Bara för att alla andra gör det

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog hand om en övergiven kise och blev mamma. Kattmamma alltså.

Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år?
Hade inga, tänker inte ha några.

Vilka länder besökte du?
Sverige. Endast.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Det enda jag vill nu är att det ska fortsätta som det är, med jobb och allt, men så lär det nog inte bli. Men annars är jag nöjd!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid minnas, och varför?
Den 5 mars, då min bästa väns pappa hastigt gick bort.

Vad var din största framgång 2008?
Att jag skaffade jobb och lägenhet och stabilitet i mitt liv.

Största misstaget?
Ångrar ingenting.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Trillade rakt igenom altanen på Siesta, men annars är det lugnt! Haha.

Bästa köpet?
Filmer. TV. Och Frank, fast honom fick jag gratis :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Elektronikprylar, mat och nöje.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Att flytta tillbaka till mina nära och kära i Hässleholm har förändrat mitt liv på ett halvår. Är mycket lyckligare här.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
Det rör inte hjärtat med Vapnet.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, definitivt!

Vad önskar du att du gjort mer?
Raggat. Hahahaha...

Vad önskar du att du gjort mindre?
Festat kanske?

Hur tillbringade du julen?
Jag var med min familj och några vänner hemma på Floragatan. Vi åt gott och hade det jätte fint.

Favoritprogram på TV?
Laddar ju ner, men 90210 tog mig med storm och överraskade verkligen! Annars - Gossip Girl!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag är hatfri.

Bästa boken du läste i år?
Kan ha varit Den skarpa eggen av Philip Pullman.

Största musikaliska upptäckten?
Vapnet.

Något du önskade dig och fick?
Ja. Lägenhet och jobb.

Något du önskade dig men inte fick?
Drömvinsten på Lotto?

Årets bästa film?
AUSTRALIA, INTO THE WILD, PS I LOVE YOU och SEX AND THE CITY.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Hur många år fyllde du?
Fyllde 20 så jag gick på Systemet. Annars träffade jag Izza och var nere på Siestaområdet.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut, man ska aldrig vara nöjd.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Väldigt slapp men har skärpt till mig och börjat använda mer figurnära kläder. Gillar't.

Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, Euro, Frank, Pesetas. Solen. SiESTA. Emilie och Way Out West.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Gael Garcia Bernal. Och Chuck Bass.

Vem saknade du?
Många.

Citera en sångtext som summerar ditt år:
What have I done to fall so hard for you?

Music in my ears

Hahahaha. ÅH! Jag älskar låtar som har sisådär tio minuters tystnad innan dom börjar igen. Trodde spellistan var slut men orkade inte stänga av maskineriet, så helt plötsligt börjar Paolo Nutini sjunga för mig igen! Underbart.

Nu ska jag köra och hämta mat.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!

Den som väntar på nåt gott...

Nämen titta, nu syns allt!

Nothing to do

Tycker det är ganska festligt när det står att man har publicerat ett inlägg men det syns inte på bloggen. För ett par timmar sen skrev jag iallafall att jag skulle till Elgiganten och kolla. Är ute efter en ny dator och har hittat en på internet (men som av någon anledning inte gick att köpa där) och skulle kolla på den. När jag kommer dit har dom dock endast fem stycken olika laptops, alla stora. Hur kan en av Sveriges största elektronikkedjor endast ha fem stycken laptops hemma?!

Sen tänkte jag gå in på Maxi och köpa Gossip Girl, men där va så mycket folk så jag orkade inte.

Så nu har jag ingenting att göra utav min dag. Deeepreeeessiiiiing.

Maybe, maybe not

Nu drar jag till Elgiganten. Kan sluta livsfarligt.

