bla bla bla bla, du fattar ingenting

Frank är sig själv igen och har lekt i nästan fem timmar. Det var skönt att komma hem till en pigg kille! I morse var han väldigt seg så jag var lite orolig över att han tappat sin personlighet men inte då :) nog bara lite bedövning som va kvar. Han verkar inte känna av såret heller men jag vågar inte riktigt ta i honom, man vet ju aldrig. Han älskar mig fortfarande iallafall! Och inatt kan vi sova tätt tätt tillsammans igen, så mysigt!

Det här har blivit en kattblogg märker jag men så får det vara, för jag skriver om mig och mitt liv och han är min familj och bästa vän så that's it. Gillar ni inte det kan ni dra. Jag skriver för att skriva av mig, inget annat. Vill ni ha mer får ni läsa "proffsbloggarna".

Ikväll har jag iallafall hunnit med Gossip Girl, SATC och 27 dresses. Den sista mest för att Katherine Heigl är så jävla vacker och för att jag inte orkar gråta mer till Grey's.

Gonatt!

Post-op

Jag har sovit väldigt dåligt inatt. Dels för att Frank inte har varit hos mig och även för att jag legat och varit orolig för honom. Han fick sova inne i badrummet på "kissvänligt" golv. Min lille fis. Han vacklade runt när jag gick och lade mig igår men nu verkar han ganska återställd. Fast jag hoppas han piggnar till ännu mer för just nu är han VÄLDIGT slö. Men han har lekt lite och ätit och till och med gått på lådan. Så det verkar bra såhär post-op.

Hoppas jag får sluta tidigare idag med så jag kan titta till honom innan dansen ikväll. Vill inte lämna honom över tio timmar första dagen efter familjelyckans slut. BEBIS.

Även om det är jobbigt när han är för busig så är det ändå FRANK, så hoppas han blir busigare sen.


VAK - vård av sjuk katt

Allt gick bra men nu måste jag gå och vårda min bebis, som btw fick mycket beröm av veterinären för hur fin han är! Troligen inte bara bondkatt utan något annat i sig med. Säger ju att Frank är something special!

Puss

Chopp chopp

Nu ska jag köra till veterinären och knipsa bort Franks testiklar. Hoppas han kommer älska mig iallafall.

Talk to you later.

silence is easy

Jag kanske har varit tyst lite väl länge nu men jag har varken haft tid eller lust. Vill egentligen inte uppdatera nu heller men "måste". Superfredag, superlördag.

Nu blir det sängen och en bok. Hej!

silence is easy

Jag kanske har varit tyst lite väl länge nu men jag har varken haft tid eller lust. Vill egentligen inte uppdatera nu heller men "måste". Superfredag, superlördag.

Nu blir det sängen och en bok. Hej!

När vi är som bäst

Snack om p-piller, ligga och Moto Boy. Vinet sinar och vi blir glada. Härligt. Oooohhhh take me back into your heart, let me in!

Hopelesness and am I the only one who wants it back? Don't you know that I love you still?

Ja, vi älskar honom. Iallafall Liesel et moi. Bisous!

well hello ladies and gentlemen, let's have some fun shall we?

Sitter nyduschad och påklädd och väntar in mitt sällskap. Jag har en av tre möjliga outfits på mig men gissar att det kommer bli den här. Kanske hatt på det så är jag ready steady GO.

Vad gör ni ikväll?

planning with the girls

Sitter och planerar morgondagens kväll (hm) med Plän och Liesel. Det blir utgång i Kristianstad för första gången på länge! Ska bli kul och jag ser fram emot det :)

Jag har dock klädproblem men vilken kvinna har inte det? Just det.

Innan allt roligt börjar måste jag städa, diska och duscha. Ska helst göra det ikväll för jag kommer inte orka i morgon bitti. Så det är bara att sätta igång! CIAO DÅ!

ny prenumerant, jag alltså.

Jag vill lägga mig och läsa Vecko Revyn som damp ner idag. Jag gottar mig åt pengarna som trillat in på kontot och att jag får tillbaka 7000 på skatten. Det känns bra och gör allting värt det. Fast än det ibland är ett helvete, som denna veckan. Får hoppas på en bättre helg. Mycket bättre.

a five-letter word

Men så får man allting förklarat för sig och så känns det bra och så är man nöjd. Fast ändå inte för en stund senare kommer det där upp som vi alltid tar upp. Och det är så korkat för det var så längesen men ändå verkar ingen av oss kunna släppa det.

