Cats

image10

ikväll blir det Cats! gott och trevligt :) sen vet ingen vart det bär av, men vad spelar det för roll? :)

nu ska jag upp en sväng på stan, sedan intar jag danssalen ännu en gång. blir ledardansträning o dans i högklackat, shit pommes. kan bli intressant.

träffade izza igår, mycket trevligt :)

studentåk

är det jätte konstigt att vilja åka runt i hässleholm efter studenten även om man tar den i kristianstad? nej. hela mitt liv har jag stått i stan (i hässleholm) och tittat på studentåkarna. hela mitt liv har jag väntat på att själv få åka runt där och skrika och tjoa och tjimma. hur kan ni då klandra mig, när jag vill leva upp till min dröm? jag vill inte bli hindrad av att hässleholm inte har mediautbudet jag ville ha. därför ska jag åka runt i hässleholm på min student.

och ni kan hata mig, ni kan inte alls förstå mig, och hur mycket ni än säger att "vi kommer inte leta efter några vi känner" så vet jag att ni kommer skrika "heeeeeeeeeeej!" minst en gång i minuten. jag vet det, för jag känner er, och jag vet att ni känner halva kristianstad. därför väljer jag att åka i hässleholm.

och om ni nu fortfarande tycker att jag är dum i huvet, fine, gör det, jag tänker ändå inte åka med er. inte för att jag inte gillar er, men för att jag vill åka i hässleholm, jag hör hemma i hässleholm, jag gillar hässleholm.

så, nu när jag har fått avreagera mig lite: JAG SAKNAR DANSEN!


ursäkta bloggtorkan

men copacabana ta mig hem är igång, och snart förbi. fyra intensiva föreställningar har visats, har en sista imorgon klockan tio. hoppas på en suverän publik och så lite missar som möjligt, eftersom filmkameran står på rec. då.

har varit underbara dagar / dygn. underbara människor. underbar dans. underbar sång. allt är helt underbart. och när tårar kommer sådär naturligt är det riktigt skönt.

imorron blir det cats med hela gänget, hoppas jag. helgen blir det fest o ja, sen är det hasta la vista och sommarlov. för alltid, typ. sorgligt, enormt sorgligt.

jag älskar er, och trots att jag kan vara agressiv ibland så älskar jag maria oxå, för det är hon som har gjort att jag utvecklats så otroligt mycket det senaste året, det är hennes förtjänst att jag får stå på scenen och stråla som en sol och göra det jag älskar mest i hela världen. TACK!

såhär snygga kan ellen och jag vara:

image9

det har varit en lång dag...

halv elva befann jag mig i kulturhuset, redo att gå igenom danser o scener o försöka få ett sammanhang av showen. ungefär klockan 19 hände det där.

en dag av rätt mycket dötid, men oxå skratt och lite dans. har varit i sällskap med underbara människor iallafall, och det är ju bra.

och, ellen & jag ÄR faktiskt sexigast i badibadiba.

att leta vita shorts, att prova tights, att äta godis, att "wow:a" över videomix, en gång till, att skratta, att rysa, att bli tårögd, att dansa, att må bra, att vara trött, att vara hungrig, att skulla börja dansa i osby, att massor.

sjukt underbart när "regn i rio" sjungs. rysningar. som fan.

dom som ser showen kommer dö av välbehag.

JAG ÄLSKAR ER

step up

idag tog jag mig i kragen och tittade på step up. och jag får sådär ont i magen, på gott och ont, för jag vet att det är exakt så jag vill ha det. och tårarna bara rinner, håret på armarna ställer sig rakt upp, jag ler, jag mår bra. det var en underbar film och jag vill ha en sån man! grrr!

jag vet att jag aldrig kan sluta dansa. jag vet att det är det enda jag vill, egentligen. men jag vet oxå hur svårt det är och det är det som gör ont. ofta kan man plugga sig till en utbildning, kämpa som fan och sedan få ett jobb. men hur mycket jag än kämpar är det inte säkert att det ger något resultat.

