Dagen efter alla dagarna

I väntan på bättre tider och mer ork lägger jag upp en video från i torsdags. Jag riskerar att bli slagen av Emma för det men jag har för mig att hon faktiskt okejade att jag la ut den. Eller? Se och njut iallafall.


BEFORE ROCK'N'ROLL!

Nu ska jag på det igen. Solen skiner och idag slipper man strumpbyxor. Emma o co. kollar Promoe men jag är inget Svennebanan-fan så jag chillar lite. Ska snart upp till området dock sen blir det paaaaarty! Håll tummarna för mig ikväll.

PUSS


Oh Horatio

He had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true, oh I truely do.

Nykterist på festival? CHECK!

Frank leker med Pesetas, jag har fortfarande ont i magen men ska snart sova. Väldigt nöjd med dagen trots missöden. Har träffat snygga människor, blivit varm i kroppen och mått jävligt bra (trots allt) till Mando Diaos spelning, den femte i ordningen :)

Kommer på mig själv med att vara smått förälskad i hässleholmspojkar man inte borde vara förälskad i men så kan det ju bli ibland.

Luktar illa men det tar vi hand om i morgon. Gonatt mina fina!

Fjasko

Har legat hemma och kräkt mig igenom Frida Hyvönen, Joel Alme och Markus Krunegård. Är jävligt förbannad på mig själv. Min mage är tommare än tommast så jag tänkte satsa på pizza och cola innan Mando Diao äntrar 21:30. John ME har ställt in på grund av sjukdom så det dilemmat slipper vi. Sedan blir det Tiger Lou och Lazee med ikväll.

Igår såg vi Deportees och Anna Maria Espinosa.


Undrar mest hur Majas ben har fått den formen...

EJ OKEY



mår som man bör efter en box

Korg Kaossilator


we go waaaay back

Efter 2h 20min i kön för att få våra armband stinker man verkligen rök och skit. Det är som att man varit ute och dansat hela natten. Hatar den stanken, men nu får den sitta i kläderna tills det är över. Själv ska jag duscha och kasta mig i säng. Är helt sluuuuuut!

 
2007 & 2008.

Är trogen besökare sedan starten 2003. Då kostade det 180 kronor för två dagar och The Ark backades upp av dragplåstret Joddla med Siv. Hahaha. Fint.

Gris

GRATTIS TILL MIG!! Tack alla för era fina gratulationer, det värmer!



Nu blir det käk för min del, sedan ska jag och Emma lösa ut våra Siestaarmband och så blir det paaaaartyyy.

Ps. Har fått ett sängbord (för längesen), en tavla, presentkort på klippning och en... tamtadaaaaam... KAOSSILATOR!

Higher and higher

Jag kan definitivt inte ligga på latsidan när det kommet till party för jag har tre par klackar beställda som måste invigas snarast! Siesta är självklart uteslutet då det blir Converse för hela slanten, men sen jävlar :)

Roligast är att i senaste mailet från Nelly.com står det
"Hej Petra Evylyne Cecilia!"
Som om det inte räcker med Petra.

Nu ska jag pussa Frank som sover på min röda lurviga matta. Sen titta vidare på Melrose Place. Sen sova för imorron blir det jobb 11-19:30! PUSS

Circus!

Har köpt biljetter till Britney Spears i Köpenhamn den 11 juli nu! Åh nu är det ju verkligen på riktigt! Wohoooooo!


Internpost

Såhär kan det låta när vi på Posten bytar arbetsuppgifter:

Jag: Emelie, du är Ågren imorron. Jag är du.
Sandra: Är jag jag?
Jag: Ja du är du.

---

Jag: Hälsa Ågren att han är Benny imorron!

Men!

Mando Diao och John ME samtidigt.
Anna Ternheim och Parken samtidigt.

Vad tänker Siestacrewet med där då?

Änglar & Demoner - vilket skämt!

Alltså... Okej att filmer och böcker brukar vara olika varandra, men det här är ju löjligt! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Leonardo Vetra (Vittorias far) existerar inte i filmen. Maximilan Kohler (chef för CERN) finns inte heller. Rocher och Olivetti har ombytta roller i filmen och tusen saker utesluts. Och varför i hela världen heter camerlengon Patrick i filmen?! Han heter ju för bövelen Carlo!

