when i am missing you to death

återförening med carro igår! det var hur bra som helst! du är bra! vi är bra! det är skönt att allt är bra :) vi gick till vår stammisställe, videomix, för att handla godis. ah, old days. sen gick vi hem igen för att ta oss an två filmer. började med the hills have eyes, och den var faktiskt inte så äcklig som jag mindes. jag tror det var min mardröm jag drabbades av sist jag såg den som gjorde att jag tyckte den var så äcklig. men den var inte äcklig. eller jo, äcklig, men inte sådär som sist. bra är den iallafall. sen blev det bad taste. vi skrattade och skrattade och äcklades lite men vi orkade inte se hela. (det gjorde vi i morse istället.) sen tänkte vi gå o lägga oss o visst, det gjorde vi, men vi somnade inte förrän efter ett par timmars prat. det var underbart. jätteskönt att prata. och lyssna. och skratta och allt. det var en himla bra kväll/natt. tack baby!

you're still mcdreamy

och ikväll blir det väl en sån där riktigt tråkig kväll som jag är så van vid nu för tiden. suck.


i've got to get out of here!

jag är nervös inför livet och jag har mest gråtit idag. det är izzies fel alltihopa, och lite dennys antar jag. och jag kan inte få en viss människa ut ur huvudet och jag kan verkligen inte förstå varför, för du är ju bara du, men ändå, du är ju du, och jag vet inte alls hur jag ska sluta tänka på dig på det sättet, för det måste jag, för du är ju du, som sagt.

så kan det gå.

jag: jag har inget o göra ikväll, nån som vill umgås?
emma: jag ska nog till björket...
maja: jag har inte heller nåt o göra.
alla: ska vi dra till björket?

haha ja, så var det bestämt. björket blev spikat hos melina och förfesten ägde rum hos mig. det var jag, emma, madde o maja. men medan jag väntade på att alla skulle komma blev klockan mycket och jag blev grymt trött, så strax efter elva när dom kom var jag inte ett dugg partysugen längre. dock hade vi mycket trevligt tillsammans men jag gjorde rätt i att stanna hemma. jag menar, björket? vad tänker jag med egentligen? haha. men hoppas dom andra fick roligt iallafall :) med dom 50-åriga gubbarna. haha.

själv gick jag o la mig o sov sov sov. härligt. fast usch, jag hade ingen bra dröm alls. tvärtom. fy.


thoughts running through my mind

det är dansmöte ikväll, det hade jag helt och hållet glömt bort. tankar på annat, lixom. men det ska bli rätt trevligt att träffa alla, komma igång igen, spåna på idéer och sådär. jag har en del jag själv som jag tror kommer bli riktigt bra.

efteråt borde jag bege mig till biljardkompaniet. för max spelar och det verkar vara det enda sättet jag kan få träffa honom på. han har ju aldrig tid. eller vad vet jag. jag har varit rätt busy jag med. jag vet inte. det känns bara som allt har blivit helt konstig sen... ja, den kvällen. och det är dumt, för max är underbar och jag saknar honom.

därför borde jag gå dit.

jag vill dejta. jag vill vara kär. jag vill hitta den där perfekta killen och uppleva den där perfekta kyssen. du vet. det känns som jag behöver det. jag behöver någon. jag behöver känna något. jag behöver någon att hänge mig själv åt. jag vill ha någon som jag vet uppskattar mig. och som visar det. hela tiden, utan att det blir för mycket. jag vet inte, jag gissar att jag bara behöver någon.

jag vill ha den där känslan som billy elliot har när han springer hem från balettklassen, när han dansar nerför gatan och gör glädjehopp. jag vill känna mig sådär lycklig.

men det blir inte bättre än såhär.

helg

jag gjorde ett helt rätt val av fredagsaktivitet känner jag. vi hade gäster så det blev god mat och trevligt sällskap men när dom vuxna började prata sex (vilket alltid kommer upp i den skaran av gamlingar, äckligt!) gick jag in på mitt rum och tittade på film. rätt som det var sov jag, halv tio, och det var underbart. vaknade till några gånger när alkoholisterna slog i ytterdörren, skrattade och tjoade. men dom får väl roa sig dom med. en lugn kväll för min del iallafall lördagskvällen blir nog i samma anda.

jag tycker det är ruggigt kallt hela tiden och jag vill bara försvinna här ifrån. allt är rätt kasst just nu. jag kan inte specificera mig men jag kan väl säga att jag känner mig ensam. jag är ensam. och det är jävligt.

leva och låt dö, säger jag.

jag är väldigt glad över att det är helg. jag är oxå glad att jobbet är slut. samtidigt är det ju rätt kasst, för nu är jag arbetslös. o andra sidan har jag erbjudit mig att hoppa in, så det får jag nog göra något nästa vecka iallafall. vem vet, inte du, vem vet, inte jag. det är skit läskigt, att vara arbetslös.

