ensammisammi, för mig självisjälvi

här är en snygg människa, agyness deyn. det är hon som inspirerar mig till mitt klipp.

image35 image36

tack georgia

jag har både specifikt och kosmiskt horn och jag lider av stor röd babianrumpighet!
jag är definitivt rostad på kärlekens grill!

um...

jag vet, det var evigheter sen, men varje gång du ler är jag fast igen.



helt galen avslutning på fritidslägret! jag och fanny kallades fram till scenen (partyfabriken höll i underhållningen) och helt plötsligt skulle vi improvisera en dans och alla gruppledare skulle härma oss. hjälp. alla ögon på oss och att impovisera två stycken är inte det lättaste. det är inte direkt så att man tänker samma saker hela tiden. öh. galet var det. jag höll nästan på att dö, faktiskt.

SEN, när vi trodde att det hela var över, då skulle vi tydligen lära ut dansen till the worrying kind, som vi lärt barnen, till kenn! helt sjukt, jag hade inte ens tagit av mig jackan och blev alldeles svettig. hursomhelst, låten spelades och ja, vi fick dansa helt enkelt. all eyes on us, återigen, och det är väl inte sådär jätteuppskattat alltid. men, dansade gjorde vi, röd som en tomat var jag säkert, pinsamt var det, men jag gjorde det. och såhär i efterhand var det väl rätt roligt. kanske.

pappa håller på att förbereda maten där nere. jag hör hur han dukar. sött. det blir bara vi två och en romantisk dinner ikväll. (mamma och henrik lämnade ju oss i morse...) sen ska jag tvinga honom till en film och popcorn. han är ju trots allt min pappa, och jag älskar honom.

just nu vill jag ha riktig sommar, jag vill ha sol och bad, och mest av allt vill jag ha dig.

absolut sista dagen.

sista dagen av den dansfyllda veckan ligger framför mig. jag har fyra timmars dans att vänta, och sedan avslutning i qpolen. har varit en bra vecka :)

men fan vad jag har ont i benen!!

igår var det lägerdisco på kings head. det var roligt. och svettigt.
jag och pontus ställde upp i danstävlingen, men jag tror domarna hade fel på ögonen, för vi vann inte. om sanningen ska fram gick vi inte ens vidare till omgång två. suck. vi som buggade och allt. och bröt ut i ett riktigt discoinferno. men ingenting verkade bita på kenn o peter. (det var väl dom som va domare?)
hursomhelst, en mysig kväll :)

mamma och henrik är på väg upp till gimo nu. utan mig :( dom ska besöka morfar, för han fyller 80, och såklart alla andra i den tjocka släkten. o jag är inte där. jag är här...

det betyder iallafall att jag och pappa har huset för oss själva denna helgen. med tanke på att vi säger två meningar om dagen till varandra kommer det ju bli intressant. öhh...

rädda mig, nån!

nu ska jag danselidansa. tjohej! (aj aj aj, mina ben!!)

dag 3

fortfarande är den första gruppen, grupp 3, vi hade denna veckan bäst. dom var lugna och dom var duktiga. sen har det bara gått utför. (inte så farligt som det låter.) idag fick jag höja rösten både en och två gånger och gruppledarna kändes väldigt slappa. rätt irriterande, för det är väl egentligen inte mitt jobb att säga till killarna att skärpa sig? jag vet inte. jag gjorde det iallafall. och dom skärpte sig. men dom yngre barnen är ändå sötast ^^

fanny och jag tänkte vara duktiga idag och gå på mötet efter allt var slut. det visade sig vara ett stort misstag. regnet började precis dugga när vi cyklade (från tekniskan till österås) och ungefär vid qpolen började det störtregna! (det var värre än när vi gick hem från stationen i fredes morse emilie!) men vi tog oss fram iallafall.

väl framme fick vi slänga av oss kläderna (ja, annars hade vi drunknat!) och byta till t-shirtarna vi fått. själv lånade jag en handduk att ha som byxor, fast kanske snarare kjol. tömde mina skor på vatten och gick upp och satte mig i soffan. 1½ timme senare tog jag mig hem igen. efter ett onödigt möte. (okej, jag visste att vi inte hade något där o göra egentligen, men ändå, man kan väl dyka upp o säg hej nån dag iallafall, tycker jag.)

väl hemma slängde jag av mig kläderna igen (ett himla slängande) (och ja, jag tog på mig dom igen, usch!, innan jag cyklade hem. jag cyklade inte i handduken. hah) och sen högg jag in på maten som stod på bordet. gott!

nu funderar jag på att ta en dusch och sedan krypa till kojs. JAG ÄR TRÖTT.

imorron är det disco, yeay!

