Long time no see

Hallå mina trogna!

Har varit bissy, därför inte skrivit. Well, vill ni veta vad jag har gjort?
Igår jobbade jag 11-19. Sedan kom Izza och hämtade upp mig, så körde vi och handlade kinamat (kycklingspett med jordnötssås för min del), nötter och dipp + tillbehör. När vi placerat oss i min soffa och avlägsnat Frank från vår mat avnjöt vi den tillsammans med Tjorven och Mysak. Vår bästa film. Efter den blev det nervkittlande Jurassic Park som är lika spännande varje gång!

Sov endast sju timmar inatt, det är lite för att vara jag. Men när jag vaknade klockan åtta tyckte jag inte det var lönt att sova vidare till nio då klockan skulle ringa. På schemat idag stod nämligen Malmö med Plän. Så jag gick upp och åt frukost i lugn o ro. Men sen blir det alltid stressigt på slutet! Med en halvtimmes marginal till tåget hade jag fortfarande inte klätt på mig. Men det gick bra iallafall.

Shoppade lite. Ett par chinos (blå) som jag dock hellre har som vanliga byxor med hög midja (Gina Tricot). En sjukt skum t-shirt (Weekday). En bok vid namn George, Carrie, Dexter och våra andra bästisar från TV-världen som handlar om att tv-karaktärer är våra bästa vänner. Dom pratade om den på P3 populär tidigare i höstas och den verkade skit bra! Får se :) 129 pix på Lagerhaus. Där köpte jag även en liten sak till Liesel och geléhjärtan som jag mumsar på nu men som tyvärr inte var särskilt goda...

Det blev ganska lätt shopping då jag avstod från en jacka på Monki. Har redan ca 20 jackor och den var inte hundra, så. Sedan mat och tågkostnader på detta. Så blev väl en tusenlapp ungefär.

Ikväll ska jag till Liesel som firar sin b-day i Kristianstad. Ska bli roligt fast jag är ganska seg. Blir nog en powernap, för jag är så gott som klar redan. Ska bara måla naglarna och smeta på lite mascara.

Bild på byxor + mysko tröja:


Äter pannkakor ca 1 gång om året

Men böööl! Jag som hade tänkt göra pannkakor till i morgon. Så har jag knappt nån mjölk hemma :( och bara för jag laddat nu i några timmar och var redo att ställa mig vid spisen är jag jätte sugen!

Dock inte så sugen att jag orkar cykla och köpa mjölk.

Cops

Snacka om att det vimlat av poliser i stan idag. I bilar, till fots och i helikopter. Anledningen? Det här. Tydligen en person på permission som brukar råna banker när han har just permission. VARFÖR släppa ut honom då? Så sa dom på radion iallafall, men på Norra Skånes hemsida sägs inget om det. Kanske just därför tidningen är mer känd som Torra Skåne?

Well well.

Har klämt i mig en hamburgertallrik och ska sova en stund. Precis som tidigare i veckan har jag feber efter jobbet. Dock känner jag inte av något på morgonen så undrar vad det här kan vara?

Min mage är sådär.

Hej hej

FISEN!

Åhh vilken liten skrutt han va här...



Kan inte fatta att jag uppfostrat den lilla söta mjukisen till ett sådant monster! Hehe, nä, men oj vad han växer! Och ibland är han snäll, ibland mindre snäll.

Inatt var jag tvungen att gå på toa, och då följde han efter, spann som satan, och hoppade upp runt min hals och lixom kramade mig. Myyyyyyyse. Sen pussas han alltid på natten med när han kommer o lägger sig vid halsen och sover :)

Roligt är oxå att jag börjat kalla honom Fisen. "HEJ FISEN!" säger jag när jag kommer hem och han blir överlycklig. Kanske borde sluta med det så han inte tror att han heter det...

Tick, tack, tick, tack, tick...

Min väggklocka tycks ha stannat på kvart i tre, men jag har godtagit det enda tills nu då jag såg mörkret utanför och faktiskt tänkte till - nä, klockan kan väl ändå inte vara kvart i tre FORTFARANDE?! Så kopplade jag. Men detta visar bara att man tittar på klockan så himla många gånger utan att reflektera över vad den egentligen visar. Bara det att jag inte ens var hemma kvart i tre säger ju en del...