Plus, för en gångs skull

Jag gjorde precis någonting farligt. Jag gick in på internetbanken för att kolla hur mycket pengar jag har på kontot. Inte bra gjort Petra. Jag vet inte riktigt hur jag har lyckats, men för första gången jag har flera tusen kvar efter hyra och räkningar är betalda! Jag som brukar fasta veckan innan lönen. (Fast om jag känner mig själv rätt lär det inte bli annorlunda denna månaden.) Jag har till och med shoppat, druckit drinkar och varit på bio. För ett par tusen. Jag är glad, men samtidigt rädd. Jag vet hur spontan jag kan bli och just nu behöver jag inte klicka hem den där digitala systemkameran jag sitter och tittar på. Men vad ska stoppa mig? VEM ska stoppa mig?

Last day at work this year

Idag är Frank allt annat än snäll. Är det konstigt att man vill skjuta sin katt ibland? Men som Emelie sa på jobbet, jag har ändå väldigt mycket glädje av honom.

I morgon blir jag hemma. Jag ska äta mat med min familj och sedan ska jag se någon mysig rulle och bara vara. Dom flesta jag pratat med har sagt "VAD SKÖNT!" och ja, det ska bli väldigt skönt. Speciellt eftersom min två veckor långa förkylning inte släppt det minsta ännu. Men hade självklart velat skåla in året med vänner oxå, men det kommer fler år.

Har invigt min mixer! Gjorde en alldeles fantastisk smoothie när jag kom hem från jobbet! (Vaniljyoggi, jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär.) Nästa projekt bli nog milkshake :) Me like.

Vill göra något med mitt hår! Men VAAAAD?!


A not so very bad Monday

Jag har fått ett erbjudande om att vara fyllechaufför på nyårsafton - för en fet summa pengar. Som det ser ut nu blir jag ändå nykter så för mig låter det helt OK. Ska ju höra med m&p om bil med.

Frank är supertoppad och när vi lekte med hans favvisleksak "vanten" råkade han riva mig extremt djupt på fyra ställen. Två på handleden (suicidewarning!) och två på handen. Det har blödigt (öh. heter?) i en timme.

Och ändå klippte jag hans klor igår!!

För att bli lite peppad tittade jag nyss på trailern till Australia. Jag föredrar att inte göra det innan jag ser en film (så gott det går att undvika) jag verkligen vill se. Likadant med att läsa på baksidan av filmer. Allting avslöjas. Trailern jag tittade på hade nog fått mig att inte vilja se filmen. OCH DET VORE SYND! Den var så himla vacker. Vill se den igen!

Nu har Frank somnat i mitt knä. Vid sådana här tillfälle är han världens bästa.

I love you 'till the end

Hm. En spark i baken var kanske vad som behövdes? But I wouldn't count on it.

Igår träffade jag min fabulösa partner in crime; Emilie. Vi drack svingoda drinkar på Cats och sedan entrade vi biosalongen för en dubbel dubbel popcorn och Australia. Thank God att jag var näsduksutrustad för vi grät som små barn. Det var en alldeles fantastisk film som jag vill se om och om igen!

En annan film som Emilie håller gisslan i Löderup är Ps I love you och i skrivande stund är jag grymt sugen på att gråta ännu mer och lyssna på 'I love you 'till the end'. Men jag får hålla mig tills jag får tillbaka den.

I morse åkte Emilie till Tyskland för att fira nyår och själv funderar jag på vad jag ska göra åt mitt nyår. Ifall det är som dom säger, att så man spenderar nyår är så man kommer spendera resten av året, så vet jag inte om jag är särskilt sugen på att sitta hemma med Frank. Men är jag mer sugen på att stå i Helsingborg klockan tolv och ännu en gång inte ha någon att kyssa?

Det är ganska deprimerande och väldigt upprepande i mitt liv.

Dilemma dilemma.

Skulle man inte slippa sånt här efter 20?

Alltså denna ÅNGEST!

Varje gång samma visa. You know the deal. Ska aldrig mer ha min mobil med mig när jag festar. Blir ju bara katastrof ändå. Eller vad vet jag, min utkorg är som vanlig tom eftersom jag tänker att jag ändå minns vad jag skrivit. Men ja, nu har jag fått kontakt iallafall.

