blaskig onsdag

snön håller, förhoppningsvis, på att smälta bort för den här gången. försvinn nu och ge oss sommar, tack!

så pga. snön kom katta en timme senare till vår lektion idag, alltså hade jag kunnat sova en timme längre. men o andra sidan är det rätt roligt o snacka skit med alla i rbl-gruppen :)
läste igenom varandras manus och vi bestämde oss för att filma emmas, anders, philips och MITT! wihooo :) vi får vår skräckis! göttans.
sen satte jag o carro oss i korridoren o snackade skit, varpå pontus sa "jag klarar inte det här längre" och gick. (han klarade inte att lyssna på oss, han tycker vi lever i vår egen lilla värld. och det gör vi nog oxå.)

efter lite h&m besök, spaning på love och ännu mer planerande tog vi tåget till hässleholm och gick till asia corner och lunchade. mums och smask och yummie! verkligen favvisstället. där var en prao-kille på 14 bast, gissar vi, som stirrade på oss hela tiden. passade på o flörta lite när jag bad om mer vatten ;) haha.

sen skildes vi åt, jag åkte hem och somnade bredvid euro i sängen. sköööönt. efter 1½ timme tog jag mig upp, bytte om och åkte till dansen.
idag var det riktigt underbart o dansa! även om jag missade förra veckan var det rätt lätt o ta igen. dessutom fick jag komplimanger både för mitt hår o min tröja :D dock är tröjan gammal så det fattar jag inte, men tack ändå ^^ sen dansade vi rövarna av oss och gjorde vår snygga jazz. alla kommer tappa hakan och börja dregla, jag lovar ;) det blir väldigt sensuellt ;)

sen promenerade jag hem, rätt skönt faktiskt, o gå för sig själv i mörkret o tystnaden. för ja, jag avstod från ipoden, dels för att jag hade haft hög musik i örat de senaste 90 minuterna och dels för att folk blir överfallna när de lyssnar på musik. så ja, så är det iallafall.

nu väntar jag bara på lost och top model. det blir popcorn o bubbelvatten o tv o myyys :)

tyvärr har jag inte pratat med mr. snygg idag...

...och dessutom lider jag av kyssbrist.

MANDO DIAO INSTÄLLT

det jag längtar efter i nästan ett halvår tog slut för bara någon timme sen. MANDO DIAO HAR STÄLLT IN SIN KONSERT PÅ MARKAN IMORRON! pga. vinterkräksjukan, världens sämsta sjukdom...
jag som har laddat hur länge som helst! och biljetten har funnits i min plånbok sen releasdatumet. ÅH! JÄVLA SKIT!

sen finns det ju dom som skrattar åt det här, men då kan dom ju få göra det... =/

dans ikväll, skönt.


manus klart!

yes yes yes och åter yes! (nej, inte diskmedlet)

MANUSET ÄR KLART! och det är så himla skönt.
tog "ledigt" idag för att skriva. och nu är det, som sagt klart.
götteligöttgött.

på fredag är det 3:3 live, yes! (igen) yes! :)

allt är så yes...

longing away...

I want to live where soul meets body
And let the sun wrap its arms around me
And bathe my skin in water cool and cleansing
And feel, feel what its like to be new

måndag... zzz...

gick o la mig HALV NIO igår kväll, var sjukt trött efter allt dansande i lördags. underbart var det o sova :) åkte in till skolan idag, hade svenska (fast gjorde inget som vanligt) o hade sen håltimme 10-13. hurra.

carro o jag pratade om våra framtida liv och jag kan inget annat än skratta åt oss. "petra du kommer ha ett ************, och jag kommer ha... en ************* !! hahahaha" och när vi föreställde oss våra framtida efternamn fick jag flashbacks till mellanstadiet. haha :P sånt där håller man inte på med längre. fast jodå, vi gör :D haha. och åter igen: hahahaha!

vid lunch gick vi o käkade varsin fet kebabtallrik. mums! försenad bakismat.
sen gick vi till våra lektioner och jag möts av en emil som meddelar att tore är sjuk.

alltså. jag hade kunnat vara hemma vid elva, men nä, eftersom jag är så duktig och håller mig kvar i kristianstad så straffas jag för det och får istället vara hemma vid två. fast o andra sidan, det var en jävligt rolig håltimme ;) haha.

