back to school

idag har jag varit i kristianstad. var alldeles gråtfärdig när det var dags att gå in på C4. carro och jag stod och panikandades och jag drabbades nästan av en ångestattack, och sen drog vi upp dörren och det där välkända knäppet hördes och sen var vi inne. vi gick upp för trapporna, dom där trapporna som inte blivit ett dugg mindre jobbiga efter tre år.

den första vi träffade va katta! underbara, älskade katta! sen gick vi vidare till ann och jag fick mina fotogrejer. sen vidare till a-huset för att lämna religionsboken. "perfekt, det var två som fattades!" säger tobbe när vi möter honom. haha, perfekt. vi pratar om framtiden som är så läskigt jävla oviss! sen går vi.

cafeterians innehåll var ungefär lika mycket som en fattigs kappsäck. nada. men jag såg mig själv med ett stort leende på ett väldigt uppförstorat foto vid anslagstavlan. det var ju inte bara jag, utan väldigt många elever och lärare, utanför C4. bilden var väl ca 1,5 x 1 meter. fint! :)

sen var jag med om det värsta mötet i världshistorien. det första pinsamma mötet efter den ångestframkallande händelsen. det var stelt och det var "eeehhhh... hej... eehhhmm... hej då..." ungefär. både carro och jag kunde utläsa den vi möttes tankar. det var för jävla sinnessjukt och jävligt jobbigt. "vårt omdöme har verkligen svikit oss denna sommaren petra" sa carro och det är så perfekt sagt för det har det verkligen. usch.

annars var det en riktigt trevlig och svettig tripp till kristianstad.

timbaland feat. keri hilson - the way i are är för jävla bra! repeat för hela slanten!
likaså busta rhymes - touch it får mig att vilja börja koreografera, helst med shane sparks.
och om någon har ne-yo - make it work så ska den skickas till min msn genast!

ikväll blir det pizzabröd med vitökssås och izza. och BAM såklart! ah my love.



sen måste jag tipsa alla. såg ni inte so you think you can dance igår så se reprisen! speciellt så ska ni njuta av sabra & dominics hiphop nummer till, såklart, ne-yos make it work. det får mig att rysa varje gång! och pasha & sarah gör ett fantastiskt framträdande koreograferat av benji! underbart! så titta på det! (om ni gillar nedladdning så är det episode 12 season 3 som gäller ;)



och EMILIE! när kommer du hem? hör av dig direkt! gör det! vi måste ses! du måste se mitt hår! vi måste tramsa oss och skratta och allt det dära du vet! jag älskar dig, kom hem!

Kommentarer
Postat av: angelina

vad var det för kort? jag vill nyfiken! :) och ja, so you think you can dance och sabra och dominic, UNDERBARA!

2007-08-22 @ 20:51:02
URL: http://babybabybird.blogg.se
Postat av: petra

det fotot vi tog när vi haft mentorsmöte, när alla samlades utanför A-huset o roberto tog kort uppifrån fönstret. fast du kanske skolkade, din skolkis? ;)

2007-08-23 @ 12:17:48
URL: http://tomorrowisastranger.blogg.se
Postat av: caroline

HAHA, ja omdömeslös sommar. men helt klart minnesvärd ;)

2007-08-23 @ 19:08:32
URL: http://www.cli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0