ny kärlek

jag är lite kär i brolle jr. han är snygg. kanske inte den sexigaste frisyren jag skådat men han är cool. jävligt skön röst oxå. han är med i körslaget. och jag kan inte fatta att jag tittar på det.

min hamstervän pesetas

känner att jag varit en dålig matte till pesetas på sistone. släpat runt honom sverige över. dessutom orkade jag inte städa hans bur när jag kom hem från gimo, så gjorde det inte förrän igår. har lite dåligt samvete, så idag när vi var inne i djuraffären köpte jag nytt hamstervadd till honom och dessutom en liten gnagargrej som han kan bita på så hans tänder inte blir för långa. så det känns rätt bra :) han är fin, pesetas. en liten vit boll. fluffig. mjuk. söt.

jeans

nevena i min klass skrev i sin blogg idag om några saker hon inte gillar. på den listan stod att prova jeans med. jag håller med. fy fan vad det är tråkigt att prova jeans. min kära vän caroline (som för övrigt lagt upp en väldigt fin bild på oss från dagens promenad genom bland annat rosta) provar alltid jeans när vi är i stockholm, vilket vi varit ofta på senare tid. hon provar massor. flera par. jag förstår inte hur hon orkar. jag hatar att prova jeans. det är verkligen ALDRIG roligt. man blir svettig och kommer fram till att man ser ut som en jävla korv i jeans. jag använder nästan aldrig jeans. jag har jättemånga som jag verkligen gillar. men tights och strumpbyxor är ju så himla mycket bekvämare! och mer förlåtande. fast jag har ett par jeans med hög midja som jag gillar, som jag vill använda min body till. men magen korvar ju sig bara när man sitter ner. någon dag då jag bara behöver stå ska jag ha det.

intressant, verkligen.

produktiv lördag

carro väckte mig klockan nio i morse och frågade om jag skulle med o hämta nyckeln till hennes nya lya, så kunde vi ta en sväng på stan sen. "nej jag orkar inte" grymtade jag och drog ner min sovmask igen. gick upp en minut senare och sa att jag ångrade mig :) så det blev snabbt dusch och påklädning och vid tio drog vi. var väldigt trevligt att se en annan del av örebro! och vi planerade så himla mycket mysigt och roligt som vi ska göra när hon flyttat och kommit i ordning. roligt!

vi började promenera in mot stan och märkte att det inte var så långt. himla härligt väder oxå! även om iskalla vindar tog över emellanåt. skönt att gå och röra sig så man inte alltid sitter på en jävla buss.

väl i stan tog vi oss igenom dom bästa butikerna. jag ville himla gärna köpa en vårjacka, men egentligen har jag inga pengar. men jag behöver en. faktiskt. har ju bara 16 jackor.

gick till salong people och frågade om dom hade drop in tid. det hade dom! tjejen som klippte mig var väldigt trevlig och oerhört nogrann! det var längesen jag var med om sådan finputsning! blev jättenöjd för hon gjorde det så himla bra. 290 kronor fattigare med en fräsch haircut för min del, och ett par svarta söta ballerinaskor för carros del, satte vi oss på härliga buss nr 14 och åkte hem igen.

behöll luggen.

ville skjuta rätt många jävlar på bussen. men det gjorde vi inte.

kvällens film

JUMPER. blandade tankar.

klipp nästa

idag fick jag för mig att jag vill klippa mig. mitt hår är jävligt långt. tänkte innan att jag skulle vänta med att klippa det, spara ut det till en page kanske. det är jag inte ett dugg sugen på idag. nu vill jag klippa av det igen. och när jag säger nu, menar jag nu. funderar på att åka in till stan imorron o försöka få en drop in tid. frågan är bara hur kort jag ska klippa det. om jag ska behålla luggen längre, eller om den ska bli kort igen? så jävla svårt. för ifall jag ska komma i närheten av en page, någon gång i mitt liv, så är ju längre lugg passande. vad fan vet jag. får se hur det blir. min inspirationskälla agyness deyn är ju skitsnygg i båda.

image214

image215

alla kan vi behöva alldeles för mycket information ibland

det här är anledningen att läsa hanna fridéns blogg.

image213

walk down memory lane

jag tycker det är dags för drinkdrottningen EMILIE att ta dig upp till örebro! när hon väl är här ska jag be henne blanda drinkar till mig. helst gjorda på vodka, gin och champange. så att jag kan spy på alla örebros uteställen oxå. som den där sommarnatten i malmö. när det pissregnade. o vi hamnade på en skitäcklig "efterfest" med skitäckliga killar. en av dom var verkligen besatt av att ta på min rumpa. försökte övertala emilie att ta min plats men det gick hon inte med på. herregud, minns du hur desperata dom var?

utdrag:

"världens starkaste drinkar och alldeles för mycket alkohol gjorde torsdagsnatten sjukt galen. inte bara det att tåget fick strömavbrott i gärsnäs och vi satt fast i två timmar (?) gjorde vår natt till något av ett helvete. jag hade skit roligt, det hade jag, men vi hade verkligen allt emot oss! lyckligtvis catchade vi en taxi tillsammans med en annan kille som vi tog till malmö. killen betalade, gött! och sen lämnades vi åt vårt öde. vi sprang runt i malmö och gick in på alla ställen minst två gånger, av någon anledning."

att tillägga tåls att taxin gick på 1380:-

det pissregnade när vi kom hem vid tio på morgonen dagen efter. walk of shame så att det sprutade ur porerna. allt var så jävla konstigt att det blev roligt.

så kom hit så gör vi om det :)

två ord: electric power

image211

image212

image210


pitten

brad pitts möjliga plastikoperation är tydligen the topic of the year där borta på andra sidan havet. googlade runt igår. hans näsa ser ju skitlöjlig ut. sen har han i och för sig åldrats oxå. men nåt mysko är inblandat. har aldrig förstått varför kändisar smusslar med sina operationer? det är ju skitinne att operera sig. borde man inte få lite status då, om man går ut med det offentligt? eller?

carro och jag ska ta en promenad idag. ska bli skönt. så nu ska jag klä på mig.

ledig!