Anyway. Idag har jag hunnit jobba (dog nästan av att gå upp kl 7...), betala räkningar, lägga upp en budget (typ), köpa diskställ (okej, mamma köpte det, jag bara hämtade det hemma hos dom...) och eh, det va nåt mer, eller kanske inte? Nä det va nog allt jag gjort.

Jobb resten av veckan som förresten går väääldigt sakta! Blöö. Pallar inte med reklam imorgon heller :( men men, pengar.

HEJ

T SOM I TISDAG

Åååhh vad seg min kropp är!

Idag har jag jobbat 8 h, handlat och dansat. Är helt slut! Har dessutom ont i kroppen från i söndags. Men det var gött att röra sig!

Känner mig febrig så ska lägga mig nu, imorgon börjar jag redan klockan åtta! Usch, tidigt :( Men sen kan jag gå hem o sooooova på eftermiddan! Det var det längesen jag gjorde!

Såg min sexige busschaufför idag, hihihihihihihi...
Gjorde den här minen när jag såg honom så tror jag har honom som i en liten ask.
Eller vad säger ni??



GONATT!


Three small things

Det blev visst inget inlägg igår fast jag hade tre saker att skriva.

1. Det finns en sjukt sexig stadsbusschaufför i Hässleholm. Eller, han faller iallafall mig i smaken. Brukar se honom flera gånger om dan, och det är bra ^^

2. Däremot så verkar min stora kärlek slutat på jobbet, för jag har inte sett honom sedan jag mötte honom i gångtunneln under järnvägen och vi sa god jul till varandra. Hmm...

3. MMM KAVIAR!!...

Sunday night

Koffeinrus från Pepsi, ont i huvudet och magen. Det kliar i örat men jag måste sluta använda tops så ofta. Ska sova snart och i morgon jobbar jag 11-19. Hur resten av veckan ser ut har jag ingen aning om. Men på lördag ska jag till Liesel och fira hennes b-day!

MPs2 är nedladdat och jag gillar't! Fast Alison har blivit skit skum...

Har fem små lysande prickar framför mig. Dvd, digitalbox, tv, Wii och Ps2. Varför slocknar inte dom lamporna när man stänger av alla mojänger? Känns som det drar asmycket ström ju.

ÅH det slog mig nyss att jag har 700 kronors elräkning att betala denna månaden. JIPPIE!!

Men ska nog ta mig till Malmö i veckan iallafall, om jag blir lite ledig.

NU - BÄDDEN.

R.I.P

En tanke till Linus nära och kära.

Lördag känns som söndag

Slötittar på Chuck på 6an, dricker smoothies och slappar. Magen mår bra, huvudet gör ont. Frank är jobbig så jag har stängt dörren om mig. Laddar ner bra musik och MP s2. Ska handla och träffa familjen. Izza är sjuk så jag är by my self all night. Gör faktiskt inte så mycket.


Galej @ Bengtsson / Larsson

Rastlös som jag är struntade jag i magonten, proppade i mig all magmedicin som fanns hemma (samarin, losec mups och alvedon) och drog till Emelie och Micke. Där var det full rulle och nu drog alla till Kingan. Var lite sugen på att festa men mitt förnuft sa nej. Bra tycker jag. Men trevligt att komma ur lägenheten!

Nu väntar bädden med min prins Frank.

Sms med varandra

Hahaha, vad poppis jag är idag. Sms:ar med Emma, Maja och Liesel på en gång. MYCKET förvirrande men roligt. VILL GÖRA NÅGOT NUUU!

Tråååkigt

Min mage spänner fortfarade något otroligt men illamåendet är över. Någon annan som varit med om samma sak - att magen blir stenhård och spänner? Har inte varit kass i magen heller så fattar inte vad det är.

Har varit väldigt rastlös hela dagen så jag har rensat lite i köket. Slängt ut tomflaskor och sånt. Sedan gick jag till banken (inte gjort det än, haha) och så hämtade jag ut paketet med alla sexprylar :P träffade Emma på Cigarrmagasinet och började garva som fan, för hon hade stått bakom mig hela tiden utan att se att det va jag som va framför :P haha.

Kollat klart på Melrose Place. Vill se meeeer.

Snart är det Let's Dance och till det blir det Pepsi - couldn't resist.

Dagens citat: I sing you to me Mrs. Boss!

Frank - le chien?

