Favorit i repris

Såhär fulla var vi förra helgen.
Hur slutar det ikväll?



Fortsättning följer...

Fest

Har egentligen ingen tid att sitta här. Om 2½ timmar kommer de fabulösa vänninorna hit och allt är upp-och-ner vänt. Måste städa, diska och duscha. Så hej hej, överlever jag natten hörs vi i morgon!

PöZz

Torsdagsplanering

I morgon har jag många ärenden att uträtta innan jobbet, så jag tänkte gå upp tidigt! Ska städa, diska, rengöra Pesetas bur, gå på Systemet och cykla till djuraffären. Därför ska jag krypa till kojs redan nu.

Det är ett mysterium hur mycket jag kan sova förresten. Ca 11 timmar varje natt sover jag, och jag hade nog kunnat fortsätta några till. Men sen när det är helg klarar jag mig lätt på 6 timmar! Förstår inte det där. Men jobbet är visserligen rätt slitigt så.

Nästa vecka jobbar jag 7-14 (ca) och det ska bli rätt skönt. Gillar att variera jobbet. Dessutom blir det bil och det är alltid tacksamt när man sprungit i trappor ett tag. Fast det är skönt att springa med!

Tror jag ska ta mig till badhuset och simma ett par gånger nästa vecka med. Bor ju bredvid det, typ.

I morgon blir det Cats med Emilie. Vardagslyx om något! Ska bli roligt och GOTT. Mat och drinkar. Sådant man måste unna sig ibland. Dock inte för mycket alkohol eftersom vi båda ska jobba på fredag.



En gammal skelögd goding

OMG GG!!

GOSSIP GIRL!! Älskar det! Blir aldrig besviken. Fantastico! Så länge det inte tar samma sväng som OC är jag nöjd. Fint att Willa Holland kommit in i bilden (Kaitlin i OC) och en mycket sexig karaktär vid namn Aaron.

Funderar på vad jag ska göra nu. Sova eller se en film? Ska visserligen upp o tvätta klockan sju i morgon men kan ju krypa ner o sova vidare sen. What to do?

Hm... Film... :)

What have I done to fall so hard for you?

Igår höll min frukost mig inte mätt länge, så idag bestämde jag mig för att äta mer. Men ÅH, nu mår jag jätte illa och vill inte röra mig. Ska ut och springa i trappor om lite mer än en timme och det är man inte speciellt sugen på när man har tung mage. Ööööhh...

Frank högg mig nyss i kinden, eller precis under ögat. Fy helvete vad ont jag har! Inte bara en dans på rosor det där med katter...

Nu blir det påklädning och lite slapp innan jobbet.

Haha, inatt drömde jag förresten att jag skulle börja klockan sju istället och att jag då skulle gå upp halv sex istället för nio. Så när jag vaknade och klockan var kvart i nio fick jag panik! Men bara i en millisekund, sen skrattade jag åt mig själv och min dröm och gick upp.

Drömde om the love of my life oxå. Jag var väldigt nära honom och kunde känna hans doft. Fast han hade ingen! Blev väldigt ledsen och skyllde det på hans flickvän, att hon bestulit den från honom. Haha. Men dofter är ju så fint. Fan. Jag älskar dig.

I hate mondays

Satte frukosten i halsen och kastade iväg ett lite för elakt sms till Jonte - iallafall med tanke på att jag inte pratat med honom sedan jag lämnade Örebro för vackra Skåneland.

Inatt har jag sovit nästan tolv timmar, och det behövdes! Nu är jag väldigt utvilad men fasar ändå lite för att springa i trappor, inte gjort det på ca två veckor... Jobbar 11-19 hela veckan, rätt drygt.

La precis min morgonrock över Frank, tror dock inte han kommer hitta ut. Hahaha, vad roligt det ser ut. Han attackerade nämligen nyss mitt ansikte med sina klor, så man får ta i med hårdhandskarna ibland.

Hm... Han spinner...

Tatueringar och feta människor

På Miami Inc är det en man som gillar feta kvinnor och därför ska tatuera in en sådan. Då kliver en fet kvinna in och ska tatuera in en fet pinuppa. Total lycka för fettoälskaren. Själv är jag äcklad och var tvungen att slänga min giffel.

Själv har jag ett motiv i åtanke. Får se.

Party all night long

Kom till Björket! Woho, inga kaskader av spyor, dock blev jag aspackad på fyra öl! Men det var roligt.

