life changing

The Holiday. Första gången: okej. Andra gången: bra. Tredje gången: väldigt bra. Miljonte gången: fantastisk! Jag vågar nästan påstå att aldrig förr har en film av sådan genre berört mig så mycket. Jag skrattar, jag gråter, blir berörd. Hälften i LA är bäst, alltså Iris del av filmen. Jag tror Kate Winslet är den bästa kvinnliga skådespelerskan jag vet. Jag har bestämt mig. Det är hon.



Och musiken! WOW!

ballerinaskirt

WOW, vilket fantastiskt väder vi har fått! Jag blir lika förvånad varje morgon! Igår var det så sjukt varmt att det kändes som man var utomlands.

Idag har jag lite klädångest inför lördag. Är lite sugen på min nya kjol, vad tycks?


(ursäkta mina blåmärksfyllda knän)

britneys cirkus kommer hit!

Pappa har satt upp poolen idag, nu är det verkligen sommar! Mindre än en månad till min födelsedag och tiden kommer gå så sinnessjukt fort! Känns som varenda dag är planerad hela maj ut. Me likie!

MÅSTE se Brittan i sommar! Vi snackade om det på jobbet idag. Biljetterna varierar sjukt mycket i pris men jag är villig att betala rätt mycket. Det är ju Britney Spears för bövelen!! Bäst att ta ledigt från jobbet den 11:e... Haha.

Tur att danslönen kommer i maj oxå, har jobbat väldigt lite i april. Sedan kommer ju skattepengar o hela kittet. Tjohooo!! Just nu känner jag att LIFE IS GOOD. Sjukt exalterad över lördag med... Hoppas bara det blir kul!

Nu ska jag plocka lite här sen sova. Tjarååååå!

25 grader

Hahaha, vad roligt Boxer-mix reklamen är.

Tja! förresten. Inatt sov jag i min säng. Hade glömt bort hur dålig mörkläggning jag har i sovrummet så jag vaknade av strålande sol halv sex. Typ, iallafall. Måste verkligen skaffa rullgardiner! Men det var skönt att sova i sängen iallafall, förutom att Frank inte ville sova med mig :( gissar att det är för att jag sprutat citron på bäddmadrassen.

Har fått i mig bacon till frukost. Mitt skafferi, min kyl och min frys gapar tomma så idag ska jag storhandla. Bacon var ingen hit på morgonen, fattar inte hur folk kan äta det... Men bättre än inget!

Ps. Senap måste vara det äckligaste som finns.
Pps. Idag är första gången jag tittat på tv sedan jag var i Gimo. Det ni!

nighty night

Det blev ingen produktiv dag idag heller. Gjorde visserligen klart en av spellistorna till lördag, men hushållet faller samman. Men bäddat i min säng har jag gjort så nu ska den invigas på nytt! Hoppas kissincidenten var tillfällig...

Gonatt allesamman, nu går jag o min b-friend Frank till sängs. Tjing!

så här kan jag se ut när jag leker hip hopare.


så här kan jag se ut när jag inte är så glamorös.


tisdag morgon

Inatt åskade det som bara den! Vaknade av en jävla knall! Men somnade lika fort igen. Gissar att det regnade med eftersom marken är lite blöt. Det behövdes!

Igår jobbade jag bara ett par timmar, sen drog jag och Carro till Kristianstad. köpte med oss mat och satte oss i Tivoliparken och åt. Det var mysigt, och gott. Ringde till Daniél, ett mycket intressant samtal, HAHA. Han ville inte träffa oss :( tråkis.

Hälsade på C4, vår gamla gymnasieskola. Där var sig likt, förutom några få detaljer. Träffade lite gamla lärare med, det var kul! Sen satte vi oss (såklart) på Fenix uteservering och lekte ja eller nej. Helt enkelt så säger man ja eller nej till alla killar som går förbi. Ja ifall man vill ligga med dom, nej ifall man inte vill. Som Carrie och Charlotte i SATC. Väldigt rolig lek.

Nu damp Vecko Revyn med Kenza på framsidan ner i inkastet så jag tänkte bläddra igenom den innan jobbet. Later skater!

och den sitter som en smäck!




sunday, lovely sunday

Igår när mamma och jag provade kläder upptäckte jag hur smal hon har blivit! Hon och pappa har hållt på med GI och LCHF i några månader och det har verkligen gett resultat! Mamma är ändå en friskus som promenerar med Euro en timme varje morgon och försöker gå på gympa ett par gånger i veckan, men ändå har hon stått still på samma vikt i tio år. Tills nu! Snacka om att man blir sugen att hänga på, på riktigt!

Själv har jag ätit knäckemackor till frukost. Inte helt värdelöst så det känns okej. Frank är som en vilde och ligger under täcket, under lakanet, på madrassen i vardagsrummet. Idag ska jag hämta mitt täcke mm. hos m&p och så tänkte jag se om jag kan sova i sängen. Den är nog rätt okej nu.

Idag blir det som sagt dans. 14-19! Jag är sjukt stel i kroppen och mina knän är fulla med blåmärke så idag ska jag definitivt ha knäskydden med mig! Är så dålig på det...

Nu ska jag diska, duscha och sedan ta ut Frank i det fina vädret! TJARÅ!

2-1=0

Jag saknar min bästa vän Emilie.

dans, kläder och MW for H&M.