förutom att jobba idag har jag monterat ihop hyllan jag köpte på IKEA igår, när izza och jag var där på ett halvtimmes besök. (vi stressade, för vi fikade alldeles för länge. eller, egentligen inte, men det blev sent så fort bara.) hyllan har jag fyllt med filmer, bland annat dom nitton stycken jag hämtade från discshop igår. wow, det var ett stort paket må jag säga. någon som är sugen på skräckisar? jag har tolv osedda. (eller elva, en har jag sett, den var kass, men dom andra verkar bra.)

wow, jag spelade nyss pac man. jag har aldrig spelat pac man innan. min bror är bra ibland. speciellt när jag säger "köp sonic" o han köper sonic. vi har sonic! original sonic!! fast på x box, men lixom, originalet! YEAY! jag vet vad jag kommer göra som arbetslös. hurra! sonic!

på tal om min bror, vi var nyss stan runt i jakt på skor till honom. jag föll för ett par, och det var inte så bra. alltså, ett par tjejskor, till mig själv. försökte övertala mamma och pappa att betala men det funkade inte så bra. "när du får lönen så..." men AH ERA JÄVLAR JAG SKA JU KÖPA EN DATOR DÅ TROR NI JAG ÄR GJORD AV PENGAR SÅ MYCKET HAR JAG INTE JOBBAT! ursäkta aggressionen.

shit, jag är svettig.
kanske för jag har en kofta på mig. koft-kofta alltså. i typ ull. varför? jag är rätt trög.

nej, nu ska jag provsmaka maten för ikväll, vi får gäster. (OCH JAG ÄR DÖDSTRÖTT!)

nu svamlar jag igen.

jag kände bara att jag behövde skriva någonting. vad som helst. men jag vet inte vad. det är sådär ibland. det är något som lurar på insidan och utan att veta vad känns det som det måste ut. och jag vet inte vad, men jag känner mig lixom full. (inte berusad utan bara full, full av tankar och känslor.) (det kan oxå vara pizzan som var så god att nästan hela gick ner. usch.) men jag vet inte, det känns som jag behöver göra något. säga något. agera. inte bara sitta och vänta. kanske är det jag som borde skicka iväg ett kärleksbrev. men hur kan man göra det, nu för tiden? "hej, jag gillar dig" och sen vad? får jag ett skratt upp i ansiktet, skrämmer jag iväg dig eller kommer det något bra ur det hela? vad än så vågar jag inte försöka. och varför skulle jag? skulle det ens funka lixom? det är ju inte som om det har funkat förut. och ändå kan jag inte glömma. det är som att vissa känslor alltid stannar kvar. längst in. och när du minst anar det kommer dom fram igen. när du minst anar det. och det kan vara en bra känsla, en obehaglig känsla, en förvånande känsla. vad det än är så går det inte bort. jag antar att det är sådär, med childhood sweethearts. inte för att vi var barn, men yngre. du vet. och du får mig att falla, varje gång jag ser dig. och det är så jävla jobbigt, för jag tror inte du är där för att fånga mig. vi är vänner, visst. men jag är inte bara din vän. du är fortfarande du. och det finns fortfarande någonting där. kanske sitter du hemma och känner samma sak, det lär jag aldrig få veta. för hur ska jag kunna ta reda på det? "hej, vi var kära för rätt längesen, jag tror jag fortfarande är kär i dig, är du kär i mig?" det funkar inte så. vi är för gamla. för rädda. för allt. (för gamla? shit, vad snackar jag om? jag är nitton!) jag önskar bara att jag var tretton igen. bara för att få återuppleva vissa stunder. för det var bra stunder. vissa. som när jag var utanför ditt hus, varje kväll, och vi bara pratade och allt var sådär pirrigt. hela sommaren. eller när våra läppar möttes och det var som elektricitet strömmade genom hela kroppen. bara den enda gången, vill jag uppleva igen. dom sekunderna. eller varför inte återuppleva smset där jag förstod att du kände samma sak som jag. att du blivit kär i mig första gången du såg mig. jag menar, det måste väl betyda nåt? sånt glömmer man inte. jag glömmer inte. och jag hatar det. jag hatar dig. jag hatar mig. förlåt. förlåt.

rubriken blir inte roligare än såhär.

träffade kärleksbrevstanten idag med!
tant: hej på dig flicka lilla! vilket tråkigt väder det är idag.
jag: ja men det är inte så farligt, jag är snart klar.
tant: det var ju bra. (tittar på posten jag gett henne) inga brev idag heller?
jag: nej tyvärr.
sen skrattade vi, igen. haha hon är så söt :)

reklam imorron OXÅ! har varit det VARJE DAG denna veckan. så jävla jobbigt! och en jävla massa kataloger. jag blir så förbannat argggggggg! dessutom mår jag dåligt idag. mår illa och är svag i hela kroppen. dessutom har jag ont i knät, foten och handleden. heja!