Nu släpper jag det och går och lägger mig.


tuesdays problems don't stop 'cause wednesday is about to start

Dagen har mest varit neråt men vid tillfälle har jag lutat huvudet tillbaka och skrattat så jag blivit varm i själen. Sådant behövs men jag vet inte vad det är som ligger och gnager. Eller egentligen vet jag nog det men jag vill inte erkänna det ens för mig själv. Fan fan fan. Sen att gå runt och dagdrömma är det sämsta som finns. Gör bara saken värre.

Hatar att inte få svar på sms heller.
När jag på något sätt blottar min själ.
För honom.

Nej usch, lägg av. Fattar inte vad jag håller på med.


low, low, low, low, low, low, low, low

Nej men alltså jag blir ju verkligen jätte lycklig av att vakna efter fem timmars sömn och se att det snöar asmycket ute. Kul. Verkligen JÄTTE kul.

Håller på att tvätta och har ätit lite godis för att bli på bättre humör men det hjälper inte. Hoppas det blir bättre av att dansa ikväll. Behöver jag säga att jag inte ens övervägde att springa idag när jag tittade ut? Just det.

Fortsätter att må piss så får vi väl se om nåt ändrar på det.

upp och ner och ännu längre ner

Idag har varit en riktigt pissig dag. Kaos hemma, kaos på jobbet, kaos i mitt huvud. Har känt mig oomtyckt och ivägen och som att jag lika gärna kunnat ligga hemma och skära handlederna av mig.

Vet inte varför men det har varit en sån dag bara.

Sen kan jag antagligen inte följa med till Gimo denna vändan heller. Blir så när man skaffar katt och binder sig till ett och samma ställe. Har visserligen hittat ett fint katthotell men jag vet inte. Så det är oxå pissigt.

Piss piss piss


mondays...

Jag trodde inte det var möjligt men idag har jag ännu mer ont i kroppen än igår! Det är, på riktigt, jobbigt att lyfta armarna och skriva här. Förstår inte hur jag ska kunna jobba men tackar Sandra för att jag slipper springa i trappor. Idag får bli en slapp dag. I morgon blir det springning, jobb och dans. GÖTT!

wouldn't you like to have fun, fun, fun?

Trots att jag har ont i hela kroppen och egentligen knappt kan stå på benen så har jag dansat två pass idag. Jag kutade även lite på parkeringen men det slutade med att jag hoppade rakt i en vattenpöl så det var mindre roligt.

Jag tror inte att jag och mina vänner är vid sina sinnes fulla bruk men det gör faktiskt ingenting för jag uppfattas hellre som störd och har kul med mina vänner än att vara LAME som vissa andra. Inga namn nämna men NI VET.

Jag har extrem craving efter popcorn men jag vägrar ge mig ut i regnet igen så istället får det bli nåt annat. Morötter o dipp kanske. Eller knäckemackor kanske. Eller så går man helt enkelt o lägger sig men var är det roliga i det?

Min pappa tror att om jag springer tre gånger i veckan klarar jag av Tjejmilen den 17 maj. Eftersom jag knappt kan gå efter min kilometer igår tror jag inte det är någon bra idé men man kan ju testa. Är jag verkligen en sån som ska ut o springa frivilligt? Tydligen. Konditionen måste UPP! Fläsket måste BORT!

Känner mig motiverad just nu så man kanske skulle passa på? Nä, SATC istället. Gonatt!


Maja i sin Rum Tum Tugger-dräkt.

if i could fly away i think i'd stay anyway

Igår kändes det som att jag hade världens bästa liv.

Jag började min dag med min motionsrunda, sedan slappade jag lite innan jag åkte hem till min familj. Fick fantastiskt god mat och åkte sedan till danslokalen. Dansade i två timmar, sedan började vi flytta grejor mellan gamla och nya salen. Känns skönt att äntligen ha det gjort!

Kom hem efter sju och donade innan det skulle bli middag med brudarna. Världens bästa sällskap och tillsammans tittade vi på vår version av Cats och andra dansföreställningar. SÅ FINT! Jag är stolt över mig själv och över oss.

Idag blir det dans och familj och vänner igen, CAN LIFE BE BETTER THAN THIS?!

RUN Forrest, RUN!

