My brother and I

Min bror åkte till Japan idag. Han ska sitta på planet i tre timmar till, sedan är han framme. Jag känner redan att jag saknar honom. Han kommer tillbaka nästa söndag, men bara vetskapen att han är så långt borta är lite jobbigt. Jag hoppas han har det fantastiskt där, fast än han ska jobba oxå. Det är roligt att det går bra för honom!


Maybe baby

Shit pommes, nu har man en del att se fram emot! Som sagt är detta min första lediga (oplanerade) helg på hur länge som helst och det ska bli skönt, men samtidigt ser jag fram emot kommande helger som kommer vara fullspäckade igen :)

Nästa helg är det festival i stan och på fredag kommer några gamla godingar samlas hemma hos mig innan vi går ut och minglar i öltälten. På lördagen har Joel på jobbet gått med på att ha fest så då blir det umgänge med kollegor, oxå väldigt trevligt!


Här får ni bildregn från senaste partajet med postare, Emelie & Sandras 44-års fest!


Linus har koll på det färgstarka modet. Men kanske är strumporna för mycket?


Love couple Micke och Emelie.


B-day girl Sandra.


Andra Sandra, min Brittanbudy.


Linus och jag drog till Hampe och kollade på American Psycho som efterfest. (Y)

Som Natalie Portman fast bättre

Ännu en kväll med Sex and the City. Finns det bättre sällskap egentligen?

Ja det finns det, hon heter Emilie.


Thursday morning

Igår drog jag direkt hem till mamma o pappa efter jobbet för att äta grillad kotlett och klyftpotatis som även den var grillad i en folieform. Fantastiskt gott! Efter middan satt vi i hammocken och pratade och hade lite frågesport ur Aftonbladets frågespalt. Kom hem efter halv tio och gick o la mig nästan direkt. Därför blev det inget inlägg igår.

Och nu ska jag laga mat att ha med till jobbet så nu blir det inte mer. Hej!


Ett inlägg likt de förr i tiden.

Idag är en dag lik alla andra. Upp, frulle, laga mat, cykla till jobbet, springa brevbäring, duscha, fixa, äta, jobba vidare, stänga halv åtta, cykla hem (solstopp på vägen kvällen till ära) och slå på SATC. Känns som en riktig slentria. Allt går på rutin. Men i helgen har jag ingenting planerat, för första gången sen mitten av april. Första helgen (både fredag och lördag) som är tom. Jag hoppas det förblir så, även om jag kommer klättra på väggarna. Jag behöver det. Egentid.

Jag har ont i magen men den 8:e ska vi ha postfest. Då kommer allt bli bra igen. Det är Linus tur, om han inte bangar. Eller så är det dags för Joel att bjuda hem oss till sig. Blir säkert bra. Mina kollegor är bra.

Efterlyses: Skor från ZARA!

Sjukt snygga skor från Zara som jag vill ha! NU!


Soldäck

Igår var jag hemma hos mor & far och åt middag som vanligt på helgen. Pappa har byggt ännu mer trädäck och är så stolt så. Nu har mamma fått en solplats till sin hammock så hon ska använda den mer. Vi satt ute och myste i nån timme igår, men solen ville bara kika fram ett par minuter så det var mest kallt.

Nä, nu ska jag låsa och larma och sticka hem. Ciao!

it's not that simple carrie. i really loved you.

Det känns förbjudet och fel men jag kan inte annat än gilla det. Egentligen gör jag ingenting, men jag vet hur vissa människor funkar. Exploderar för minsta lilla. Men jag gör vad som känns rätt, även om det blir fel ibland. It's hard to find people who love you no matter what.


don't let anything stand in your way

Jag vet inte om det var alkoholen, regnet eller faktumet att jag helt enkelt inte hade mina glasögon på mig men det var knappt att jag kunde urskilja ditt vackra ansikte där du stod några meter bort. Men det var du och jag ropade dig till mig. Förstod inte riktigt vad du gjorde där och vad skulle jag nu ta mig till? Eftersom jag inte riktigt visste blev jag handlingsförlamad och gjorde ingenting. Jag bannar mig själv i efterhand men är glad att jag inte har ditt telefonnummer. Mina fingrar var så sms-sugna att jag borde slått till dom. "Nästa gång" säger jag till mig själv. "Nästa gång går jag all in" som man ju säger. Men jag vet att det inte kommer hända. Jag är för blyg och du är för snygg. Och så är det bara.


when it's right

 







it's too hard to brake

Jag har en ny obsession. Eller, ett nytt objekt att obsessa över iallafall. En man. Han är lång, smal, välklädd och använder glasögon occasionally. Hans yrke skvallrar om att han är smart oxå. Men. Jag har absolut ingen aning om vem han är - mer än så. Hans namn och civilstatus är okänt. Ska försöka luska. Leta efter en ring. Eller förhoppningsvis ingen ring.

