Glömsk

Glömde helt bort att det var dans idag. Sedan kom jag på det. Sedan glömde jag bort det. Så här sitter jag medan jag egentligen borde svettas i lokalen. Men det är rätt bra här med.

Plutten har sovit bredvid mig ett bra tag nu så jag gissar att det blir en kort natts sömn inatt med. Igår kväll höll han på att leva loppan till ettiden, sedan ringde klockan halv sex. Halleluja!

Nu ska jag iallafall förflytta oss två till sovrummet, får väl se hur det går där inne.

Kommentarer
Postat av: Emilie

AHHH! Min kväll har varit döjobbig. Så nu skriver jag av mig här eftersom jag inte har någon blogg. Det hela började med att jag fick tidningsförbud av pappa med motivationen att jag köper för mycket tidningar och kan läsa om dem gamla (eh) och att tidningarna jag läser bara innehåller skit ändå. Då sa jag, "jaha, men är det inte ni som gnäller på Norra Skåne varenda dag, den innehåller ju faktiskt riktig skit, såsom närbilder på kobajs när man intervjuar Åke Persson och hans nötkreatur typ, det lägger ni 3000:- på årligen". Då blev pappa arg. Så då tänker jag, "oh, efter jobbet måste jag köpa en tidning". Jag har sjuttio kronor i min plånbok. Tar ut en femtiokronorssedel. Tappar den någonstans på Maxi. Säger till mamma, vänta här jag ska leta. Mellan blöjorna och kattmaten träffar jag Emelie och David och de börjar prata om tatueringar och trean de kollade på idag. Jag glömmer bort mamma. När jag kommer ihåg mamma är hon borta. Så jag får leta efter femtio kronor OCH mamma. På MAXI! Hon har demonstrativt kamouflerat sig vid pastan i andra ändan av Maxi. Pengarna är borta. Och hon är också arg på mig. Sedan kör vi till jobbet för att hämta pappa. Han hade ett par öglor kvar att löda så jag och mamma sätter oss i bilen och väntar sålänge. Efter tio minuter kan jag inte sitta still längre (jag är ytterst upprörd för att jag tappade mina sista pengar och något bajsbarn hittat dem och köpt typ french hot dog för dem). Så jag säger, "nu tänker jag faktiskt inte sitta här mer", river upp dörren och sträcker ut ett ben varpå slitsen i min kjol ger ifrån sig ett 'ritsch'. Jag stänger långsamt dörren och sitter håglöst och stirrar i huvudstödet på framsätet hela vägen hem. Släpar mitt sönderirriterade jag in i mitt rum. Hör ett 'bssbss', tänder taklampan och ser att den gråa flugan från i sensomras har återuppstått av dagens kvasivärmebölja och fladdrar runt med sin likkropp i mitt rum. Och så får jag mens imorgon. Tack.

2008-10-14 @ 20:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0