Flyttad, shoppad, internetavvärjning

Hemma från världens shoppingdag på IKEA. Soffbord, köksbord + stolar, fåtölj och massa massa mer rikare är jag nu. Dock några tusenlappar fattigare, men vad gör det när jag har fått hem så fina saker?

Nu kommer jag vara väldigt off här på bloggen ett tag. Internet har jag inte beställt ännu, så det har jag nog först om några veckor, men kommer åka hem till mamma o pappa lite då och då. (Speciellt med tanke på att Gossip Girl börjar i morgon!!)

Hoppas ni överlever!

A night out

Hemkommen från Kristianstad med blåsor på lilltårna (vad annars) och en kul kväll i tanken. Fast än jag var sjukt trött lyckades jag bli väldigt pepp till slut och det blev en lång natt!

Den började hemma hos Sara där cider, öl och rosévin intogs med glädje, sedan försvann Martina och jag in till stan och sedan kom jag aldrig tillbaka till festen. Träffade Liesel och Anton på Stora torg, drog till Kuppa eller Lotus eller vad det nu är det heter. Där var kallt! Men ja, timmarna gick och kvällen flöt förbi och sedan tyckte jag att det var dags att sova.

Inte en kotte hemma hos Sara.

Ringde runt till "alla". Min samtalslista på mobilen ser mycket intressant ut. Fick inte tag på "någon". Varför händer ALLTID det här när jag är i Kristianstad? Jag blir lämnad och övergiven och alldeles ensam. Men så ringde Calle. Han hade ringt till Eniro för att få mitt nummer, haha, så då fick jag lite sällskap iallafall och till slut fick vi tag på Sara! Dock visade det sig att hon inte skulle sova hemma så jag sov där alldeles ensam i hennes säng. Men det gick ju bra det med.

Är väldigt arg på mig själv för att jag glömde kameran.
Hatar att stressa.

Let's do the Agyness one more time

Jag längtar till i morgon kväll. Då ska jag till Kristianstad och träffa några av dom finaste. Saras 20:e år på jorden ska firas och min tvilling ska dit. FINT SOM FAN! Har dock klädproblem. Men vilken kvinna har inte det dessa dagar?

Idag har jag iallafall varit hos Amanda på Myran & Malkolm i Kristianstad och blivit snygg i håret igen. Min stackars hårbotten får stå ut med mycket stryk, det är väl alla mina synder som bestraffas samtidigt. Men nu känns det bra. Känner mig som mig själv. Och lite som Pesetas, för vi har samma hårfärg.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i tid i morgon. Börjar klockan elva men ska rensa rummet innan dess och även gå en sväng på stan för att försöka lösa klädfrågan och köpa en present till grisen.

Gonatt!


Jag såg livet springa förbi

Åh vad jag är slut! Vet inte hur jag ska få tiden att räcka till. Klipp&färg, flyttpacka, flytta, 20-årsfest i Kristianstad, IKEA och träffa Izza är vad jag ska hinna med innan söndag. Plus jobba såklart. 6-14 i morgon och 11-19 på fredag. Blir trött bara jag tänker på det. Därför går jag och lägger mig nu. Gonatt.

There's too much water under the thing or whatever

Ett enda stort frågetecken.

Har skrivit i min svarta bok ikväll. Och jag vet att när jag gör det står inte allt rätt till. Det är för mycket tankar som svämmar över helt enkelt. Ena stunden tror man att det är bra, och sedan inte, och sedan igen. Sådant måste jag skriva om. Tankar, känslor, alternativ, situationer, lösningar. Det sistnämnda finns aldrig. Det lämnas tomt, som en tom linje att fylla i senare när jag har svaret.

För just nu vet jag inte.

Jag vet inte vad jag vill eller hur jag vill. Just nu har jag bara en regel att följa. "Fall inte." Jag lyckas nog rätt bra, för jag vet att jag inte vill hamna där. Men jag skulle vilja prata med dig om det. Men går det ens att prata med dig? Jag har nog aldrig försökt. Prata har aldrig varit vårt mål. Och det är just därför. Det är därför jag har min regel. Bland annat.

