back in pennybridge

hur mycket jag än älskar att vara med min släkt är det väldigt skönt att vara tillbaka i en tom och tyst lägenhet. har tagit ett långt kokhett bad och fått tillbaka känseln i fötterna. tänkte gå och lägga mig nu så att jag får så mycket sömn som möjligt.

höll på att missa enköping idag. hade busschauffören inte sagt till att vi var där hade jag sovit förbi det. slocknade så fort jag satte mig på bussen (eftersom lamporna inte funkade och jag inte kunde läsa) och vaknade 45 minuter senare i enköping. himla tur att han hojtade i högtalaren.

fick läsa på tåget iallafall, det var ju bra.

och det är helvetessnö i örebro med. fan.

imorron ska jag hem till fanny. önska oss lycka till med arbetet...

kommer bli konstigt att inte vakna av flickornas skrikande på mig. och jag kommer sakna gosiga elise. och att "gangstah" med elin. ja, hon må vara 1½ år men hon är en riktig gangster som kan gänghälsningar och hela baletten. fina flickor!

igår såg förresten jag och ann-sofie på solstorm och the number 23. 23:an har jag redan sett men den tåldes att ses igen. och solstorm var helt okej. är inget fan av svenska filmer men den där tvisten var tvistigare än tvistigast. helt otippat!

som sagt, sovdags. gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0