nu ska jag försöka börja skriva manuset... men... vad ska jag skriva?! ÅÅHHH :(

lördagskvällens bravader

begav mig till carro vid sjutiden igår för att starta ett riktigt partaj ;) haha. vi två, melodifestivalen och sprit! gött! vi hittade vår nya favoritlåt, after darks bidrag "(åh) när ni tar saken i egna händer". synd den inte gick vidare, men svenska folket är som det är =/

iallafall, efter en och två och tre och hur många öl/cider/shottar som helst begav vi oss mot björket. "det är skit halt!!" var det första jag sa när vi kom ut på trappan och ändå gör carro den roligaste vurpan jag någonsin sett! ;D hahaha! hon satte sig mitt på rumpan och skvätte öl över hela sig själv, det var en syn det :P

sen kom vi iallafall till björket. hittade en och annan känn-igen-dis. skoooj. dansade en massa massa massa, det var as gött!

när det var dags att gå hem beställde jag ett gäng riddare att eskortera mig. (diddi, linus, jeppe, peter o vad hette nu han andra?) hursomhelst, sen försökte de övertala mig att ha efterfest, men nänä, sånt där går jag inte på. dock fick jag en nattgäst ännu en gång (jag har öppnat motell, ingen som visste det?) och strax efter fyra slocknade vi.

nu, precis, för ungefär tio minuter sen lämnade han byggnaden (och min säng för den delen. jag fick soffan, tack tack. men jag älskar soffan, så det gör inte så mycket.) och jag hoppas han hittade upp till stan? :)

hursomhelst, en toppenkväll! men. kanske lite mycket alkohol... eller vad säger du carro? :P

idag blir det dansmöte för hela slanten, annars ska jag inte röra mig speciellt mycket. skönt.

hej då oc

ett tårfyllt farväl till oc. men det var ett perfekt och underbart slut.
i'm gonna miss you! (fast o andra sidan, jag har ju alla säsongerna, bara o slänga sig framför tvn o ha lite maraton :)

idag blev det klippt! jajamensan. åkte in till kristianstad och promenerade till skägg&lockar. fredrik visade vägen till schamponeringen och, det kanske låter som jag aldrig varit på nån hårsalong innan, men det här var något speciellt, sedan fick jag världens skönaste hårmassage/schamponering samtidigt som jag låg i en massagestol! HALLÅ, hur gött är inte det?! perfect! sen tog sig peter an mig och skapade den bästa frillan ever! jättekort i nacken igen, sköööönt, och spikraklugg, gött! även om jag blev x antal hundralappar fattigare är jag supernöjd :D

ikväll har det varit familjemys o middag med tända ljus :) lovely.

och jag pratade för en stund sen med barbro, min fadder. she's the greatest! vi pratade om allt mellan himmel och jord och det var riktigt skönt att berätta om allt som hänt och som kommer hända. hon ska försöka övertala mamma att hälsa på mig i USA sen :) och hon kommer på min student, jättekul! hon ska försöka få med sig mina kusiner evelina och johanna oxå, hoppas hoppas :)

livet känns förvånansvärt bra just nu.

btw. kolla in detta: http://www.youtube.com/watch?v=gzRyF3ER3lA
thank you perez (www.perezhilton.com)

operation rädda soffan

idag påbörjades, och avslutades, operation rädda soffan.
soffan, som skulle räddas, är en numera 2-sits soffa, förut hörnsoffa, som har funnits i mitt liv i ja, hela mitt liv. jag älskar den. men. nu skulle den slängas. henrik och jag har försökt med allt för att hålla den kvar och vi har lyckats nårra år men idag fick jag ta till drastiska slutsatser. jag fick möblera om på mitt rum (ja, igen) för att få plats med den där. nu är den i säkerhet och mitt rum blev till och med helt okej.
den älskade soffan är alltså räddad. hurra! :)

idag ska jag träffa izza :) vi ska hyra film och dega, as usual. ska bli gött!
hoppas tågen går imorron så jag kan komma in till kristianstad o klippa mig...

hej hej.

haha

"vi kommer bli som seth, summer, ryan o marissa"

carro, vilken värld lever vi i? oc? jaaa! du, det här ska vi fixa ;)
åhh vilket toppenår vi kommer ha tillsammans, jag längtar!

snö och skit

jaha, så imorron ska det alltså komma 25 cm snö. till vilken nytta? ikea blir ju såklart inställt, jag vill inte dö för lite småsaker. men jag ska iallafall få träffa sis :) sen, om nu izza kan ta sig ifrån värnamo, så kommer hon hem imorron, så på torsdag hade jag planerat att träffa henne :) fredag blir det klippning och på lördag lockar björket och schlagerbaren jättemycket! dels för att det är så jävla roligt att dansa till schlagers, dels för att liesel ska dit och dels för att jag ska klippa mig på fredag, och bli det snyggt vill jag ju såklart visa upp mig. även dels för att jag har ny klänning som jag kan ha på mig och även för att jag vill att carro ska med för hon är så superduperjättehärlig att va med! ååhh bara bra anledningar :) så komigen carro, förfest hos dig, vi kan ju väsnas hur mycket som helst! och sen paaaartyyyyyy :D komigenkomigenkomigen! :)

på minussidan är dock all jävla snö som ska attackera oss. varför gud, varför?
(jag tror han försöker berätta hur bra jag kommer ha det i kalifornien. mmm.)