Har man inte läst boken är filmen säkert bra men... mitt tips - läs boken! Den var riktigt spännande! Filmen - not so good...

Jaja, man kan inte få allt här i världen.

Fast Ewan McGregor är ju sexig.

Movienight

Vaknade upp som ur koma och höll på att bländas. Solen skiner alldeles för mycket för att man ska kunna ta en eftermiddagslur på soffan under ett duntäcke. Shit alltså, hela jag kokar! Men nu känner jag igen mig själv, Petra som sover mycket. Fint.

Ska strax hem till m&p för middag (dom älskar att ha mig och Henrik där på helgerna, därför är jag där mycket) och sedan ska Carro och jag se Änglar & Demoner. Hoppas den är bra och att jag inte stör mig på för mycket. Tydligen är hela Vatikanstaten animerad på filmen för det är förbjudet att filma i Vatikanen. Hmm... Henrik sa den va kass och vi brukar ha ganska så samma åsikt.

Förutom att han inte gillar Låt den rätte komma in (boken) men älskar Män som hatar kvinnor.

Och han gillar inte Eternal sunshine of the spotless mind.

Eller Garden State.

Men, vi är ganska lika ändå!

Favvis

Inatt drömde jag att jag träffade Kate Winslet! Hon var alldeles fantastisk! Rolig, trevlig, vacker. Åååhh. Kate. Plus är att jag i drömmen pratade perfekt brittisk engelska.


Gonatt

Sladden till min internetdosa består i princip bara av tejp. Ännu en gång kommer jag hem till en söndertuggad sladd. Ändå älskar jag Frank.

Klickat hem ett par skor från Nelly och ett par från Topshop. Sistnämnda hade Emelie på sig ikväll och dom var gudomliga! Så klick klick, snart kommer dom till mig med, fast en färgstark kulör :)

Nu ska jag sova! Kan behövas. Night!

terapi

Carro har varit här och vi har ventilerat våra problem och ickeproblem för varandra. Det är alltid skönt att göra, men jag är fortfarande inte klokare. Vore lättare om man inte blev klickad när man ringde.

Har käkat hos mamma o pappa, stekt fläsk med potatis och löksås. Min mage börjar göra uppror nu, som alltid efter den matätten + dagen efter. Men det är det värt.

Frank har sovit sjukt mycket idag. Nu ligger han bredvid mig och jag kan inte sluta stirra på denna vackra varelse! Han är fantastisk, min bebis.

Nu ska jag ta ett ryck och byta om innan kvällen. Först Ignaberga sen Tyringe. Blir en nyktert bilkörande Petra ikväll. Med hatt!


i do take it too serious

I always tell the girls to never take it seriously.
If you never take it seriously, you never get hurt
and if you never get hurt you always have fun.


/Penny Lane, Almost Famous

Trippelsked efter GRAND.

Jag dör lite. Mitt huvud är proppfullt av gårdagens händelser och jag blir inte klok på någonting! Jag vet att jag kommer krossa mitt eget hjärta om jag kastar mig in i något. Men är det inte värt det?

Gårdagen var helt sjuk iallafall. Började med att jobba nio timmar, lagom jobbigt efter sjukledigheten. Sedan var det raka vägen hem (okej, stannade hos m&p och åt, körde till Kvantum och Systemet först) för att städa, diska och duscha innan Emilie klev in i hallen klockan 19. FIIIIIIIINT!! Min pärla is back!

Vi korkade upp vin och skumpa och spelade Brittan och Put your sexy hands back for Detroit (+ pour le fille!) hela kvällen och det var så fint! Emma och Stina joinade oss vid halv elva och strax efter tolv drog vi in till Kristianstad. Absolute Dance 10 i bilen och så blir allt kalas.

Gick in på Grand och skakade rumpa med en och annan man. Haha. Och ja, sen blev ju allt bara skit konstigt. Som alltid i Kristianstad. Det hör till, som Emilie sa. Det slutade iallafall med en trippelsked fram tills första tåget gick hem i morse. Fint.

Var vaken 25 timmar, har nu sovit 4½.


PAAAAARTY!!

Nu är det ELECTRIC POWER för fulla muggar!  Skivan är till och med nerpackad för extra party på GRAND! Ja alltså, ibland är jag för bra för att vara sann. VET!!