meddelande till emilie: HURRA! jag hejar på dig och din mamma :) tänk så toppelitoppeligt vi skulle kunna ha där, du och jag! vi kan nog bli rätt farliga tillsammans (vapen är ju tillåtet på vissa ställen) men åh, det hade varit roligt! :D

nej, hej då.

ps. i'm sorry for whatever i did to make you leave

jubbijubb, knubbiknubb.

andra dagen på fritidslägret avklarad! fyra timmar dans om dagen står på mitt schema denna veckan, och jag älskar det! visst gnäller jag rätt mycket om hur trött jag är, men det är ändå himla härligt att skaka loss och lära ut :)

väldigt många kända ansikten bland gruppledarna, det är ju alltid roligt.

hah.

tröttare än tröttast-priset går iallafall till mig.

why do you have to be so cute?
it's impossible to ignore you.


ibland är saker och ting oemotståndliga, precis som vissa människor. som du.

oh how i love to be around you

jag är verkligen skummare än skummast ibland.
dom här veckorna, veckorna sedan studenten, har jag känns mig mest skum.

idag satt jag till och med och letade lägenhet på internet. HALLÅ, vad är det med mig? vem är jag? suck.

jag sover mest om dagarna, men imorron börjar allvaret.
en veckas fritidsläger med fyra timmars dans om dagen.
sedan väntar fyra eller fem veckor på posten.

hoppas jag kan ta en paus och ta mig till arvikafestivalen med min favvis, elemi. (eller kanske emilia? HAHA!)

nej, nog om fnattande. pinsammast i pinsamhetens värld är jag dessutom.
varför kan jag inte sluta sms:a när jag är full? "var efterfesten tråkig?" ja, hur vet du det? lixom.

men jag gillar dig.

simrishamn och emilie

jag har haft tre så sjukt bra dagar hos min älskade emilie i simrishamn. tack!

åkte dit i onsdags. vi handlade ingredienser till greksallad och köpte snacks. sedan gick vi hem (och vägen har aldrig känts så lång. hjälp, allt var så tungt!) och lämnade väskor, alkohol och mat. sen var det bara att ta sig ut i hettan igen. vi gick och hyrde film. shortbus (sjukt rolig! massa sex och att se den med emilie var nog det bästa. haha) och texas chainsaw massacre, the beginning. inte så wow, mest köttigt och ett bajsigt slut. bajs bajs.

efter mycket filmtittande och många timmar inpå natten gick vi och la oss. (detta efter vi ätit vår underbara sallad. åh, den var verkligen jätte underbar! vitlöksbröd hade vi till oxå. mums!) sen sov vi och sov och sov. gött.

torsdagen började med en promenad ner till hamnen. vi tog oss vars en glass och sen promenerade vi hem igen. vi har mest promenerat dom här dagarna, känns det som. vad gjorde vi sen under dagen? (minnet sviker även här...) javisst ja, vi sov! haha. klockan fem ringde klockan och vi tog oss ner till hamnen igen, för jag var sugen på rödspetta och pommes. inhandlade det, gick hem (emilie köpte pastasallad) och sen började partajandet.

världens starkaste drinkar och alldeles för mycket alkohol gjorde torsdagsnatten sjukt galen. inte bara det att tåget fick strömavbrott i gärsnäs och vi satt fast i två timmar (?) gjorde vår natt till något av ett helvete. jag hade skit roligt, det hade jag, men vi hade verkligen allt emot oss! lyckligtvis catchade vi en taxi tillsammans med en annan kille som vi tog till malmö. killen betalade, gött! och sen lämnades vi åt vårt öde. vi sprang runt i malmö och gick in på alla ställen minst två gånger, av någon anledning. på ett ställe fick jag rabbla namn och personnummer, för tydligen trodde dom inte jag var över 18 och att det var mitt leg jag hade. tji fick dom.

vi slutade på ett reggaeställe, dit vi ville minst av allt. helt sinnessjuk kväll full av minnesluckor. eller man kanske snarare ska säga att man har minnesglimtar? för det är mest svart. haha.

"efterfest" med hakim och "mannen-bakom-petra" med sanning o konka och en himla massa skratt. när allt ledde till om vi skulle ha sex eller inte (SUCK, varför tänker killar bara så?) så gick "mannen-bakom-petra" och hakim körde oss till stationen.

klockan sex (i morse) var vi på malmö central och jag åt den godaste mackan ever. sen somnade jag över ett bord och kvart över sju tog vi tåget mot simrishamn. DOCK var det fortfarande strömavbrott så vi fick byta till buss nånstans, var fan vi nu var. så sen blev det buss.

halv tio, efter att ha gått hem i världens ösregn, somnade jag till slut, äntligen. sen sov vi till halv fyra ungefär och vid sjutiden kom vi äntligen hem till hässleholm.

nu har midsommarmaten och jordgubbarna hamnat i min mage, och snart hamnar magen i min säng.

