Tisdag.

Idag var det ju verkligen som att man hoppat i havet efter turen på jobbet. ALLT var genomblött av svett. Bh, trosor, shorts, t-shirt, ja hela kittet. Hade bara ny topp och tröja med mig men imorn blir det definitivt heltorrt ombyte. Tur vi har en dusch på jobbet med! Inte så fräsht att gå runt i svett hela dagen.

Vi har fått både regn och åska ikväll med, välbehövligt men det är fortfarande äckligt ute.

Min granne kom nyss och ringde på och frågade efter sockerbitar. Eftersom jag bara har strösocker fick hon ta med sin kopp med te hit så hon kunde ösa i. Sött :)

Det här inlägget skriver jag egentligen bara för att förhindra mig från att skriva en massa annat. Allt går toppen medan jag jobbar, då är tankarna ockuperade, men annars går det utför. Fuck fuck fuck.

you are the bluest light

Det är ju helt sjukt hur hjärnan kan påverka drömmar, och vad drömmar i sin tur gör med hjärnan. Ibland känns allt så verkligt och jag vill bara lägga mig ner och dö. Har hamnat i en riktig svacka efter helgen, hur tar man sig ur den? Kommer gå av på mitten om det ska fortsätta såhär.

when it hits you

Ertappar mig själv och skäms. Inte okej att känna så, eller att känna något alls. Ett hjärta av sten ska man ha, eller inget alls. Önskar jag inte kände så mycket.

LÖRDAG 27/6 - HÄSSLEHOLM

Som ni redan vet bestämde Stockholmarna sig för att komma hit och partaja loss ännu en kväll men...

Ja, dom velade ju på ganska bra så en efter en hoppade dom av och tiden gick och sista tåget avgick... MEN! Fem envisa satte sig i en taxi och pröjsade 1700 spänn för att ta sig hit! Kalla det vad ni vill, jag kallar det sinnessjukt. Dessutom hann dom bara vara på Björket en dryg timme innan stängning - vilket o andra sidan inte hindrade dom från att bjuda både på shots och öl, hurra!

Det gick vilt till iallafall. Men vi kanske ska börja från början? Maja pallrade sig hit med några klasskompisar runt nio och vi började korka upp. Eftersom sugbjörket bara hade gratis inträde till halv tolv fick vi gå dit extremt tidigt men ingenting kunde stoppa oss iallafall. "Efterfest hos mig" var ordet som spreds och jag vill helst bli av med ångesten över vem och vilka jag bjöd och över huvud taget pratade med under kvällen.







Hur som, efterfest blev det, i riktig efterfest-anda. Slött och segt med andra ord. En och en droppade tjejerna av och till slut var det jag och de fem musketörerna kvar. Tre av dom bestämde sig för att gå in till stan och köpa käk, men när vi andra vaknade upp klockan nio igår hade de ännu inte kommit tillbaka, utan tagit morgontåget (som gick tre timmar senare) till Helsingborg. Någon blev sur av någon anledning och ja, så kan det gå. När Simon och Martin oxå tagit tåget gick jag och la mig och sov till 15:00 igår. FINT!

Bilder: JB.

FREDAG 26/6 - HELSINGBORG

Börjar min kväll med att åka tåg till Helsingborg tillsammans med Johan Wissman. Som den mes jag är blev det ingen autograf som bevis, pappas teori är att jag inte vågade för att han var så snygg. Och det var han ju.

Emilie plockade upp mig på Knutan och i hennes blå pärla körde vi snabbt och lätt till Plän och Skuggan. Väl där var det bara att byta om till svartvita kläder och joina gänget i gråskala. Det bjöds på bål, snacks och tårta och magen blev snabbt mätt efter alla mina och Emilies daquiris.





