Hmm...

Det var inte lika kul som jag mindes det, att ha en ny telefon. Ingenting verkar funka som det ska och jag saknar redan min kära MotorOla. Den är mig trogen, fast den gillar att motta *text saknas*-sms. Men får väl prova på denna ett tag... Den är ju trots allt röd och fin!

 VS.

!

APP APP APP APP APP!!

K530i heter den tillochmed.

i

Nytt på teknikfronten

Haha, fick väntad reaktion från pappa när jag kom hem med ny mobil. Han är alltid i farten, nästan som om han hoppas att han kan hitta något att klaga på. Synd för honom att han inte hade det, eftersom mobilen ingår i abonemanget jag startade för en månad sedan. Bestämde mig inte förrän nu att jag faktiskt ville ha en ny mobil.

Den är röd och heter något krångligt. Sony Ericsson är det iallafall. Äh, kan ju kolla vad den heter... K530.

Mamma är hemma och det är frid och fröjd! Icke.

I morgon flyttar Henrik och det är lite sorgligt.

Men jag har haft himla tur i den sociala svängen idag. Träffade Phille när jag var på Valentino och hämtade pizza (till familjen, sallad för min del för en gångs skull), sedan träffade jag både Elin och Hampus på JC. Trevligt.

Hur ser er måndag ut?

Kramtajm!

Idag kommer mamma hem!

Materialist javisst

Idag har jag känt mig riktigt trögtänkt. Det är nog för jag inte riktigt har vaknat, jag har lixom varit som i en dimma hela dagen. Spelat datorspel och sådär. Tittat på Sytycd. Har tre favoritpar. Chelsie Hightower och Mark + Joshua och Katee + Twitch och Kherington. Sedan gillar jag Kourtni Lind med (hon som är lik Uma Thurman som jag lagt upp klipp på) fast hennes partner är lite lame.

Fast söta Marquis åkte ut. Buhuhuhhuuhuhuhuuu.

Gillar iofs Gev och Courtney Galiano med. Sexy sexy. Gev är typ denna säsongens Dominic.

Nu ska jag duscha, sedan blir det bädden med andra delen ur Guldkompassen. Så braaaaa. Fast trilogin heter ju egentligen Den mörka materian, det är bara första boken som heter Guldkompassen. Tvåan heter Den skarpa eggen och är hittills spännande.

Mer sladdar!

Dessutom har jag ju en vanlig telefon på rummet med, som ska ha både ström och telefonuttag. Öööhhhhh.

Varför jag hatar sladdar

Vid min medieinstallation har jag hur många sladdar som helst. Tv, DVD, VHS, Ps2 och förstärkare. Sedan har jag scartkablar från de tre första apparaterna till tv:n. (Fick en scartdosa av pappa, han hade typ 5 (okej 2) över.) Det går även två sladdar från förstärkaren till subwoofern, och därifrån två sladdar till högtalarna. Mellan dvd och förstärkare behövs en sladd, likaså vhs:en. Och så har jag en sladd till iPoden.

Sedan har jag ju såklart massa sladdar överallt annars med. En antennkabel från ovanvåningen och ner, eller den kanske går ifrån köket, vad vet jag. Och sladdar till datorn, lampan, väckarklockan, sänglampan som behöver två uttag, och sen måste man ha ledigt någonstans ifall mobilen behöver laddas.

Och sen då, när man ska ladda digitalkamera, föra över bilder, från mobilen med, och ladda iPoden med nya spår, ja allt sånt. ORKAR inte.


Nostalgiska datorspel

Idag har jag mestadels spelat Rollercoaster Tycoon. Det är skitkul och snart har jag klarat en bana jag aldrig orkat klara, så snart får jag en ny och det ska bli spännande. Snart är det fullt, det har det aldrig varit. Yeay!

Sedan blir det lite Sims, faktiskt.

Obs! Detta är Sims 1 och Rct 1. Ingenting annat accepteras i mitt hus.
Får spela på mammas dator dessutom. Min är för ny. Hahaha.

Alla mina besökare går vilse och vill hem. Och det är ju inte så bra kanske.

Sunday bloody sunday

Själklart har det regnat trots SMHI's diagnos och tvätten blev blött. Ibland ÄLSKAR jag livet. Nu hänger det under tak.

Åskan small i Gimo igår. Mamma hade stått i köket, sett ett jävla eldklot komma farande och PANG så började det ringa i öronen. Evelina, min kusin, hade oxå sett ett eldklot komma farande ur telefonjacket. Herrejävlar säger jag bara. Det kunde gått riktigt illa, om det börjat brinna och grejor.

Så egentligen kanske man inte ska klaga över lite regn.

Idag har jag absolut ingenting på almanackan. Eller, kanske ska till OnOff och köpa en scartdosa. Det är ju förjävla jobbigt att behöva byta hela tiden. DVD, Ps2, VHS... osv. Bättre att ha en dosa med flera uttag i. Hade en innan men den gick sönder. Har jag för mig. Vet inte var den är iallafall.

I morgon blir det jobb igen. VILL inte.

Knasigt

Haha. Pappa kom nyss ner och skrek "Petra?!" och jag sa lugnt och tyst "ja?" eftersom jag satt på mitt rum med dörren öppen, ca 3 meter från honom. "Jaså där är du" sa han då. Ja, var skulle jag annars vara?

Nej, nu är det dags för mig och mina killar att sova. Eller, Pesetas har ju nästan precis vaknat så han ska ju upp och öva inför sitt maratonlopp, men Euro och jag ska sova. Han sover redan, sötisen.

Känner mig gammal som går och lägger mig såhär tidigt. Men tycker det är skönt att göra det, och kunna sova ut ordentligt utan att vakna klockan ett på dagen. Varför sitta uppe halva natten bara för att man kan?

Godnatt mina fina.

Ps. Har sett 93 av filmerna i "1001 filmer..." bla bla. Har en bit kvar.

Apocalypto

Den har jag sett nu. Den var faktiskt bra. Det hade jag inte väntat mig. Köttig, plågsam, spännande och hemsk. Fast den var ändå lite som jag väntat mig. Förutom att den var bra. Då kanske The Passion of the Christ oxå är sevärd?

Nu ska jag nattmysa med Pesetas. Puss.

Ps. Det är bättre nu.

Kvinnan håller ihop familjen

Det har verkligen varit fördjävligt hemma denna veckan. Ingenting har funkat, pappa bara skriker och gnäller och Henrik skiter i allt och fast än det var han som sa "ska vi hjälpas åt med tvätten?" så är det jag som får göra allt, och nu när det är tre maskiner kvar ska han dra till Tom. Just snyggt. Och pappa. I won't even go there.

Nej, allt är bara åt helvete för tillfället.

Muller

Aaahhhh, jag åt JÄTTEMYCKET rödlök till min greksallad oxå så nu gör min mage uppror. Jag som alltid sagt att jag klarar rödlök. Det är nog Martina som har smittat mig. Åh vad ONT det GÖR!

Bilproblem

Hahahahaha. Jag skulle köra och handla innan och endast vår manuellt växlade bil är hemma eftersom mamma har den andra i Gimo. Och för en tjej som kört automatare flera timmar om dagen i nästan tre veckor är det där inte så lätt. Jag hade till och med glömt att man måste trycka ner kopplingen när man ska stanna. Herregud alltså. Jag fattade knappt någonting. Men på hemvägen gick det rätt bra.

Köpte "1001 filmer du måste se innan du dör" för 99 spänn.

Kom ju på att Henrik var skyldig mig 400 kr så jag överlever ett tag till.

Nu ska jag bränna en skiva med dansbilder (som jag skulle gjort förra helgen) och skriva några rader om mig själv som dansare och tränare. Detta till Showdansgruppens blivande hemsida.

Tvätt!

Det är verkligen skillnad mellan att tvätta åt sig själv eller åt en hel familj! Herrejesus alltså. Vad mycket tvätt! Det lär bli en fem-sex maskiner idag. Och sedan ska man hänga all tvätt med... Kul!

Nu kan jag äntligen titta på So you think you can dance! Laddades nyss klart. Laddade inte inatt, kan inte sova med datorn på. Känns onödigt. Men nu så :)

Byyye!

Grå lördag

Vad skönt att sova utan tidspress. Fast jag sov nog för mycket, för nu har jag ont i huvudet. Aj aj aj.

Stina-Lee ska ha bloggmingel i Göteborg den 18 juli. Jag har anmält mig. Fast jag kommer säkert inte komma dit, men det hade säkert varit roligt, så jag kan ju låtsas. Fast ska ta ett snack med en liten vän till mig som jag vill åka dit med. Så får vi se.

Annars händer det väl inget kul i mitt liv. Det är som det alltid är när det är helg. Vet inte vad jag ska ta mig för, men vaknar väl på riktigt vid tretiden och tar tag i mitt liv. Typ städar. Och åh, tvätta ska jag ju göra idag. Jag och Henrik.

Känner mig lite halvkrasslig, och det är ju inte så kul. Vill göra något roligt men inget roligt händer.

Kan ju läsa det senaste halvårets tidningar jag inte hunnit med att läsa. Det är en del.

Fredag och snart sovdags - ja, så tråkigt har jag.

Mitt internet har varit dött ett tag så jag spelade bilspel. Blev helt inne i det och i mitt huvud ekar "zooooooooooom zooooooooooom" ni vet, rallyljud, och dålig musik (typ My Chemical Romance som spelades i spelet).

Nu har jag läst Kissies blogg och den såkallade "Sexpanelen". Jag tror hon hittar på alltihopa. Dessutom är det ett skit töntigt påhitt. Dildos och frågor som "hennes läsare har ställt". Visst. Tror dig. Inte.

Pratade med mamma som tittade på foto med sin bror och hans familj. Jag vill oxå titta på foto. Sedan pratade jag med min kusin Alexander som har DS men för en gångs skull sa han inte så mycket. Jag frågade vad han gjorde nu när han hade sommarlov. "Sitter här" svarade han. Fast mamma berättade att han varit på läger hela veckan, så där talade han inte sanning. Eller så förstod han inte min skånska.

I morgon åker Crille till Roskilde, liksom så många andra. Jag hade aldrig orkat. Festivallivet är nog ingenting för mig. Att vara dyngfull (vilket man nog måste vara för att stå ut) dygnet runt, frysa och svettas om vartannat beroende på vädret, bli genomblöt om det regnar, träffa skitjobbiga människor och ha dåligt fyllesex i ett skitäckligt tält är ingenting för mig. Jag är nog för gammal.

Eller är det bara fördomar jag har?

Fattar såklart att det finns skitmånga positiva saker med det oxå. Ville bara få fram det negativa som en förklaring till varför jag inte hade velat tillbringa 8 dygn på ett lerfält.

Bored

Jag har jätte tråkigt! Jag vet inte vad jag ska göra. Håller på att ladda ner So you think you can dance - är jätte efter! Av diverse anledningar har jag inte följt det på några veckor, men känner lite abstinens nu.

Men BitLord säger att det tar 7 timmar innan första avsnittet (som jag ska se alltså) är klart. Buhuu!

Vad ska man göra istället? Jag vägrar gå och lägga mig. Fast jag hade lätt kunnat sova. Städa orkar jag inte, och jag är inte speciellt sugen på att se en film (!!!). Kanske borde jag spela något av dom tusen tv-spelen jag lånat av Henrik till mitt (eller egentligen hans) Ps2? Men jag är inte sugen på det heller. Ööööhhh.

Vad kan man göra? Bli full?

Ska nog låta mitt hår växa ut förresten. Vad säger ni om det?


I väntan på bättre tider


Dvärgfobi?

Häromdagen blev jag jätterädd när jag trodde en stor blomväxt var en dvärg eller en liten tomte eller ja, någon liten varelse. Jag såg den i ögonvrån när jag hade siktet på en postlåda och ryckte till och skrattade sedan för mig själv.

Dagen efter undrade jag hur jag hade kunnat se så fel.

Idag hände det igen!! Jag blev lika rädd!! Vad är det för fel på mig?

Hej hej

Nu har jag sovit. Det var skönt och behövdes. Fast nu har jag ont i huvudet och dålig andedräkt. O andra sidan ska jag inte andas på någon så det spelar väl ingen roll. När jag sitter här i min ensamhet.

När jag kom hem, vid ett, åt jag snabbmakaroner. Det var första gången sedan jag flyttade hem. Det var gott. Något annat jag är sugen på som jag inte ätit sedan Örebrotiden är vegeschitzel. Fantastiskt gott.

Ikväll ska vi äta kinamat, Henrik, pappa och jag. Gott. Ska vi tydligen inte för Henrik ätit det innan i veckan. Jamendukanjuskitapådig!

Sms:ade till mamma igår och sa att jag saknade henne. Det gör jag! Hon sa att hon längtade efter oss här hemma med. Jag började gråta. Det var nog alla känslor från SATC som låg och lurade.

Jag hade tänkt städa idag men jag vet inte om jag orkar. Det enda som syns utav soffan är platsen där jag sitter, och där sitter ju jag. Hm. Kanske är dags att plocka undan efter sig då?

Nu ska jag gå och prata med min bror. Han kom hem i tid från jobbet för första gången på hela veckan. Nu har han semester. Lyllo. Fast såhär i efterhand är jag ju arg på honom, eftersom jag inte får någon mat nu.


Som på film, fast på riktigt

Herregud, jag har ju helt glömt bort att berätta att jag höll på att dö igår! En sekund senare och jag hade varit pannkaka.

Ni vet i filmer eller på tv när någon kör bil, tappar något på golvet, letar efter det och när dom sedan tittar upp ser dom en lastbil som dom preciiis hinner svänga undan för? Exakt det var jag med om igår.

Jag skulle sätta på värmen i bilen på väg ut till Vinslöv för det var så förbannat kallt, och ut ur fläkten, när jag sätter den på högsta effekt, kommer ett par torkade insekter och damm och skit flygande, och jag blir så chockad att jag måste undersöka saken, titta om det kommit nåt på mitt äpple jag åt, och ja, kolla läget - så jag glömde bort att jag körde i 90 och hade mötande trafik. När jag tittade upp var jag halvvägs inne på fel körbana och en husbil eller liten lastbil (hann inte se) var jättenära mig. Men jag hann svänga undan, tack och lov. Hade där varit ett mitträckte hade jag kört in i det för längesen.

