örebro nästa!

MEN HERRE JÄVLARS JÄVLAR!! JAG KOM IN! JAG KOM IN! JAG KOM IN! FATTAR NI? JAG KOM IN! shit pommes och hjälp och allt det där, men fan vad glad jag är ändå!

nu är det ju bara så att jag inte har nån stans o bo och jag börjar skolan på tisdag men annars är det lugnt! YES! UNDERBART!

hurra hurra hurra! jag segerdansade på posten idag, det såg nog roligt ut. hahaha.

så var det gjort

upp i ottan. plugga plugga plugga. visst ja, fotot ska tas, då kanske man borde vara snygg, duscha. plugga plugga. luncha med mamma. bli ösregnad på. tåg till kristianstad. fönstershopping. buss till vägverket. fota. vänta vänta vänta. (varför är väntrum alltid så jävla hemska?!) "välkomna, lycka till" hjälp hjälp hjälp! men JAG KLARADE DET! AH! teorin alltså. inget allvarligare än så. men teorin. skönt. mm.

it's all over

så var finalen av so you think you can dance avklarad. snyft snyft och rysningar för hela slanten! det var tillbakablickar och favoritdansnummer om igen och det var bara en så perfekt vinnare att jag inte kunde annat än le :) och mannen med skolios, brian gainer (ni vet han som shane lovade en plats i en film) var med och uppträdde på scenen! jag bara log och log och log för han är så jävla cool! det var hur som helst ett fantastiskt program, once again, men det är lite ledsamt att det är slut.

dock är säsong 2 i nedladdningslistan så jag menar, jag klarar mig! (säsong 2 var så jävla bra och jag älskade benji från första stund! ah nu blir det halleluja igen!) ah jag är så olaglig, moahaha.

jag vill dansa, nu! ge mig en plats i programmet (även om jag inte kommer i närheten av deras talang. domarna skulle sagt "du slösar med din egen tid och du slösar med vår tid" haha) och låt mig lära mig koreografier av dom genialiska koreograferna! shane sparks, mia michaels, wade robson, tyce diorio och mandy moore är mina favvisar! yeay!

pojkar

och så när man tänker "äntligen, det kanske går bra nu" blir man lämnad i elden och rostad på kärlekens grill. återigen, igen, igen och igen. men vad vet jag, han kanske hämtar mig ur brustna hjärtans kakbutik sen och förklarar mig sin eviga kärlek. ah suck. jag menar, det funkar inte att vara sådär supercharmig med världens vackraste leende och säga alla dom där perfekta sakerna och bjuda mig på dom där underbara kyssarna o sen bara "hasta la vista baby" ungefär. jag fungerar inte så, fast det kan ju inte du veta, o andra sidan. fan fan fan.

gadnös

teoripluggandet går bra men det är så jävla tråkigt. jag är sjukt sugen på att måla och pyssla och snygga till. vårt kök har uppstötningsfärg och jag hatar det men inte mamma. jag vill måla jag vill måla jag vill måla. jag funderar och ritar. jag skriver och funderar lite till. min kreativitet flödar men pappa stoppar den för tv är så mycket roligare. jag vill köpa färg och börja måla. jag vill packa ner saker, packa upp saker. jag vill måla lite till o så vill jag lyssna på musik på högsta volym och glömma allt. jag vill måla.

lördagssysselsättning

jag sitter och lyssnar på soundtracket till amelie från montmartre. jag ler som en fåne. större delen av dagen har det trillat tårar för mina kinder, för det har varit så jävla bra i so you think you can dance och mia michaels är så jävla genialisk och jag kunde prata lika lite som mary murphy efter jag sett neil och lacey dansa hennes (mias) koreografi. det var sinnessjukt vackert och tårarna bara sprutade. sen grät jag för första gången när ett par favoriter åkte ut. och sen tittade jag lite på save the last dance, slutet, och helt plötsligt kunde jag inte se maten jag åt för istället var det tårar i ögonen och jag blev rätt chockad faktiskt. det enda som krävdes var lixom "welcome to juliard" och det slog mig väl lite i magen att jag måste följa mina drömmar. jag vet inte. tårar har det varit, fast på ett bra sätt.

malmö part 2

the ark testar verkligen hur långt dom kan gå. gårdagens spelning i malmö är ett levande bevis. när både en och två outfittar smiter åt rund ola salos kön och inte lämnar det minsta åt fantasin blev det bara för mycket. the ark har blivit för mycket. det har blivit hypat, det har blivit "vi är världens bästa band" (vilket ola faktiskt sa) och det är inte längre trovärdigt. jag kan inte riktigt gilla texterna längre. det funkar inte på något sätt. och jag är besviken.