vad har hänt med mina läsare? har ni gått och dött? vore ju tråkigt.

idag har jag äntligen sovit ut! hade nog kunnat sova några timmar till men kände att jag inte vill vända på dygnet helt. har lite ont i nacken, massage vore inte fel.

igår såg jag och carro 27 dresses. den får godkänt. men jag är besviken. allt var så fruktansvärt självklart! man visste exakt hur det skulle gå, med allt. kändes som man sett filmen innan. lite tråkigt. efter på smällen var jag spänd på katherine heigls nya. men fan vilken flopp. skit.

nu, frukost.

lagt sig under kniven?

det är inte första gången jag reagerar så jag måste fråga:
visst har brad pitt opererat sig?
hans ansikte ser ut som helvetet.
han är nu ännu fulare än innan.
kommentarer? tankar?

image209

angelinas arm ser inte riktigt lika benig ut längre. det är ju bra.

irritation på hög nivå

det finns ju en del att säga om vårt seminarium idag... för det första är jag jävligt irriterad på åsa. när anvisningarna säger 15 minuters muntlig redovisning är det väl 15 minuter som ska gälla? visst kan man dra över lite, men att sitta och snacka i 45 minuter är så jävla ... ja jag hittar inget ord. fanny och jag anpassade oss efter dom 15 minuterna och gjorde vårt arbete hyfsat simpelt och sa flera gånger att inte gå in på det för djupt eftersom det bara skulle vara 15 minuter. när då två grupper snackar bort 45 minuter blir jag jävligt arg. dom har ju då gjort alldeles för djupa analyser, mer arbete - och visar det! det hade väl vi oxå kunnat göra om vi velat. men för i HELVETE. 15 minuter. är det så jävla svårt att förstå? blir jävligt irriterad. mest på åsa. för hon går med på det och hyllar dom för bra arbete. men det är ju så jävla fel av dom! och av åsa. FAN vad arg jag är.

dessutom hade vi lektion i fyra timmar, vi var åtta gupper. 15 minuter per grupp hade gett oss två timmars redovisning. vi hade 4½. vi fick alltså hålla över en halvtimme för att vissa jävlar skulle snacka så jävla länge!! efter tre timmar hade fyra grupper pratat. AARRRGGGGHHHHHH!!

för övrigt tyckte jag att fanny och jag var bäst. exakt 15 minuter. relevanta punkter. och jag klarade mig galant, var inte ens nervös! framsteg! tjohooo!

nu är det iallafall slut på denna delen av delkursen så jag är ledig till måndag. ska bara slappa och ta det lugnt och inte tänka på skolan. läsa lite inför föreläsningen på måndag men annars inget. så himla skönt att slippa tänka! dock lär jag väl bli sjuk. brukar hända mig.

har precis ätit mat och gjort två matlådor av resterna. bra. åt med måtta, en ny grej jag ska pröva. inte kränga som ett as varje dag. kommer nog må bättre då.

fick bostadsbidrag idag. ska gå till nya köksredskap.

våren verkar förresten smyga sig på igen. och krokusarna har överlevt bakslaget! hurra! i vivalla är det dock fortfarande vinterlandskap, av någon anledning.

ursäkta mina svordomar.

lost i lost

vilken skum tvist kvällens lost hade.

filmkväll?

haha, jag gillar den där movie compability grejen på facebook. om du vill se the notebook så kan vi se den tillsammans. för jag har den och den är bra. mysigt.

hörde nån på bussen häromdan som sa "men du kan ju fejsa mig och berätta". tog lång tid innan jag förstod att hon menade "skriv till mig på facebook". roligt.

dö snö, sö.

igår skrev jag ett sms till min mamma. "jag hatar snö." jag fick svaret "det gör ingen nytta att hata. det bryr sig snön inte om. se det vackra i det och att barnen kan få lite kul på sitt påsklov." jag hade köpt det om det varit sportlov, men det är det inte. så nu kan snön dra åt helvete. där smälter den iallafall.

onsdag

idag har jag och fanny jobbat. vi fastnade lite och gav nästan upp. vi läste och läste och pratade kanske lite för mycket. men det är så svårt att veta vad åsa vill. hur mycket man ska göra.

solen skiner iallafall idag! YEAY!

ska sammanfatta vårt arbete i eftermiddag. har börjat men bara fått det nerkortat till 3 sidor. vilket är för mycket. eller ja, 2½ eftersom en halv sida är arbetsjournalen. bla bla tråkigt.

jag har inget vettigt att skriva så jag slutar nu.

sweet dreams

nu ska jag gå och lägga mig. fanny kommer hit klockan tio imorron, då ska vi fortsätta arbeta. innan dess behöver jag läsa lite till så det blir en tidig morgon. därför kryper jag ner under täcket tidigt. gonatt!

yummie

och att fredrik rydman "benke" från bounce sitter i juryn är så jääävla sexigt! eller ja, alltså, det är ju han som är sexig. mumma mumma mumma. bounce-dvd:n fortsätter kvällen? JAAO!



ja helvete vad snygg han är.



varför känner jag igen den där tobias-typen då? han som dansade disco. med en brud. varför känner jag igen honom? har han varit med i floorfiller? eller nåt? tyckte mig skymta några andra därifrån i bakgrunden oxå. ja, den där jäkla ilan var där. eller vad han nu hette. han som kom in som en joker. as.

och fan vad mätt jag är. hade velat spy men det är så läskigt.

goosebumps

hjälp! jag fick rysningar till introt av sytycd. behöver jag säga att jag älskar det?

jag bara MÅSTE

vilken kille vill på allvar se ut som sångaren i tokio hotel?
och ännu mer förbryllande: hur fan kan tjejer tycka att han är snygg?
så länge man inte är lesbisk alltså. för han är inte manlig någonstans.

image208

så du tror du kan dansa?

wow! gårdagens so you think you can dance scandinavia fanns på piratebay! GÖTT! letade frenetiskt på kanal 5:s hemsida men hittade det inte någonstans, endast massa små klipp. jag vill ju se allt. om 8 minuter ska jag se, iallafall lite. för klockan åtta börjar ju nästa program. tänk att jag skulle söka dit. tänk om jag varit med på tv. både en spännande och läskig tanke. hade jag kommit med i tv för att jag varit bra eller dålig? för jag tycker jag är bra. men för det första, jag har knappt tagit ett steg på ett år (helvete helvete helvete) och för det andra, jämför jag mig med dom i amerikanska varianten är jag som bambi på hal is jämfört med en konståkare. så.

måste ta upp dansen när jag är tillbaka i hässleholm.
har fan fläskat till mig som en köttbulle här uppe. helvete igen.