Eller den här:
Jag: Hej!
Han: HEEEJ!
Jag: Minns du mig?
Han: Ja det är klart! Ida va?
Jag: Eh. Nej.

Men ja. Sen har man ju Facebook på gott och ont.

Just nu vill jag aldrig mer festa. Folk har börjat med smällare och raketer och varje gång rycker Frank till och kan inte lugna sig på ett tag. Vet inte om jag är redo att lämna honom på nyår. Ensam för första gången + allt smällande. Han är ju ändå min lilla bebis...

Vi får se hur det blir.

Skit kan man kalla det

Sämsta, tråkigaste, och mest värdelösa Björket jag någonsin varit med om! Just nu känner jag för att aldrig gå dit mer men o andra sidan har min klänning pajat, mina strupbyxor pajat, min drink varit äcklig och mitt inträde bortkastat  så närmre 1000 spänn är bara borta. SÅ MENINGSLÖST.

Adjö

En väldigt god jul

En av dom bästa julaftnarna på länge. Fina presenter (knivställ, mixer och SATC-boxen!) och fint umgänge (familj, faster, Ingrid och Johan). Och kanske bäst av allt: ingen äcklig julmat! Jag avskyr julmat och har röstat nej tack i flera år och äntligen så fick jag som jag ville. Istället festade vi på kalkon. Sooo delicious!

Laddade även upp med en öl inför ikväll och OH BOY vad jag är på G! Okej, inte riktigt ännu, men det kommer! iPod laddad, kamera laddad, kläder done and done! Hoppas det blir bra nu bara...

Här är min fis:


And when I'm about to hit rock bottom you show up with a smile on your face and says Hi, I still love you, I do

Haha, så dumt av mig. Vi älskar ju varandra.

Idag har Posten varit fyllt utav choklad och jag börjar känna av det där alla snackar om - att man äter extra mycket när det är jul. Själv vill jag försöka hålla dom extra kilona borta men det är inte så lätt när Paradis och Aladdin ligger framför en och frestas.

Jag har slutat nu och har ledigt tom. måndag. Hur mitt liv kommer se ut sedan vet jag inte. Det kommer nog bli några strötimmar på Posten men efter nyår ska jag ge mig ut på jobbjakt. Känner mig mer positiv till det nu än innan.

I morgon är det julafton, någon som har fattat det än? Inte jag iallafall. Bara en bit kvar i chokladkalendern. Lustigt, det där. Att det kan gå så fort. Och hur man ändras med åren. När man var liten var man SÅ nyfiken på allt, nu vet jag i princip vad jag kommer få. Men ska bli mysigt, såklart. Hoppas min faster kommer och firar med oss oxå :)

På torsdag är det FEST för hela slanten. Jag har laddat upp med nya plagg och en kyl fyld med alkohol. Blir förfest hos Natalie och Robban i deras nya lya och sedan gissar jag att vi drar hit en sväng (efter vi betalat inträde klockan 22). Kommer förhoppningsvis bli en bra och galen kväll!

Uppdatering från djungeln: Pesetas och jag har firat ett år, Frank har lärt sig hoppa upp på köksbänken och idag har jag inte förlorat blod (ännu). Brukar annars börja blöda x antal ggr per dag pga. vilden F.

Ohja, nya skor har jag fått (rosa Reebok) och nya filmer (Till sista andetaget, I could never be your woman, ET, Gilbert Grape, What happens in Vegas + Den där Mary och Moulin Rouge). Var ett tag sen jag fyllde på hyllan så tyckte det var dags!

Städade mina garderober i två timmar igår och nu tänkte jag damma och dammsuga så här är fint i jul! Lång update, hoppas ni orkade läsa. GOD JUL!

Borta med vinden

Nej, det jag tänkte skriva försvann helt nyss när jag öppnade locket på min laptop. Hur går det där till egentligen? Vad är det som gör att en tanke man nyss haft helt plötsligt försvinner?


Holabandola

Har haft fullt upp!