Ibland blir jag rädd för mig själv.

Lyckat!

Sex and the City var FANTASTISK! Gillar man serien kan man inte annat än gilla filmen. Det var som att se fem avsnitt på rad. Emilie var smart som hade näsdukar med sig, för det behövde vi. Mannen bredvid (60 år kanske) berättade för oss när filmen var slut att han oxå grät. Fint. Jag vill se den igen!


Torsdag, sol och regnskurar.

Igår hade jag besöksrekord, eller iallafall jämfört med senaste tiden.

Jag har bara drömt i The Happening-banor inatt. Fast allt hände i Stockholm och jag hängde med Carina Berg och Felix Herngren. TTA hade konsert på en sunkig klubb och allt var jätteskumt. Samtidigt hände då allt det där konstiga som händer i filmen.

När jag lämnade post på Vinslövs Fritidscenter (där dom säljer husvagnar, för er som är från trakten) var där två feta gubbar som flinade lite, tittade på mig och sa "Dom har tur på posten, som har så snygga tjejer som jobbar där, höhö" typ. Jag log halvhjärtat och gick snabbt därifrån och var glad att jag bestämde mig för att strunta i ett toalettbesök.

Nu har jag klämt i mig två kaviarmackor och ska lägga mig och läsa och sova lite. Måste ju vara laddad inför kvällen! Och det kommer jag vara! Wohoo! Längtar!

Klädpanik, igen!

Jag har redan lite panik inför morgondagens SATC-kväll. Emilie och jag ska klä oss efter inspiration ur serien. För min del tror jag det blir en oversize skjorta á la Carries dagen-efter-ligget-med-killen. Och klackar, självfallet. Men jag hade velat ha någon huvudbonad med. Men det har jag inte.

Varför klär man inte alltid upp sig när man ska på bio? Det borde alla göra.

The Happening

Filmen var spännande hela tiden, med några inslag av skratt och skrämseleffekter. Men det var ingen toppfilm. M. Night Shyamalans tidigare filmer har varit så mycket bättre, jättebra faktiskt. Den senaste innan denna, Lady in the Water, var bra men inte wow. Denna var ungefär likadan, fast ändå snäppet under.



När man tänker på Sjätte sinnet och The Village är det klart att förväntningarna är höga! Lite för höga. Men en absolut sevärd film, den där The Happening. Och det är alltid roligt att gå på bio, alltid. Jag har nog aldrig varit missnöjd med ett biobesök. Eller har jag det? Det där måste jag gräva djupare i. Kanske I'm Not There isåfall, den gillade jag inte så mycket, men det är inget biobesök jag ångrar, absolut inte.

Fast jag är fortfarande arg på mig själv för att jag aldrig såg Into the Wild på bio. Åh vad den hade varit vacker. Arg arg arg.

Två filmer har jag sett två gånger på bio.

Moulin Rouge
och
Sagan om konungens återkomst

Den sista såg jag först med min bror. Vi har varit mycket på bio, han och jag. Det är nog något av det bästa jag vet, att göra saker med min bror. Det är så mysigt. Sedan såg jag filmen med min dåvarande bästa vän Marie. Ah, minnen.

Nästa bio blir som sagt SATC, imorgon. Och den 2 juli, eller därikring, blir det Narnia! Pengar är det bara att trolla fram, det ska nog ordna sig, det gör det alltid.

Gonatt mina vänner.

Klädproblem

Henrik hade inte tagit ner sina lakan så jag kunde inte tvätta. Men då faller den lotten på honom istället och det är ju hans problem. Fast han har mycket på jobbet, så jag tycker lite synd om honom. Han har jobbat flera timmars övertid varje dag hela veckan - och kanske inte kan gå på semester på måndag!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Shorts blir för kallt så nu har jag på mig mina gråa jeans med hög midja, men man får sån jävla bullmage då, när man sitter ner. Fast det syns iofs inte i biomörkret. Men ändå. Vad ska man ha på sig? Egentligen hade jag velat gå i tights, det är skönt, men tröjan jag vill ha täcker inte min bak.

Vilka problem jag har va!

Hittade nyss en död fluga i min väska jag har på jobbet

En kvinna måste planera sin tid! Jag var väldigt pessimistisk efter min tupplur och tänkte att jag aldrig skulle hinna göra alt jag ska hinna innan kvart i sju då jag ska cykla. Hittills har jag duschat, rakat benen, tagit bort mitt nagllack, klippt naglarna, smort in mig och klätt på mig. Det enda jag har kvar är att ta ur sängkläderna och tvätta dom. Lätt som en plätt ju! Funderar på att måla naglarna i någon ny färg om jag hinner, eller ett genomskinligt lack. Hm...

Jag överväger Putte jättemycket. En del ska stämma in. Tåg, boende, jobb och framför allt ekonomi. Jag ska försöka fixa det, för jag vill väldigt gärna dit.

Onsdag med en liten skvätt solsken

Jag vill till Putte i Parken!

Folk är bra idiotiska ibland, speciellt sådana som man anar är det, och sedan får det bekräftat om och om igen. Då kan man riktigt gotta sig i hur smart man är i jämförelse. Och sucka lite.

Ingenting kan ta död på mitt humör i denna stund! Det var en bra dag på jobbet, det blir en bra kväll, och imorgon väntar SATC med Emilie min kära.

Nu ska jag ta och sova lite, pappa är tystare idag.

Puss

Allsång

Åh NEJ, Christer Sjögren på Allsång på Skansen. Det är skandal. Bort med äcklet och hans påfåglar. Det värsta är att man nästan kan texten oxå. "Iiii loooove Euuuurooooope" Bajsa ner dig Crille.

McDonalds borde döden dö. Varför är det så gott och oemotståndligt? Vafan. Varför har jag så dålig smak? Älskar deras sunkiga pommes och små cheesburgare. Inte bra.

Kan inte Håkis komma snart dååååå!

Sen ska jag ringa min mamma och säga gonatt. Pussipuss mami, I love YOU.

Hade jag fått välja allsångslåt hade jag valt Rönnerdal. Det är minnen det. T4 och David i pyjamas. Eller kanske Fritjof Andersson och allt vad dom heter. Carmensita. Jaja, ni T4-barn vet.

Imorgon blir det bio!

Min ekonomi förresten, hahaha, den är rätt rolig. Herregud alltså.

Att sova bort halva livet

Trots att pappa lägger golv på ovanvåningen och bankar och sågar har jag kunnat ta en tupplur. Det var välbehövligt. Igår gick jag och la mig HALV ÅTTA, och jag känner att det var lite överdrivet. Bättre att sova en stund nu då, eftersom jag ändå slutade tidigt. Så nu är jag pigg och redo för Izza att ta mig till Mackedonkan i den silvriga Volvon.

Alltså fy helvete vad det bankar! Hur kunde jag sova i detta oväsen?

Eftersom jag klarat av att skriva godkänt på en tenta efter fyra timmars sömn behöver jag inte sova tio timmar per natt. Åtta räcker fint, men inte färre! Hihi. Fast jag kommer nog börja tidigare lite framöver och hjälpa till och blocka på morgonen. Ingenting jag ser fram emot. Men cash är cash. Hade 2½ timmes övertid igår med den tunga reklamen. Ibland är det bra att vara timanställd.

Måste ringa Lotta och boka massage! Herregudarna vad ont jag har i nacken! Nog för att det blir så dragit i bilen + att jag nyss sovit på soffan, alldeles ihopkurad och fel. Inte bra inte bra.

Ikväll ska jag titta på Beetlejuice. Ännu en fantastiskt bra film av Tim Burton. Tips tips.

Nej Izza, kom nuuu, så åker vi och blir feta! (-re)

Jag bara MÅSTE kommentera

Blondinbella skriver i sin blogg att hon är trött på Fredrik & Filips program och sådana som går ut på att visa upp människor som cirkusdjur. Däremot gillar hon Lyxfällan. Vad är skillnaden egentligen? Förutom att man skrattar åt dom intressanta karaktärerna i F&F's program medan man dömer, blir irriterad på och skakar på huvudet åt dom i Lyxfällan.

Jag förstår inte vad hon menar. Är hon så trög? Vad tror ni?

Idag har jag arbetat, som den arbetande kvinnan jag är

Sms kan ibland vara riktigt riktigt roliga.

Oftast är det Emilie som får mig att dö av skratt och beundran över hennes förmåga att skriva så mycket intressanta saker i ett litet kort sms.

Idag hade Izza och jag planerat att fika, tillsammans med My. Men det blev inte av, för My kunde inte, och Izza kunde inte förrän efter klockan 18, och då skrev jag "Men då stänger dom ju" eftersom stan stänger då.

"Men Mc?" får jag då tillbaka. Vi och McDonalds... Tja, en perfect match helt enkelt.

Midsommarbilder - del 1

    
Sandy, Dolly Parton, Agyness Deyn (såklart!), Marie Antoinette och Vanheden.

  
"Vi kallar henne Fetto-Elin". Sandy *2. Axel, Tiger, Skuggan, Plän.



   
Plän, Olsson, Marcel. Emilie mfl. Den livsfarliga fotöljen aka Dödens fåtölj. Marie Antoinett-Statyett.

   
Mange Uggla, Tiger, Sandy. Resten får tala för sig själv.



   
Mange och Vanheden, mer kända som Pontus och Pär, hängde.





  

Hemma från en hard day at work

Idag var det tungt på jobbet, fast inte lika tungt som jag väntat mig. Tror jag mognat i min inställning till saker och ting, och att det kan ha någonting att göra med saken.

Min mamma är i Gimo nu. Hon ska hjälpa sin bror att tömma morfars hus (han har flyttat till servicelägenhet) och lär bli borta hela veckan. Buhuu min mami. Tur att jag ringer gratis till henne ^^

Ska gå och duscha om en stund, sedan ska jag cykla (inte köra bil för en gångs skull!) och handla frukt och bröd. Idag fick jag med mig ett surt äpple på turen som jag inte kunde äta, så min mage gjorde uppror! Måste ha massa god frukt när man kör, annars svälter man ihjäl.

Jag missbrukar smileys på msn. Jättemycket.
:P :) (A) :D osv.

Gör ni det?

Oh oh baby

Ah, Clive Owen är SÅ sexig!

Min prins

Pesetas har fått en ny mineralsten, en sån där med salt och frön. Han älskar den! Jag städade nyss till honom och satte in stenen, och han gnager för fullt! Wohoo, succé!

Jag är mätt och trött. Vi åt köttbullar (hemmalagade of course) och nypotatis. Mumma! Dom första nypotatisarna jag äter faktiskt. Och som tur är var det inte jag som kokade dom, för som vi vet är jag och Plän dåliga på det. Vi hade noll koll på midsommar. Antingen var det David eller Skuggan som fick ta hand om dom. Well well.

Jag har fönstret öppet och regnet öser ner. Tycker det låter härligt. Pesetas lyssnar och luktar och undrar vad det är för nåt. Så fin är han! Alla borde ha ett så fint djur. I början var jag lite skeptisk, innan vi lärt känna varandra. Men nu brukar han krypa runt med mig i soffan och sniffa på min hals. Mysigt.

Nu blir det film tajm!

Film

Det blev Children of Men istället för Alpha Dog.

På onsdag ska jag som sagt se The Happening, och på torsdag ska jag äntligen se SATC-filmen, med min bästaste vän Emilie.

Jag har ett mystiskt sår på tummen, ovanpå lixom, under naglen. Ser ut som ett brännmärke. Någon som askat mig där kanske? Ingenting jag minns dock. O andra sidan minns jag inte vad jag gjort för att få ett enormt köttsår i min högra kind heller.

Nu - mat!

Städat och donat

Förutom några kartonger och en bänk som Henrik ska ha så har jag nu fått i ordning på mitt rum på riktigt. Här är jättefint, faktiskt. Förutom dom där överflödiga sakerna då. Je suis trés nöjd. När allt är 100% klart blir det bilder!

Något som är rättså ofattbart är att jag fortfarande inte ätit upp ett 200 g Marabou mjölkchoklad som jag fick när jag fyllde år. Den 27 maj! Och jag har även en halv ask Geisha kvar sedan dess. Vad har hänt med mitt chokladberoende? Jag tror jag har bytt ut det mot chips...

Nu kändes det som att jag vred mitt knä ur led, men jag tror det hade gjort ont om det hade varit så.

Något jag tycker är spännande är att ha iPoden på "blanda spår". Man vet aldrig vad man får, och ungefär hälften av allt jag har där på har jag aldrig hört. Man hittar alltid några nya pärlor på det viset. Prova så får ni se :)

Nu behöver jag en dusch, sedan ska jag nog ta mig till Videomix och inhandla de där tre filmerna jag spanade in när Crille och jag var där. Beetlejuice, Alpha Dog och Landet för länge sedan. Åh den sistnämda är en av mina favoriter i den teknade kategorin. Helt fantastico! Just nu äger jag den på ett vhs-band, inspelad från min barndom. Det är inte så bra kvalité på det med andra ord.

Puss

Sneakpeak från midsommar:


Mami

Min mamma åker till Gimo imorgon och jag kommer sakna henne. Helst hade jag velat följa med, men eftersom jag fick jobb så mycket tidigare än planerat blev det inte så. Buhu.

När Emilie och jag hade lämnat Tiger igår natt kunde han inte sova. Stackare.

Hade väl egentligen inte mycket mer än så att säga.

Filmtips

Billy Elliot är definitivt med på min tio-i-topp lista över filmer jag älskar. Jag tittar på den nu och gråter och blir glad om vartannat. Den är så jävla känslosam att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag skulle oxå vilja brinna för någonting så mycket. Och dialekten, jag ÄLSKAR dialekten.
Och fotot! Det är ju helt fantastiskt! Och musiken. Skådespeleriet.



