Hej

Nu är jag hos Izza. Vi ska titta på film och sova över. Det är kul, såhär mitt i veckan. Och vi ska båda upp och jobba i morgon så vi får se till att komma i säng i tid... Hm :)

Hade en akutbajssituation men hann till en toa. Eller akut och akut. Men sådär JÄVLA ont så man dör, och känner att snart, snart exploderar jag.

Haha, åh, jag överdriver lite. Men ja :)

Gonatt för ikväll


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Ha det så kul!!

2008-07-01 @ 20:28:04
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Alicia

Hej där söta du, idag fortsätter vi Fashion blogger awards 2008 med kategorin "Best Outfit" och din röst behövs! Det räcker med att skriva siffran till outfiten du gillar bäst, av de nominerade.



http://www.aliciasstil.se/2008/july/alicias-stil-presents-swedish-fashion-blogger.html



Många kramar, Alicia

2008-07-01 @ 20:30:13
URL: http://www.aliciasstil.se/
Postat av: Fanny

Jo, det är bra med mig. Vi hade det fint på P&L! Jo, jag hoppas att jag ska få nåt jobb, annars blir det ju problematiskt, har redan börjat söka lite i Nyköping. Ska du resa själv, eller med vem? Vilka länder i sydamerika? Spanien också? Jag tror jag ska resa själv, ska kolla med en kompis först som var sugen på att resa, men hon har sökt diverse utbildningar, så vi får se hur det blir. Funderar iaf på Israel. Eller Mexico, men der beror på om jag ska resa själv. Funderar på att volontära eller nåt sånt, eller spara ihop pengar, får se vad ekonomin tillåter. Hur länge har du tänkt vara borta? Och när ska du åka? kRAM

2008-07-02 @ 09:46:00
URL: http://khori.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0