hoppisnopp

jobbet har gått bra, förutom att det spöregnar om dagarna. genomblöt och kall är rätta ordet. det hjälper inte ens att kuta i trapporna, värmen får man ändå inte upp :( men idag gick det fort o det var skönt.

kusinerna har anlänt! igår avnjöt vi underbar köttgryta (jag älskar att ha gäster, eller vara bortbjuden, maten är alltid så underbar! och alla vet att jag gillar mat...) och pratade och hade det mysigt. evelina och jag tog en titt på so you think you can dance och det är helt underbart att det är igång igen! the best show ever.

vad helgen har att bjuda på har jag ingen aning om. jag vet inte ens om jag vill ut. egentligen vill jag men samtidigt, det är så jävla lamt att bara glida runt o inte göra någonting. det krävs ett jävligt speciellt sällskap och en jävla speciell fylla för att jag ska gå ut. någon som vill ta sig an mig? ;) haha.

last night, i had a dream. och jag blir rätt förvånad när jag drömmer så och vaknar och mår så bra. kan jag verkligen känna så för dig? du är ju bra på alla sätt så det är ingen omöjlighet... hmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0