salem al fakir

min älskade älsklingsälskling. salem al fakir spelas om och om igen, dygnet runt nästan, och jag får inte nog! :)

idag ser dagen ut såhär:







precis, så tom är den.
jag ska nog iallafall börja skriva på manuset eftersom joel kläckte en toppenidé till mig :P merci.
annars. ja. ingenting. imorron blir det däremot ikea, sen lek med sis! :)

the end's not near, it's here.

så heter nästa och sista avsnittet av oc. jag kan inte fatta att det tar slut. och jag kan absolut inte fatta HUR det ska ta slut...

you know i can not do anything about it

i guess it's in the end you think about the beginning.

blandad dag. glatt humör, deppigt humör. energi, ingen energi.
ibland vill jag aldrig härifrån, ibland vill jag bara försvinna.
jag funderar på om allt egentligen inte är på riktigt.
om det bara är för stunden.
och hur kommer det isånna fall bli sen?

jag längtar verkligen härifrån. och jag vet en och annan som oxå kommer försvinna till cali. jag kommer ha carro där hos mig vilket känns tryggt. men jag har redan hemlängtan. iallafall för stunden.
o andra sidan, åker jag inte har jag ingen att stanna med. det känns som dom flesta har projekt att utföra, kurser att plugga, jobb att kämpa på. så varför skulle jag stanna? till vilken nytta?
jag vet att usa kommer vara bäst. jag vet att jag kommer ha ett sjukt bra år. jag måste bara intala mig själv det ibland.

mamma påminde mig om körkortet innan ikväll. "du måste ta tag i det om du ska komma nån stans. annars blir du kvar här och vad har du då för plan?" jag har ingen plan alls.

jag har ingen plan alls.

morgon

jag kan inte fatta att jag är uppe såhär tidigt. utan svårigheter hade jag nog kunnat sova till imorron med tanke på sömnbristen natten till igår. (eller ska jag säga morgonen?) men iallafall, mamma kom in klockan elva, drog upp rullgardinerna och sa "nu får du faktiskt gå upp!" jag kan inte vänta till jag kommer här ifrån.
visst, jag får ett tidigt schema i usa oxå, men efter det, då ska jag leva loppan.
jag och sis ska öppna café, eller hur? ;)

franska språket

mon merle a perdu une plume.
någon som vet vad det betyder? haha.

åter igen: gårdagen var superdupergreat!

yesterday, the great day

igår, fredag. åh vad jag älskar den kvällen! hittade världens snyggaste outfit hos angelina (grå hängslekjol med hög midja och vitt stort linne) och att tillbringa dagen tillsammans var great!
på kvällen kom carro och plän för att joina. det blev dricka i mängder och sedan bar det av till kristianstad. hesslebaren var målet, och hesslebaren blev det. sjukt gött. en riktigt bra kväll!
vi drog med rasmus och måns till hässleholm och lovade att dom kunde åka hem 05:20, men tror ni det gick nåt tåg då? nänä. 08:20 fick dom stanna till. stackarna. varför vi tjatade med oss dom har jag ingen aning om. men trevligt hade vi iallafall.
somnade en stund hemma hos carro, fyra stycken i hennes lilla 90-säng. rasmus fick agera kudde åt mig, angie o carro medan måns låg på en madrass på golvet. lyx. sen promenerade jag och angelina hem och somnade ungefär halv sju i morse. gött.
klockan tio vaknade vi igen och pratade igenom nattens bravader. efter att kollat igenom min digitalkamera och mobilkamera höll vi på att dö av skratt. det är dom roligaste bilderna på länge :D dock måste man varit med för att uppskatta det roliga. vi åt vitlöksbröd till frukost, sen krängde vi chips och sen blev det pizza. riktig bakisdag. skit gött.
nu har min tvilling dock åkt hem och jag är här ensam :(

kvällen var iallafall toppelitoppen! tack alla :)

kolla pics: http://pesche.bilddagboken.se

torsdag, snart fredag

idag:
religion. jättebra "föreläsning" med david, elins pojkvän. han får en att bli mer troende, likaså andra i klassen, men pga. andra anledningar.
svenska. ordkunskap = full pott! tack vare angelinas och mitt superpluggande fem minuter innan lektionen började.
lunch och inhandling av knästrumpor för angelinas del. torsdag är chokladdag, alltså inhandlade jag choklad.
foto. kopierade upp hur många bilder som helst. angelina och jag är ett bra team inne i mörkrummet. (och överallt annars oxå!) funderar på vad jag ska ha för tema på min almanacka. euro eller människokroppen?

