Just a passion for... movies

177 dvd-filmer + säsong 1-3 av Grey's Anatomy och säsong 1-4 av OC. Filmoholic någon?



(Berg flyttar in hos Lasse Berghagen på tv)

Fniss fniss

Ps. Jag älskar Lars. Går han vidare i Idol ska jag upp och se en fredagsfinal och sedan fria till honom. Tror ni han säger ja? Hoppas det. Ni är alla bjudna på bröllopet.

Måsten

Varken hinner eller orkar dansa ikväll så det blir till att sitta i soffan, betala räkningar till Idol och sedan full koncentration på Gossip Girl. Men jag ska även hinna laga mat (till i morgon) och duscha. Och komma i säng en vettig tid. Vill helst sova tio timmar, som jag brukar.

Min externa hårddisk kom idag med så jag har ju lite att pilla med. Rosa och fin ^^

Orättvist

SonyEricssons kontor i Hässleholm ska lägga ner, så idag blev alla uppsagda, inklusive min bror. Han är ett datorsnille med examen i datorteknik. Bor i Hässleholm och vill ha ett jobb om sex månader. Snälla, ge honom ett, han är en fantastisk människa.

För övrigt har det varit en kall och stundtals blöt dag. Nu väntar OC och greksallad.

Mums

Inatt hade jag en fantastisk kyssdröm om mig och Adam Brody. Eller Seth Cohen, jag vet inte riktigt. Men Han va det iallafall. Sexigt bara det. Allt var sådär pirrigt och fint och jag tror att det egentligen handlade om en helt annan människa. Ibland blir jag känslomässigt förvirrad av mina drömmar.

Tror Adam är min drömman.


Jag älskar dig Hjälten

När tiden är rätt ska jag plocka upp er,
o ta er långt härifrån.
O jag va arton år, arton år för... sexton år sen.


DU SÄTTER HÖSTSOLEN I ELD


Såhär såg vi ut igår




Outfit för ungefär första gången

Snart ska jag möta Liesel på stationen.

Såhär ser jag ut idag.


Livet via sms

"Jag. Älskar dig kom"

Sms mottaget 02:43

Guess who?

lyckat

TACK MINA FINA VÄNNER!

Natti natti

Har klickat hem en ljusrosa extern hårddisk. Kan behövas till alla serier, filmer och MUSIK jag har som slöar ner min dator å det grövsta.

Måste berätta att jag igår drack obscena mängder apelsinjuice. Närmre två liter.

Ska lägga mig nu så jag orkar upp i tid och plocka lite mer med disk och så här hemma, har en del som måste göras men orkar verkligen inte ikväll. Avslutade kvällen med ANTM där Marjorie är min absoluta favorit, fast än dom gjort henne brunhårig så hon inte är Agyness-snygg längre, men fan vad snygg hon är iallafall!!


TOMORROW, TOMORROW


Pjuh!

What a day!

Slutade jobbet kvart i två, kom hem först vid halv sju. Gick en sväng på stan när jag slutat för att inhandla bland annat alkohol till i morgon, sedan cyklade jag till mor & far och gick ut med Euro. Sedan lånade jag bilen för att åka och storhandla. 800 spänn försvann. Bye bye. Mycket mat i kyl och frys nu!

Sedan ringde Henrik och sa att han ville hämta tv:n han beställt, så det gjorde vi. Så fick jag hans gamla. Den är mycket fin i mitt hem!

Efter massa kånkande (hans tv från åkeriet till honom, hans gamla tv hem till mig, min gamla tv hem till mamma o pappa) stannade jag hos päronen för att hämta mina gardiner. Saknar en som inte är färdigsydd men ska förhoppningsvis få den ikväll så här blir fint :)

Nu ska jag städa innan Idol, sedan får jag nog fortsätta efter för här ser ut som... Bajs. Slutar sju i morgon kväll och festligheterna börjar åtta. Stressigt stressigt!

Mina älsklingar

Inte träffat min älskade vovve sedan i söndags så jag åkte hem efter jobbet för att pussa och krama honom. Det var mysigt. Fick även mat av mamma, hihi.

När jag säger till Euro att jag älskar honom brukar han antingen knuffa till mig på ett sätt som betyder att han vill bli klappad eller så springer han och hämtar en leksak och vill leka.