Har varit totalt förälskad i Jamie Bell sedan jag för första gången såg filmen. Och vilken pudding han blivit! Mmm.


Bilder uppe

Nu har jag lagt upp alla bilder på Facebook. Förutom dom man ser Emilies kön på. Och våra bröst. Kände det var barnförbjudet och ingenting Facebook borde få äga. Men nu kan ni titta där iallafall. Håll till godo, vet inte när jag orkar lägga in dom här.

Crille har inte tid att träffa mig idag men det gör ingenting för jag orkar inte röra mig ändå.

Trött, sjuk, liten.

Jag är död. Mina ögon rinner konstant, varför vet jag inte. Jag öppnade dessutom fönstret inatt, och det är ovanför mitt huvud när jag sover. Smart. Nu är jag alltså förkyld med.

Sa adjö till människorna hemma hos Plän när jag var där och hämtade mina saker och hjälpte till att städa lite, fast Plän hade redan tagit det värsta, som tur är.

Längtar redan till hennes och Skuggans inflyttningsfest. Ha den snart!

Nu ska jag lägga in bilder på datorn, så dom hamnar här sen.

Först mobbade vi varann, sen somnade jag i hans famn

Rubriken handlar om David, min största fiende på nyårsafton. Av någon anledning som ingen av oss minns, sa jag något elakt och jag blev sedan hans hackkyckling. I dagsläget har vi slutit fred och även delat på en 90-säng. Han, jag och Emilie.

Kvällen blev helt fantastisk! Bara det att jag är hemma NU, klockan fyra, är ju otroligt. En himla massa bra folk kom och vi kunde dessutom sitta utomhus! Efter att pojkarna satt ihop bordet, som faktiskt var rättså omöjligt att få ihop.

När min blandskiva helt plötsligt inte funkade och jag hade Divine-abstinens gick jag, Emilie, David och någon Daniel som trashat festen bort till Emilies bil och lyssnade. Det blev även Electric och Goodnight Moon. Och en tur. Med alldeles för hög promillehalt.

Efter ett beslut om att gå hem bad David mig och Emilie att berätta en gonattsaga och Malmöhistorien dök upp. Efter den var det ju ingenting som kunde få oss att somna! Vi bestämde oss därför för att dela säng och mysa till det riktigt rejält. Man behöver det där ibland, något riktigt mysigt och manligt. Speciellt av en tiger.

Hundratals bilder kommer imorgon.

Jag undrar om jag och en viss man bara är vänner, eller om vi dejtar, eller vad vi sysslar med. Imorgon ska vi nog ses och titta på film. Det ser jag fram emot.

Bra citat: När har man bullfitta?

Bullfitta och cameltoe diskuterades flitigt under kvällen, mest för att Plän fick det sistnämda av sina tights och jag det första av mina byxor, alltså bara en hallucination, ungefär.

Vår fest blev extremt lyckad och presenter som en sjukt cool mugg och champange har jag fått.

Några pussar och snuskdans har även utdelats.

Jag gillar't!

Bokat!

Onsdag 19:30

The Happening med Kristofer

Nu kommer reklam för The Body Shop

Deras produkter må kosta mer än Ica's, men OJ vad jag älskar dom! Hela badrummet doftar jordgubb efter min dusch med skrubben. Jag har dessutom smörjt in mig med body butter som doftar grapefrukt, så nu luktar hela mitt rum sådant, och det bästa - provade mascaran jag fick i present sist jag var inne och storhandlade, och vilken mascara! Herrejesus alltså! Helt sjukt vilken volym fransarna fick! Efter bara ett drag. Slängde mina två andra, nu är det bara denna som gäller!

Mamma blev väldigt wow:ad och ska prova den ikväll hon med. Hihi.

Fixa

Plän och jag är väldigt optimistiska ibland. Därför konkade vi fram trädgårdsmöbler. När det började blåsa och vi för fjärde gången inte lyckades få fast benen på bordet gav vi dock upp och sa "vi sitter inne ikväll istället". Grillning blir det iallafall, och det är ju lite somrigt.

Nu ska jag duscha (inte gjort det än, haha) och sedan ska jag fixa min fetasallad. Ska ha det till mina grillspett. Mumma. Äter ju inte potatissallad som är det klassiska, så fetasallad får det bli.

It's alive!

Förvirringen är total.

Men min iPod lever igen (min bror är ett geni!) och jag är laddad till tusen! Nu finns det ingenting som kan gå fel! In i duschen med dig nu Petra, din lortiga jordgubbsplockare!

JA KAPTEN!!

Bra och dåligt (!!!)

TOLV liter jordgubbar senare och med Divine på repeat... Mår SÅ bra!

Har till och med städat lite. Eller. Hahaha. Typ lagt ner kamera, skivor och brillor i min väska till ikväll. Haha. Och det kallar jag städa. Nämen för bövelen Petra. Städning, NU.

Alltså jag har inte provat min kompletta outfit tillsammans. Tänk så ser det helt åt helvete ut? Eller nä, det är nog inte möjligt. Men jag är väldigt spänd på hur det ska bli. Kan dock inte bestämma mig om jag ska ha dom ultimala skorna jag fyndade på Second Hand eller mina rosa från Forever21, som matchar tishan extremt bra. Tror det blir SH-skorna.

Har aldrig förstått mig på uttrycket "Hallå i stugan". Vaddå, om man inte bor i en stuga, eller sådär, då funkar det ju inte? Förklara för mig!

Min iPod dog nyss! Alltså dog på riktigt! Den bara stannade, och det går inte att göra någonting med den! Fast det är batteri kvar, för den lixom bara frös, så man ser batteriet. Men åååååhhhh vad jobbigt. Det händer ingenting när jag kopplar in den i datorn heller. Vafaaaaaaaaaaan!!! PANIK!!

Jordgubbsdags

Goder morgon mina små vänner.

Nu ska jag och mor iväg och plocka jordebär. 10 litrus ska till festen ikväll. Vi lär inte svälta iallafall. ÅH jag kan knappt vänta! Jag vill bara in i duschen och peela mig med min jordgubbsscrub och sedan dressa mig jättesnyggt och dricka vin och bål med mina vänner! Ja ja ja ja ja ja jaaa.

Vad ska ni andra göra en kväll som denna?

Bilder

Denna bilden är visserligen tagen i förra veckan, men ni förstår vad jag menar va.



Några mindre seriösa egopics.
  

Därför är hon min vän


En dålig sida av mig själv

En mycket dålig egenskap jag har är att när jag plockar fram något lägger jag aldrig undan det igen - jag lägger det bara på första bästa tomma yta. Eller i första bästa hög med andra saker.

Mitt rum ser helt katastrofalt ut. Och Emilie ska sova här efter festen imorgon. Om vi är kapabla till att ta oss hit det vill säga. Heh. Jag måste alltså städa. Egentligen är det mest smågrejor som ska undan, men det är ju sådant som är jobbigt! Men bara det att jag har haft med mig skivor på jobbet att spela i bilen, dom ligger nu, utan fodral, lite var som helst. Bra Petra, bra.

Fast jag har iallafall plockat fram 19 skivor att ha med mig imorgon. Nitton. Vi lär inte ha tråkigt.

Nu ska jag ladda min kamera - mucho viktigo - och tömma mobilen som är full med bilder! Har inte tömt den sedan långt innan jag köpte min nya digitalkamera så där kan ju finnas en del kul.

Och sedan ska jag dansa runt i mina shades till Divine. Besatt.

Pepp pepp pepp!

Jävlar var vi har handlat!

663 kronor gick notan på när jag besökte Systembolaget.

FEST!

Nu bränner jag skivor. Köpte 50 stycken så det lär bli en del. Sebastien Tellier ska lätt vara med iallafall. Och Electric.

ÅÅHHH vad jag är laddad!

Gissa om ni kommer plågas med foto sen med. Höhö.

Nu händer det grejer!

Började dagen med att titta på Hemsökta Hus på Tv4+, det visas tydligen klockan fem på morgonen. Det var jätteläskigt och jag höll på att dö av skräck, tills pappa vaknade vid sex, och det ju faktiskt var dags för mig att åka till jobbet.

Sedan hände en rolig sak, när jag sa godmorgon till en kollega. Det slog mig, helt plötsligt, jag tror jag drömde en sexdröm om honom inatt!! Haha, åh, jag höll på att skratta ihjäl mig när minnesfragment från min dröm dök upp. Alltså, han är snygg och pratar dessutom dalmål, så sexigheten är rätt hög, men ja... Intressant.

Nu sitter jag och äter en flottig panpizza - idag igen! Måste få lite energi och få magen att sluta kurra. Två mackor och ett äpple har det blivit idag, under en hel arbetsdag. Not so very good.

Efter jag ätit ska jag duscha och sedan ska jag och Plän till Systembolaget och ladda upp inför imorgon. Sedan blir det shopping på Kvantum eller liknande och ja, sedan ska jag hem och sussa. Måste städa och bränna hundratals skivor med, men det är en annan femma.

Hörs sen!

Oh ja visst ja. Idag aviserade jag ett paket från Bellme.se,  Blondinbellas nya företag. Trés trés roligt. Att någon i lilla Vinslöv klickar hem prylar därifrån. Någon annan som gör det?

+ mina shutter shades kom idag! SÅ snygga.

Dans dans dans

Har fått reda på att jag ska börja träna kids på dansen i höst igen. ROLIGT! Vet dock inte vilken grupp det blir än men det blir säkert bra. Nu ska jag bara skriva ihop lite information om mig som dansare och tränare till hemsidan som kommer upp snart. Wohoo. Allt går framåt. Längtar till jag får börja röra mig igen! (Får och får, men ja...)

Music make you loose control, music make you loose control!

Min onsdag, bra onsdag.

Vad bra min dag blev till slut!

Jobbet var jobbigt, mest för att det var så mycket att göra i morse att jag kom ut en timme senare än vanligt på rundan, och att tre gubbar därför klagade på att jag var sen. Eller, dom ifrågasatte varför jag var sen, men ja. O andra sidan var dom flesta andra ute i samma tid så jag är ju inte dålig egentligen.

Fast än det kändes så i stundens hetta.

Sedan, när jag äntligen kom hem, tog jag en snabb dusch. Det var så klibbigt idag att jag kände mig ofräsch fast än jag bara suttit i en bil. En dusch, panpizza och Timon & Pumba senare var jag on my way to the city.

Träffade min fina vän. Fast den första halvtimmen kunde vi inte föra en konversation eftersom någon man från Jönköping hela tiden drog vitsar och berättade om sitt dragspelsspelande. Men sen blev det trevligt iallafall, när han äntligen försvann, haha.

Vi bestämde oss för att se The Happening tillsammans. Eller jag föreslog och han sa ja, men ja. Fast alltså, vi såg den inte idag, men vi ska se den. Sedan kom vi även överrens om att Corpse Bride är jättejättebra, så den ska jag se nu. Död åt all fotboll säger jag.

Hejade även på Macce och träffade Fabbe inne på Videomix. Eller Hemmakväll som det ju heter. Åh Fabbe. Gillar den killen. Hoppas man ser mer av honom i sommar, vi brukar stöta på varandra rätt ofta då. Alltså, träffa på varandra, inte ragga på varandra. Ni vet.

Lasse ringde från Posten. "Kan du komma tidigare imorron?" Så nu börjar jag 06:15 imorron... MEN jag är ledig på fredag så jag står ut. Men gosh, vad trött jag kommer va.


Ibland undrar jag hur hög, eller snarare låg, IQ jag har.

Idag föreslog mamma att vi skulle åka och plocka jordgubbar på fredag förmiddag. Då slog det mig, det är ju midsommarafton! Då är man ledig! Visst vet jag att det är midsommar och sådär men jag hade, seriöst, gått upp klockan sex och åkt till jobbet som vanligt om vi inte haft den diskussionen idag. Herregud.

Vad lättad jag blev med! Jag tänkte att fan, vad stressigt det kommer bli på fredag, hem och duscha efter jobbet och sen direkt till festen. Men, haha, nu är det ju lungan pungan! Gött.

Mamma och jag har solat. Är grilled igen, härligt. Blir nog en tur dit på fredag med för en fresh look. Eller nåt.

Nu har jag tre skålar och tre glas på mitt rum. Och den där fetaostburken. VAFAN. När kom allt det hit? Aningen irriterande. Och sen undrar jag, hur jobbigt är det egentligen att flytta ut det till köket? Inte jobbigt alls. Men likväl står det här, och tar plats, så nu får jag inte plats med mitt nya vattenglas som står på golvet i detta nu. Kommer säkert välta det.

Nu blir det bädden för mig, med underbara Guldkompassen. Den blir bara mer och mer spännande för varje sida! Och även om jag sett filmen (i julas...) är det läskigt och intressant och bra och alltihopa. Längtar tills jag läst ut den, för jag har dom två resterande böckerna som väntar på mig i bokhyllan! Bredvid glasen...

Natti natti söta vänner.

Ibland önskar jag att jag bodde kvar i Örebro, bara för att träffa Malin lite då och då. Varför skulle vi hitta varandra NU? Buhuu.

Lite lost där kanske?

Haha, något som fick mig att skratta idag var när Tomas (postare, pappas polare, min frisörs pappa, Euros första ägare och blabla, banden är många) frågade hur det går med min pojkvän. "Jag har ingen pojkvän" säger jag. "Men han i Lund då?" Hahahaha! För det var ju inte typ 1½ år sen det tog slut! Åh. Jag kunde skratta gott åt det uppbrottet för första gången. Vad lustigt. Fast egentligen måste han veta att vi inte är ihop, annars är jag rädd att han blivit senil.

Har inte tagit mig till stan förresten. Men ska upp och sola med mamma sen.

Nu vill jag ha mat!

Men det tar väl ett tag innan den är serverad.

Härliga tisdag

Gissa vem som är snabbisnabbis! MOI! Är färdigjobbad för dagen, skönt! Och egentligen var jag det vid halv två, men ställde mig som vanligt och sorterade lite när jag kom tillbaka så att det inte blir så stressigt imorron. Man får ju tänka lixom.