Började festa hos Sandra där det var lite postfest. Sedan drog jag, Emma och Linn hem till mig när spriten tog slut. Jag behövde dock inte mer. Fast det inbillar man ju sig alltid. Men men. Frank var tillbaka förresten!

Jo, ser ni. När jag skulle möta Emma och Linn hörde jag Frank krafsa och ha sig inne i sovrummet så jag skulle titta vad han gjorde där inne. Öppnade dörren. Ingenting. Han var ingenstans! Jag har en säng, en byrå och ett sängbord där inne, så det finns inte jättemånga ställen för honom att gömma sig på. Han var ingen stans. Borta. Puts väck. Kom inte fram heller.

Lämnade lägenheten och min försvunna katt.

Var förkrossad, men när vi kom tillbaka, då var han här! Helt fantastiskt. Åh så skönt. Så jag kunde med gott samvete ge mig av till Le Björkét.

Det var ju 80- & 90-talstema. FANTASTICO! Jag önskade Electric med Leila K och DJ-n såg ut som om jag gjort hans kväll, och när spelande låt var slut hörde jag introt till Electric och dansade som en dansande dansare. Fast fulare. EMILIE SKULLE VARIT DÄR!

Mitt under mitt discoinferno blev jag trampad på ringtån av en klack. Höll på att dö av smärta men ingenting skulle förstöra min bästa låt. Så jag dansade vidare. Sedan, när låten var slut, då kunde jag dö. Dö av smärta.

Och idag, åhåhåhåhåh vad ONT jag har! Vet inte hur jag ska kunna dansa...

Shopoholic

Idag har jag shoppat alldeles för mycket. Två par skor, ett par hängslebyxor, ett par strumpbyxor, en pälsmössa, en mascara, en showergel + body lotion på body shop. Kul.

Saturday morning baby

Om en halvtimme kommer mamma och hämtar mig för en shoppingdag i Kristianstad. Så det var bara att gå upp i tid. Har duschat, ätit och gett Frank sin "välling". Nu blir det påklädning, och hör och häpna - jag ska ha jeans på mig! Som jag köpte i nian. Otroligt att dom fortfarande passar.

Längtar efter december








Hahahaha

Om ni vill läsa en alldeles fantastisk historia om analsex, bajs, glidmedel och spyor så klicka här.

Uppdatering från Snapphanegatan

Piggare idag men har dödens förkylning. Kunde tacka nej till att jobba med gott samvete när Lasse ringde, mamma skulle komma och hämta mig en halvtimme senare. Pjuh. Åkte och storhandlade, det var behövligt.

Träffade Westdahl på Maxi, han jobbar tydligen där. Tycker det är roligt att träffa honom. Blir glad. Fattar inte hur jag kunde vara så elak i min ungdom. Krossade nog hans hjärta lite. Förlåt.

Precis ätit greksallad. Sjukt mätt! Ööhh...

Blir nog en alkoholfri kväll i morgon, men ska nog hem till Sandra och säga hej iallafall. Postfolk ju! Men min fredagsunderhållning blir iallafall Idol. Vad ska ni göra?

Kristianstad i morgon med mami :)

Kvällen igår

Strax innan sju traskade Emilie och jag bort till MQ för premiären av märket Paris, Kate and I. "Vi måste handla för att få goodiebags" var väl den starkaste tanken. Att ha en sådan här öppning dagen innan lön känns ju dock oerhört dumt. Idiotiskt faktiskt. Tur för mig att Emilie inte slösar lika mycket som jag, detta gjorde köpet av en rosa ullkappa möjligt. Helt fantastisk kappa. Älskar den redan. Var dessutom 20% på hela sortimentet så den blev rättså många hundralappar billigare.

Emilie köpte en liten kavaj av det nya märket. Den var helt fantastisk men fanns bara i storlek 34 & 36. Skit konstigt. Redan från början alltså. Vi kom ju in så fort dom öppnade dörrarna. Men men. Den passade Emilie iallafall och jag är smått avundsjuk :)

Sedan avslutade vi kvällen med SATC och popcorn. Perfekt!


Jo, jag lever trots allt

Började jobba klockan nio idag, så det blev tio timmars sömn inatt, mycket välbehövligt! Hjälpte till att dela ut på 47:an, där jag gick i somras. Åh vad segt det var! Lunkade i alla trappor för att kunna andas, fick ändå hostattacker och näsan rann. Men jag gjorde det!