När jag säger till Pesetas att jag älskar honom vänder han sig om och tvättar pälsen. Gillar honom ändå.




En söt liten kladdig...

Idag har jag sett en nyfödd kalv! Alldeles kladdig, vinglig och med navelsträngen kvar stod den i hagen och tittade på mig bredvid sin komamma och en annan ko. SÅ FIN! Ringde till mamma och sjöng av glädje: "Jag har sett en nyfödd kalv!" Ibland tror jag att jag borde bo på landet.

Igår hade jag sönder en assiett. Och som ni vet är min servis gjord av glas, så jag hade glas överallt. Precis innan jag skulle duscha innan sängdags tänkte jag vara duktig och bära ut disk från vardagsrummet så jag satte ner fyra skålar med tillhörande skedar i en popcornskål och ovanpå det försökte jag balansera assietten, men det gick inte så bra så KRAS så var det glas ungefär ÖVERALLT. Även i min tå. Började gråta av frustration för jag mådde så dåligt och var så trött och ville bara sova. Hatar livet ibland.

Men så får man det fina kuvertet innehållande ett lönebesked och man älskar livet igen. 12800 kronor dimper ner på mitt konto i morgon. Så efter jobbet ska jag till Systemet och även till ICA och storhandla. Har en FET lista på saker som behövs.

Fatta förresten inte hur studiebidraget INTE kan höjas. ALLA priser höjs, men ens inkomst som student står still. Värdelöst. Är glad att jag jobbar. Älskar att jobba. Det som är bäst är att man verkligen kan koppla av när man kommer hem, man har ingenting som gnager i bakhuvudet som man måste göra.

Hatar att bli taggad på Facebook när man ser mycket oattracktiv ut med världens putmage. Bad for the confidence. Alla bilder man är ful på borde gå upp i rök. Vad man skulle spara lagringsutrymme!

Jag och min vän Daniél



Det är inte så konstigt som det verkar.

TV

Just nu har jag en gammal 32-tums tjocktv utan fungerande fjärrkontroll att titta på. Inte det flashigaste, men det funkar. Men Henrik sms:ade mig idag och frågade om jag är intresserad av att köpa hans "gamla" (som inte är särskilt gammal). Även den 32 tum, men en platt sådan. Så jag hoppas det blir så. Mycket irriterande att inte kunna ändra bildformat när man tittar på film. (Den anpassar sig själv, så ibland syns inte texten, eller iallafall nedersta textraden. SÅ störigt! Även om jag är van att titta utan text på allt jag laddar ner.)

Blir hemma från dansen, tror jag fått feber :(

Förkyld - IGEN!!

Jag vet inte vad jag har haft för mig inatt, men min näsa rinner som bara den! Århundradets förkylning! Usch, hatar sådant, speciellt med tanke på att det är dans ikväll :(

Anton (eller Lennart som han ju faktiskt heter) tyckte jag skulle installera en kamera i sovrummet för att se vad jag gör, han tycker mina förkylningar är alltför återkommande, och det är dom ju! Så man kanske ska göra det. För jag var helt frisk när jag gick och la mig (klockan 20:15 igår kväll) och jätteförkyld när klockan ringde 06:00.

Någon som vet varför?

Jag längtar verkligen till på torsdag när lönen kommer. Mitt kylskåp gapar tomt (nästan) och jag vill ha gifflar. Har 25 kronor kvar så kanske blir en påse Pågen's.

Visst räckte mina 91 kronor länge? Haha.

Igår tittade jag på SATC-filmen. Den är fin. Men lång. Fan vad lång den är. Fick ta flera pauser. Mest för att hämta snacks. Glass, popcorn och vitlöksbröd. Sött, salt och hm vitlökigt.

Nu ska jag koka lite makaroner medans datorn jobbar på att ladda ner Gossip Girl, Heroes och Project Runway (som jag helt missat att titta på). Mest spänd på Heroes säsongsstart :)

Min dag

Ända sedan i torsdags har jag gått och våndats över denna måndag som nu snart är förbi. "Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte" har jag tänkt. Jag visste nämligen vad som väntade mig. ODR-förstärkning på två distrikt. (Alltså, hjälpa till att springa i trappor med två lägg reklam på två olika ställen i stan.) När jag försökte tränga bort ångesten i morse möttes jag istället av regn när jag kom utanför dörren. Jippi.