My day, today

Idag har jag:

Jobbat
Skrivit på nyckelkvittens
och hyreskontrakt
Kokat ägg
Ätit ett ägg
Varit på Coop
Köpt två böcker
Gett Euro mat

Idag borde jag:
Flyttpacka
Städa

Idag ska jag:
Äta popcorn och titta på Grey's

Äckelvarning!

Igår ångrade jag rätt snabbt att jag klickat in på Kristofers blogg...



Sanndröm?

Jag hade en dröm precis innan klockan ringde. En dröm om Artmade, strand, öl, svartsjuka, fest, Crille och vänskap. Den var så fylld av känslor och beslutsångest och känslan av att jag bara ville leva mitt liv. Ändå var jag lite ledsen när jag vaknade och var tvungen att skicka iväg ett sms. Ett sms jag ännu inte fått svar på. Bara det inte blir så, så som i drömmen. Vissa saker får gärna hända (hahaha) men vissa inte.

Åkte till HIF's loppis efter jobbet men fick ont i magen så va tvungen o cykla hem.


So much to do, so little time

Idag har jag varit i full fart sedan klockan 5. Då ringde klockan och en timme senare befann jag mig på jobbet. Började dagen med att dela reklam i över två timmar. Det är inte jätte kul. Sedan körde jag till Tyringe och sprang i 34 trappor. Med dubbla lägg. Sedan cyklade jag hem (från Posten, inte från Tyringe) snabbt som attan och åt, duschade och kissade med Euro. Sedan var det bara på det igen. Lådtömning. Tjoho. 10 timmar och 40 minuter har jag jobbat idag. Är det ens tillåtet?

Nu är även biljetterna till Håkan Hellström beställda. Ska hämta ut dom i morgon. Kan inte fatta det, att jag kommer stå där, svettig som ett as igen. Och må så bra som aldrig förr. Åh, Mejeriet är the place to be den 27 september. Det är där Håkan är som bäst.

Såg en skitsnygg glasögonkille idag. Mmm...


Jack is a fast lizard

Nu ska jag bort och städa klart lägenheten. När jag kommer tillbaka väntar chirre och apelsinfestis.


Kolsyrat vatten

Mamma fick en slags soda stream förra helgen. Det första hon sa till mig var "man får inte dricka ur flaskan!" Känner hon mig SÅ bra? Orka ta ett glas. Orka diska glaset. Jag underlättar bara för dig mamma. Fast det smakar Samarin så jag dricker aldrig av det.

En bild säger mer än tusen ord. Eller, en bild väcker mer än tusen känslor.

Ibland hatar jag "View photos of..." på Facebook. Men jag bara måste klicka. Och så kommer det fram så många känslor på en och samma gång. Minnen och frågor och viljor.

Hmm...

Way Out West-special

OJ! Kom på att jag inte lagt upp en enda bild från Göteborg och fabulösa Way Out West. Herre min gud! Varför har ni inte sagt nåt? Här kommer det!


Glada och varma i sommarsolen under Mando Diaos spelning.








Sen gick vi vidare någonstans. Skulle ta "gå-bilder" på varandra.
Kul att jag ser väldigt ful ut. Hahaha. men det bjuder jag på!





Ja, det var till cidern vi gick! Drack och blev attackerade av getingar.
Sprang runt och skrek och skrattade. Underhöll folk helt enkelt.







I väntan på Franz Ferdinand.







Broder Daniels avskedsspelning.





Sen gick vi ut och klubbade till tidig morgon.
Denna tidiga morgon kom brödbilen till hotellet.
"Kan vi få något?"
Så fick vi den här gigantiska bullen.



LÖRDAG och Lil' Kim.



Under Håkan Hellströms spelning blev vi lite uttråkade då han spelade
många lugna låtar på rad. Då lekte Emilie Mando Diaos trummis.



Sen gick vi ut! Hittade en avslagen karl.


Sandra och Hanna på Sticky Fingers.


Jag och Emilie och våra G&T. Synd jag är ful igen.



På vägen hem träffade vi en skit störig typ.



Sedan blev det morgon och vi hade våra intressanta spyor.

Städtanten

Hittade Euro på ovanvåningen. "Ska vi kissa?" frågade jag honom och så kom han springande. Han ville bajsa oxå. Han bajsar aldrig när jag är ute med honom annars. Jag spydde nästan. Klöktes ungefär femton gånger. Sen skrattade jag, tänk om någon sett mig. Hahaha. Kommer aldrig kunna byta blöja på mina barn. Kommer bara klökas och spy. Som dom där papporna i Americas Funniest Home Videos.

