får se den sen :)

Ska jobba ikväll igen. Känns helt okej. Har fått lite geléhallon av mamma som jag kan mumsa på mellan brevlådetömningarna. För det är det jag gör. Tömmer lådor. Hit och dit och upp och ner i hela Hässleholm.

När jag sedan kommer hem ska jag städa till Pesetas och efter det ska jag lägga mig på soffan och njuta av två nya avsnitt av So you think you can dance.

I morgon ska jag på fest, så innan dess måste jag upp till stan och köpa present och sprit. Och några hårband. Det är jätteskönt att ha hårband när man springer i trappor. Inget hår ivägen + att svetten samlas upp i det. Så ni kanske hajar varför jag måste ha många hårband. Det jag har haft denna veckan är inte så fräscht. Fast jag har tvättat det.

Idag regnade det. Jag svor lite för mig själv.
Sedan blev det sol och stekhett.
Blir så trött.

Nu ska jag duscha, sedan blir det en sjukt tidig familjemiddag innan jag drar iväg till jobbet igen. Typ sen lunch.

Adjöken adjö!

Ps. Vad ska ni göra i helgen?

Filmmys

HEMMA!

En skål popcorn, ett glas Fanta och Beetlejuice får jag för min ansträngning.

Fast jag och Annika hade rätt roligt i bilen ändå, tiden gick rätt fort. Men i morgon är jag själv och då blir det nog tråkigare. Ring och underhåll mig vettja!


Torsdag

Howdy kamrater!

Idag har jag jobbat på som vanligt och kommer även jobba 15:20 - 19:00. Likaså i morgon. Vad man kan tycka om det är lite olika, men just nu gör det mig ingenting. Har fortfarande lite ont i benen men inte alls som igår, tack och lov. Och mitt knä har inte krånglat ett dugg idag!

Mamma förhör mig som om jag hade pojkvän. Det är en rätt lång bit dit kan jag säga.

Om vi ens är på det spåret.

Har faktiskt ingen aning.

Så kan ni förstå mig när jag säger att det är förvirrande?

Mysigt

I'm telling you, så här städat har mitt rum nog aldrig varit. Eller så är det bara kontrasten mot hur det såg ut innan som chockerar mig. Men man måste ju ha någotsånär snyggt när man har killbesök.

Vi tittade på Pulp Fiction, som bara blir bättre och bättre för varje gång. Pratade, skrattade, tog en promenad.

Det första mammas väninna Carina sa när han gått var "GUD vad SÖT han va!"

"Mmm" sa jag och log.

Det känns bra det här.

Nu ska jag lägga i rena lakan och krypa till kojs. Godnatt mina små fisar!

Sjuk i huvudet med

Jag sover som en död och går som en lam. Kan knappt röra mig. Dödstrött och stel. Men här ska det städas! Och duschas och ätas och bla bla bla bla bla bla bla.

Drömde någon jättekonstig dröm med fragment av SATC, Linda Rosing, Posten, jag på en promenad, Emilie hatade mig och att jag var fast i någon grotta. Hmm... Någon som kan få ut något som helst ur det?

Kort update

I morse när jag vaknade trodde jag att jag hade tappat mina ben. Eller, jag hade trott det om dom inte gjort så förbannat ont! Jag kunde knappt röra dom.

Nu är dom lite mer uppvärmda och rörliga (självklart, efter timmars springning upp och ner) men har fortfarande gryyym träningsvärk! Och ändå så stretchar jag!

Hade knäskydd idag, det hjälpte jättemycket, skönt!

Nu ska jag sova, sedan har jag en del att stå i innan min manliga gäst dyker upp.

Att vilja och inte vilja

Åhgudåhgudåhgud vad Izza känner mig väl.

Jag: Men nu vet jag inte vad jag vill.
Izza: Men du ville nåt innan?
Jag: Jag vet inte.
Izza: Jo, Petra, du har velat detta hela livet, ge det en chans.
Jag: Det är ju det jag gör.
Izza: Och även när han inte va din så va han din.
Jag: Mmm...

Åååhhhhh. Får väl se.

You can not believe the day I've had!

Äh, ingen spektakulär sådan egentligen. Var jättesnabb på min runda, så ringer Tony och säger att jag behövs på 32. ÅÅÅHHH. Men så blev vi tre stycken som delade den, så det var inte så farligt ändå. Fick två timmars "övertid", om man nu kan få det som timanställd.