Men. Sedan kom jag till jobbet och Lasse haffade mig direkt. "Du ska köra 34 istället, Jonna är sjuk." Jag hade kunnat jubla av lycka ska jag säga er! 34 är den rundan i Vinslöv jag kört rätt mycket i sommar (och höst) som endast har fyra lägenhetstrappor och resten villor. En dag i en bil helt enkelt.

Dock måste jag köpa nya skor (ja, jag måste verkligen!) för mina älsklingar är sönder och numera genomblöta (liksom mina fötter varit hela dagen). Dom har funkat sålänge det inte varit regn, men nu funkar det inte längre med en sula som är av på mitten. Synd.


Och det skulle ju va dans, dans, dans

Om en timme börjar mitt tredje danspass för dagen, så ni får ursäkta att inga bilder har kommit upp. Jag får nog dra tillbaka det uttalandet, för jag vet inte när det kan bli gjort. Det får bli en överraskning helt enkelt.

Idag har jag iallafall dansat, som ni kanske förstår. Först tränade Maja och jag våra små kids. Dom är så duktiga! (Visst finns undantag, några har absolut ingen taktkänsla...) Sedan cyklade vi hem till Floragatan där det blev kycklinggryta á la Fia till middag. Mmm gott! Sedan cyklade vi hem till mig och tittade på Vem vet mest? Det var kul! Vi hejade på Birger och Nils men ingen av dom vann :(

Sedan var det bara att cykla till Hässleholmsgården igen för ännu ett danspass (dans och cykling har jag alltså sysslat med idag...) för oss ledare. Lugn och vacker dans, sådant är så skönt för kroppen att göra!

Efter det passet cyklade jag till mor & far igen och åt äppelpaj. Gott. Sedan tog jag faktiskt bilen hem, och nu sitter jag här. Snart blir det som sagt ett pass till, hip hop denna gången. Vet inte vad jag ska ha på mig...

Nästa söndag ska jag och Maja titta på P.s I love you och komma i bölstämning inför ledardansen som är väldigt sorglig. Det ser jag fram emot :)

Så fint, hemskt och äkta

Lilja 4-ever.
Fan vad jag har ont i magen.
Åter igen.


Snart

Den 22 oktober kommer SATC-filmen ut på dvd. Woho!

Foto kommer i morgon istället, vet att jag lovade, men fastnade i städning och tvättning (och Bridget Jones) och är inte riktigt färdig. Dessutom blir det bättre när det är ljust ute :)

När något roligt händer och man faktiskt kan gapskratta

Hahahahahahahahahahahaha...

Min tankegång ikväll:
"Jag har iallafall popcorn till ikväll så jag behöver inte åka och handla."

Öppnar skåpet.
NEJ.
TOMT.

"Jaja, då får jag väl städa vidare."

Börjar plocka lite, tar upp en kasse och TADAA! Där ligger ett paket med tre popcornpåsar. Woho! Tänkte väl att jag inte kunnat äta upp dom påsarna så snabbt. Haha. Åh vad roligt jag fick det här i min ensamhet.

Kommande: foto

Håll utkik här ikväll så ska ni få bilder på min lya!

Nu ska jag till mamma o pappa och äta tonfisksallad. Mums!

Klirr

Det är rätt tråkigt att diska. Men snart är mina köksskåp fyllda med glas och porslin. Eller egentligen bara glas, eftersom mina tallrikar och skålar oxå är gjorda av glas.

Att köpa: Vin- och ölglas.

Och vin och öl.

Hihi.

Fantastiska, lugna, sköna helg

Började dagen med en lång sovmorgon och på det Peter Pan i soffan. Frukosten var enkel men fantastisk: fil, jordgubbssylt, havregryn och russin. Skulle kunna äta det alla måltider.

Jag ska alldeles strax diska upp en veckas disk (orkar inte när jag jobbar) och städa riktigt ordentligt. Sedan kanske jag ska cykla hem till Henrik och låna en digitalbox av honom så jag kan få några fler kanaler än SVT1 + 2 och TV4.

