mitt ibland låror och brär

shit vad saker jag har! närmare 30 kartonger med stuff! helt sinnessjukt. jag trodde verkligen inte det skulle bli så mycket. (sen är det ju allt det där som inte går att packa ner i lådor: möbler, mattor, täcke, kuddar, tavlor osv osv, eller etc etc á la örebro)

ikväll är det ensam mamma söker och det är ett sådär sött program som man inte kan annat än fastna för. jag minns fortfarande inte om vi har trean men jag ska fråga pappa. jag hoppas det :) hihi.

carro och jag är riktiga brats. i say no more. haha.

nej nu tjatas det igen: "packa klart innan du sätter dig vid datorn" o blablabla.
men dom gillar mig ändå, dom där paranteserna. fniss.

grey's tankas btw. längtar till jag kan sluka i mig det med blicken! hihi. (hur normal är jag?)
maybe i'm just a girl, interrupted.

bye

that's why the sun stop shining

en fredag bestående av klippning och packande. mitt lilla minirum är fullt av kartonger och endast en liten gång på sisådär 30 cm finns att röra sig på. jag har packat ner mitt liv. mina filmer, mina skivor, mina tidningar o mina böcker. allt är nere, och det känns rätt skumt. mina kläder är ännu kvar i garderoben / i tvättmaskinen men dom ska väl snart fylla sisådär tio kartonger. jag kan inte fatta hur mycket prylar jag egentligen har.

igår packade jag ner mitt finaste halsband oxå. det har jag fått av emilie. hon har gjort det själv. jag älskar det och jag älskar dig! min underbara svetlana.

idag blir det ikea för hela slanten! inhandling av möbler och prylar och mattor och grejor. är sjukt trött men man får väl sova i ett annat liv... och kvällen vet jag inte vad den bjuder på. det beror på pontus, och om hans planerande fest blir av. annars gör det inte så mycket (men det hade varit roligt att träffa lite folk) för jag är gärna hemma med min familj. min bror har jag knappts ens sett röken av. men men, han är ju en arbetande man nu. med en fet jävla månadslön! om man var ett sånt snille...

imorron ska jag hälsa på dansen. jag ska lämna tillbaka lollos karaktärsskor som jag haft hur länge som helst. haha. och så ska jag såklart återse mina kids. hihi. och ge emma en kram :)

jag har världens tightaste brallor på mig (nästan, jag har visserligen några ännu tightare...) men vad kan man vänta sig när jag köpte dom för sisådär 3½ år och tio kilo sedan. dom passar iallafall och det är ju bra. haha. ah. det är denna morgonen som gör att jag svamlar. det är så jävla grått och jag är så jävla trött och jag sover så jävla bra i min säng! fattade inte att klockan ringde och den ringer precis som i den jävla reklamen med "fyll din dag med musik istället" du vet. där massa jobbiga ljud är med. iallafall, den är hemsk o jag hörde den knappt. gött!

nej, back to work, back to ikea. love

åter i hässleholm

vad är hemma och vad är borta? ja det vet jag knappt längre. jag trivs underbart bra i örebro och det känns som en perfekt stad att tillbringa dom närmsta tre åren i. men just över helgen är jag i hässleholm! för på måndag bär flyttlasset uppåt. hittills har jag bott i en resväska (eller två... tre, kanske fyra? beroende på hur man ser det.) inte allt för roligt. men nu bär det iallafall av på riktigt!


jag är väldigt ledsen över att folk inte hört av sig. dom enda är mamma, pappa och henrik (efter övertalning) och izza. att man inte ens kan svara på ett sms, ringa och säga hej eller ens skriva en rad på internet där jag vet att alla sitter.


mina elva inflyttningsfestsinbjudningar har fått ett svar. ETT. varför? är jag redan bortglömd? det svider i hjärtat lite grann.


fast jag har ju nya kompisar så jag överlever. vad fan snackar jag om, det gör jag inte alls! det är ju NI som är en del av mig. det är er jag vill bjuda upp, det är er jag vill träffa, er jag vill umgås med. är det så svårt att höra av sig då?

en uppdatering visar att jag har en vän till: emilie! det är bara så att hennes mobil vill begå självmord och då den är tvilling till min blir jag orolig för min älsklings framtid. whatever, försök ta dig dit, men jag förstår om det inte går. jag menar LA, det är ju sinnessjukt! imorron ringer jag dig för jag vill veta allt! synd att jag inte har något snaskigt att dela med mig av. det enda jag har är en kille med fina ögon som jag inte ens vet vad heter. men han pratar iallafall med mig och carro och det är ju bra. och man kan väl nästan säga att han bjöd in oss till en sittning på måndag. och det är ju bra. äh, jag svamlar.

jag borde sova, imorron ska jag klippa mig, i ottan. shit vad jag har att göra. natti!


