DET-GÅR-BRA-NU

Hola bandola!

Igår hade jag en slingkund på förmiddagen och det gick alldeles utmärkt! Fy fan vad bra det blev, ville dansa glädjedans hela dagen sen! Jag, Josephine och Alida gick ner till kanalen och satte oss på bryggan i solen på lunchen, det var för bövelen 18,5 grader igår!! FATTAR NI LYCKAN?!?! Satt där och njöt och ville aldrig därifrån.

Men duktiga som vi är gick vi tillbaka till skolan iallafall och jag fick en drop in-kund kl 14. Klippeklipp, blev jättebra. Sen gick jag hem tidigare, det var ju fredag!

Färgade mammas hår igår kväll och idag har jag klippt henne, hon blev jättefin :) I morgon ska jag klippa Emma och Emmy oxå! Rooooligt!

Men närmst på schemat står Helsingborg och Plän! Vi ska en sväng till Väla och IKEA och ikväll ska vi mysa, kränga och glo på film! Bra för magkatarrsmagar (som för övrigt är bätte).

HEJ HEEEEEEEEEEJ

Kommentarer
Postat av: emma.

Hej hej! Hoppas att du får en toppenbra kväll :) KRAM

2010-03-30 @ 18:32:28
URL: http://emmalindbloms.blogg.se/
Postat av: Savefors♥

Kikar in och önskar dej Glad Påsk och en trevlig helg =)



Kram Savefors♥

2010-04-02 @ 10:05:46
URL: http://saavefors.blogg.se/
Postat av: Plän

Har gjort det lite blondare.

2010-04-06 @ 11:22:01
URL: http://thelifeofelin.blogg.se/
Postat av: caroline

åååh petra. jag saknar dig också. oavsett vad så ska jag kommer hem i november/december. om det blir för gott eller för en vecka får vi se, men det lutar åt för gott :) tror jag känner mig klar med själva aupair-grejen då faktiskt.



fb-mejlar dig snart. känner det behöver uppdateras lite. jag är ledsen jag är dålig på och höra av mig men glöm mig inte :)



puss

2010-04-07 @ 06:14:53
URL: http://hellobaby.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

slingkund?

2010-04-11 @ 12:10:31
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0