Mina ben och lite till

Nu har jag varit på Apoteket men jag glömde köpa åksjuketabletter. Hamnar jag baklänges på X2000 mår jag illa. Får köpa sen, eller imorron.

Är jätte trött. Mest på elräkningen på 1600 spänn. Hur den nu kan vara så hög. Inte för att jag ska betala allting själv - egentligen - men kan ju slå vad om att jag får göra det ändå.

Var söt och trevlig när jag lämnade min jobbansökan. Vill ha jobbet. Vill ha något jobb. För jag vill ju till Sydamerika, någon gång iallafall.

Mitt ben ser rätt äckligt ut idag. Köttigt och rött. Innan har det knappt synts något, nu gör det. Ser väldigt otrevligt ut. Fast jag gillar sår och ärr. Det har en historia bakom sig och är väldigt personligt. Så är nästan lite stolt över att det pryder mina ben. Högra knät är inte så farligt. Vänsterbenet vill jag nästan hugga av mig. Det var ju det som föll igenom altanen.

 Här hände det. Har satt dit en ny planka. Där till höger, där det är ljusare, är trapporna upp till poolen. Har alltid hoppat över sista trappsteget och gjorde likadant sist, och pang. Jävlarihelvetet. Pappa låg och solade där uppe vid poolen, for upp och var nästan irriterad över vad som hänt. Inte fan är det mitt fel att hans jävla altan gick sönder. Inte hans heller, sånt ska inte hända. Plankan bara bröts, hux flux. Altanen har inte många år på nacken heller. Jävla skit. Sedan skrattade jag, när chocken lagt sig. Tänkte att det måste sett jätte roligt ut. Gick och bortade tänderna, fick tandkräm över hela mig. Låg med ett ben rakt igenom altangolvet och sen landade jag ju på högra knät. Låg där, framåtlutad, innan jag kravlade mig upp. Ont gjorde det. Var dessutom barfota så jag skrapade tårna lite.

Fan vad jag gnäller om mina ben. Men jag måste.

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha, men aj vad ont det lät :/

2008-06-02 @ 18:08:55
URL: http://alwaysinmymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0