HEJ, JAG LEVER!

okej, jag har inte rört internet på 10 dagar. det är sinnessjukt. nu är jag här, efter typ tre dagars försök.

första seminariet är över och det gick bra. jag har några nya vänner och jag börjar bli trött på hotellivet. på torsdag åker jag hem och på måndag flyttar vi in i lägenheten.

den 3 november är det inflyttningsfest och alla är välkomna! det blir trångt och ni får ta med sovsaker själva. men KOM! vi saknar er ju.

allt är helt upp och ner och hit och dit men vi klarar oss bra här. carro har fått äran att gå runt o vara sjuk :( så det blev inget uteliv i helgen. heller. men det är sånt som tas igen när vi har kommit i ordning.

ja, vad vill ni mer veta? ring! eller hör av er iallafall.
11 personer fick sms ang. inflyttningsfest. 2 har hört av sig.
vad är det här? =/

och återigen är det carro o jag som är hjältarna

"finns det plats på campingen då?"
"nehehehehehej"
ööö, okej. vi fixar själva tänker vi. så nu är vi inbokade på ett vandrarhem, fast det är mer som ett lägenhetshotell. vi har en hel lägenhet för oss själva! YEAY! med dusch (äntligen!), kök och tvättmaskin! okej att vi får punga ut lite mer (rätt mycket...) men hellre det än att bli instuvade i vars ett rum hos nån jävla ... sån. ni vet. hahah.

nej, den 1 oktober ska allt bli bra. wooosaaaa.
tjarå!

hyresgäst: petra backlund

VI HAR FÅTT EN LÄGENHET, VI HAR FÅTT EN LÄGENHET, VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!
den första oktober har vi tillgång till det och strax därefter blir det inflyttningsfest! (datum kommer snarast, då är det bara att boka!) ska bli så himla härligt att få nåt eget! vi skrev på kontraktet idag. sick!

idag hade jag inriktningsföreläsning. äntligen förstår jag varför jag är här. vi analyserade en del av när lammen tystnar och sen var det inte mer med det. fick en uppgift som verkar helt psycho och som jag inte förstår hur vi ska genomföra men det ska väl gå bra.

efter skolan tog jag o carro en sväng till ikea. vi provade soffor, låg i sängar, tittade på köksbord, grälade, skrattade, längtade. det var kul :) jag har hittat min drömsoffa och jag ska säga "pappa pappa i looooove yooooou!" då går det nog bra ;) haha. det blir indiskt, japanskt och rött och svart och härligt. (inte i samma rum, tack o lov.)

ser ut som vi flyttar till campingen på lördag. hur litet o trångt det än är i vårt lilla rum just nu vill jag verkligen INTE flytta på mig. jag har alldeles för mycket grejer för det och jag vill bara inte. men, så får det bli.

nu måste jag klämma i mig en denniskorv. ciao!

pennybridge

usel uppdatering, jag vet, men ibland orkar man bara inte.

sitter just nu i det lilla rummet i örebro som vi tillfälligt bor i. här finns inte speciellt mycket att göra annat än sitta. vi har visserligen föreläsning i eftermiddag (15-17) men innan dess blir det väl till att sitta o glo här. sätta på en film eller annat.

igår tittade vi på två nya filmer. sherrybaby och the simpsons. sherrybaby var inte alls som vi förväntat oss och faktiskt rätt dålig. the simpsons var rolig i början och annars helt okej. (sen blev det ju mean girls oxå, eftersom den gick på tv, men den har man ju sett 100 ggr så inte så wow...)

ringde precis på en lägenhet, ska titta på den imorron. har inte hört nåt om den i vivalla så vi fortsätter leta tills vi vet något annat.

asså en av domarna i matchen USA - nord korea ser ut som fan. asså, ett skit fult pannband o ja, jag vet inte alls. jag kan bara skratta. och hela nord koreas lag ser ju ut som män. men men, det är kanske sånt dom gillar. who knows...