ikväll: ska hoppa över dansen eftersom jag fortfarande inte är riktigt kry, plus att jag har tusen saker att göra känns det som. har ätit iallafall, så det är ur världen. dessutom sprang mamma och jag in på systemet, så nu ligger en massa cider i kylen och bara väntar på att bli uppdruckna. mmm. nu ska jag bara ta tag i städningen. mitt rum ser hemskt ut. i morse när jag skulle välja kläder var min garderob näst intill tom. då kom jag på att alla kläder låg på mitt golv. YES! så det blir till o plocka o fixa. här måste ju vara fint när jag ska ha fint besök i helgen ;)

imorron: då blir det rörlig bild, visning av vår sändning och sen bär det av till åhus för klädprovning! jag är så trött på alla mina kläder, men angelina har bara fina kläder = då lånar man av henne! :) så vi ska dit, sen ska vi till hässleholm, köpa biljetter till vår dansföreställning, gå till kvantum och köpa chips och sen hem o laga mat. ska övertala pappa att vara grillmästare så kan angelina och jag fixa klyftpotatisen och salladen. låter som en bra idé tycker jag. sen borde gästerna börja komma: carro (ja du SKA med!) och izza (ska oxå med tycker jag!) sen blir det chips och dricka och musik och dans och party :) kl. 22:20 går tåget till kristianstad, sen blir det nog hessle istället för frimus, eller kanske både och, man vet aldrig :)
party party hela natten lång. hem o somna fulla som svin, yes. efter en busstur på sisådär 45 minuter (yes!) blir det nattamat (eller iallafall chips) och sängen. känns inte alls som jag har tänkt mycket på denna kvällen va? :)

lördag: bakisdag med angelina, kan det bli mycket bättre? nä just det! chips o film, yeeees!

kommer bli superduperjättebra!
i love the girls!

onsdag kväll

jag är så trött så jag håller på att dö.
det är säkert nån förkylning som ligger o lurar.
jag kanske inte ska dansa ikväll ändå?
på fredag måste jag ju vara frisk!
då händer ju en massa spännande saker!
angelina och jag ska laga mat, bara det
är väldigt oroväckande. (fläskfilé och
klyftpotatis. och ska vi slå till med vitlöksbröd?
vi kommer stinka, men vaddå?)
sen blir det party party, på tal om det, måste
släpa med mig pappa till systemet. (ssccchhhh!)
sen blir det tåg till kristianstad och sedan, frimus!
wiihooo. carro och izza, ni måste oxå med!
så alltså, jag måste vara frisk!


hello sunshine, come into my life

alla djävlars dag

jag gillar inte alla hjärtans dag. det är kanske roligt om man har någon att dela den med, men egentligen, är det inte mycket roligare att få/ge något en helt vanlig dag? det här känns så krystat...

men ändå kan man inte låta bli att skicka ett litet "glad alla hjärtans dag" till dom man tycker om.

när jag kom med tåget idag gick jag, på uppdrag av mamma, till bjärnors för att köpa bakelser. nr. 6 visas på tavlan, nr. 36 står det på mig lapp. satt där i tjugo minuter innan jag kunde få mina bakelser. suck. men dom ska bli goda att äta sen iallafall :D

ska fixa o fixa o fixa idag. ovanvåningen måste ta form innan helgen så vi kan va här o förfesta :D

ANGELINA KOMMER PÅ FREDAG! bakislördagen ska bli underbar :)

mat nu! hejhej

min "lediga" tisdag

jag fick iallafall sova ut idag. vaknade vid halv elva och mådde toppen! jag älskar att sova :)
åt frukost, klädde på mig och sen började allt flyttande. idag har nämligen mamma och jag vänt upponer på ovanvåningen. allt som stod till vänster har vi flyttat till höger och vise versa. jag tror att resultaten blir skit bra. speciellt tv-hörnan som aldrig utnyttjades förut. kan bli riktigt fint.

just nu sitter jag mitt i rummet i röran, det är fullt med saker runt mig, men jag lyckades hitta internetsladden och någon stans att ge datorn ström. yes!

