I'D-LOVE-TO-GET-TO-KNOW-YOU

Sitter med det fetaste leendet ni skådat över sådant som vi tjejer är bra på att överanalysera. Men just nu behöver jag hoppas lite och jag har inte tänkt på det förrän igår när Sandra frågade men ja, det pirrar faktiskt lite i magen. Fint!

PIRRAR-DET?-JA!

Vill gå på promenad och hålla handen. Vill du?


KATTHIMLEN?


HEJ-HOPP

Det här med att vara ledig är lite farligt. Halva dagen har gått och jag har ännu inte gjort något nyttigt. Måste hoppa in i duschen och bege mig till city, sen ska jag måla naglarna. Ja, det är väl vad jag har att göra. Vet inte om det blir någon dans i Kstd ikväll eller inte, har inte hört något konkret än och då är man inte så sugen på att ställa upp. Men utgång blir det iallafall. Later skater!

THE-TRUTH

Yes I love you, I mean I- I'd love to get to know you.


LÅNGHELG

Alltså, i morgon är vi lediga! Lyckan jag känner är obeskrivbar! Det ska bli SÅ SKÖNT att slippa ställa klockan, sätta sig på tåget och hela faderuttan och istället bara sova, slappa, vara ensam hemma. Ah jag längtar :P

I morgon ska vi ju även dansa i Kristianstad och efter det blir det utgång för min del :D får se när vi ska dit bara och hur vi ska ta oss dit. Jäjä, tomorrows worries.

ADJÖ


LITE-BILDER


Fiskben


Utbakad


Halvinbakad


Inbakad


Utbakade som flätas ihop


PÅ-TAL-OM-BAKNING

Har flätat som en flätande flätare tills fingrarna nästan blödde. Inbakad, utbakad, upp och ner och så försökte jag mig på en femfläta men jag tyckte mig inte ha tillräckligt många fingrar :P

Nu sitter jag med fotbad och glor på Grey's, fast Alev påminde mig nyss om provet på blondering vi har i morgon så nu ska jag flytta mig en bit och börja läsa. PALLAAAAA.

Nä adjö med er.


BRA-DAG-TROTS-MÅNDAG

Frank är jobbig, Pesetas har blivit tjock och Euro är sjuk IGEN. Blir så ledsen och trött. Mina älskade djur.

I skolan idag har vi klippt ännu mer och jag kan inget annat än skratta åt Alev, hon är så söt haha. Hennes docka är snart flint :P helt fucked up, med andra ord. Haha. Så internt.

Nu ska jag byta lakan o sen döööö i min säng. Fint. Jag har en säng! Fantastico!

Ps. NU VET DU!

CHANSA-ELLER-FÖRLORA-ALLT

Gjorde precis världens sjukaste grej.


IDOL

Storstädat rum med en säng (YES!!) där jag ligger ensam och myser. Idol på högsta volym. Ensam hemma med far och djuren. Tove sög. Så ja, nu kör vi.

HEJ-HEJ-HEMSK-MYCKET-HEJ!

Jag lever, jag har bara så brutalt mycket att göra! Igår var klassen på Paddys efter skolan och ölade och åt god mat, idag blir det lugnt med Izza och Liv på eftermiddan, sedan Liesel, Idol och Paranormal Activity ikväll. Någon kommer skita ner sig :D

PUSS

AJSING-BAJSING



Har man en arm som ser ut såhär efter svinisvaccinet får man gnälla!


VEM-ÄR-PETRA-BACKLUND?

"118100 tror att Petra Backlund är en söt och snäll person. Vi tror att hon gillar att se på Svampbob Fyrkant (där hon identifierar sig med Patrick Stjärna) och att spela brännboll."

WHAT?! HAHA.


VECKAN-SOM-GÅTT












INSPIRATION




A-LITTLE-BIT-OF-PARIS




NU-BLIR-JAG-BRUNETT


ACCEPTANCE

Livet suger, punkt slut.


I'M-ON-MY-OWN

Gossip Girl x2 ikväll. Härlig trekant där i avsnitt nio, haha!

