ett inlägg bara-för-att

igår var jag, carro och emelie på gustavsviks upplevelsebad. sjukt roligt! har dock ett och annat blåmärke idag, från forsen, som var livsfarlig. men jätterolig. haha.

idag har jag haft seminarie, nemas problemas. argumentationsanalys - beskrivande analys.

ikväll ska jag hem till sofia. hon fyllde år igår så det blir party :) får se om det blir någon alkohol eller en lugn kväll, ska inte följa med ut sen så känns lite onödigt. och anledningen till att jag inte ska med ut är att jag inte vågar åka nattbussen hem till vivalla. det verkar scary.

så tänkte ta mig en powernap nu så jag är pigg for later. bye

vardagsrummet

 

soffan är här, en lampa är här, sladdarna
är fastspikade vid listerna. allt är klart!

det jag saknar mest är dansen

image74

"dom är nog inte hemma idag, gloglinen"

idag har vi flängt runder må ni tro! jag säger då det. klockan tolv började äventyret och det slutade väl vid halv åtta, ungefär. det har blivit bussturer utan dess like och ännu mer pengar har runnit bort...

12:03 - tar bussen in till stan. går till medborgarkontoret för att hämta en "välkomstpresent" från örebro kommun, och vars en 1000 kronors check på akademibokhandeln.
efter det tar vi bussen till universitetet. där träffar vi niklas som oxå är på jakt efter studentlitteratur. carro och jag hittar bara ena boken vi ska ha, så den fick bli det enda köpet.
dags att åka buss igen, denna gången till ÖB. inhandlar sjukt mycket pasta (kostar ju bara 3:- där och pasta är typ det enda vi kan leva på denna månaden...) och lite julsaker.
buss igen. in till stan. måste byta buss för att komma hem. dividerade om vi skulle hem eller till ikea. den bussen som kommer först tar vi, kom vi fram till, och det var bussen hem. sjukt mycket folk och typ den värsta resan hittills.
kommer hem, jag äter för jag är hungrig som ett djur, sen säger vi "nä, ska vi dra till ikea då? okej". så det var bara att ge sig ut i kylan igen.
16:13 - tar bussen till stan igen, för att där byta till 31an mot mosås. och fan vad den körde till mosås. den brukar aldrig köra den rundan så vi trodde vi var helt fel. vi var fast med skumma människor, igen, och trodde vi skulle släppas av i en hästhage, eller nåt. men vi kom till ikea till slut iallafall. där inhandlades det diskställ, skohylla, hallbord, klädgalgar, en taklampa och en rislampa, ett blockljus, en blomma och tre kuddar. på ett ungefär.
allt detta skulle alltså med oss på bussen hem. GOSH!
18:40 - bussen till stan kommer och vi klämmer in oss.
i stan byter vi buss till 14 som går hem till oss. ett inklämmande utan dess like igen.

idag har vi åkt buss vid nio olika tillfällen. det är typ långt. jävligt långt.

för att belöna vår kraftansträngning ska vi titta vidare på gossip girl.
xoxo

nuss

"jag har hittat min drömkille! på bilddagboken..." haha, men han var ju snyggisnygg!

idag kommer bovärden (fittan) för hembesök. om hon nu dyker upp denna gången, det vill säga... sen drar carro och jag in till stan. jag ska se om mina stövlar jag spanat in finns kvar, och sen ska jag leta efter en snygg vinterjacka. låt oss hoppas på det bästa.

soffan kom igår så idag mår jag rätt bra.

FAN FANS FAN

tentan är avklarad men om den är godkänd eller inte har jag absolut ingen aning om. det gick förvånansvärt bra men frågorna var så jävla breda att man börjar fundera på om man skrev något rätt över huvud taget. MEN, för att fira att tentan är över ska mina klassisar ut o partaja :) och jag oxå då förstås.

och det kan verkligen behövas just nu, för Fittan, vår bovärd, är verkligen en fitta. hon svarar aldrig i telefonen och hon dyker inte upp när vi ska träffas. till råga på allt har vi fått klagomål från våra grannar, och det är väl lika bra att jag skriver ner det här så att alla slipper fråga, jag refererat bara hit isåfall:


Klagomål kring ditt boende

Vi har fått in klagomål att du uppträder störande i eller kring din lägenhet.

