SKATTJAKT!

jag kan endast hänvisa till min bilddagbok (Pesche) och säga att jag hade the time of my life!
är sjukt glad att det inte regnade och jag tycker vi lyckades bra.
huvudsaken är att vi hade roligt och att vi var så fula vi bara kunde bli, och det var vi ju.
så TACK till min familj: isabella (son), plän (far) och carro (dotter). själv var jag mor och vårt efternamn var TÖNT. ja, vi var en hel töntfamilj och jag gillade det!

sen att man har skämt ut sig inför halva kristianstad spelar ingen större roll, faktiskt.

http://pesche.bilddaboken.se är det som gäller. håll till godo!

image33

ungefär såhär sexiga var vi.

redigering och skattjakt

har redigerat klart min intervju med carro nu. det absolut sista jag redigerar. (förutom artmade, men det är inte riktigt på riktigt.) och det är rätt läskigt.

skattjakt om ett par timmar, men det är kallt som tusan! :(

och ja, sen hade jag inte mer intressant att tillägga. hej hej.

ja / nej ?

image32

jag vill verkligen dit. jättemycket. jag vill se the killers, jag vill se mika, jag vill se peter, bjorn and john, jag vill se muse, jag vill se mando diao (igen), jag vill se the ark (igen), jag vill se the sounds (igen), jag vill se timbuktu (igen), och jag vill se så mycket annat där! red hot chili peppers hade varit coolt. jag måste helt enkelt dit.

för övrigt har det varit en rätt jobbig dag med mycket minnen och nära till tårar ett antal gånger.
men det är bara att bita ihop, och att fika med carro på zekes var härligt, trots att jag fick världens värsta bränna på ryggen. hur lyckas jag? egentligen. men men, det är sånt man får ta. får väl gå runt naken nu för att förhindra mer bonnabränna. haha.

imorron är det skattjakt och jag är inte speciellt sugen på alkohol, men det ska det bli ändå, mängder. vi ska springa runt och samla saker och vara snyggast av alla. töntar ska vi vara. åh jag längtar! ja, det gör jag faktiskt :)

sen på tisdag är det karneval, och då är hela klassen penntroll och det ska bli roligt att se! sen är det helt plöstligt student, och sen står man där och förväntas veta vad man ska göra med resten av livet. jahapp.

just nu vet jag iallafall att jag verkligen vill till roskilde, sen vill jag bli vuxen.

sjukt vad vuxen jag är.

idag bar det av till IKEA, äntligen. carro och jag har pratat om det i evigheter men nu tog vi oss i kragen och hoppade på tåget. jag var i lite kris eftersom jag råkade bryta av min lampa häromdan. en ny sådan inhandlades.
dessutom köpte jag en sjukt söt giraff till min mamma (gosedjur) lite sådär försenad mors dags present. och en råtta till mig själv, som jag ska gosa med jämt. (ingen riktig råtta, sen när började dom sälja det på IKEA lixom?) ett par inneskor och ett paket batterier fick det oxå bli.

när vi kom till badrumsavdelningen började vi diskutera hur mycket vi längtar efter en egen lägenhet, som man får inreda själv. "det ska bli så roligt att köpa egna handdukar!" utbrister carro och jag kontrar med "och tvålkoppar, och eget porslin!" hur många vuxenpoäng är inte det lixom? hur sjukt som helst, men samtidigt känns det bra, för det betyder frihet. på nåt sätt.

men innan jag tar steget ut i en egen lägenhet ska jag byta rum här hemma. eftersom mina föräldrar är trötta på att ha världens minsta sovrum ska dom beslagta mitt rum när jag åker till USA. detta innebär att jag får fria händer att göra om deras rum, eller ja, mitt blivande rum. det är typ 2*4 meter, men jag ska nog få det snyggt. just nu funderar jag på att måla det randigt, rött, svart och vitt. det är lixom mina färger, på nåt sätt. allt i mitt rum har dom färgerna. så, det får vara i den färgskalan. eller så målar jag väggarna i olika färger. jag vet inte, det är svårt. dock vägrar jag byta garderob, för min garderob är perfekt som jag har nu. men vi får väl se vad päronen säger om det. suck.

jag vill ha en egen, fräsh, assnygg lägenhet. nu. tack.