1180:-

kom på att jag var skyldig mamma pengar oxå.

allt är snöns fel. vi skyller på snön.

idag har fanny och jag jobbat med åsas jävla uppgift. känns helt okej men jag skulle gärna slippa.

på bussen hem såg jag världens hunk. han satte sig bredvid mig. han var sexig. luktade gott gjorde han oxå. hade jag varit modig hade jag pratat med honom. men det är jag inte.

jag har 1500 kronor kvar på mitt konto. bra petra.

back in pennybridge

hur mycket jag än älskar att vara med min släkt är det väldigt skönt att vara tillbaka i en tom och tyst lägenhet. har tagit ett långt kokhett bad och fått tillbaka känseln i fötterna. tänkte gå och lägga mig nu så att jag får så mycket sömn som möjligt.

höll på att missa enköping idag. hade busschauffören inte sagt till att vi var där hade jag sovit förbi det. slocknade så fort jag satte mig på bussen (eftersom lamporna inte funkade och jag inte kunde läsa) och vaknade 45 minuter senare i enköping. himla tur att han hojtade i högtalaren.

fick läsa på tåget iallafall, det var ju bra.

och det är helvetessnö i örebro med. fan.

imorron ska jag hem till fanny. önska oss lycka till med arbetet...

kommer bli konstigt att inte vakna av flickornas skrikande på mig. och jag kommer sakna gosiga elise. och att "gangstah" med elin. ja, hon må vara 1½ år men hon är en riktig gangster som kan gänghälsningar och hela baletten. fina flickor!

igår såg förresten jag och ann-sofie på solstorm och the number 23. 23:an har jag redan sett men den tåldes att ses igen. och solstorm var helt okej. är inget fan av svenska filmer men den där tvisten var tvistigare än tvistigast. helt otippat!

som sagt, sovdags. gonatt!


kväll

kollar heartbreak hotel. den är så jävla bra!

är riktigt trött. vaknade utav hamsterns hjulspringande inatt. flyttade honom till den lilla buren utan hjul så att jag kunde få en blund. han verkade inte glad.

hann inte till kyrkogården idag så får bli imorron.

håkan kör mig till uppsala imorron så det är ju skönt. slippa ta 50-minutersbussen härifrån och sedan vänta 45 minuter. blir smidigare med bil. och mindre miljövänligt.

vi har krängt pizza idag allihopa och sen väntar chips och popcorn till filmen. gött! har bara ätit ett par bitar godis på hela påsken så jag känner att jag kan få unna mig det här :)

jag vill gå och se into the wild på bio. den var så jävla bra och jag kan bara tänka mig hur snyggt fotot gör sig i biosalongen. all underbar natur. sugen, någon?

ska gå ner och mysa med tjejerna innan dom somnar. hej hej!

dagens planer

idag tänkte jag besöka mormor på kyrkogården. det har snöat mer så där nere kommer det definitivt vara knähögt. roligt. har inget ljus men jag tänkte säga hej.

sedan blir det en sväng till vattensta igen.

ikväll blir det solstorm och pizza. gött.

och imorron ska jag till örebro igen...

störigt

jag brukar aldrig sminka mig men idag ville jag vara lite påskfin. det slog mig nyss att jag nog inte packat ner sminkborttagning. och nej, det hade jag inte. varför tar jag smink med mig men inte borttagning? så jävla irriterande.

men jag antar att anso har så det går nog bra iallafall.

ska kolla på några sex and the city-avsnitt innan jag somnar :)

gött

robban pratade i telefon igår och killen han pratade med hörde mig i bakgrunden.

snubbe: "har du en norska hos dig?"
robban: "nej det är ansos kusin från skåne"
snubbe: "hon låter snygg. kan du skicka en bild?"
robban: "nej internet funkar inte"
snubbe: "men knäpp med telefon o skicka"

han fick ingen bild men han var här sen (tydligen). jag var snygg. bra.

tomt hus

jag har fått en lugn stund för mig själv då alla på tvärgatan gått iväg för att äta påskmiddag. jag var en snabb vända i vattenska och käkade, hälsade på morfar och sådär, men sen kände jag att jag behövde ta tag i pluggandet. bästa tillfället för det är i ett tomt hus. så nu ligger jag o gosar med mimmi, a.k.a dregelkatten och läser ur den där engelska boken. remapping world cinema? nackdelen med att här är så tyst är att jag nästan somnar.

har även fått order att inte släppa in kenta och roland om dom kommer hit. haha. rätt skönt att slippa dom, eller iallafall kenta. dyngfull igår och när jag gick upp klockan nio idag stod han med en öl i handen. jag vet var det slutar. roland jobbar nog på det oxå. jag är inte släkt med dom.

robban sa att det fanns massa chips. ta gärna. hmm...

och robban färgade håret i morse, mörkt. han frågade om jag ville ha. det ville jag inte. "ombyte förnöjer sa du ju" och ja, det är sant. men just nu gillar jag min blonda kalufs, även om det börjar bli långt i nacken. FÖR långt. blörk.

visste inte att katter snarkade. mimmi gör det. normalt?

har kopplat in en hårddisk med alla astrid lindgrens filmer. synd att jag inte har en extern sådan som jag kan lägga över allt på. får se om jag får det utbränt istället :)

gomorron gomorron!

har ett mystiskt rivsår på mitt långfinger...

idag ska jag ut till vattensta där håkan (morbror) bor med sin familj. det blir påskmiddag och mys och förhoppningsvis är morfar där oxå. har inte träffat honom på en evighet, så vore roligt att säga hej till honom. sen ikväll blir det väl rätt slappt.