Men så länge ska jag ha en trevlig helg, för det har han önskat mig idag. Halleluja!


När du får oväntat besök...

HAHA! Min kollega Kalle delar ut post till mig nu när Pelle har semester och självklart tar han med sig ett stort brev ut till mig eftersom han vet att jag inte börjar förrän elva och alltså är hemma och kan öppna dörren när han kommer.

Problemet är ju bara att jag nyss öppnade iklädd morgonrock.

En knallgrön.

Jag DÖÖÖÖÖÖR!

Äh, det är väl kanske inte så farligt ändå. Men lite pinsamt är det. Annars tjatar jag på mamma om att åka till Väla i morgon. Jag har inte varit där sen jag var åtta och det är ju bara sjukt. Och nu när lönen kom blev man ju lite sugen... Har inte köpt ett plagg sen Örebro! Duktigt!

Nej nu måste jag få på mig kläder innan jag ska till jobbet. Inom kondiset ska jag med och köpa fika till mig och Emelie. Min plan om att ta med mig äppelpaj gick i kras igår när jag föll för suget... Jaja. HEJ!

what kind of person feels like that without doing anything about it?


17 AGAIN

Bästa tidsfördrivet är film. Tillsammans med pannkakor har kvällen bjudit på 17 again och jag trodde aldrig i hela mitt liv att en av mina hatskådisar skulle vara en sån fröjd för ögat. Zac Efron har växt till sig och blivit man (typ) och jag gillar det! Söt film i övrigt fast Matthew Perry passar inte riktigt in...


you're so beautiful it hurts

Jag upphör aldrig att förvånas över hur vacker du är. Jag slås av det varje gång jag ser dig, och det är ju ganska ofta. Igår fick jag höra ett "varför ser du så förvånad ut?" och vad ska jag säga? "ja, det är din skönhet som slår mig i ansiktet". Alltså, det låter så löjligt, men att vissa människor bara har DET är sjukt. Kul för dom, kul för mig. Händer aldrig med tjejer, bara killar. Slås bara av killars skönhet. Och ja, det kan man säga om killar. Dom är vackra.




it's a little thing we make


KING MAGAZINE

Som anställd på Posten har man vissa fördelar. Man kan tjuvläsa tidningar, man kan öppna sin post innan den delats ut, och: man kan dregla över omslaget till King varje månad.

En av mina absoluta favoriter dyker upp i butik snart så då kan ni oxå få njuta. Jag pratar om Anders "Moneybrother" Wendin. Alltså, sexigare man får man leta länge efter. Mmmm...




Hello Monday

Ja, så var det dags igen. Min killervecka är visserligen avklarad men nu blir det sena kvällar och trappspring igen. Vet inte riktigt hur det kommer gå, får ladda upp med näsdukar helt enkelt :P

Mår betydligt bättre nu iallafall men snorar fortfarande som fan. SEGT!

Har ett låttips till er oxå: Pussycat Dolls - Hush hush. PAAARTY PARTY!

Home

Jag är hemma, lagom berusad efter partaj och en avrundning med American Psycho. Ska krypa ner i sängen (ENSAM) och dö lite. Ses väl imorn.

Movietime

Jag har äntligen fått tummen ur och sett två filmer jag velat se ett bra tag. Igår blev det Baksmällan och nu har jag precis avslutat En shopaholics bekännelser.

Baksmällan var jag först väldigt skeptisk till men jag måste erkänna att jag föll till slut. Hur kan man inte älska karaktären Alan? Sjukt bra avrundning med bilderna från digitalkameran i slutet. Riktigt rolig film :)



Och En shopa... ja, den föll ju mig verkligen i smaken! Fantastiska kläder, rolig, snygg manlig huvudroll, fint slut. Ska bli kul att se uppföljaren!


Nattsvart

Det är supermörkt ute och åskar och har sig. Här inne leker Frank med sin ekorrkompis och jag snyter mig som en galning. I natt drömde jag att jag var ihop med Kupono i So you think you can dance. Haha! Blir lätt så när man inte gör annat än tittar på det :P har drömt om dans hela veckan med. Men det är kul. Och han är ju söt.