SiESTA! dag 2

ja, så var det slut på det roliga...
har haft en sjukt bra helg och jag kan inte tänka mig en bättre start på sommaren än den här! även om vädret svek oss lite igår hjälpte alkoholen till att hålla värmen, och dom få regndroppar som föll störde inte speciellt mycket.

träffade massa trevligt folk, däribland daniél. blev introducerad för hans flickvän som hatar mig. gött. och en GAMMAL klasskompis till mig, benjamin, kom fram och hälsade på mig och kände igen mig! jag menar, vi gick tillsammans på lågstadiet :P men jag har kanske gjort ett bra intryck där? ;) haha. sjukt kul iallafall.

och ja, idag är det ju min födelsedag.

och åh vad jag gillar carros nya smeknamn, CARRO MED RÖVEN! hahahahahaha, åh vad jag skrattar!
och ja, daniél han underhåller rätt mycket. igår stod han ute på gångvägen upp mot siesta, helt stilla, och när det gick förbi folk gjorde han ett jävla utfall och skrek! haha, så sjukt kul o sitta o kolla på hur rädda alla blev! haha :P

massa chill och öl blev det iallafall igår. gött.

tack alla för en bra helg! <3

image31

speciellt tack till salem som var bäst av alla!

tonight

jag blir bara så trött, så ofta. det är du du du du du du du, och åter igen, du.
det är bara att ta exemplet för en timme sen. jag står och pratar och berättar, och mitt i allt säger du "jag vill ha min klänning på mig ikväll." och det är verkligen inte första gången du inte lyssnar. det är verkligen inte första gången du inte lyssnar.

men samtidigt så har vi så jävla roligt tillsammans.



imorron kommer min absoluta favorit, emilie, hit! hon ska gratulera mig på födelsedagen (ja, den onödiga åldern 19 väntar efter tolvslaget) och hålla mig sällskap på min dag :) jag längtar!



har varit nere och kollat på shout out louds nu, mycket bra! så skönt att bara stå och digga.
fast där börjar lukta rätt äckligt nere...

jaja, snart bär det av igen, ner till campingen för vätskepåfyllning i form av alkohol. ah!

SiESTA! dag 1

jag har tappat min skrivarglöd totalt. inte för att jag någonsin visat den här på bloggen, men jag känner att efter en så underbar spelning som salem al fakirs borde jag skriva någonting målande och vackert som förklarar kvällens början så bra som den var. men nej, då har jag inte alls någon inspiration, men jag kan väl säga som så att han är helt underbar. jag gillade inte hans backslick, men hans personlighet, hans röst och hans musik är fantastisk och det var gåshud hela spelningen igenom, trots kvav värme. när hymn spelades hade jag det största leendet någonsin, för det är min favoritlåt. och att avsluta med devil look var klockrent. helt sjukt bra show och oj vad jag ska jaga honom i sommar. toppelitoppen salem, i love you!

egentligen är siestaschemat jätte fullspäckat idag, med början kvart över ett. men seriöst, vem orkar? utöka till en dag till och ha spelningarna lite senare. man är ju knappt människa nu. men kvart över fem är det ett måste, då spelar shout out louds och dom har jag inte sett på tre år, så kan bli intressant. likadant med teddybears sthlm som jag såg igår, dom hade jag inte heller sett på tre år. nostalgi hit och dit.
för övrigt så missade jag tingsek igår, men får ta igen det på malmöfestivalen då jag ska stå längst fram.
men melody club kikade jag lite på. sprang in och rockade till palace station och electric, mina absoluta favvisar med mc. nya skivan är seriöst värdelös så sen bar det av till campingen.

ett letande efter folk började och visst ja, mitt leg glömdes bort i fyllan o villan efter min enmansförfest. (jag var ensam hemma, kylen var laddad, likaså stereon. vad gör man inte lixom?) så inget öltält för mig, där slopade jag några umgängeschanser. men hursomhelst så träffade jag på phille o fabbe på nattkvisten och dom ville ta mig under sina vingar. vi gick och kollade på teddybears och sen fick phille eskortera mig till campingen i ett försök att få fram min jacka, som jag så smidigt lämnat i ett tält. hämtade jackan, hämtade cyklen, tog mig hem, mirakulöst nog, och somnade fullt påpälsad.

dagens plan var egentligen att köpa mors dags-present till mamma, men min bror berusade sig way too much och har legat död i soffan i några timmar nu. "jag är hemskt ledsen, men jag klarar det inte." suck.

men istället har jag tittat på dom två sista lostavsnitten, jag har gråtit och haft magont av spänning, och nu får jag vänta ända till februari för att se fortsättningen. det positiva är väl att jag är i USA då, och det är ju roligt.

vi ses i natten!