Frank tror han är en hund. Han har lekt non stop sedan klockan sju i morse (så jag har inte kunnat sova, så kunde lika gärna gått till jobbet. Fast det är inte så bra med feber visserligen...) IALLAFALL. Han leker, springer, hoppar bla bla bla. Och han FLÅSAR! Jätte högt och jätte mycket. Som en hund :) Haha. Så söt.


Rockbjörnenångest

Som ni may or may not know så var jag och Carro på Rockbjörnen förra året. Det var roligt och sådär men just nu är jag bara arg. Väldigt väldigt arg. För jag läste nyss på Elin Klings blogg att hon oxå var där - tillsammans med Chuck och Dan i Gossip Girl!!

OCH NI VET JU ATT JAG ÄLSKAR CHUCK BASS!!!

Så att jag gick miste om det är lite påfrestande för psyket.

My fake and fantasized life

Började min dag på jobbet med ett strålande humör, dock ont i ben och fötter från gårdagens maratonpass. Kroppen sa dock ifrån och framåt eftermiddagen fick jag ont i magen och mådde illa och nu sitter jag i soffan med feber. Jippie! Hoppas det blir bättre till i morgon så jag kan jobba då med.

Annars ska jag stanna hemma och gråta till Ps. I love you. Är SÅ sugen på att släppa kanalerna fria. Det är nog en av dom bästa känslorna. Att bara gråta ut. Älskar det.

Har snart kollat på hela säsong ett av Melrose Place och Billy & Alison är FORTFARANDE INTE IHOP!! Jag bara väntar! Dock har han hunnit vara ihop med Amanda (!!) vilket är rätt äckligt. Alison har några skabb bakom sig med. Hm.

Men något jag märkt är hur samma grej upprepas i andra serier. Nu säger jag inte att Melrose Place var först, men det har säkert varit en inspiration. Exempelvis när en gammal vän till Michael och Jane kysser Jane och hon berättar ingenting för Michael men kompisen berättar det istället. Var har vi sett det? JO - I O.C. såklart! När Jimmy kysser Kirsten och hon inte säger nåt till Sandy men Jimmy gör det istället. Exakt samma grej! Haha. Ganska fantasilöst :)

Mitt största problem är dock - vad ska jag göra när säsong ett är slut?! Hittar inte säsong två någon stans :(


Elva timmar på LE post

8-19 har jag jobbat idag. Var absolut inte meningen men jag tackade ja för jag behöver pengarna. Är sjukt trött i fötterna nu dock! Och sugen på kaviarmackor. Hihi. Är Emelie sjuk i morgon oxå ska jag jobba 11-19. Både hoppas och inte hoppas. Ni fattar.

Min dosa till internetbanken håller på att dö så jag måste köpa nya batteri. Men får aldrig tummen ur röven. Måste få det gjort innan alla räkningar ska betalas bara...

Ikväll ska jag njuta till Gossip Girl och 90210. Men först - lite Melrose Place.


Frankenstein

Har koppeltränat Frank idag. Det gillar han INTE.






'cause I'm mr. Brightside

The Killers till Hultsfred. What to do, what to do?

"Ja så är det när man har djur" /moder Backlund

1. Jag lagade mat
2. Frank trampade på den varma plattan
3. En assiett och ett glas gick sönder

Jaha. Kul kväll. Verkligen.



Plän, visste du att Jake har en son? (Melrose Place)

I like to move it move it

Och dansen är igång!

Har tränat kidsen idag, dom dansar till Show me the money med Petey Pablo. En låt som är med i Step Up som har ett gött sound. Hittills går det bra :)

Ska dansa hiphop i nya danssalen ikväll. Är sjukt mätt men det lägger väl sig på 2½ h hoppas jag. Just nu fördriver jag tiden med Melrose Place.

Skulle vara kul att göra ett hemligt nummer på dansshowen. Jag och mina vänner. Typ the best of the best. Vad säger ni, ska vi göra en kupp? (Emilie, du kan göra nån grym låt åt oss, ja?)


Stardust

Vilken fantastisk film! Väldigt spännande och roligt emellanåt. Älskar Michelle Pfeiffer nästan lika mycket som i I could never be your woman. Frank har sovit som en stock och missade allt. Tråkigt.

Ett väldigt bra köp :)


Another day at the office

Det slog mig nyss att jag glömt äta idag. Har haft fullt upp med Melroce Place och Grey's Anatomy. Men snart ska jag tillaga något gott. Typ vegetarisk schnitzel.