men snart är det helg iallafall. och sen är jag nog arbetslös så jag ska väl vara glad för det jag har. antar jag.

och jag har jävla "do you feel, what i feel, natalie, natalie!" på huvet. jag hatar den, den är skit dålig, och ändå sjunger jag på den hela tiden. jävla P4! (dom spelar den HELA tiden. och på jobbet har jag radion på min hylla. yeay!)

idag ska vi äta pizza och det ska bli så jävla gott! hoppas jag. har inte provat kebabpizza på viking men får hoppas på det bästa. mamma och jag är pizzomaner o nu har vi inte fått pizza på länge, så det var dags tyckte vi. pappa hatar oss men o andra sidan hatar jag honom oxå rätt ofta. ibland iallafall.

nej, nu ska jag kolla efter en snygg hylla på IKEA, för izza o jag ska nog dit imorron och jag behöver verkligen mer utrymme till mina filmer. ah jag vet, jag är besatt. över tusenlappen (närmare ett o fem skulle jag tro) är spenderat denna månaden. jag hatar mig själv ibland. (jag hatar mycket idag...) MEN jag gillar min filmsamling så jag kan nog stå ut.

måste börja plugga teori med så jag inte misslyckas på provet som jag faktiskt bokade för två veckor sen...

ciao!

tititisdag

"idag ska jag inte sova på eftermiddan, jag ska hålla mig vaken o gå o lägga mig tidigt ikväll istället." haha, det gick ju bra. efter ett grey's-avsnitt somnade jag som en stock. nästan tre timmar sussade jag. det var underbart :) och när jag vaknade såg jag att jag fått ett sms av ingemar från stockholm! roligt :D

måste berätta om en rolig tant jag träffade igår.
tant: är det någon post till mig idag?
jag: nej, bara en massa reklam.
tant: ja då slipper man räkningarna iallafall. men jag väntar på kärleksbrev och det kommer aldrig några.
jag: jag har samma problem.
sen skrattade vi jättemycket. haha, sött :)

(vad jag vill är att ni ska skicka kärleksbrev till mig)

idag när jag var på väg tillbaka till posten efter rundan träffade jag fabbe! underbara underbara människa. synd jag var as ful och han sådär snygg som bara han är. grr... men det var roligt ändå :D

och mina filmer från CDON kom idag :) da vinci koden, saw 3, matrix collection och king kong. yeay!

måndag avklarad!

det var inte så farligt med dubbla lägg ändå. visst, det var hemskt, men inte lika hemskt som sist. nu var jag klar vid tjugo i två (och posten ska vara ute innan två så där klarade jag mig ju!) och när jag kom tillbaka till posten såg jag att jag fått hjälp med mina eftersändningar, härligt härligt!

inte av vem som helst heller utan av en av dom snyggaste människor i världshistorien!! (nej okej, jag överdriver, men snygg är han, och man tar vad man får där inne i vår lilla bubbla. mmm...)

idag tittade jag i vår gamla maskeradlåda. wow vilka minnen! min dracula-cape, henriks o min sjörövarutstyrsel, swing-kjolen (den har jag letat efter!!) och massa massa mer. det var riktigt roligt att titta igenom den :) jag vill vara barn igen!

nu är det bara fyra dagar kvar, sen är jag arbetslös. iallafall enligt pappret. jag tror jag får mer att göra men vi får se. jag hoppas verkligen. även om det inte är roligt så vill jag vara kvar. jag börjar ju lära känna folk nu. även om jag inte pratar så mycket. och jag jobbar mycket hellre på posten än som städerska eller, låt oss säga, på mcdonalds...

nej, nu blir det film! mozart and the whale.

suck, söndag.

fem dagars plågande väntar. dubbla lägg med reklam imorron. reklam tisdag o onsdag oxå. kommer bli värst hittills. speciellt eftersom det ska regna oxå. heja! jag gillar verkligen inte det där med att arbeta...

fast om en månad, när lönen kommer, då inhandlas en laptop! och det blir ju gött :)
och mina bokhyllor sprängs snart av alla filmer jag inhandlat på sista tiden. en hel del kommer i brevlådan i veckan oxå. jag kan inte hjälpa det, jag bara... handlar.


sometimes i miss you, that's all

jag tänkte bara att vi kanske skulla kunna ligga på min säng tillsammans igen. jag med huvudet på ditt bröst. vi kunde lyssna på musik, som då. inte säga så mycket. bara vara tillsammans, du och jag, igen. jag saknar dig, vet du. ibland är det rätt jobbigt, speciellt när jag vill ringa dig, bara höra din röst, men inte vågar.

tankar, funderingar, jag, jag, jag.