Sen körde jag till lägenheten och städade. Hela köket är klart och halva badrummet. Folk är så jävla dåliga på att flyttstäda. Dammsuger och torkar golvet på sin höjd. Sen hittar man massa äckel när man ska flytta in.

Nu har jag lagt in massa räkningar som ska dras i morgon när pengarna trillar in. Dom kommer alltså försvinna lika snabbt igen. Har tydligen shoppat för 2500 kronor redan innan pengarna kommit. Bra Petra, bra.

Ska få en gungstolsfåtölj av mamma i inflyttningspresent :)

MEN VADFAN?!

Okej. Vaknade av mig själv halv åtta och pang, så var jag klarvaken. Nu är jag påklädd och redo att börja min dag, men resten av huset sover. Vet inte ens var Euro är så jag kan inte vara snäll och gå ut med honom. (Och det är ju rätt lustigt, att en så stor hund kan försvinna...) Har inga pengar heller (men imorgon, yes!) så jag kan inte åka och handla frukostfrallor.

SÅ VAD SKA JAG GÖRA NÄR JAG ÄR VAKEN SÅHÄR TIDIGT EN SÖNDAG?

21.51

Små rödgråtna grisögon och fuktiga kinder.

Önskar jag kunde gråta för något viktigare.


Hello, you're in love with me

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet att jag kommer gråta om jag trycker på dvd-kontrollens playknapp, för Izzie har precis klippt av Dennys LVAD-sladd och det är bara jobbigt framöver. Tårarna kom okontrollerat under följande dialog:

Izzie: You have to do this for me or I'll never be able to forgive you!
Denny: For dying?
Izzie: No! For making me love you!



Och jag orkar inte gråta mer.

Eller så kan jag gå upp och dansa disco med pappa, han verkar vara på musikhumör. Han fick tre skivor av mig och Henrik när han fyllde år. Bland annat Kleerups. Den spelar han nu. Mycket bra.

Eller så hämtar jag min Ben & Jerry i frysen och låter tårarna komma?

Fleet Foxes

Jag är så himla glad att jag följde med Emilie och tittade på Fleet Foxes istället för Håkan Hellström på Way Out West. Håkan i all ära men det är roligare att vidga sina vyer. Och Fleet Foxes... Jag blev såld. Så sjukt vackert! Och som några vet är jag väldigt svag för fin stämsång. Så, kan jag annat än gilla? Nu finns albumet på Le iPod och ska avnjutas till fullo.

Att fem skäggiga män kan sånt. Här syns en skäggig och en oskäggig.


Tröttis

Tänkte ju sova en stund men det gick inget vidare. Nu ska jag snart köra och hämta Henrik för helgmiddag här hos mor och far. Han får alltid mat här på helgen. Och det är ju bra, för det betyder att jag oxå kommer få det när jag flygit ut ur hemmet.

Mamma och jag har varit och hämtat massa kartonger, så det är väl bara att börja packa igen I guess. Men först ska jag städa. För även om där är städat vill jag helst städa en gång själv med, så det känns riktigt rent. Så nu ska iPoden laddas så den kan underhålla mig sen. Måste ha med mig en lampa oxå kom jag på... Eller så tar jag städningen i morgon istället och firar mitt nya hem med film, popcorn och cola ikväll istället? Hm.

Nästa vecka händer det grejor med. Jobbar, klippning, Saras fest och IKEA. Älskar IKEA. Kommer nog hem med en hel del snygga saker. Höhö.

Nu ska jag köra. Bye bye.



Henry Holland och Agyness Deyn.

Jopp

Fick nyckeln till lyan redan igår så ska dit och börja dona redan idag.

Vad ska ni göra?

Ps. Här ösregnar, konstant. Godnatt.

Det gick ju lätt!

JAG HAR EN EGEN LÄGENHET FROM. 1 SEPTEMBER!

Pengar pengar pengar *smack smack smack*

Vad jag ÄLSKAR när lönebeskedet kommer. 13663 kronor rullar in på måndag. Känns SÅ SKÖNT! Väntar dessutom på ett telefonsamtal. Som jag hoppas blir bra.