Precis hemkommen från vår nya danslokal. Den har inga speglar ännu men jag kan redan känna inspirationen flöda. Dock vet jag inte när jag ska flytta träningen med kidsen dit men jag kommer själv att träna där på tisdagar och söndagar. Och det duger lixom.

Ska tvätta klockan fem, annars är det diskning som står på schemat. Har kommit av mig och slutat diska varje dag, igen, så nu blir det en gång i veckan, igen. Ganska gross men jag orkar lixom inte. Måste dammsuga med. Frank lämnar kattsand överallt.

Annars vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Kanske titta på Stardust som jag köpte häromdagen. Aldrig sett den men min bror säger att den är bra så jag litar på honom. Hoppas Maja vill komma hit för jag är lite ensam, trots Frank och hans uppmärksamhetsmåste.


=!¤(&)%"/&=#

MEN PUBLICERA MITT INLÄGG DÅ!!!

Friday I'm (not) in love

WHAT A DAY! Blev inringd till jobbet i morse när jag stod i duschen, så har jobbat 10-19 istället för att börja 11. Det känns faktiskt! Speciellt när man springer i 30 trappor extra. Men det är härligt att röra på sig + att tjäna pengar. Höhö.

Självklart är det Let's Dance som gäller ikväll, fan vad Bagge va bra!

Sedan börjar ju Samantha Who? ikväll. Kollade på ett par avsnitt igår, riktigt rolig serie :) skrattade för ovanlighetens skull rakt ut.

Tror det blir en lugn helg hela helgen. Dansen börjar ju på söndag med så måste ladda mentalt.

Frank är ganska vild idag men inatt var han snäll. Sov bredvid min kind och spann högt. Lite för högt för jag kunde knappt somna om efter han kommit och burrat ihop sig. Sedan killas ju hans morrhår med. Men det är MYSIGT!

Vi har en så himla sexig busschaufför i Hässleholm. Ser honom varje dag. Någon jag däremot aldrig ser längre är The Love of My Life. Undrar om han slutat på Posten? SORGLIGT :( Han är (var) ju my very own Gael Garcia Bernal. Googla och se hur min älskling ser ut. Eller jaja, han är nån annans älskling men ni fattar.

Bla bla bla. Nu ska vi se vem som åker ut. Tippar på Kitty.


THURSDAY

Frank har inte velat mysa med mig sedan i tisdags :( han bara flippar. Hoppar, skuttar, biter, river, attackerar. Men inte på sina leksaker eller där han får vara. Nänä, helst ska han upp bakom teven o bita, eller varför inte attackera matte? Ja, schysst, tack.

ORKAR INTE!!!

Handlade efter jobbet idag. Mitt kort cpade men som tur var så va Jenny på jobbet oxå på Kvantum så hon betalade åt mig. Pinsamt, men snällt. Störigt att jag inte hade hela plånboken med mig eftersom jag har ett par tusen där i, men det är ju oxå anledningen till varför jag INTE hade den med mig. Hm. Måste gå till banken och sätta in det där...

Måste till HUM oxå och fixa nya p-piller. Sista kartan nu! Att jag alltid ska vara ute i sista minuten... Ah... Fast funderar på att sluta. Turen kanske vänder då? Sluta med p-piller - hitta en kille! Hmm...

Nu släcks mina lampor som jag så snittsigt har på timer, det betyder läggdags. Natti!

Out of shape

Idag har jag jobbat på riktigt igen. SÅ skönt. Fast det är sjukt så snabbt man kommer ur form. Köttade o andra sidan som fan idag, men både flåsade och svettades. Lite varmare nu med iofs. Men SKÖNT att röra på sig!

Håller på att ladda ner säsong ett av Melrose Place. Tittade alltid på det i nian eller ettan eller när det nu va :) men har aldrig sett det från början så det är roligt. Sett fem avsnitt hittills. Fan vad fula alla är! Haha, modet då alltså...

Kollade Björketbilderna idag, vi ser ganska städade ut trots allt.



Ursäkta min urringning, den hade jag visst inte så bra kontroll på.


Dagens citat:

Joel Barrish, Eternal Sunshine of the Spotless Mind: "Why do I fall in love with every woman I see who shows me the least bit of attention?"