SiESTA!

är i full gång och idag blir det tältuppsättning och en date med den här puddingen:
image30
'cause i love you!

suck

jag är bara så trött på allting just nu. vill ha allt avklarat o säga tack o hej.
just nu vill jag bara ha siesta och salem, och sen vill jag leva där för alltid.
för det är så jag mår bra. med musik, vänner och en aning alkohol.

och ge mig en roskildebiljett, någon!

du o jag var aldrig vänner, nu ser jag, nej vi var luft, luft o inget mera.

du vet att jag aldrig kommer kunna lita på dig igen va?

sunday

idag har jag fotat min älskling.

image29

han är snyggast.

paolo

image26

din röst räddar så många kvällar baby.

-

och freddan (viva arcadia) : jag gillar er musik, och ja, alkoholen hämmar problemen ibland... hört att ni kanske kommer till hässleholm senare i sommar, true? hoppas! :) var får man tag på mer musik?

-

merci för bra musik, snart ska jag lyssna på mer och möblera om. great!

grillkväll och plugg

toppenkväll hos ellen igår! tack så mycket :)
massa dans tillsammans med agnes och en hel del alkohol gjorde allt perfekt!

image24
(att grilla gräs i en marshall...)

nu har jag däremot tvingat mig själv att ta tag i plugget. har skrivit två svenska uppgifter hittills och nu har jag inre monologen (som jag redan skrivit på papper en gång, gäller bara att hitta pappret) och kafka kvar. kommer nog gå rätt snabbt. när jag väl tar tag i något får jag det gjort på en gång. gäller bara att ta tag i det.

sen är det ju realismen oxå, men tjo att jag kommer hinna läsa ut två novellböcker OCH analysera dom innan måndag. nä, nån måtta får det vara minsann.

snart dags att gå och släppa in nisse igen. kanske mysa lite. det är ju inte alltid man är kattvakt ^^

och jag fick ett sånt där samtal igår igen. du är söt. vet du det? (eller som carro sa: "han är så jävla snygg!!" haha)

ciao

oh, don't you want me?

superduperladdad inför kvällen!

fick precis ett glas iskall cider av mamma, mums mums mums! har blandat till drinkarna o ställt allt på kylning så ja, mycket mer redo kan man inte bli. tjohoo!
och jenna ska följa med, ska bli roligt att träffas igen :) "du vet jag inte druckit sen festivalen va?" sa hon nyss i telefon. "äsch, jag har inte druckit sen i förrgår så det löser sig." haha. usch. jag är nog alkoholist :P

har fått några sms från carro i huvudstaden. "jag har träffat den o den kändisen" haha. söto. önskar jag var där med dig, så hade vi kunnat träffa ingemar o johannes. aw.
måste fylla på mobilen ikväll så jag kan rapportera till min fästmö. hihi. (har ringen på mig!)

för övrigt: jag ska nog lägga ner det där med killar. varför bry sig, egentligen? det kommer när det kommer, det är inte lönt att tvinga fram nåt. "två singlar på fest!" som jenna så fint skrev. ja, det är sant. och det är gött! :D

jag saknar c2:an. sur på pappa som bytte den mot en subaru :( citran var mycket bättre o köra. min o mammas pärla. men what the heck, jag kan köpa mig en egen sen ^^

cheers!

onsdagsbravader

för att fira helgen samlades jag, carro och isabella hemma hos carro igår. första cidern öppnades till top model finalen och sen fortsatte det i samma spår hela kvällen. pussycat dolls och bounce gjorde oss sällskap och vi drack, pratade, skrattade och dummade oss med folk. sånt där som vi är så bra på :) haha.
hade en väldigt trevlig kväll, tack tjejer!