Igår efter jobbet svirade jag om till lacktights och tisha, hämtade upp Emma och sedan drog vi till Vankiva. Där var det fest, med mestadels 90:or. Lammkött, men jag var ju nykter pga körning. Trevligt hade vi iallafall!

Frank var ett pain in the ass inatt eftersom jag knappt såg skymten av honom igår så jag har sovit jättedåligt, tills jag kom hem till m&p idag och sov i två timmar.

Pappa och jag köpte gran först! En liten vanlig gran som doftar gott. Synd att Kungsgranar inte doftar, för dom är finare, men jag vill ha doften och på Floragatan är det jag som bestämmer :)

I morgon ska jag och mamma klä den till julmusik. Mysigt!

Nu ska jag tvätta, sen blir det nog SATC hela kvällen. Och så ska jag slå in ett par julklappar om jag hittar pappret jag köpte för ett tag sen... Hmm...

Vad gör ni ikväll?


Hej alla fisiga fisar

Har egentligen absolut ingenting att skriva om, eller kanske ändå en hel del, men jag sitter obekvämt på mitt golv så jag orkar bara inte.

Vill ha nya skor och nya serieboxar. (Svarta Reebok och Gossip Girl s1, Grey's Anatomy s4 + SATC) Eftersom min lön från dansen (futtig men ändock) har kommit så ska jag nog inhandla lite julklappar till mig själv innan jobbet i morgon :)

Förresten, hur spännande är julen nu för tiden? Jag vet redan vad jag kommer få av m&p och Henrik, så vad ska man nu vara nyfiken över när man på lillejul lägger sina klappar under granen och tittar och klämmer på dom som redan är där?

På fredag är jag bjuden på fest som verkar kul, men jag måste hålla mig nykter och komma hem i vettig tid eftersom jag ska jobba på lördag (och söndag) och så måste jag nog köra bil för att ta mig hem. Men jag ska nog dit iallafall o kolla läget :)

Sen undrar jag två saker! Varför är det ingen kvinna på Posten som kan byta toarulle i hållaren när den gamla är slut? Det är ALLTID jag som bytar. Fattar inte vad som är så svårt med det? Och, nästa fråga: Varför använder inte folk julkortspåsarna de fått i lådan när de ska skicka julkort? ALLA har fått dom. Tror knappt en tredjedel använder dom... Någon som kan säga mig VARFÖR?

Det var allt från surkärringen. Gonatt!

Pläder

PS. DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS KL 21 IGÅR!!

Hur kan ett litet ord få mig att känna så många känslor? Jag skrattar, gråter, längtar, saknar och drömmer. Ett ord, så mycket. Så löjligt.

För övrigt är det pest att jobba på Posten under julen men med trevliga kollegor (jag älskar mina!) så funkar det :) Men har sjukt ont i rygg och axlar! Så det är inte så bra...

Annars så är det numera ett gigantiskt hål i min rislampa. Ja, kattjävel. Jag hade gärna dränkt honom den sekunden alltså. Istället blev det ett rejält tag i nackskinnet och instängning i köket. Det var ett bra tag sen nu, nästan två timmar, och min hand blöder fortfarande.

Ska gå och lägga mig så jag inte ger mig ut i mörkret för att köpa igelkottar (det godaste godiset!).

4.7 på richterskalan

Så har man vaknat av ett jordskalv.

Höll på att kissa på mig av skräck när jag låg och gungade i sängen och hörde mullrandet utanför. Ett jordskalv, i Hässleholm?! Javisst. Det var en rätt spännande upplevelse såhär i efterhand iallafall.

Kände ni det?

Såatteeh

Okej, såhär är det för er som inte hänger med: finanskris och lågkonjunktur.

Behöver jag förklara vidare så kan ni ringa mig.

Emilie, du får ett långt mail i dagarna, promise!

Hallå alla små freaks!

Själv är jag ett 90210-freak. Har sett hela säsong ett med en sovande Frank i knät och skrattat och hållt tummarna om vartannat. Enligt imdb har säsongen fler avsnitt men det har inte kommit något på skitlänge? Någon som har koll?