har varit svårt att få chans att plugga här, men ska försöka ikväll och imorron. barnen ropar hela tiden. vaknade i morse av att elise och elin (3½ + 1 år) stod och ropade på mig nere vid trappan. "PEEEEETRAAAAAAAA" skrek elise, och elin försökte sig på det oxå, men hon säger "PIIIITAAA" :) jag skrek "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" och så skrek elise "ELIN ÄÄÄÄLSKAR DIIIIG!" tack tack. hehe. fick stiga upp och gå er och leka lite.

nej nu ska jag klä på mig och busa med flickorna.

gonatt

av olika anledningar går jag och lägger mig nu. klockan tio. gonatt.


i lugnets vrå

alex har rollbesatt djungelboken efter alla folk i huset. jag fick bli mowgli. schysst. tänkter bara på den där äckliga "headline" som feat.ade frida i melodifestivalen. det fick mina kräkreflexer att börja verka så jag flydde till ovanvåningen.

jag har så jävla många minnen från detta huset. älskar det!

not so pleasant tågresa

jag måste berätta om den snuskigaste tågresan jag varit med om - EVER! igår när jag åkte från örebro till enköping hamnade jag i djurkupén, såklart, eftersom jag hade ett djur med mig. i den lilla kupén satt jag tillsammans med ett dövt par, deras son och en hund. (jättefin hund!!) barnet gjorde ifrån sig ylningar hela tiden, antar att han skulle härma hunden. inte ens min ipod kunde stänga hans jävla vrål ute. föräldrarna var rätt äckliga, eller iallafall mamman. hennes jeans var för stora så jag fick hennes arsle i huvet hela tiden. tydligen tror hon inte på trosor. ungen var bara skit skum. grät, va glad, grät, va glad osv. konstig familj, tänkte jag. och då visste jag inte vad som komma skulle. mamman la ungen på bordet och jag tänkte att nej, hon kan väl inte byta blöja på honom HÄR?! joho då, det kunde hon visst. av med brallor och blöja och fram med bajset! det värsta av allt var att när jag vände mig bort, eftersom jag inte ville se, såg jag ändå spegelbilden av spektaklet i fönstret! spyor var på väg. lösbajs är inget jag vill få upptryckt i ansiktet när jag åker tåg. varför inte gå in på en toalett med skötbord? FÖR HELVETE. jag blundade, tog mina saker och tack och lov, jag var framme i enköping.

långfredag

har vaknat lite då och då inatt av pesetas hjulspringande. och i morse vaknade jag av elin och elise. klockan 8. fast jag drog mig till 9. skönt. nu ska jag slänga på mig lite kläder, sen ska vi åka och handla. i eftermiddag ska vi hem till barbro som fyller år. trevligt. det snöar som i helvetet - om det varit ett snölandskap. otrevligt.

livat i gimoland

fint väder my ass! i gimo har jag snö upp till knäna! nästan iallafall. en decimeter är det väl. inte vad jag hade hoppats på.

på tvärgatan är det livat! elise och elin badar och det är skrik, skratt och gråt om vartannat. jag har precis ätit kvällsmat, det var gott och behövligt.

pesetas har flyttat in i ny bur. hoppas han inte blir hjärnskadad av sånt här.

får hoppas jag kan plugga här... just nu vill jag sova!

packad

nu är jag snart färdigpackad och ska försöka få tiden att gå. kvart över tre tar jag bussen härifrån. och tre timmar senare möter jag min morbror i uppsala! roligt!

har diskat och dammsugit hela lägenheten. känns bra.
har även fyllt på mobilen så jag kan hålla kontakt med omvärlden.

hoppas det är fint väder i gimo. här strålar iallafall solen!

skärtorsdag

gomorron!

underbart att sova ut idag! vaknade först vid nio och tänkte att jag faktiskt inte kunde gå upp så tidigt. somnade om och sov till halv elva istället. har inte orkat handla dom senaste dagarna så jag hade inget att äta till frukost i morse. det fick bli pasta då. haha. till det ett avsnitt av americas next top model.

nu ska jag packa och röja lite här, sen bär det av! smell you later.

zZzZz...

roligare än såhär blir det inte. GONATT!

killar och sånt

när någon frågar vad för typ av killar jag gillar (vilket för övrigt är en utomordentligt svår fråga) dyker alltid en mörkhårig snubbe upp i mina tankar. och det är rätt skumt, för i princip alla killar jag varit tillsammans med / dejtat (och nej, siffran är inte skyhög men ja...) har varit blonda eller iallafall ljushåriga. vad får vi ut av den informationen? bara någonting jag funderade över.

och ja, skor är viktigt. fel skor - bort med honom. nej okej, kanske inte så abrupt. men "gillar du inte dom här skorna, dom kan du väl köpa?" typ. fan vad sjukt egentligen.

inte konstigt att jag inte får nån dejt när jag är så kräsen.
egentligen är mitt enda krav att han är rökfri. punkt.
fast det är nog så svårt att hitta någon som är det.

kväll. allt och inget.

en timmes badande senare och jag är renare än renast! min kropp är dessutom insmord med body butter från the body shop. ett väldigt bra avslut på dagen.

är även så briljant i min tankegång att datorn fick följa med in i badrummet. ett avsnitt sex and the city till ett skumbad kan ju aldrig vara fel. eller? nej!

sitter iförd min underbara morgonrock från hemtex. eller, den är från mamma, julklapp, men inköpt på hemtex. den är alldeles för stor så jag kan bo i den. skönt!

pesetas har vaknat till liv chockerande tidigt idag. redan klockan tio, wow. han har kanske resfeber? i morgon bär det ju av till ett nytt ställe - igen. stackaren.

min dator är smockfull. det finns knappt nåt minne kvar. jag anar att det inte är så bra?

så, gossip girl-mappen borta. 4.44 Gb extra. har ändå sett det sisådär tre gånger. hela säsong ett. är jag konstig? nej, jag har bara ett tråkigt liv. vad kan jag mer ta bort?

nej det fick räcka så. alla filmer som ligger där kommer jag ju kanske se någon gång. vad vet jag. och hidden palms hade jag ett sånt jävla jobb med att få ner så det ska fan stanna. och grey's anatomy 4 of course. och ja, allt det andra tramset. konstigt att jag har ont i huvudet jämt?