Klagomålet avser att ni har kastat flertal fimpar ner från er balkong på grannens altantak och dessa fimpar har bränt flera hål i altantaket. Altanen är ett nybyggt tillval som tillhör ÖBO. Ni kommer därför debiteras kostnaden för de skador som ni har orsakat.
TIden för detta var helgen 13-14 oktober när ni hade fest.

Om du slutar att störa dina grannar får du bo kvar. Annars riskerar du att ditt hyreskontrakt sägs upp och du får flytta från lägenheten.

Med vänlig hälsning ÖrebroBostäder AB.


1. det var inte carro eller jag som rökte. det var våra jävla gäster. visst, det är vårt ansvar, men vem fan är så dum i huvudet att man kastar ner glödande fimpar på ett plasttak? jag var inte ens ute på balkongen kvällen det hände för det var så jävla kallt, så jag hade noll koll.
2. med vänlig hälsning? ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER?
3. debitera skadorna. jävligt roligt när man har studieekonomi!!

är bara så jävla arg och ledsen just nu. fy fan o komma hem till det brevet lixom.
dock är det ju bra att ingen (förutom izza) kommer upp på vår inflyttningsfest, för nu kan vi inte ha nån inflyttningsfest. kul. jävligt kul. när det inte ens är vårt fel! vi var så jävla duktiga annars. spelade ingen hög musik eller sprang i trappan eller nånting. jävla fitt fitt fitt!

avreagering lite klar, nu ska jag sova.

snart körkort

tänkte precis avslöja världens grej, typ mitt uppkörningsdatum, men så dum är jag inte, kom jag på sen. haha. men ja, imorron ska vi boka det iallafall. rocka och rulla!

ps. euro är söt och ligger i min säng brevid mig. snuttisnuttisnutt.


bajs morgon bajs vinter

sjukt plågsamt att vara vaken såhär tidigt. men ska man någon gång ta det där kortet får man väl jobba för det oxå. men roligt är det inte. speciellt inte när euro får ligga kvar i sängen o gosa :( grr på honom.

fast en bra grej är att jag inte skulle upp när jag trodde jag skulle upp. jag vaknade nämligen av mammas väckarklocka,05:15, och trodde det var min. underbart att det inte var det. men nu är jag ändå upp och det är ändå i ottan. och det är fan inte en jävla grad ute. det är noll. det är vinter. och min vinterjacka är i örebro. kul.

nej, nu får jag väl klä på mig och allt vad det innebär, ska ju trots allt bege mig om åtta minuter, ciao!

what to do?

just nu är jag så jävla trött och undrar, hur ska detta gå? jag är inte alls sugen att dra tillbaka till örebro, helst hade jag stannat här i skåne ett tag till. jag är inte redo att lämna euro igen. jag har varit hemma för länge för att vara borta så länge nästa gång. två månader. familj och vänner och sådär kan jag prata med, men euro kan jag inte gosa med på avstånd. han är fan min bästa vän.

jag har två filmer att dömma ut i bloggen oxå. sideways och alpha dog. så jag kan väl börja med sideways. fem plus, solar och allt möjligt, då måste den ju vara bra, eller hur? och visst, den var bra, men den fick mig att må riktigt dåligt! huvudkaraktären var så jävla trasig inombords och jag kände verkligen med honom.
sen har vi alpha dog, som jag äntligen tog tag i att se. justin timberlake var överraskande bra och han är ju inte tråkig att titta på, om man säger så. gillade upplägget av filmen och tänkte 'fan vad bra' tills ungefär en fjärdedel var kvar. då verkligen vände allt och jag ville stänga av. men, i'm not a quitter, så jag såg klart den. sevärd, men den tappade mig. tyvärr.

i över två månader har mitt liv varit tomt på allt. känslor, kärlek, vänskap. det har varit plugg, lägenhet, praktiska saker, hela hela tiden. jag är så jävla emotionellt tom. även om jag nu när jag är hemma fyller på allt det där lämnar det kroppen direkt när jag sätter mig på tåget igen. jag letar efter minsta känsla, lycka, glädje, att hålla fast vid. någonting att vakna upp till. ni vet, inte bara ha det där tråkiga torra livet när man tänker "varför är jag ens vaken idag?" (och nej, jag är inte självmordsbenägen eller något sådant, jag vill bara att något ska hända).

får väl sova nu, har körlektion tidigt imorron.