good air in, bad air out...


det var ett tag sen minsann, men jag känner fortfarande samma sak. iallafall oftast. vi har våra stunder men det är absolut aldrig som förr. det blir aldrig som förr.


min framtid är frågetecken och jag blir utfrågad hela tiden och vet inte riktigt vad jag ska svara. "san javier" skriker mitt hjärta och det är nog dit jag vill mest. värme, spanska, släkt. jag vill växa, jag vill uppleva, jag vill utvecklas. jag vill bli mer jag, jag vill vara säker på mig själv, jag vill kunna klara mig själv, stå på egna ben. hur ska jag annars kunna ta hand om en annan människa? innan jag ens kan ta hand om mig själv? det är det jag måste göra först. ta hand om mig själv.


san javier, san javier. det är rätt nära till santiago de la ribera. jag skulle kunna köra dit. och bara andas, titta och minnas. gråta och bada med farmor. mamma sa att vi skulle göra det. "i sommar ska vi bada med farmor." det blev aldrig av. det har aldrig blivit av. det är sju år sen nu. sju år. och jag saknar henne varje dag. och det gör så ont varje dag, att det hade kunnat vara annorlunda. pappa hade kunnat vara annorlunda. mamma, henrik, jag. våra somrar hade kunnat vara annorlunda. jag hade kunnat fly, som förr. jag hade sluppit regn, ensamhet och tjat. jag hade sluppit konfrontationer och samtal.


jag undviker det samtalet varje dag. jag vill skrika ut till dig att jag inte klarar av det. men hur ska jag kunna göra det? det är lätt egentligen, men jag är inte som du. även om du kanske förtjänar det så kan jag inte såra dig på det sättet. men jag behöver ha det samtalet med dig. och jag blir påmind varje dag.


jag behöver tid för mig själv. jag behöver tid tillsammans med andra människor. jag behöver tid med dom jag tycker om. bryr mig om. dom jag saknar. dom jag kanske aldrig kommer ha samma kontakt med som förr, hur mycker jag än vill. jag saknar dig och dig och dig och dig. en av er är långt borta, det är som om vi aldrig mötts. en annan bara ett par hundra meter. och det är nästan det jobbigaste. och utanför Din dörr står jag varje dag. varje dag. och jag vågar aldrig ringa på, det blir aldrig som förr. och sist men inte minst, du du du. vad hände med oss? jag var ju bäst och du ville aldrig mista mig. det gör du aldrig heller men jag tror jag har mist dig.


och jag är ledsen för det. för allt. för hur det har blivit. jag är ledsen.


mitt knä är stort som en ballong.

min fredagskväll tillägnade jag min bästa vän, izza. vi hyrde film, köpte snacks och hann ner till finjasjön en stund. det blåste kallt men jag måste ändå erkänna att det var rätt mysigt. filmen, class of '76 var asbra. sjukt spännande och riktigt läskig emellanåt. perfekt. ett mycket bra sätt att spendera en fredag.

nu har jag precis tittat igenom skolkatalogerna, åk 1-9. vissa har växt upp till det bättre, vissa inte... hm.

hade en jätteskum dröm inatt! jag och carro va ute o cyklade, det var sent, nästan natt. vi cyklade till obs (coop) för att köpa tidningar. men jag kunde inte bestämma mig för någon jag ville ha. så vi skulle cykla därifrån. då blev vi stoppade av en massa tjejer som påstod att "vi visste nåt". öh ja, vi vet mycket, tänkte vi. sen cyklade vi vidare. då hoppade dom in i sina bilar och körde och stannade oss igen. "vi vet att han berättat". hmmmm okej? hursomhelst så slogs vi lite med brudarna och sen blev det fest. (?) joel var där och tecknade till mig att jag skulle sätta mig i hans knä. visst visst, jag satte mig. sen träffade jag max och han var jätteskäggig. inte ett dugg attraktivt men det struntade jag i. haha. sen helt plötsligt blev jag väckt, jag hade somnat i en av bilarna. klockan var då 01:40 och jag skulle upp o jobba kl 5. "shit jag måste hem!" tänkte och sa jag. jag var alldeles ensam och undrade var carro, min cykel och alla mina tidningar (som jag nu helt plötsligt visst hade köpt) var. jag gick ut och träffade thordis (öööhhh?) och han tyckte vi skulle hångla. nej tack sa jag och började cykla hem. då stötte jag på carro igen och vi cyklade i natten. det regnade, men vi blev inte blöta, och det är ju rätt gött.
hela drömmen blandades med en annan dröm: vi skulle sätta upp nån slags pjäs i skolan men några saboterade. jag tror det har att göra med tjejerna som stoppade oss. men jag kunde aldrig connecta det. hursomhelst slutade alltihopa med att benji som vann förra säsongen av so you think you can dance följde mig hem. hans tår var ihopaväxta.

sen vaknade jag, klockan var tjugo i elva och jag trodde jag försovit mig, men så kom jag på att det är lördag och då mådde jag underbart!

väldigt rolig dröm. fast jag var lite rädd och stressad emellanåt, men väldigt och trés roligt.

en mindre rolig sak är att mitt knä är av fotbollsstorlek. (nästan. pingisboll iallafall.) jag fick ett myggbett igår, och som dom flesta kanske vet reagerar min kropp genom att svullna upp. iallafall när det gäller armar och ben. skumt och inte ett dugg roligt. det gör ont och kliar på samma gång. heja!