När klockan slagit över midnatt bestämde vi oss för att ge oss ut i staden; jag, Plän, Emilie och Erika. Första stoppet var Rockbaren, något jag skarpt protesterade mot! Jag ville till Tivoli och dansa för bövelen! Men lyckligtvis lät jag mig övertygas för när vi väl entrat stället hann vi knappt sitta ner i fem minuter förrän en servitris kom fram med en bricka shots och sa:

Killarna vid bordet där borta bjuder.

WHAT?! Sådant händer bara inte! Inte i Hässleholm och vad jag vet inte i Helsingborg heller. Men tydligen händer det i Stockholm för det var därifrån killarna var. Vi blev överbjudna till deras bord och hade det riktigt trevligt! Bestämde oss snart för att dra vidare till Tivoli iallafall och hör och häpna - männen ville hänga med! Tror dock vi tappade några på vägen men vi var en ganska stor skara som började skaka våra lurviga på ett svettigt dansgolv.


Le boys. Dennis, Simon, Erik, Manne, Staffan, Hampus, Erik, John och Martins hand som skymmer alla. (Jag är helt sjuk på namn.)


Vid stängning började vi fundera på efterfest och Stockholmarna var inte sena att bjuda med oss till deras hotell. Plän bestämde sig för att gå och lägga sig men vi tre andra hänge med! Inte för att det var någon hit, men det var någonting att sysselsätta sig med tills morgontåget gick hem.

Och hem kom jag strax innan åtta på morgonen. Solen sken och jag ville bara dö. Gick och lade mig och tillät mig få tre timmars sömn innan jag lapade sol i poolen.

Det får bli Pläns bilder sålänge, min kamera är bortstädad och jag vet inte riktigt var den hamnat...

Love, sex and magic

Haha, alltså jäklars jäklar. Måste sova NU.

Ännu en natt med 08:or.

Men shit, detta är ju helt sinnessjukt. Eftersom mina nyfunna vänner från Stockholm bestämt sig för att hänga med ut i Hässle ikväll är det bara att svira om och göra sig redo för ännu en sen natt. Har legat i poolen och stekt i tre timmar så jag är alldeles matt. Men man lever bara en gång och när 9 män kommer hit för att hänga tackar man inte nej. Maja + tjejer kommer hit oxå och hjälper mig ta hand om dom.

Så ni får alla detaljer i morgon, promise!

Petra <3 08:or

Jäklar what a night. Kom hem och la mig klockan åtta i morse men nu måste jag bege mig igen, ut i solen, i poolen. LATER SKATER!

PS. Bästa kvällen på sjuuuuukt länge! Detaljer senare!

VEM VA DET SOM RITA?!

VEM FAN VAR DET SOM RITADE PÅ MÅNS?!

D-day

Nu ska jag akutshoppa lite inför kvällen. Hoppas på ett tidigt slut på jobbdagen så jag slipper stressa ihjäl mig sen. Tittar på The Doctors där dom krossar porslin för att släppa all stress. Kanske ska prova det ikväll om det blir jobbigt.

Hej hej!

Och jaja, RIP och sådär.

The land of dreams

Alltså inatt. Mina drömmar, eller en dröm var det kanske, var inte att leka med! Det var en sån dröm där massa personer, händelser och platser blandas ihop i en enda röra. Var nära på att skicka en friend request på FB till en medverkande i drömmen, men egentligen, varför skulle jag göra det?

"Känner vi varandra?"
"Nä inte egentligen. Vi har bara hånglat lite. Och så drömde jag om dig inatt."

Haha, fast ja, varför inte?


Babbel om ingenting, mest tacos.

Det blev ingen pool för mig ikväll. Det är ju mulet och blåsigt. Tog ett snabbt stopp i solariet på väg hem från jobbet, nu luktar jag sådär illa som man gör efter ett sånt besök. Bränd hud och svett, typ. Men jobbar man hela dagarna finns det inget att göra, eftersom man vill keep up med alla andra som har tid att sola och antagligen är jätte bruna nu.