sen ÄR dom ju faktiskt jävla entertainers, det ÄR dom, inget snack om saken, men oj, vad alldeles för mycket det har blivit...

för övrigt var det en riktigt bra kväll igår. izza och jag tog bilen till malmö och bröt ungefär mot varenda hastighetsgräns. 160 är väl ingenting, lixom. vi släppte in spyframkallande gödselstank i bilen och jag skrattade tills jag nästan låg på golvet. vi parkerade allt för långt borta och lammkötten gnällde när dom skulle åka med hem. (moahaha) vi lät dom iallafall slippa lyssna på the ark. mest för att jag skötte skivorna och var lite arg efter kvällens konsert. det enda som var bra var calleth you, commeth i men den förstörde dom oxå rätt brutalt genom att ta upp ett helt gäng med folk på scenen som inte hade ett jävla dugg där att göra. o då snackar jag inte fans utan bara människor. bland annat viktor norén i sugarplum fairy. suck.

hur som helst. det var en bra kväll, och vid halv tre stupade jag i säng av utmattning.

idag har jag träffat emilie! WOHO! vad mer kan jag säga? underbart!

nej petra, teori nu, teori...

MANDO DIAO

image67


image68


image69

back to school

idag har jag varit i kristianstad. var alldeles gråtfärdig när det var dags att gå in på C4. carro och jag stod och panikandades och jag drabbades nästan av en ångestattack, och sen drog vi upp dörren och det där välkända knäppet hördes och sen var vi inne. vi gick upp för trapporna, dom där trapporna som inte blivit ett dugg mindre jobbiga efter tre år.

den första vi träffade va katta! underbara, älskade katta! sen gick vi vidare till ann och jag fick mina fotogrejer. sen vidare till a-huset för att lämna religionsboken. "perfekt, det var två som fattades!" säger tobbe när vi möter honom. haha, perfekt. vi pratar om framtiden som är så läskigt jävla oviss! sen går vi.

cafeterians innehåll var ungefär lika mycket som en fattigs kappsäck. nada. men jag såg mig själv med ett stort leende på ett väldigt uppförstorat foto vid anslagstavlan. det var ju inte bara jag, utan väldigt många elever och lärare, utanför C4. bilden var väl ca 1,5 x 1 meter. fint! :)

sen var jag med om det värsta mötet i världshistorien. det första pinsamma mötet efter den ångestframkallande händelsen. det var stelt och det var "eeehhhh... hej... eehhhmm... hej då..." ungefär. både carro och jag kunde utläsa den vi möttes tankar. det var för jävla sinnessjukt och jävligt jobbigt. "vårt omdöme har verkligen svikit oss denna sommaren petra" sa carro och det är så perfekt sagt för det har det verkligen. usch.

annars var det en riktigt trevlig och svettig tripp till kristianstad.

timbaland feat. keri hilson - the way i are är för jävla bra! repeat för hela slanten!
likaså busta rhymes - touch it får mig att vilja börja koreografera, helst med shane sparks.
och om någon har ne-yo - make it work så ska den skickas till min msn genast!

ikväll blir det pizzabröd med vitökssås och izza. och BAM såklart! ah my love.



sen måste jag tipsa alla. såg ni inte so you think you can dance igår så se reprisen! speciellt så ska ni njuta av sabra & dominics hiphop nummer till, såklart, ne-yos make it work. det får mig att rysa varje gång! och pasha & sarah gör ett fantastiskt framträdande koreograferat av benji! underbart! så titta på det! (om ni gillar nedladdning så är det episode 12 season 3 som gäller ;)



och EMILIE! när kommer du hem? hör av dig direkt! gör det! vi måste ses! du måste se mitt hår! vi måste tramsa oss och skratta och allt det dära du vet! jag älskar dig, kom hem!

we get to do what we decide to

jag kände för att skriva ett jättebra inlägg men absolut,
ingenting,
bra,
blir nerknapprat på tangentbordet.

fan

man kan ju undra när dom hade tänkt behandla min ansökan. när studera hade tänkt hämta mina betyg. när någonting ska hända. man kan ju undra om jag får ett ja ett par dagar innan skolstart eller om jag skulle kunna få det denna veckan. det är ju faktiskt rätt stressigt. det blir väl ett nej, jag har det på känn.