mms:ade en mustaschbild till izza. hoppas hon uppskattade det.

make up geni!

när jag har tråkigt (och är ensam hemma) brukar jag sminka mig så fult jag bara kan. idag har jag skaffat mig turtlemask, mustasch och tjocka svarta ögonbryn. det är jätte roligt. om jag vågar lägger jag upp en bild sen. förbered er att kissa ner brallan av rolighet.

nu ska jag ta ett bad och tvätta av smörjan.

reminder:

jag måste sluta svära så mycket.
undrar hur det ska gå...

update

ikväll har jag tagit hand om världens diskberg. det var fan inte att leka med. dessutom har alla lamporna i köket strejk. den ovanför diskbänken bara blinkar så man får epeleptiskt anfall, och taklampan small igår. HURRA! försökte byta den men fick inte av kupan. eller vad det heter. så jag har fått skruva fast min skrivbordslampa på köksbänken. skit jobbigt.

emilie har startat upp sin blogg igen, eller ja det är en ny blogg, men, det är bra! nu kan jag hänga med i hennes liv igen. fast den får mig att sakna henne ännu mer. jag blev till och med sugen på att röka när jag läste hennes blogg. typ göra samma sak som hon. men herregud, röka är ju det äckligaste som finns! och det stinker helvete. så jag vet inte riktigt varifrån den tanken kom. får ta ett glas vin istället. och det där med röka - killar som röker går fetbort. vem fan vill kyssa en sån?

har dagdrömt så jävla konstiga saker idag. eller ja, det var väl fortsättning på drömmen jag hade inatt. jävligt otippat, fast ändå inte. fast jag tror jag kommit över det nu ikväll. vet inte, det var något som sa stopp bara. fast stoppet går nog bort om några timmar igen. vad håller jag på med? gud. ingen hade kunnat förutse det här, allra minst jag. vet knappt ens vad jag snackar om, så fråga mig inte.

jag har bara en säsong av sex and the city kvar. vad i helvete ska jag göra sen? vänta på långfilmen. och sen? vänta på uppföljaren som, enligt vilken-kanal-det-nu-var, ska komma.

jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag måste verkligen skaffa mig ett liv.

ska vi dejta? någon?

memories

carros och min musikvideo från trean är faktiskt jävligt rolig. tittade nyss på den. förundrades över hur mycket vi har förändrats. läskigt.

image206

image207


"påskledig"

hemma och en kväll i soffan väntar.
SÅ JÄVLA SKÖNT.
uppdaterar senare.

är lite arg på åsa dock.
världens fetaste uppgift över påsk.
TACK.

med rubriken "vafan är det för fel på mig?"

de mest genialiska raderna har nyss präntats ner med bläckpenna på vitt papper i min fina skrivbok. jag paper-cuttade mig på köpet. på underarmen. hur lyckas man med det lixom?

gå och lägg dig

jag är svintrött. jag borde sova. har varit trött sen jag åkte buss hem. satt och nickade till flera gånger och vaknade varje gång huvudet trillade framåt. det är skit kul att titta på folk som gör så. hoppas ingen tittade på mig. sen var det ju rikligt med snö som föll när jag gick från bussen och hit så då vaknade jag. men nu är jag trött. så jag borde kanske sova. ja? nej?

sånt jag saknar ibland

image204

image203

image202

image201

image200

image199

image198

knäppa tankar

har precis lagat mat till i morgon. lång dag i skolan igen och det börjar bli lite dyrt att köpa mat. har inte pallat laga nåt innan i veckan. men ja, nu har jag gjort det iallafall och det känns bra! tyvärr har jag glömt laga mat till mig ikväll så jag har ätit ett par knäckemackor. kanske inte det bästa men...

grejer jag skrivit i min skrivbok på senare tid är skit roliga. knäppa. jag skrattar bara jag tänker på det. och det roliga är att det är mina tankar jag skriver ner, så jag tänker ju på det hela tiden. innan jag vet ordet av sitter jag väl och asgarvar för mig själv på bussen. inte det mest normala.

ikväll är det the starter wife. yeay!


skägg och sånt

så var allting klappat och klart inför gimoresan! morbror håkan kommer och hämtar mig i uppsala på torsdag. sen blir det släktkalas för hela slanten! och mitt kusinbarn elise har tydligen stora planer. hon har väntat i två veckor på att jag ska komma. vi ska tydligen leka med pärlor bland annat. roligt!

fanny frågade häromdagen varför killar i vår klass skaffar skepparkrans. jag hade tyvärr inget svar på det.

och idag diskuterade jag, fanny och martina killar och dess frisyrer. gapskrattade åt hur vissa ser ut. jag är jävligt utséendefixerad emellanåt. det är väl inte så bra egentligen men man kan ha så jävla roligt åt det! eller som carro sa till mig på bussen igår, efter att vi kommenterat några personer och sedan blivit tysta en stund: "jaha, finns här ingen mer vi kan kommentera?" det är det vi gör. och fan vad fult av oss egentligen.

fast slår vad om att ett antal människor klagar på hur jag ser ut var dag.

tisdag i snöjävliga örebro

jaha, så har örebro oxå straffats med snö. det är väl underbart!?

jag var skit sugen på att springa runt i mina rosa/vita nya sommarskor från H&M idag, för solen sken som bara den och när jag tittade ut skrek vädret att det är vår! men termometern och vädertanten på tv4 sa att vinterjackan måste på. helvetes skit. när ska jag få använda mina sommarskor?

tog mig iallafall till skolan. svettades som ett as på bussen eftersom jag följt vädertantens råd och tagit på mig skit varmt. busschauffören hade bestämt sig för att skruva upp värmen på max. dessutom hamnade jag i solen. svettigt var ordet. bra start på dagen!

sen höll åsa en föreläsning som jag hängde med på sådär. hon är så krånglig. på eftermiddagen fick vi se "the searchers", en västernfilm. den var skit dålig. sen gick jag till akademibokhandeln och sålde tillbaka alla böcker jag köpt, förutom social history of the media som dom inte behövde. nähä. sen köpte jag en bok till denna delkursen, för pengarna jag fick. trevligt. undrar om jag kommer läsa den.

