jag hörde en röst som sa "petra, du kommer dö idag."

när jag satt på bussen till skolan i morse och lyssnade på uppsnärjd i det blå samtidigt som jag kisade på grund av solen i mina ögon tänkte jag att livet kan inte bli mycket bättre än såhär. ändå kunde jag inte släppa känslan att jag kommer dö idag. det bara smög sig på, helt plötsligt, som en klump som la sig i halsgropen. "petra, du kommer dö idag."

väl i skolan med 1½ timmes bilresa framför mig kände jag att jag kommer dö i en bilolycka. känslan satt i jättelänge. större delen av dagen. jag kommer dö, jag kommer dö, jag kommer dö. men än lever jag, tack och lov.

hur som helst! bilresan skulle ta oss till grängesberg i dalarna, där vi skulle kolla på svenska filminstitutets filmarkiv. TOTALT onödig resa. svin tråkigt.

bäst på hela dagen var att jag fick köra bilen hem. först vågade jag inte, men när jag väl satt bakom ratten var det riktigt gött. o det gick bra med, för att vara andra gången sedan jag tog kortet, och sist var 2½ månad sedan. så det var ett bra avslut på en seg dag.

kvällen kommer jag ägna åt sånger från andra våningen, som jag började titta på igår men aldrig orkade se klart, den kändes lite för grå för det underbara vädret. och samma sak gäller i och för sig dagen till ära oxå, men ja...

ledig imorron! YEAY!

Kommentarer
Postat av: plän

kanske men jobbigt ändå.. heladan e ju förstörd.. .. jadå är bara ltie småförkyld.. klart jaska me på lördag ialf!

2008-04-21 @ 19:18:41
URL: http://thelifeofelin.blogg.se
Postat av: Emilie

Vår Elvirahelg är förstörd! Oma och Opa är här och de vill ta mig till klassfest i Karlskrona. Dessutom måste jag (tydligen) byta däck på bilen (men vad vet lagen)... Klarar du dig i en vecka till? Sedan kan vi prata om de där rösterna som säger att vi ska dö, jag är ledsen att behöva säga det, men de talar med mig också... NATTSAMTAL & ÄVENTYR I PENNYBRIDGE!

2008-04-21 @ 19:42:49
URL: http://nordfleisch.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Vad skönt - ja, det låter som ett underbart sätt att spendera en weekend i Örebro på! FÄSCHT. Fest hemma i din gargantueska boning eller hos en annan med ett hem?

2008-04-21 @ 19:57:27
URL: http://nordfleisch.wordpress.com/
Postat av: mulin

Haha, men läskig tanke va. Snygg design, som vanligt btw!

2008-04-21 @ 20:06:11
URL: http://apoetry.blogg.se
Postat av: mulin

Precis, sitt stilla där du är och vänta på att en ny dag kommer med nya (och bättre) tankar!

Vill du ha fler läsare till din blogg?
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=apoetry

(Vet inte om det funkar dock..)

2008-04-21 @ 20:31:21
URL: http://apoetry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0