filmtips

SUPERBAD

supersugen, som den ju heter på svenska, handlar om tre killar, seth, evan och fogell, som snart ska börja på collage. det seth strävar efter mest är att hitta en tjej att tillbringa sommaren med, så att han är grym på sex innan han börjar på collage. evan är förälskad i becca och tycker alla seths råd är dåliga. seth beskriver fogell som "a virgin with no friends", och det är väl rätt sant.
när fogell en dag fixar ett falskleg erbjuder killarna sig att fixa sprit till en fest. missförstånd och poliser rör till alltihopa och det är här skrattfesten börjar. du förstår, själva handlingen i sig - det här med sexet och allt - är inte ett dugg rolig. jag avskyr verkligen karaktären seth. men poliserna är så jävla bra! seth rogen som spelar den manliga huvudrollen i på smällen spelar en av poliserna, och han har även varit med och skrivit manuset. bara det säger ju att filmen är bra.
jag garanterar magkramp av allt skrattande och gillar du inte filmen är du inte vettig. skämt o sido. det är en riktigt rolig film iallafall.

image93

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0