Har liiiite smaksinne tillbaka nu iallafall, yes!

Before I go to bed...

Har stirrat mig blind på alla dessa fantastiskt begåvade och snygga dansare i So you think you can dance hela veckan. Nu har topp tio visat vad dom går för och när fem män dansar i bar överkropp kan man ju inte annat än dö lite.

Älskar oxå Wade Robson som är tillbaka (YES!!) och koreograferade ett outstanding nummer i första programmet där en liten mekanisk vovve gled in på scenen. Detta i sin tur får Mary Murphy att säga "I've got to put that little dog on the hot tamale train" och jag bara DÖR av kärlek!

Det är jag och mina tv-serier.


What happens in Löderup stays in Löderup


Jag skulle haft den men jag hade inte den...

Som ni kanske märker så har jag ingen större lust till detta längre. Idag kom jag på mig själv med att tänka "åh jag orkar inte med människor" när jag var tvungen att cykla förbi två tjejer på väg hem från jobbet. Jag blir sådan när jag är sjuk. Jag vill inte göra något, träffa någon eller prata med någon. Jag vill bara vara för mig själv och tycka synd om mig själv.

Dessvärre går jag upp 04:30 om mornarna och socialiserar med folk på jobbet, men det går an. Det är ett nödvändigt ont. I morgon, i morgon får jag bli sjuk "på riktigt". Jag får låta mig vara sjuk iallafall. Nu ignorerar jag det bara. Men fan, vad jag inte orkar någonting.

Går och lägger mig.

Ale Stenar








Hej från Posten

Jag DÖR snart! Hatar alla Hultsfredsjävlar som ska se Killers ikväll (men jag får ett samtal från Linus iallafall så jag kan njuta jag med) och jag är dödstrött. Så ja, döden död är jag snart!

Längtar tills jag kommer hem och kan mixa mig en milkshake, skruva upp volymen (Day 'n' night + Electric på repeat) och städa som ett as. Städningen längtar jag ju självklart inte till, men kombon är ju inte helt kass.

You know I want you med Pitbull på P3 nu iallafall. GÖTT!

För att jag älskar Frank och Edvard Persson.




Slut för idag!

Nu ska jag hiiiiiiiiim!

Vad gör man bollar, lyktor och gubbar av? LJUS?! NEJ SNÖÖÖ!

Har ikväll stillat mitt behov av att umgås genom att spela barngeni hemma hos Hampe. Nu har tröttheten tagit över och sängen väntar sval och skön. I morgon blir det tidig dag med städning 07:00 och sedan jobb till halv åtta PM. Borde därför lägga mig ASAP så det är vad jag ska göra nu.

NIGHT

My new very favourite show

The Doctors pratar om droger och drogmissbruk. Jag blir skit rädd och börjar nästan gråta. Man tar så lätt på det, både alkohol och "lätta" droger, men egentligen är det ju vad som leder en ner i skiten. Fy fan.

Dessutom står någon och röker utanför mitt fönster så hela lägenheten stinker. TACK!

Jobba nu.

27 till 17

Är sådär deppig igen. Så går och lägger mig.

Bad bad bad

Tjenahejsan! Idag gick jag upp i ottan (08:00) för att sola och bada hos m&p. Poolen visar nästan 29 grader och det är hur gött som helst! Har dock tagit en liten paus för att skriva ut karta till i em. då jag ska till Löderup. (Synd man inte har GPS!) Ska ut en sväng till nu sen bär det av. Ciao!


Gött kött. Me and my mommi ca 1999.

Pippi lover

Pippi Långstrump är nog min idol. Har skrattat halv ihjäl mig i min annars ganska miserabla tillvaro. Astrid Lindgren är min gud.

Och så har jag det sagt. Nu ska jag gå och sova på en sak och så får vi se om jag vaknar upp med mer kurage i morgon. Vore synd att låta allt rinna ut i sanden, för hundrasjuttioelfte gången.

Och här kommer dagens intressanta inlägg

JAG KRÄÄÄÄÄKS!! Det är farligt att handla när man är jätte hungrig och sugen på allt möjligt. Till kvällsmat har jag därför fått i mig:

1 liter jordgubbar
Vaniljglass
1,5 liter bubbelvatten
Lite chips
5 rutor Schweizernöt

Ingenting i matväg alltså utan bara onyttigheter. Min mage håller verkligen på att dö, och jag likaså. Bäst att gå och lägga sig så man inte får i sig något mer.

RSS 2.0