3/5 av veckan avklarad! yes!

well, not much to do. väntar på svar från mamma om hon vill följa med mig upp till stan eller inte. jag vet att hon vill innerst inne  men hon "har ju så mycket att göra". suck.

imorron ska vi nog ut på restaurang med familjen. mysipysi och jippijajaj! jag gillar min familj. jag älskar den faktiskt. vi har haft några riktigt bra dagar tillsammans på sistone. ätit middag ute i solen, skrattat (mest jag och henrik, åt pappa och hans pessimism) och bara haft det trevligt. underbart!

mina hälar värker av allt springande i trappor. mina knän börjar ge vika oxå. hur klen är jag egentligen?
50 trappor, exakt, har jag att springa i dagligen. fyra våningar. upp och ner. kul, mhm... (vomit)

och 127 villor.

igår köpte jag x-men triologin. jag har aldrig sett filmerna men jag antar att det är något för mig. och waterworld inhandlades oxå, och sågs, och den är lika bra fortfarande. jag tror verkligen det kommer bli så till slut. suck.

jag vill åka till nova och topshopa. inte för att utbudet är jättewow men det är närmre än till stockholm. iallafall.

why am i not surprised?

it's just that sometimes, you really wish that people would change.

tisdag

även idag har jag dragit mitt strå till stacken. ingen reklam men en jävla massa post. suck och pust och stön. den som slapp arbeta och var miljonär... jag säger bara det. ah.

igår träffade jag izza. det var mycket bra. vi åt ben & jerry's på en parkbänk (eftersom det finns skedar i locket!) och jag testade en ny smak som jag inte kommer ihåg namnet på. vaniljglass med toffe iallafall. gott! annars pratade vi mest om hennes resa och vad som hänt hemma (ingenting). det var trevligt och idag blir det film :)

inte mycket annat att tillägga. är dödstrött men det är smällar man får ta. tycker synd om mina fötter som faktiskt tar alla smällar. aj aj.

måndag avklarad!

jag håller tummarna för ingen mer reklam denna veckan. jag hatar reklam. men denna måndagen flöt förbi väldigt stadigt ändå. ingen panik för att jag var sen på rundan, jag var ju till och med tillbaka innan henrik. halv två ungefär. sen var det bara att bege sig hemåt och slänga sig i duschen / sängen. ah, nu är jag människa igen!

ikväll blir det äntligen av igen! kvällspromenad med izza! hon flydde landet när regnet attackerade oss och tog med sig sol tillbaka, tack för det! vi har mycket att catcha up och jag hoppas jag ser mer av dig nu.

image55
 

bara för att visa hur normala vi inte är. i love it!

en annan bra sak är ju att emilie is back! eller ja, iallafall hemma o vänder. jag är så avundsjuk för hennes arvikabesök men jag gissar att jag får en målande beskrivning någon gång så jag får skratta och gråta av galenskap jag oxå :)
jag gissar att vår återförening, som du sa framåt festivalen, kommer vara underbar. vad snackar jag om?! gissar?! jag VET att den kommer vara underbar! jag menar, kan det vara något annat när det är du och jag tillsammans? i love you!


jag menar, kolla bara! underbart!
och bilden är enorm så det blir bäst såhär...

nej nu ska jag ta och klä på mig lite och leka med min hund. hej!

söndag :(

redan söndag... helgerna går verkligen alldeles för fort, men jag är verkligen glad att jag valde att spendera helgen hemma i lugn och ro. hela fredagen fick jag för mig själv och igår hade henrik besök och mamma var iväg, så det var rätt lugnt det oxå. ägnade mig åt OC och tidningar. så himla skönt. verkligen. imorron är det ju dags att slita igen... suck!

men jag har iallafall ett jobb.

annars har jag inte speciellt mycket att skriva. kanske att jag, natten till igår, hade världens bästa dröm. jag har sagt det många gånger innan men den här slår verkligen ALLT! best. dream. ever. "wow". ahh ge mig!

nej, nu blir det mer OC. ciao.


helg!

image53

det är helg och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. sova är en självklarhet för jag är dödstrött, verkligen. med all rätt oxå. denna veckan har jag sprungit i ca 250 trappor. dom flesta med fyra våningar. kul, nej. pengar, ja.