när klockan slog fem hoppade jag in i duschen och gjorde mig redo för dans. gick till linné (efter att ha frågat plän om vägen. jag vet väl inte hur man hittar dit! fast egentligen visste jag nog...) mötte upp plän, andreas, katta, carro och anna. sen, efter sisådär en timmes väntan var det vår tur. "applådera upp dansarna på scenen!" och hjälp, där var alldeles ljust! inte den vanliga mörka och coola ljussättningen man är van vid direkt, utan gult ljus. lampor helt enkelt. golvet var skit halt, men jag gjorde inte en enda miss!

synd ingen var där och såg det.

imorron blir det rörlig bild, med katta tror jag? har sovmorron en timme iallafall, så vi börjar inte förrän nio :) skönt. fast ändå måste man upp sju...

efter skolan och lite mer fixande ska jag träffa bella! det blir bus och mys och underbart! :D

gonatt, kanske?

hah, som om jag har gått o lagt mig? nänä. jag tvingar små stackars män att umgås med mig via msn. tror dock dom tröttnar snart.

och du har gjort mig mer förvirrad än någonsin. allt var så lätt innan. nu är allt bara ett stort HAHA för dig. why?

gonatt, kanske?

kvällsinlägg

shit pommes, allt blev helt plötsligt så mycket mer spännande! wow wow wow!

angelina och jag har en plan, eller en operation, eller en kupp, eller vad man nu vill kalla det. först måste jag lära mig ragga, dock, med tanke på att jag glömt bort allt sånt. men det blir bra, eller hur? :P

och GLÖM INTE komma o kolla på dansen imorron. LINNÉSKOLANS AULA kl. 19:00!! (fast det är en massa instrument först, vi är sist...) det är gratis. så. kom dit!

eftersom alla loggar ut från msn och går o lägger sig får väl jag oxå göra det... natti!

trean.

planer smids
framtiden gjuts

listan blev gjord idag, eller ja, iallafall i våra huvud, inte nerskriven. hur många punkter slutade vi vid? haha. det här är rätt gött ändå!

sen är det den där balen. jag gillar inte lottningen. men jag ska dit ändå, bra va?

och jag ska klippa mig innan cafékvällen, så jag är så snygg som möjligt ;)

och det blir en twinnie-helg! JAAAAA :D

citat 2

nytt citat av carro som jag kom på vid matbordet för en stund sen som fick mig att asgarva. jag tror min familj överväger att lägga in mig på psykklinik.

"jag ska bufa honom!"

haha ååhhh gör det, snälla! hahahaha. åh jag gillar dig!

Maybe I could be yours
Maybe you could be mine

min dag idag

måndag. uppe med tuppen! (06:30) sov stenhårt hela natten, kanske pga. att jag endast sov sisådär 3 timmar natten innan. var sjukt trött hela morronen.
svenskan var som vanligt fruktansvärt onödig. sen hade vi håla i tre timmar. vi gick och hämtade ut biljetterna till sthlm! HURRA! nu är det på riktigt :) sen hittade vi pontus i matsalen, och för en gångs skull var det skit gott! chili con carne, fast med kyckling, ris och någon slags chips. pontus o jag satt och dippade i kycklingröran med chipsen från samma tallrik, det var gooooott! sen gick vi upp på tvåan och snackade skit. gött.
på musik-&ljudskapande var tore lika sadistisk som vanligt. han knep mig så hårt i min vad att jag trodde benet skulle trilla av. sen ska han alltid klappa, som han kallar det, på mig. jag kallar det slå.
jag och josefine jobbade iallafall på väldigt bra och vi siktar på mvg :)

nu ikväll ska jag ta det riktigt lugnt.

du har en sån dragningskraft som ingen annan har... och jag kan inte stå emot!

citat

för att citera carro:
"han är ju skitsnygg! petra, du måste presentera mig för honom. jag ska fråga om han vill gå på balen med mig. jag skiter i vad han säger!"
haha du är för go, har du fortfarande samma planer?

ikväll har jag sett djävulen bär prada. den var bra.

fler och fler minnen från igår dyker upp. en massa äckliga killar (pygméer var dom oxå!) dansade bakom oss och skulle tafsa och ha sig. URK! då sprang jag till joel så han fick rädda mig. haha.
och rasmus höll på med sitt "baby"-snack. "hallao baby. hur är läget baby? ha det bra baby. vi ses sen baby." haha, varför?

och oskar var där och fyllde år, congrats!

och en massa spännande saker hände... :)

GÅRDAGEN

herregud alltså, gårdagen var över alla förväntningar, verkligen! jag hade så himla roligt!