När jag vaknade i morse bestämde jag mig för att gå ut och springa! Drog på mig träningskläder på några minuter och gick ut direkt, för att inte tappa suget. Tog vänster ner på Österåsgatan och sprang som aldrig förr. Tilläggas bör att jag inte sprungit sedan vi blev tvingade på idrotten i nian. Då klarade jag 3 km. Idag tog det stopp när Österåsgatan slutade. Cirka 1 km från min lägenhet (enligt Eniro iallafall). Visst att jag inte sprungit på fem år, men det här är ju löjligt. Forsatte med att powerwalka istället och var hemma efter 45 minuter. Känner mig duktig trots att det inte gick så bra. Nästa gång ska jag satsa på att springa lite längre, och sen lite längre, och sen till slut klara hela rundan.

Nu blir det hem till m&p för grillat! Är hungrig som ett djur eftersom jag gick upp sent och inte velat spoila min aptit med frukost för att kunna kränga så mycket som möjligt sen. Låter inte så hälsosamt men.

Klockan tre blir det dans och flytt och ikväll ska jag hem till Carro för lite nyktert partaj!


today is a better day

Frank är "snäll" och tvättar mitt hår. Jag ska snart duscha så jag låter honom hålla på. Fast han är ganska tung när han sitter på mina axlar.

Idag är en bättre dag än igår. Antagligen för att jag redan slutat jobba och för att jag ska träffa mamma ikväll. Förhoppningsvis ska vi titta på Musikteaterskolans show i Kulturhuset, men jag har inte fått tag på biljettbokaren så vi ska bara gå dit o chansa på att det finns biljetter kvar.

Igår när jag delade ut post till en tandläkare i stan var där en kvinna som skulle betala för sitt besök.
"Då blir det trettontusentolv kronor", sa tandsköterskan.

F Y

Jamen jag vill väl oxå kunna klä mig normalt när det äntligen är vår! Istället får man dra på sig samma gamla jävla trasor i mörkblått med ett postmärke på. Jag blir så deprimerad! På riktigt! WHAT IS THE POINT? undrar jag. Nej, ibland vill man bara gå och dö, på riktigt.


you are my sunshine my only sunshine

Jag blir så ARG på Malou när hon inte kan hålla käften utan avbryter sina gäster HELA tiden! SLUTA!! Låt dom prata om det dom är där att prata om! Är det ingen annan som stör sig på det här?

Igår fick vi placeringar på dansen och fast än vissa bölar så är jag glad att jag står längst fram. Och det är väl något man ska vara glad för? Melina kan ju låtsas men som tränare vill man ha dom bästa längst fram.

Fast vi är bra allihopa. Några undantag.

Sol idag med och mindre blåst! Ska bli skönt o komma ut! Vill röra på mig! Fast är riktigt trött men det är jag ju alltid eftersom jag lider av Kronisk Trötthet. Sant faktiskt. Jag har diagnostiserat mig själv.

I'm alive

Igår orkade jag inte starta min dator men idag är jag här för att ladda min iPod. Ska ner och hämta tvätt nu och sen klä på mig. Blir jobb i SOL idag, sedan dans ikväll. Bye bye!


Söndagsrutiner. Var är pizzan då?!

Jamen nu är jag vaken iallafall.

Har dansat, ätit lunch hos m&p, sovit, fikat, åkt hem, sovit och nu - vaknat. Ska snart iväg och dansa IGEN och sedan funderar jag på att köpa med mig en pizza hem. Alternativt chips och godis men jag är mest sugen på pizza. Får se!

Min huvudvärk håller på att ge med sig men vi får se hur bra det går att kötta på dansen. Antagligen inte bra alls. Men jag ska dit för jag känner mig så himla efter nu!

Ps. Nån som vill vara kattvakt under påskhelgen? (10-13 april). Innebär: bo i min lägenhet, gosa med Frank och ge djuren mat. Fast Pesetas kanske får åka till mormor o morfar. Min mamma o pappa alltså :)

a picture is worth a thousand words







att DET HÄR är den enda bilden jag tog på hela kvällen säger väl allt:

day of shame

För att följa i mitt mönster slutade kvällen med att jag blev ganska så aspackad. Att kasta i sig drickan är inte min grej men det funkade ju det oxå. Väl på Björket var där väl ungefär 50 pers så inte särskilt lyckat.

Min utkorg (ej raderad!) är väldigt rolig. Samtalen jag hade under kvällen var ganska intressanta. Visst vill man höra 'jag älskar dig' men jag är tillräckligt smart för att inte gå på det. Men tack? Haha.

Nu ska jag duscha. Stinker.