Jaja, istället för pooldopp blir det tacos här hemma. Om färsen vill tina snart, glömde ta upp den ur frysen i morse. Men visst är det förjäkla tråkigt att hacka allt tillbehör till tacosen? Borde man inte kunna köpa allt i ett, ett litet taco-set lixom, med färs och färdighackade grönsaker? Å andra sidan vill jag bara ha tomat och gurka (och ost såklart, men den är ju riven redan, det finns ju minsann att köpa färdigt!) så jag kanske inte ska gnälla för mycket.

Eller?

Hade ingen bild på tacos så lägger upp denna som Emilie taggade på Fejan.

Helgplaner

På fredag blir det födelsedagsfirande för Plän som blir 21 idag, grattis igen! Temat är black and white och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Gissar att det är för att jag inte är ett dugg sugen på svartvita kläder nu när sommaren äntligen är här!

På lördag visar prognosen strålande sol och jag vill inte förlora en sekund av en ledig dag i sol så min tanke är nu: ska man ta morgontåget hem från Helsingborg på lördag morgon, käka stationsfrukost för att sedan dra hem till m&p och ta ett morgondopp i poolen innan man lägger sig och steker hela dagen? Eller är det här fullkomligt orealistiskt?


Party like a rock star.

Anatomi

Eftersom T.R. Knight oxå vill hoppa av Grey's Anatomy är det ju 100% säkert att han dör. Alternativt blir invalid och inte kan vara doktor. Men alltså. KUL. Ingen George, ingen Izzie. Vad händer då?

a womans right to shoes

78 stycken
39 par





är ni duktiga och räknar får ni det bara till 38,
har nämligen ett par på jobbet.

BTW

Emma: Vad händer mellan er egentligen?
Jag: Ingenting, det är det som är problemet. Bara för jag inte låg med honom. Måste sluta vara så pryd.


Emma, hälsade du?

Today I'm wearing this, som det kallas på bloggspråk.

Har fått i uppdrag av Emelie att lägga ut bilder på alla mina skor... Får se om jag hinner göra det i morgon. Så länge får ni en dagens. För jag ska bli nya Blondinbella. Hej!


Tröja: Gina Tricot. Shorts: MQ. Skor: Din sko.

Closeup:

Midsommar 09

Kamera: tömd! Enjoy!









Men okej. Detta är bara ett fåtal. Lägger upp allt på FB sen. Kanske.

Filmoholic

Man vet att man har för många filmer i samlingen när man står i affären och drar efter andan när en av ens favoritfilmer är på reapris, man tar den och lägger i vagnen för att en stund senare inse: Den här har jag ju redan.


Fast fick med mig fyra stycken hem från Maxi ändå.
The Shining, Million Dollar Baby, Factory Girl och Pursuit of happyness.


Upp och iväg!

En snabb visit hemma för dusch och sista packandet sedan kör vi till Öret!
LATER SKATER!



Hej mina fisefisar!

Jag är dödstrött men måste packa NU. Varit uppe sen åtta, tvättat och bränt plattor (eller skivor kanske man säger) innan jobbet elva. Sedan har jag kört Pesetas till mor och far, hämtat en luftmadrass hos Henrik, handlat lite nödvändigheter i matväg och till slut hamnat i soffan med varma mackor.

Egentligen vill jag gå och lägga mig men jag har tusen saker att göra, känns det som. Måste packa, diska och städa. Bädda rent med eftersom jag tvättade både lakan och sängkläder i morse. Shit vad jag är effektiv ibland!

Får se om vi hörs imorn annars blir det nog inte förrän på måndag! Nås på mobilen hela helgen. Ha en fin midsommar madames et monsieurs. Typ. PUSS!

Music make you lose control

Har fixat en platta till bilresan men eftersom jag ändå ska upp och tvätta i gryningen (vet, tvättade nyss men har använt kläder jag vill ha med mig, och vill inte ha med mig svett- och Björketstinkande kläder) så kommer jag nog bränna ett par till i morgon bitti. Dunka dunka!