jag ska inte dricka på evigheter.

you

det är väl kanske dags att ta sig i kragen lite. men allt jag har att säga sägs på bilddagboken, det är mycket lättare. men jag ska väl bättra mig här, kanske. (fff)

mitt sommarlov har hittills sett ut såhär:
jag har tagit kvällspromenader med izza nästan varje kväll. vi var oxå i göteborg i fredes och våldgästade liseberg och dess karuseller. att vi hittar tillbaka till varandra såhär på somrarna är det bästa som finns. synd att du åker till la belle france på lördag bara.

imorron ska jag upp och jobba och dela ut post. yeay! ehrm. men sen väntar simrishamn och min älskade emilie och hennes lilla buse aniska. hihi. (om emilie nu hör av sig snart vill säga, när kommer hon hem från london egentligen? ring!)

idag har jag mest sovit. morgonen var sämst, euro skällde, mamma o pappa skrek (om en borttappad bilnyckel, tror jag), telefonen ringde om och om igen. klockan nio, när jag blivit väckt av posten för tredje gången orkade jag inte ens försöka sova längre. jag tittade på tintin tillsammans med min bror och åt rostade mackor. gott. efter frukosten var jag alldeles utmattad, så jag gick och la mig igen. gick betydligt bättre att sova denna gången. halv tre gick jag upp. tog en dusch och gick o la mig igen. fast somnade aldrig.

klockan fem bestämde jag mig för att göra något åt tristessen, så jag ringde izza. dock var hon inte hemma så jag satte på musik och dansade som den galning jag är. koreograferade till fritidslägret och blev svettig. övervägde en dusch till men då ringde izza. klockan åtta ska vi ses. det känns som en evighet till dess.

jag är sjukt kär oxå. i gaspard ulliel. som om jag inte varit det i två år nu, jo, men iallafall, tänkte bara påminna er.

ps. veckans filmtips
en långvarig förlovning (med gaspard, graowr!)
amelie från montmartre (jag är inne på det där med frankrike...)
crazy/beautiful (om du vill gråta. i love it. filmen alltså, inte att gråta. eller jo, det med.)
napoleon dynamite (gosch!)
garden state (helt underbar. och musiken, ah!)

oh, we're sinking like stones

jag älskar garden state.
första gången jag såg den var jag inte så positiv, men nu. wow. det är nog en film man måste se två gånger. det funkade för mig iallafall. och soundtracket är underbart oxå.

har möblerat om på rummet, igen. jag älskar det. längtar till jag har min egen lilla lya som jag kan dekorera.

ska träffa izza snart. titta på film o mysa. och imorron beger vi oss till götet! YEAY!
min förkylning är bättre och det är ju bra. hah.

ps. varför tänker jag på dig sådär helt plötsligt?

emilie, min emilie

bäst på studenten var att jag fick fira med min emilie! vi dansade och försökte bli jättefulla, men på något sätt lyckades vi aldrig. men vi dansade, som sagt, ändå. snyggast av alla och mest av alla, tills min hals frätte sönder iallafall.
och om en vecka kommer hon hem från london och då ska jag hälsa på henne nere i simrishamn och vi ska ut på alla möjliga äventyr man kan tänka sig! kommer bli alldeles underbart :D

idag ska jag banne mig trotsa förkylningen och ta ett dopp i poolen!

allt flög förbi alldeles för fort.

det var skratt, glädje och tårar som fyllde min studentdag. det var en av dom bästa dagarna i mitt liv, men allt tog slut alldeles för fort. vi stod inne på teatern, vi räknade ner, vi sprang ut, och sen, helt plötsligt, då var det slut. bara sådär.

för tillfället har jag inte så mycket mer att säga. men vi hörs.

ibland

och rätt ofta är du så pinsam att jag bara vill kräkas.
jag är inte som du är, och jag hoppas folk förstår det.

har skaffat mig ett sexigt (as stort med tanke på min allergi) myggbett i nacken. graorw!

dom jag hade velat studentfesta med i kristianstad är sara, angelina, elin och isabella. för er gillar jag, massor! men jag vet att vi kommer ses i sommar och efter, för jag tillåter inte oss att aldrig mer ses, ju.

röj imorron!