Och så ändrar vi det till Petra Backlund: same shit fast man istället för woman.

There's a first time for everything

Måndag IGEN. Det känns som att det alltid är måndag. Alltför ofta iallafall.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Kollat på 7 avsnitt av Private Practice (säsong 2), sålt min dator (yes!) och jobbat 4 timmar. Efter jobbet åkte jag hem till m&p för att äta broccolisoppa. Den var god men inte lika god som Emilies mammas. Två knäckemackor och ett glas mjölk på det och jag känner mig mycket duktig. Har inte haft cola hemma på vad som känns som en evighet men igår köpte jag en burk till pizzan.

Det får man efter man festat.

Ska snart krypa till kojs för i morgon ska jag tvätta. Har tid 7-12 men har inte så mycket att tvätta så räcker att jag går upp vid halv tio. Sen ska jag gå ut med Euro, gå till banken och jobba kväll igen. Resten av veckan blir det trappspring (YES! behöver röra på mig) och 11-19 på jobbet.

Dagens citat: "I sing you to me Mrs. Boss!"

Har Australia-abstinens...

A Lot Like Love

Varför varför varför har jag inte sett denna filmen tidigare? Jo, det ska jag tala om för er. Har tyckt att den verkar dålig. Som alla andra romantiska komedier. Mähä. Var nära att inte se den ikväll heller. Men oj vad glad jag är att jag gjorde det!

Mår så himla bra! Det pirrar i magen till och med. Det var längesen det hände när jag såg en film. Åh vad mysig den var! Känner mig skit töntig men jag är såld :)


Indianhövdingen et moi














Blocket vs. Tradera

Heja Blocket! Efter att min annons legat uppe ca tio minuter har jag sålt min dator! Okej, inte fått ett OK än, men har två intressanter varav en har sagt att han kan hämta den i morgon. Najs bajs måste jag säga.

Bästa kvällen på riktigt länge

Är väldigt glad att jag struntade i mitt påhitt om att aldrig mer dra till Björket, för så roligt som jag hade igår har jag inte haft på väldigt väldigt länge! Emilie dansade runt i fjäderskrud á la indianhövding och jag kunde knappt sluta skratta. Citaten är många och skrattat har vi gjort i princip hela dagen. Fina människor, fin musik, fina vänner. TACK för en fantastico kväll!

Frank o jag myser och tittar på Grey's. Nu har jag dock inte särskilt mycket för mig, men ska nog blanda lite juice och knapra solrosfrö. Hur mycket mer kan man begära av livet?

LOVE

JAG, EMILIE, BRITTAN OCH FRANK. VI GÖR SUCCÉ. TILLSAMMANS MED VIN, NINTENDO WII OCH YOUTUBE BLIR DET ÄNNU BÄTTRE. SNART DRAR VI UT OCH DANSAR!

We all float on okay

Nyfärgad i håret men aningen stressad. Sitter hos m&p och väntar på mat, och det är lite jobbigt att tänka på röran där hemma.

Funderar på kläder inför kvällen men det är lite jobbigt att bara tänka och inte prova. Men har några alternativ att välja mellan när jag kommer hem. Sen ska jag städa, diska, duscha, måla naglarna, sminka mig, klä på mig och träffa Emilie för drinkar på Cats!


Dom säger bla bla bla bla, du fattar ingenting

Det var då fan vad det ska vara reklam!! Tittar nästan aldrig på tv men jag tycker det blivit mer reklam än sist jag tittade...

Ska upp tidigt i morgon, har mycket att stå i, så tänker gå och lägga mig när Let's Dance är slut. I morgon blir det till att städa, diska, handla och färga håret. Allt detta innan jag ska träffa Emilie det vill säga. Sedan blir det fest!