Nu mina kära, skriv minst en låt vi bara MÅSTE ha med oss i bilen :)

Tjabba, tjena, hallå!

Har lagat mat för dagen och ska snart till Systemet innan jobbet börjar. Man måste ju handla upp sig inför midsommar! Hinner jag blir det H&M och nya strumpbyxor oxå. Slängde mina andra i helgen efter att jag gick hem i dom utan skor. Fniss fniss. Avslutar med en gammal goding!


Steve Madden från nelly.com

Glömt visa ett par crazy heels of mine oxå. Hade dom på Majas student.


Bildregn

Hittade massa opublicerade bilder av olika snygghetsgrad från när jag, Plän och Liesel var ute i Kristianstad nån gång i våras. Ja, man har ju sina poser när man blir lite på lyset.










Absolut ingenting

Vet egentligen inte vad jag vill ha sagt eller varför jag skriver här men ändå så gör jag det. Frank är skit jobbig och jag vill helst gå och lägga mig men har fått i mig koffein som skulle kunna hålla mig vaken i några dygn så det är ingen idé. Vill äta mat men är egentligen inte hungrig. Har man någon slags ätstörning då? Avslutar med en bild, en väldigt regnig dag på jobbet 2007. Hej.


Digerdöden, aka svininfluensan.

Ibland orkar man bara inte längre.
Tur att svininfluensan ska döda 12.000 skåningar i höst. Vi behöver rensa upp lite.

Typiskt Björksäter

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker iallafall inte att Right Round och Rap das armas är så jävla bra så att man vill dansa till dom tre gånger på en kväll. Björket alltså.

Men Timo spelade till slut min låt, Electric.
"Electric med Leila K som vanligt!"
"Som vanligt? Ja nu känner jag igen dig!"

Jag önskar alltid den. Och jag älskar den.

När klockan var tio i två trodde jag att det var tio minuter kvar, men tydligen så var det EN TIMME och tio minuter kvar. Såg inte så bra på min klocka där i mörkret. Men halv tre hade både jag och Carro fått nog + att jag knappt kunde stå upp längre. Gick hem barfota, tro det eller ej. Tur man bor nära!

Lätt huvudvärk idag, annars mår jag bra. Ska hem till Floragatan klockan tre, sen stannar jag väl där ett tag och chillar i - trumvirvel - solen! Men först ska jag se när Brooke drunknar i poolen i Melrose Place. Tjarå!

PARTY LIKE OLD DAYS!!


Parapapapapapa

Gissar att denna kommer spelas ikväll.

Lördag. Punkt.

Gomorron! Tror jag har tvättid idag, måste ner i källaren o kolla. Annars står ingenting på agendan förutom middag och föräldrarna kl 16. Sen då? Björket? Gratis innan 24. Har man inget bättre för sig så.

Irony

Typ mitt liv.

Why do I want you now that I can't have you, why didn't I just want you back when I had you, back when I had you?

PENNYBRIDGE NÄSTA

Nu är Örebro planerat! Drar förhoppningsvis på torsdag kväll, alternativt tidig fredag morgon :) ska bli roligt! Så Malin, Nevena, Jonte mfl. Vad har ni för er nästa helg?!

Ska man sova nu då? Klockan ringer 06 imorn. Usch!

E du möööör än knubbis?

Tittar på Pippi på de sju haven och funderar på att lägga till Efraim på min namnlista till mina barn. Frank snarkar i mitt knä och jag hatar min dator. Well, sånt är livet. När filmen är slut blir det städning. Hej!

Hola amigos

Idag har jag spenderat några timmar med min mor, väldigt otippat och fantastiskt. Först åkte vi till Röda korsets second hand och fyndade. Jag köpte ett twistband så när värmen kommer ska Emma och jag twista loss! Om vi är smidiga som förr återstår att se... Sedan hittade jag två tröjor på Kapp Ahl (!!!) som jag bara var tvungen att ha :) åt sedan på Grafitti innan vi åkte till Maxi och storhandlade. Tack för skatteåterbäring!