Nu blir det banne mig sängen, håller på att stupa. Det är sjukt vad trött man blir av att göra uppsättningar, föna, platta och locka hår, som är det enda jag gjort idag, från 10 till 17.30.

Pratade med Emelie (min frissa) som varit på visning i Sthlm i helgen. "Jag såg en skit cool frisyr, både Jonna och jag sa att sån ska vi klippa på Petra" så det blir kanske i morgon eller så. Låter lite farligt men nu ska det hända grejor! Haha.

Ska packa ner vaccinationsskit i väskan så jag inte glömmer det, SKA BLI KVITT SVINIS I MORGON. Kommer bergis bli assjuk av sprutan men så länge jag inte börjar gå baklänges är jag glad. HÅLL TUMMARNA.

Hej


(500)-DAYS-OF-SUMMER

JAG KAN INTE riktigt acceptera det fast än berättarrösten gör det klart för mig från första början. Detta är ingen kärlekshistoria. Punkt slut, ungefär. Och det är det inte, men jag vill att det ska vara det. Därför tycker jag första halvan av filmen är helt fantastisk. Det pirrar i min mage som om det vore jag som stod där och blev kysst, som om det var jag som var på IKEA med någon jag älskade, som om det var mig allt hände. Det är så typiskt en romantisk komedi det bara kan bli, med undantaget att det här inte är någon romantisk komedi.

Jag är jäkligt kluven men jag tror att när jag fått smälta den lite till kommer det vara en av mina absoluta favoritfilmer. Ja, den berörde mig så pass. Den var jävligt fin. Den ÄR fin. Och visst påminner Joseph Gordon-Levitt om Heath Ledger? (Ironiskt med tanke på att dom spelade mot varandra i 10 orsaker att hata dig.)

Slutsatsen är: Se den.

 


EYELASHES

VAR VÄLDIGT NÖJD med min sminkning igår.

PERSONALFEST-09



ÅGREN OCH LINUS dansade. Linus var så jäkla stilig men fick ingen riktigt bra bild på hans jacka. Bilden under är väl den bästa.






F-U-C-K

Upp och ner, ut och in, allt och inget. Fan, känns jävligt jobbigt just nu. Hade så höga förväntningar men så bara dog allt. Vet att man aldrig någonsin i hela sitt liv ska hoppas, och ändå kan jag inte låta bli. Vet alltför väl var det ALLTID slutar. Och det är inte som jag är bitter. Det är bara så det är. Känner så mycket men känner samtidigt ingenting. Är jävligt trött. På det mesta, egentligen. Det är bara åt helvete.

P

Vad heter du?: Petra
Ett ord på fyra bokstäver: Puss
Flicknamn: Plän ;)
Pojknamn: Philip
Yrke: Polis
Färg: Perle (frisörgrej)
Klädesplagg: Poncho
Mat: Pizza
Sak i badrummet: Pads
Plats/stad: Paris!
En orsak att vara sen: Parkeringsjakt
Något man skriker: Pappa!!
Film: P.S. I love you
Något man dricker: Pommac
Band: Pussycat Dolls
Djur: Pesetas (min hamster)
Gatunamn: Paradisgatan
Bil: Peugeot
Sång: Proud To Be Part Of These Days (Tingsek)

LITTLE-BIT-DEPRESSED

ALLTSÅ DEN HÄR helgen blir ju inte alls som jag hade planerat. Planen var ju personalfest + Helsingborg i morgon men nu är Hbg inställt så det blir bara personalfest. Och eftersom jag tänkt ta det lugnt ska jag istället supa skallen av mig, för att kompensera lixom.

Är lite down för att jag inte får som jag vill. Egentligen hade jag velat se Salem Al Fakir i Lund ikväll oxå men ingen ville hänga med, och så fick jag reda på att Jon (från Idol) spelar på en klubb i Kristianstad ikväll och att jag inte åker dit gör mig ännu mer deprimerad, HAN ÄR JU MIN MAN, men så blir det...

Nu ska jag skruva upp volymen här och bara softa istället. Har lyssnat på Mando Diao hela veckan på tåget och fan vad jag älskar dom. Var ett tag sen jag var inne i Mandofasen men nu är det dags igen. Har ändå varit ett troget fan sen 2003 så :)

Haha, nu lyssnar pappa oxå på musik. Vi får konkurera här!