nej nu ska jag ringa ann-sofie, min kusin, och babbla om påsken. tja!

bye bye bdb.

varför måste allting alltid förnyas? jag blir så jävla trött. detta är nog slutet för min bilddagbok.

måndag

lång dag i skolan idag. föreläsning två timmar med åsa. sedan kom chockbeskedet: eftermiddagens filmvisning var en 3½ timmar lång bollywoodfilm! GAAAAH! det var inte direkt någonting man såg fram emot. men när klockan slog ett och vi startade filmen lyckades jag faktiskt hålla mig vaken till halv fem, tro det eller ej. filmen var väl helt okej. några gapflabb emellanåt (inte för komikens skull men för att vissa grejer var så jävla fula) och till viss del gillade jag budskapet. helt okej, men absolut ingenting som ses igen.

gick in på willys på vägen hem och handlade lite. gör ju fan det jämt känns det som. alltid är det nåt. mjölk eller annat. har börjar dricka jätte mycket mjölk, känns bra!

ska ta han om min tvätt nu, vädra ut matosen och sedan bara slappa. blir väl lite sex and the city. ska lägga mig tidigt. har varit skit trött hela dan. carro väckte mig kvart över två inatt och berättade att hon eldat upp ett foto ute i köket. det luktade fan. men det kände inte hon eftersom hon är täppt. jag öppnade ett fönster i köket och när jag kom upp i morse var det skitkallt! eller nej, men lite kyligt. inte så konstigt. tack och lov var brand/eldad plast-lukten borta.

hej hej

sunday bloody sunday

ja, igår var det ju dags för den stora finalen i melodifestivalen. jag och carro begav oss till fanny för att titta, och precis som det var tippat så vann ju perelli. låten är jätteschlager och jag börjar gilla den riktigt mycket. fast jag hejade på rongedal. och sibel, bara för att.

sen blev det något av en impulsutgång för mig och carro. alexandra + vän var här så vi drog ut och tog några öl. jag bestämde mig för att följa mitt mönster och blev full.

väldigt full, märkte jag när jag kom hem.

idag har det varit tvättdag, som alltid på söndagar. väldigt slappt med. men hade inte tackat nej till en ledig dag till. nästa delkurs börjar redan imorron, känns lite jobbigt. tre heldagar väntar. blöh. men på torsdag åker jag till gimo och släkten! YEAY! fast saknar min familj så att jag vill gråta, men dom får jag träffa i sinom tid.

kollar hide & seek. var längesen jag såg den.


släkten är bäst

min kusin johanna la upp en bild i sin bilddagbok från när vi var i finland 2005.
då såg jag ut såhär:

image197

tur det inte är svagdricka vi har i glasen! HAHA. lille alfred brevid mig :)

yeah

FULL. gött.

JAG VILL DANSA

image189

image190

image191

image192

image193

image194

image195

image196


dream a little dream

jag hade en sinnessjuk dröm, som jag tyvärr minns in i detalj. kortfattat: jag skulle gifta mig, allt gick åt helvete. det värsta var personen jag skulle gifta mig med. visst fanns det en dag då jag var ung och dum (tydligen) och trodde att kanske skulle vi klara det tillsammans men där hade jag ju jävligt fel. fan, vad upp och ner allt blev. ändå saknar jag dig och det hatar jag.

idag ska jag och carro baka en tårta för att dränka våra sorger.

jävla mörker

skit skit skit

sådär en fredagskväll

jag laddar ner alcazars skiva dancefloor deluxe. den är skitbra. min pappa har den.

let's dance. jag tycker alltid att det blir så tråkigt framåt slutet. jag tröttnar jämt. hade nästan glömt bort att det fortfarande gick. jag hejar iallafall på mat-tina. bra brud.

i en barbiefilm jag har där hemma spelar dom samma låt som karl-petter och jeanette dansade till. "do you do you do you do you wanna dance?" den är skitbra.

har syndat med en pizza och cola idag.
ska powerwalka imorron. om jag orkar.

i'm always here for you

idag har jag en riktig funderardag. ungefär som häromnatten då jag var vaken och gjorde ingenting. vissa tankar hamnar här, vissa i min skrivbok och vissa stannar i huvudet.

det jobbigaste med denna dagen är att det är min bästa väns pappas begravning, och jag kan inte vara där för henne. jag vill bara hålla henne i handen och finnas där, men det går inte. det känns förjävligt, för jag hade velat ha henne hos mig om jag var i hennes sits. fan. jag känner mig dålig. men jag vet att hon vet att jag finns här, om inte fysiskt så iallafall på telefonsamtalsavstånd. men det är inte tillräckligt. men jag tänker på dig, hela tiden.

jag älskar dig

om bloggar

igår hade jag 26 unika besökare. det är nog rekord. haha.

jag älskar hanna fridén. hon verkar vara en skitrolig människa som dessutom är smart. hennes artikel i aftonbladet plus hennes diskussion på bloggen är jättebra, och framförallt viktig. hon fick mig att vilja gråta för jag blev så glad av det hon skrev. tack.

en annan blogg jag gillar är andrev bergströms filmblogg på aftonbladet. fast idag blev jag lite arg. han gillade inte 10.000 BC som jag vill se, men nu känns det inte lönt. dessutom hyllar han the heartbreak kid som är något av den sämsta skit jag sett (okej, good luck chuck var faktiskt sämre) och into the wild ger han heller inget bra betyg. just nu är jag arg på andrev. dum-andrev.

vad bjuder fredagskvällen på?

tenta avklarad

tentan kan verkligen ha gått hur som helst. är jävligt glad att jag inte läste böckerna från pärm till pärm eftersom det mesta handlade om samma sak vi gjorde inför seminarierna. vi får väl se hur det gick men just nu känns det helt okej. beror ju iofs på var G-gränsen ligger oxå...

känns konstigt att vara hungrig klockan elva men jag har inte ätit sen 6.
kurr kurr.

tentajävel

kan inte fatta att jag är uppe så här tidigt.
har sovit svindåligt inatt. fan.


yeah

haha, jag leker och har lekt fram en header.
synd att jag inte är så skillad på photoshop. haha!

du sätter höstsolen i eld

jag har precis hört och sett videon till håkan hellströms senaste låt för en lång lång tid på aftonbladets hemsida i världens sämsta kvalitet. hursomhelst. soundet var inte riktigt håkan. tills han tog dom där håkantonerna. jag vet inte, blandade känslor. han är tillbaka och jag lär älska honom som förr.