Kom hem tidigt, åt lite och nu har jag sovit nästan tre timmar. Min kropp är så matt! Men behöver inte jobba i morgon iallafall, thank God.

Fick lönebesked idag, jippi! Alltid bra när man förväntar sig snäppet mindre än vad man får :)

Nej, om man skulle ta och städa upp lite innan Emilie visar sig. Går snabbt, behöver bara plocka lite. Ni vet, kläder o så... Och dammsuga bort lite kattsand.


Heartbroken

Hur kan mannen jag tänkt gifta mig med ha en ring på fingret man inte vill att mannen man tänkt gifta sig med ska ha en ring på?! - innan man gift sig med honom alltså. Misstänkte det, men har inte vågat se efter innan. Lite jobbigt i hjärtat sådär, men eftersom jag aldrig sagt ett ord till människan (eller jo, det har jag ju) men iallafall inte har en aning om vad han heter, så antar jag att jag inte har så stor chans. Och ja, ännu mindre nu.

Bööööööl, han är ju så SEXIG!

Svag som en... svagis

Tungt att jobba idag. Tony sa att jag såg klen ut. Jag ÄR klen. Orkar knappt röra mig. Men klockan fem ska jag få middag av mamma, köttbullar. Mums! Nu ska jag nog gå och duscha, så jag är lite fräsch inför min familj.

I morgon kväll ska jag och Emilie till MQ för invigning av ett nytt klädmärke: Paris, Kate and I tror jag det hette. Ska bli roligt! Sedan avslutar vi med SATC-filmen hemma hos mig :) hihi.

Har kommit på att Marjorie, min favorit i ANTM, är lik Audrey Tautou.

Godnatt

Idag när jag hämtade post på Autoliv sa tjejen i receptionen "Vad fin du var i glasögon!" :) Sådant blir man glad av, men mitt tack hördes knappt så hes och skrovlig jag är i halsen =/

Nu ska jag sova för i morgon ringer klockan 05:30. Jippi.

Ps. Emilie, kollar med jobbet i morgon om hur min fredag ser ut, är den tom är jag med på drinkar och hela baletten, annars får vi se, beroende på hur den ser ut. Puss!

Hard work work

Nu ska jag snart iväg och jobba. 15-19. Blir Videomix påväg hem, måste ha något sött i mig!

Mår bättre idag, men inte bra. Tur dansen är inställd, har inte råd att missa fler gånger nu! I morgon ska jag jobba på riktigt igen, men ska köra i Vinslöv så blir inget trappspringande iallafall, tack och lov.

Ps. Guess what

Jag tror att Ps. I love you skulle kunna vara den finaste filmen någonsin. Den slår The Notebook med hästlängder och det vill inte säga lite. Faktumet att jag än en gång gråtit mig igenom hela (snarare bara öppnat tårkanalerna och låtit en monsun rinna nerför mina kinder) bevisar att den berör igen. Trodde inte det. Trodde jag skulle hålla mig. Men nej.

Har inte vågat läsa boken än, för vad jag hört så ska den beröra ännu mer, och så brukar det ju vara. Eller ja, läste några sidor, men klarade inte av mer. Så den står där i bokhyllan, knappt rörd. Hör av mig när jag tagit mod till mig att läsa den.


Kenza - inte så snygg?

Måste erkänna att jag mår rätt bra när jag tittar på Vecko Revyns intervju med bland annat Kenza. Hon är ju inte alls snygg! Inte som man tror när man tittar på hennes bilder. Självfallet är hon inte ful, men ni fattar vad jag menar. Hon ser inte ut som man tror helt enkelt.

Fått i mig mat för första gången idag (blev aldrig frukost) och känner mig aningen piggare, men har nu fått huvudvärk på köpet. Halleluja!

Febertopp

Vill dö,
Frank vill busa,
fan.

Linas kvällsbok

Nu har jag sett Linas kvällsbok. Filmen. Den var rättså värdelös faktiskt. Men jag antar att jag tycker det för att boken var så himla bra! Både ettan och tvåan. Film dålig. Bok bra.


Tur det inte är split iallafall...

Inatt har jag drömt många konstiga saker. Antar att det var febern. Har frossat och svettats om vartannat. Drömde iallafall bland annat att jag kunde gå ner i spagat (måste lära mig innan den 9 maj) och att Max frågade mig varför jag var så otrevlig mot honom på Posten.

