what's going on outside my lonely window?

har mer problem med hemtentan idag. har skrivit klart fråga ett och två, men trean har jag svårare för. har kört fast. behöver dessutom ett referat till fråga två.

håller på och tvättar nu. gick ut med soporna innan och tog en sväng om tvättstugan för att kolla vilken tid jag bokat. var säker på att det var klockan sex, men tydligen var det redan tre.

hade lägenhetsvisning idag. två kvinnor. dom stank parfym. men ville ha lägenheten.

fått hem ELLE idag oxå och den är ju roligare att ägna sig åt än hemtentan...

hoppas det är fint väder i morgon för jag behöver ta mig in till stan. köpa lite småsaker. bland annat kuvert och frimärke. ska skicka brev till min familj. fast jag har en anledning, det är inte bara så att jag känner att "åh, jag vill skicka brev till familjen" utan jag ska skicka med min önskelista. fyller ju 20 snart! den är rätt lång och består mest av filmer. några böcker. bland annat into the wild. för jag vill läsa om allt. och såklart min favoritbok, inte som andra döttrar. har även skrivit upp att jag vill att vi ska ta ett familjefoto. inte nödvändigtvis hos en fotograf, men ett foto som hela familjen är med på. gärna euro oxå. vi har ju inget sånt. och jag vill gärna ha ett. vi är en fin familj.

har förresten ingen träningsvärk idag. fast var rätt klen i armarna i morse. antagligen för att jag köttade dom med hög styrka. haha, måste göra det idag med. roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0