update

ikväll har jag tagit hand om världens diskberg. det var fan inte att leka med. dessutom har alla lamporna i köket strejk. den ovanför diskbänken bara blinkar så man får epeleptiskt anfall, och taklampan small igår. HURRA! försökte byta den men fick inte av kupan. eller vad det heter. så jag har fått skruva fast min skrivbordslampa på köksbänken. skit jobbigt.

emilie har startat upp sin blogg igen, eller ja det är en ny blogg, men, det är bra! nu kan jag hänga med i hennes liv igen. fast den får mig att sakna henne ännu mer. jag blev till och med sugen på att röka när jag läste hennes blogg. typ göra samma sak som hon. men herregud, röka är ju det äckligaste som finns! och det stinker helvete. så jag vet inte riktigt varifrån den tanken kom. får ta ett glas vin istället. och det där med röka - killar som röker går fetbort. vem fan vill kyssa en sån?

har dagdrömt så jävla konstiga saker idag. eller ja, det var väl fortsättning på drömmen jag hade inatt. jävligt otippat, fast ändå inte. fast jag tror jag kommit över det nu ikväll. vet inte, det var något som sa stopp bara. fast stoppet går nog bort om några timmar igen. vad håller jag på med? gud. ingen hade kunnat förutse det här, allra minst jag. vet knappt ens vad jag snackar om, så fråga mig inte.

jag har bara en säsong av sex and the city kvar. vad i helvete ska jag göra sen? vänta på långfilmen. och sen? vänta på uppföljaren som, enligt vilken-kanal-det-nu-var, ska komma.

jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag måste verkligen skaffa mig ett liv.

ska vi dejta? någon?

Kommentarer
Postat av: Stana

fin blogg =) !

2008-03-19 @ 20:32:28
URL: http://peoplealwaystalk.blogg.se
Postat av: Alinne

Fin blogg :) dagrdömmer gör jag jämt... Kommentera gärna min blogg :)

2008-03-19 @ 20:41:59
URL: http://alinneandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0