Hmm...

Så idag är jag hemma från jobbet. Känns inte bra, men vill inte springa i trappor med feber, hosta och halsont. Tänker bara "pengar pengar pengar" men hälsan kommer ändå i första hand tycker jag. Men böööl, vad jag vill röra på mig! Kan inte ens öva på att gå ner i spagat eftersom jag måste vara uppvärmd då :P

Well well. Frukost kanske?

Mitt paradis





Tror jag måste ta mitt pick och pack, åka tillbaka, gråta mig till döds, spela på lotto och köpa tillbaka vårt hus.

Jag har ett problem

Har klickat hem alldeles för mycket från CDON, men vad gör det när pengarna rullar in på fredag?

Cloverfield
The Darjeeling Limited
Alpha Dog
Hooligans
Från andra sidan
Rec
Sex and the city: The movie
och Into the wild - boken

Frank väckte mig halv nio i morse. Not so very funny. Men det gjorde även att jag hann städa och diska klart innan dansen. Nu är det bara golvtorkning kvar, och städa till Pesetas.

Mensvärk idag. Värdelöst.


The Day After Tomorrow - I say tomorrow is a stranger

Visst, The Day After Tomorrow är väldigt överdriven, men jag ÄLSKAR den. Allt som handlar om apokalypsen är intressant i mina ögon och jag blir nästan lite pirrig i kroppen när jag tänker på det. Helst ska allt hända som i filmen, sådär pang på och inte utdraget över en lång tid - som i verkligheten. För om sanningen ska fram så är det ju hit det kommer leda. Apokalypsen. Vi kommer förgöra oss själva, och vi vet om det.

Tycker filmen är väldigt fascinerande och ikväll ser jag den för hundrafemtielfte gången.



Ps. Misstänker att Frank har kissat i min soffa. Halleluja!

iHola!

Har varit hos mor & far och ätit stekt fläsk med potatis och löksås. Magen gör alltid uppror mot det där salta och feta! Usch. Men gott är det! :)

Varit på ÖB och köpt en kattlåda till Frank med, han har ju bara haft en liten glassburk tills nu men oj vad han växer! Får knappt plats i den. Så köpte en billig på ÖB sålänge. Hoppas han lär sig gå på den med... Tur han inte bajsar lite var stans iallafall.

Slängt i två maskiner tvätt med och nu ska jag börja storstäda (sedan lördags, inte gjort det än...) Hittade en kräkfläck i soffan när jag lyfte på lakanet, fresh! Emilie, vill inte skylla på dig men jag antar att det var du ;) fick bort den med såpa iallafall.

Någon som har Anna Ternheims nya låt What Have I Done att ge till mig? Hittar den inte någon stans :( och är fattig, kan inte köpa.

Nej, till städningen!

HATAR DIG IBLAND

Blir så jävla less när Frank ska kissa på golvet. Tar honom till hans låda (han har inget lokalsinne) men när han är där vägrar han, så springer han iväg och kissar på golvet. Fattar inte! Men när han är instängd i sovrummet gör han allt i lådan. Orkar inte sånt här.

Men för att ha lite roligare så lyssnar jag på två bra låtar ikväll:
The Ting Tings - Shut up and let me go
Darin feat. Kat DeLuna - Breathing your love

Darin is back!

Bilder från i lördags med senaste ANTM-posen






Sår

Men hej hej, hallå dagboken.

Började dagen med att riva upp ett djupt sår i armen som vägrade sluta blöda. Detta hände på jobbet när jag skulle lyfta upp en back med brev från golvet. Mitt skinn fastnade i det vi kallar kamfack. Facken vi sorterar breven. Och så ritch, så hade jag en fin liten röd reva.

Nu har blodet stelnat och är såhär fint:



Ser himla fjantigt ut på bild men jag har ont.

Ps. Har hittat kamerasladden. Bakom min tv-hylla. Hm...

Oldie



Jag i Brahehus, cirka 2004?

Plus jag och Elise på hennes dop, oxå 2004.



(Haha, ser nu att det är ju den jeansjackan jag använder nu!)

"Nu säger vi 'ÖÖÖHHHH' allihopa!"

Lördags:


Hej!