studera har alltså inte ens hämtat mina betyg än, vilket dom borde gjort enligt ansökningskärringen i örebro som var jätte otrevlig. och när dom gjort det, DÅ är jag behörig. sen ska min ansökan behandlas. och jag vet inte alls vad det betyder egentligen. sen, om sådär hundra år, kanske jag kan börja plugga.

men för i helvete! lika bra o dö.


klippt blev det!

fast alla bilder är så jävla stora så jag orkar inte ladda upp dom här, gå istället in på http://pesche.bilddagboken.se

idag har jag jobbat. klockan nio började jag. jag cyklade till fredentorp för att ta itu med två lägg reklam, varav det ena var nästan 2 cm tjockt, och post. jag sprang i trappor, jag svettades och jag blev klar. jag cyklade till ljungdala för att hjälpa till där oxå. det var jävla jobbigt att cykla. spring spring spring i nästan 30 trappor. herregud ja. svetten rann för det är så jävla fuktigt ute. usch. cykla snabbt tillbaka till posten "jag måste gå, jag måste gå" för att hinna hem o duscha. det gjorde jag. duschade alltså. sen åt jag o sen satt jag i frisörstolen.

"klipp mig såhär" sa jag o pekade på agyness deyn. okidoki fick jag till svar o kort blev det o efter 2½ timme (färgen ville aldrig fungera) var jag klar. jag var nöjd och glad och det var perfekt. jag gick raka vägen o köpte kappan på h&m som jag drömt om i flera dagar nu. en vecka för att vara exakt. den blev min.

ikväll ska jag ut på promenad med min enögde vän izza. (det där med enögd vet jag inte varför jag skrev, för det är hon ju inte...) vi ska gå till statoil för jag har rikligt begär efter creme fresh (ööhh hur fan stavas det egentligen?) chips. mums. sen blir det nog film, antar jag :)

fortfarande inte hört nåt från örebro...


sunday

det får bli paolo som sällskap, med den mest underbara röst mitt öra fått smaka på. wow! allt funkar så mycket bättre med musik. man kan blunda och vara någon helt annan stans. och det är så jävla skönt.

så enormt många tankar. dom far runt, runt, runt. på gott och ont. det är spännande, förvirrande och sorgligt. det är ett helt liv det är frågan om. det är tre år, om jag får ett ja. det är 40 mil hemifrån. det är nya människor. men det hade varit så jävla underbart. jobbigt i början, men nyttigt. och jävla jävla spännande!

handsome smiles wearing handsome shoes,
too young to say, though I swear he knew,
and i hear him singing while he sits there in his chair,
while these autumn leaves float around everywhere.


när det imorron är dags för en klippning ska jag ha jobbat x antal timmar. jag ska tjäna pengar. jag ska spara och jag ska bli lite mer vuxen. på fredag får jag 8755:- i lön. det är bra.
IMORRON BLIR JAG KLIPPT! ÄNTLIGEN!

örebro

mina föräldrar kom in och väckte mig idag. "vi måste planera lite". okej? det visar sig att dom pratar om min flytt till örebro. vaddå flytt, vaddå örebro, jag är inte ens antagen än? "men du kommer nog in" säger pappa och jag vet inte ens om jag är redo, på så kort varsel. det pratas om vilken helg mina grejer kan köras upp och när dom kan ta mitt sovrum och att "vi ska ju iväg helgen innan du börjar skolan så då går det inte att flytta grejorna" hm... vill jag ens? eller jo, det är klart jag vill, jätte mycket! men, det är drygt tre veckor. TRE VECKOR! och hur ska jag klara mig utan min gosegosse euro? jag menar. nej jag vet inte. jag vill, men vi får se.

idag ska jag fundera.