HEJ HEJ

STAY-IN-SCHOOL

HÄR ÄR FRISYREN jag satte upp i tisdags. Har inte använt några produkter i håret, därför spretar det lite. Men vad tycker ni annars?



Och så har vi klassrumsöverblick. Såhär ser det ut när vi workar.

Gjorde en riktig miss när jag för en stund sen var duktig och plockade in massa disk i diskmaskinen och startade den precis innan jag skulle bre en macka. Plockar fram smör och ost och ska ta en osthyvel. Tror ni det finns någon? Nänä, alla sjuttioelva stycken vi har är i diskmaskinen som jag PRECIS har startat. Så jävla typico. Nu är jag hungrig som en varg men är även sjukt sugen på den där ostmackan så jag ska hålla mig tills den är klar. Yada yada yada.

Idag har vi klippt igen och på eftermiddan hade vi kundservice.


MAN BLIR JU HELT JÄVLA SJUK I HUVUDET PÅ BLOGG.SE:s BLOGGVERKTYG, NU ORKAR JAG INTE BRY MIG MER.


FOTOMANIA

JAG HAR TAGIT foto i skolan som ni ska få se, men inte förrän i morgon. Nu har jag målat naglarna rosa, som jag nog inte gillar, och snart ska jag sova. Dödens trötthet har kommit över mig efter en dag med kemi och färglära. Roligt att måla med vattenfärg iallafall!

Idag har jag lunchat med mamma på bästa stället: Café Grue. I helgen är det dans, personalfest, fest i Helsingborg (alltså åker jag dit direkt efter maten på Farozon), fars dag och dans igen. Shit pommes alltså, kommer dö.

I morgon ska vi klippa igen! Och jag har nog säkrat en praktikplats nu :D
LATER SKATER.

SO-HARD

SAY IT TO MY FACE! Börjar förlora hoppet lite här. Ser ut att bli en bissy helg men just nu känner jag inte för nåt.

PLEASE

JAG ÄR EXALTERAD och håller tummarna! Haha, sinnessjukt men kul.


bilden har ingenting med texten att göra. men jag bölade när jag öppnade ögonen och såg den där fenomenala byggnaden. merci emilie.

NU-VAR-DET-KLIPPT!

SHIT VAD DAGEN har gått fort. Vi har stått och klippt från 9 till 17 idag. Tiden bara flyger iväg! Men vi har hunnit med två helform horisontell som ni nog inte förstår mycket av vad det betyder, men skit samma. Så är det iallafall.

Orkar inte gå och hämta min kamera så ni får ingen dagens idag men det gör inget för det blev riktigt fantasilöst i morse. Dock har jag haft jeans på mig vilket inte händer ofta. Sitter redan och fnurlar på vad det blir i morgon. Det är så kul att få "klä upp sig" varje dag och inte behöva gå i postkläder :D

Nu ska jag tvätta av sminket och sen stupa i säng. SÅ TRÖTT ÄR JAG. Hej!

A-THING-CALLED-LOVE-OR-IS-IT-JUST-LIFE?

KÄNNER MIG LITE konstig i magen, men inte på ett dåligt sätt. Det känns jobbigt, spännande och läskigt och jag vet varken upp eller ner men jag vill så mycket att jag är livrädd. Vet inte hur jag ska gå till väga. Känner mig löjlig och rädd för att göra fel, samtidigt som jag måste ge allt. Jag bara vet det. Jag vill inte ångra något jag aldrig gjorde. Det är bara att hålla tummarna.

BEHÖVER-DU-TAXI?-RING-PETRA!

SÅ SOM JAG flänger runt stan med C5:an borde jag snart ta betalt för mina taxitjänster. Idag känns det som jag knappt gjort annat än kört bil. Fast det har jag ju.

GOD-NATT

Filmmys hos Carro och fylletaxi åt Joel o co. är vad kvällen bjudit på. Nu är jag väldigt grillad pga. eldning hos C och högsta värmen i bilen, haha. Nighty night people.

RSS 2.0