ELECTRIC POWER

Efter två timmar med dansbrudarna och lite pepp är jag nu redo för en festkväll! Fast än jag inte fick ladda upp i badhuset med dom andra så är jag GO GO GO! Men åh vad klen jag är egentligen. Jag skulle ju inte ut. Skulle ligga och löka. Men hänger hellre med mina babes!

Har storstädat lägenheten med för det finns knappt något värre än att vara bakis och behöva städa. Och eftersom det för en gångs skull inte är JAG som har förfest kommer här vara kliniskt rent när jag kommer hem inatt med! Tjoho!

Är nyduschad och har precis smetat på nagellack. Svart. För det passar till allt. Tror det blir en rosa/svart kreation ur mammas garderob och min fabulösa hatt. Någon mer än jag som bli handikappad av nagellack? Vill inte röra mig på flera timmar egentligen. Men snart måste kläder på!

SES I DIMMAN!


Ovan: Helt vanlig fest Hässleholm-style. Tema: Pimps & Hoes. År: 2005. (Datumet på bilden är fel.)


my brother and i

Idag ska Henrik och jag ha en syskondag. Eller egentligen ska vi bara åka till tippen och slänga skit men man kan ju låtsas.

I eftermiddag blir det dans men innan dess funderar jag på att gå ut och gå. Måste träna upp mig inför Tjejmilen så man borde väl börja röra på sig snart...

Ska nog ta mig in till stan och köpa en ram oxå. Har hur många fantastiska foto som helst från Spanien som jag vill ha upp på min vägg, men har ingen ram till det. Så tänkte köpa en sån där gigantisk och göra ett collage :)

   

Några -klickbara- bilder från åren i Santiago de la Ribera.


too often the thing you want most is the one thing you can't have

Grey's Anatomy har blivit helt åt helvete. Gissar att både Izzie och Derek drar till säsongsavslutningen.

take me to the place where the white boys dance


before i put on my make up

Idag blev det BRÖD till frukost! Det var längesen! Och jag har faktiskt inte varit sugen på det heller. Men mina knäckemackor är slut och jag orkar inte laga mat och ska därför ha fil på jobbet så då ville jag inte ha fil till frukost oxå. Ägg och kaviar på mackorna. Gott!

Men annars då? Vad händer i helgen? Blir det lugnt? Blir det fest? Ska man ut och springa? Eller ligga inne och läsa? What to do, what to do?

Dammsuga är ett måste iallafall. Frank fäktar efter dammkorn.



Hade varit gött att ligga där med.

Jag och Frankenstein

Alltså, hur mycket jag än kan hata Frank ibland så jämnar det alltid ut sig med hur mycket jag älskar honom. Igår till exempel, när jag vaknade och öppnade ögonen så låg den lille filuren bredvid mig med tungan ute och sov så sött :) och nu, nu ligger han på mattan o tvättar sig.

Dock har jag ett ganska djupt sår i handen, eller snarare på tummen, precis vid vecket mellan tummen och pekfingret. Det gör så saaaatans ont! Hela tiden! Särskilt på jobbet då man har brev o reklam o grejor i den handen som gärna snittar en lite... Så när Frank orsakar sådant med sina vassa klor (som jag precis skulle klippa när det hände!) så gillar jag honom inte.

Men här är en bild på oss iallafall:


Look-alike

StilRobin är verkligen JÄTTE lik mitt ex Daniel.

VÄX DÅ!

Oj! Jag har haft besöksrekord två dagar i rad! Vad roligt. Själv tycker jag bara jag blir tråkigare och tråkigare. Får vi göra något åt!

Idag hoppas jag få sluta tidigare för jag har en del att göra. Måste köpa mat till mina djur och även lite till mig själv. Sen borde jag ta tag i lite annat tråkigt men det lär inte hända.

Tycker att mitt hår kan växa ut nu! Är så trött på den här mellanlängden, aka HOCKEYFRILLA! Men det är väl bara o vänta några månader till så blir det bättre... Hoppas jag!



Ja ja töntig bild men långt hår!

I now that I was born to live and not just to survive

Jag längtar efter så himla mycket. Vår, sommar, Siesta, Way Out West, Emilie och Paris. Men mest längtar jag nog efter en dag då jag känner att jag inte behöver göra någonting alls. En ledig dag utan några måsten. Utan tankar på att dom kanske ringer från jobbet. Utan att behöva städa, tvätta, diska, handla. En dag att bara vara. Kanske hade jag legat i sängen hela dan. Kanske hade jag sträckläst böcker hela dan. Kanske hade jag tittat på film. Jag kanske till och med hade tagit och gått den där milen jag planerat. Gått och satt mig på ett fik med en tidning. Bara varit. Stängt av mobilen och kopplat av.