blev orolig att carro skulle brista ut i tårar när hon körde mig hem idag. "jag kommer sakna dig i helgen petra!" (hon ska till sthlm, igen!) ja, jag kommer sakna dig med carro, men vi klarar oss :) hihi. i love yooou!

helg!

ja, så var det helg igen.

tillbringade ungefär två timmar i skolan idag. planerade inför studentprogrammet o sen bar det hem till carro. efter fifflande o skrattande bestämde vi oss för att åka till vedema. (innan dess kom IKEA, tykarpsgrottan, hovdala slott och AH VAD VAR DET SISTA DÅ?! på tal iallafall. men ja, vedema blev det.) fick sjuka flashbacks från min barndom då jag inte varit där sedan dess. vi fotade hej vilt, mest carro med sin pappas proffskamera, och skrattade och skrek. vi gillar inte spindlar. och inte myror. eller kryp över huvud taget. så ja... skrek gjorde vi :P haha. hade skit roligt, det var sjukt skönt väder oxå, ah, lovely. älskar våra små utflykter <3 åker nog dit för grillning snart, då får ni följa med :)

ikväll bär det av till carro, mitt andra hem, för alkohol, tjejsnack och skratt. isabella joinar ända från mörrum och oj, det ska bli jättekul!!

just nu ligger euro i fönstret (ja, han är stor som ett hus, men han ligger faktiskt ändå i fönstret...) och muttrar lite sådär som han gillar o göra. nej förresten, nu övergick han till vilt flåsande. åh jag älskar min hund.

image23

fint i skogen. (vi gillar skogen, egentligen. jag menar, vi åt till och med löv.)

som sagt, alkohol ikväll, så ta inte sms och dylikt för allvarligt. jag brukar vara bra på att överdriva. (både i nyktert och onyktert tillstånd i och för sig, men ja...) cheers!

wow

"jag har alltid tyckt att petra är så söt. men nu kan man ju inte säga att hon är söt längre. nu är hon ju vacker!" / mammas vännina efter hon sett vår dansshow.

man växer upp, på gott och ont.

svenska nationella

är nu avklarat. SKÖNT! skrev såklart om bloggar. vad annars? ^^

massa bilkörning idag me <3 så jävla roligt! love it.

och ja, snart är det helg, o fest hos ellen, tjohooo!

körkort på gång

nu är min körlärare sur på mig, för jag kör alldeles för bra och pluggar alldeles för dåligt. men i helgen ska jag göra dom där datortesterna och sen ska jag boka uppskrivning. efter det vill han träffa mig två gånger, boka min halka, träffa mig ett par gånger till och sen boka min uppkörning. så ja, det är minsann nära nu :D jag längtar verkligen, sen blir det roadtrip!

wohooo!

seriously

i've got the greatest dog, ever.

image22

i love you

to often the thing you want most is the thing you can't have

det är väl ungefär så mycket jag har att säga idag.

showerna gick hur bra som helst! och det var rätt great, alltihopa.
denna veckan kan bli rätt spännande om carro o jag får spåna lite ;)

just wanna know how you feel, if you feel...

sändningen

sändningen blev faktiskt bra trots allt. bra räddat familjen! vi är bäst, tillsammans, så är det bara.

bilder kommer, mer text kommer, men just nu ska jag sova, för ikväll är det genrep i ca. 4 timmar och imorron är det dans heeela dagen. (och joel, bäst för dig att du kommer ;) ja. det blir bra.

så om jag lever i kväll uppdaterar jag, annars ses vi på söndag. trevlig helg!

för att få mig på bättre humör...

OKQ8, Stockholm


Två berusade män ~30 kommer stressat in på bensinmacken och går fram till kassan där två biträden står.