Little list

One tree hill eller O.C? Welcome to the OC bitch!
Ute- eller hemmakväll? Hemmafest - ut o dansa - bakishemmakväll.
Salt eller sött? Salt.
Lyx eller budget? Budget, fast lyx är ju så mycket roligare!
Sommar eller vinter? Sommar, definitivt.
Vad har du på dig en ledig dag hemma? Efter jobbet blir det mjukisbyxor och fleece, annars vanliga kläder.
Favoritrestaurang? Cats!
Favoritfilm? Eternal sunshine of the spotless mind, Into the wild, Australia, Girl interrupted, Ps. I love you mfl.
Födelseort? Kristianstad
Smeknamn? -
Favoritfärg? Svart, lila och turkos.
Drömprins? Hmm... Frank ;)
Favorit-maträtt? Kycklingspett med jordnötssås eller fiskpinnar med spenat.
Favoritresemål? Spanien baby.
Drömresemål? NEW YORK. Och hela Sydamerika. 
Tycker inte om? När juicen tar slut och när det inte finns någon krok att hänga väskan på när man ska på en offentlig toalett.
Senaste sjukhusvistelse? Minns inte.
Favoritdricka? Cola eller vatten, men juice till frukost.
Vad har du för färg på väggarna i sovrummet? Väldigt ljuslila.
Vad gör du när du är uttråkad? Kollar på film eller har discoinferno för mig själv.
Vad retar du dig mest på? Att det snöar och smälter om vartannat. Eller alkisen som ringer på här var och varannan dag och ber om pengar (FIXA DÖRREN FASTIGHETSSKÖTARJÄVEL!!!) och då oxå att porten inte låser sig.
Vid vilken tid går du och lägger dig? Mellan nio och elva på vardagar. Annars kan det bli närsomhelst.
Skostorlek? 38-39-40.
Favoritnagellack? Svart, rött elle jätteknalligt!
Syskon? Storebror Henrik
Favoritpålägg? Julost, kaviar eller kokt medwurst.
Vilket är det vackraste ordet? Vänskap.
Bästa bok du läst? Inte som andra döttrar av Deborah Spungen.
Är du internetberoende? Ja.
Favoritparfym? Kenzo Amour och DKNY's be delicious.
Gillar du snö? Ibland.
När köpte du något åt dig själv sist? Idag. En rosa peruk.
Vilken film såg du på bio senast? Australia.
Senast köpta skiva? Så längesen att jag inte minns...
Favoritgodis? Igelkottar på Videomix eller Pigall.
Studier eller jobb? Jobb!
Hur beskriver folk dig? Vet ej. BESKRIV MIG BLAND KOMMENTARERNA!
Bästa kompis? Emilie, Plän o Izza - alltid!
Innerstad eller liten ort? Liten ort - roligare att dra iväg till storstan då!
Nytt eller vintage? Både och.
Favorituttryck? Shit pommes!
Snyggaste kända kvinnan? Agyness Deyn.
Snyggaste kända mannen? Gael Garcia Bernal.
Fobi? Spindlar, hår i golvbrunnen, avrinningshålet i kylskåpet.
Det dyraste du köpt? Min soffa tror jag.


Bah humbug

Men tyckte Gud verkligen att det var nödvändigt med snökaos tidigare i veckan när allt har smällt bort nu!? Inte för att jag bryr mig.

Min chef ringde innan och sa att jag inte behövde jobba ikväll men om jag ville så fick jag iallafall, eftersom han lovat mig. Jag sa att jag ville, för jag behöver ju pengar, men jag börjar ångra mig nu när mina ögonlock sakta dalar. Men men, ska ta mig dit om en halvtimme ungefär.

Sålänge gottar jag mig med Frank i knät.

Kan någon stoppa mina impulser?

Vill inte ha min dator men kan inte heller returnera den eftersom jag brutit förpackningen. Någon som är intresserad? 2000 pix. (plus frakt)



Maskeradsugen

Hej alla fisiga fisar!

Idag ska jag besöka maskeradbutiken som ligger en kulle härifrån, hoppas på att hitta någonting roligt. Annars blir det inte mycket gjort för min del. Ska jobba halv fem till sju oxå.

Finns det fjärrkontroll till iPod? Skulle behövt en nu, för det kom en dålig låt och orkar inte resa mig.

Får väl lyssna på "Daft Punk is playing at my house" som dessutom är hur lång som helst. Öööhhh...

GIVE ME!

Måste göra mig av med mitt colaberoende. Ibland kan det gå några dagar utan problem, men nu ikväll sitter jag och studsar av sug efter Pepsi! Åååhh vad det hade varit gott! Men ska försöka att inte köpa hem det längre, det slutar inte bra då.

Planerna inför helger pekar just nu mot Björket där dom har 80- & 90talsnostalgi. Jaja, jag sa att jag aldrig mer skulle dit, men jag är sugen! Ska dock välja några kläder som INTE fastnar i allt och alla denna gången. Men vaaaaad? Alltid samma problem.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Atonement.