(för att pika lite, man kanske skulle opererat sig till man, det verkar ju funka bättre.)

jag är kär och jag är inte kär och jag mår bra och jag mår inte bra.
men jag vet iallafall att alla tankar kommer ersättas med dans, skratt och tårar (för ja, jag kommer gråta) denna veckan. vi har fem föreställningar och det betyder slutet på dansterminen. och för mig slutet på iallafall ett år eftersom jag ska till USA. och nu har jag börjat komma så nära alla att jag inte vill släppa dom. sista danslektionen kommer bestå av tårar. jag vet det. alla kommer gråta. eller kanske bara jag? jag vet inte. jag tror vi gråter. för jag tror vi gillar varandra så pass mycket. och maria kommer gråta, därför kommer vi oxå gråta. men det gör inget. för det betyder bara att vi håller ihop.

här är min drömman:

image7

-

well, i guess it all can end so fast.
your laughs turns to tears, your hellos to goodbyes.
and suddenly, you're all alone again...

jag vill inte mista dig.
jag vill att du ska må bra.
jag vill ditt bästa.
för jag älskar dig.

STOCKHOLM

jag kan ju inte säga annat än att det senaste dygnet har varit riktigt galet. bra, men galet :P

06:57 lämnade alltså jag och carro hässleholm igår morse. halvsov upp till stockholm och var framme 10:40. tog oss mot city och bestämde att första maffiga butiken vi skulle ta oss an var topshop. sagt och gjort, vi strosade runt där inne i närmare en halvtimme skulle jag tro, provade massvis av kläder och för min del blev det inköp av ett par underbara röda shorts.



traskade vidare och annat som inhandlades var: en vit topp, vitt linne, svarta byxor (till dansen), svart linne med vita ränder, silvriga ballerinaskor och en randig väska :) och såklart mat, som alltid. haha.

mitt inne i en galleria, vem tror ni vi träffar om inte kalle! kalle från hässleholm (eller okej, tyringe, men ni förstår principen) vi träffar alltså folk vi känner! hur stört är inte det? det visar sig att john bauer-treorna är i stockholm allihopa, så vi raggade till oss ett hotellrum för natten (eftersom vår idé om att strosa runt i sthlms nattliv inte var sådär jättebra kom vi på). iallafall, när allt shoppande var klart tog vi tunnelbanan till fridhemsplan, mötte upp kalle och dumpade av alla grejor på hotellet. fick sitta ner o verkligen vila, riktigt riktigt skönt.

sen trog killarna ut o vi blev lämnade i ett rum med sängar... sängar, det var typ det bästa vi kunde få! så vi sov en timme ungefär, o vid halv elva-elva drog vi ut till puben där resten av folket va. hela jb hade intagit en kareokebar och sjöng för full hals. härlig stämning :) blev bjudna på cider av kalle (tackar tackar, det slog till direkt med tanke på sömnbristen och för lite mat) och vi träffade nya bekantskaper, ingemar och johannes. satt o snackade en massa o när puben stängde vid ett drog vi oss sakta men säkert därifrån.

inne på mcdonalds ville jag förklara att jag är tjej o behöver inte höra alla detaljer eller rapar o fisar o allt var dom höll på med, och jag tyckte jag gjorde det väldigt klart för mig när jag sa "hallå, jag är faktiskt tjej!" fast på skånska blir ju tjej "tjaj" så ja, johannes såg lite frågande ut o sa "vad är tjaj?" varpå vi skrattade och han sedan tillade "chai-te eller nåt?" (inte seriös fråga) och vi skrattade ännu mer. jag älskar dialekter!

tog oss upp till hotellrummet, eldin (eller elden som ingemar trodde han hette) drog in två blonda brudar (inte snygga) på rummet o började posa med dom framför kamerorna som gick av ett i ett. ingemar lekte bingo rimér och det blev en jävla show. carro, jag o kalle satt mest o garvade åt alltihopa. sen skulle ingemar bli fotat med dom. o johannes. o ja, ett jävla fotande blev det :P
sen kom vakten o sa till att vi väsnades för mycket, så vi sa hej då till våra söta stockholmare, bytte nummer och sa "vi bor hos er nästa gång vi är här" fick ett okej och så sa vi gonatt.

gonatt blev det väl dock inte, men vi försökte sova iallafall :P jag intog pierres säng o kalle o carro delade på kalles (på ett icke snuskigt sätt). när pierre kom tillbaka fick jag dock flytta mig till en annan säng, men ja, det var ju en säng så det gjorde mig inte så mycket. sov väl en timme på hela natten ungefär. upp halv fem, säga hej då till killarna, kila till tunnelbanan, sätta oss på tåget, äta en bulle, sova o vakna i hässleholm (nästan). promenerade hem, somnade, sov 10-17. sköööönt. så lite människa är man nu :)

ska ut o göra kristianstad ikväll. kommer väl behöva en cider innan jag blir asfull. haha. är så sjukt tom i kroppen. men ja, det blir nog en bra kväll :P

cheers!

