recensionsdags

Anna Nicole Smith : historien om en förstorad och förstörd docka

Boken är skriven av D'eva och Eric Redding, ett par som hjälpte Anna, eller Vickie Lynn som hon då hette, in i porrbranchen. Boken handlar egentligen om samma sak: Annas bröst, Howard Marshall II som hon gifte sig med för pengarna (eller inte, vilket diskuteras åtskilliga kapitel boken igenom) och alla rättegångar.
En riktigt dålig bok som upprepar sig om och om igen. Man blir inte riktigt presenterad för alla inblandade personer och glömmer snabbt vem det är de pratar om. Läs den inte, det är bara slöseri med tid.

image94


Jenna Jameson - att älska som en porrstjärna

Den här boken är däremot läsvärd. Det är Jenna själv som har skrivit den och hon kryper verkligen under skinner på sig själv och blottar det allra ömtåligaste en människa kan ha, sin själ. Hon berättar om allt, även sådant hon inte berättat för sin far förrän hon skrev boken. Hon berättar om våldtäkt, knark, sex och vänskap. Vi introduceras här på ett bättre sätt för personerna. Vi lär känna de och minns namnen och känner med de. Vi känner framför allt Jenna. I boken om Anna Nicole är allt från åskådares sida medan Jennas bok ju är skriven av henne själv. Imellanåt blir den lite för mycket dock. När hon går in detaljerat på sexet hon har med en tjej känns det lite överdrivet, det här ska ju inte vara en av hennes porrfilmer. Och det händer inte bara en gång. Det känner jag förstör den lite, men gillar man sånt så, fine. Den är iallafall, som jag skrev tidigare, läsvärd.

image95

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0