IDAG-FIRAR-JAG-JUL-MED-MINA-VÄNNER


MERRY XMAS

Hallå i stugan och hjärtligt god jul på er mina vänner!

Jag har haft en jättebra dag idag. Tog lång sovmorgon, åt frukost i lugn och ro, duschade och klädde mig i röda strumpbyxor och vit skjorta, sminkade mig och fixade håret. Känner mig så fin idag! Nu har jag målat naglarna oxå, svarta toppar blev det.

Kl 14 kom Henrik hit för julklappsöppning. Jag fick Mando Diaos senaste platta av honom (två skivor med b-sidor och en dvd) och så fick jag annat smått och gott. Chips och dipp av mamma, hahaha! Sen spelade vi Yatzy där Henrik utklassade oss andra. Kalle Anka stod på i bakgrunden och jag hjälpte Askungens möss att sjunga.

Kl 16 kom Ingrid (vän till familjen) hit och så åt vi kalkon! Jag avskyr julmat så vi har slutat med det här hemma. Vi har umgåtts och skrattat och haft det trevligt :) Nu tänkte jag slå på någon mysig julfilm och knapra i mig lite chirre. Frank sover i mitt knä så livet är gott.

I morgon kommer Plän, Erika och Liesel hit. Vi ska ösa som ösiga ösare innan vi (tyvärr) ska till Björket. Men vill man träffa kära vänner så får man pallra sig dit! Det blir vad man gör det till och vi kommer nog ha jävligt roligt :) Jag längtar iallafall! Har köpt SÅ snygga kläder. Dock inga nya skor...

Nä mina vänner, ha det bra. LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV.

JAG-SAKNAR-MIN-LILLA-KOMPIS






THIS-IS-IT

Jag tror jag har växt ifrån det där med att blogga. Förstår inte grejen längre. Inget viktigt att skriva, och dom som vill veta något eller dom jag vill berätta något för, får ändå veta allt. Just nu är det lite si och så. Skolan går bra, och det känns bra. Annars går det upp och ner, känns upp och ner. Man kan inte styra över allt och det suger. Så är det bara.

See you when I see you. Kanske aldrig mer, på den här sidan.

CRAZY-GIRLS-NIGHT-OUT


SÄG-DET-SOM-GAGA

I want your love I don't wanna be friends


PÅ'T-IGEN


See you in HBG skaters.


VÄLKOMMEN.

Har haft herrbesök och nu ska jag sova. Hej!

LOOPAR-I-HÅR-OCH-MAGE

Nu intalar jag mig sådant man brukar intala sig fast än man vet att man ändå tänker något annat. Jävligt luddigt, men ändå så klart. Sometimes life is good.

Idag har jag gjort loopar.




RSS 2.0