'CAUSE

du ringde igår, det var sådär pirrigt och sött, och sen gjorde jag en segerdans som fick min armbåde att smärta ännu mer.

ja, vad jag har gjort med armbågen är verkligen ett mysterium. ont gör det iallafall, speciellt när jag gör vissa saker, till exempel när jag skulle knyta min halterneck-klänning. AJ. det är nog en nerv som är i kläm men ÅH det gör så ONT!

och imorron är det den stora dagen. det är det enda jag kan säga.
det blir vänner, skratt, tårar, sång, dans, mat, dryck, gott, mys, presenter, blommor, solsken (hoppas vi) och bra bra bra bra bra! björket kan bli mycket intressant, om du dyker upp. det tycker jag du borde.

och den där ångesten, jag hoppas alla skjuter upp den till efter helgen så att vi kan få en glad dag imorron. jag vet oxå att den kommer, för vi är vuxna, och när hände det? det är ångest, och den väntar, men låt den vänta ett par dagar till :)

idag är det examensfirande för min bror. om en strax (medvetet skrivfel, gillar o säg så) ska vi till norra station och göra vad man nu gör när någon tar examen? sen blir det grillning och mys hela kvällen! alkoholfri kväll, behövs faktiskt, för imorron, ja, då smäller det. men som sagt, grattis till min bror, hurra hurra! och sådära.

come give me love.

STUDENTVECKA!

bloggtorka, men jag gillar det. bilddagboken får tala istället, och där är namnet Pesche. det är bara att logga in och ta sig en titt på mitt mycket intressanta liv. öh. ja. men roliga bilder finns där iallafall. från skattjakt, karneval och festligheter.

på tal om fest så var det utspark igår och så roligt har jag inte haft på björket sen... någonsin. skattjaktsfylla efter förfest hos izza med hennes bror och hans vänner (90:or). det var trevligt trots dålig musik. men ja, en rejäl fylla blev det, och som om jag behövde dom där ciderna på björket? nej. MEN vi dansade som as och för första gången har jag sparat min sms-utkorg. hjälp.

efter att jag konstaterat ett flertal gånger att jag älskar att säga "denna jävlen" (med ett speciellt uttryck, typ) ägnade jag mig åt john från halmstad istället. vi hade väldigt trevligt och glömde bort det där problemet med halmstad för kvällen. meow!

sen att jag gör saker jag inte borde göra är en annan historia, men ja, det hände.

ska jag bjuda på lite sms? åh ja, jag vet att ni vill.
till carro: "jag är kär o nu måste jag lämna honom!" haha.
till carro, igen: "ska hem o han är på väg hem o jag bölar typ. wää!" inte ett dugg sant, men okej :P
till jenna: "MEN VILKET AS! jag är oxå lite as fast bara lite. hoppas du hade roligt? jag höll på att dö av rolighet!" haha, det där är iallafall sant.
till isabella: "för full för mitt eget bästa, igen!"

min inkorg är inte att leka med heller ;)

best night ever, och fredag ska bli ännu bättre, i love it!
synd att jag spytt som ett as idag bara.

MP3-FEST IKVÄLL!

min dag har varit så jävla lång och jag har gjort så jävla mycket och jag är så jävla trött att jag bara vill dö, men ikväll är det MP3-FEST OCH DET SKA BLI RÖJ! så därför dör jag inte, inte ikväll.

min dag har bestått av:
insamling av lånade kläder i danssalen. irritation pga att endast hälften av alla kläder lämnades tillbaka. planering ang. fritidslägret, panik spreds när jag kom på att jag inte gjort två danser än, och det är om tre veckor! vi sorterade alla jävla kläderna och jag ville bara dö. fy fan, säger jag bara.

när jag kom hem ville jag sova, men nänä, då var jag tvungen att fylla ispåsar och lägga in i frysen, och inte en utan snarare tjugo stycken. sen tänkte jag "nu kan jag sova" men då säger mamma "petra du får ta hand om potatisen" så då får jag skrubba hundra (nästan) potatisjävlar tills jag får kramp i händerna. SEN fick jag sova, men endast med vetskapen att jag skulle vakna upp till ett ostädat rum, som jag var tvungen att städa.

sagt och gjort, sov gjorde jag, vaknade sedan av ett sms. planering inför kvällen och jag kom på att rummet måste städas. "sen" tänkte jag, som alltid. gosade med min vovve, satte mig här och ja, sen vart man sur tydligen??

nu ska jag iallafall gå och städa mitt rum, lyssna på shout out louds tills öronen sprängs och sedan bege mig till festen! jag längtar längtar längtar! sen ska liesel sova här och det var ungefär hundra år sen! wie! :D

att tilläggas bör att jag drömde om salem al fakir inatt. vi flörtade jättemycket och åh, han är helt underbar! jag blir mer och mer kär för varje dag, snart inser han nog oxå att den där tjejen han såg i publiken på siesta måste vara hans livs kärlek, och då kan vi bli ihop! detta såklart efter han ändrat åsikt om att förhållande är onödiga. hur som helst, sen gifter vi oss, yeay! <3

(jag måste väl få drömma?)


EN VECKA KVAR!

sista sändningen är knappt värd att nämna.
gick åt helvete alltihopa. MEN vi har haft roligt detta året. det har vi.

för övrigt kan jag tillägga att jag och carro träffade love på stan.
såhär sa han till oss:

image34

HAHA!

RSS 2.0