onsdag

och producenten för nästa tv-sändning är... PETRA BACKLUND! wohoo. och hjälp. och ja. roligt, spännande men läskigt. jag har ansvar för allt och alla och jag måste verkligen göra mitt bästa nu. temat är musik och nästan alla kommer göra musikvideos.

carro o jag hade först tänkt göra massa tramsvideos med 90-tals låtar (plän skulle oxå va med men sen dissade hon oss :( buhu...) men sen tänkte vi om, och nu ska vi, om vi lyckas med vår raggning, göra en video med artmade :) allt vi behöver göra är att charma lite, och det är vi rätt bra på ^^ carro har ju redan halva inne eftersom hon fick "pussar" från dom. naaaw :)

IMORGON, bär det av till STOCKHOLM! 06:57 avgår tåget från lilla hässleholm, och vid elvatiden har vi nått vårt mål. dock ska det bli skitväder så våra planer på att strosa runt på skansen o sola oss får vi slopa och istället lär det väl bli vinterjacka...? suck. men ja. shopping som fan blir det iallafall. har blivit donerad 1400:- av föräldrarna, och dessutom har jag sparat hela 300 sen förra "månadspengen" (aka studiebidraget). så en del har jag att spendera ^^
bio blir det på kvällen, har gratisbiljetter så där slösar vi inget. hihi. kommer bli naaajs.
enda nackdelen är väl att vi har sju timmars dötid hela natten, eftersom vårt tåg hem går 05:20 fredag morgon. men vi ska väl försöka hitta nåt uteställe att hänga på, så det går nog bra ^^ hihi.

sorry för bloggtorkan förresten. men. man orkar inte alltid.

kommande helger är iallafall fullbokade, verkligen.
denna helgen (v. 16): ut på fredag, dans på lördag, dans på söndag.
v. 17: ut med dansgänget? för att fira showen. dans på söndan.
v. 18: artmade spelar på fredan, blir väl kanske filmning då, annars dans, utgång, who knows...
v. 19: tv-sändning fredag, genrep fredag, dansshow med showdansgruppen på lördan.
v. 20: drar vi till halmstad, förhoppningsvis, jag, carro o malin :)
v. 21: SiESTA!
v. 22: carro o jag ska ha 19-års fest
v. 23: STUDENTEN!!
och ja, sen är väl livet typ slut, eller är det bara början? :)

hos carro

ja, sleepover va det ja. carro är i ett rum, jag i ett annat. yeay. nej men vi har haft en bra dag / kväll :)

skola igen för första gången på en månad. skulle egentligen haft prov i musik-&ljudskapande, men tore är en klippa och sköt upp det :) hade iallafall en bra lektion. o carro o jag har garvat som fan idag. som vanligt.

fick ett väldigt äckligt sms av carro inatt precis när jag skulle somna... svalde lite spyor o försökte få bilden ur huvudet. haha. usch :P

hursomhelst, sängen lockar, ska köra imorron kl nio, borde vara utvilad. men icke... här fastnar man...

dans dans dans

8:30 - 14:30 har det varit dans för hela slanten idag. alltså, upp i ottan, sen var det bara o köra. det märks att det verkligen börjar närma sig nu... jag är lite smått nervös och väldigt förväntansfull :)

synd för er som inte har biljetter, ni kommer missa något kan jag tala om.

image5

nobody knows where they might end up, nobody knows

image4

ännu en dag med mitt livs kärlek. i'm loving it!

och idag fick jag reda på att min pappa faktiskt tycker det är en bra idé att åka till USA. jag trodde han var jätte emot det men det var han tydligen inte :) känns rätt bra. jag vet inte varför, men jag kan inte må riktigt bra om pappa inte accepterar mina val. har väl något med respekt o göra, vad vet jag... men nu känns det bra iallafall :)

annars då... ja, what can i say? life sucks, pretty much.

och nu har jag börjat tänka på engelska, igen...