PUUUUUUUUUUUUUUSS





från sjuan??

Tillfrisknad.

Wow, idag har jag inte legat sängbunden! Allting har satt sig i min näsa nu, men i övrigt är jag pigg och glad! Okej, överdriver lite men är nästan helt okej.

Därför har jag varit ute på lite äventyr idag. Inget ansträngande men var bara så himla skönt att komma ifrån lägenheten! Suttit inspärrad här sen i söndags... Man blir ganska trött, även om jag älskar mitt hem.

Men som sagt, idag har jag sysselsatt mig med annat än Änglar & Demoner och Melrose Place (säsong 3). Känns skönt. Men nu är jag helt slut! Legat i soffan en tag o käkat mackor o kollat MP. Så inte släppt det helt :)

I morgon ska jag fixa till min lägenhet, här är ganska (läs jätte) stökigt, som vanligt. Fast mer än vanligt faktiskt. Annars blir det lugnt. På fredag ska jag äntligen träffa Emilie som är hemma från Paris!! Vi ska bege oss till Kristianstad och partaja! Så på tal om det:

NÅGON SOM VILL VARA FYLLETAXI PÅ FREDAG??



Night.

i love you too

ÄNTLIGEN! tur att någon säsongsavslutning ska va bra iallafall. tacka vet jag gossip girl.

är "sjukskriven" till fredag. så jävla sugigt. blir tyvärr inget lisse för mig på torsdag :(

HATE

BLÄÄÄÄ!

Fan fan fan fan fan! Har sovit jätte dåligt inatt av halsont, täppt näsa, hosta och feber. Kunde knappt resa mig upp när klockan ringde så det fick bli ett samtal till Linda och eftersom hon knappt kunde förstå min röst sa hon åt mig att stanna hemma. Så nu sitter jag här men spränghuvudvärk och miniögon för jag har bölat som en gris till Grey's Anatomy. Skrek rakt ut vid ett tillfälle med, sen fortsatte tjuten ett bra tag. Älskar när man blir så berörd.

Får vara hemma i morgon med :( det här suger verkligen. Hatar att sitta hemma och inte kunna göra någonting och bara se slantarna försvinna. Men har varit sjuk för mycket på sistone så måste verkligen stanna hemma och vila upp mig nu! Bli kvitt detta skitet.

Så nu stänger jag datorn och ägnar mig åt Änglar & demoner. Hej.

i'm sick and tired of always being sick and tired

Allt går så bra och man är så GO när man håller på med grejor hela dan. Idag har jag först milat, sedan käkat hos paranteserna, duschat, varit på dansmöte och ätit en omgång till på Infinity.

Nu är jag jävligt slut, framför allt i benen. Min sjukdom gör sig påmind och jag ska krypa ner i sängen innan jag faller ihop död. Sista Grey's får vänta till imorron.

På torsdag blir det impulstur till Liseberg!!

01:39:00

Eftersom jag inte vann presentchecken på 5000:- blir det ingen resa till Norge. Synd.

Kom i mål på 1h 39 min. Är väldigt nöjd att komma i mål över huvud taget. Men det gick förvånansvärt lätt ändå. Kanske man borde ta den rundan en gång i veckan eller så? Nu när dansen har uppehåll. WHO'S WITH ME?!

Ska få grill-lunch hos m&p och ikväll ska vi till Infinity med dansen. Najs.

fantasi är bra

Jag åker till Norge idag och möter upp min älskling på flygplatsen kl 23. Ska bli så roligt! Vet inte när jag är tillbaka.

Men först ska jag gå Tjejmilen. Yes!

told you so!

Ja nu väntar lyckliga dagar för Alexander Rybak. Han vann inte bara ESC utan även mitt hjärta (igen). Blir bröllop i sommar, ni är alla bjudna! Puss!

NORGE VINNER IKVÄLL!


my so called life

Så har man sett säsongens sista Lost oxå. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, det var mest bara överdrivet och konstigt, ungefär som hela säsong två. Nu ska jag bara leta reda på sista Grey's med.

Ps. Sjuk.

craving!