Och det där klistermärket. Det står till och med "Satsa på din LANTbrevbärare". Det är alltså endast oss som kör på landet som dom ska sagga på. IIIIsch. Vågade inte ta bort det dock. Tänk om personen som satt det där blir sur? OCH SATSAR PÅ MIG! Hm...

Snart ska jag ta en dusch, sedan ska jag nog gå en sväng på stan. Ja, jag känner för att aktivera mig. Sola måste jag definitivt göra och sen så ska jag nog köpa med mig kinamat hem. Mmm. Och lösa ut min check från e-on.

Hade hoppats på att få träffa Izza idag nu när hon kommit hem från England men vi är båda två bissy kvinnor så det blir ingenting med det. Men nästa vecka, förhoppningsvis. Inte träffat henne på över två veckor! Och det är länge för oss, när vi båda är i Hässleholm. Fast det har vi o andra sidan inte varit. Så. Äh.

Min tomma fetaostburk står och glor på mig i min hylla. Jajajaja, jag råkade äta upp allt igår. Måste den psyka mig för det?

Längtar till imorgon klockan 17. Ska träffa en bra människa. Någon som gör mig glad.

Sedan är det redan torsdag, och då ska jag och Plän shoppa loss inför festen. Systembolaget är stopp nummer ett, sedan ska vi handla enormt mycket jordgubbar. Sen vet jag inte riktigt vad vi mer ska köpa. Käk antar jag.

SEN... SEN ÄR DET FREDAG! Fest fest fest för heeela slanten! Vi kommer vara snygga och ha roligt och det kommer bli jättebra trots regn. Jävla regn.

Fast jag har trotsat vädret varje dag och haft shorts på mig i typ en månad. Varje dag. Ja, på jobbet med.

Nu blev det för långt och tråkigt. Och jag måste duscha. PUSS!

Flås pust och stånk. Och inte på ett bra sätt.

Jag åt alldeles för mycket fetaost och gurka. Men det är ju så gott!

Har insett att jag måste ut och springa typ varje dag för att orka med jobbet i juli. Då ska jag springa i trappor ungefär hela dagarna. Iallafall några timmar om dagen. Upp och ner, ner och upp. Ofta med tung tung reklam i famnen med. Usch, jag gillar det inte. Jag är en sån som svettas asmycket oxå, det droppar från håret i nacken och jag blir våt på ryggen. Röd i hela ansiktet med. Mycket ogemytligt! Fast mycket har ju att göra med att det alltid är så jädrans hett när jag jobbar.

Nu ska jag snart sova. Eller iallafall lägga mig och läsa. Sömn är nog det bästa jag vet. Sömn och vatten. Det är sant. Och ändå konsumerar jag för lite av båda. Eller inte sömn kanske. Ehhehheheeh...

Laddar min iPod. Imorgon blir det Vapnet i bilen. Wohoo!

Och såklar Sebastien Telliers Divine. Den är SÅ bra!

Där jag står och sorterar post sitter ett klistermärke som säger "Satsa på din brevbärare". Jag tycker inte alls att det låter trevligt. Får massa konstiga syner om män som lägger en sats på mig när jag lägger posten i lådan. Riktigt illamående blir jag. Det har förstört hela min dag, efter det att jag upptäckte det i morse. Vaddå satsa på din brevbärare?! Kan det inte stå "Lita på din brevbärare" eller något annat trevligt? Ska nog göra en kupp och ta bort det. Höhö.

Vann ett par röda shutter shades på Tradera! YEEAAY! Hoppas dom kommer innan fredag så jag kan vara jättecool då :)

"Det är Mr Potatoe Head för dig du din lögnmördare!"

När jag var liten gillade jag inte Mr Potatoe Head i Toy Story. Men han är ju bäst! Vilken karaktär! Hoho, han är så rolig! "Käkar ni idiotpiller till frukost, har ni glömt vad han gjorde med Buzz?" är ju bara en fantastisk mening. Haha, han är trés rolig. Eller il est trés drôle. Eller, Emilie?

BRRRRUUUÖÖÖÖÖÖOOOOLLLL!! /min mage

HUNGRIG! FORTFARANDE!

Och det enda som bjuds på är rester, ni vet typ stekt potatis och nån korvbit och sådär. ÖÖÖÖhhhhh. Ska iväg och köpa greksalladsingredienser sen, när jag orkar röra mig. Men vill ha lite mat i mig först, även om jag inte gillar den. Ringde mamma klockan fem och frågade när och vad vi skulle äta. "Jag är på väg hem nu så det är snart" och blabla. Nu var det ett tag sen hon kom hem men ändå är ingen mat på gång. UÄH, vad hemsk jag låter egentligen. Som en gammal gubbe som vill ha maten serverad efter jobbet.

Men. Jag är ju hungrig! Och trött.

Mamma, sluta öppna din post och ställ dig vid spisen istället!

Undrar hur många som tar illa vid sig av det här inlägget?

Döden död

Jag dööööör!

Fan vilken jobbig dag det var på jobbet idag. Dubbel reklam och hetta blandat med regn. Går ju aldrig att få lagom temperatur i den där bilen. Var jätteseg idag och kom inte tillbaka förrän klockan tre, 5½ timmar efter utkörning. AH.

Dessutom luktar mina strumpor, eller fötter kanske man ska säga, fotsvett, och jag sitter med näsan nära dom. Ååhhhh vad jobbigt.

Och hungrig är jag! Vill ha en fet pizza. Eller greksallad.

Nu ringde Plän för lite planerande. Är avundsjuk på henne, hon har varit på Rhodos sedan förra söndan och därmed sluppit allt regn. Hon är säkert brun som en bajskorv. Jag ska nog gå och sola ikväll eller imorron.

GE MIG MAAAT.

Avklarat!

Fick iallafall Godkänt på uppsatsen så nu är hela B-kursen avslutad! Finito! Färdigpluggat för ett bra tag nu. Förutom kanske kvällskurser i franska och spanska. Japp, är inne på språkspåret igen. Har alltid haft lätt för det och fascinerats av olika språk. Så man vet aldrig :) Kunde ju ändå en del spanska när jag var mindre eftersom vi hade hus där och va där hela somrarna. Those where the days. Nio år sedan sist, som Henrik påminde mig om igår när vi tittade på foto. Jäklar vilken lång och smal unge jag var! Kunde blivit modell. Och så har jag slutat såhär... Wöööööh får mig att bli lite arg.

Nu ska jag mäta och planera, fixa och dona. I rummet alltså. Byyye!

Dumma mobil

Nu börjar jag bli lite trött på min mobil som ibland bara visar halva sms, och resten är *text saknas* och sedan nästa sms är endast *text saknas*. VAFAN lixom. Fast det är bara när det är sms från Izza och Emilie det blir så. What's up with that? Nu är det ju så att om jag vill kan jag få en ny mobil gratis eftersom jag skaffat abonemang, men Telenor har ju bara skitmobiler att erbjuda! Eller nä, men ingen jag är intresserad av iallafall.

Hemma igen.

Hemma från IKEA. Jag körde både dit och hem och fick därmet öva mina parkeringsskills och omkörningsförmågor. Gick bra fast det var lite läskigt. Henrik och jag snackade skit, det är ju sådant man har syskon till, och klagade på den dåliga musiken radion spelade. Fast jag ÄLSKAR frankrikes bidrag i Eurovision.

Jag visade mitt drömbord för Henrik och han ska nog köpa det. Dock blev det inget köp idag, men IKEA besöker man hundra gånger när man flyttar. Han köpte däremot en säng och ett startpaket. Jag "råkade" få med mig en ny tv-bänk / bokhylla hem. Henrik ska ta över min gamla tv-bänk. Jag behöver mer utrymme! Alltså hyllutrymme, och det får jag ju nu. Bra. Även ett svart överkast fick det bli. Frågade Henrik om ett grönt hade matchat den gröna väggen i mitt rum men han dumförklarade mig. "Och det frågar du en som är färgblind?!" Ja, det var faktiskt rätt dumt av mig.

Måste gå till pinkavinkakontoret så nu tar inlägget slut. Ciao.

Ps. Längtar till onsdag!

Bebis!

Ska om bara några minuter köra till IKEA i Älmhult men innan dess måste jag säga: jag har fått ännu ett kusinbarn!! Min faster har jagat oss den senaste veckan och nu äntligen fick hon tag på oss, eller snarare mig, och kunde berätta att min kusin Jonna (som endast är ett år äldre än mig) fick en flicka den 3 juni!

Hoppas allt går bra och att jag får se tösen snart. Det ingår i min plan att flytta ner till Spanien så. (Inte än, men inom en snar framtid kanske.)

Wihooo. Nu kom mor och far hem och fick höra överraskningen, nu kan Heinrich, som jag brukar kalla honom, och jag ta bilen. Hej hej!

Outfit completed!

Hittade kepsen! Nu måste folk fatta oxå. Iallafall några.

Ska inte titta på film. Har gosat med Pesetas. Ja, man kan ta upp honom och gosa med honom nu för tiden. Lugn som en filbunke är han. Nosar fint på mattes kind o sitter tryggt i handen. Åh min plutt!

Ska gå in i mammas och pappas sovrum där Euro ligger och sover och gosa lite med honom med, så det blir jämt. Mina pojkar!

Sedan ska jag fortsätta läsa i Guldkompassen. Dom har träffat Iorek Byrnisson nu, så det är nu det bästa börjar. Heja pansarbjörnen! Om ni inte har lust att läsa kan ni åtminstone se filmen. Den står oxå på min filmlista! Högt högt.

I morgon bär det som sagt av till IKEA, så om det är glest med uppdateringar är det därför. Nu ska datorn sova för ikväll så vi hörs inte förrän imorn. Natti med er!

Filmkväll

Åh, jag har precis tittat på The Notebook. Sådan kärlek skulle jag ge vad som helst för att få uppleva. Jag skrattar och gråter om vartannat, blir varm i kroppen och glömmer bort allt runt omkring. Vad fin den är!

Har fått tre ja-tackningar till vår fest. Hittills är jag glad. Och det påminner mig om att jag ska leta efter kepsmössan! Det ska jag göra nu, om det är möjligt. Gissar att den är undanstuvad i vår gamla bastu som inte längre är användbar annat än som förråd. Där är den säkert. Ifall vi nu inte slängde den när vi rensade. Ååhh.

Blir nog en till film sen. Pingvinresan kanske. På franska. Fint.

 

Vilka skönheter!

Hahahahaha, detta piggade iallafall upp mig! Man ser verkligen hur oförberedda vi är på att den där bilden skulle tas. Håhåhåhå. Vad roligt såhär i tristessen.


Lite piggare

Har sorterat om bland mina filmer. Sånt är kul. Det blir jag glad av. Fast vill köpa ungefär tusen filmer till. Ska ta mig en titt på CDON, kanske har dom något fynd. Children of Men och Pans Laburint är högt upp på listan.

Har ett blåmärke, eller nä för det syns inte men är iallafall öm, på min högra hand. Får det när alla postlådelock slår ner på handen om man inte hinner fånga det. Blir rätt många efter ett tag. Ajsing.

Ska lägga ut min soffa på Blocket igen.

Tio, nio, åtta, sju...

Är nere i någon slags svacka, vilket kan ses på min statistik. Ynka 10 personer läser min blogg för tillfället. Det är en svacka om något. Herregud. Kanske dags att lägga ner. Allt.

När allting går fel

Köpte en ros till min pappa idag, tyckte att han behövde det, ändå har han skrikit på mig åtskilliga gånger idag, senast att jag ljuger. Kan inte hjälpa att jag har dåligt minne.

Är aningen deprimerad idag.

Fan alltså.

Har ingenting att se fram emot. Första gången på länge.

Eller jo, en sak. Puss.

Bla bla bla bla, du fattar ingenting

Har hittat allt utom en mösskeps till min outfit på fredag. Hoppas vi har kvar en som jag vet vi haft innan, i vår utklädningslåda. Ska rota lite i den, var den nu är, och hålla tummarna.

Henrik och jag ska till IKEA imorron och shoppa till honom och hans nya place. Kommer bli tomt utan honom när han flyttar, gissar att jag kommer ringa honom varje gång jag har tråkigt, vilket är ofta. "Jag har ett så tråkigt liv!" sa jag till honom idag. "För att du inte har några vänner?" sa han då. Vänner har jag ju, underbara sådana, men inga sånna som man kan ringa o träffa, bara sådär, allt kräver planering och jag tycker det suger.

Ingen som vill till Way out West och ingen som ens vill på bio ikväll. Roligt.

Tror iallafall jag vet vad jag vill göra med mitt liv, iallafall i några år framöver. We'll see, we'll see.

Förlåt

Fick inte träffa mina tjejer idag, därför blev jag ledsen. Kan uppfattas som sur när jag är ledsen. Det är inte meningen. Likadant när jag är trött. Men de senaste 24 timmarna har mycket gått emot mig och jag hade rätt stora nyheter att dela med mig av, men det får jag uppdatera er om nästa gång vi ses, vilket jag hoppas blir snart!

Har iallafall städat till Pesetas och klippt lite i hans päls, han får så lätt tussar! Det står i min hamsterbok att man ska hjälpa guldhamstrar med lång päls att underhålla den genom att borsta med en tandborste eller liknande, men Pesetas gillar inte sån beröring, han blir alldeles stissig, så det känns inte bra. Dessutom sköter han den fint själv, förutom i baken där det ibland blir tussar.

I morgon ska jag till Second Hand och leta kläder till festen, vet inte riktigt hur jag ska visa på ett bra sätt vem jag är (med tanke på att inte så många har koll på människan heller, eller, inte dom vi bjudit iallafall) men en snygg slags möss-keps hoppas jag hitta, för det känns väldigt Hon. Sedan ska jag försöka få undan dom sista lådorna på rummet. Vände upp-och-ner på dom i morse för att hitta mitt ID-kort till Posten, och jag fann det! Längst ner i den understa lådan. Woho!

Nej, nu blir det Project Runway. "What happened to Andrae? Where's Andrae?"