"ja, du får ju sortera vilka grejer du ska ha med dig till örebro." hjälp!! fast nu har jag bestämt mig. så nu MÅSTE jag komma in! för nu vill jag verkligen!

framtidsplaner

image63


hoppsan, jag har visst sökt in till en skola idag. lite sent om man säger så men oj, det är lite exciting. Medie- och kommunikationsvetenskapligt program med inriktning film för hela slanten. jojo. vi får se, vi får se.

annars har jag jobbat, handlat och insett hur blond jag är. på måndag ska jag oxå jobba.
tjarå

hum.

who's that girl with those big brown eyes?
ja det kan man undra.

en natt med carro som mest var trött. det var saw, det var bröllop, det var bög-elias, det var måns. det var skratt och det var snor. mest från carro. det var videomix och det var spaning. det var konstiga drömmar och det var jättebra.

min pappa fyller år. jag hatar honom rätt ofta men idag älskar jag honom. och det är bra, för det är han värd. han fyller ju trots allt år, den gamle mannen.

tackkort är gjorda idag. studenten alltså. det känns lite skumt. nu är det verkligen bye bye till allting. och 16 jobb har jag sökt idag. blöh. med ett körkort hade allting varit tusen gånger lättare, dessutom. blöh blöh.

det är höst.

msnhelvetesskitjävel

allt är fan bara skit. msn live messenger har bestämt sig för att strejka för gott verkar det som. "du har ju windows messenger" JA MEN HUR JÄVLA KUL ÄR DET? när jag levt med msn 24/7 halva livet nöjer jag mig fan inte med det. är bara jävligt irriterad!! jag fattar inte vad felet är och inte min bror heller som fan är datasystemutvecklare! vad i helvete det nu är! är bara så jävla sur o irriterad o jävlig att jag bara vill dö. jävla jävlelskit. seriöst.

fis

jag vet inte riktigt om jag mår så mycket bättre egentligen. hålla god min och sådär är jag väldigt bra på. alldeles för bra. ibland inbillar jag till och med mig själv att allt är tipp topp och att jag har råd med den där kappan som ju är så himla underbar. det har jag inte. och jag har minst av allt råd att åka till malmö hit och dit. och jag hatar det. jag måste söka jobb och det hatar jag oxå, för jag är en kräsen människa och vill inte vara en av dom som börjar på kvantum och slutar på kvantum. ni vet, fastna för livet lixom. o andra sidan hade jag nog inte tillåtit mig att fastna, men ni vet. aarhhh. jag vill ju ha något glassigare jobb, som inte innefattar glass... det är väl bara o söka antar jag, man kan inte få annat än ett nej.

och när jag väl får ett sånt där skitjobb, som inte alls är ett skitjobb men som inte håller i mina ögon egentligen, kommer jag hoppa av glädje, för då har jag ju faktiskt ett jobb trots allt! jag kommer hoppa och skratta åt alla som inte har jobb. jag är så jävla elak egentligen, det har jag fått av pappa. vi är sånna där människor som gillar andras lidande och som gör vad som helst för att trycka ner andra. men vi förnekar det. iallafall jag, för jag är snäll egentligen. hoppas jag.

äh, ni ska inte ta mig på så stort allvar.

en värld av sms

jag: jag hatar min pappa just nu. ring mig sen.
izza: jag hatar min mamma just nu. jag ringer sen.

det är skönt att ha någon att ty sig till. på somrarna blir det bara så att det är hon och jag. och det är så jävla bra! ge oss en bil imorron så vi kan åka till havet! (pendlar gör jag inte i första taget, tack.)

jag: jag ni sponsra min klippning?
pappa: nej för helvete, du klipper dig var o varannan dag o vi har gett dig så mycket, stockholm, studenten, nu får det fan va nog. skaffa ett jobb!
jag: jag försöker.

förihelvete! gett mig mycket? jag fick 600:- vardera av mina föräldrar innan sthlm/studenten. (det var till studentkläder, som inhandlades i sthlm.) är det mycket? non. en ynka 300 kronor kan dom väl avvara. mamma var dock tyst så jag gissar att hon sticker till mig pengar i hemlighet sedan och säger "ssschhh, säg inget till pappa". men jag vet inte. är bara jävligt irriterad.

sen är jag så jävla trött på det här med telefonnummer oxå. "kan jag få ditt nummer?" javisst, men när fan hade du tänkt använda det? varför i helvete ber man om nåns nummer om man ändå inte ska ha det till nåt? skit hellre i det då. jag har hört av mig. SUCK!

det är killars fel alltihopa. det är dom som gör alla små problem så mycket större. jag är trött på det, jag är trött på er och mest av allt är jag trött på mig själv som bara faller o faller o faller men det är fanimej aldrig någon som är där och tar emot mig. dra åt helvete!

ah, skönt att skriva av sig. adjö.

solisoli

jag kanske får jobb snart. det hade varit rätt gött.