Äckligt sugen på glass och maränger...

brrr, sa kasper när han såg en naken häst

Danslönen har trillat in på kontot idag, något som gör mig väldigt sugen på drinkar och dans, men jag ska ta det lugnt ikväll för jag börjar känna mig småsjuk igen... När ska man friskna till på riktigt? Just nu sitter jag o skakar under en filt, hej feber. Blöööö.

Funderar även på varför Chuck och Nate åker buss i första avsnittet av Gossip Girl.

and the winner is... ÅÅHH NEEEJ...

Känner att jag har varit helt borta från omvärlden ett tag nu, men det har varit rätt skönt. Jag har varit ledig måndag och tisdag (rättare sagt arbetslös) så då chillade jag mest, hjälpte mamma med lite saker, promenerade med Euro och tittade på serier. Jag har tusen saker jag önskar jag hunnit med men det får bli nån annan gång.

Har precis sett finalen av ANTM cycle 12 och självklart vann som vanligt inte min favorit. Fattar inte, det slår ALDRIG fel!

Är väldigt partysugen men måste ta det lugnt på lördag eftersom jag ska gå Tjejmilen på söndag! Men imorron, hörrni. Festa då?

depp!

Är så himla trött på allting.
Mår dåligt.
Orkar inte.
Vill inte.
Så, godnatt, alla 14 som läser.
Sov gott.


Fönstershoppa, hemifrån

När jag inte har någonting att göra tittar jag lägenheter på hemnet och blocket. Sen kör jag en skosökning på tradera. Och så kommer jag på att Ikeas hemsida är ganska kul. Men hade inte en ny dator varit på sin plats? och så är man inne på netonnet.

Jaja, jag beställer ju faktiskt ingenting.

Tittar bara...

Dubbelfotad

Har kommit på en knäpp sak.

När jag ska ta på mig strumpor börjar jag alltid med höger fot. När jag tar på mig skor blir det vänster... Undrar varför?!

RR

När slutade det visas bra filmer på söndagskvällar? Vad jag minns så satt jag klistrad när jag var yngre. Ofta framför fyran, och så brukade jag somna i nyhetspausen.

Idag har jag fått roa mig själv med Revolutionary Road. Roa är dock fel ord då det var en väldigt låg film. Visst gör Kate Winslet och Leonardo DiCaprio (aka Kate och Jack) ett fantastiskt jobb men filmen föll mig inte i smaken. Tråkigt men sant.

Eftersom jag plöjt igenom hur mycket serier som helst på sistone känner jag mig lite rastlös nu och vet inte vad jag ska göra. Ner och hämta tvätt om ett tag. Borde kanske fixa med min nygamla tv-hylla sålänge? Tagit hit ännu mer saker från m&p. Behöver en större lägenhet! NU.

bild från repet



Bild nsk.se

jomenvisst!

Självklart såg jag fram emot dansen igår trots dagen innan. Men det kändes inte som showdag. Det kändes som ännu en övning. Det gick för det mesta bra iallafall, när jag inte sparkade Linnéa i huvudet! AH, jag gjorde det på första dansen i första showen, så när vi började andra showen var det de enda jag hade i huvudet så jag gjorde en massa fel bara för det!

Meeeen all and all var det lyckat, måste jag säga. Publiken stod upp och jag fick fina ord från fina människor. TACK!

It is all worth it now.

i'm so bored i could die

För första gången i mitt liv ser jag inte fram emot morgondagen och vad den har att bjuda på. Jag vill bara att dagen ska vara förbi och allt ska vara över. Jag känner just nu för att aldrig dansa mer i hela mitt liv, att aldrig lära ut, att aldrig göra någonting annat än att ligga på min soffa.

Jag hoppas att allt detta kommer kännas annorlunda i morgon.

Men just nu kan allt och alla (nästan) som har med dansen att göra DRA ÅT HELVETE!!!

when the bad me is in charge

Kände att jag var tvungen att ta bort föregående inlägg.

pissväder

Idag har jag jobbat, och ska snart iväg o jobba igen. 8-19:30 med två timmars paus. Riktigt pissigt väder har det varit men nu verkar det spricka upp.

Hunnit med två 90210 och en pizza. Najs!

L8er sk8er

gonatt!


ledig

Inte lika sur idag men är inte glad över tugg- och rivmärkena Frank lämnat på mina nya partyheels.