nej nu ska jag gå o duscha i handfatet. yeay!


ny dator

ja, så sitter man här med en nyinhandlad dator :) det går lite segt nu i början när den ska installera allt o sådär men det blir säkert bra :) henrik stoppade mig från att köpa en dyrare, vilket var bra men jag blev lite putt för den var så himla fin! men, denna blir säkert jättebra. (acer aspire 3050 om det säger er nåt.)

så idag blir det till att flytta över allt från gamla datorn, som jag ska ha dvs, och fylla denna med allt bra! (grey's, oc, so you think you can dance och musik!) kanske skulle börja med att installera msn... hej hej!

jao

ny dag, nya möjligheter. eller vad fan det är man brukar säga.
föreläsning idag igen. hoppas man fattar nåt denna gången.
ikväll reser jag hem till hässleholm igen, över helgen.
ska bli skönt att gosa med euro. honom saknar jag mest.

HÅLL TUMMARNA!

idag var carro och jag i vivalla för lägenhetsvisning, så håll nu tummarna på att vi får den! vi var 3a i kö men vi var oxå dom enda som hade varit o tittat på den. där va rätt ofresh men det var väl för han som bodde där höll på o packa o skit, men det var stort och bra. en trea :) lite annat än vårt lilla rum på 12 kvadratmeter. haha.

idag har jag ätit fiskgratäng, även den värmd i micron. jag har riktiga cravings för riktig mat, speciellt kött. på söndag blir det köttgryta hemma har mamma lovat, hoppas även lördagen bjuder på nåt riktigt nice!

jag längtar inte hem, men jag saknar euro jätte mycket! och izza såklart. lite skumt att inte träffa henne på så länge när vi hängde varje dag innan. men, vi klarar det :)

nån dag nästa vecka ska vi hänga på universitetet o spana snyggingar. jag vet inte riktigt hur många elever där går eftersom det står olika överallt. 12000, 14000, 14500 o 15000. men nån stans där ligger siffran iallafall o minst 1000 av dom är så jävla snygga! jag dör. jag kommer hitta min drömman här! haha.

ikväll är det bra tv! (för oss som bara har 1an 2an 4an) idol, heroes o survivor ;) haha!
nej nu kanske man ska kränga lite chirre. mums. adjö!

ring mig!


pics örebro

image70
här är jag min första dag i örebro. glad i solen :)


image71
i väntan på studievägledaren inför vår första föreläsning!


image72
vår andra föreläsning. vi hade en snygg föreläsare. gött.


image73
ute på en av alla promenader vi tar. här skulle vi tittat på en lägenhet men vi hittade inte huset, synd. det var verkligen jätteskumt, för där nr 6 borde legat låg E20. suck. men vi håller humöret uppe :)

update: mitt nya liv

ett soligt örebro att vakna upp till.

idag har jag duschat i handfatet. jag funderar på att steka bacon i micron, den enda källan till matlagning. skämt o sido, vi klarar oss bra, carro och jag. imorron ska vi träna aerobics och då får vi ju en ordentlig dusch. äntligen. annars funkar det, detta primitiva inpå-livet. vi bor på varandra. det funkar nu, men inte i längden.

igår va vi och tittade på en mysig etta, men ack, vad liten och dyr den var. idag ska vi titta på en 1½ a. imorron drar vi ut till vivalla och kollar på en trea. och vi har fått erbjudande på två treor till, så det känns som det löser sig.

efter den 14:e bor vi nog på campingen här, i en stuga. akutboendet som skolan anordnar ligger där. likaså gör ett äventyrsbad! så jag menar, tråkigt kommer vi inte ha. dessutom är det en 5-stjärnig camping så det funkar nog.

det kan inte bli värre än såhär ju.

igår gjorde vi stan i ösregn. gick några ärenden innan skolan. när vi kom till skolan slutade det regna, typico. skolan var den största jag sett i hela mitt liv och det är ungefär tio gånger lättare att hitta i city än på skolan. hjälp! 12 000 elever finns där. igår hade vi ju då föreläsning, medie- och kommunikationsvetenskap A. det läser vi tillsammans denna terminen, förutom när vi har våra inriktningar. så det är rätt skönt. föreäsaren stakade sig hela tiden och var rätt seg. men annars va det kul att starta! där va ca 2-3 snygga killar där. resten (ca 1000 st heta har vi sett hittills!!) verkar gå andra program. men, dom kan man ju hooka up med ändå. haha!