Man 1: Fan jag måste låna telefonen och ringa och spärra mitt kort, jag måste ha tappat det någonstans.
Man 2: Men ta det lugnt? (Han vänder sig till det ena biträdet) Har du mött en sån nojig person förut?
Biträde 1: Men det är klart man är orolig ifall man tappat sitt kort.
Man 1: Det måste ha varit killen i svarttaxin, jag gav ju honom mitt kort för att jag skulle betala. Då ringde han ett nummer och efter en stund sa han att det var problem och att han behövde min kod. Så då skrev jag in min kod i hans mobil.
Biträde 2: Gav du bort ditt kort och din kod till en kille i en svarttaxi? Tror du att du kan betala med kort i hans bil?
Man 1: Ja, han sa att det var problem så han behövde koden så skulle det ordna sig.
Mannen ringer och spärrar sitt kort men fortsätter att agera stressat.
Man 2: Men ta det lugnt, du behöver inte vara nojig. Ifall han har blåst dig så har han blåst dig, det spelar ingen roll ifall du står här och är nojig. Ta det lugnt så går vi hem och äter chips istället.


håltimme, var ett tag sen...?

torsdagar är verkligen sämst. har alltid varit och kommer alltid vara. seriöst. jag glömmer aldrig elevens val på eftermiddagarna hela grunskolan. shit, det sämsta jag varit med om. fast x-pass var rätt fett.
i gymnasiet blev torsdagsplågan i ettan och tvåan idrott. även historia i tvåan. usch. och nu i trean. religion, svenska och foto. det är väl inte så att foto är tråkigt, fast ändå är det det. det är världens längsta lektion, men samtidigt är den onödig många gånger. för man orkar inte. o man hinner inte. o man vill inte. och idag är sista lektionen och jag har så sjukt mycket kvar att göra att jag bara vill kräkas. rakt ut. fan.

120:- till studentlunch, 120:- till studentfotot och ja, sen är det ju dom där 600 kronorna till dom röda skorna, som jag nog vill ha. eller, jag VILL ha dom, men lixom... jag är ju fattig. och jag har redan fått pengar till dom en gång, men eftersom jag inte hittade skorna i stockholm så handlade jag ju annat för dom slantarna. det faller sig naturligt för mig. jag kan alltid köra tricket "jag ska ju inte på balen, så ni sparar dom pengarna..." och lite flörtande. så håll tummarna för mig.

och i födelsedagspresent / studentpresent önskar jag mig en laptop. snälla föräldrar, var underbara och ge mig en laptop. snälla söta rara. jag lovar att vara snäll och ta hand om disken på onsdagar och dammsuga på tisdagar. (mina uppgifter som jag aldrig gör.) men får jag en laptop ska jag alltid hjälpa till.

nu vill jag hem och rensa min garderob. "har hon inte gjort det än?" tänker ni nu. och nä, det har jag inte. jag vet inte varför, men det har väl varit fullt upp. igår tänkte jag göra det, men mitt huvud ville mest explodera, så jag tömde soffan (på golvet) och satte mig i den och tittade på ett OC-avsnitt. (sen kallade datorn igen. jag hatar mig själv, för jag vet att jag sitter alldeles för mycket vid datorn, men, vad ska jag annars göra lixom? städa garderoben kanske...) åh jag måste verkligen rensa den. den är värdelöst överfull. och varför köpte jag den där klänningen för 300 spänn som jag använt en gång? och likaså shortsen. jag är bäst på sånt. fint i provrummet men sen... nä. där hade jag ju haft pengar till skorna. ah. jag hatar mig. (fast o andra sidan. det var i höstas. som om dom pengarna inte gått till nåt annat? joo. men, att tänka så kan va rätt intressant ibland. men sluta tänk petra.)

och helvetes jävla skit fan! nu ringde bruce och sa "det har blivit lite komplikationer inför morgondagen. jag har möte med en kund och love ska på möte klockan elva." och vi vet allihopa att vi inte kommer igång förrän tidigast kvart i elva. och. VAFAN! det här skulle ju bli den bästa sändningen ever. jag hade ju fixat allt. verkligen ALLT. men. så skiter det sig, såhär i sista minuten. och krille är inte ens här. vad ska jag göra? seriöst. vad ska jag göra?


i am gonna kill bill

image21

tror det är dags för lite slakt och kill bill. uma min hjälte och quentin mitt geni.



för övrigt mår jag rätt kasst nu. spränghuvudvärk och helt matt. sjukdom? nej tack. inget sånt trams. har jag inte tid med. verkligen inte.

händelserik dag. gillar't ibland. att titta på artmades konsert, två gånger, var rätt trevligt.
ingen axel på sändningen :( men vi klarar oss. yes we do.