Räknade mina filmer igår. Tror jag fick det till 170 stycken. Och då räknade jag inte med alla serieboxar jag har. Så det är en del. Undrar vad min samling är värderad till? Kanske borde skaffa inbrottslarm. Eller en hund.

Laddade ner en fantastisk låt igår. Evil med Interpol.

Ute eller inne

Jag har festat sju helger i rad så det är skönt att ta det lugnt.

Försöker jag intala mig själv.

Trots sjukdom och trötta ögonlock vill jag bara ut och dansa med mina fina fina vänner. Dricka några drinkar och dansa natten lång. Undra var den enorma fyllan kommer ifrån och om jag överlever morgondagen. Dissa äckliga rövdansande killar och skratta på en högtalare. Sjunga "I kissed a girl" och vara skit lycklig.

Inflyttningsfest + Håkan Hellström nästa helg.
Fint.

Reklam och dess förmåga att nå fram till oss

"Petter och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Petter är hjulbent jag är kobent. Petter promenerar jag kör bil. Petter är spinkig, jag är välbyggd. Men en sak har vi nog gemensamt. POLLY!"

Haha, den där reklamsnutten har jag av någon anledning på hjärnan just nu.
Minns ni??

Jag hatar förresten Polly.
Skit äckligt.

BACK ON TRACK!

Äntligen internet! Tillbaka till mitt lugn och mitt bloggknarkande. Slocknade direkt efter jobbet igår så jag orkade inte ens försöka prova internet. Då är man trött! Nu har Henrik hjälpt mig :)

Sjung en lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig sång,
Sjung en lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig lycklig sång.

Tycker livet är fint just nu. Förutom alla tusen måsten jag har i bakhuvudet.

Helgen blir lugn iallafall för jag har ont i halsen och lungorna. Antar att det inte är särskilt bra men jag är glad iallafall. Hämtade paketet från CDON idag med så jag har att göra i helgen! Joina? Välkommen.


ÖÖHHHHHHHHHHHH DÖÖÖÖÖ

Ibland kan jobbet dö. Som i morgon, när man tvingas jobba 06-19. Vet inte hur jag kommer kunna stå upp ens. Men visst. Fast förhoppningsvis kommer jag ha internet när jag kommer hem.

Ett paket från CDON ligger och väntar på mig med. Älskar deras tiodagars-faktura. Få hem allt nu, betala när pengarna kommer. Fint det.

Ska dö nu, hej hej

Mycket att göra en måndag i september

När klockan både slagit sju och åtta i morse och Tony ännu inte ringt kunde jag slappna av och sova vidare i vetskapen att jag inte behövdes på jobbet utan fick vara ledig hela dagen.

Halv elva, tio minuter efter jag gått ur sängen, ringde han och frågade om jag kunde gå 32a tillsammans med Lisa. Så det var bara att trycka i sig ett par mackor och cykla iväg.

Efter jobbet cyklade jag hem till mamma och pappa och tog med Euro ut på en kisstur i parken. Det gillade han. Sen tog jag mig en bit mat ur frysen som belöning. Sedan lade jag in en stege i bilen och körde hem och satte upp några taklampor. Det är ju bra att ha så. Sedan var det bara att börja tvätta! Tog ett tag innan jag förstod mig på maskinerna men efter mamma tipsat mig om att det kanske fanns en strömbrytare som behövdes slås på så gick det.

Körde till Kvantum (poäng på Ica-kortet) och handlade lite. Sedan hem och slänga i mer tvätt och nu är jag hos mor & far igen och snyltar av deras internet. Ska vara hemma till klockan fem igen och ta ur den sista tvätten som är på tork.

Produktiv dag, eller hur? Känner mig duktig!

Girls night out

Vilken fantastisk helg jag har haft! Och har, fortfarande.

I fredags mötte jag upp Emilie efter jobbet och så knallade vi hem till mig för att njuta av SATC och varandras sällskap. Det var en lugn kväll tills en stor ljuslykta kastades i gatan och gick i tusen små bitar.

Sedan kom lördagen och dans, systemet och Björksäter stod på schemat. Egentligen även bio men det blev stressigt och sådär, och vem har sagt att man bara kan gå på bio på lördagar?