MY PRRRRRECIOUSSS

image186

emilie blev oxå skitsnygg när vi var i malmö och fotograferades.

torsdag

jag var vaken alldeles för länge inatt. utav ingen anledning alls. somnade väl vid halv fyra.

igår var det en vecka sen. min älskade vän, jag tänker på dig dag och natt. det är helt omöjligt att sätta mig in i din situation. det enda jag kan göra är att finnas här. PÄD.

känns som att jag har pluggat tillräckligt nu, men dom där tentorna kan vara överraskande svåra ibland. så länge det inte blir en massa flummigt konstsnack och sådär så har jag nog koll.

ska nog inte gå upp ur sängen idag. skönt.

natten gör mig till psykopat, eller nåt.

erik och jag pratar om det perfekta mordet med den ultimata tillfredställelsen. eller hur man nu säger. och jonte tror fortfarande jag är kär i lärar-johan.

jag har avreagerat mig en hel del ikväll.
tror jag måste skriva ett milslångt mail till angelina.

loosin' it

GAH jag kan inte sluta tänka på hur galen jag är.
too much on my mind.


emilie

telefonen måste vara en utav dom bästa uppfinningarna NÅGONSIN. jag har nyss haft ett långt samtal med min vapendragare emilie. väldigt skönt att tala ut om mina problem och petra nr 2 som verkar ha kontroll över mig ibland och säga saker som är helt fel. vi fick oss några skrattsalvor iallafall och det var skönt. det behövdes. gillar även hennes kommentar "inte din typ, emma purks typ". haha. då vet jag.

jag är glad att jag inte är 13 längre.
synd att alla inte har växt upp.

yes or no?

funderar på att sluta blogga.

ny serie

jag älskar deborah messig. ska försöka följa the starter wife. hittills är det bra.

har kollat internet runt och funnit en del intressanta alternativ till min framtid.
ska diskutera med min moder imorgon.

jag ska även ringa emilie och tala ut om mina problem.
alla dom jag skrev om i min lilla skrivbok igår. gud. haha.

reklam slut.

besök Hannas blogg!

en av mina favoritbloggar tillhör Hanna Fridén. ett skitkul inlägg är detta:

image185

frukost i sängen

jag tror jag har ett projekt på gång. det var syon som fick mig att öppna ögonen och komma ihåg en liten flickdröm. "tycker du om att skriva?" behöver jag skriva att svaret är ja?

vi får se hur det blir med det hela, men efter en timmes skrivande i min "dagbok" igår kom en hel del idéer om min framtid upp. för övrigt skrev jag rätt mycket om min konstiga dröm och senaste scenariot av total blackout. ibland blir jag imponerad över hur konstig jag kan vara.

plugg idag.

några av Nevenas bilder från klassfesten

image170
hej och välkomna säger jag

image171
jag och sofia

image172
nevena och carro

image173
ida och nevena

image174
slår vad om att dom är kära

image175
en del av min klass

image176
DMD:are

image177
fanny & erik (och nån jävla brud??)

image179
sen hamnade fanny på golvet

image180
martin, jesper och fanny

image181
people

image183
jesper, fanny, erik och nevena

image184
sen blev nevena lite full och ringde taxi :)

en bild i väntan på 26 mars

image169

jag säger då det...

the grinch står för min underhållning. just nu är det scenen då han pekar på ett namn i telefonkatalogen och skriker ut att han hatar personen i fråga. love it. älskar oxå hela uppväxtscenariot.

har kommit på mig själv med att ha rejäla vårkänslor. ni vet "åh jag är kär" och hela det skitet. inte för att jag har någon att vara kär i, men ja, av någon anledning finns det där.

och för er som undrar så har jag drömt skitstörda drömmar inatt igen. typ det enda jag kunde tänka på i skolan idag. haha. roligt. läskigt. konstigt.

har samtalat med jonte på msn. han missade festen i fredags. man kanske skulle ha fest igen.

it's raining men!

gud vad jag har sett många snyggingar idag, det är inte klokt. först har vi ju den snyggaste av dom snygga (ja, jag är lite kär i honom) JOHAN vår lärare som vi haft på seminarierna. han ser lite töntig ut och är nog rätt blyg men mmm...
sen såg jag en snygging på bussen, som jag sett ett par gånger tidigare oxå. han är en blandning utav daniél och axel så där är det ju inget fel. dock går han nog på gymnasiet...
nästa kille hade jag svårt att placera. han satt i profil framför mig på bussen och först tyckte jag han var skit ful. sen ändrade jag mig. sen var han ful igen. och sen snygg. och när han gick av fick jag det bekräftat - han var snygg!
sen har ju björn sjungit för mig i ipoden oxå så :) BRA DAG.

synd man är en mes, annars hade jag bjudit ut allihopa.

låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare

björns låt till carina berg har gått på repeat hela morronen.
åh nu är jag ännu mer kär. BABY.


söndag

jag kan inte sluta tänka på en av mina drömmar. den var helt sjuk. (inte den med björn för den var bara bra, den här var störd.) vet inte om jag vågar skriva ut den utan att verka, öhm, konstig.

nej det går inte. skrev ut den men nae, det är för sjukt.
en i klassen var med iallafall så jag vet vad jag kommer tänka när jag ser honom imorron.
hahahahahaha.

nej nu blir det mer plugg.

björn är bäst

haha, jag hade skitkonstiga drömmar inatt. vissa bra, vissa dåliga.
bäst var när björn gustafsson var kär i mig. det var mysigt.