I morgon är jag "ledig" och då ska jag städa min lägenhet. Skämdes idag när mamma var här. Det är värre än någonsin. Sedan ska jag träffa Carro och planera Örebro! Yeeeeay!


My very first day in Pennybridge.

Here we go

Hur gammal är du om fem år? 26.
Vem var den sista du träffade? Sandra på jobbet.
Hur lång är du? 1,70 m.
Vilken var den senaste filmen du såg? Ps. I Love You.
Vem ringde du senast? Izza.
Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Okej. Ska nog sova snart. Det är aldrig fel." Till mamma. Kl 18.
Vad är dagens planer? Sova.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på. Smidigt med sms men ska man konversera blir det telefon. Hatar folk som skickar sms efter sms med följdfrågor hela tiden. Ring istället!
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambo.
När såg du senast din mamma? I söndags när jag var där och åt middag.
Vilken ögonfärg har du? Brun.
När vaknade du idag? 07:43, två minuter innan klockan ringde =/
Har du någon gång hittat en katt? Ja min lille Frankefis är en hittekatt!
Vilken är din favoritplats? Hemma, i soffan. I världen, Santiago de la Ribera.
Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarstolen.
Var tror du att du befinner dig om tio år? Absolut ingen aning. Onödigt att ens spekulera.
Vad skrämde dig som barn? Musiken till Lejonkungen
Vem fick dig att skratta senast? Antagligen Frank.
Är du för ung för att äga vinylskivor? Inte egentligen.
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
Sover du med eller utan kläder på dig? Sorry killar, tjejer sover inte nakna!
Hur många kuddar har du i sängen? Tre.
Hur många landskap har du bott i? Två. Skåne och Närke. Eller?
Har du någon gång spytt på fyllan? Hehehehehehe... Aldrig.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
Är du social? När jag är bekväm är jag.
Vilken är din favoritglass? Päronsplitt.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara det mesta.
Tycker du om kinamat? Nej. Älskar.
Tycker du om kaffe? Nej. Hatar.
Vad dricker du till frukost? Mjölk, juice eller smoothie.
Sover du på någon särskild sida? Skiftar mellan höger/mage och vänster/mage.
Kan du spela poker? Absolut inte.
Tycker du om att mysa? Ja.
Är du en beroendemänniska? En vad för nåt?
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope, men många som fyller år runt samma tid.
Vill du ha barn? Ja!
Kan du några andra språk än svenska? Jepp.
Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
Föredrar du havet eller en pool? Pool, pool, pool.
Vad spenderar du helst pengar på? Mat.
Äger du dyra smycken? Verkligen inte!
Har du någon gång testat narkotika? Never.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ägg.
Vem är den roligaste människan du känner? Mina vänner.
Välj ett ärr på din kropp? Har ett i ögonbrynet jag fick när jag på min två-årsdag snubblade med ett glas i handen. Hoppsan! Tur man inte blev blind.
Vad har du för ringsignal? Modest Mouse - The View
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har nog nån stans.
Flirtar du mycket? Nej, jag är riktigt dålig på det där.
Vart togs din profilbild för din blogg? Öh. Vet ej.
Kan du byta olja på bilen? Kanske.
Har du fått fortkörningsböter? Mirakulöst nog, nej.
Vilken var den senaste bok du läste? Mig äger ingen - Åsa Linderborg.
Läser du dagstidningen? Alltid på jobbet.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, har slutat med det.
Dansar du i bilen? Har mitt eget lilla discotek i postbilen.
Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tiden jag jobbat idag.
När var du i kyrkan senast? Var nog när mitt kusinbarn Elin döptes. Nä, kan det vara så längesen?!
Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

F

Är sådär kluven idag igen. Vad håller vi på med?
Jag gav ett ganska bra svar på frågan sist, nu är det din tur.