fixarpetra

jag måste vara världens bästa producent. love är fixad som gäst till vår sändning, även bruce. så lär bli en massa artmadesnack. axel kommer spela en trudelutt. carro var oxå inne på percys o raggade, så möbler är fixat. sen gav jag min mamma direktiv att tigga planscher på markan. resultat = 14 asfeta affischer på artister som ska till siesta. bra reklam. och imorron tar emil med typ en miljon hultsfredsplanscher :) ah kommer bli så sexigt i studion. vi har även fixat instrument från ljudstudion som ska stå i tvstudion. snacka om proffs. jag och carro = dream team.

fikade på zeke's idag. love verkar rätt nervös inför sändningen. "det blir inga pinsamma frågor va?" naw :) kommer gå så bra så :D promise.

ja, sändingen. kommer bli så jävla bra! (förutom att min och carros video är hyfsat pinsam. "jag tycker ni ska ha dom brösten på er på sändningen på fredag." /krille om våra graaf-bröst.)

idag har varit en bra dag.

snart är det

en helt vanlig dag med carro

en dag med carro är allt annat än ointressant.
cyklade hem till henne på håltimmen (efter att jag först åkt tåg, eftersom hon bor i hässleholm och skolan ligger i kristianstad, ah detta resande!) för att äta mat och chilla. jag och pontus åt (han stalkade mig dit) med carro bestämde sig för att en shot skulle sitta bättre än mat. så det blev en shot. en cider. en starköl. och en shot till. och sen cyklade vi till tåget. (jag tog endast några klunkar cider, carro stod för det andra.) och väl i skolan föreslog cedric att dom två skulle gå till zekes o dricka öl. sagt och gjort. så ännu en starköl blev det för carro. när hon kom tillbaka mitt i mitt musik-&ljudskapandeprov (som gick skitbra!) luktade hon inte bara sprit utan var även väldigt alkoholiserad. lilla flicka. jag blir rädd för dig. gillar inte det som händer riktigt...

jag fick artmades skiva utav krille idag. den är rätt bra ändå. och jag har ringt bruce och han ska snacka med killarna o höra om dom vill va gäster i vårt tv-program :D
(jag är världens bästa producent, oh yeah)

jag har mina två favoriter i kristianstad iallafall. det är rätt roligt. rätt sött. o sådär, snuttigt. haha :D

en kille med glasögon kommer gående mot oss. carro knows my taste, men ser snart att killen är skit ful. "säg inte att du tyckte han var het" sa hon då till mig. jag: "haha, nej, fast när jag såg glasögonen funderade jag på om det kunde vara en heting." jag vet inte, men det är nåt speciellt med glasögon... mmm... :)

nej, grey's nu. tjarrå.

to often the thing you want most is the thing you can't have

det ter sig så naturligt, att gråta till grey's. samtidigt som karaktärerna inser sanningen via patienternas ord går det rakt in i mig som tittare oxå. jag känner igen mig. jag förstår. jag berörs. jag skrattar och jag gråter. alla dessa ord som sägs. merediths berättarröst. allt slår mig i magen. och just ikväll är det svårt att hålla kinderna torra.

även om jag inte har en man som är otrogen mot sin fru med mig, eller om det är min man som är otrogen mot mig, så passar det lixom in i mitt liv, på nåt sådär konstigt sätt. förhållandet mellan mig och dig, det är precis som för dom. (jag kan inte skriva för mycket eftersom jag inte följer sveriges visning av programmet.) det är som att så fort vi inte kan få varandra, det är då det blir spännande. igen. och igen. och igen. och även om vi säkert båda vet att även om det var tillåtet så hade det inte gått, så kan jag inte låta bli att tänka på dig sådär.

speciellt inte efter filmen "how to deal" där den perfekta kyssen ägde rum.

för du vet att man längtar efter den där första, spännande, pirriga kyssen. den kyssen har vi delat så många gånger. första gången. andra gången. alla gånger. och hur kan man låta en sådan person försvinna? jag har försökt. och det funkar ibland. men kvällar som denna, efter grey's-avsnitt som det, då bankar allt på dörren igen och jag saknar dig mer än på länge.