hello sunshine, igen

ja, vilket underbart väder! verkligen. åh. synd bara att alla är upptagna med pojkvänner o annat tråkigt att jag inte har någon att tillbringa den underbara dagen tillsammans med. har istället fått sitta ute i trädgården o bara slappa, o visst, det är väl okej, men så jävla tråkigt. vill ha upp poolen, så kunde man åtminstone guppat runt lite på en luftmadrass :)

vill ut o ta en promenad, äta glass, dricka vatten, lyssna på musik o grilla, med trevliga vänner.
får väl vänta ett tag...

dans igår, härligt. det känns som att det börjar ge med sig nu. allt börjar komma på plats. imorron är det dans 8:30 o framåt. till halv tolv har vi vanlig träning, från halv ett har vi jazzen, o vem vet hur lång den dagen kan bli? pappa undrade om jag ska ut ikväll men nä, jag håller mig nog hemma :P

nej, får väl gå ut igen... tjarå!

förresten, vem är den där hetingen jag drömde om inatt? shit pommes alltså, GE MIG!

hello sunshine

idag har jag varit ute i solen en stund, svettigt och underbart :)

ska iväg o dansa vid tretiden och innan dess hade jag tänkt hinna med det absolut första avsnittet av grey's anatomy som nyss blivit färdigtankat. härligt!

uppdaterar senare, ciao.

duktig petra

klockan är inte ens tolv och jag har redan klarat av två punkter på "att göra idag"-listan. (mamma tvingade mig skriva en igår, för mitt minne är inte sådär jätte toppen.)

iallafall, jag ringde till posten och frågade om mitt sommarjobb, fick reda på att jag ska jobba v. 27-30 vilket passar mig perfekt. nu kan jag alltså jobba på fritidslägret v. 26 oxå. göttans.

punkt två var att ringa till dansen och be dom dra skatt från min lön, och ja, pling pling, så var det klappat o klart.

annat att göra idag: söka till högskolan (mamma tycker det är bäst, hon tror inte jag kommer åka till USA, så varför inte göra henne glad och söka?) plugga teori och fylla i au pair-ansökan. japp japp.

sen kommer jag titta på resterande grey's-avsnitten idag. tror jag har fem kvar, sen är jag ikapp USA :) i love it!

grey's anatomy, the love of my life

oj, i avsnitt 13 händer det grejor, verkligen.
idag har jag gråtit och gråtit och gråtit till grey's anatomy. jag kan inte säga annat än att jag älskar det, jag älskar karaktärerna, jag älskar intrigerna, jag älskar att det inte är sådär sockersött alltid och att allting inte alls ordnar sig.

image3

i don't believe any of it

ja, då har man kört, och parkerat, o backat, o lyckats jättebra :)

dumma virus som har hittat till carros kropp nu :( bli frisk, bli frisk, bli frisk!

tagit tag i mitt grey's tittande nu igen. håller på o ladda ner e10-19, o sen ska jag bara njuta :) jag tror nog christina är min favorit. jag vet inte varför. men hennes känslor har så stor inverkan på mig. av någon anledning. och ja, hon är inte sådär gullesnäll som alla andra. fast egentligen, kan man välja nån favvis av alla dom underbara karaktärerna? jag vet bara att jag inte gillar burke och sloan. jävla mansgrisar :P

why do you have to be so cute?
it's impossible to ignore you.

blä blä blä på att sitta hemma o ha tråkigt.
sthlm nästa torsdag iallafall, kommer bli ett spännande dygn ;) haha. carro o jag kollade tågbiljetterna igår, ja, sisådär 1500 spänn hade det väl gått på om vi bokat nu, vi fick våra för 200 t/r :D



shit, det är verkligen jättesnart nu carro. JÄTTESNART! men ändå, tänk allt som kommer hända innan dess. men ja, jättesnart, och även om våra mammor inte tror vi kommer iväg så vet vi att vi kommer göra det :)

tjarå.

brum brum

upp i ottan, iväg till körskolan. ja, snart ska jag ta mitt pick o pack o ta mig dit.
idag ska jag "parkera mellan två svindyra mercedes" som martin så trevligt uttryckte det :P får väl se hur det går med det, haha.

