Förtrollad

image96

Med skådisar som Patrick Dempsey, Susan Sarandon och James Marsden var det med hög förväntan jag satte mig i biosalongen på premiärdagen för den fantastiska filmen Förtrollad. Vi börjar med att presenteras för folket i landet Andalasia, en perfekt värld med alla sagoattribut du kan finna. Vi har Giselle, den kvinnliga huvudrollen, som får hjälp av skogens alla djur att bygga en staty av sin prins. Prinsen, Edward, är stilig som få och får Giselle på fall på några sekunder. Lite Romeo & Julia-anda när de bestämmer sig för att gifta sig redan dagen efter. Edwards elaka styvmor gillar dock inte att en liten flicksnärta ska ta hennes plats som drottning och skickar därför iväg Giselle till den riktiga världen och New York city, en plats där "happily ever after" inte existerar.
Det är ett virrvarr av verklighet och fantasi när Giselle träffar en advokat, Robert. Han tycker hennes idé om kärlek är trams för det kan inte vara för evigt.

Filmen ger många skratt under hela speltiden. Giftiga äpplen, glasskor och dvärgar finns med - allt för att göra en saga fulländad. Kärlek, sång och dans och en jättesöt jordekorre gör det hela perfekt!

Gå och se den, ni blir inte besvikna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0