artmade, 3:3

krille: "ni som gillar artmade..." (skrattattack från mig och carro) "...vad gör ni ikväll?"
vi: "ingenting"
krille: "deras manager ringde mig o sa att dom ville ha sin konsert filmad."
vi: "okej, vi kan göra det."

image17


ja, så kan man väl säga att fredagen började. carro ringde bruce (jag hade hjärtklappning och klarade inte av det, haha) och han var hur trevlig som helst. sen började vi leta kameror, och det var inte det lättaste ska jag säga. det slutade med att vi fick ta tv-kameran (SUCK) och en bäbiskamera. dock kunde bäbiskameran inte hämtas förrän efter fyra, så efter ett smörigt telefonsamtal till sara fick jag henne att hämta den åt oss, det tackar vi för :) tv-kameran hämtade carros pappa, oxå stort tack eftersom den väger typ hundrafemtio kilo. minst.

strax innan sju anlände vi till yllan. bruce (som är jättetrevlig, det kan inte sägas för många gånger, han är verkligen JÄTTE trevlig) släppte in oss och visade var vi kunde filma. tv-kameran satte vi upp bak/brevid scenen och den lilla kameran hade vi där framme. (tror brudarna som stod närmast staketet var rätt avis för att vi fick stå innanför. mohaha.) jag började att ta hand om tv-kameran, o det var verkligen coolt att stå där bak o se artmade värma upp, hoppa o studsa o peppa varandra :) "jag är nervös. SKIT NERVÖS!!" sa love, men vi bara skrattade. haha. sen drogs skynket som täckte scenen bort och yllan exploderade av ljud, ljus och skrik. helt underbart :) även om jag inte lyssnar på artmade (inte förrän igår) var det gött att vara på konsert igen.


här, fast på andra sidan, hade vi tv-kameran.
framför scenen (innanför staketet småflickor)
hade vi lilla kameran.


allting gick skitbra och vi har även fått i uppdrag att klippa ihop konserten. blir nog jättebra. hoppas jag iallafall.

sen bar det iallafall av till modesto för efterfest. (dock var carro o jag nyktra och trötta så vi drog redan vid elva, men vi hade trevligt den stunden vi var där.) artmade, deras vänner / flickvänner o bruce var hur trevliga som helst. och jag vet inte hur många gånger dom sa tack till oss. jag tycker mer det är vi som ska säga tack :) jag hade iallafall en toppenkväll! så TACK för det! :)

kom hem vid tolvtiden inatt. slocknade direkt. halv fem väckte mamma mig och klockan fem bar det av till tyskland. sov hela vägen dit, handlade sprit i massor, sen sov jag hela vägen hem. hemma vid tre och jag är sjukt seg. och ikväll är det ju 3:3 men för tillfället är jag inte ett dugg sugen. dock vet jag att jag kommer bli när jag träffar carro ;)

hittills kan jag säga att min helg varit toppen!

men

du skulle ju vara min nu.

valborg och musikvideo

valborg firades i helsingborg tillsammans med carro och alexandra. förfest med pizza o alkohol hos alex, sen dans all night long på the tivoli. världens bästa ögonkontakt med pirr i magen, léenden och massa dans. perfect match. ge mig.

 



1 maj, tågresa från helsingborg, seg i huvet, hem, äta, byta om, dansa.
träning för ALLA elever på hässleholmsgården (120 pers) det var kaos, men roligt, o jag fotade mest o fick många fina bilder, bland annat dom här:

 



2 maj, dagen idag. musikvideoinspelning tillsammans med carro hela förmiddan. massa skratt och svettattacker. hade sjukt roligt, fast det har vi väl jämt :D iallafall, vi gjorde videos till aqua, graaf, kung fu fighting och fantasiiii. haha. sjukt snygga var vi, speciellt som graaf. ska filma ännu mer imorron, kommer dö av skratt. haha.

 

sen i eftermiddes tittade vi på materialet, minst fem gånger. vi var oxå nere vid finjasjön och uppe vid trädhuset. (bilder kommer). och ja. det har varit en bra dag. såg snutte flera gånger oxå ^^ hihi. och 3:3-biljett är inhandlad! yeay!

förresten, jag hade ju körlektion oxå, mitt i alltihopa. panikbromsade och körde snabbt (90) haha. nu ska vi mest bara öva, sen är det dags... WIHOO!

RSS 2.0