Idag har min fina familj varit här på adventsfika. Mysigt. Sedan blev det mat hos m&p och efter det åkte jag hem till Henrik för att låna hans Wii som han själv aldrig använder. Spelade lite tennis men när jag blev svettig (!!!) bytade jag plats till soffan och serier.

I morgon börjar jag inte förrän elva, perfekt en måndag.

Ja annars då? Jo, jag kanske blir arbetslös efter nyår, måste flytta hem, måste göra mig av med Frank mm. Livet är fantastiskt! Nä, jag mår faktiskt rätt jävla uselt just nu. Även om jag säger att allt är toppen är det inte det. Det är jävligt jävligt dåligt.

Bra Petra!

När jag kom hem från m&p tog jag tag i mitt liv och började röja. Tvätt åkte in i maskinen, disken försvann, dammsugaren gjorde snyggt och jag lagade matportioner inför veckan. Duktigt värre!

Så nu belönar jag mig med att äntligen ta tag i 90210. Sett de två första avsnitten och jag ÄLSKAR det. Många sexiga killar att titta på såhär i torktider. Höhö...

Seg

Usch vilken oproduktiv dag. Känns inte helt okej när här ser ut som ett bombnedslag.

Gick inte upp förrän halv elva vilket var jäkligt skönt. Åt frukost och tittade på Britneydokumentären. Jag gillar henne, hon är cool, men kanske lite galen men jag antar att det kommer med jobbet.

Sedan har jag och Frank legat på soffan och vilat och ja, nu tänkte jag ta mig i kragen och gå och duscha. Familjemiddag klockan 15. Oooorkaaaar inteeeeee.

Ikväll då?


DSM

NEJ! NEJ! NEJ!! VAD JOBBIGT!!! Dirty Sexy Money slutade på det mest irriterande och spännande sättet jag någonsin varit med om i en series historia!! ÅÅÅHH ALDRIG NÅGONSIN HAR DENNA FRUSTRATIONEN ÖVERVUNNIT ALLA ANDRA SINNEN! Vad ska jag göra?? Jag dör av nyfikenhet!!!

Agyness o jag, Agyness o jag

 


Jobb, jobb och jobb! Hon får aldrig sin klänning klar.

Jag vet inte om jag har skrivit det, men jag skulle få två lediga dagar denna veckan, idag och i morgon. Tror ni det hände? Nänänä. Idag fick jag jobba (skrev jag igår) och idag ringde dom och frågade om jag kunde va ODR-förstärkning i morgon (dela ut reklam). Det rör sig bara om ett par timmar, men ändå. Blir rättså less.

Nu tänkte jag låta Hidden Palms (minns du det Angelina?) underhålla mig och popcorn ska fylla min mage.

I love you Chuck Bass, and Gossip Girl of course

FAN VAD SPÄNNANDE GOSSIP GIRL ÄR!!
Och Chuck är (om möjligt) ännu snyggare än vanligt när han är full, hatisk och ledsen. Jag säger som jag alltid har sagt: Jag älskar Chuck Bass.



I morgon ska jag bara jobba 15:20 - 19. Det ska bli skönt! Så innan dess ska jag simma, handla och städa. Nu blir det bädden och min sista bästa bok (Georgia Nicolsons dagbok nr... öhh... nio) som jag läser för hundrafemtielfte gången. När jag läst ut den blir det Monster. Ni vet den där om den kvinnliga seriemördaren som även finns som film där Charlize Theron spelar huvudrollen. Svinbra iallafall. Filmen alltså, boken har jag inte läst än.

Ps. Såg The Notebook för åttionde gången igår och grät á la Ps. I love you för första gången. Fattar inte varför. Var nog känslig igår. Hmm... Men fin är den iallafall!

I'm still alive

Igår bet Frank sönder sladden till min internetdosa så därför kunde jag inte blogga igår. Nu har jag tejpat ihop den, verkligen bra!