Hello Monday

Hallå alla glada och ledsna och fula och fina!

Idag känner jag mig nästan återställd fast det där halsontet vill inte släppa. Har iallafall jobbat och stått i och nu är jag nyss hemkommen från en lägenhetsvisning med min bror. Jag hoppas han får den!

Träffade Pontus innan. Fint!



Nu ska jag äta rabarberpaj med vaniljvisp och se Melrose Place. Puss!

VIF

Jag har glömt att skriva om David Carradines död. Som bekant är Kill Bill några av mina favoritfilmer och ingen skulle kunna vara lika bra som han på att spela Bill. Jag är lite ledsen. Han var bra.



R.I.P "Bill"


du rubbar hela min existens. Välkommen.

Igår läste jag ut "Mig äger ingen". Det var en fin bok.
Tänkte även lite på min favoritdikt men kunde inte för livet komma på hela. Så fick googla, och nu är det ju självklart att det var såhär den gick.


Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.


Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night


"God"morgon söndag.

Har sovit i tolv timmar och hade jag inte tvingat mig själv upp ur sängen hade jag nog kunnat sova till sena eftermiddagen. Men idag har jag saker att göra! Det ska röstas, tvättas, ätas middag hos föräldrarna och inte att förglömma: titta på alla studenter som har bal. Hoppas inte det regnar på er!

Är fortfarande sjuk förresten. Så tror jag besöker doktorn imorn för lite prover. Får ringa och höra!

Nu: frukost och SATC.

Fundera, ventilera... SEN DÅ?!

Har gått halva Hässleholm runt idag. Strosat i solen och blåsten, luftat huvudet men det hjälpte inte ett dugg. Faktum är att man ju faktiskt inte kan göra någonting annat än att tänka när man är ute och går.

Vet varken in eller ut. Borde gå och lägga mig.


Hemsläp

Så blir det ibland på gott och ont. Ska försöka sansa mig för jag orkar inte bli krossad som en insekt, igen. Bästa botemedlet mot tankar är SATC, så hej.


Bråttom, bråttom...

...och nagellacket är inte torrt än! Att jag aldrig lär mig att jag inte KAN måla naglarna när jag faktiskt måste rusa! Strax ska jag på med klackarna, krama Marcus, Emmy och Maja och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Cheers!

Sjung om studentens lyckliga da'r!

Vädret suger men ändå är jag lite avis på studenterna.
Lyssnar därför på denna låten:




Ja, såhär såg man ut för två år sen när det begav sig:


Blonde like my Agyness

Nu är mitt hår riktigt blondiblont igen, utan 2 cm svart utväxt. Tjohoo! Funderar på att färga ögonbrynen med, det är riktigt snyggt med mörka ögonbryn till blont hår :)



Mina ben är dessutom slätisläta så nu ska jag bara skaka av mig ännu en sjukdom (vet, detta är inte normalt, ska till vårdcentralen och kolla blodet så jag inte har nåt virus i mig) sen är jag redo för studentfirande imorn! Men ska man till Björket? Eller är jag för gammal? Lammkött, lammkött...

Two years ago. Who am I now?

Kan inte fatta att det redan gått två år sedan jag stod och skrek i Kristianstad. Skattjakt, karneval och studentdag. Det måste nog ändå vara tre av de roligaste händelserna i mitt liv. Och jag älskar alla som gjorde det till vad det var.


Skruttburk

Min dator är slaktfärdig. Kommer nog lägga skattepengarna på en ny. Så jäkla tråkigt men jag är trött på den här nu. Funkar ena dan, andra inte.

Kollar Family Guy och ska se om jag klarar av att klippa musik till Maja trots burkens bråk.

Mördar-Frankenstein


Frank är så duktig så!

RSS 2.0