FILMTIPS

Hejsan allihopa everybody. Efter dans, städ och mat är jag helt slut. Vill helst bara gå och lägga mig (ingen ork what so ever) men jag ska nog till Carro och umgås ikväll, om jag orkar pallra mig härifrån. Missa inte Tre systrar och en mamma på Tv4 ikväll, den är söt och lättsam. Hej hej.

HEJ

NU BLIR DET DANS!

FAVORIT-I-REPRIS

JA HÄR SER ni dagens, en mix av onsdag och torsdag.

Och min fina fina fina rosa sax. Vass så in i helvete.

SALEM-AL-FAKIR

VEM VILL FÖLJA med och se den fantastiska musikern och artisten Salem al Fakir nu på fredag på Mejeriet i Lund? Jag missade honom i Kristianstad i fredags och jag vill inte missa honom igen. HÄNG MED!

DAG-4

ÄNTLIGEN FREDAG! SOM man brukar säga. Idag hade vi lyxdag och slutade redan klockan ett. Innan dess hann vi lära känna varandra och prata om frisöryrket och dess pengar. Är man jävligt bra (vilket jag ska bli) kan man tjäna feta pengar. Kajsa, vår lärarinna, sa att om hon skulle börja klippa igen skulle hon ta 800 för en klippning. En bekant till henne som jobbar i Köpenhamn och ville bli av med lite kunder (för hon ville arbeta mindre) tar 2000. Men har ändå en kundkrets kvar. Det gäller att vara bäst, så är det bara. Det tänkte jag oxå bli, som sagt.

Hälsade på mina gamla kollegor innan jag gick hem och la mig. Har sovit till för en stund sen och nu kurrar magen eftersom jag glömt äta mat idag, har bara fikat. No good. Mamma ska laga snart så får hålla mig en stund till. Sen har jag chirre till fredagsmys ikväll! Rätt ska va rätt!

Slänger in en dagens ikväll och visar bilder på mina verktyg :)

DAG-3

NU MINA VÄNNER har jag äntligen en riktig sax i min ägo, och inte nog med att jag har en sax, jag har en ROSA sax! Fantastiskt fin, ska ta med den hem och fota i morgon. Nu är det bara våra plattänger vi väntar på. (Ja, vi ska få en egen plattång! Perfekt eftersom min har sjungit på sista versen ett bra tag nu.)

Idag har vi lärt oss hur man klipper helform (det ska vi göra på måndag) och så har vi haft maaaassa teori. Man blir lite lätt knäpp i huvudet men på eftermiddan fick vi göra uppsättningar på våra dockor så då piggnar man till.

Försöker, som ni märker, få till en dagens nu för tiden. Det är ju lite roligare när man inte längre behöver ha postkläder på sig. Tröjan ovan och även den från igår är inhandlade på Weekday. Lajki very mucho. Älskar även mina boots som är från Vagabond.

GOD-MORGON

SOM OM JAG inte fick nog av honom igår så dyker han upp på en blaffabild i tidningen lagom till frukosten. God morgon på dig oxå.


DAG-2

DAGEN TILL ÄRA har jag sett ut såhär. Jag har fått tusen kilo böcker och hårfön, kammar, borstar, klämmor, ett provhuvud men inga saxar! Gissar att vi får det på måndag när vi ska börja klippa! TJOHO!

Har även fått lära mig att jag använder högra sidan av min hjärna (den kreativa) och att jag är en idéverkare. Typ. Känns bra, det stämmer väl in antar jag.

Nu blir det Gossip Girl! (blev inget 90210 igår, uppehåll, suck)

Biosugen.

Blondinbella är blondin igen och världen är precis som den ska. Eller va?

Om några minuter ska jag klättra upp på mitt loft och inta fosterställning med en bok och min katt. Sitter nämligen väldigt obekvämt här i min fåtölj eftersom Frank ska ligga under en filt precis vid ryggstödet, alltså kan jag inte luta mig bakåt. Schysst. Fast han spinner när jag petar på honom så då blir jag glad.

Fantastiskt vad intressant det är va?

Den 13 november måste jag se Paranormal Activity. Vem hänger med?


Dag 1 avklarad!

Nu har jag klarat av min första skoldag! Sov sjukt dåligt inatt som man alltid gör innan något viktigt händer men jag tog igen det på tåget både till och från Malmö.

Redan nu känns det bra och det ska bli så jävla roligt! I MORGON FÅR VI VÅRA SAXAR!

Slutade tidigt och kände att jag var tvungen att gå inom Weekday och belöna mig själv med två tröjor. Sedan mötte jag Joel för fika på EH. Mycket trevligt.

Nu ska jag ladda ner 90210 och mysa med Frank. Hej!

nonsens

Tänkte bara säga hej, snart ska jag sova och i magen vistas flygande djur. Så, nu var sagan slut. GOD NATT!

problematik

Jag: kan man skriva såhär: "blablablabla" aaahhh jag suger!
Plän: nej men det låter bra. fast ta bort det "jag suger" ;)
Jag: då skriver jag det! haha ja det tänkte jag verkligen inte skriva :P
Plän: men då kanske han svarar, "jasså du suger, vad trevligt!" eller inte!

Haha! LOVE!

kul

Känner mig som 15 för det pirrar på något konstigt sätt i magen, vilket är helt absurt egentligen. Måste luska och ta reda på om det är värt att känna så eller man ska ignorera det.

Well well. Enough said. Puss

Lammkött

Fan vad snygg Nicklas är ikväll!