Tänkte simma nu på morgonen men glömde bort det när jag ställde klockan igår :( Får se om jag får ledigt snart och kan simma då.

Idag är det iallafall jobb 11-19, som för det mesta. Skönt med sovmorgon men rätt tröttsamt oxå att inte va hemma förrän sju på kvällen.

Ps. Nio personer handlade för 5200 kronor! (Sexpartyt)

Litta bildor

Curlingproffset Pälsmösse-Petra


En liten outfitsbild


Hyllan jag köpte på IKEA, vantar på tork och en nyfiken kissekatt

Stressa stressa stressa

GAAAAAHH JAG LIGGER EN TIMME EFTER MITT PLANERINGSSCHEMA FÖR DAGEN!!!!


Men jag har fått upp både en helfigurspegel och en klädhängare iallafall!

Stressa stressa stressa

GAAAAAHH JAG LIGGER EN TIMME EFTER MITT PLANERINGSSCHEMA FÖR DAGEN!!!!


Men jag har fått upp både en helfigurspegel och en klädhängare iallafall!

Påfyllning av garderoben. Som om det behövs?

Kläder till ikväll inhandlade (iallafall ett par jeanstights, låter det inte spännande?) och alkohol likaså. Även en nyårsblåsa i storlek S (!!!!!!!!) (Helt otroligt!) fick följa med hem. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska plocka upp mig så jag kan handla lussebullsingredienser så Emilie och jag kan baka sen :)

Städning står på schemat men vem orkar? Inte jag iallafall.

SEXPARTY IKVÄLL! Sedan utgåååång!

Sådant som tar musten ur en

Min dag har sett ut såhär:

Vaknar av att Frank piper, släpper in honom i sovrummet, får en klo i läppen och börjar blöda.
Går upp och gör frukost, häller upp ett stort glas apelsinjuice och sätter på soffbordet.
Frank övar längdhoppning från soffan till bordet, landar på min tallrik (och macka) som glider och välter ut det stora, fulla glaset med juice som stänker över hela golvet.
Jag lägger mig och torkar i cirka femton minuter.
Häller upp ny juice men märker att den är slut. KUL.
Lockar fram Frank från under soffan där han gömt sig efter mitt vredesutbrott. Slaktar honom lite lätt. (Läs: lyfter honom i nackskinnet)
Det går en minut och sedan biter han tag i antennsladden och drar iväg med den.

KAN NÅGON SÄGA MIG VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ HONOM!?! (Förutom det uppenbara)

Klockan är inte ens halv elva och hittills har ungefär allt gått fel. Kanske borde man dö nu?

Pictures on the web

För er som är intresserade - nu ligger ALLA bilder från personalfesten på Facebook. Orkade inte klicka i varenda en så nu blev det ingen bortrensning heller. ENJOY!

Hallå alla busiga busungar!

Ute ligger snön vit och ganska djup. Är inte särskilt glad över detta då jag har ett jobb då jag vistas mycket utomhus men jag överlever förhoppningsvis. Frank lever loppan som vanligt, men jag tror jag ska köpa ett koppel till honom och se vad han tycker om snön. Just nu är jag väldigt arg för hittills ikväll (på en timme) har han: vält ner fruktskålen och all frukt, vält ner en ljuslykta, bitit på datorsladden och så har jag upptäckt att han nästan bitit sönder sladden till min rauter som är ute i hallen. FANTASTICO.

Jag har klädproblem. Vet INTE vad jag ska ha på mig på sexpartyt på lördag (ja, det är dags för sexparty igen. Det var så roligt hemma hos Sandra och eftersom jag har så många nymfo-kompisar tänkte jag att jag borde anordna ett för dom, så det ska jag - den sexte klockan sex är det sexparty!) och det börjar bli lite jobbigt... Har underdel men ingen överdel, fast jag vill gärna ha en sådan på mig. Får ta en sväng på stan i veckan (blir nog lördag förmiddag) och se om jag hittar något snittsigt.