Nu: mat. Sen: jobb. Igen.

En lång dag kvar innan helgen

I morgon har jag mastodontpass på jobbet. 05:25 - 19:00. Det är inte mänskligt och antagligen inte lagligt heller. Förhoppningsvis hinner jag hem och äta i någon timme. Men fan vilka härliga slantar.

Det är rätt skönt att jobba med. Man hinner inte tänka så mycket. På sådant som kyssar, fina ord och så. Och det är bra, för att falla för sådant från Dig är ingen bra idé. Aldrig falla för Dig. Så det är bara att jobba ihjäl sig!

En bloggdröm

Nu när Blondinbella gör sånt ståhej kring den där fakturan på 7000 kronor hon måste betala eftersom hon använt en bild hon inte tagit själv och publicerat på sin blogg tänker jag att det vore kul om hon print screenade sitt saldo efter hon betalt fakturan och skrivit något i stil med att det känns tomt i kassan. Fast beloppet som finns där nog består av minst sex siffror. Vilket uppror det skulle bli! Bananas oh bananas oh bananas oh bananas.

Skrammel i magen på grisen

Mamma: Vart ska du?
Jag: Q8.
Mamma: Vad ska du göra där?
Jag: Köpa Cola.
Mamma: Du har ju inga pengar?
Jag: Jag har min krisgris.
Mamma: Och det är kris nu?
Jag: Mm. Cola-kris.

Lugn och ro eller tjo och tjim?

Det bästa jag vet, eller iallafall något av det, är att komma hem från jobbet till ett tomt och tyst hus. Euro gör inte så mycket väsen av sig (förutom när han vaktar) och Pesetas är ju som bekant rätt harmonisk. Men så kommer pappa hem, mitt i mitt fantastiska lugn. Och han väsnas. Han är så högljudd! Antingen pratar han i telefon JÄTTEhögt eller så sätter han på teven och skruvar upp ljudet så att han ska höra när han går runt i hela huset. Och min dörr är öppen. Den brukar vara det när jag är hemma själv. Och jag har inte orkat stänga den. Istället sitter jag här och blir irriterad och får lite ont i öronen av OS-kommentatorernas höga röster.

Så nu hoppas jag allt går vägen.

Oj!

Ska titta på en lägenhet på torsdag.
Hjälp!



Ska kolla på den redan ikväll!

Kort arbetsdag

Älskar dagar som denna, då man genom en kraftansträngning utan dess like lyckas gå upp när klockan ringer 04:30 för att jobba några timmar och sedan få åka hem lagom till Top Model visas på trean. Det är även toppen att kunna gå och hämta böcker från CDON direkt på jobbet, slita upp paketet där och då och bläddra lite i dom. (Hej mitt namn var Elton Persson och Ps. Jag älskar dig.)

Och att få sova en stund, det ska bli skönt.

Stackars stackars hår...

Nu har jag bokat tid för klipp & färg. Igen. Ska prova Myran & Malkolm i Kristianstad denna gången. Tio dagar kvar. Ska vårda mitt hår jätte duktigt tills dess. Så det mår bra. Innan det ska plågas och brännas sönder. Mm, blir blond igen. Och korthårig. Trivs bäst så! Det är jag och Agyness, vet ni.


Le arbetskvinna

Har redan jobbat sju timmar idag och ska snart iväg och jobba fyra till. Pengar pengar. Men först ska jag duscha (ska bara köra runt och tömma lådor sen) och gå ut med Euro. Hoppas inte regnet kommer än!

Imorgon är jag nog rätt ledig efter nio/halv tio på förmiddagen. Jippi!

Fast man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, eller hur det nu sägs.

Dusch + Artmade = bra jobbuppladdning.

Mary Kay

Hudvårdsrådgivningen var faktiskt riktigt trevlig. Köpte några basprodukter oxå som kändes superbra när jag provade dom.

Är snurrig i skallen av tankar.

Suck

Pallar inte med osäkra killar.

I'm not gonna write you a love song,
'Cause you asked for it,
'Cause you need one, you see.


ORKA.