hursomhelst, en hel del tidningsläsande blir det nog iallafall. har ett par olästa nummer jag inte hunnit med. härligt.

ikväll blir antingen ensam-hemma-kväll eller så följer jag med ut till tykarp där kusinerna har sitt näste för tillfället, för att grilla. beror på väder, vind och ork. som sagt, trött.

jag är sugen på tivolirock men 300 spänn? nej tack. fast, finns det inget annat som lockar så kanske det blir av iallafall. en descent fylla, vänner o musik, kan inte bli så mycket bättre egentligen. we'll see.

och man har ju hört talas om kärlek på jobbet men det här är ju löjligt. och nej, jag har inte träffat nån eller sådär, men ja. ibland är luften som elektricitet. och det är så jävla härligt! man blir iallafall pigg när man står där klockan sex på morronen. och ja. söt är du. (jag är verkligen desperat, märker ni det? desperat!) ah...

idag glömde jag låsa min cykel men den stod kvar. härligt!

hoppisnopp

jobbet har gått bra, förutom att det spöregnar om dagarna. genomblöt och kall är rätta ordet. det hjälper inte ens att kuta i trapporna, värmen får man ändå inte upp :( men idag gick det fort o det var skönt.

kusinerna har anlänt! igår avnjöt vi underbar köttgryta (jag älskar att ha gäster, eller vara bortbjuden, maten är alltid så underbar! och alla vet att jag gillar mat...) och pratade och hade det mysigt. evelina och jag tog en titt på so you think you can dance och det är helt underbart att det är igång igen! the best show ever.

vad helgen har att bjuda på har jag ingen aning om. jag vet inte ens om jag vill ut. egentligen vill jag men samtidigt, det är så jävla lamt att bara glida runt o inte göra någonting. det krävs ett jävligt speciellt sällskap och en jävla speciell fylla för att jag ska gå ut. någon som vill ta sig an mig? ;) haha.

last night, i had a dream. och jag blir rätt förvånad när jag drömmer så och vaknar och mår så bra. kan jag verkligen känna så för dig? du är ju bra på alla sätt så det är ingen omöjlighet... hmm...

HÅKAN HELLSTRÖM

Jag tänkte bjuda på en kavalkad av minnen i form av foto.


26 augusti 2005, Malmö

image44


10 mars 2006, Lund

image45

image46

image47

image48

image49

image50


22 september 2006, Göteborg

image51

image52


Tack för allt Håkan, du är underbar.
Vi ses 7 september!

surprise!

mina kusiner kommer imorron! wow, tiden gick fort! jag saknar dom och det ska bli himla trevligt att ha dom här några dagar :) busa med alexander igen, det var evigheter. och jag hoppas johanna ska med oxå. mina sötisöta kusiner! hihi.



glömmer aldrig dom tio dagarna vi tillbringade tillsammans i finland. allt vi gjorde var att spela kort. ni är så jävla bra brudar! <3 och bilden längst ner är så klockren! alexander styr med järnhand över mina sysslingar maxim och albert. älskar alberts min. haha :)

min dag, kristianstad och bio.

om ni inte vill veta något om min arbetsdag, scrolla ner till nästa stycke.
jag har haft världens jobbigaste start på min jobbperiod. såklart slängs det fram TVÅ leg (reklam alltså. två sånna feta jävla häftejävlar. grrr...) framför näsan på mig när jag kommer till jobbet, klockan SEX på morronen. gud vilken härlig start på veckan. ställer mig o kammar upp ena reklamen o det tar en jävla tid. 50 min tror jag det tog. sen började kamningen o det gick inte snabbare. ah, jag är så trött! (REDAN.) kom inte ut på rundan förrän TIO och det blev en jävla massa krångel med mina buntlådor o skit. jag hatar reklam, jag hatar reklam, jag hatar reklam. västen tog det en jävla tid att få på oxå. vet inte om det blev rätt ens en gång. kändes inte så, men det funkade. suck o jaja. hursomhelst. klockan TRE var jag klar med rundan. TRE. ordinarie tid är 12:10, men då börjar man turen kl 9 oxå. ah suck. det är reklamens fel alltihopa. tillbaks till posten för o göra eftersändningar (SLUTA FLYTTA!!) o en timme senare kom jag hem. 06:00-15:55 jobbade jag idag. (minus en halvtimmes rast.) och jag ska aldrig mer tillbringa så mycket tid med post på en dag. shit jävlar.