Filmtips

Nu har jag ÄNTLIGEN sett Pan's Labyrinth. Har ingen aning om den svenska stavningen så vi kör på engelska, även om den är spansk och heter typ "faunens labyrint" (eller hur det där nu stavas, med y eller u?) vilket känns bättre. Vem fan är Pan lixom?

Den var iallafall jättebra! Grymt spännande och jag älskar ju det spanska språket. Den var lite läskig oxå, läskiga figurer och sådär. Men bra var den, den ska ni se tycker jag.


ÖH och BAJS

Jag ljög. Fredag den 13 är inte så bra ändå. Ät ALDRIG pizza på Viking i Hässleholm, iallafall inte kebabpizza. Beställde en med vitlökssås (tomat, lök och kebabkött ingick oxå, förutom såsen) men fick en med endast kebab och mild sås. EEEHHH what? Seriöst, varför lägger man inte på något annat på pizzan? Pyttelite sås med. Smakade endast kebab. Rätt tråkigt.

Sedan ser det just nu ut som att jag ska stanna hemma ikväll. YEAY! Not.

Fast Thomas har iallafall försäkrat mig om att Posten alltid kommer ha jobb till mig, vilket både är oroväckande (man kanske fastnar där hela livet!!) och bra, säkert lixom.

Fattar inte riktigt men ja, nu blir jag hemma. Får väl städa och göra nåt annat lame, som alltid. Vilken bra helg, INTE.

Hur kunde allt vända bara sådär?

Irriterande med att jag har sovit så jag kommer va vaken halva natten. Det här var ju lixom inte riktigt min plan.

Fredag!

Alltså det kunde ju nästan inte ha gått bättre på jobbet idag. Så himla skönt! Och nu har jag dessutom sovit 2½ timmar efter hard work work, och pizza kommer snart hemkört till mig. What a day! PLUS att jag efter min pizza ska till Åhus och träffa Twinnie och Mathilda.

Innan dess måste jag städa till Pesetas dock. Får se hur det hinns med, annars ber jag mami göra det.

Trots att det är fredag den 13 känns det inte som något kan gå fel.

Stopp.

För all framtid - aldrig mer.
Jag vet själv sanningen.
Nu släpper jag allt.

Alla dessa måsten...

Jag måste städa Pesetas bur. Jag måste duscha. Men jag tänker inte göra något av det. En dusch får det bli imorron bitti innan jobbet, och jag får vara en dålig matte ett dygn till. Jag är så slut. Ska titta på ett Project Runway-avsnitt och sedan sova.

Förresten, tror ni på UFO, utomjordingar och liv på andra planeter? Jag gör det utan tvekan. Varför skulle vi vara ensamma i universum? Det är bara löjligt.

Kuvertklister på tungan

Jäklar vad lång tid det tog med inbjudningarna! Och ändå är dom inte ens speciellt snygga. Men men. Nu ska jag köra ner och köpa frimärken, och sedan ska jag posta. Wöööh.

Det gör ont när du har ont, men värst av allt är ändå när du ler.

Torsdag

Nu har jag ätit macka med ägg och kaviar. Det skulle man kunna dö för, så gott det är. Speciellt efter en dag på jobbet. Imorron ska jag klara mig helt själv! Hjälp! Kommer köra vilse i Vannebergas skogar, eller köra ner i ett dike, eller något annat väldigt sorgligt.

Festinbjudningarna ska skickas idag, så jag måste skriva ut dom nu. Det blir tråkiga i svartvitt med endast lite text på, men jag hoppas dom lockar ändå, eller att VI lockar. (Kostade 250 spänn att trycka upp med färg och bilder och vi är fattiga arbetslösa, snart iallafall, som inte har råd med det.)

Idag backade jag förresten rakt in i en buske. Väldigt smidigt gjort. Och igår körde jag in i en postlåda med backspegeln (fast som tur är väldigt sakta, och bakspegeln går att fälla in). Undrar vad som händer imorron. Gissar på en lycktstolpe.

Var förresten UNDERBART att gå och lägga sig i tid! Vaknade av mig själv strax innan sju och var utvilad! Åh vad skönt. Ska lägga mig tidigt idag med, för imorron börjar jag sju igen.

Ps. Kasslergratängen mamma gjorde igår blev inte god. Jag som längtade så! Fast fick glass och jordgubbar att trösta mig med.

Gonatt!

Hör och häpna: jag ska gå och lägga mig nu! Jag ska stänga av min mobil och sova gott hela natten. I morse väckte Jenna mig klockan 4 med ett sms. Inte konstigt att jag var trött när jag gick upp sen. Men ingenting ska störa mig inatt. Så i med rena lakan och sedan ska jag sussa sött. Gud vad skönt det ska bli.

Petra

Angelina tog en väldigt "petrig" bild på mig igår.



Fint ärr med va?

Brev och bio

Nu har jag varit och posta mina brev. Hade självklart glömt lämna en uppsats på biblioteket (en gammal uppsats alltså, som jag lånade för att få inspiration) i Örebro så jag fick posta den och be om ursäkt. Hoppas det går bra.

Har inte hunnit skicka ut alla inbjudningar till festen så ni får dom på fredag kära vänner.

Min bror ska se The Happening på bio ikväll och jag hatar honom lite smått för det. Jag hade med 100% säkerhet fått följa med men jag orkar verkligen inte. Men, till min fråga, är det någon som vill se den med mig på lördag?

Shopping

Gårdagens shopping:

Söt klänning från H&M.


Två t-shirts från JC. Ljusrosa är den ena, inte vit.
 

Väska från Bianco. Den har en rem oxå.


Och skor från H&M.


Sedan var mitt konto övertrasserat med 72 kronor. Tur man har ett sparkonto!

Första dagen på jobbet för denna sommaren

Vi blev förresten streetstylefotograferade igår, Mathilda, Angelina och jag. Undrar om och isåfall när det dyker upp i Kristianstadsbladet.

Idag har jag jobbat från 7:00-16:30. Är verkligen helt död! Mest slut i huvudet, för man blir rättså förvirrad i Vannebergas skogar. Fast det var lätt att köra högerstyrd bil iallafall. Och killen jag jobbade med var rätt het.

Nu ska jag skriva klart min uppsats och skicka in den. Det är på tiden. Vet inte riktigt vad jag ska ändra dock så bajs på det, men ja, nån liten ändring blir det väl.

Är ashungrig. Får mat om typ 2 timmar. Håller på att dö. Men vi ska äta kasslergratäng och det är en av mina favoriträtter, så jag vill inte förstöra njutningen genom att vara mätt.

Måste kila! HEJ.

Ps. Blev jätte åksjuk och höll på att kasta upp när jag åkte i passagerarsätet och Peter körde postbilen. Det var gas, broms, gas, broms, gas, broms och ja, sådär som det blir när man bara kör några meter mellan varje låda. Så jag fick ta över och köra lugnare. Pjuh.

Pps. Fan vad skumt det är att ta upp uppsatsen igen...

Bilder

   

Bloggen vill inte lägga in fler bilder.
Här är iallafall Angelina och Mathilda.

Postis imorn

Du, du ser bara slump i oss.


Vad bra DSM var! Synd att säsongen är slut nu... Eller vad det nu är frågan om. Grävde efter kakbitarna i min Cookie Dough och njöt.

Nu ska jag nog snart sova. Måste vara utvilad första dagen på jobbet. Hittar inte min ID-bricka från förra sommaren, så jag hoppas inte jag behöver den! Ingen aning om vart jag gjort av allt sånt. Måste leta upp min postjacka med. Hoppas shortsen fortfarande passar...

 

Lyckliga jag

En underbar dag med dom fina! Skulle träffa Angelina och fick Mathilda på köpet. Fina tjejer båda två. Vi hade en trevlig dag med mat och fika och shopping. Alldeles för mycket för min del visade det sig. Men vafan. Har bestämt mig för att inte köpa någon klocka så jag la pengarna på massa annat istället. Bilder kommer.

Mår mycket bra trots att mina lilltår gör aningen ont. På fredag får jag träffa dom igen (Angelina och Mathilda alltså, inte mina lilltår) och det är väldigt glädjande. Åh vad bra dagar jag har just nu!

Nu kom Euro hit och gosade. La huvudet i mitt knä och ville bli klappad. Fast åh, nu ruskade han på huvudet och stänkte slem på min skärm. Mindre roligt. Men söt är han. Kom just på att jag har en Ben & Jerry i frysen med. Mmm. Blir perfekt till mina två Dirty sexy money-avsnitt jag ska se ikväll. Tjoho!

Livet leker. Imorgon börjar allvaret.

Nej!

Det måste vara något fel på mig. Somnade i soffan med datorn i knät, men vaknade upp i min säng. Jag är verkligen helt slut. Har varit ute med Euro och han är oxå slut. Vi bara sover och sover. Så ni kan ju gissa hur det gick med min uppsats. Blaha blaha blaha.

Nu ska jag duscha.

Öörrhhhmmmm zzzz...

Vad kämpigt det var att gå upp i morse! Var tvungen att påminna mig själv om chipsen jag åt igår och drömmen jag vaknade så abrupt ur av mammas kalla hand mot min kind. I den var jag jättetjock och alla sa det till mig hela tiden. Gick som en zombie i början av min promenad men fick upp tempot efter ett tag. Fast hela rundan var verkligen jätte jobbig. Ville bara vända hem och lägga mig. Men jag gick och det känns bra i efterhand.

Nu ska jag skriva färdigt resten till min uppsats. Blir trött bara av att tänka på det! Vill egentligen gå och lägga mig. Vore det fel? Antagligen. Men jag ska jobba imorron och är jätte trött!

Ska tänka på saken.


Tack för att ni finns

Jag är lycklig ikväll för jag har många fina vänner. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom, men jag är otroligt tacksam. Människor som bryr sig om en är nog det viktigaste i livet. Idag har jag som sagt fått äran att umgås med Emilie. Även fast vi i slutet av dagen bara låg som döda fiskar (tidigare hade vi ju simmat runt runt runt i poolen så uttrycket är ju inte helt fel) på mitt rum och lyssnade på Vapnet var det kul. Så bra man kan må!

Har fina djur (som är piggare nu, båda två, när vädret inte är lika hett), fin mamma som man kan krama när som helst (något av det bästa med att bo hemma - krama mamma!), fin pappa som bryr sig på ett sådär pappigt sätt, kramar mig med ena armen och är dålig på känslor men visar sin kärlek när det behövs mest och min bror är oxå fin, när han vill. Han i sin tur har fina vänner som jag, sålänge han bor hemma, har äran att träffa och prata i telefon med ofta.

Vad bra livet har blivit. Visst går allt i vågor, men nästa gång ska jag påminna mig själv om detta, att jag är lyckligt lottad.

Jag älskar er.

Måndag

Klockan 07:09 i morse väckte mamma mig. Hon skulle till jobbet och jag skulle powerwalka. Sagt och gjort, tog på mig träningskläder för första gången på evigheter och hoppade i gympaskorna. 4.4 km senare var jag svettig och glad. Vilken underbar start på dagen! Samma visa i morgon.

Vårt internet har inte funkat på hela dagen så jag har smått panik med min uppsats nu. Faaaaaan alltså. Måste vara klar senast klockan 20 på onsdag. SENAST. För då måste jag posta allt. Kan ju inte maila in denna gången =/

Har varit en bra dag i övrigt.

Soli soli, inte för mig självi självi

Emilie och jag har badat som aldrig förr. Vi har gjort virvelvindar, eller bara virvlar kanske, och åkt med och skrattat och fått kallsupar och Emilie grät till och med av skratt. Hå-hå-ja-ja.

JAG ÄR SÅ TRÖTT! Emilie med, av hennes man-hårborste-påhitt att döma.

Hej hej.

Kärlek och vänskap, vänskap och kärlek

Jag vill blotta min själ. Berätta allt vad jag känner, in i minsta detalj. Namedropa alla jag tänker på just nu och vad jag förknippar dom med, bra som dåligt. Jag vill skratta, jag vill gråta och jag vill spotta ur mig alla känslor, men jag vet inte var jag ska börja.

Jag är fylld av känslor och har tre människor i hjärtat och hjärnan ikväll.

Emilie. Du och jag är så bra, mest för att du är bra och du tar fram det bästa i mig. Jag älskar att vara runt dig, varje sekund känns som lyx och jag är obeskrivligt glad att jag har dig i mitt liv, att du är en av mina absolut bästa vänner, i vått och torrt. Jag kan skratta och gråta om vartannat när jag tänker på oss. Dom flesta minnena jag har är vid berusade tillfällen, och det är sanslöst roligt! Men något av det finaste är när vi gråter tillsammans, till exempel när vi inte träffades på en hel sommar och helt plötsligt fann varandra i ett virrvarr av karuseller på lilla Nytorget i Hässleholm. Jag gillar att upptäcka saker med dig, såsom Vapnet, hur farligt det kan vara med hemmagjorda drinkar och det fantastiska i att bara vara i närheten av varandra.

Angelina. Denna kvinna alltså! Ni kanske undrar varför jag skriver att hon är min tvilling - genetiskt sett är hon ju inte det, men det känns så. Folk har sagt att vi är lika och vår klädstil har ibland varit näst intill identisk (Levi's jeans, röd/blå hood och Converse) helt utan planer på det. "Är ni syskon?" är en fras som får oss att skratta gott och som får mitt hjärta att bli varmt. Du känner mig bra, du visste att jag skulle gilla Juno, både filmen och soundtracket, och är det inte det som gör en bra vän så säg. Att känna varandra bra är nyckeln i det hela. När vi hittar tillbaka till varandra blir jag glad. Man behöver inte umgås alltid för att vara vänner, men när man träffas igen efter ett långt uppehåll och banden fortfarande är starka, då vet man att man hör ihop.

Den tredje personen är lite av anledningen till att jag vill blotta min själ. Men jag kan inte. Varför vet jag inte. Men därför skriver jag heller ingenting om denne.

Jag vill vara Uma

Den här bruden gillar jag! Så jäkla fin dans alltså. Och precis när jag tänkt "hon är lite lik Uma Thurman" säger Nigel samma sak. Och dom som känner mig vet hur galen jag är i Uma. Inte bara pga. Kill Bill utan även för att hon är så jävla vacker! Och en fantastisk skådis tycker jag.