Sunday Bloody Sunday

Hatar alla saker man "borde" göra. Det betyder ju alltid "måste", förr eller senare. Som igår. Igår borde jag ha städat. Eftersom jag inte gjorde det så måste jag göra det idag. Det är ju värdelöst. Vill inte ha nåt jävla hudvårdsparty. Orkar inte. Känner inte för det. Hoppas det går fort. Fast ska bli kul att träffa Plän iallafall :)

Den 27 september blir det Håkan Hellström på Mejeriet i Lund för en andra gång. Seriöst den bästa konserten jag någonsin varit på, hoppas på lika bra stämning denna gången. Wohooo!

Ps. I morgon och resten av veckan börjar jag jobba 05:25. Det är INTE mänskligt.

Junebug, fin film


Le Bilder











Har tyvärr ingen bild på Le kyssare men ni överlever nog. Här är lite av vad som präglade min kväll.
Teatern, där konserten ägde rum.
Själva spelningen.
Alkohol med Izza.
Daniel med Bam-tatuering.
Izza och Jonna.

Fnys

Böööl!
Ligger med rinniga ögon, snorig näsa, hosta och feber.
Varför? Varför? Varför?

Le Artmade

Impulsåkte till Kristianstad igår för att gå på Artmades releasefest. Spelningen var sjukt bra, stämningen fantastisk och sällskapet roligt (Izza och Jonna). Efter femtioelva shots, cider och öl var man på topp trots en lång arbetsdag. Träffade Dig och jag gillar ju Dig. Mumsiga kyssar. Mmm...

Efter lite panik träffade jag Liesel och grät av lättnad. Sov tillsammans med henne i Antons lägenhet. Fint att träffa min vän sådär på en nattsvart gata.

Överlag fantastisk kväll.

Kräk

Emilie och jag upplevde våra värsta spyor i söndags morse efter 50 triljoners timmars festande och 70 miljarder drinkar. Och lite fyllemat och hotellfrukost på det.

Min spya efter nattamaten: Halvt tuggade pommes. Fastnade i halsen. Fick svälja det som inte kom upp. Doften var... ja, pommes.
Min spya efter hotellfrukosten: Gurkbitar. (Det enda jag fick i mig)

Emilies spya efter hotellfrukosten: Keso, kaffe och ägg. Doften? Föreställ er.

Update 3

Har inte varit internet- eller datorsugen sedan jag kom hem, och är det egentligen inte nu heller, men jag är iallafall hemma. Jag lever och är lyckligare än någonsin.

Alla mina fina foto ska ni få ta del av, men det blir tidigast i helgen då jag sliter som ett djur och somnar så fort jag kommer till min säng.

Puss

Update 2

Åh vad förgiftad jag är. Min lever gråter. Som jag grät på Broder Daniels avskedsspelning. Det var så fint. Är ju inget fan, men fint var det.

Om tio minuter börjar N.E.R.D. spela så vi ska bara ta en snabb vilning (och toalettbesök) och sedan bege oss. Man måste ju se dom lixom. Fast vi orkar nog bara några låtar. Sedan väntar Håkan Hellström på mig. Inatt blir det Familjen på Kajsjul 8.

Hoppas ni har det fint.

Update

Åhgudåhgudåhgud

Franz va SÅ bra. Wicked.

Mando tar sexighetspris.

Nu: FEST

Hej från Götet

Framme på hotellrummet i Göteborg. Har halsat en Corona och nästan fått orgasm av njutning. Nu ska vi handla lite överlevnadssaker (chips och tuggummi) och sedan blir det nästa dryck som ligger på kylning. För vi har en ismaskin utanför dörren!

Fast det tog lite tid innan vi hittade en kapsylöppnare. Den sitter i badrummet!! Varför? Någon som har ett bra svar? Emilie tror det är för att man ska kunna fylla på efter man spytt. Låter vettigt tycker jag.

Puss

Effektiv kvinna!

Idag har jag hunnit:

Tvätta två maskiner
Plocka fram ungefär hälften av allt jag ska packa
Städat LITE
Varit ute med Euro
Varit i djuraffären
Städat till Pesetas
Blivit svettig (dansat)
Ringt runt till dansungar
Tagit bort mitt två veckor gamla nagellack
Konstaterat att min hårfärg är skit ful (urtvättat...)
Ringa och väcka Emilie
Ätit snabbmakaroner till frukost i brist på annat
Tittat på ett avsnitt Top Model
Suttit framför datorn

Haha, jätte tråkigt inlägg, så ni vet. Mest för mig själv. Skriva av sig, ni vet.