ännu ett hyllningsinlägg till min idol

image165

image167

image166

image168

MEN

VAFAN!? carola & andreas johnsson skulle ju vinna rubbet! inte för att jag gillar carola, men låten var så jävla bra. och andreas är så jävla sexig. FAN. (ska vi gifta oss andreas?)

we got koka kola veins we don't use our brains, bla bla bla bla bla bla bla bla

nu har jag dammsugit hela lägenheten och torkat golven. här stinker fortfarande alkohol och cigarettrök. toaletten var oxå jävligt grisig så den har jag med städat. orkar inte diska men får väl göra det snart. som tur är hade vi plastmuggar till alla. (utom jävlen som slog sönder mitt glas. slår vad om att det var pygmén.)

i fortsättningen ska jag spärra vissa nummer i min mobil så jag inte kan sms:a konstiga saker till vissa personer. hå hå ja ja.

jag skulle kunna döda för en pizza.

stackars carro är och jobbar. jag är glad att jag inte är i hennes kläder. mina kläder är underbara. en morgonrock. den ska jag leva i, åtminstone några timmar till.

GUD VILKA KONSTIGA SAKER SOM KAN HÄNDA.
och gud vad det händer konstiga saker i mitt huvud efter dom konstiga sakerna hänt.

the day after tomorrow

hugg av mig huvudet och gräv ner det långt härifrån.

aldrig mer en bag-in-box utan en gräns.

kanske.

the truth about the truth: it hurts. so we lie.

ifall jag kunde få i dvala skulle jag gjort det. problemet är bara att jag inte kan sova!
fast jag är nog fortfarande full iallafall, kan ju ses som postivit om man vill tillräckligt mycket.

det blev lyckat igår, det är jag glad över.

skulle gärna mördat människan som slagit sönder mitt glas med ett hjärta på. det var en present. varför använder man inte plastmuggar när det finns? jag hatar dig.

nu ska jag titta på finalen av project runway, sen ska jag bli nykterist.

äntligen fredag!

TONIGHT IS THE NIGHT

min långa sovmorgon blev det inget av. vaknade innan nio och kunde inte somna om. hur normalt är det? nu har jag iallafall ätit frukost och klarat av ett avsnitt av americas next top model cycle 10. kan ju slå vad om att äckelfatima vinner eftersom den jag hatar mest alltid gör det. blä. min favvis är claire, absolut. snygg makeover med.

nu ska ipoden laddas så den kan spela asbra musik ikväll. yeay!

drömde förresten att jag köpte tre stycken ipod nano, fast den första versionen, som jag redan har. sen ville jag sälja dom. till nicole richie.

sådär en torsdag...

idag insåg jag något för första gången. en sån grej man inte kan skriva ut här för hela världen att läsa ni vet. men shit, jag kan inte sluta tänka på det. visst har jag funderat över det förut men nu var det som en stor varningsskylt började blinka och säga - ja, det jag inte kan skriva. gud.

emilie har varit i milano en vecka. jag är avundsjuk.

imorron ska jag sova så länge som möjligt. vid tolv, skulle jag gissa, ska jag in till stan och möta carro i klassen och ge henne en shoppinglista till systemet. JAG ÄR JU BARA 19!

pesetas springer i sitt hjul som någon som tränar inför OS. men endast i mörker. så fort jag tänder en lampa stannar han och rör sig inte ur fläcken. förstår inte vad det är med honom. jag tycker han blir konstigare och konstigare för varje dag. dessutom lyckas jag inte få bort kisslukten från honom. kan man bada en hamster? hur ofta jag än rengör till honom sitter lixom lukten i hans päls, verkar det som. o andra sidan luktar jag inte på honom speciellt ofta, men när jag kommer riktigt nära och vill gosa lite genom buren...

alldeles för långt inlägg om en hamster.

vad jag ville ha sagt var: därför sitter jag nu i ett kolsvart rum. vad som helst kan finnas bakom mig. och bara för att jag tänkte den tanken vågar jag inte vända mig om. o andra sidan är ju pesetas där bak, my knight in shining whatever.

GONATT.


on top

solsken, grupparbete, smörgåsgrill, städning.
nu ska vi köpa plastmuggar.

SATC ikväll. yeay!

ps. love you

40 mil bort...

jag tänker på dig.

VAD är KONST ?

nu har jag ordbajsat två A4-sidor som i princip handlade om "vad är konst?". hjälp. får jag godkänt på det här har vi en snäll man (eller kvinna) där uppe.

ännu ett grattis

MIN VOVVE BLIR 8 ÅR IDAG!

image164

school

filmdag i skolan. breathless från -79 och bergmans persona från -66. båda två var bra tycker jag, fast persona var riktigt skum. får nog se den ett par gånger för att fatta.

verkar som iallafall större delen av klassen kommer på fredag. YEAY!

nu ska jag plugga vidare.

rivers of love

har lite "hemlängtan" till copacabana ta mig hem...

solen skiner och vädret skriker vår - förrutom termometern som bara visar ett par ynka plusgrader. men det struntar jag i. jag bojkottar vintern. skiner solen är det vår, så det så!

är sjukt sugen på att baka kladdmuffins, men det är ju nyttigt som gäller...

har fått skit ont i höften, måste legat på den på nåt konstigt sätt. tänkte ta en promenad innan skolan men jag kunde knappt gå runt här i lägenheten för det gör så jävla ont. hurra!

nej, nu ska jag bussa till skolan. ciao!

feeling blue

idag är det en sån där dag man bara vill sova bort.
dra täcket över huvudet och inte behöva bry sig om någonting.
synd att livet inte är så enkelt.

CONGRATS

idag är det min fina vän pierres tur att fylla år, och hela 20 blir det! GRATTIS!

image163

GRATTIS MAMMA

idag är det min fina mammas födelsedag. skickar över en puss o kram till henne!

image162


tja, som alla andra

igår kom det fram en gubbe till mig och carro och sa: ursäkta får jag fråga en sak? jag är ju konstnär och designer och så... men HUR FAN SER NI UT?! ska man se ut sådär?!

han var nog inte riktigt klar i knoppen men vi fick oss ett gott skratt.

man kan ha roligt i vivalla oxå

image156

image157

image158

image159

image160

image161

RSS 2.0