nu till något annat.
trött är jag iallafall, med all rätt. kristianstad blev inte så vilt som jag hoppas på men det var himla härligt faktiskt. tingsek var underbarare än underbarast och snyggisnygg därtill. jag njöt som bara den! (trots hällregn emellanåt.) sen hade vi tre timmars vila som sprang iväg förvånansvärt fort. kroppen fylldes med alkohol och vi träffade vänner. vid halv tolv (?) tvingade jag med mig sofia fram till scenen, för vi hade ju faktiskt lovat love att vi skulle stå längst fram. lite hej hej på alla i bandet (och bruce, haha!) och sen drog dom igång. jag vet inte riktigt vad jag tyckte dock. jag rockade och sjöng och dansade som den galning jag är, men vart tog mellansnacket vägen? hade dom ens nåt? jag vet inte, och egentligen spelar det kanske ingen roll. fast dom glömde tillägna mig och carro en låt, som lovat. men, trevligt var det iallafall!

efter artmades spelning träffade jag sara! underbara sara! vi kramades i vad som kändes en evighet (jättehärligt! på ett icke lesbiskt sätt.) och sedan pratade vi ännu mera. carro och sofia försvann och sara och jag diskuterade framtiden och olika relationer och huruvida man kan lita på folk. vi borde slå oss ihop, du och jag, istället :) mycket trevligt iallafall!

halv tre kom min bror och hämtade oss (tack!) och det begav sig till hässleholm. jag sov hemma och det var riktigt skönt! "om ett dygn ska vi snart gå upp" sa henrik när vi kom hem strax efter tre på morronen. "mmmrrrrrrrrr...." sa jag till svar o sen somnade jag. efter jag ätit en macka och tittat på OC såklart. (varför jag tittade på det har jag ingen aning om egentligen. jag tror jag läste senaste numret av ELLE oxå. hmm...)

världsbakis vid halv tio då jag vaknade till igår morse. trodde jag skulle dö. eller iallafall bli av med allt på insidan av min kropp. men jag klarade mig och jag somnade om. blev väckt klockan ett igen och mådde betydligt bättre! nästan bra faktiskt. underbart.

strax innan fyra igår eftermiddag åkte henrik o jag upp till stan för att gå på bio. pirates blev det. den var absolut en timme för lång och rätt rörig och inte alls så bra som dom andra. jag hade inga förväntningar egentligen så därför kan jag inte bli besviken, men jag är det nog lite iallafall. vissa saker var bara pinsamma men vissa rätt söta, roliga och wowiga. synd bara att jag hade världens blä bredvid mig. en mycket överviktig tjej/kvinna (20-22 år?) med världens jobbigaste skratt. tyvärr försökte hon viska med sin kompis emellanåt oxå, vilket resulterade i prat istället för visk, tycker jag som satt nära iallafall. sen bröt dom ut i skrattsalvor här och där när det absolut inte fanns något att skratta åt. leva och låt dö säger jag, men man kan faktiskt skärpa sig när man är på bio. tycker jag. MEN det var jättekul att göra någonting med henrik :) att umgås bara vi två. jag gillar min bror :)

NU har jag skrivit nog för en evighet och jag ska slänga i mig lite mat snart och sedan gå o lägga mig. för seriöst så kan jag inte hålla ögonen vakna länge till. nattinatti!

tonight



det kommer bli en bra kväll. alkohol och musik och såklart vänner. åh, underbart. hoppas regnet håller sig borta oxå så jag inte har ett tredje par skor som står på tork. det är sjukt, mina silvriga ballerina är fortfarande blöta, från i torsdags. suck. iallafall, ikväll, då jävlar! :D

sitter o laddar som fan med både tingsek och artmade. tonight, tonight, tonight!

mes

ni vet när man blir alldeles nervös när mobilen piper till, för det kan ju faktiskt vara Han som skickat ett sms? vad är det för trams egentligen? jag har kommit på mig själv med detta pinsamma betéende dom senaste dagarna. likaså fenomenet att fantisera ihop hur vårt nästa samtal kommer vara. ni vet "jag kommer säga si och så, sen kommer han svara så" och ja. urlöjligt. jag vet. men det kan inte hjälpas. du är alldeles för speciell. jag blev typ kär i dig första gången jag såg dig oxå. ju.

på söndag har jag en dejt med min bror! vi ska titta på pirates 3. ingen annan vill ju följa med så idag sa jag "jag bjuder" och på söndag blir det av. jag har hört blandade åsikter men med tanke på att vissa hatade 2:an och jag älskade den kan det komma sig så att jag älskar denna oxå, även om den är kass, som det sägs. öhm. jag längtar iallafall.

idag har jag mest sovit. gick upp klockan åtta för att bege mig till danmark med mor och far. jag fick inte övningsköra som jag ville eftersom vi tog c5:an som är större än subarun. men automatväxlad. så jag sov. jag sov till vi kom till bron. sen handlade vi en himla massa. det är sjukt vad öl min far konsumerar. hursomhelst, sen for vi runt på rusta och bauhaus och en himla massa mer, men jag stannade i bilen. jag sov. jag var utmattad. och kall. så jag sov. sen åkte vi hemåt, och då sov jag. sen kom vi hem, då sov jag. det är sant. jag har sovit större delen av dagen. jag förstår det inte. och snart måste jag städa. suck.