Har egentligen, som vanligt, svinmycket att göra när jag är hemkommen men har inte kommit längre än in i duschen och sedan hamnat på soffan med datorn i knät. Ibland vill man verkligen vara ledig när man är ledig. Om ni förstår.

Har mina två första jobbfria dagar i morgon och på fredag. Fantastico! Fan, jag har slitit som ett djur. Börjar kännas i rygg och axlar. Satans stel man blir av att vrida sig fram och tillbaka mellan bilen och postlådor. Böl böl böl.

Ville slå ihjäl någon när jag kom till jobbet i morse. Fick ställa mig och KAMMA och DRA NER när jag egentligen bara ska lasta bilen och köra iväg. Dra åt HELVETE säger jag. Lasse sa "det var ju inte bra" när jag sa att det inte va färdigkammat. Kom ut ca 40 min sent. Sånt tar på mitt psyke! Blir så jävla stressad. Hatar det.

Jobbar svinmycket nu, långa dagar (9:30 - 19) med endast 30 min rast. (Okej, vi sitter framför datorn ibland när vi väntar på att ta emot en bil, men ändå). Förmiddagarna är skitstressiga och eftermiddagarna hur softa som helst. Det är rätt jobbigt. Kunde varit jämt tempo hela tiden. Joel såg förvånad ut idag när jag sa att det va stressigt. Han tog för givet att det va soft. Men mest soft är det. Förutom för mig som har klent psyke. Som sagt.

ÅH vad tråkigt. Ska poppa popcorn istället.

Dötid

Sitter på jobbet och har ingenting att göra för tillfället, som vanligt såhär dags. Då kan man passa på med sådant här trams. Som Facebook och liknande.

Blackout

Vaknade 01:50 och trodde jag blivit blind. Tryckte frenetiskt på lampknappen i förhoppning att jag skulle ha fel. Inget resultat. Med tanke på att jag drömde att jag sov ibland postsäckar var min mentala hälsa inte på topp så det tog en stund innan jag fattade att det var strömavbrott.

Bestämde mig för att väcka mamma och pappa. Berättade att jorden hade gått under och om dom ville komma i tid till jobbet fick dom ställa en analog klocka. Det är lustigt hur våra liv rasar samman när elektriciteten försvinner. Sedan kunde jag inte somna förrän klockan var närmre fyra när strömmen kommit tillbaka.

Låg och läste i Bridget Jones dagbok. Hatar den boken. Mest för att hon tycker hon är fet när hon väger 60 kg. Även vid 54. Hatar det, det är ju vidrigt. Inte konstigt vi har sådana sjuka ideal i dag.

Varning! Extremt gnälligt inlägg!

Började dagen med att promenera med Euro i ösregnet. Jippi! Pappa var snäll och körde mig till jobbet men väl där skulle jag ändå ut och springa i stan i shorts och tisha i ösregnet. Hurra! (Går inte att ha regnkläder på sig, då kokar man sönder när man springer i trapporna.) Efter det har det mesta gått åt helvete. Mitt knä har börjat cp:a igen och jag känner bara att jag inte har någon ork kvar.

Nu stormar det nästintill. Jag hatar när det blåser. Tycker det är skit läskigt. Saker välter här utanför. Känns som taket ska flyga av. Man vet ju aldrig. Jobbar hellre i tropisk värme än det här.

Nu tänker jag snart gå och lägga mig i protest mot allt.

Dancing is like coming up for fresh air

Det känns som att jag har gått i sömnen i ett år. Ända sedan jag slutade dansa har jag varit halv på något sett. Men med dagens möte har jag tagit ett djupt andetag och börjat leva igen.

Jag mår så bra!

Två grupper kommer jag ha under mina vingar. Jag ska lära dom allt jag kan! En grupp kommer vara en slags introduktionsgrupp som jag ska introducera för olika dansstilar och grunderna i dessa. Den andra kommer vara en "vanlig" grupp. Och jag har redan så mycket planer! Jag är excalterad!

Maja kommer hjälpa mig för jag vill ha så mycket samarbete som möjligt med min hjälptränare så att hon kommer bli en så bra huvudtränare som möjligt.

Åh åh åh jag vill till danssalen nuuuu!