åhus, kristianstad, hässleholm

festen blev väl sådär. väldigt trevligt till en viss del och med vissa människor, men i staden kristianstad kan det inte gå rätt numera. det blir bråk, det blir konflikter och det blir tårar. det är så jävla tråkigt.

MEN jag hade mestadels väldigt roligt! fick äntligen träffa min tvilling igen <3 och emilie! som dessutom hade med sig louise, det var ju längesen jag träffade henne med :) vi hade himla trevligt och flummade och shotade och ordspydde hej vilt. "nu kissar jag ut allt hat!" är ett av alla underbar roliga citat under kvällen. hahaha.

det slutade iallafall med att jag sov hos angelina i åhus. och jag ändrade mig ungefär tio gånger om vilken buss jag skulle ta hem, för jag var så jävla trött. dessutom var, och är, min mage i uppror så jag var inte sugen på att ta på mig strumpbyxorna igen. haha. "du ljuger iallafall inte" sa angelina till mig idag, och det gjorde jag ju faktiskt inte heller. allt jag sa var sant och allt vi sa igår var sant.

att behöva bevisa för folk att jag inte är som dom tror, är inte jätte lajbans första gången man träffar dom. "jaha, det är hon som är petra..... eeehhhh....." typ, och så får jag förklara. varför ska det vara så? jag tror dock att iallafall viktor fattade att jag är trevlig :) haha.

nej, en himla massa irriterande och gapande igår. inte ens en riktig fylla fick jag. bara en jävla bakfylla pga tequilan. fan fans fan. men whatever, jag överlever, det gör vi allihopa.

men till dom som förgyllde kvällen/natten/morgonen: TACK! NI ÄR UNDERBARA! och ja, det är ju då angelina och emilie, typ. haha. mina bästaste bästa. och ikväll ska jag träffa izza, som oxå är bäst. ni är bara så bra och jag är så lycklig som har er. skickar över en elektronisk kram ;)

nej, nu ska jag dricka hundra liter vatten och sova en stund. ciao!

hässleholm, dag 2

inatt kröp euro upp i min säng. jag tror han har saknat mig. annars försöker man inte dela på en 90-säng. han tar dessutom större plats än mig. jag låg typ utanför. men han är söt, så jag lät honom vara där. för han har saknat mig.

idag när vi var ute på promenad gick han (euro alltså) så nära mig att jag kunde ha handen på hans huvud i princip hela tiden. det var gosigt. sen ville han rulla sig i gräset men det fick han inte för mig för det var så jävla kallt!

sen vart det plugg plugg plugg. lite mer än tre timmar tillbringades på biblioteket. knarkade druvsocker (vet inte vad det är för ryck jag fått men jag är nog näst intill beroende, så har bestämt mig för att det var mitt sista paket) och drack massa vatten. fick springa på toa. var ju rätt bra ändå, för då slapp jag läsa exakt hela tiden. blö blö blö.

mamma kom hem med systemetpåsar för en stund sen. massa cider och en bag-in-box ;) hihi. den ska med upp till örebro, och det ska några cider med. men en del ska förtäras ikväll, minsann!

kommer bli en så jävla bra kväll! jag ska äntligen få träffa ANGELINA! hur underbart är inte det? FANTASTISKT! dessutom ska emilie oxå ut så vi kan göra en galen malmö dans oxå :) wihoo. och så är det liesel, jenna, manilla, malin, elle o jessica. och carro såklart, men det är ju självklart, eftersom det är där vi ska hålla hus :)

nej, nu ska jag stryka min skjorta! cheers!


hässleholm, dag 1

idag har carro och jag pluggat. fast, det blev kanske inte så mycket plugg som skulle behövts, men vi HAR faktiskt pluggat, och alla behöver en mjukstart. imorron ska vi däremot sitta minst fyra timmar.

dessutom tog vi en sväng i hässleholm city. lite skillnad om man jämför med örebro... för det första transporterar man sig till fots här. där åker man buss, överallt. (om man inte orkar cykla, och det orkar inte vi. jag har dessutom ingen cykel där uppe, för den glömde vi packa i flyttsläpet. hahaha...) iallafall, och när man då åker buss, är dom smockfulla. inte som i hässleholm, där en eller två andra personer (om du har tur) åker samtidigt som du. nej, i örebro där kramas man på bussen. med andra ord: där bor fler människor.
traskar man runt i örebro centrum upplever man inte bara bra shopping, man ser oxå minst fem snygga killar per gång man är där. i hässleholm händer det... aldrig. där är mycket folk, där är snyggt folk. men hässleholm är ändå hässleholm, så lite kärt har jag det.