Mitt knä oroar pappa. Jag har problem med det när jag springer i trapporna. På nervägen. Det gör så satans ont, emellanåt. Var likadant förra sommaren. Herr Negativ säger att min "brevbärarkarriär" är över och att jag kommer vara arbetslös i höst.

Dra åt skogen, säger jag.

För jag tänker stanna på Posten i höst med. Trivs där konstigt nog. Och varför inte? Istället för att jobba på typ ICA. Pengar som pengar.

Har en del åtaganden idag, så hörs kanske inte mer.

Film är nog mitt liv

The Royal Tenenbaums har gjort mig sällskap i det gråa vädret. Den är fin tycker jag.



Idag gick jag aldrig och la mig efter jobbet, brukar ju göra det och sova en timme eller två. Men bestämde mig för att hålla mig vaken och hoppa i bingen tidigt istället. Så det ska jag göra snart. Lägga mig och läsa och få en lång natts sömn.

Kom förresten 15 minuter sent idag. Hade fått för mig att jag skulle börja kvart över sju, men tydligen va det sju. Men det va så lite post idag så det gjorde ingenting. Men den där jävla reklamen. Den skulle kunna dö.

Har förresten tagit ett hårbeslut. Kommer bli ett besök på Headwig efter löning, då jävlar. Tills dess är jag tyst.

47

Det var en upplevelse, att köra postmoped och springa i trappor i ca 4 timmar. Mopeden var första gången jag körde, men trapporna har jag upplevt förr. Åh dessa trappor. Fast det var faktiskt ändå skönt att röra sig. Faktiskt. Och vädret var perfekt. Mest mulet, lite sol, lagom vind. Skönt.

Har ont i huvudet dock, antar att det är vätskebrist.

På onsdag ska jag göra drinkar till mor och far och deras vänner. Eftersom jag blev så hooked när Emilie och jag drack Mojitos så blir det sådana! Sedan får jag manligt besök, så jag ska nog ta det lugnt med spriten själv...

Min bror är på AJKIA (IKEA på engelska) och shoppar. Hade velat hänga med.

Måste städa sova äta dö.

Puss hej


Slut på helgen...

Öh, i morgon börjar slitet igen. Nu ska jag dessutom springa i trappor x antal timmar om dagen. Hatar det. Men pengar är alltid bra att ha så... What to do...

Grät en skvätt när en av mina favoriter åkte ur So you think you can dance. Fan.

Vet inte vad jag mer har att skriva. Tusen tankar och känslor som är instängda, men vet inte vart jag ska börja. Får väl uppdatera er om det senare i veckan då något framsteg kanske gjorts. Vem vet, inte du, vem vet, inte jag.

Gonatt

Och dessa är mina sista ord

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter en sprit- och kärleksfylld helg. Det blev med Gossip Girl än SATC, men det gjorde oss ingenting. Vi spelade Bondespelet, var ute i solen (skuggan) och åt gott. Drack som svampar och pratade om allt mellan himmel och jord.

I morse frågade jag Emilie om jag somnade innan hon gick och la sig.
"Nej vi låg och pratade."
"Aha..."
"Det sista du sa va 'Jag ÄLSKAR Chuck Bass!' sedan somnade du."

Hahaha, åh gud vad roligt.


Välbehövd helg

Nu är jag hos Emilie. Här vill jag stanna resten av livet.

Blir en ordentlig update om vår helg i morgon kväll när jag är  hemma igen.

Hoppas ni har det bra.

ORKAR INTE

Bajsdag på jobbet.

Började klockan 6 i morse för att jag skulle hinna kamma två distrikt. På mitt, i Vinslöv som jag trots allt körde idag, va det ASmycket post. Jag pallade inte trycket och blev blek, illamåede och skakig, vilket höll i sig hela dagen. Blir så klen när jag är stressad.

Nu har det dock lagt sig lite och jag ligger i min säng för att vila upp mig inför min och Emilies tjejhelg med SATS, GG, drinkar, skumpa och Way Out West-planerande.

Fick sms av Isabella igår. Hon frågade om vi skulle dejta i 40 minuter idag. Gissar att hon har ett tågbyte i Hässleholm. Men jag hinner verkligen inte! Ska hjälpa till att laga mat idag, utöver allt annat jag ska hinna med. Sådana här dagar är jobbiga. Men vi ses iallafall när jag befinner mig i din stad när det är Way Out West.

Hej hej.