Funderar på att ta en sådan dag snart, kanske den 25:e. Första dagen jag inte har någonting inplanerat. Veckorna och helgerna fram till dess är fulla. Fulla med skit. Vill inte! Vill andas!

Mesproppen Petra

Det blev en kort arbetsdag idag oxå vilket suger för min ekonomis skull men är himla skönt för kroppen! Snart ska jag iväg och dansa, något jag inte är ett dugg sugen på men jag vet att det kommer när jag väl kommer in i danssalen.

Gjorde en så himla töntig sak igår! Och då menar jag inte att jag var på Tupperwareparty utan något ännu töntigare! Den som kan lista ut detta är ett geni.

Tiden går så jäkla fort och om två månader har vi dansshow! Shit pommes lixom! Detta innebär även att jag ska sluta äta för att komma i vissa kläder. Ah jippie! Synd att jag precis tryckt i mig tacos då. Jaja, börjar sen.

Nu måste jag gå och kamma mig för Frank har varit "snäll" och tvättat mitt hår så det står på alla håll och kanter. Och är fuktigt av kattsaliv. Men jag älskar min Frank så det gör inget.

when you lose something you can't replace

Fattar inte vad det är som händer. Hatar mina egna tankar och faktumet att jag antagligen aldrig kommer kunna glömma och gå vidare. Fan fan fan fan.

When Mondays turn to Tuesdays and all you don't want is to be alone

Jag är för ovanlighetens skull ganska pigg och känner just nu för att krypa upp i fönsterkarmen med en filt runt mig, en kopp te och lite nötter. Självklart hade jag valt att påbörja Låt den rätte komma in som jag fick med mig från Kvantum i pocketform. Som sällskap hade jag velat ha Malin. Då hade måndagen avslutats på bästa möjliga sätt.

Kronisk trötthet

Känner mig ganska bölig idag utav någon anledning alls, men vill bara krypa ner under täcket och gosa med Frank hela dagen. Och jag tror faktiskt att jag hade kunnat ligga där alldeles stilla och slumra hur länge som helst. Har antagligen en släng av ME.

Frulle nu.

Ps. Hatar nya Postkodlotterietreklamen. Den där dom åker skidor och "delar ut" deras skittidning. DRA ÅT HELVETE! Det är JAG och mina kollegor som delar ut det helvetet!! Ds.

That's what friends are for

Mina vänner, min familj och mina djur betyder absolut mest i hela världen. Lite musik på det hela och allting går hur bra som helst.

Jag har tre projekt på gång. Hoppas bli klar i slutet av veckan. Det är sådant jag gillar att göra för dom jag älskar.

Ni vet vilka ni är. Tack för allt.

Huvudet i sanden

Hallå alla kobojsare!

Igår var jag väldigt bissy, därav inget inlägg. Började dagen med att gå upp klockan åtta (!!!), alltså tidigare än jag gör när jag jobbar. Duschade, gjorde en smoothie och slappade. Strax innan tio hämtade mamma upp mig och så åkte vi i sin tur och hämtade upp Henrik. IKEA stod på planeringen.

Inhandlade en hel del fina saker, dock var skålarna (som gick sönder förra helgen) slut i lila och jag höll på att börja gråta. Seriöst, jag älskar dom skålarna. Men köpte i en annan färg. Nu har jag dessutom ännu ett "soff"bord, en cd-pelare och ett sängbord. Och såklart lite småplock.

När jag kom hem satte jag igång med att skruva ihop allt och jag måste bara konstatera att IKEA's "förborrade" hål bara blir sämre och sämre. Går fan inte att skruva i något utan skruvdragare. I så fall får man blåsor i händerna. Ni kan gissa om jag har ont.

Sen kom Izza och hämtade mig och så åkte vi och hyrde Sjätte Sinnet. Den är så himla bra! Men jag kom ihåg hela filmen fast det var längesen jag såg den så var inte jätte kul. Men bra är den ju iallafall :) Kom hem ganska sent så gick o la mig direkt.

Idag har jag tränat kidsen, handlat och nu slappar jag. På dagens agenda står tvättning, städa till Pesetas och äta med la familia. Ganska gemytlig söndag. Och så ska jag ju dansa ikväll. Eller rättade sagt titta på för jag snorar som en snorig snorare.

Hej hej!