Nothing to do

Frank sover som en död och vill inte pussas så jag vet inte vad jag ska göra. Med pussas menar jag mysa och ingenting annat, jag tänder inte på djur.

Det slog mig nyss att jag inte ätit sedan klockan nio då det blev två ostmackor till frukost så det kanske vore något att satsa på?

Jaja, bla bla bla. VILL JOBBA!

how do you leave the past behind when it keeps finding ways to get to your heart?

Visst, det är väntat när det gäller Robinson, men kanske ändå rätt skönt att man inte kom med...


Gamla godingar

Nu snöar det igen. Sålänge jag sitter inne är jag glad, för det lugnar Frank. Han älskar att sitta i fönstret och stirra på, eventuellt hoppa efter, snöflingorna. Men eftersom det ska bli 5+ i morgon känns det lite onödigt...

Tror min dator kommer idag och jag tror att jag ska behålla den. Har räknat på min budget och har pengar till några månaders hyra till, och innan dess ska jag väl hitta något nytt jobb. Man måste unna sig oxå!

Sov förresten som en stock inatt! Antar att jag behövde ta igen lite sömn. Blev inte så många timmar som vanligt, men det var skönt att sova iallafall. Och inget jobb blev det heller så nu ligger jag och deeegar.

Rensar bland mina bilder (och organiserar mapparna) och hittar några gamla godingar.

 

  

 

 

Schlutt!

It's a headache

Mitt seriebehov är stillat men en bultande huvudvärk har intagit min hjärna. Hoppas verkligen jag kan sova inatt.

Hade ett långt samtal med min chef idag och saker och ting känns bättre nu. För ett tag har jag det bra iallafall, och det är inte jätte stressigt för mig att hitta ett nytt jobb, men jag ska börja söka iallafall. Fast det är tråkigt, för jag trivs så himla bra på Posten :(

Funderar på att gå och lägga mig men eftersom jag somnade halv tio igår och vaknade vid elva igen, och sedan inte kunde somna om förrän vid sjusnåret då min chef ringde känns det inte som ett säkert kort att gå och lägga sig redan. Det lustiga är att jag knappt är trött. Bara min hjärna som är lite (mycket) seg.

Frank och jag satt uppe och tittade på snöstormen inatt. Han hoppade efter flingorna och jag tyckte det var vackert. Den upplysta granen utanför sovrumsfönstret gjorde det fint. Dock är granen mest en trädstam nu, så sönderblåst är den. Hahaha.

Nä, bädden?

I'm staying alive

Överlevde och har nu börjat ladda ner Gossip Girl och 90210. Hatar juluppehåll så nu är jag smått extatisk (ööh?) när det har börjat sändas igen! Och Grey's kommer med i veckan! Tjohoo!

Sleepwalking

Efter två timmars sömn ska jag iväg och jobba! (Go figure efter denna snöstormen) Hoppas jag överlever mitt bilkörande i Vannebergas skogar. Kan hända att jag kör av vägen och dör, isåfall är detta mina sista ord. Sorgligt.

'cause it feels just like you said it would

Jag saknar att inte ha någon tjejkompis att vara spontan med. Eftersom jag nu mera har "jour" på jobbet (dvs. blir inringd om nån är sjuk) kan jag inte planera mina dagar särskilt väl och då vore det skönt att kunna vara spontan en dag då man är ledig. Men jag får väl vara spontan med mig själv.

Det som stör mig mest är att minst 5 st som blivit anställda efter mig fortfarande får jobba.

Ska till mamma & pappa klockan två, äta lite och sedan låna bilen så jag kan handla. Eftersom vi inte har vinterdäck på automataren innebär detta att jag för, tja, tredje gången kanske (efter jag tog körkort), ska göra en manuellt växlad bil. Haha, lär ju gå bra. Inte.

Väntar på en dator. Beställde hem en för ett par dagar sen. Men ska nog skicka tillbaka den direkt. Behöver pengarna. Men vet inte. Vill ju ha den.

Down down down

Kommer bli dåligt med jobb framöver och sedan kommer det bara gå utför. Ska ringa om ett vikariat som förskolelärare men hoppas inte på något. Det enda jag önskar är att jag kan ha kvar min lägenhet (och därmed Frank.) Orkar inte tänka så mycket på det för då börjar jag bara gråta och det orkar jag inte.