Ösregn

Vaknade av att regnet vräkte ner. Kändes som jag spolades ner i ett avlopp och var dränkt i det äckliga vattnet. Men det var ju bara regnet som störde utanför mitt öppna fönster. Känner mig smått bakfull idag utan någon som helst anledning. Det enda som passerade min strupe igår var godis och Loka.

Idag är det dansmöte! Jag är lite nervös men samtidigt jätteglad. Det ska bli roligt att få igång allt igen! Fast jag kommer ingen vart med min inspiration. Tänker bara en massa steg, men tar aldrig tag i att skriva ner allt. Så bli det pannkaka av alltihopa. Får nog skärpa mig!

Crille gillade Into the wild, tror nog att det är det enda självklara när man ser den fantastiska filmen. Ska nog gå igenom allt extramaterial idag och bli en riktig nörd som är insatt i allt. Sådant älskar jag.

Först: morgontoalett! (mammas ord för att tvätta sig och borsta tänderna och sådant)

Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på...

Success!

Spindelsvin

Jag följer Linda Rosings blogg slaviskt och väntar med spänning på att hon ska uppdatera bilder från gårdagen då hon kanske eller kanske inte blev brunett. Jag gissar att hon skippade det, men jag vill ändå se hur hon såg ut. Blir så fascinerad av hennes gigantiska tuttar och orörliga läppar. Hon ser trés rolig ut.

Jag ska överraska Crille med Into the wild ikväll. Hoppas han gillar den. Det måste han, annars blir jag lite besviken. Snart ska jag traska upp till stan, där vi ska mötas. Godis är det som ska inhandlas. Minns inte när jag åt lösgodis sist, men nu känner jag att det är dags.

Städade förresten. Till Vapnet. Då gick det rätt lätt. Hittade en riktigt svinig spindel som jag dammsög upp. Den här nedan hittade jag förresten för några veckor sedan. Sjukt stor, hårig och äcklig. Jag hyperventilerade i tio minuter innan jag tog en sko och slog ihjäl den med. Fy helvete vad rädd jag var.




Blä på mig själv och mina ickebefintliga bloggskrivarskills

Blir väldigt ledsen när jag läser gamla blogginlägg. Jag skrev så mycket bättre och roligare förr. Typ det här, som fick mig att gråta av skratt:

pesetas bara sover o sover, inte sett honom sedan smitningen. förutom igår när han tränade inför OS i sitt hjul, men då var han för upptagen för att prata med mig.

Je ne sais pas

Böööööl. Jag har ingenting att göra! Eller jo, jag har massor att göra. Städa till exempel. Men det intresserar inte mig. Har inte fått något svar från Crille om vilken tid vi ska ses idag, sådant kan jag bli riktigt störd av. Jag måste ha min dag planerad! Har nog lite svagt psyke.

Sedan hatar jag att det finns typ två lediga hyresrätter i Hässleholm. Dagens sanning, iallafall vad jag kan forska fram via internet. Det är ju helt värdelöst.

Pengar pengar pengar. Eller saknaden av sådana.

Ska snart upp till stan. På min shoppinglista står:

Compeed
Bh + matchande trosor

Typ det man behöver.

Mina pengar är fan snart slut! Detta Göteborgskalaset har dragit slantar från mitt konto ett i ett. Jag har 1300 spänn kvar att leva på denna månaden. Aj aj aj aj aj. Vart tog allt vägen? Jag fattar inte hur jag lyckas. Snälla, ge mig den 25e NU.


FINALLY

Vad lycklig jag är! Helgen är äntligen kommen! SÅ SKÖNT! Tänk vad man uppskattar helgen när man jobbar såhär mycket. Känns som jag bara jobbar jämt. "Jag tycker jag ser dig här alltid" sa Sandra till mig på jobbet idag, och det är rätt sant, det känns iallafall som jag är på jobbet hela tiden, morgon som kväll.

Nu är jag iallafall ledig och i morgon ska jag inviga min finfina klänning! Sedan ska jag träffa Crille. Ska bli roligt :)

Träffar en snygg kille varje dag via jobbet. Han har glasögon som han klär så sjukt bra i! Sådant kan jag verkligen fastna för, små detaljer som gör en person attraktiv. Mm.

Hej hej

RSS 2.0