har tillbringat mina senaste dygn med carro, och det är inte annat än underbart! <3

nej, nu måste jag kila!
zeke's sen carro? ;)

paolo nutini

hans ljuva stämma stimulerar mina öron just nu. väldigt bra sätt att börja dagen på :)

gårdagen var ju bara helt sjuk. carro o jag GICK hem till henne, tog bilen och körde till mcdonalds. sen åkte jag o dansade, o ja, sen somnade jag vid sextiden. vaknade igen vid nio och bestämde mig för att gå o lägga mig "på riktigt". somnade dock inte förrän vid halv tolv, alldeles för många tankar som for runt... usch usch usch =/ vaknade vid halv elva tiden idag av att mamma väckte mig o sa "nu går vi ut med euro, när vi kommer tillbaka kan vi köra" och med köra menade hon att jag ska köra :) så jag fick pallra mig upp. hade dock behövt sova mer...

och ja, tankarna som for runt igår var allt annat än roliga. det var så jävla längesen jag kände såhär och jag trodde det skulle sluta göra ont, men sånt här kommer fan aldrig sluta göra ont. det kommer alltid göra ont. och jag hatar det.

läste i en bok igår där det stod ungefär såhär: "du vet när man försöker koncentrera sig på något men det verkligen inte går. då är man nog kär." men jag kan inte va kär, kan jag det? =/ usch nej...

idag kanske blir en bättre dag...

igår

"var det roligt?" frågade pappa när vi kom hem inatt. "nej" svarade jag. väldigt sanningsenligt.
förfesten var sjukt roligt, massa snuskiga avslöjanden och roligt som bara fyra tjejer kan ha :)
massa sprit och ja, full blev man...

björket, blev taxi dit, dansa dansa dansa, försöka prata, bli ignorerad, bli lessen, hitta andra roliga människor, må bättre, men ändå, det var en rätt kass kväll.

dock, har jag en date idag? :P

roligast var ändå när emelie sa "kom fan inte in här o borsta tänderna!" (vi hade kollektiv-tandborstning) och jag dansade in i vardagsrummet o borstade tänderna. carros föräldrar garvade rätt mkt :P det var roligt.

drinks

fyra drinkar är nere och ingen annan dricker, bara frisyrer hit o dit, men så blir det väl med två frisörer i förfestargänget. iallafall, jag känner mig som en alkoholist som bara dricker o dricker. men. ikväll gäller det! haha.

dansoholist är jag iallafall, o ikväll ska det dansas i battlas ;) hoho.

tycker vissa kstd-killar ska komma ikväll, vore en trevlig överraskning ;) haha.

bye bye / the drunk

okej?

och att du har flickvän är rätt chockerande, speciellt att du säger det till mig...

tonight is the night

i just had the craziest dream. du var med, och du var oxå med. och fast jag mest ville vara med dig, var jag med dig istället. fast jag tror inte ens du brydde dig, och det kanske är så verkligheten är?

gårdagen. carro o jag funderade på vad vi skulle ta oss till... efter många om och men, och efter vi tittat på spice girls the movie (hahaha!) så drog vi till kristianstad. dock ingen alkohol. carro körde och det var jätteskönt att ha bil :) hängde en stund på biljard, men kom fram till att utbutet sög och musiken likaså. så vi förflyttade oss till hessle. men där var det inte heller speciellt roligt, och ingen sittplats kunde vi få. då körde vi till magazinet o hängde utanför o spionerade från bilen. sjuuukt kul! haha. "vi skulle haft kikare" tyckte carro :P sen blev vi kalla och körde vidare. "nu drar vi till hessle igen" bestämde vi, och det gjorde vi. satt där i ett hörn ett tag, o några välkända ansikten dök upp. haha. när vi tröttnade på det gick vi till burger king o köpte pommes o vatten. sen drog vi hem, och det var rätt skönt. slocknade direkt när jag la mig. min säng är fantastisk <3

och jag fick en kyss av dig på halsen, och du sa glad påsk, och det gjorde mig varm.

ikväll blir det björket och rumpa som skakas! alkohol i mängder och raggning till tusen! gött!

påsklov och allt vad det innebär?

kvällen med izza var underbar, som alltid. vi tittade på silent hill, som mest var konstig o inte äcklig som vi hoppades, och på accepted som vi skrattade väldigt mycket åt. jag vet inte om det berodde på att den faktiskt var rolig eller om det var vi som var övertrötta. både och kanske? "det här är verkligen petra och isabella-filmer" sa izzas mamma när hon såg vad vi hyrt. "en skräckis o en komedi" jaa det är väl vi det :) hursomhelst, en bra kväll!