nu till lite fredagsinformation:
klädsel: oversize skjorta, strumpbyxor, silverskor, silverväska.
mat: kött o pommes, för en gångs skull slipper jag laga.
dryck: allt med alkohol.
musik: paaaartyyyyyy!

alla som ska med: hör av er till mig. min mobil är pank så det får ske via telefonsamtal eller msn. (angelina, jag fick ditt sms, sött och bra! :D men jag är ju då pank, som sagt... vi tar det sen!)

till emilie: förlåt att jag inte ringt, det har varit galet mycket att göra!
till izza: kom nu hit och umgås med mig!
till plän: häng med ut på fredag!
till isabella: DU MED!
till carro: sov gott! hahaha...

igår ringde nån brud från nåt elbolag (hon sa aldrig vilket utan började bara prata om deras förmåner) så sa jag "jag måste diskutera med min sambo" varpå carro gör victory-tecken. "okej, men då ringer jag lite senare idag då?" "nej det går inte, vi ska på semester en vecka nu..." (carro och jag har bestämt oss för att kalla vistelsen i skåne för semester. låter så lyxigt!) "men då ringer jag i slutet på nästa vecka då?" "ja gör det" "fint, ha det så bra på semestern!" "tack, hej då" hahaha. det var det roligaste igår.

"hej jesper, det är pappa här" var oxå en rolig dialog. eller nåt. det var en man som sa så i telefon, på tåget igår. sen gick han iväg och när han kom tillbaka sa carro "nu kommer jespers pappa" hahahaha :D shit, vilket icke-liv vi har. blubb.

euro har förresten flyttat in i "mitt rum". det är inte bara så att mina föräldrar har konfiskerat mitt gamla rum, det som lixom är MITT rum, dom har dessutom parkerat hunden i mitt nya rum. jag har en liten 90-säng att sova på, en köksstol och två hyllor fulla med ungdomsböcker och barnfilmer där inne. och då euros bur och hans leksaker. det roliga är att han verkligen tillbringar en massa tid där oxå. igår när jag skulle packa upp mina saker skulle han va där inne o leka. och rummet är väl sisådär 2*4 meter, så det är inte speciellt rymligt. men jodå, där skulle han va. han började med att välta ut korgen med leksaker så det inte gick att komma fram, sen hoppade han upp och skuttade i sängen. det är en galen hund jag har. men DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT ATT TRÄFFA HONOM IGEN! shit vilken pers det är att inte få se honom varje dag. inte lukta på hans lilla huvud (det är en grej vi har) och inte få en slick på kinden när man ska vakna. idag promenerade vi i parken, det var mysigt, men kallt. han rullade sig, såklart, i det blöta gräset, bara för att få tillbringa mer tid med mig. (på så sätt var jag ju lixom tvungen att torka honom när vi kom in oxå. han gjorde mig försenad till carro, fast sen ringde carro o va oxå sen. men han är en slug hund.)

nu får det vara nog med skitsnack. ska laga mat till min bror och min pappa. fick blommor av pappa igår när jag kom hem! och ett jättesött kort! "petra, jag saknar dig, välkommen hem! pappa" aw :D det var det första han sa när jag kom hem med. han mötte mig på trappan med öppna armar: VAD JAG HAR SAKNAT DIG! hihi. så längesen är det ju inte :) men sjukt oväntat, när min pappa ska visa kärlek brukar han ge mig en klapp på axeln. det där med att flytta hemifrån är nog rätt bra ändå ;)

nej som sagt, enough skitsnackat. jag har ju egentligen inte tid med det här. ska läsa 100 sidor i "upphovsrätt i reklam och media", 100 sidor i "a social history of the media" (ja, den är på engelska), tre kapitel ur "online communication" (oxå den på engelska), 200 sidor ur "massmedier" ("hadenius o weeeeibulls boook" som MEM säger) och 8 kapitel ur "på väg mot medievärlden 2020". det är väl rätt lugnt... ÖH. sen har vi nån dansk bok oxå men den har jag inte hittat några läshänvisningar till så jag vet inte... sen är där ju ett halvt kollegieblock med anteckningar att ha koll på. universitetet rocks! yeah!