Har dessutom kommit på varför min lugg är så ojämn. Trumvirvel. DEN TRILLAR AV! Ja, jag har blekt håret för mycket så luggen (som är längst och blivit färgad flest gånger) tar stryk och trillar sönder. Hurra! Fast det gör inte så mycket, var ju ändå inne på att ha kort lugg nu.

Frank gör väldigt mycket saker han inte får, och varje gång han gör något skriker jag "NEJ!" Nu har jag haft Mysteriet på Greveholm-maraton några dagar (sett hela kalendern för hundrasjuttioelfte gången) och kom nyss på mig själv med att låta exakt som mamma Astrid när hon håller på med sin självförsvartgrej, då hon skriker "NEJ!" Hihi, trés amusant.

Känner att mina inlägg blivit tråkiga, så här får ni ett par bilder som kanske livar upp:

Jag och Emma


Frank för längesen! Nu pekar hans ögon inte längre åt olika håll :)


Ombyte i köket inför utgång i Kristianstad


Färdig! Lilla Liesel med fladdermustatuering :)


Första festen med Frank i lyan. Någon spillde, alla torkade utom Emilie som bara står och tittar på. Kan skratta ungefär hur länge som helst åt denna bilden!


Lisaminen:


Nä, nu får det va nog. Kommer bara på att jag MÅSTE organisera mina bilder. Har alldeles för många, och det blir jobbigt att tänka på. Ska nog gå igenom garderoben inför lördag istället. Nighty!

Ett ointressant inlägg om hur mycket jag jobbar

Alltså, alla som är timanställda vet hur det är, man vill jobba så mycket som möjligt och man vill helst inte säga nej. Men idag sa jag nej. Och hon jag pratade med verkade bli sur! "NEHE?!" Som om jag inte fick säga nej. Frågan gällde om jag kunde jobba till 19 ikväll, vilket jag inte kunde utav väldigt många anledningar som jag tänkte dela med mig av.

1. Började jobba 8:00, vill inte jobba 11 timmar.
2. Hade ingen mat med mig, vill inte svälta.
3. Har bokat tvättid klockan 17.
4. Ska dansa 19:30, hade inga danskläder med mig.

Jag är inget supermänniska som klarar allt. Förra veckan sa min mage ifrån med genom att göra ont i fem dagar utan uppehåll. Men så jobbade jag oxå 10 timmar varje dag. Det är inte bra. Egentligen vill jag ta ledigt några dagar, men det blir aldrig så ändå, för så ringer dom och så jobbar jag. Hmm...

Har bara varit ledig under Way Out West sedan jag började den 11 juni. (Alltså två dagar, torsdag och fredag.)

Förutom när jag varit sjuk, vilket jag varit sammanlagt tre dagar.


En hårsmån från döden

Hej mina små fisar!

Just nu ligger Frank på min axel och sover. Då och då vaknar han och borrar in nosen i min mun. Jag tycker det är mysigt fast lite äckligt med katthångel. Men man tar vad man får! Haha.

Igår höll jag på att krocka. Var nog bara ett par decimeter ifrån. FAN VAD MITT HJÄRTA SLOG! Såhär var det: Jag kom körande på Stattenavägen, från bilprovningen, och kom till Bullerbyn och saktade in till 30. Där är en korsning och bilarna från sidorna har STOP. När man kommer från det håller jag kom ifrån har man dålig syn åt höger, men som tur är så har jag snabba reflexer, för där kom en kvinna körande i 60-70 km/h (på en 30-väg) och struntade helt i stoppet. Det är tur man övat på panikbromsning för jävlar vad jag tryckte plattan i botten! Som sagt var vi nog bara ett par decimeter från kollision så ni kan ju förstå paniken. IDIOTJÄVEL! Det roliga är att om vi krockat hade det varit bådas fel. Sådana människor borde inte få ha körkort!

Igår hade jag min dansdag och resten av tiden gjorde jag adventsfint. Här blev så fint att jag knappt ville åka och träna sista passet, men det är så roligt så det gjorde jag iallafall :)

RSS 2.0