onsdag

fick lön från fritidslägret idag. 3300:- gött tänkte jag. men nänä. då dras ju skatt oxå. 2244:- slutade det med. jag hatar det jag hatar det jag hatar det. komigen, sno tusen spänn lixom. AH!

iallafall, när vi var ute med biffen (euro) kläckte pappa den smarta idén "ska vi åka till danmark imorron?" underbart! precis vad jag behöver! inhandling av lite sprit (pappa betalar, yes yes yes) och komma bort lite från världen. umgås med mamma o pappa. fika. mysa. ja, det låter hur bra som helst helt enkelt :)

idag vet jag inte alls vad jag ska ta mig för. förslag? gick upp i ottan (halv nio) när jag hörde att salem al fakir va på tv. mitt hjärta smälte åter igen när jag såg honom med sin underbara kalufs. ah i love him! 4 augusti, parksommar, du och jag!

tingsek på lördag!

och jag trivs bra i mitt hår. underbart. fast i min dröm såg det förjävligt ut. tur det var en dröm. drömmen var annars helt underbar. fantastisk faktiskt. synd det bara var en dröm, för jag skulle verkligen vilja pussa dig.

nu är det klippt

image37

OCH JAG ÄR JÄTTENÖJD! går och speglar mig hela tiden :) vad annat kan jag göra? jag vill visa upp det! jag vill träffa alla och bara stå och posa (i en snygg outfit då såklart, inte dom gamla trasorna jag har på mig. ge mig sommar! vill ha klänning och shorts, mycket snyggare!) så dom kan få beundra min nya frilla. hihi. jag är jättenöjd. och förresten. nämnde jag att jag är nöjd? :D

på lördag blir det iallafall show-off på kristianstaddagarna. emilie ska med och det ska bli underbart! systemet / danmark måste besökas. carro ska vi ta danmark på torsdag? (ja ja ja)

nu vill jag leka. lek med mig!

(o andra sidan somnar jag nog snart med tanke på att jag gick upp klockan 5 i morse. zzzz....)

klipp klipp

imorron blir det klippiklippt! och färgifärgat! jag längtar och är nervös på samma gång, är tvungen att ta mig en sur äppelring!

arbetsförmedlingen är ju inte till mycket hjälp direkt. är det lixom inte lika bra att skriva in sig innan man blir arbetslös? om jag lixom vet att jag ska bli det?
jag och mamma körde dit men det var ju helt onödigt eftersom jag har ett jobb som jag är nöjd med i flera veckor framöver. ingen inskrivning för mig inte.

nyheter från posten: jag behövs inte onsdag-torsdag-fredag så jag är lediledig! underbart och då ska jag övningsköra, plugga teori och promenera med mamma, pappa och euro! härligt med kvalitetstid.

idag ska henrik hämta ut sitt körkort. jag är avundsjuk!

IZZA, KOM HEM!
och emilie vill jag träffa snart igen.
hur ser din helg ut? redo för kristianstaddagarna kanske? :)

imorron, 14:00, jag längtar!


-

vad håller jag på med egentligen?


native idiots

max är ju faktiskt en av mina bästa killkompisar (vill jag gärna tro iallafall) och jag kände att det var dags att komma och lyssna på hans band nu. så ikväll bar det av till stoby tillsammans med carro (skönt med en reunion!). en hel del kända ansikten och en underbar emma som är så himla rolig när hon är full! haha :) rätt skönt att hålla sig nykter dock. minskar risken för den röda babianrumpigheten att titta fram och mina läppar levde inte ett eget liv som dom har en tendens till att göra ibland. jag lider ju av kyssbrist så jag kan knappast klandra dom.

nu ska jag nog snart krypa till kojs. en dags ledighet kvar och sedan blir det posten för hela slanten. suck. eller jag ska väl inte klaga egentligen. jag har ju faktiskt ett jobb. det är ju bra.

sen påminde carro mig om kristianstaddagarna som äger rum från och med fredag och åtta dagar framåt. på lördag bjuds det på tingsek och artmade och vi hamnar väl längst fram skulle jag tro? :) iallafall tingsek med tanke på att jag totalt missade / struntade i honom på siesta. känns halvtrist, men nu har jag chansen igen!

um, annars har jag väl inte mycket mer att tillägga. jag tror jag kommer våga lyfta telefonluren och ringa ett samtal imorron. jag vill. för jag saknar dig. för mycket. för ofta.

brr, kallare än kallast är här! sängen lockar mer och mer. här är ju ingenting som underhåller iallafall.
så, gonatt med er allihopa (mina fem läsare, eller vad jag nu har) vi hörs!

RSS 2.0