Har en liten fläskläpp. Frank skulle vara kärleksfull och pussa mig men ibland är han lite för vild så han tog en tugga istället. Ajajaj. Men just nu gör det ingenting.

Så är man ledig i morgon. Har inget speciellt planerat, men ska iallafall handla och kanske färga håret. Har kolsvart utväxt, not so very nice. Men funderar på att låta det växa ut, en bit iallafall (håret, inte utväxten). Men det vet vi ju alla hur det brukar gå när jag säger så. Men har inte råd att gå till frisören för över tusenlappen varje månad.

Det här är skitsnyggt. Men tar väl ett tag för det att växa... Och det är det som är det trååååkigaaaa!

Happ happ happ. Ska man plöja igenom en film till? Finns inte så mycket annat att göra. Hoppas ni inte fryser ihjäl! Puss.

Javisst ja, man måste ju sätta en rubrik med

Lady in the Water och Ladder 49 - done and done.

Vad ska man göra nu? Har tvätt där nere men orkar inte hämta den. Fast kanske bäst att göra det innan jag glömmer bort det? Har ju en tendens till att göra det... Oops :)

Såg precis en trailer som lär ge mig mardrömmar. Men filmen - The Unborn - verkade riktigt bra! Eller, riktigt läskig kanske jag ska säga. För skräckisar brukar ju inte vara sådär jätte wow va? Vi har sett allt.

Halkade runt som Bambi på hal is innan när jag skulle cykla och hämta pizza. Det stod mellan det eller att cykla och handla och sedan laga mat, så fick bli pizza. Klarade mig från att trilla men sladdade till ett par gånger. Hatar att cykla när det är is. Ska vi slå vad om att jag kommer trilla med postcykeln i morgon? (VARFÖR TOG JAG INTE LEDIGT SOM JAG KUNDE?!) Ska iallafall ha dubbla trosor i morgon, det är så jävla kallt!

Vill se Australia igen. Helst nu.

Sunday without any sun

Började min dag på ett alldeles utmärkt sätt, nämligen med att titta på Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Har även lekt med Frank och klätt på mig en väldigt lustig kombination av kläder. (Trasiga strumbyxor, svart playsuit över en grå/gulrandig tröja. Plus lila raggsockar.) Men här är så jäkla kallt så allting döljs utav min Spidermanfilt.

Trots kyla ska jag göra mig en smarrig milkshake och titta på någonting ur hyllan.

Something so beautiful, it almost hurts.




SATURDAY

Vad kan man göra inne när det snöar ute? Jag har köpt sele och koppel till Frank och tänkte han skulle få känna på snön, men selen var alldeles för stor och han blev mest bara galen (mer än vanligt) så det gick inte så bra :( får åka tillbaka och byta den. Irriterande.

Nu har min kille för första gången lagt sig ner bredvid mig idag och det räckte med att jag sa "hej" för att han skulle börja spinna som ett lokomotiv. Det är kärlek!

Idag tänkte jag äta fiskpinnar, spenat och potatis. Har sagt det i några månader nu men idag ska det faktiskt bli av! Något annat jag är sugen på är tacos men han inte en enda ingrediens till det hemma så. That sucks. Skulle behöva åka och handla men orkar inte ge mig ut i ovädret (lätt snöfall).

Borde gå och duscha men jag orkar inte. Gör det senare, innan bion. Nu ska jag slaaappaaaaaa.


Never before seen pictures från min blondinfest a.k.a inflyttningsfest.

   


Hur orkar han?

Frank är mer toppad än någonsin (!!!!!!) och jag börjar undra om det där med kattmynta var en så bra idé.

Tänkte köpa vattenmelonlikör i morgon men det visade sig att inte ett enda Systembolaget i hela Sverige har det hemma. Vad fan gör man då? Ska jag verkligen bli tvungen att sätta mig på Cats helt ensam och dricka ett par liter Majbritt för att stilla mitt sug?

Blir en lugn helg. Ska se Australia med mamma i morgon, igen :)

1 januari 2009

Har storstädat bort julen och möblerat om. Frank sover på armstödet bredvid mig. Mörker ute, ljus inne. Funderar på glass med varma hallon till Into the Wild. Eller blir det en runda Wii sports.

Hoppas ni haft en fin första dag utav det nya året!

RSS 2.0