Regn regn regn. Bestämde mig trots det för att gå till Videomix. Förlåt, Hemmakväll. Frank sov, jag hade ytterkläder på mig men så börjar han skrika som en sate. Jag har inte hjärta att lämna honom när han gör det, så det blev varken godis eller cola för mig. Mycket frustrerande. Och nu är det mörkt och jag vägrar gå igenom Hembygdsparken i mörkret.

Pappa ringde nyss för att fråga hur vi har det. Älskar när han gör det. Mamma pratar jag med nästan varje dag, pappa ser jag rätt ofta på jobbet men när han ringer, då värmer det lite extra. Saknar la familia. Och Euros lukt. Ska nog bjuda hem mig själv imorron och kramas, äta och lukta på lurven.

Ska titta färdigt på Love Actually nu och om jag orkar så blir det I could never be your woman efter det. Hej hej!

Idag gjorde jag något av det sjukaste jag någonsin gjort i nyktert tillstånd.

Frank (efter gamla franska valutan Franc)

Jag och Frank (slutgiltiga namnet, kanske) låg och sov innan. Han på mitt bröst. Plötsligt ringer mamma och jag har inte en tanke på att det lilla livet ligget där, så jag reser mig upp för att svara och han slår några volter i soffan. Blir pipig. Mamma kom med tvätt. Någon snodde min tid i söndags, så mamma tvättade en maskin till mig igår. Snällt.

Nu ska vi försöka fortsätta sova. Svintrött.

Ps. Precis läst ut Linas kvällsbok - skitbra. Läser tvåan nu.

Pps. Vaknade inatt och behövde kissa. Frank behövde bajsa. Hatar sånt.

Glömsk

Glömde helt bort att det var dans idag. Sedan kom jag på det. Sedan glömde jag bort det. Så här sitter jag medan jag egentligen borde svettas i lokalen. Men det är rätt bra här med.

Plutten har sovit bredvid mig ett bra tag nu så jag gissar att det blir en kort natts sömn inatt med. Igår kväll höll han på att leva loppan till ettiden, sedan ringde klockan halv sex. Halleluja!

Nu ska jag iallafall förflytta oss två till sovrummet, får väl se hur det går där inne.

Kisskatt

Jag tackar någons kvarglömda tights från i lördags för att dom fick Eddie/Frank att somna. På dom. Han har precis kissat. Men det gör väl inget? Lite kiss på tightsen. Det är för en god sak.

Le hunchback de Notre Dame

Trots allt som hände i lördags så lever jag.

Ett härligt gäng tjejer i mitt vardagsrum, en busig kise som numera heter Eddie (fast jag är lite sugen på Frank, för att spinna vidare på valutanamn ännu en gång (Franc då alltså, som jag vet uttalas Frang men det kan man ju inte heta) och jävla massa alkohol.

Att jag inte kom till Björket gör inte det minsta, för nu har jag och Emilie inte bara haft våra konstigaste och äckligaste spyor tillsammans utan även dom roligaste.

Allt började när resten av sällskapet redan gett sig av och Emilie och jag stannade för att natta kisen. Helt plötsligt känner jag en våg av illamående komma mot mig och jag lämnar djuret i Emilie förvar för att gå och kasta upp. När jag kommer tillbaka händer samma sak henne. Och så fortsätter det. Katten somnade och stördes inte av vårt beteende men när jag vaknade upp inne på toaletten med spyor i den och på golvet började jag bli orolig för mig själv. Emilie hade vid det här laget deckat i soffan efter x antal uppstötningar. Jag hade hunnit med både toaletten och köket. Men jag bestämde mig för att det fick vara nog. Plockade fram madrass och täcke och somnade på vardagsrumsgolvet.

Vaknade senare av att Emilie springer iväg och spyr, igen. Går upp och tittar vad klockan är. Halv sju. Halv sju på morgonen. Allt började ca halv ett. Helt sinnessjukt, ofattbart och roligt. Att det hände oss båda är ju bara sjukt.

Allt som allt, väldigt lyckad kväll!

Mamma

Min städning tog tokstopp när plutten började pipa för att äta, busa och mysa. Nu tror jag dock han kan hålla sig i sitt hus så jag kan bli klar. Så som det ser ut nu kan det bara inte se ut...

Nähä, han vill upp igen...

Shoppingspree

Skor, blus, kjol, plånbok och lots of alcohol.