gårdagen blev slapp med film och gos med katterna. pledge this var jävligt dålig, men det var oxå vad vi väntade oss och därav hyrde vi den. white noise 2: the light var rätt bra och så läskig att ingen av oss ville sova själva. därför gick vi hem till mig o hämtade sovgrejor o därefter tillbaka till grahms näste. vi pratade med marcus om spyor och rödlök (det blir aldrig tråkigt!) och sen kilade vi in och hade en lång konversation fast vi skulle sova. vid tretiden skulle jag tro att vi slocknade.

vaknade av att jag inte kunde röra på benet. det var texas som låg på det. började klappa honom varav ett härligt "prrr prrr" fick mig att somna igen. nästa gång jag vaknade var han 1 cm från mitt ansikte och tittade på mig. mysimysi!

efter arbetsförmedlingen idag träffade jag izza igen. vi tog en sväng på stan vilket slutade med shopping för oss båda. aja baja.

har kollat upp speltider på malmöfestivalen och jag säger bara: fredag, lördag, tisdag, torsdag, fredag! YEAY! översättning: tingsek, salem, anna ternheim, mando diao, the ark! YEAY!
jag längtar verkligen. oohhhh.

dessutom har jag beställt klipptid. om en vecka då jävlar är jag såhär snygg:
image62

impuls

det hade varit så jävla gött o bara dra härifrån! ingemar bjuder mig till stockholm och carro o jag letar biljetter som få. imorron har jag möte med en dam på arbetsförmedlingen, då ska jag be henne ge mig jobb i stockholm. efter helgen känner jag verkligen att jag bara måste bort. jag har inget kvar att hämta här. "vad ska du göra nu?" ja, det är frågan. vad ska jag göra? varför sitta o häcka i hässleholm när ingen annan är kvar? take me away!

mitt detektivarbete leder ingen stans, det är bäst du ringer igen, 'cause baby i want you! (eller vad vet jag, du kanske är jätte ful och inte alls sådär underbar som jag minns, fast o andra sidan, dom där kyssarna glöms inte i första taget, så helt hopplös är du inte ;) ring!)

festligheterna är över, tack o lov

lördagen blev en lugn kväll. izza och jag begav oss ner mot stattena (den mörkare delen, mohaha) för en förfest i någon lokal. vi höll oss dock till vatten och det var ett mycket bra val. båda två var nog ändå fortfarande fulla.
festligheterna var dock inte speciellt roliga så vi gick hem till katterna istället. slappade en stund men kom på att om vi inte rör oss snart kommer vi aldrig upp till stan, så vid halv elva började vi gå uppåt. väl i stan högg jag in på kycklingspett med jordnötssås. underbart och supergott! vi tog ett par varv i stan och åkte spiderman-karusellen. den var enormt rolig! fast läskig :) träffade en del kändisar men vart inte så på g. av förklarliga orsaker. så hemåt bar det igen vid tolv.

jag tror vi båda stupade när vi kom innanför dörren, jag vet att jag gjorde det iallafall. 12 timmars sömn blev det och det var skönt att slippa vakna upp till en mage som vänds ut och in. upptäckte ett missat samtal. spännande.

idag ska jag umgås med izza. det blir film och popcorn och en hel del skratt. det utlovas jämt, därför kan jag med säkerhet säga så. och om inte annat är det bara att ta upp hennes rödlöksspya (fast hon inte ätit rödlök) så kan vi skratta åt den. haha.

nej, nu ska jag ägna mig åt detektivarbete för att hitta the love of my life. graowr!

det är inte så att jag inte minns, men vad hände?

mitt omdöme i samband med alkohol är katastrofalt! torsdagen behöver vi inte prata om för jag minns ingenting värt att säga mer än: en flaska vin, tre tequilashots, en turkisk peppar, en corona och en grogg senare flippade jag totalt. det var way too much och speciellt baksidan av mitt lår känner smärtan. jag är blå/svart där. öh.
det hände nog när jag höll på att riva hela dj-tjofräset på grafitti. pierre var mindre glad men när han såg att jag fortfarande levde kunde han skratta lite.

när det bar av till sharkys och artmade var jag på topp. herrejävlar vad jag dansade! jag spelade luftgitarr och blev utskrattad av carro som knappt kunde stå upp. pga skrattandet alltså. sedan blev det lite trakassering och "häng med på efterfest" och "du kan få mitt nummer" (hahaha) men jag tror grabbarna hade överseende.

helt plötsligt satt jag i macces soffa tillsammans med honom, joel o carro. en "efterfest" som varade till klockan sex och som alla hört olika versioner av. jag säger då det.