idag är det som sagt strålande sol! härligt! efter carro duschat klart i handfatet ska vi gå och köpa frulle, sen blir det till att bege sig till en ny föreläsning. vi köpte rabattkort igår så bussen kostar bara 10:- och det är ju rätt skönt. men vi ska cykla sen. kanske inte från vivalla, det är ju trots allt över 9 kilometer, men ja :) vi får se vi får se.

bilddagboken strejkar ju igen, inte för att jag tänkt uppdatera där, men ni får hålla er här nu dåva :)

JAG SAKNAR ER DÄR HEMMA JÄTTEMYCKET! JAG ÄR PÅ BRISTNINGSGRÄNSEN OCH UTAN CARRO HADE JAG LEGAT O BÖLAT! nja, det är nästan sant. jag saknar hemmet lite, men nu vet jag att jag kommer hem om två dagar så det är inte så farligt. kommer bli värre sen för då är jag nog här tills jag flyttar på riktigt, förhoppningsvis början av oktober. nästa resa jag gör efter det går nog upp till gimo, i slutet av oktober. sen kommer jag väl hem vid jul. SÅ DET ÄR UPP TILL ER ATT KOMMA HIT NU VA!

puss

hej örebro

wow, jag bor i örebro! hittills har jag o carro: flyttat in i vårt hyrda rum (tillfälligt), sett slottet, ätit asiatmat, handlat på ica, bäddat och kopplat in datorn. haha. typ. är helt slut i kroppen och imorron börjar allvaret! YEAY!

jag är hemma fredag 22:00 - söndag 18:00 så umgås med mig vettja!

hej då hässleholm!

eftersom jag inte kommer ha någon egen dator dom närmsta veckorna blir det nog dött i bloggen. men ring mig! RING MIG FÖR SJUTTON! det är ju faktiskt roligare dessutom :)

HEJ DÅ!

flytt

idag blir det till att packa o greja. imorgon flyttar jag! carro och jag har fått ett tvåveckors boende hos en dam. akutboendena är ju tydligen fulla, så vi får bo på det sättet, men det är ju faktiskt så mycket bättre! sen har vi två lägenheter att titta på, så håll tummarna för oss att vi får nån av dom!

iallafall, eftersom jag nu flyttar vill mamma o pappa att vi ska byta rum. jag behöver ju inte det största sovrummet när jag ändå inte bor hemma. så boytan i hemmet blir numera 2*3 meter, men det spelar ju ingen roll eftersom det enda som blir där inne är en säng... ja. hursomhelst, flyttning idag ja. och packa, shit vad jag måste packa!

ikväll ska jag ta farväl av min bästaste bästa vän, izza! från barnsben och in i framtiden, alltid är det du och jag! <3 hon är bäst, så enkelt är det bara. RING MIG VARJE DAG ÄLSKLING!!

nästa lördag är jag hemma, vad ska vi göra då? (och nu vänder jag mig till alla som vill ta farväl av mig. haha) EMILIE måste jag ju träffa då! <3 <3 <3 sugar pie!

nej, back to work. tjipp tjipp

puss

jag kan verkligen inte dricka med måtta. det har inte varit så att jag mått dåligt varken igår eller idag, men jag går alltid in för "fullt ös medvetslös" och det är väl kanske inte jättesmart. o andra sidan var det ju faktiskt dags att fira igår! izza hade börjat på universitetet i växjö och jag börjar i örebro på tisdag. SINNESSJUKT! men så jävla underbart! vi firade iallafall, det var roligt. vi drack och dansade och drog till björket. vi kände typ ingen men vi hade roligt ändå. det var galet och basshunter var det sämsta jag varit med om, fan vad vi skrattade. hahaha.

när vi till slut skulle sova kunde vi inte annat än skratta heller. och det är det vi gjort mest hela dan idag med. haha. "det är ballonger det du petra" sa izza när hon menade "det är andra bullar" typ. haha, det var sick. sen har vi pratat i-språket idag. det var roligt. och hennes katter attackerade mig hela natten och typ sov på mig. jag säger då det.

RSS 2.0