Brottom brottom

Inte kommit iväg till stan än men dom stänger ju inte förrän två så det är lugnt. Ska se om jag hittar något till ikväll. Alkohol måste jag dessutom köpa i massor. Höhö. Precis matat lillen o gosat lite så nu är han nog lugn ett tag, bäst att passa på att ge sig iväg då.

Puss

Ett skrik i natten

Kvart i fem i morse vaknade jag och funderade över om lillkillen var hungrig. Som på beställning börjar han jama som en toke så jag får gå och fixa mjölkersättningsmojs till honom. Typ välling. Sedan somnar han snällt om men blev hungrig igen vid halv nio. Men jag var ju beredd på att ge upp min vana att sova tio timmar om natten så det gör inget. Han är så fin! Och fortfarande lite vinglig. Helt ofattbart liten när man sätter ner honom på golvet. Halva min fot typ.

Nej, frulle för mig med!

Gulligull

Har en kattkille (tror det är det) hos mig! MYSIGT. Tror han heter Esteban.

Redan fredag!

Denna veckan har gått sjukt fort! Tycker iallafall jag. Att det redan är fredag kan jag inte riktigt få in i huvudet. Men glad är jag! Mamma börjar mjukna vad gäller katten (paranteserna är annars emot mitt kattägande) och hon skrev ett sms i morse och frågade när det lilla livet skulle hämtas, hur gammalt det är och sedan avslutade hon med - hör och häpna - "Spännande!" Frågade om hon ville följa med och hämta honom eller henne, men det vet hon inte om hon vill. Hon vill inte mjukna.

Idag gick jag upp tidigt efter att ha drömt om zombies och besatta hundar. Har redan hunnit äta frukost, diska lite och laga mat! Japp, idag blir det lagad mat till middag på jobbet. Det är ovanligt när man heter Petra. Har lagat mat en gång tidigare, annars har jag bara ätit mat jag fått av mamma eller mackor eller fil eller sånt. Orkar lixom inte laga mat. Men idag blir det vegetarisk schnitzel, ris och currysås. Seriöst!

Nu ska jag klä på mig och åka och köpa mat och mjölktillskott till det lilla livet, eftersom det är en övergiven kattunge har den inte växt upp med mamman och får inte all näring den behöver så det måste jag ge den. Och tänk så gosig den är nu när jag är dens mamma :) åh älskar den redan och har bara träffat den i några minuter. Längtar till ikväll! Men kommer nog bli rätt mycket ansvar. Men jag är redo! Måste ta reda på könet...

Trevlig fredag mina små vänner!

Mjau

I morgon blir en liten kattbebis på ca 4 veckor min! Hittekattungarna det stod om i Norra Skåne var oemotståndliga så jag var tvungen att ta mig an en. Var och tittade på dom och den första jag tog upp borrade in sig i min hals och pussade mig och började spinna direkt så jag bestämde mig för att det var min. Kön: okänt. Någon som kan se sånt? Vad döper man en katt som inte har något kön. Eller ja, det har den ju, men ni förstår.

GLAD!

 

Music in my ears

Kände för att ändra om lite, men har inte orkat göra någon ny design så jag kör på en gammal.

Nu har jag suttit i flera timmar med iTunes. Nu när jag flyttat om mellan hårddiskarna måste jag ju lägga in all musik igen! (Jag vet iallafall inte hur jag ska göra på nåt annat sätt så...) Men nu är jag nästan klar. Fast det är lite jag inte hittar. Sånt som inte finns! Hur kan det gå till? Jag har musiken i iTunes men den finns inte att finna någon stans på datorn. Mycket konstigt.

Iallafall, i samband med detta håller jag på att göra en AWESOME spellista till på lördag. Då är det GOLD med brudarna. Sedan blir det en spellista till dansen och en som heter "Vackrare än något annat" med bara fin musik. Först ut är James Blunts Fall at your feet. Vet att jag tjatar, men den är fantastico.

Men nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Natti!

Ingen prostitution, bara Facebook

En helt vanlig kväll på jobbet

Jag: Har du köpt mig?!
Linus: Ja, jag gjorde det i morse.

Tokigt

Vet inte vet inte. Blir lite sådär 13-årig och tänker konstiga saker o hittar på tankar o ja, ni vet. Löjligt och alldeles onödigt.

Ska maila Norra Skåne och fråga om man kan få bli ägare till ett par av dom där hittekattungarna.

Hej

Skadad

Trött och nästan glad att inget nytt Gossip Girl har kommit så jag kan komma i säng i tid ikväll.