allt det roliga började hemma hos carro, fixade till oss, snackade, drack, snackade ännu mer och bara hade skit kul! vi bokade även biljetter till sthlm, så den 19 april bär det av dit :)
sen började vi vår promenad mot björket och väl där mötte man hur många kända ansikten som helst! roligt! vi dansade hela natten lång, det var det bästa av allt. vi hittade alla möjliga roliga människor att dansa med, men bäst var när vi fick "pardansa" med max och dennis. I SCHLAGERBAREN! haha, bara en massa schlager, som jag egentligen hatar, men sjukt roligt var det! och när martin svenssons låt "yeah yeah wow wow" kom blev vi som tokiga. haha. fruktansvärt jätteroligt.

på hemvägen skulle jag gå tillsammans med max, men jag hittade aldrig honom. (konstigt med tanke på att han inte ens var kvar utan bara hade gått!) dock hittade jag en macce som följde mig hem. det var trevligt!

upp med tuppen för att dansa. sjukt segt, men det gick riktigt bra. nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli halv åtta och plän ska komma hem så jag kan få prata med henne. jag vill veta allt och jag vill berätta allt :)

sjukt bra kväll!
och av någon anledning skulle carro o jag prata stockholmska och därför skrev vi STHLM på våra armar med uv-färg... snyggt!

ralph lauren

oj vilka minnen den parfymen väcker!
har nog inte använt den sen nian eller nåt, och hjälp, vilka flashbacks jag får! tyskland, för det var då jag köpte den. björket, för det var då jag använde den. alla människor som fanns i mitt liv då passerar för mitt inre. marie, pierre, oskar, westdahl, fredrik, emmie, ronia, eleonor och alla andra nior. jag saknar er!

men ikväll ska det bli som förr. björket, fylla, marie. hurra!
fast blir mest carro-petra-kväll, suuuuper! :D


this will be a night to remember

jag är jätteladdad inför kvällens bravader! har nyss duschat och sitter mest o väntar på att klockan blir halv sju och jag är hos carro :)

mötet gick jättebra idag, det var intressant och kul att lyssna på nån som varit med om samma sak vi ska vara med om. även lite extra info kan vara bra. vi åker nog iväg i september eller oktober... WOHOO!!

allt känns bättre. och det är så himla skönt!

caaliifoooooorniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, here we coooooooooooooooooooome!

jappjapphejhej.

uppe med tuppen!

uppe tidigt en lördagsmorgon för att åka in till kristianstad och au-pairmöte. intervju på engelska väntar, iiihhh, läskigt! jag som inte ens kan säga mitt namn! "pettra" eller hur carro? suck men skratt.

tittade på senaste oc-avsnittet igår (14), shiiiit vad spännande det slutade! hela programmet var jättebra, men slutet var extra spännande och bara, ja, spännande :) längtar till nästa kommer...

ikväll blir det björket och dans för hela slanten, men först melodifestivalen och bus med carro. kommer bli alldeles perfect, i know it! :)

balklänningen är helt bestämd nu, nu ska den bara sys.

önska mig lycka till idag!

och nu fick jag nyss veta att carro har bil, så vi slipper åka tåg till kstd! YES!

fredag kväll

jag har provat morgondagens outfit och sminkning. dessutom har jag målat naglarna och lagt ansiktsmask. totaly ready for tomorrow med andra ord.

ett utdrag ur världens bästa bok, georgia nicolsons dagbok: jag och mina killmagneter fantastico. (btw, jag fick en ny i serien idag! woho!)

01:40
mutti och vati kom precis hem med ett ljudligt "schhhhhhhhhhhschhhhhhhhh". de hade med sig libby och gordy oxå.

01:45
de är åtminstone tysta och har gått in i sitt sovrum och stängt dörren.

01:48
vati har just pruttat "god save the queen" och mutti och han har fått ett hysteriskt skrattanfall. mutti gjorde en paus och då sa vati: "nu är det dags för andra versen", och så började de skratta igen.
verkligen sorgligt.
men de har åtminstone varandra. jag har inte ens min lillasyster här hos mig i sängen. det är ingen som älskar mig.
det kommer det aldrig att vara.
jag gillar honom faktiskt.
tillbaka i hjärtesorgens boning.