Jag ÄR en glasögonorm

Jag har förresten använt mina glasögon varje dag hela veckan. Ska försöka vänja mig vid dom. Har ju bara haft dom i två år. Haha! Men jag klarar mig bra utan, men jag gillar ändå att ha dom, och jag ser ju faktiskt bättre. Så ja, nu ska dom vara på.

Några kassa bilder på mig i brillor.
   

Blir sugen på att bli brunett ibland.

Punka!

Idag fick jag punktering. Skit kul, verkligen. Körde på en kant och PFFFFFFFFFFFFFFFFSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS så pös all luft ur däcket. Dock verkar det inte vara någon större grej då ungefär alla på Posten kört sönder sin bil nån gång. Nån däckfirma kom och hjälpte mig.

Den 27 september ska vi till Liseberg med jobbet. Iallafall vi i "den yngre generationen". Det låter jättekul tycker jag, eftersom jag inte lär komma dit i sommar. Wihoo.

Har dessutom sagt till att jag inte kan jobba när det är Way Out West.

Efter jobbet cyklade jag till Henrik och hjälpte honom lite. Bara hängde. Det ryktas om att en lägenhet till blir ledig där, ska snacka med Emelie, hon verkar ha koll. Jag är rätt sugen kan man ju säg. Höhö. Pappa frågade dessutom idag när jag ska flytta. Herregud alltså. Fast inte på ett elakt sätt, som om han ville bli av med mig. Vi diskuterade garderober och hur bra det är att Henriks blivit tomma nu, och att det blir ännu bättre när jag med flyttar. Och på den vägen är det.

Till det roliga hör att vi har 17 garderober i huset.

På fyra (numera tre) personer.

Och det räcker inte.

Polis polis potatisgris

Nevenas inlägg om poliser påminde mig om att berätta att polisen stannade mig idag. Jag blev livrädd! Hade precis gjort en u-sväng och kör ALDRIG med bilbälte på mig när jag delar ut post (man kan inte röra sig då) så jag trodde jag skulle få mig en känga. Men dom ville bara fråga om vägen. Och jag hade ingen aning om vart den vägen låg. "Ingen aning" sa jag. "Varför inte då?" frågade dom. Så fick jag förklara att jag bara är sommarvikarie och bara kan mitt distrikt. Det förstod dom då såklart och önskade mig en trevlig dag. Men varför har dom inte koll på vägarna själv, eller åtminstone en GPS i bilen? Konstigt tycker jag.

Blir ni oxå skraja när en polisbil närmar sig?

Pjuh!

Jag har inte så bra koll på det där med räkningar ibland. Har det i bakhuvudet hela tiden, men bryr mig inte aldrig riktigt om att betala dom. Eller alltså, det gör jag ju, men jag tänker alltid "i morgon" när det är ett förfallodatum långt fram.

Idag tog jag fram min abonemangsräkning. Förfallodatum IDAG. "Shit pommesfrites! Håll tummarna för att jag har pengar, håll tummarna, håll tummarna." Det är nämligen livsfarligt för mig att ha ett betalkort. Jag bara drar och drar och tänker aldrig på hur mycket jag handlar för. Men jag hade pengar, med 17 kronors marginal! PJUH!

Nu blir det en kärv månad... Nä, det löser sig jämt.

Har städat till Pesetas. Gjorde aldrig det igår. Tänker alltid att det är så jobbigt, men det går hur fort som helst egentligen. Fast jag hällde sågspån på typ hela mig. Lyckat, verkligen. Då är det jobbigt.

Nu blir det Gossip Girl, hihi.

Posten och ovissa framtidsplaner

Idag försökte jag vara fyndig vid matbordet och berättade om min och Tonys diskussion idag. Han frågade mig om jag skulle vara kvar på Posten i höst, och jag sa att det är jag nog. "Ja, och om tio år kommer du ta över pappas position" skojade han. Min pappa är chef över flera distrikt i Skåne. Ingenting som lockar mig. "Nej du, detta är bara tillfälligt" sa jag. "Det var 18 år sedan jag började jobba här" sa han "tillfälligt". Sådant där skrämmer mig! Det är inte det att Posten är en dålig arbetsplats eller ens tråkig, det är faktiskt ett mycket varierande jobb, speciellt om man då som jag gör nu i sommar, springer och delar ut på olika distrikt. Men att stanna där resten av livet hör inte till min planer.