Vrickade foten i en trappa idag så dansen gick inte jättebra :( hade skit ont när vi gjort svanhopp. Dessutom har jag ont i vad jag tror är benhinnan. INTE bra. Men men, slutgnällt för ikväll.

Hur har ni det mina vänner?


Måndag

Åhåhå idag är jag trött. Skulle ju upp och tvätta klockan åtta i morse men när klockan ringde drog jag täcket över huvudet och sov till halv tio. Får tvätta i morgon istället. Jobbet var gemytligt. Svettigt, slappt, skrattigt.

Tisdag:
07:00 - tvätta
laga mat
städa
diska
11:00 - jobba
19:00 - sluta
19:30 - dansa
21:00 - cykla hem
21:10 - dö

Nu ska jag titta på Evan Almighty för den är så jävla rolig.

S05E0102

Grey's Anatomy, säsong 5

och jag känner och tänker saker som antagligen inte är riktiga men som ju ändå finns där. Jag gråter, jag ler, jag lever någon annans liv. Att det fortsätter och inte bryts av som allt annat i vår populärkultur känns bra. Det känns som om mitt liv lever vidare.

Happily ever after.

Jag och Grey's Anatomy.

När man vill ta livet av sig

Bar precis ner berget med tvätt till tvättstugan för att göra lite nytta men får se att någon annan satt sin tvättstugeplupp på dörren så att jag inte kommer in. Svär en lång ramsa, vänder mig och tittar på tavlan och ser då att min tvättid visst redan var slut, att jag bokat 12-17 istället för 17-22 som jag hade för mig. BLIR SÅ ARG NÄR SÅNT HÄNDER!

Nu har jag inga rena lakan inatt men jag antar att det går bra det med. Får tvätta i morgon innan jobbet. Ont i axeln fick jag på köpet med när jag bar runt på den hundra kilo tunga tvätten. Fan.

Får trösta mig med lite fetaost.

Slödag

Stjärnor på is var ju toppen-snoppen!! Det ska bli min lördagsunderhållning framöver. Röstade på Lars Frölander för att han snittade sig och på Josefin Crafoord för att hon är kul.

Izza och jag fortsatte sedan kvällen med John Tucker Must Die. Hade glömt hur rolig den var! Haha, vi vek oss dubbla av skratt ett flertal gången. Att man fortfarande blir road av sådana filmer...

Något annat chockerande är att jag sov till klockan tolv idag! (Förutom när dansmänniskor ringde och väckte mig och frågade om det var dans idag - vilket det inte är.)

May or may not

Jag har precis gjort någontingting som skulle kunna förändra mitt liv.

Men den dagen den sorgen.

Nu: påklädning och middag med familjen.

Fall at your feet

Har rensat iTunes för att börja om på nytt. Där hamnar så mycket skit jag inte vill ha där annars. Nu håller det på att växa till en alldeles fantastisk kavalkad av musik.

Och på repeat just nu spelas James Blunts låt Fall at your feet. Jag trodde aldrig att dagen skulle komma då jag hade en låt med honom på någon spellista, men den här låten, den är fantastisk. (Spelas i OC i avsnittet Johnny dör.)

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Blir nog inte fest iallafall. Behöver städa, men det tar förhoppningsvis inte hela min lördagskväll. Antar att jag kommer fastna framför någon film som vanligt.

Nu ska jag duscha, cykla till m&p och låna bilen, sen ska jag köra till Elgiganten och köpa en sladd som jag kan ha på dansen. En sladd att koppla in iPoden till den bärbara stereon vi har där. Orkar inte bränna skivor hela tiden.

[REC]

Igår bestämde Izza och jag oss för att titta på den spanska skräckfilmen REC. Mina förväntningar var ofattbart höga då jag fått mardrömmar av att titta på trailern. Och filmen var över denna stora förväntan! Den var inte så skitäcklig som jag trodde - jag tömde inte blåsan i brallan - men den var sjukt mycket bättre än vad jag trott i storyn, berättandet och skådespeleriet. Jag blev riktigt rädd några gånger och skrek rakt ut och det är så det ska vara.