Hmm...

Blir lite förvirrad emellanåt men det är väl helt normalt antar jag.

Skulle tvättat min fårskinnsmatta idag men det glömde jag helt bort. Kom iallafall ihåg att tvätta min lila/vita skor. Dom var rätt lortiga och äckliga. Nu är dom fina.

Har köpt godis till Pesetas. En fröstång, eller vad man kallar det. Hoppas han gillar den. Nu ska jag klappa honom och ge honom nytt vatten.

Sådär rosa och fint...

Åååhhhh neeeeeej. Nu har jag pillat bort hela sårskorpan på mitt ben. Det var ju inte riktigt tänkt så. Det bara blev så. Nu är det rosa och sådär ni vet. Fint ärr. Hmm...

Toy Story och planer

Imorgon måste jag sola baksidan av min kropp! Den ser mycket intressant ut just nu. Mitt ansikte har fått grymt med färg ser jag nu, speciellt pannan. Antar att det är för att jag alltid har lugg annars. Men det är gött!

Min vapendragare och catwomanvän Emilie (aka Svetlana) kommer hit och ska bada och sola imorgon. Ska bli roligt! Hon ska få sina hörlurar då. Lika som mina, från We, fast vita. Najs.

Sedan på tisdag, åh på tisdag, då blir det fika med Angelina och framåt kvällen ska jag få träffa Mathilda med! Vilken fantastisk dag det kommer bli! Känner mig faktiskt väldigt lycklig just nu, en himla fin känsla.

På onsdag börjar allvaret igen, jobb på posten hela sommaren. Men det gör faktiskt ingenting. Har mjukstart tre veckor med att köra bil istället för att cykla och springa i trappor, det ska bli gött! Men blir såklart jobbigt i början ändå, gå upp klockan 6 på morronen och sådär... Sedan tänker jag ju: pengar pengar pengar *smack smack smack* (tänk potatoe head i Toy Story, i början när Andy leker)

Mycket rolig scen i Toy Story för övrigt.
"Pengar pengar pengar *smack smack smack*"
"Sluta sluta din gamla dumma potatis"
"Tyst Boby, annars kör jag över dina får!"
"Åh nej, inte mina får, kan inte nån göra nåt?"
"*Upp med labbarna*"
"Åh nej, cheriff Woody!"
"Jag ska bura in dig, Bert Enöga" *plopp*
"Aj! Hur visste du det va jag?"
osv osv osv.

Önskar att ni kunde höra mig och mina imitationer oxå. Mest för er egen skull.

Måste titta på Toy Story, NU.

Härligt!

Ja, direkt efter jag skrev förra inlägget gick jag ut i solen, nu har jag precis kommit in. Är rättså grilled alltså! Fan vad underbart! Vi har 27 grader i poolen och jag har badat som en fisk! Det kommer säkert slå emot mig men just nu bryr jag mig inte. Mina fräknar syns och jag har haft det underbart med min familj. En söndag i perfektion. Ibland älskar jag livet.

Gomorron gomorron

Idag känner jag mig pyttelite bättre, men o andra sidan har jag precis vaknat med. Men nu ska jag ut och sola så att jag inte förlorar all min färg! Vore mycket tragiskt. Känner mig redan blekare. Buhu.

Hade enorma problem att sova igår. Somnade inte förrän klockan tre inatt. Vet inte varför. Hosta, tankar och att jag helt enkelt var pigg antar jag. På tal om hosta, måste ta min hostmedicin!

Ska kanske städa rummet idag...

UÄH!

Höll på att dö innan idag. Det är sant. Ett sånt här svin satt på min vägg. Skrek "EN ENORM SPINDEL!!!" och sprang för att hämta en sko, bästa dödarvapnet. Min pappa skrek "EN ORM?" och jag skrek "JAAAAAAA!" Ni kan ju tänka er kalabaliken. Henrik blev arg för att jag är så mordisk men svinet var tvunget att dö. Han ville inte ens hjälpa mig att plocka upp liket efter jag gjort det till ett lik alltså. Fick göra det själv. Äckligt.

Sedan diskuterade vi huruvida jag sagt "en enorm spindel" eller "en orm". Både mamma och pappa sa att jag sa "en orm" men varför skulle jag göra det? Enorm spindel sa jag. Det är svenska språket det är fel på.

Jag kanske har hornet!

Det är som om allting går om och om igen. Åt ett annat håll denna gången förhoppningsvis. Känns konstigt när det pirrar och sådär. Var ju hundra år sen, ungefär. Fast jag kan inbilla mig med, är rätt duktig på det. Min fantasi kan vara otrolig. Mycket skrattretande ibland, med hög rolighetsfaktor. Men fantasier är rätt kul, så länge man vet att det bara är fantasier. Fast nu vet man aldrig. Känns på riktigt. Eller det kan göra det iallafall.

Bla bla bla.

BajaPäron

Jag smakar BajaPäron i munnen vilket inte är speciellt angenämt. Den eftersmaken är inte trevlig. Och jag har inte ens druckit någon.

Tittar på säsong fyra av amerikanska So you think you can dance. Originalet ska det vara, helt klart. Blir glad och ledsen om vartannat, det är ett rättså emotionellt program. Får mycket inspiration.

Vad gör ni ikväll?

ProAna = Bullshit

Har varit inne och läst på några ProAna-bloggar. Tjejer med anorexia. Dom säger att Ana är en livsstil, något man väljer, och inte en sjukdom. Dom trivs bra med att gå ner i vikt. En tjej var 170 cm och ville gå ner till 38 kg. Nu vägde hon 50. Tjejerna skriver om vad man ska äta och hur underbart det är att träna. "Ta ett äpple på morgonen, dela det i fyra bitar och ät en bit till frukost, nästa till lunch, middag och kvällsmat". Herregud. Det är sinnessjukt. Att sådana bloggar ens får cirkulera i bloggosfären. Kollas det inte upp vad folk skriver? Det verkade dessutom som att dessa tjejer var förebilder för andra som oxå ville gå ner i vikt. Jävla trams säger jag.

Jag tycker att så länge man har en hälsosam vikt har man ingen som helst anledning till att gå ner.

Blir illa berörd när spinkiga tjejer klagar på sitt "fett" de har på magen. Skinn är vad det är, ingenting annat. Nej fan, orkar inte ens tänka på det. Det är nästan så jag vill äta lite chips i protest även om jag borde tänka lite på hälsan. Har visst hälsosamt BMI och vill aldrig i livet bli ett benrangel men eftersom jag knappt rör mig nu när jag är sjuk känns det inte så bra. Nu låter jag kluven i mina argument men jag hoppas ni förstår?

Mat och inbjudan

Idag har vi ätit fyllda paprikor till middag. Det är gott. Fast jag gillar inte paprikorna. Grön paprika som är alldeles mjuk och ljummen. Nä, men fyllningen är smarrig! Ris, bacon och purjolök.

Har precis pratat med Plän om vår fest. I veckan dimper inbjudningarna ner i lådan för våra nära och kära. You better be there! Ska photoshoppa dom nu. Hoppas jag gör det bra.

Undrar vad det kostar att trycka upp i färg? Vore ju roligast.


Öööhh, värmeslag!

Fick en chock när jag vaknade! Har legat och sovit under mitt duntäcke (jag vet, sinnessjukt) men det var mycket svalare än när jag gick upp! Köket kokade nästan, herregud. Vad tvungen att sätta på full kyla och sätta mig framför luftkonditioneringen innan jag svimmade. Det är olidligt. Det blåser inte ett dugg heller.

Pappa är brun som en pepparkaka men jag kan ju inte sola! :(

Hetta!

Det är fan för hett för att vara ute! Inne har vi iallafall AC.

Euro gillar inte heller hettan.



Tur det ska regna på tisdag då. Bajs.

Alltså, något jag hatar är att tvätta BH:ar. Hur jävla roligt är det att lägga 200 spänn på något som blir buckligt och knöligt efter en tvätt? Väldigt tråkigt faktiskt. Visst, man kan försöka släta ut den och sådär men där är alltid någon buckla kvar. Som nu, när mamma tvättat min vita bh. Hela vänstra patten kommer se mongo ut, för den är helt deformerad där. Roligt, verkligen. Förhoppningsvis rättar det väl till sig efter ett tag, det brukar det ju göra, men när den gjort det är det ju dags för tvätt igen. Värdelöst.

Lördag

Är alldeles matt. Har fortfarande lite ont i öronen. Hostar så att lungorna går sönder. Snyter som sagt ut hjärnan. Ska lägga mig och läsa. Georgia-boken tog slut igår, och jag gillar all hennes förvirring och hennes kosmiska horn. Hejar fortfarande på Dave den rolige.

Vår elmätare har bytts ut idag.

Vet inte varför jag berättade det. Fan, jag måste duscha. Har inte gjort det på väldigt länge. Fann något mycket äckligt i min navel igår, typ skit, som luktade kräk. Har ni någonsin varit med om det? Vilken lortgris jag är. Kan man inte tro va? Är självklart inget äckel när jag är bland folk, då vill jag vara snygg. Precis som att jag vill ha städat och snyggt när jag har gäster, annars är det för det mesta kaos.

Har kliat sönder några av mina bett. Fan.

Nej, duschen nu! Sen ska jag nog lägga mig i skuggan och läsa. Inte bra att pressa i solen när man är sjuk. Dessutom blir pappa arg när jag får sol på mitt sår. Säger att det kan bli inflammerat. Men jag vill inte ha plåster, får utslag av klistret. Bajs.

Ps. Vad skönt att det bara är lördag. Då har jag en chans att bli frisk till tisdag (fika med Angelina) och jag måste verkligen vara helt hundra på onsdag när jag börjar jobba.


HOOORN!

"Dom står och hånglar framme vid scenen!"

Vi skrattade och hånglade vidare. Var som galna i varandra. Har aldrig förstått varför min hjärna inte kunde bestämma sig för dig. Så att vi kunde bli ihop. Synd det där. Hade väl hornet* för andra. Fint minne, som så många andra hångelminne tillsammans med dig. Uh. Orkar inte tänka på sånt egentligen.


* Hornet finns i två benämningar. Kosmiskt horn = då tänder man på alla. Specifikt horn = då tänder man bara på en. Har man kosmiskt horn lider man även av stor röd babianrumpighet, något som förföljde mig i min ungdom. Kunde aldrig få specifikt horn fast jag borde. Jävla horn.

Torr

Har fått smörja både näsa och läppar med vaselin. Näsan för att den är alldeles trasig efter allt snytande och läpparna för att dom är extremt torra, pga. förkylningen. Gick och borrade näsan i Euros päls och gav honom en puss. Blev hårig i halva ansiktet, kul. Han är iallafall nybadad, pappa badade honom idag.

Pesetas är mycket sprallig idag med. Euro blir avundsjuk när vi pratar med Pesetas istället för honom. Fast Euro är och kommer alltid vara nummer ett. Är det elakt att säga så? Har ju växt upp med honom. Min fina fina. Han har fått ett skavsår där han har bandage, precis som för två år sen då han skadade sig senast. Då fick han operera. Vill verkligen inte att han ska göra det igen, när han är så gammal. Tänk så klarar han inte att bli sövd. Usch, orkar inte tänka på det. Älskar honom för mycket. Min absolut bästa vän.

Tänkte lista mina favoriter bland tecknade och animerade filmer men det blev extremt svårt! Peter Pan är nog nummer ett iallafall. Och Landet för länge sedan. Hade kunnat hålla på i evigheter. Älskar tecknat.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa vidare. Gonatt!

Blir glad

Hur ful jag än är så är Tom, Henriks sjungande vän, alltid snäll mot mig. Idag, när jag har extremt flottigt hår som jag inte dragit en kam genom sedan igår morse, säger han att jag har cool frilla! Han är dessutom seriös. Det är en fin människa det. Min bror ska vara glad som har sådana vänner.

Nu tittar jag på Skattkammarplaneten, för det är en av mina tecknade favoriter. Har i och för sig många. Vilken är eran favorit?

Way Out West

Man får ju för bövelen ingen hjälp här.

Jag vill, och tänker, åka till Way Out West. Är det någon annan som ska dit? Som vill hänga med mig, lixom. Boende behöver jag med. Fast med bra sällskap och mycket alkohol kan jag sova på en trottoar. Så vad säger ni? Ska vi dra dit och titta på Franz Ferdinand och Mando Diao tillsammans? (Och såklart en hel del andra bra band, Håkan igen till exempel.) KOMIGENNUDÅ. Åk dit med mig.

Sara säger Håkan ska till Hbg 23 juli. Låter fint. Ska kollas upp.

Har legat och asgarvat i min säng. Har läst om Georgia. Älskar henne. Ibland tror jag vi är samma person, för så mycket hon skriver är som taget ur mitt liv.

Har solen i ögonen men orkar inte bry mig.

HJÄLP!

Nu vill jag att ALLA som läser ska kommentera, för jag behöver er hjälp!

Vilken klocka ska jag välja? Hade gärna köpt allihopa, men man är ju inte miljonär, än.


Hoppsan

Kom på att jag knappt grattade några studenter igår. Bara Elin som vi va hos och Emma som jag sms:ade. Är inte det rätt kasst, när så många fina människor grattade mig? Jag vet inte. O andra sidan var jag rätt upptagen och borta i tankarna, men ÄNDÅ. Får lite dåligt samvete.

Är det fel att gratta i efterhand?

Och kan man göra det via internet?

Eller är det då bättre att strunta i det?

Fan vilket dilemma! Jag borde gå och lägga mig. Gick o la mig vid fyra innan, sov till fem, käkade mat, nu vill jag sova igen. Är så trött hela tiden. Dessutom är det nog öroninflammation jag har på gång. Pissont i högra örat. Hoppas det inte utvecklas om jag tar det lugnt.