Maja, Emma och Stina gjorde oss sällskap i min numera fina och rätt så färdiga lägenhet. Kamerorna blixtrade, alkoholen flödade och tio kronor senare fann vi oss inanför staketen på vårt kära Björket. Då var det bara att dansa då alltså! Det får bli I Kissed A Girl att minnas kvällen med, och kvällen var fin, likaså natten.

Idag är jag snorig och har ont i ögonen men jag ler ändå, för det här är livet, och just nu är livet fint, för jag har fina vänner och en fin familj och jag mår bra. Puss





Haha, den där killen alltså...
"Nu kommer han igen!"

AA

Jag måste sluta inta alkohol varje helg.

Jag lever

Internet, chips och Champis är gott efter att ha jobbat 7-17.

När Gossip Girl är nedladdat beger jag mig hemåt igen, ska försöka städa lite...

Dansen är igång och jag är happy happy happy!

Men mitt bredband kommer installeras "om tre till fem veckor".

Oj och haha och hmm

Oj, vad jätteskumt det blev.

Verkligen jätte.

Bra att vi slutat träffas.

Det blev verkligen. Eh. Sjukt.

Att blogga eller inte blogga

Hur kan min statistikkurva bli högre när jag nästan aldrig bloggar?

Man blir så väldigt off när man inte har internet, och jag tycker det är skönt. Det enda jag egentligen saknar är Facebook, min mail och msn. Och att läsa ett par bloggar, såklart. Men all den där blogghysterin jag levt kring ett bra tag är så skön att vara utan! (Jobbigt att inte kunna ladda ner Gossip Girl sekunden efter det släppts oxå, men jag såg avsnittet häromdagen iallafall. Nu blir det säsong 11 av ANTM)

Hej

Hola

Är frisk, har dansat och blev alldeles för full i fredags.

Postfesten igår var därför lugn.

Mår fantastiskt med dansen i kroppen.

PUSS

Hej från snoriga mig

Körde till jobbet för att lämna några nycklar och sjukanmäla mig. På vägen hem spelades Fix You på radion och av okänd anledning började jag gråta.

Tänkte äta god frukost hemma hos föräldrarna men vad finner jag? INGENTING. Här finns ingenting gott. Jag hade hoppats på rostade mackor, men här finns inga mackor att rosta. Själv har jag jättegoda rostmackor i frysen men ingen brödrost. Så jag får äta frukost hemma istället, eftersom där finns mer att välja på.

Well well

Syk

Gick hem från jobbet efter trappspringningen. Mår sämre, så det var nog inte så bra att springa. Men får dåligt samvete av att vara sjuk. Och det är ju sjukt, att man ska få det. Men tänker nog stanna hemma i morgon.

Får låna pengar av mamma, men orkar inte handla idag. Ska hem och titta på Idol nu, sedan blir det Gossip Girl, för har min egen dator här nu så det är nedladdat och redo. Woho.


Helvete

Jag är chockad och kommer svälta.

Är hemma för att låna bilen innan jag åker och handlar. Bäst att kolla kontot.

91 kronor.

NITTIOEN KRONOR.

Hur hände det? Räknar och räknar och räknar, men visst stämmer det. HUR ska jag överlvera? HUR ska jag säga detta till mamma och pappa som snart kommer undra varför jag inte åker och handlar snart. HUR?!

Bra idé att skaffa lägenhet Petra, verkligen jättebra.

Skyller det på IKEA.

Sick in the head and other body parts

Jag är sjuk. Japp, nu har det brutit ut. Och ändå måste jag pallra mig till jobbet. Eller, jag hade kunnat sjukanmäla mig, men det känns som att det inte är riktigt okej. Så nu ska jag springa i trappor i två timmar. Med halsont, förkylning och antagligen lite feber. Kommer nog dö, men vad gör det. Har nog blivit jobboholic som bara tänker på pengar.

Puss

En kväll med tjejerna och man mår toppen.
Varje gång jag träffar Emma och Maja förstår jag varför dom är mina vänner.
Det är skratt och hemligheter och bara fint.

Nu ska jag beställa bredband så jag kommer överleva,
sedan hem till lyan och sussa.

Hej

Sov som en prinsessa utan ärta inatt i lägenheten, fast än jag var helt ensam på ett nytt ställe.

Nu är jag på jobbet men ska snart hem, men man får ju utnyttja internet när det finns!

Puss mina söta

RSS 2.0