TILL PARIS TILL PARIS SKA VI RIDA PÅ EN GRIS

Nu har jag packat 8.6 kilo och nästan bara svarta saker. Fun! Tar bussen till stationen 08:12 i morgon, sedan tåget till Kastrup och 13:10 flyger jag till la belle France och min belle vän Emilie! Observera att det blir min första flygtur någonsin och jag ska klara den alldeles själv... behöver jag säga att jag är nervös? Men kul ska det bli! Det läskigaste av allt kommer vara att ta sig in till själva Paris när jag väl kommit fram. Men det går nog bra det med, det löser sig alltid på ett eller annat sätt.

Nu ska jag fortsätta dona med allt möjligt här hemma, tror jag skippar dansen ikväll, blir för stressigt. Men får se, har inte bestämt mig än.

Ha la vista gnagare! Ses på torsdag kväll (cirkus 17 är jag hemma) med pics and fun! PUSS

so much to do so little time

Nu är det mycket som ska fixas! Först och främst måste jag slänga på mig lite kläder, sedan ska jag hem till Izza och fika med henne och Liv. Efter det ska jag till banken och växla till mig euro inför Paris och så ska jag inom Selanders Guld och plocka upp ännu lite saker till Emilie.

Har ringt veterinären för Frank måste vaccineras. Har även lagt upp en liten budget för året framöver. Kommer verkligen vara en FATTIG student.

Yada yada yada. Hopp i kläderna nu!

my new 'do




stencool!

Satt och tittade på Ellen DeGeneres innan idag och vad får jag se om inte det här! YOU JUST GOTTA LOVE HER!


död dödare dödast

KAN MAN VARA MER DÖD?

Idag agerade jag filmare och fotograf på Livs dop som var så fint! En fördjävla fin unge är vad hon är! Och när föräldrarna, min älskade vän Izza och hennes Roy avslöjade att dom ska gifta sig i Frankrike i sommar höll jag på att börja storböla! Fantastiskt vad vackert! All lycka åt er <3

Efter dopet stack jag hem och sov, sen var det dags för dans. Idag gjorde jag hjulningsgrejen med Emelie (med dom många efternamnen) och det gick jättebra! Tills jag sträckte mig i benet på slutet av lektionen :P men känns så braaaa att ha klarat det på riktigt nu!

Har absolut ingen aning om vad veckan bjuder på så kom gärna med förslag! Vet bara att jag ÄNTLIGEN ska till frisören på tisdag och bli snygg igen. Men, vad ska jag göra? Kommer bli både klipp och färg. Förslag?

Nä, nu blir det bädden igen. PK

Black is the new black

Vet inte vad som händer ikväll men jag ska snart bege mig till Emelie och Micke iallafall. Kanske drar jag med ut, men det blir en nykter kväll iallafall, för i morgon ska Liv döpas!

Såhär ser jag ut, godkänt?


Här ser ni en del av mitt krypin oxå. Ett helsvart rum med snetak och ett loft där jag sover, därav stegen. Just nu väldigt stökigt, men vi har det bra här, Frank och jag. Pesetas med.

nu dansar vi tills fötterna blöder!

KLOCKAN 14 ÄR NI VÄLKOMNA ATT PROVA PÅ DANS PÅ T4.
KOMSI KOMSI. TA MED VÄNNER!


Stress stress stress

Det känns som jag har tusen saker att göra men aldrig någon tid att göra det. Jag måste köpa kattmat och jag måste vaccinera Frank. Jag måste boka resa till Paris och jag måste framförallt hitta en lucka i mitt förjävliga schema att klämma in Paris på! Men det går. Allt går. Liv ska döpas, jag måste klippas och färgas, skolan skickade schema idag och det börjar för bövelen snart! Jag ligger även efter i blogg- och serievärlden. Sådant stressar mig, framförallt det sistnämnda. Känns skitlöjligt men så är det.

Så nu vet ni.
Nu vet ni varför jag inte har tid att blogga.


Opp o hoppa!

Hela organisationen på jobbet är omgjord så när jag nu har blivit inringd vet jag knappt vad som väntar mig. Elva till nitton jobbar jag idag iallafall och även om jag är sjukt trött känns det bra att få in pengar. Det kommer behövas i höst! Får se om det blir jobb onsdag och torsdag med (fredag är redan bestämt) annars ska jag nog pallra mig till Resia och boka den där Parisresan!

Tiden börjar fan rinna iväg alltså. All min inkomst kommer ta slut hux flux och jag kommer stå där utan ett ruttet öre över varje månad. Kommer suga, men kommer vara värt det. HOPPAS JAG.

Nej nu ska jag fixa håret och packa min väska. See you when I see you.


Tänkte hinna med frisören oxå i veckan.
Good luck.


a woman's right to shoes

Nyss hemkommen från Kristianstad där jag och Carro var på skojakt och fikade. Som om någon av oss är i behov av skor? Nej. Men hon la undan ett par och jag traskade hem i ett par. IT'S CALLED A WOMAN'S RIGHT TO SHOES.

Ska hem till henne lite senare för att gå igenom gamla DV-band jag har här hemma från mediatiden. Har elva stycken! Tre med Artmade, två med Herr Albin (mitt ex Daniels band), två från mitt projektarbete, ett från vår skräckfilmsinspelning och tre med okänt blandat material :) Fan vad kul det ska bli!


Äntligen en minut över!

Idag är första dagen på länge som jag kunnat slappna av på riktigt. Kom hem från jobbet vid kvart i tre och sen dess har jag käkat, glott på Gossip Girl och SOVIT. Fattar ni hur gött det var?! Vaknade för en stund sen o nu ska jag alldeles strax till Carro och glo på Idol.

Vad gör ni i höstrusket?

RSS 2.0