Låg ute och läste med benen i solen innan, sedan blev dom så grillade att jag var tvungen att hoppa i poolen, fast bara med benen då, eftersom jag är sjuk. 25 grader har vi i den nu! Så jääääkla gött. Hade velat ligga och plaska hela dan. Helevetessjukdomsfan.

LOST alltså. Vilket bölavsnitt, fast man fattade rätt snabbt att det var Locke i kistan. (Alltså, jag bölade ju inte för Locke. Nänä. Men Jin och när Sawyer hoppade o så va det nåt mer. Eller, bölade inte då heller men blev lite tårögd.) Har fortfarande inte accepterat att Charlie dött, det är rätt naivt av mig, men han var min favorit från början. Blir Sawyer och Juliette ihop dör jag. Han har ju knullat med både Kate och Ana-Lucia så han borde hålla sig nu. Ska ju va han och Kate! Eller egentligen gillar jag inte Kate, men jag gillar Sawyer och vill honom väl. Typ. Sedan gillar jag Daniel oxå, han den nördiga av dom som kom från båten. Gissar att det är för att han är just nörd.

Många spännande intriger till nästa vår må jag säga.

Är som en snormaskin, det bara sprutar ur mig. Ändå vill jag gå på bio ikväll, fast det har jag nog redan nämnt. Jag vill inte se den med vem som helst dock så det blir ju inte av. Vad tramsig jag är. Hatar memory lane och att jag går längs den så ofta, men kan inte låta bli då det är mycket bättre än nuläget.

Fin sång och fin litteratur

Jag dör. Henriks vän Tom är här och sjunger. Alltså, dom spelar det där trum-guitar-hero-whatever. Man kan sjunga till det med. Han sjunger så fint! Har sökt till Idol och kommit långt och allt det där (han hade Måns Zelmerlöw bredvid sig hela dagen och har berättat om vilken dryg och självgod människa han är. Jag tror honom! Smör-Måns. Fast hans låt Miss America är väldigt dansant). Nu väntar jag på nästa låt. Sånt här är bra när man är sjuk.

Har fått en ny bok i min favoritserie, Georgia Nicholsons dagbok. Denna heter Campingfiasko i tårtträsket. Hon ska välja vem av sina killar hon vill vara ihop med. Sexguden (hennes första kärlek), Dave den rolige (jag hejar på honom) eller Masimo (NEJ!). Kommer bli en bra bok. Ska nog läsa den nu. Kommer prata Georgia-språk sen. Synd att ingen av mina vänner läser dom böckerna så vi kan anamma språket tillsammans. Gillar det som fan. Ingen fattar lixom när jag säger att jag har ny aladåbhållade eller måste gå på pinkavinkakontoret. Minst av allt förstår någon vad jag menar när jag säger att jag blivit rostad på kärlekens grill och lämnad i kakbutiken. Fan, varför kan ingen fatta? Eller när jag skriver att något är "trés trés roligt" fast jag vet att det heter drôle. Vafan lixom. LÄS.

Kli kli kli

Har tittat på ett avsnitt av två i säsongsavslutningen av Lost. Gissar att dom flesta redan sett det, och jag som brukar vara först är numera sist. Buhu. Haha. Mamma har nämligen ropat på mig att jag ska göra det och det och det. Inget lugn här inte. Har plockat undan lite möbler jag inte får plats med som hittills stått på altanen. Tur det varit så fint väder! Och att vi har en enorm altan med tak på vissa ställe. Altanen går i princip runt hela huset. Kan filma och visa. Om ni nu skulle finna det intressant.

Är mygg- och knottbiten överallt på benen från igår. Ser nog aningen dumt ut när jag kliar mig på baksidan av låret precis under skinkan, men det får min familj stå ut med. I knävecket är det oxå helt olidligt. HATAR myggbett. Och annat som kliar. Så man skulle kunna kapa benen bara för att slippa.

Vill på bio. Brudens bäste man. Älskar Dempsey. Någon?

6 juni, Sveriges nationaldag. Vem bryr sig?

Kände för att gråta igår så det gjorde jag. Mycket. Det var skönt. Fast näsan täpptes igen ännu mer så jag fick lite svårt att andas. Det var skönt ändå. Alla borde unna sig att gråta riktigt rejält då och då.

Idag mår jag bättre! Inte sjukdomsmässigt men känslomässigt. Nyser och hostar hela tiden och (som på beställning nös jag tre gånger nu) har nog snytit ut halva hjärnan.

Mor och far är ute med hunden, min bror spelar på sitt trumkit, typ guitarhero fast trummor. Det var roligt, jag provade.

Idag vill jag städa på mitt rum, men jag orkar nog inte. Här ser rätt krigsaktigt ut. Och som vanligt är det kläder överallt. Mamma tvingade mig ju att byta om igår när vi skulle iväg (vad är det för fel på shorts och tunika?) så här ligger extra många kläder framme.

Nu ska jag titta på säsongsavslutningen av Lost eftersom jag inte hunnit passa in det i mitt schema på en vecka. Men NU. Ibland är det bra att vara sjuk och inte behöva göra något.

ZzZzZzz....

Jag är verkligen helt värdelös. Alltså, jag skulle lägga mig vid tio. Det är alla jävla bloggars fel. Misstolka mig inte, jag gillar er, men jag fastnar. Hoppas ni fastnar hos mig med :)

NU ska jag sova. Vill bara berätta om allt tjo och tjim utanför mitt fönster. Bor ju rätt nära Hässleholms uteställe Björket där det är studentfest ikväll, så gissar att många går förbi mitt hus på väg dit, iallafall dom som kommer nerifrån Stattena. Hoppas dom har roligare än vad jag hade.

GONATT!

PUSS!

DEN HÄR videon är ju för underbar! Tack Fanny för att du länkat till den. Guud vad glad och gråtig jag blir på samma gång. Så himla himla fint.

Uppdatering från en sjuk Petra a.k.a Pesetas matte

Måste skriva om något roligare för att sluta böla. Jävlaidiotorkapalla.

Min Örebrovistelse blev jättetrevlig, fast jag mår helt åt helvete. Har feber, är förkyld, har tappat smaksinnet, har konstant ont i huvudet och nacken och på allt det här har jag suttit i skolan halva dagen, på ett tåg halva dagen och till slut på en studentskiva. Studenten var det Elin som tog, en gammal barndomsvän, fin tjej. Tyvärr orkade vi inte stanna så länge. Blev överfallna av knott och mygg (dom bor i skogen) och jag mår som sagt sämre än sämst, så vi åkte hem tidigt. O andra sidan är det tanken som räknas. Vi kanske ska dit och fika imorron istället.

Örebro ja. Bodde hos Fanny och hennes kisemisar som var busiga. Vi promenerade, pluggade och slappade. Igår åkte jag tidigt in till stan (klockan ett, det är väl tidigt) för att träffa Malin och Johanna. Det var lite pirrigt, som alltid när man träffar någon för första gången. Men jag hade inte behövt vara nervös eller något för det var två toppentjejer! Vi satte oss vid slottet (i skuggan, så jäkla hett!) och åt glass, pratade, åt jordgubbar, skrattade, ja, gjorde sånt där trevligt :) Mycket fin dag blev det.

Sedan mötte jag upp Fanny, Nevena och Carro (Carro i klassen) för lite "avskedsmiddag". Det blev grekiskt på Hellas. Mycket gott och mättande. Sedan traskade vi stan runt, satte oss oxå vid slottet ett tag.

När jag gick till bussen och väntade på den ringde jag Angelina, för hon hade sms:at mig. Vad UNDERBART det var att höra hennes röst! Vi ska ses på tisdag och jag gissar att jag kommer fälla en tår eller två. Min underbara fina och vackra Angelina. Min Tvilling. Twinnie. Sunshine. Allt fint du kan tänka dig. Så bra är tjejen!

Idag hade jag opponering och det gick bra. Eirik gick igenom min uppsats på ca 10 minuter och hade egentligen inte så mycket att säga, mer än att jag ska utveckla min analys vilket jag själv håller med om! Så ja, det känns bra.

Nu äter Pesetas morot. La en liten skattrunda i buren. Han har ju faktiskt tre våningar att röra sig på! Haha. Hör hur han knaprar. Igår fick han äpple av mamma och hon höll på att dö av hans söthet när han åt det. Älskar honom.

Nej, borde sova nu, mår pecka. Kunde bara inte låta bli att uppdatera.

Fy fan

Fick nyss reda på att en av dom underbaraste människorna jag känner var på Siesta. Utan att höra av sig. Inte så jävla underbar längre. Fan vad ledsen jag blir. Verkligen. Skit ledsen. Som jag saknat honom och tänkt att vi aldrig ska ses igen. Så ser jag att han varit på Siesta. Och av hans foto att döma har vi stått bara några meter från varandra. Fy helvete alltså. Det är sånt som får en människa att sjunka långt ner till botten. Och mina ögon att tåras och hjärta att krossas. Förjävla bra dag det här. INTE.

Liten update från Brickebacken

Sjukdomen tar över. Har knappt kunnat andas genom näsan inatt, varit sådär jobbigt snorig, fast ändå inte kunnat snyta mig. Dessutom hostat lite. Buhu.

SVETT! Alltså, här är så varmt så att jag tror jag ska dö. Fanny är i skolan och jag tittar på film. Ska se Funny Face nu (Audrey Hepburn).

Har asfet blåsa på min högra häl så vet inte riktigt hur jag ska kunna förflytta mig idag med det ordnar sig alltid, med lite plåster så! (Och eftersom jag känner mig själv och mina fötter har jag såklart tagit med mig det.)

Idag ska jag fika med Malin och Johanna! Trevligt!

Hallihallå

Nu är jag hos Fanny! Tågresan gick bra fast det var kallt på båda tågen. Tittade på film och sov. Gött. Är mätt nu och sitter och läser uppsatser. Mycket tråkigt men det ska ju göras.

Bla bla, hej då.

Helvetesjävlaskitfan

NEJ! Nej nej nej nej nej. Det är inte SANT! Jag har blivit förkyld! Ont i halsen och nysig och hela baletten. Känner mig som en fis på tvären. Guuud jag ORKAR inte! Gissar att det var för jag träffade Izza igår, som var svinförkyld. VAFAN! Det här är inte roligt. Inte roligt alls. Helvete! Fan fan fan fan fan fan fan.

Jaha, jag får väl börja packa och klä på mig iallafall ändå.

Halvdeprimerande inlägg

Vet inte. Orkar inte. Förstår inte. Vill inte. Omotiverad till allt. Blir bara så less ibland, sådär på en sekund, så bara vänder det. Blir skit trött.

Studentfest för fulla muggar i vår lilla stad. Vid Finjasjön (ja, jag kom dit OCH åt pizza, där) var det studenter. Och andra. Träffade Peter, vi tycker båda min bror är lame. Trött trött trött trött.

Vill egentligen aldrig mer åka upp till Örebro men samtidigt ska det bli kul att träffa människorna där uppe. Tänk att man faktiskt kommer sakna vissa i klassen! Puss!

Men annars är jag inte pepp. Borde dessutom sova eftersom jag hade störtproblem att komma upp i morse efter 9 timmars sömn. Då borde det gå bra lixom. Nu är det nio timmar tills klockan ringer. Dock ingen större panik så.

Slår vad om att jag kommer glömma packa ner allt det viktiga. Typ tågbiljetter, böcker som ska lämnas tillbaka, menskydd och mina p-piller. Bara för jag tänker att jag ska minnas, så gör jag inte det. Fast nu skriver jag det här så det är ju bra. Pyjamas måste jag med ha, så Fanny inte får någon otrevlig upplevelse av mitt besök. Ser extremt rolig ut med kritvit mage efter min baddräkt. Men ingen syn någon annan ska behöva uppleva. Måste ju även ha med min egen och Martinas uppsats. Ja, det var väl det viktigaste. Mobilladdaren med!! Kamera, iPod, hörlurar, sladdar och sånt med. Mm. Pengar kan va bra. Tja. Och några kläder.

Tänker och funderar på hur längesen det var jag hånglade. Extremt längesen är svaret. För att inte tala om sex, jag är väl snart oskuld igen. Öh. Nej jag ska väl inte överdriva egentligen, jag går hellre utan sex än ses som lösaktig. Fast ett hångel vore ju inte fel.

Nej, hopp i säng med mig! Fast Daniel skrev till mig på msn, undrar vad han vill? Aja. Bye bye babes!

Uttråkad!

Nu är jag trött på att sitta inne. Har inte tittat på filmerna jag skulle heller så jag får ta med mig datorn till Örebro och vara lite osocial några timmar, men ja. Har inte orkat.

Vill till Vedema men ingen vill följa med. Finjasjön går bra oxå. Bara jag får komma ut till lite natur, mer än vår trädgård. Lite anledning är även att jag vill köra bil. Sen vill jag ha kebabpizza på Rojda med.

Fick klippa lite i Pesetas päls idag. Det svinet gör ju alla sina behov i sovhuset och det hade fastnat sågspån blandat med kiss och bajs i hans päls. Inte konstigt att han luktar kiss. Klippte av tussen iallafall. Hittade en annan tuss, fast den var nog bara hår, men då började han spralla och ville inte mer.

Har satt in foto i ramar idag. Ska nog fortsätta om ingen vill umgås med mig.

Hej hej

R.I.P

Yves Saint Laurent är död.

Det löser sig, det gör det alltid.

Eirik, den käre norrmannen, har mailat om att vi kan ta min uppsats först på torsdagftermiddagens seminarium. BRA! Ska ju för bövelen ner till Hässle på eftermiddan, typiskt Åsa & co. att lägga in extragrejor.

Har förresten blivit skitskånsk igen. Hue är nog det jag tänkt på mest. Det betyder alltså huvud, eller huve. "Har så jäla ont i huet" eller liknande. Snyggt.

Ska pussa Euro nu. Man vet aldrig hur länge han lever.

Sår

Så här såg det ut igår kväll, syntes knappt alls, men jag tyckte det hade blivit värre.




Så här har det sett ut idag och sedan blivit värre.