Filmen handlar om ett filmteam som ska följa med brandmän på ett vanligt nattskift. När de till slut får ett larm ska de åka och titta till en kvinna som sägs ha skrikit inifrån sin lägenhet. När de kommer fram till huset möts de av poliser och andra boende i trappan. Så plötsligt blir de instängda och satta i karantän utan någon som helst förklaring. Medan stämningen och skräcken stiger blir även kamerarörelserna mer intensiva och man kan inte sitta still. Vi ser allting via filmteamets kamera. SVINBRA. Och slutet alltså, den paniken och spänningen. Wohooo!

SE DEN.




FREDAG!

Är det konstigt att bli lättad och lite glad när ens dejt ställer in? Jag blev det iallafall. Har inte tid med sådant. Vill hellre ha mina vänner eller bara mig själv. Har ju det så bra som jag har det.

Istället ska jag träffa Izza ikväll :) Titta på film och bara mysa. Idol med hoppas jag! Oh, ska föreslå pizza. Alltid roligare att äta pizza tillsammans med någon, så känner man sig midre fet, hehe...

Nu ska jag klä på mig för ännu en dag på slaveriet. Fast ska bli skönt att röra på sig ett par timmar :) det är att sega till klockan sju som är det jobbiga. Blööö.


T-t-t-toooossshhhhda

Dansföreställningen var svinbra! Rös i princip hela tiden = bra tecken!

Hatar Johan-toan som budar över mig på tradera när jag faktiskt vill ha någonting på riktigt. Orkar dock inte betala hur mycket som helst. Ni vet hur det är...

I morgon är det fredag - lycka! 40 trappor UTAN reklam för en gångs skull. Wiiiiee!

VILL FESTA PÅ LÖRDAG! FESTA MED MIG!

Torsdag

Gick upp en timme tidigare för att hinna gå en sväng på stan, men jag är verkligen inte sugen, så det blir en seg morgon här hemma istället, det är oxå skönt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag glömde visst duscha efter jobbet igår och att svettas på gammal svett är inte JÄTTE nice.

Ikväll blir det dansföreställning i Röda salongen. Ska bli kul att hämta lite inspiration :) Men vet inte vad jag ska ha på mig... Måste ta med kläder till jobbet så jag slipper gå dit i postkläder. Eller ja, jag FÅR inte gå dit i postkläder. Förbjudet.

Hej hej

Hej hej hallå dagboken

Jag är alltid skitnervös när jag loggar in på min internetbank efter rätt lång tid då jag både handlat mat, skor och annat man spenderar pengar på utan att tänka. MEN. Nu ska jag nog slå på stort och ta en shoppingtur innan jobbet i morgon, för mitt saldo var mycket bra och stabilt :)

Måste dessutom köpa tops. När det stod i tidningen att det är farligt att rensa öronen med tops för ofta (och mamma och pappa blev jättearga på mig för att jag gjorde det varje dag) slutade jag. Har inte köpt tops sedan jag flyttade hemifrån. (Men jo, jag har rensat öronen sedan dess, hemma hos m&p) Men nu känner jag att det kliar i fingrarna efter att få stå där och pela. Inte med fingret alltså, för det är ju äckligt.

Tre saker som slår sex:
Att nysa
Att rensa öronen

Ja, det var nog allt. Endast två saker. Så ja, nu måste jag köpa tops.

Gå ner på knä är för gammalmodigt

Vad tycker ni om att fria över Facebook? Det känns väl nytt och hippt och sådär. Facebook utnämner ju sig själv till att vara ett socialt hjälpmedel och när jag inte kan fria till Lars på något annat sätt är väl Fejan ett rätt bra sätt?

Kommentarer? Tankar? Ja? Nej?

Tror han skulle bli såhär glad om jag gjorde det:


ÄckelBook

En av mina hatmänniskor är Anna Book. Tycker hon är äcklig. Antagligen för att hon är så himla tjock! (Fast ja, nu går hon ju ner när hon gjort den där fettoperationen) Hon verkar vara en fantastisk människa och ändå kan jag inte annat än må illa av obehag när jag ser eller hör henne.

Däremot ÄLSKAR jag Loulou i Idol. Så jag vet inte.

Tankar?

Vill

Snälla söta rara, någon som vill bli brakfull med mig på lördag?

Annars regn, blåst, kyla och gammalt fylleligg man helst vill glömma. KUL. Nä rätt kul faktiskt, förutom sistnämnda. Trivs bra på jobbet med kollegerna och sådär, känner mig lyckligt lottad.

Nu vill jag ha en kattunge med.

RSS 2.0