fredagen är väl inte heller att tala om egentligen. "jag ska ta det lugnt." jojo, det lyckades jag ju bra med. jag sålde en kyss för 30 spänn och jag blev dissad av en 90:a. haha. jag skrattar mest för det var roligt. sen träffade jag kalle i partyfabrikens tält och vi chillade mest. det var trevligt. sen vet jag inte riktigt mer vad jag ska berätta. två killar/män kom fram till mig o sa att jag såg fransk ut. "har du varit i paris?" "nej" "men du inspireras av det?" "öh, ja..." jag menar, va? haha. dom tyckte heller inte att jag passade in med mina kompisar, en omkullvält izza och en bossig jessica. haha, men vad gör man inte för sin barndomsvän? :P

ikväll blir det absolut ingen alkohol. jag har märkt att det bara slutar illa. iallafall i samband med hässleholmsfestivalen. shit. vad har jag gjort egentligen?

festivaldax

vad som hänt med hässleholmfestivalen har jag ingen aning om. antingen har det bara blivit sämre, eller så är det helt enkelt så att jag är för gammal. en timme stod jag ut med att vara där ikväll. o andra sidan, efter en hel del alkohol ska vi nog kunna få det riktigt roligt. tomorrow, tomorrow. då kanske jag vågar mig på ett snack med en viss person oxå :P haha.

min bränna gör fortfarande ont och bh bärs inte för nöjes skull. aj aj aj.

imorron ger vi allt. på alla sätt och viss. fullt ös - medvetslös. ohjaohja. hångeloffersletning och dans på bardisken. sönderskrikna halsar och skrattkramp i kinderna. ett par blåmärken på det där och du har en perfekt kväll. ahoui.

nu: so you think you can dance
sen: sova
imorron: sola, om vädret tillåter
kvällen: mat med paranteserna
natten: parrrrrrty! fucking fuck fuck fuck fuckerrr (på ett bra sätt)

ünderbart

åhus igår var underbart. en hel del kän-igen-disar och en massa sol. för mycket för min framsida som är härligt grisrosa nu. (iallafall från brösten och neråt, dit ingen sol hittat tidigare.) på kvällen lekte jag med izza och det var inte fy skam det heller! en mycket bra dag.

festivalens bravader ser rätt mycket ut som frågetecken...

nu ska jag ta en cykeltur med mamma! ciao

ÅHUS, HERE I COME!

image61

maximal otur, med en gnutta tur.

09:24 i morse satt emilie och jag på tåget till malmö. och dit kom vi.

vi spatserade gatorna runt i våra söta klänningar och letade efter jeans och en "waste paper basket" som det till slut fick heta. vad det heter egentligen har jag faktiskt ingen aning om, men en sån där kjol med höj midja och knytning. snyggast hittade vi på tjallamalla men där är det ju dyrt som satan oxå.

jag fick inte tag på några jeans, vilket var mitt mål, och det blev heller ingen kjol. dessutom blev min kycklingsallad dissad men det gjorde ingenting märkte jag då jag fick en underbar annan sallad, vars namn jag inte minns, med grillad paprika, kronärtskocka, feta mm. smaskens!

efter all shopping (som emilie stod för. det blev endast två linnen för mig. dessutom var dom likadana, fast olika färg. min mat kostade mer än det dubbla jag la ner på kläder. suck) tog vi bussen ut till västra hamnen. där var det underbart! mina likbleka lemmar fick sig en liten, liten bränna och det var skön avslappning.

nu börjar helvetet.

16:48 gick ett tåg hem. perfekt, då hinner vi in på h&m i hässleholm o köpa våra undanlagda plagg! väl på tåget hör vi en konversation om att någon hoppat framför tåget (igen) utanför lund och att tåget därför inte går. efter många om och men kommer vi iallafall till lund, med tåg, 17:10 ca. efter ännu fler om och men i lund kom vi på den tredje (tror jag) ersättningsbussen som skulle ta oss till eslöv. busschauffören hade huvudet på en annan planet och släppte därför av oss i örtofta (?) där tåget skulle gå till höör. visst, där kunde vi ju stå i en timme, vilket det var kvar till tåget gick. (fucking fuck fuck fuck fuckerrr...)