02:01
jag måste ha somnat till slut ändå, för rätt som det var hade jag en stor blöt kattrumpa i ansiktet. när jag öppnade ögonen fick jag syn på fyra ögon som stirrade tillbaka på mig. eller rättade sagt, det var snarare tre ögon som tittade på mig och ett som tittade på garderoben. angus och gordy var plaskblöta. de ruskade på sig och nös.
- gå till era kattkorgar, NU! sa jag åt dem.
angus rullade över på rygg och började gnida sig torr mot mitt duntäcke. gordy gick först till attack mot angus, sedan övergick han till att åla sig in under täcket för att hitta en plats där han kunde lägga sig tillrätta mot mina ben. urk! jag fick tag i honom och lyfte upp honom så att vi befann oss öga mot öga.
- gordy, du är en hemsk liten kisse. gå iväg till din kattkorg!
då gjorde han den där kattgrejen som får alla katter att se så smarta ut. han stack ut tungspetsen ur munnen och lät den hänga där. sedan tittade han på mig - med tungan hängande ute.
varför gör de så?
när angus och gordy väl hade torkat började de hoppa omkring och jaga varandra i mitt rum.
jag lade kudden över huvudet.


jag vet inte vad jag hade gjort utan dom här utomordentligt underhållande böckerna. heja louise rennison!

nu ska jag sova, ska upp tidigt i morron och göra mig redo för möte! natti!

hyllning till georgia nicolson

några roliga uttryck den här bruden använder (georgia nicolson alltså)

aladåber = bröst
styvtuttväder = kallt
pinkavinkakontoret = toaletten
hamburgerland = USA

äntligen fredag!

äntligen fredag!
hade sändning idag och det gick inte alls som beräknat. jag orkar inte ens tänka på det, för vi (vissa) har lagt ner så himla mycket tid för att det ska bli bra, så blir det bara skit. SKIT!
mitt och carros inslag var iallafall bäst, så vi måste få mvg. dessutom, ALLT GODIS TOG SLUT! helt galet.

imorron är det lördag och då blir det party! först au-pair möte i kristianstad, sen hem o äta o duscha, sen till carro och boka biljetter till sthlm, sen ska vi göra oss supersnygga, dricka, titta på melodifestivalen och ha det riktigt jävla bra! sen drar vi till björket och det kommer bli en riktigt kalaskväll, i can tell!

vi har oxå bokat in frimus till nästa fredag. party i kstd för första gången för min del :) spännande.

idag när vi gick förbi zeke's hände nåt kul... iiihhh! haha. gissa vad :)

nu ska jag lägga in lite bilder i min bilddagbok. (http://pesche.bilddagboken.se)

adjökenadjö

nu är jag här igen, sisådär 10 minuter senare...

men jag måste skriva av mig lite ibland. och ni som läser kommer tröttna direkt, men vaddå, ni vill ju veta allt om mig egentligen, eller hur? just det :) tralalala.

jag är på oväntat bra humör. kanske för att jag vet att jag ska få träffa max snart. om inte innan så den 3:e mars då dom har spelning (denna gången vet jag det!) och det ska bli så rooooligt! för max är roligt och jag aime honom mycket.

idag, eller ikväll, är det fruktansvärt styvtuttväder ute. (kallt) när jag kom hem från dansen trodde jag att jag skulle dö. faktiskt. fast jag överlevde, uppenbarligen.

boy i got my eyes on you, tell me what you wanna do
i can picture you in my room until the mornin
i don't even know your name, boy i need to know your name
i'm hopin that you feel the same, tell me if you want it


jag får inte ut den ur huvudet. kanske för att jag har lyssnat på den i 1½ timme, men ja. den är där...

nu fryser jag och måste duscha. hej då.

förresten!

jag hade två sjukt bra drömmar inatt! den ena personen vet om att han var med i en dröm, och inte för att jag vet om han läser här eller inte, men jag saknar dig! vi hade alltid så roliga konversationer förr, om mina pinsamheter och andra äventyr. och jag glömmer aldrig den där dagen. och den andra personen har jag ingen aning om vem det var, men jag vet att jag gillade den och att vi hade roligt. vi hängde vid en pool, och morronen efter, kl. 05:50 skulle vi upp och skjuta myrslokar. men ändå var allt toppen.

jag älskar bra drömmar. dom är så... bra!

nu har jag dansat och är genomsvettig (härlig info va?) och det är gött. jag älskar att shaka och street är så jäääävla gött. faktiskt. jazz (som jag dansade igår) är så sensuellt och kvinnligt och sexigt på det sättet, men street är så grabbigt, och jag är väl lite grabbig på nåt sätt sådär. jag gillar blandningen och att jag får träna både och. jag kommer dö i usa om jag inte får ta danskurser minst två gånger i veckan...

nu ska jag duscha! adjöken adjö

today is a good day

ja, dagen har faktiskt varit riktigt bra. gick upp, klädde på mig, hade morgonfrilla (åh jag älskar det) och gick till skolan. (nä, gick gjorde jag ju faktiskt inte, men åkte buss och tåg och gick sen från stationen till skolan.) på religionen redovisade vi om jesus, och det gick väl rätt bra. lektionen gick väldigt snabbt, och sen var det svenska. den lektionen gick oxå snabbt, jag, plän och elin satt mest och pratade och busade. sen promenerade trion till graffitti för intagande av mat. baguette med ost och skinka för mig. och vatten, vatten är så himla gott. det är bäst egentligen. sen kom angelina som hade varit hemma i åhus och hämtat sin filmrulle. plän glömde oxå sin, så hon åkte hem efter lunchen istället för att följa med på fotot.