astrid lindgren

idag hade vi en skitrolig föreläsare. hon snackade om juridik, så förståendenivån låg nere vid golvet, men rolig var hon. för det första pratade hon EXAKT som astrid lindgren. sen var hon nog lite vimsig oxå. hon sa en massa roliga grejer som alla skrattade åt. det var nog mest för att vi inte förstod.

en kille försökte fråga om det var möjligt att ladda ner en film lagligt (förutom på CDON o sånt där, ni vet) och efter att ha förklarat att det BORDE vara lagligt (han förklarade alltså det, för hon fattade inte så mkt. "nu pratar du till mig som jag pratar till er" haha) så sa hon "a men dåså, congratulations!" hahaha. och tänk er det med astrid lindgrens röst. hahahaha.

sen pratade hon om madonna och liknande, som måste sälja sitt namn via kläder, parfym osv för att öh, inte försörja sig, men ni vet. så sa hon "det är mitt nuvarande projekt som jag absolut inte har tid med, någonsin!" haha. skit rolig va hon. den roligaste föreläsningen vi haft :)

förutom att man inte såg vad hon skrev eller förstod vad hon pratade om. får nog läsa dom där hundra sidorna i boken det refererades till iallafall. hihi.

idag har jag dessutom köpt rosa bandet. känns väldigt bra!
och jag lyssnar på ted gärdestad, mysigt.
det är väl det närmaste kärlek jag kan komma. buhuu.
haha, äsch, jag överlever!

crazy

three guys in the house. one's down, laying on the madrass.
two girls, two guys left. what to make out of that?

all i know is i don't wanna share.

although it looks like i'm gonna.

just nu äter dom ägg, bacon och pasta.

vad fan håller alla på med?

carros bästa vän är hinken och ikväll har vi tömt 3 liter vin.

oh my god.

pussipuss


klunk och skål!

nyöppnad kylskåpskall bag-in-box. ett glas bredvid mig.
musik på ungefär högsta volymen.
pepp pepp pepp.
gästerna arriverar om ca en timme.
det blir fest, det blir dans, det blir alkohol.
det ska bli så jävla härligt!
våra första riktiga gäster.
vår första berusade kväll i örebro.
nej, back to the drinking.
cheers!

some day when i awfully low

ikväll är det party som gäller! febern har gått ner och jag trotsar förkylningen som bara blir värre och värre. det blir god mat, vin, förhoppningsvis trevligt folk och kanske lite dans :)

therefore i have städat. shit vilka dammtussar det var under min säng. nu är dom tack och lov uppätna av den lilla högljudda dammsugaren. slurp.

sen väntar en vecka av föreläsning, hemresa och pluggande. inte att förglömma: oxå en fet utekväll i kristianstad! ja, du hörde rätt, det är dags för petra att göra kristianstad igen! det ska bli alldeles för mycket alkohol och alldeles för sent för att hinna med nattbussen (iallafall om den där efterfesten blir av, hihi) och ja, det kommer bli great! jag bjuder in alla er som anser sig vara mina vänner att joina. så, joina!

ikväll är det dessutom klassfest, fick jag reda på typ nyss, som jag inte kan gå på pga våra andra planer, men o andra sidan, vem är dennis? hursomhelst, jag hade velat gå, men det kommer nog fler tillfällen.

nu ska jag snyta mig, igen, sen blir det nog mer OC. hihi.

what if?

lately i've felt like i haven't done anything right.
i constantly feel like i have to prove something to you.
like nothing is ever good enough.
and i'm tired of it. this. you. everything.

sjuk som ett as

verkligen jätte roligt. nu när det är helg och allt.
tog mig iallafall till seminariet, redovisade, åkte hem.
nu ska jag sova bort all sjukdom, hoppas jag.
för vi ska fan festa i helgen! punkt slut!

feeling bad

sämre idag. spränghuvudvärk. orkar inte städa. borde. orkar inte.
måste köpa näsdukar. orkar inte. min näsa säger aj och blöder lite.
knarkar alvedon. har feber. ont i halsen. hosta. ont.
orkar inte.

going ill

jaha, så var man påväg att bli sjuk oxå. halsont, förkylning och en öm kropp - som upplagt för en halsfluss eller liknande! hurra! ingen märkvärdig feber ännu iallafall, och det är skönt.