Like or dislike, that is the question

Saker jag INTE gillar

- När det inte finns någon krok på offentliga toaletter till handväska o jacka
- Folk som inte tvättar händerna efter toalettbesök
- Att prova jeans
- Svenska humorprogram
- Att ta på sig handkräm och sedan ett par vantar



Saker jag GILLAR!

- Att cykla ner för backen i hembygdsparken, på väg hem från jobbet
- När Frank räcker ut tungan utan anledning
- Skvallertidningar
- När Ågren säger "Idag Petra, idag har vi VERKLIGEN varit duktiga!"



That's all for now folks! Good night!


Thank God it's Friday!

Dock ingen "fri-dag". Hard work 11-19 trots hosta, snor och halsont. Ni börjar bli ganska trötta på att höra mitt klagande va? Jag med.

I morgon ska jag och mamma och kanske Henrik oxå till IKEA. Måste inhandla nya grejor eftersom en hel del gick i kras förra helgen.

Haha, nu kom Pelle med min post och vet ni vad det var? Två cirkusbiljetter! HAHA. Det var någonting man fick gratis om man gick på ekonomisk rådgivning. Hahaha. Jag o mamma ska på cirkus den 7 april! Inte varit på cirkus på herrans massa år så jag hoppas det är kul! Biljetterna ser ut som någonting man hur lätt som helst skulle kunna göra själv. Ska jag lägga upp en bild så ni kan kopiera och hänga med? Höhöhö...

Nej, påklädning vore kanske vist. Ha en fin dag!


Katt i hatt.

God morgon! Är sjuk men måste worka. Jaja, det klarar jag, I'm superwoman! Bla bla bla. Hej då!


Gammal gubbe - min finaste vän

GRATTIS PÅ 9-ÅRS DAGEN MIN ÄLSKADE ÄLSKADE VOVVE!


Howdy!

Carrie har precis gjort slut med Mr. Big för första gången.

Jag fyller i formulär om att vara funktionär på Hultsfred. Kan inte fatta att dom bokat både The Killers och Franz Ferdinand! Nu kan jag ju nästan inte missa det...

Men. Jag är snål och vill inte pröjsa.

Min dator har varit paj igen. I morse gick det inte att logga in. Ringde Henrik i smått panik, han sa att jag skulle komma över med den efter jobbet. Sagt och gjort. Tur jag har en sådan snillebror, fast än det enda som behövdes var en systemåterställning. Nu funkar allt som det ska!

Blev ingen dans för mig idag heller. Höll på med datorn hos Henrik efter jobbet, tittade på 24 och hade ont i halsen. Får verkligen INTE bli sjuk nu, har heltidsjobb 3 veckor framåt. Så prioriterar bort dansen ett tag nu.

Gonatt!


Tjabba tjena hallå!

Idag blir det jobb i regnet, mindre roligt men jag biter ihop.

Var väldigt trevligt att fira mamma igår, god mat och gott sällskap. Gjorde ingenting att jag missade dansen. Kan ju ändå dra åt helvete. "Hip hop". Tjo ko.

Nä man kanske borde bege sig. Idag har jag iallafall lagat mat! KORS I TAKET!

Dagen efter

Men vad töntig jag var inatt då. Flams och trams och hittepå. Sånt man skäms för i efterhand.

Jäkligt roligt hade vi igår iallafall! Men som sagt så gick en hel del sönder så jag tror det var sista gången jag hade fest för fler än mina närmsta vänner. Fast det har jag ju sagt innan med så...

Tränade kidsen idag och det gick bra! Alla var där och halkade runt på nya fina parkettgolvet och min baksmälla var som borta! Love them.

Åkte hem till Henrik efteråt. Har legat där i nästan tre timmar och inte gjort någonting, så himla skönt! Spelat lite tv-spel och käkat knäckemackor. Orkade inte åka hem till röran och allt som måste göras.

Men nu är jag här och ska snart torka golvet. FY FAN vad äckligt här är. Går med skor inne, det säger väl något.

Ikväll ska vi fira mamma som fyller år! GRATTIS TILL HENNE <3


DET GÖR SÅ ONT ATT NÅT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT

Fint var det. Riktigt jävla fint. Även om jag övertolkar och fantiserar, så va det fint. Sjung för mig igen snart! Och avsluta med en kyss, helst.

Hemkommen, lite full, nöjd.

Dock inte helt nöjd, men så är det väl alltid?

Ska aldrig mer ha fest då två skålar och ett glas pajat + antagligen två mattor. Jippie. Ge mig 600 spänn helst?

GONATT

Ps. Fint. Jävligt.


RSS 2.0