sen gick elin till sin lektion och twinnie (angelina) och jag sprang efter hissen och åkte upp till fjärde våningen. där visade hon sin överraskning: muffins! (och saft som var skum) vi skulle ju ta en fika denna veckan, men ingen tid verkade passa, så underbar som hon är hade hon bakat igår och tagit med muffins. vi satt och åt som bäst och ingen ann dök upp. (läraren som är en av dom virrigaste, det vill inte säga lite...) vi tog oss själva i kragen och gick in i mörkmörkrummet för att rulla upp filmerna. det gick som galant och efter många om och men (och en ann springande för att köpa en termometer) hade vi framkallat klart, och bådas rullar blev jättebra! vi är ett så himla bra team, men o andra sidan är vi ju tvillingar oxå :) jag fick många superfina bilder på euro och från finjasjön och angelina hade oxå en massa fina. jättebra!

dagen slutade (eller nä, den är inte slut än, men skoldagen...) med tågresa hem med emma och stina. mycket trevligt, trots att gubben brevid emma var läskig.

snart ska jag iväg och dansa street, ska bli kul och skönt att studsa av sig lite.
imorron har vi tv-sändning, barnprogram, och våra 3kg godis ska ätas upp av barnen, men nog framför allt av rbl-gruppen. om jag känner oss rätt :)

på tisdag nästa vecka (fast det kanske jag redan har berättat?) har vi en liten show-off i linnéskolans aula kl.19. vi ska visa ett dansnr från vår föreställning som smakprov. kom dit vettja :)

vår riktiga show (googla copacabana, ta mig hem och klicka på länken som kommer längst upp) är 24 och 25 april. kom dit kom dit kom dit!

det var väl allt för nu. dagen har varit toppen, jag tackar alla inblandade själar. allt känns mycket bättre nu. denna bloggen är som ett nytt kapitel av mitt liv. känns skönt :)

hej hej.

california, here we come!

idag har varit en carro-och-petra-dag. mycket härligt! vi redigerade klart det lilla sista på vårt inslag till barnprogrammet som sänds på fredag. la in en smurfhits-låt, yeah! sen gick vi och handlade 3kg godis. och när jag säger 3kg menar jag verkligen 3kg. 239,50 kr gick kalaset på. och nej, godiset är inte (bara) till oss, utan till alla barn som ska vara med i sändningen på fredag. åh vad gott och roligt det kommer bli!

när vi kom till hässleholm gick vi in på asia corner och plockade åt oss av bufén. herregud vad gott! vi sa att det är klart vi ska prova sushin, men gjorde vi det? näää... dels för att vi var mätta och dels för att det inte verkar alls gott. men nästa gång jag tar av bufén ska jag minsann prova. tror jag...

när vi satt där och smälte maten kom USA-resan upp. åh jag längtar verkligen jättemycket! visst, barn är söta och sådär, men jag hade inte direkt tänkt bli den nya Super Nanny, men tänk vilken möjlighet ändå. åka till USA, ha uppehållstillstånd i 13 månader. få 139$ i veckan. och bo och äta gratis. klart man nappar! nu är det bara körkortet som måste tas...

ikväll är det dans för hela slanten. tio över fem börjar det med jazzövning. var inte där förra veckan så vi får se om jag har tappat stinget. men det tror jag inte. klockan sju kommer resten av "originalgruppen" och ska köra déja vu. vi ska nämligen visa upp den nästa tisdag i linnéskolans aula kl. 19:00. KOM O TITTA VETTJA! med mina nya sport-bh (för 430 kr!!!) lär allt gå som smort. alla killar borde vara glada som slipper köpa aladåbhållade för en halv förmögenhet. förutom dom med hängbröst... fast o andra sidan är dom nog inte dom sportigare typerna...

efter dansen ska jag hem till izza och färga hennes hår. undrar vilken färg? spännande iallafall. och roligt att träffa min diamant :) undrar om vi kommer kränga en massa idag oxå? det är ingen ovanlighet för oss två :)

något av det roligaste idag var ändå när carro och jag satt på tåget till hässleholm och betedde oss som 12-åringar. men vi ska hitta våra män där borta, det ska vi ;) även om dom är sådär en 30 år. vaddå då? :)


RSS 2.0