emilie och jag kom på den underbara idén att lifta. ingen stannade. MEN en kvinna som oxå råkat ut för busschaufförens brist på hjärna blev hämtad av sin man (?) och vi fick åka med! YES! en sval bil som tog oss till eslöv! YEAY! väl i eslöv var vi runt sjutiden. detta alltså två timmar efter första förseningen. på tavlan visades en försening till hässleholm, 19:40 var tågets nya tid. "okej, men då måste jag ha mat. vi går till ICA." sa jag. och det var en djävla tur, för mitt i alltihopa ropar en liten tjej: "TÅGET ÄR HÄR NU!!" och vi springer upp för trappan. hässleholmståget, YES! fantastico! hoppade på tåget och kom i en sval vagn. vi fick till och med sittplatser.

tjugo i åtta, två timmar senare, var vi hemma. tjugo i åtta. jag grät nästan av lycka.

men mitt i allt miserabla fanns det några ljuspunkter. jag hade ju emilie vid min sida, tack och lov. jag träffade phille mitt i örtofta (?) och det var ett tag sen. och emilie och jag är ju som vi är så vi hade himla roligt med vårt liftande och "fucking fuck fuck fuck fuckerrr..." haha. NU kan jag skratta. ah.

och nu har jag avreagerat mig. nu har jag mest ont i hela kroppen och skav överallt. jag är smutsig och klibbig men jag orkar inte stå upp, så jag kan inte duscha.

jag orkar ingenting, minst av allt mammas och pappas tjat om arbetsförmedlingen som var igång direkt när jag kom innanför dörren. ibland gör ni det så djävla lätt o hata er.

prova själv

- sätt din playlist på shuffle
- efter varje fråga, byta låt
- sångtiteln är svaret

1. hur mår du idag?
my heart still beats (destinys child)

2. kommer du komma långt i livet?
down in the past (mando diao)

3. hur ser dina vänner dig?
you, who stole my solitude (the ark)

4. kommer du gifta dig?
stick with you (pussycat dolls)

5. vad är ditt livs themesong?
think long (modest mouse)

6. vad är ditt livshistoria?
magic night (salem al fakir)

7. hur är skolan för dig?
we came to break it down (idiot savants)

8. hur kan du komma framåt i livet?
bohemian rapsody (queen)

9. hur kommer din morgondag vara?
so in love (artmade)

10. vad är det bästa med dina vänner?
i constantly thank god for esteban (panic! at the disco)

11. vad finns i lager för nästa vecka?
walnut tree (keane)

12. vilken sång beskriver dig bäst?
my boo (usher feat. alicia keys)

13. hur är det med ditt liv?
kommer ifrån (snook)

14. vilken låt ska spelas på din begravning?
i don't need a man (pussycat dolls)

15. hur ser världen på dig?
say it right (nelly furtado)

16. kommer du att ha ett lyckligt liv?
might (modest mouse)

17. vad tycker dina vänner om dig?
you raise me up (josh groban)

18. har du en djup och mörk hemlighet?
bling (confessions of a king) (the killers)

19. brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
156 (mew)

20. hur kan du göra dig själv glad?
song for kelly huckaby (death cab for cutie)

21. kommer du någonsin ha barn?
california (phantom planet)

22. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
how deep is your love (bee gees)

23. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
farewell (edward scissorhands soundtrack)

24. vad är några tips till mig?
ten minutes to take off (tiger lou)

25. hur kommer du att bli igenkänd?
no no (christian walz)

26. vad är din danssång?
bejbi (snook)

elemi

emilie och jag hade en toppenkväll i fredes! vad annat kunde man vänta sig? vi köpte naturgodis på fusksätt och sedan knaprade vi i oss till jekyll + hyde och  a tale of two sisters. mellan filmerna tog vi oss en fönstertittarrunda oxå, inte att förglömma. haha! och jag slår vad om att det var frost ute. det luktade frost. ju.

när vi vaknade igår morse fann vi att solen äntligen hittat hit! frukost ute i den varma och sen blev det snabbt promenaddags! vi gick jättelångt och hann med en sväng på stan. bad idea, då jag blev förälskad i en liten svart jacka på h&m. jag och jackor... ett par jeans är prio 1 och jag ska tigga pengar av föräldrarna (jag minns faktiskt inte sist dom handlade ett plagg till mig, det var evigheter sen, så det borde vara dags.) och isåfall bär det av till malmö i veckan. vi kanske kan klämma in det på måndag emilie? en snabbis? :)

nej, nu funderar jag på att sola, det är inte ofta. jag hatar att sola, därför är jag alltid så blek. men nu är det sol så jag antar att jag borde passa på. för jävlar i det vad jag är blek! hu.