sov ut idag, för första gången på evigheter! åt lite frukost, sen började jag städa. mitt rum ändrades om, endast lite lite, o sen tog jag min an hela nedanvåningen. mamma ligger fortfarande i hög feber o min pappa är inte sådär jätte hjälpsam, så jag fick dammsuga o torka golvet. nu är allt klart o det känns rätt skönt faktiskt :)

helgen verkar inte bli alls som jag tänkt. hemmahelg, igen? usch... men, så ser det ut, just nu iallafall...
fast. jag vet inte. kristianstad känns bara så jävla tråkigt att hänga i varje helg, vilket jag gjort i evigheter, känns det som. så det är jag inte alls sugen på ikväll. men om jag inte hänger med dit, dissar carro mig o björket imorron :P o jag måste verkligen dit o dansa av mig. MÅSTE verkligen. ja.
så. tråkkväll i kstd för att få roligt sen? kan ju iofs bli kul ikväll men AH, jag vet inte. jag känner inte alls för det.
kanske jag ska ligga hemma o titta på sin city istället? jag blev sugen på det igår. så. ja. kanske.

påsklovet känns helt plötsligt inte alls lika kul...


dagis, dag 10 & 11

dag 10:
bondgårdsbesök! när vi stod o väntade på bussen tog noa mig i handen o sa "jag tycker om dig petra" fast med sin lilla barnröst o åh, jag ville bara pussa den lilla killen. (inget pervest.) då sa jag att jag tycker om dig oxå noa, sen mådde jag bra hela dagen :)
bondgården hade 32 kor och jag tror det var 24 kalvar. en bjässe till tjur som hette hilding och vägde 1200kg. det var han som var far till alla kalvar, stackars kossor med en sån tungviktare... :P haha.
även om det luktade kobajs var det roligt att va på bondgården :)
lekte med nina, som vanligt, när vi kom hem. gungade o hade oss, min mysnina!

dag 11:
påskkärringar på högalid. alla var så himla söta! matthew och anton var påskharar, matthew hade en hel liten vit dräkt, jäääättesöt :) hihi. blev påskmat o glass med hemmagjord kolasås (tog hem lite till henrik, den har han saknat) o så fick jag ett megapåskägg som tack, o sen sa jag hej då och började nästan gråta. idag var nämligen min sista dag och jag har haft världens bästa praktik. nu vet jag iallafall vad jag ska utbilda mig till! :) och det känns ju skönt. så nån gång efter påsk, om ett par veckor, ska jag ta med min fika och överraska dom :D hihi.

när jag kom hem idag sov jag en stund, sen tog jag min till körskolan. martin var impad över att jag lärt mig det han visade mig förra gången, utan att ha kört hemma :) kändes bra. han berättade om ett skräckexempel, en tjej som körde för honom hade tagit 150 lektioner. 150! sen slutade han, men hon kör väl fortfarande, sa han. man borde väl inse att man inte kan om man behöver ta så många lektioner. hon måste va jävligt rik... hursomhelst, lektionen gick jättebra :D

ikväll ska jag träffa izza! ska bli roligt. lite flum, lite skratt, lite minnen, lite "ett, två, kalle anka, tre" och snubblande in i en kille och kullerbyttor på gräset och ja, kul :) lite "gå o dansa med ett tallbarr" o lite ronja rövardottersjungande i paradiset o lite snubblande o pinnar i näsan. haha. JAG ÄLSKAR DIG! vi har haft så mycket roligt ihopa :)

sen får vi väl se vad som händer i helgen. carro och petra återförenas iallafall. kanske kristianstad imorron, kanske björket på lördag, kanske båda, kanske inget? who knows? :) jag vet iallafall nån jag vill träffa ute ;) jajamensan, just DIG!
lyssnar på carros o min partmusik, justin timberlake. jag får sånna flashbacks o alkoholsug :P haha. vi måste festa i helgen baby :)

nu ringde izza så jag ska ta mig till henne o så blir det filmhyrande!

I can see us holding hands
walking on the beach our toes in the sand
I can see us in the country side
sitting in the grass laying side by side

faktiskt. jag vet att vi hade varit snygga tillsammans.

what?