imorron blir det en lugn dag. tvättid och plugg står på schemat. ska skriva ner anteckningar till redovisningen på torsdag. och på tal om den - helt sjuka filmer har vi sett! lars von trier gillar naket - that's for sure.
först har vi idioterna där könsorgan och sex visas i närbild mer än en gång. det var lixom "what?!" för oss allihopa när det helt plötsligt trycktes upp ett pågående samlag, endast könen i bild, rakt i ansiktet på oss. blä!
sen tittade vi på dancer in the dark, och där var det inget sex, men jag måste nämna den iallafall. sjukt hemsk och deprimerande film, faktiskt väldigt bra om man, som vi, spolar förbi alla musikalnummer där björk goes nuts. men det är verkligen en sevärdig film. om man känner för att må lite dåligt.
sen tog vi oss an breaking the waves, eller delar av den. en naken stellan skarsgård med en snopp i närbild, igen, hurra, och väldigt intensiva sexscener fick inleda filmen. sen spolade vi hit och dit och kom fram till att det var en sjuk film. en sjuk huvudperson och verkligen typiskt för lars von trier. happ, det var det, tänkte vi, och lämnade soffan med humöret i botten. men det är väl såhär det är, att studera filmvetenskap.

och jag gillar det.

annars har jag inte mycket att rapportera. carros livsöde kommer på posten imorron, fick jag nyss veta. haha. lilla flicka :P

min arm gör fortfarande ont.
jag är trött.
och nu ska vi titta på heroes.
cheers!

drömtydning?

inatt hade jag the craziest dream. det var hässleholm, det var göteborg. det var liseberg, det var östervern. det var izza, det var plän, det var liesel. det var alkohol, det var bråk. det var örebro, det var affärer. det var martin, det var daniel persson (av någon anledning, hah) och det var helt crazy.

vi började med att pendla mellan hässleholm och göteborg ett par gånger om dan. (jag har drömt det här förut, och det skrämmer mig lite.) vi drog till liseberg och ingen ville åka karuseller. det såg inte alls ut som liseberg men det såg ut exakt som sist jag drömde om liseberg. sen vart det bussåkning någon annan stans och jag bråkade med liesel. for some reason.

sen vart det örebro, där jag helt plötsligt såg martin. han hade flyttat hit, visade det sig. jag började stalka honom. jag hängde på hans "område" hela tiden. gick till samma affär som honom. låtsades stöta ihop med honom. helt sick. sen träffade jag på daniel i affären. och där var det fest, visade det sig sedan. sen censurerar jag en del. hahaha.

sen var det skurkar. det var skurkar och jag och min familj ingrep. dom var utklädda till brevbärare och henrik pratade så högt (vi var förresten i hässleholm igen) att vi blev avslöjade, där vi låg och spanade. av någon anledning skulle sedan en bur med en hund (euro) eldas upp. det ville vi förstås inte så jag offrade min stora lassiehund (gosedjur) som eldobjekt. normalt, lixom.

sen vaknade jag nog. men jag menar, wow, vilken rörig dröm. tjena, lixom.

update

egentligen vet jag inte vad jag ska skriva.
men nu är vår lägenhet ett riktigt hem iallafall :)

imorron kommer några classmates för filmtittning till seminarieuppgiften. dancer in the dark och idioten/ idioterna (?) står på listan. ska försöka få ner dogville oxå. dansk dogmafilm är det som står på schemat nämligen.

night

nyinflyttad och nu med internet!

orkar inte skriva nån lång recension om inflyttandet, men nu är jag i ordning! det är himla skönt och carro får sina grejer i helgen så snart är allt klappat och klart! YEAY! (och för er som inte redan vet: 3 november är det inflyttningsfest, välkomna!) idag fick vi internet och det känns himla bra!

min dag idag började med att jag blev biten i armen av en grand danois. det är ju en upplevelse i sig. kul. verkligen. inte. men ja, det är sånt som händer och det var under omständigheter då vilken hund som helst hade gjort likadant (jag överrumplade honom/henne vid en husknut så den trodde väl att jag skulle attackera eller nåt). tur att jag inte är hundrädd. men shit, vad ont jag har i armen. det ömmar som fan. men ja, euro har ju nafsat till ett par gånger oxå så jag är rätt van. det är stora hundar och deras käftar lixom. whatever, jag lever.

idag när jag åkte hem med bussen såg jag en skylt där set stod "snorklingskit" och jag läste såklart "snorkling-skit" och inte "snorklings-kit" hahaha. sen skrattade jag för mig själv jättelänge. suck :)

nej nu är jag lite hungrig, ciao.

RSS 2.0