Ledig idag, hade tänkt göra en himla massa (handla, beställa blommor, lämna in cykeln) men det regnar så jag väntar med det. Ikväll blir det dans i kulturhuset, allt börjar närma sig!

Nu: Gossip Girl!

---

Filmen var bra men jag är jävligt arg.
Så jävla arg.
Skulle kunna döda Frank.

PUNKT.

Duvincidenten

Igår körde Emmy nästan på en duva efter vår spännande jakt på snyggingen. Helt SJUKT att Emma fick syn på honom på så långt håll! Haha, så mycket har jag verkligen inte skrattat på riktigt länge! Bra avslut på en skitdag på T4.

Ikväll ska jag, mamma o Henrik se Män som hatar kvinnor. Bättre sent än aldrig.

MY BABY IS BACK!

Och då menar jag inte Maja som är tillbaka från Prag, vilket visserligen är bra det med, utan nu menar jag THE LOVE OF MY LIFE som jag inte sett skymten av sedan innan jul! Shit vilket skutt mitt hjärta tog när jag såg honom. Fantastico!

Ps. Drömma är gratis.

-Magarri! -Hey there little fella!

En liten kort uppis om igår då.

Mycket folk, trevligt folk, blandat folk. God mat, god dryck. Uppskattad musik (YES!) dock lite krångel med anläggningen... Trots att kvällen verkligen blev lyckad blir det ju såklart aldrig som man tänkt sig och jag nådde en väldigt låg punkt när jag kom hem. Antar att det var alkoholen som gjorde det.

Nu måste jag duscha, sedan ska jag ta min upprörda mage till T4 och dansa. Jippi.

PANG!

Nu smäller det! Jag är ready set go, ska bara dra på mig klänningen och strumpbyxorna! Får göra det i sista stund, annars kommer det katthår på allt...

LATER SKATER!

May 2nd

Nu är mitt musikprojekt klart och jag tror vi klarar oss på FEMTON TIMMARS musik, tror inte ni?

På agendan idag har jag städning (jajajajajajajajaja), tvättning, en runda på stan och sen FEST! Äntligen är det den 2 maj! Dagen som har varit så långt borta så länge. Den är här! Hoppas den lever upp till sitt rykte. Haha.


i guess OK is a little too little, good doesn't suit it, and very good is to go over the top.

Men filmen var helt okej, bra och lite till. Vet inte. Har svårt för att sätta ord på filmer som egentligen inte väcker några känslor utan som bara är sköna att titta på. Med sexiga män (Hugh Jackman) och mycket action. Det är egentligen allt som behövs ibland. Och så lite spänning och lite humor.



Vi tog den tidiga föreställningen och det var skönt. Nu är man hemma och har hela kvällen framför sig. Vad göra? Städa klart kanske, sova kanske, läsa Änglar och demoner kanske? Blev sugen på att göra ett femtionde försök när jag såg trailern till filmen. Boken har jag aldrig klarat mig igenom. Men nu kanske? Da Vinci koden var ju bra...

Vi får väl se, kanske blir det en rulle till.

do the dishes

Behöver jag säga att jag inte fullfölje min städning? Har bara diskat och gjort snyggt i köket. Ingen orkar allt. Har även försökt få styr på min rosa peruk, men det går inte så bra... Vill inte se ur såhär i morgon. Men blir det inte bra får jag förbli blond. Då blir det nog rosa klänningen. Annars vita kjolen. Får se, får se. Många timmar kvar, många chanser att ångra sig.

Såhär illa var det inte idag iallafall...

1 maj

Är det någon som egentligen har förstått att det redan är maj? Inte jag iallafall, tiden går så himla fort!

Idag har jag gått demonstrationståget i stan tillsammans med min familj. Det är socialdemokraterna som står för det och att visa sitt ansikte då och då är ju bra. Dessutom fick man (köpa) grillad korv.

Ett avsnitt Lost och Grey's Anatomy har jag även hunnit med och till det sistnämnda grät jag såklart, men det är bara fint.

Nu ska jag ta tag i disk, dammsugning och badrumsstäd! (självklart har jag inte diskat på hela veckan, aja baja)

Ikväll blir det bio med Henrik och Finn. X-men origins - Wolverine.

RSS 2.0