är det bara jag som inte hänger med?


dagis, dag 9

efter underbar sömn hela natten vaknade jag och mådde rätt mycket bättre.

med håret på sniskan och i slappekläder tog jag mig till dagis. välkomnades som vanligt av en flörtande noa :) efter frukost vart det lite läxgörning o hux flux, så var det dags o gå till stan. så vi klädde på oss, jag tog matthew i ena handen och oskar i den andra, sen promenerade vi. i stan skulle vi nämligen på teater :) o efter teatern bar det av hemmåt igen, och jag tror aldrig jag har gått så sakta :P oskar var trött så jag fick dra i honom, vilket innebar värk i högerarmen. matthew sjöng mest, det var oxå rätt jobbigt, fast sött. lunch när vi kom tillbaka, sen sov jag lite, sen bakade vi (sockerkaka). efter baket lekte jag med matteus o albert, o det va "du kan inte ta mig" o "här är det fritte" o jag blev svettig för jag hade hundra tröjor på mig o jag jagade dom o ja. det var roligt :) o sen var det helt plötsligt mellanmål. macka hit o macka dit o "kan jag be o få ost" o "petra petra petra" o "mjölk" o ja. underbart :)

nu ska jag krypa ner i min säng o sova, o se till att hålla mig så långt ifrån mamma som möjligt, för hon är sjuk. ja, nu är det hennes tur...

iallafall, hej hej!

never been kissed

n e v e r b e e n k i s s e d
den underbara filmen har jag sett ikväll. och jag skrattar o jag gråter o jag blir kär...

fast, jag känner inte alls för o vara kär, för vad är det för mening egentligen? det är bara förhoppningar hit och trasigt hjärta dit och när man tror det ska hända nåt så vänder allt o man känner sig förlöjligad och utskrattad, för att man trodde, och även om ingen vet, så gör det ont. och. varför är killar sådär...? ni vet.

över till något annat. tog en allergitablett i morse och min näsa har mått bra idag, så hej pollenallergi? =/

usch. nu ska jag lägga mig o inte vakna, jag vet inte, mitt humör det gick från topp till botten på några få sekunder och usch, jag vet inte vad jag ska göra riktigt.

dagis, dag 8

att börja dagen med fönsterbytargubbar är inte jätteroligt. sist vi bytte fönster upptäckte vi att vi fått ett för lite levererat, så vi fick beställa ett nytt o sen så kom det häromdan o i morse var gubbarna här och satte in det. inte alls roligt med ett nedkylt kök att äta frukost i och bankande så man fick huvudvärk. men, nu är det klart iallafall. skönt. dock gjorde det mig tio minuter försenad till dagis, men det gjorde inte så mkt. (o andra sidan tror jag att jag blivit sen i vilket fall som helst, för jag var sjukt seg i morse. men det är alltid skönt att ha nåt o skylla på.)

iallafall, dagis. busade, lekte, myste o hade det roligt, ännu en dag :)

och nu tycker jag det är dags för lite action. jag är trött på det där msn-raggandet o flörtandet som aldrig leder till någonting ändå, kan du inte förstå det och få tummen ur röven o kyssa mig? snälla.

idag köpte jag nya converse. och jag hatar dom. för jag älskar mina gamla grådaskiga och söndriga. men även jag inser att det inte funkade längre, sulan var alldeles gropig o gav mig blåsor så ja, det är väl bäst med ett par nya nu då...

sofie var här för en stund sen o vi satt o jobbade på affischen till dansen :) (showdansgruppens föreställning 12 maj) och den lär bli läcker :) vi fick skaffa hjälp av henrik ett par gånger, men annars klarade vi det galant kan jag säg :D nu ska jag bara scanna in alla foto... suck... men, bra blir det.
dessutom informerade sofie mig om att ALLA BILJETTER TILL "COPACABANA, TA MIG HEM" (vår show med musik&kulturskolan) ÄR SLUT! ja, du hörde rätt, DET ÄR SLUTSÅLT! så synd för er som aldrig får tummen ur röven o bokar...

hej då.

ja, alltså...

lördagen var ju rätt galen. kan man lugnt påstå :P
rätt dimmigt, och jag tappade rösten på köpet. yes.
nu är jag hos carro, som vanligt dessa söndagar ^^
imorron blir det dagis igen, o förhoppningsvis en skymt av dig ;)

RSS 2.0