inatt drömde jag förresten att jag gifte mig. fast inte med någon. jag bara gifte mig. izzie var oxå där och förklarade sin kärlek för george, men jag fick alla att tro att det var denny hon pratade om. jag pratade engelska förresten. jag har börjar tänka på engelska oxå, på riktigt, och det är väl rätt skumt?
hursomhelst, efter jag gift mig åkte jag till mcdonalds. av någon jävla anledning. jag åt ingenting så varför förstår jag inte. sen gick jag på en shopping spree på kvantum och handlade för över 8000 kronor. sinnessjukt. mamma betalade.

nej nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av till kvantum för inhandling av feta och rödlök, billigare än 8000.

how about love?

is it even possible for me to be in love with you? of course it is. just give me the chance. all these thoughts can't be for nothing. or am i just over reacting? i don't know. maybe i've just been blind and haven't seen what's in front of me all this time. or maybe there isn't anything. maybe i'm just all wrong.

image60

efter att ha tittat på underbara stolthet och fördom ännu en gång är huvudet fullt av tankar. igen.

och idag träffade jag dig, igen, och du var lika snygg som alltid och du får mig att falla pladask, som alltid. shit, vilket effekt du har på mig!

the truth about the truth

image59

okej, det här är helt sinnessjukt och kanske bara påhitt, men jag tror på det för det förklarar så jävla mycket.

titta på loose change (http://stage6.divx.com/Louder-Than-Words/video/1005782/Loose-Change) och fundera själv. framför allt: sprid det vidare!

jag säger bara att jag mår så mycket bättre nu när nån annan oxå tror att tornen sprängdes, att dom inte föll pga flygplanen. och här finns det bevis.

fast vad hände med flight 93? hmm...

hursomhelst, gå in på http://stage6.divx.com/Louder-Than-Words/video/1005782/Loose-Change och ladda ner dokumentären.

(sen tycker jag det är rätt intressant att 911 (nine eleven) är alarmnumret i usa, men det har ingenting med saken att göra egentligen.)


världens bästa karlsson (nej, olsson!)

emilie kommer hit, emilie kommer hit, emilie kommer hit! lyckan är total och jag saknar mig vän. ikväll blir det en massa bus och skrik och skratt och tårar när vi återförenas och tar oss an "12 kalla kårar". yeay! bästaste bästa kvällen på länge kommer det bli! underbart! huhu. wiwiwiwiwiwiwiwi, lyckan är total!

och nästa helg kommer bli världens bästa helg! EVER! det är hässleholmsfestival för åttahundrade gången (känns det som) men jag tröttnar aldrig! det blir långhelg med fest fest fest och återförening med hässleholmare! det blir tequila, det blir musik, det blir dans, det blir skratt, det blir tjo och tjim och framför allt blir det UPPDRAG SINGEL! emilies perfekta bok (som jag köpt, höhö) tar vi oss an på hässleholmsfolket. underbart!

jag kan inte annat än att må bra just nu! yeay yeay yeay!

time to let go

i guess now that i know, it doesn't feel any better then before.

men jag antar att det är bäst såhär. jag måste sluta fastna i allt gammalt. jag måste gå vidare. jag måste, verkligen, sluta leva på minnen och sluta hoppas att vi kanske hittar tillbaka till varandra, på riktigt denna gången. för det kommer aldrig hända. det har aldrig varit aktuellt och hade jag varit någorlunda klyftig hade jag inte ens tänkt tanken i första hand.

jag hatar dig.

och alla dessa hormoner som sprutar ur mig är en jävla pina. det är egentligen deras fel alltihopa. tjejer överanalyserar, det är vårt jobb. det är smärtfyllt men vi kan inte låta bli. det är så vi är.

och när jag öppnar mig för dig vill jag att du för en gångs skull kan tänka på någon annan än dig själv.

yeay

idag har jag varit hundvakt.
sen träffade jag plän.
vi träffade petro.
sen tittade jag o plän
på braindead.
vi skrattade.
det var en bra dag.

nån som vill träffas ikväll?

suck.

har betalat massa räkningar idag. usch. är nu 1471:- fattigare. bläää.
som om jag inte redan var pank lixom.

jag har försökt söka jobb oxå, men allt finns antingen långt borta eller så krävs körkort. så jag antar att jag får vara arbetslös ett bra tag till. grrr...

det är lite sol iallafall.

RSS 2.0