Det ser inte mycket ut för världen men jag antar att ni alla haft ett sådant sår någon gång. Brännsår typ, som svider så fort man nuddar det. Bla bla bla. Det var nog det sista ni hörde om mina sår, eller mitt sår, det är bara ett jag besväras av, ifall det inte blir värre iallafall.

SiESTA: bilder

Lördagens bilder. Håll i hatten och förbered er på extrem namedroping.

 Mina skrapmärken syntes knappt men jag hade förjävla ont. Vänta bara...!

 Johnossi vägrade stå still så jag fick inga bra bilder.

Tog inte kort på några timmar men på Moneybrothers konsert hittade jag min bror och hans vänner.

  
Henrik, Finn och Peter.

Här är Henriks och min "är-vi-lika?"-bild. Nå?



Jag: komigennudå se sexiga ut!

 

Skitskumma bilder på mig och brorsan.

 

Pengabrorsan



Träffade sedan Linda, Martin och Oskar, Lindman, och så lilla Robin. Haha!

   

Jag: SE PORRIG UT!! Robin: Men jag vet inte hur man gör. Jag: Äh, typ håll fingret så, jag vet inte heller, men prova, det kan funka.

Well...

Sa till folk att vara glada istället så här är en rätt fin bild på Mats, Henrik, Finn och mig. Fick ju hänga med min brors crew eftersom jag blev lämnad och övergiven. Buhuu...



Träffade Katta och Agnes med.

  

Sedan såg jag som sagt Tensta, blev lämnad ensam, träffade Crille, gick hem och sov. Ja.

SiESTA: bilder

Okej, nu kör vi! Torsdagens bilder från Siestakvällen har ni redan fått se, förutom Vapnet som kommer sen. Här kommer fredagens.

Håkan Hellström

   
  

Publiken

 
Kille med shorts och skjorta - dessutom ful färgmatchning. Och kille med sjukt trasiga skor. Fast bättre det än inga alls och få tårna avtrampade, som vissa fick.

Fest

  
   

Sedan drog vi hem, klockan 4. Då var det ljust.



Sol soli soli, för mig självi självi

Måste sola ryggen men det orkar jag inte. Har solat framsidan ca 40 minuter idag och det syns. Är helt vit där bak, hur sexigt är det? Inte särskilt. Så får väl ta mig en madrass och lägga mig på mage istället.

Hade 24 grader i poolen igår.

Nej nej nej!

Ska försöka bryta mitt bloggmönster, läsningen av alla bloggar och det där. Ska i fortsättningen bara läsa vänners. Eller, jag vill ju läsa dom andra med, men inte sådär maniskt som nu. Mitt psyke pallar inte, mår ju dåligt och får ångest när jag inte hänger med och måste lägga flera timmar på att läsa bloggar. Skit jobbigt. Vill ut i solen men har fastnat i mitt rätt så kalla rum. Ut med dig Petra! Ja, ut, nu. Hej.

(Det är inte så att jag får abstinens eller något när jag inte läser, men när jag väl sätter mig och ska läsa blir jag så trött på mig själv, men kan ändå inte sluta. Så det är kanske min dator och jag som måste skiljas? Men isåfall kan jag ju inte blogga själv, och det vore ju synd för oss allihopa.)

Mina ben och lite till

Nu har jag varit på Apoteket men jag glömde köpa åksjuketabletter. Hamnar jag baklänges på X2000 mår jag illa. Får köpa sen, eller imorron.

Är jätte trött. Mest på elräkningen på 1600 spänn. Hur den nu kan vara så hög. Inte för att jag ska betala allting själv - egentligen - men kan ju slå vad om att jag får göra det ändå.

Var söt och trevlig när jag lämnade min jobbansökan. Vill ha jobbet. Vill ha något jobb. För jag vill ju till Sydamerika, någon gång iallafall.

Mitt ben ser rätt äckligt ut idag. Köttigt och rött. Innan har det knappt synts något, nu gör det. Ser väldigt otrevligt ut. Fast jag gillar sår och ärr. Det har en historia bakom sig och är väldigt personligt. Så är nästan lite stolt över att det pryder mina ben. Högra knät är inte så farligt. Vänsterbenet vill jag nästan hugga av mig. Det var ju det som föll igenom altanen.

 Här hände det. Har satt dit en ny planka. Där till höger, där det är ljusare, är trapporna upp till poolen. Har alltid hoppat över sista trappsteget och gjorde likadant sist, och pang. Jävlarihelvetet. Pappa låg och solade där uppe vid poolen, for upp och var nästan irriterad över vad som hänt. Inte fan är det mitt fel att hans jävla altan gick sönder. Inte hans heller, sånt ska inte hända. Plankan bara bröts, hux flux. Altanen har inte många år på nacken heller. Jävla skit. Sedan skrattade jag, när chocken lagt sig. Tänkte att det måste sett jätte roligt ut. Gick och bortade tänderna, fick tandkräm över hela mig. Låg med ett ben rakt igenom altangolvet och sen landade jag ju på högra knät. Låg där, framåtlutad, innan jag kravlade mig upp. Ont gjorde det. Var dessutom barfota så jag skrapade tårna lite.

Fan vad jag gnäller om mina ben. Men jag måste.

När hände det här?

Har helt missat att det är juni. Tydligen var det juni igår med, fast jag hänger fast i maj månad. Vaddå juni, det är ju jätte konstigt. Min favoritmånad är alltså slut. Men vilken månad det varit. Uppsatsskrivande största delen med världens avslutning med födelsedag och Siesta.

Det första jag gjort alla mina sex Siesta-år (eller fem blir det, ett av åren var jag aldrig inne på området) är att, på lördagsnatten när jag kommit hem, klippa av mitt band. Hatar bandet. Det är bara i vägen. Och vad finner jag fortfarande på min handled? Mitt band. Det sitter där, gröngult och rätt fult. Men jag kan inte klippa av det. Det var för fint i helgen. Vill inte.

Nu ska jag duscha för att sedan bege mig till stan. När jag är hemma igen ska jag sola, fast inte bada för jag har mens. Gillar inte att bada då, även fast det ju egentligen går hur bra som helst. Men sola ska jag, har en mycket fin grund nu!

Det enda jag minns ur min dröm inatt är att jag skulle googla efter en stor hård kuk. Var fan får jag allt ifrån? Blev lite chockad när jag vaknade. Vaknade dessutom av att jag rörde mitt vänsterben så det smärtade i mitt sår. Kan det inte bara bli en ruva så jag slipper allt svidande?

Kom på nu att jag inte tvättat håret sen i fredes. Efter det har jag svettats som en gris, varit på Siesta och badat i klorvatten två gånger. Måste vara rätt äckligt. Luktar svett med för jag orkade aldig duscha igår efter jag solat hela dagen. Ibland måste man få vara äcklig. Är ju ingen som ser mig eller ska lukta på mig ändå. Men nu, nu ska jag bli fin.

Mitt snor har dessutom varit kolsvart hela helgen pga. allt damm från festivalområdet. Nu har det dock sin naturliga färg igen!

Hej hej

Konserter och gråtande människor

Vi har väl alla tänkt att "vad löjligt att hon / han gråter" när vi ser någon som blivit utburen ur publikhavet på en spelning. Det måste ni ha tänkt. Det är alltid min första tanke. Men man gråter ju för att man har panik, eftersom man blir klämd. Har själv varit med om det. Töntigt nog på Björket när Darin spelade för hundra år sedan. Stod rätt långt fram och brudarna var som galna, drog varandra i håret och spottade på varandra. Jag stod mitt i alltihopa och blev klämd. Kunde inte andas. Hade dessutom öroninflammation och 40 graders feber. Började gråta och blev bortburen. Grät absolut inte för att Darin var bra och jag inte längre fick stå längst fram, eller något sådant. Var rädd bara.

Sen tänker jag, vad konstigt då, att jag inte grät när jag såg Mando Diao 2003 (Tivolirock). Då blev jag nertrampad. Låg på marken under allas fötter. Blev nog för chockad för att gråta. En äldre kille hjälpte mig upp och höll koll på mig hela spelningen sen. Minns inte hur han såg ut, bara att han var snäll och han är för alltid min skyddsängel. Alla människor borde vara som han.

Tittar på Håkanspelningen nu, den från Lund 06. Håkan har blivit väldigt spinkig sedan dess. Spelningen är jätte annorlunda. Nästan alla låtar är "omgjorda". I fredags var det mesta rakt av. Det är mer känsla här. Klubbspelningar är alltid bäst. Mejeriet 10 mars 2006 var bäst. Jag var 17 och orkade hoppa. Mådde fantastiskt.

Men dom har klippt spelningen så konstigt, det jag tittar på är ju från Musikbyrån Live. Man kan inte korta ner en 2½ timmars show till 30 minuter. Helt omöjligt och värdelöst. Minns hur arg jag blev när jag såg det på tv, men fint såhär i efterhand att ha som lite minne, förutom mina 300 bilder jag tog. Nu spelar han Nu kan du få mig så lätt och delar ut rosor. Det är fint.

Andra konserthöjdpunkter i mitt liv är Mando Diao 2007 (Malmöfestivalen) och Mew 2006 (Siesta). Men ingenting slår Håkan, ingenting. Har varit lite off med Håkan på sistone, men jag älskar honom.

måndagens planer

ah, imorron måste jag plugga hela dagen. ska läsa martinas uppsats och titta på hennes filmer. ska bli kul att se filmerna så det känns bra, hoppas bara dom är färdignedladdade till dess!

ska även till apoteket och köpa grejor till euro, han slet av en hel klo igår! antagligen sprang han efter en katt eller nåt. sprutade blod överallt. men han verkar må bra och inte ha så ont av det, men krävs ju en del jobb. och gasbinda och grejor. så apoteket.

och sedan ska jag söka jobb och träffa izza.

blir en lång dag.

film

bilderna i headern är från rockfoto.nu och håkans siestaspelning. så snygg var han. nästa gång nån frågar mig hur killar jag gillar ser ut ska jag säga som håkan hellström. gärna med glasögon oxå. sen gillar jag stora näsor av någon anledning.

nu har jag sett ringaren, och svärdet i stenens intro rullar. älskar disneys gamla klassiker från barndomen.

hittade dessutom bandet med håkans lundspelning 06, det bästa jag varit med om någonsin i mitt liv. någonting av det iallafall. alldeles fullkomligt perfekt.

nu behöver jag tips. hur rengör man datorskärmen bäst? min är rätt fläckig av vin och sånt. jag vet, äckligt! men det händer.

hatar fortfarande bilddagboken. och tåg, för izza fick inte plats på sitt idag och kommer inte hem. bajs bajs bajs. hoppas hon ringer mig snart iallafall så jag kan uppdatera henne om vad hon missade igår. en hel del.

nej, min uppmärksamhet måste till filmen nu. puss.


BLÖÖÖ!

hatar bilddagboken. funkar ju inte. är så jävla seg. orkar inte. och nu är jag för trött för att orka lägga upp bilder här med. har så jävla ont i mina ben med. vänstra mest, har störst sår där. det är sånna där pissiga brännsår, skinnet har lixom skrapats loss, så svider det 24seven. har vaknat vid varje rörelse inatt och typ bölat. ser inte så farligt ut men är desto värre.

vill att izza ska komma hem nu så vi kan umgås. om hon vill umgås alltså. jag vill. orkar inte bara sitta här. vill prata med henne. hon är bra att prata med. lika knäpp som jag.

JÄVLA bilddagbok säger jag bara. typ hälften av vad jag lagt in finns där. varfan är det andra då? som jag lagt in och som det står att jag lagt in. eller laddat upp eller vad fan det heter. åt helvete med skiten!

är smått irriterad. ska titta på ringaren i notre dame bara för det.

fan. måste fråga emil vad alla filmer han tipsade om hette. gillar när folk tipsar om filmer. ni kan väl tipsa, allihopa?

pics

håller på att uppdatera min bilddagbok och när jag är klar med det tar jag mig an bloggen. annars kan ni ju titta där, om ni är nyfikna!

mmm

har så jäkla många roliga bilder från fredagen och lördagen som kommer upp ikväll. kan inte sluta skratta, speciellt inte eftersom alla ser helt åt helvete ut när jag säger "se porriga ut, se porriga ut!"

innehållet i vår alkoholkyl har reducerats med hälften i helgen.

snart är mami hemma och då ska vi äta grillad kycklingfilé och vitlöksbröd! hurra hurra hurra. till det: coca cola. så jääädrans gott.

funderar på att börja blogga med riktigt språk. Typ så här, med stora bokstäver efter punkt. Fast det är rätt jobbigt. Men kanske mer tillfredställande? För jag kan ju lixom göra det, det är ju snyggast. Vad säger ni?

inget

har solat och badat och är trött.

ska ut i solen igen o läsa guldkompassen.

tänka på den fina helgen.

glömma allt annat.

bara för en sekund eller så.

idag kommer mamma hem!

SiESTA! 2008 slut

jonte: jag såg INTE eagels of death metal.

ikväll har jag nog haft en av dom bästa kvällarna på länge, trots att ingenting blev som planerat. plän drog hem pisstidigt och lämnade mig med emil att prata gymnasieminnen, film och musik. visserligen hade jag trevligt men lite snopen blev jag. drog sedan till moneybrotherspelningen med min brors vän peter och träffade broder henrik. moneybrother var bra och jag dansade med dans-kalle. mycket trevligt!

när adam tensta sedan spelat halva repertoaren drog henrik & co. och jag blev lämnad ensam i min dimma av hiphop. tittade bakåt och såg till min förtjusning crille! gillar crille, han är en fin kille. umgicks med honom x antal timmar sedan. vi delade smärtsamma händelser och fina känslor och allt var fint. det var längesen jag träffade människan och har nästan aldrig mått så bra tillsammans med någon. gillar honom. fin.

nu är jag hemma och håller på att värma mig. har frusit. kallt, trots varma känslor.

johnossi var btw UNDERBARA. stämningen var fantastisk och även om jag och fina mathilda var rätt sega mådde jag fint. allt har varit fint och bra och fantastiskt. har även träffat max och macce vilket faktiskt var mycket glädjande. gillar dom.

gonatt!

RSS 2.0