När jag då berättade detta runt middagsbordet fick jag önskad reaktion från mamma - skratt. Pappa däremot tog på sig den sura minen och blev seriös och jobbig. "Hur ser dina framtidsplaner ut då?" Ja, inte fan vet jag. Men jag ska inte stanna på Posten hela livet iallafall.

Min bil:


Henrik var hemma och åt och hjälpte mig lägga in låtar på mobilen. Jag är smått oteknisk ibland, eller bara lat. Frågar Henrik om minsta lilla. Fast blir väl ändring på det nu.

När han skulle cykla hem sa han iallafall "Du får gärna komma och hälsa på mig om du vill". Och det tänker jag! Redan i morgon. Jag ser en vänskapsrelation oss emellan växa. Fint.

Män och min desperation

När vi vaknade i morse berättade jag för Izza om min dröm. Ännu en posten-sexdröm. Åhgudåhgudåhgud. Den här var dock mest bara äcklig. Kunde knappt titta på människan idag. Haha. Fast han är väl rätt söt... Men alltså. Nä. Fy Petra.

Men en sak är säker, jag behöver en man. Skrev följande sms till Emilie idag:

Emilie, jag tror jag behöver en man. Stannade nyss för en "drickpaus" - för att titta på några sexiga halvnakna karlar som håller på med ett husbygge...

Det är sant, jag gjorde det. Blev som hypnotiserad av deras snygga bara överkroppar som arbetade i solen. Kunde inte sluta titta.


Izza, film, jobb

Igår fick jag Gossip Girl-boxen av Izza! Säsong 1 alltså. Wohooo vad glad jag blev :D

På fredag ska jag inte köra postbil längre, då blir det moped och trappspringande i Hässleholm istället. Skönt att börja på fredag då det inte är någon reklam, men jag längtar verkligen inte... Så soft att köra bil ju! Kommer svettas som en gris, som ni ju vet.

Idag är det hett! Orkar inte vara ute.

Izza och jag tittade på Factory Girl med Sienna Miller och Guy Pearce igår. Den var bra. Sienna var väldigt trovärdig i rollen som Edie Sedgwick. Svinbra. Guy såg dock förjävlig ut som Andy Warhol. Bra film, se den.



Hayden Christensen var oxå lagom sexig...

Hej

Nu är jag hos Izza. Vi ska titta på film och sova över. Det är kul, såhär mitt i veckan. Och vi ska båda upp och jobba i morgon så vi får se till att komma i säng i tid... Hm :)

Hade en akutbajssituation men hann till en toa. Eller akut och akut. Men sådär JÄVLA ont så man dör, och känner att snart, snart exploderar jag.

Haha, åh, jag överdriver lite. Men ja :)

Gonatt för ikväll


Utmanad!

Ååååhhhh Malin utmanade mig:

Fem saker som finns på din att-göra-lista idag?
Jobba
Hjälpa Henrik att flytta
Duscha
Ställa in läsk i kylen
Städa Pesetas bur

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Jag var antagligen i Spanien och levde livet. Lyssnade på alla spanjorers fina språk och försökte lära mig. Badade som en galning i poolen. Gick längs strandpromenaden. Och kramade min farmor. Eller så mimade jag till Spice Girls med Plän.

Ställen du bott på?
Floragatan i Hässleholm.
Balladgatan i Örebro.
och tillbaka till Floragatan i kära, fina, underbara Hässleholm.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Resa till Sydamerika som en backpacker - tänk vad gött att göra det och ändå ha vetskapen att jag, om jag vill, kan ringa mitt privata jetplan och åka hem. Fast backpacka där vill jag ju hur som helst.
Bjuda mina nära och kära på solsemester.
Köpa tillbaka vårt hus i Spanien.
Flytta till New York och leva under annan identitet. Fast det vill jag göra iallafall.
Skänka pengar till WWF.

Kontrasten mellan en kaviarmacka och Daimstrut är...

...helt sinnessjuk. Att två så olika smaker kan vara så goda båda två. Mmm!

Som om jag inte hade nog med sladdar har jag fått ta över Henriks digitalbox som innefattar ännu en scart. Jippie! Men den är iallafall liten, boxen alltså, så den tar inte så mycket plats. Vilket ju är bra.

Idag ringde Henrik till min nya mobil, fattade knappt att det var jag som ringde. Eller, öh, hos mig, eller ja, ni fattar. Är ju van vid Hello Sunshine. Inte RRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

RSS 2.0