"dom är nog inte hemma idag, gloglinen"

idag har vi flängt runder må ni tro! jag säger då det. klockan tolv började äventyret och det slutade väl vid halv åtta, ungefär. det har blivit bussturer utan dess like och ännu mer pengar har runnit bort...

12:03 - tar bussen in till stan. går till medborgarkontoret för att hämta en "välkomstpresent" från örebro kommun, och vars en 1000 kronors check på akademibokhandeln.
efter det tar vi bussen till universitetet. där träffar vi niklas som oxå är på jakt efter studentlitteratur. carro och jag hittar bara ena boken vi ska ha, så den fick bli det enda köpet.
dags att åka buss igen, denna gången till ÖB. inhandlar sjukt mycket pasta (kostar ju bara 3:- där och pasta är typ det enda vi kan leva på denna månaden...) och lite julsaker.
buss igen. in till stan. måste byta buss för att komma hem. dividerade om vi skulle hem eller till ikea. den bussen som kommer först tar vi, kom vi fram till, och det var bussen hem. sjukt mycket folk och typ den värsta resan hittills.
kommer hem, jag äter för jag är hungrig som ett djur, sen säger vi "nä, ska vi dra till ikea då? okej". så det var bara att ge sig ut i kylan igen.
16:13 - tar bussen till stan igen, för att där byta till 31an mot mosås. och fan vad den körde till mosås. den brukar aldrig köra den rundan så vi trodde vi var helt fel. vi var fast med skumma människor, igen, och trodde vi skulle släppas av i en hästhage, eller nåt. men vi kom till ikea till slut iallafall. där inhandlades det diskställ, skohylla, hallbord, klädgalgar, en taklampa och en rislampa, ett blockljus, en blomma och tre kuddar. på ett ungefär.
allt detta skulle alltså med oss på bussen hem. GOSH!
18:40 - bussen till stan kommer och vi klämmer in oss.
i stan byter vi buss till 14 som går hem till oss. ett inklämmande utan dess like igen.

idag har vi åkt buss vid nio olika tillfällen. det är typ långt. jävligt långt.

för att belöna vår kraftansträngning ska vi titta vidare på gossip girl.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0