depp

fan vad deppig jag är idag. jag vill bara hem till hässleholm och krama mamma och pappa, gosa med euro. och framför allt KÖRA BIL! hade jag fått soffan såld hade jag haft råd att åka hem. har 84 spänn kvar denna månaden. alltid lika bra. har tv-licens på 500 att betala den 17:e oxå. hur jag ska lyckas med det har jag ingen aning om. jag är verkligen skit dålig, på så jävla många saker. och det gör mig deprimerad. faaaaan. köp tågbiljett till mig någon?

Kommentarer
Postat av: Emilie

Du är inte dålig någonstans. Tyst. Gör såhär - skit i att gå ut mer idag, ta på dig det mjukaste du har, poppa popcorn (det är helt okej på måndagar) och vänta in Cashmere Maffia genom att titta på Johan Glans på YouTube. Eller så kan du ladda ner 'Bonjour Tristesse' som ljudbok. Den kommer du att gilla. Puss Emilie

2008-04-07 @ 19:51:36
URL: http://nordfleisch.wordpress.com/
Postat av: mulin

Jaa, Into the wild var helt sjukt bra! Jag har precis sett den och jag blev så berörd att jag har ont i magen och i hela kroppen. Åh.

Vad tråkigt förresten, att du verkar ha mycket som inte går din väg just nu. Panta burkar, sälj kläder för ett skamligt pris på Tradera, SNATTA! Vad som helst. Jag vet hur det är att känna sig så där.

2008-04-07 @ 20:03:36
URL: http://apoetry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0