Shit vad slutkörd jag är! Har dansat i FYRA timmar! (Slutade tidigare.) Ont i tårna, ont i knäna och många liter svett lättare. Men det är GÖTT! Och nu känns det bättre. Känner mig aningen säkrare.

Och min nya hiphop-outfit är asball! Emma måste skicka bilderna hon tog :)

Innan dansen hann jag med ett besök på alla Hässleholms second hand butiker. Fick hem ett par jeans, kostymbyxor och en seglarkavaj. Någon väst eller dansanta klackskor hittade jag inte men det ordnar sig.

Sandra ringde innan med. Hon har köpt den fantastiska rosa Carrie Bradshaw-klänningen från Matthew Williamson for H&M till mig!! Den sålde slut på nätet på en sekund men i Malmö hängde den och väntade! Nu hoppas jag bara att den kommer passa!

Ikväll ska jag umgås med min bebis Frank och så ska jag DJ:a. Nu blir det pannkakor!

TGIF, good night

Hemma igen. Luktar rök och det gillar jag inte. I parken var det mycket folk men mest fjortisar, emos och fulla människor. Det blev kallt så jag och Emma gick hem igen. Skulle först på en "nakenfest" men det blev inte så. Vet inte om det är bra eller dåligt.

Mina ögonlock trillar ihop så jag tror jag tackar för mig ikväll. I morgon blir det dans och så måste jag jobba med musiken! Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det SKA gå. En vecka på mig att fixa två spellistor till. En disco och gamla godingar, och en med lugn musik till middan. Bäst att sätta igång!

Imorn.

Nu: sängen (om den inte varit nerkissad så istället: madrassen!)
Djurstatus: Frank är busig, Pesetas tränar.

all work and no play...

...trodde jag!

Min fantastiska vän Emma bjöd med mig till Djupadalsparken ikväll för "alla" är där. Själv orkar jag inte handla grilltillbehör så jag köper med mig en kebabtallrik istället. Hoppas på en fin kväll!

Jobbet har varit förjävligt idag så ett bra avslut på veckan kan behövas. Känner mig allmänt low.

Hej!

dreams are coming true? HOPE NOT!

Det är inte det att jag älskar att ligga och pressa, för det är något av det sämsta som finns, men det hade varit så himla skönt att kunna njuta utav det fantastiska vädret i en snygg outfit på en uteservering i stan eller Kristianstad.

MEN ACK, NEJ!

Jobb som vanligt så postkläderna är på.

Det sämsta med allt är att jag inte ens kommer ha helgen på mig att göra något av det där ovan. I morgon har jag nämligen dans 13-18 (hur någon människa ens klarar det vet jag inte) och på söndag är det dans 15-19. ORKAR INTE! Men med tanke på drömmen jag hade inatt är jag inne på att träna som fan! I den var nämligen allt kaos på showdagen. Ingen hade gjort något körschema (oj, lite mediaslang där) så det var noll koll bakom scenen. Jag kastades ut i helt fel kläder och hade ingen aning om vilken dans det gällde. I publiken satt ca tio pers och det är ju inte heller bra...

Over and out.

my unlucky wednesday 22

Min kväll igår var definitv inte på topp.
1. Grannen klagade på min musik
2. Frank kissade i sängen

och 3. ja alltså, det kommer mer...

Jag skulle ta fram mitt extratäcke från förvaringsutrymmet ovanför klädkammaren i hallen. Tar fram en pall men når ändå inte riktigt eftersom det ligger längst in. Tar lite sats för att nå det och råkar på något sätt få pallen ur balans. Pallen välter, jag trillar åt helvete ner i golvet och landar på höften och armbågen och skrapar upp sistnämna ganska så rejält.

Rullar över på rygg och bara låter tårarna komma.

FY FAN! Jag kände verkligen att jag ville DÖ. Hur kunde allt gå så FEL?! What have I done to deserve this?

Idag har jag iallafall tvättat mitt duntäcke, påslakan, underlakan och sängtopp. Själva sängen och bäddmadrassen går ju inte att tvätta så vettifan när jag kan sova där igen. Just nu får det bli madrass i vardagsrummet.

ÅT HELVETE DITT JÄVLA SVIN!!!!!

Kul att avsluta sin storstädning på fem timmar med att rista på täcket och se en stor kissfläck på lakanet. (och täcket och bäddmadrassen och sängen!!!!)

Kul att sova på soffan inatt.

Kul att jag bytte lakan igår.

Ska nog ta livet av mig och den jävla kattjävlen.

påsägning no 1

Mitt i städinfernot av väldigt hög musik ringer det på dörren. Går och pausar iPoden och öppnar.

Granne: "Vad tyst och skönt det blev."
Jag: "....."
Granne: "Jag skulle bara be dig sänka musiken, jag bor vägg i vägg och jag är inget fan av Lady GaGa."
Jag: "Okej, förlåt."

Han log iallafall under vårt samtal och är uppenbarligen inte emot att jag har fest, däremot gillar han inte när Just Dance råkat komma på min spellista klockan åtta på kvällen.

camera - gone. confession time.

Ja, min kamera är puts väck! Gissar att den är här någonstans i röran. En väska, en ficka. Men den är inte på sin vanliga plats. Så ni får vänta lite till med Pesetas inlägg.

Jag har något att erkänna. Något mycket äckligt och pinsamt. Jag har inte städat eller diskat sedan jag åkte till Gimo. Det är två veckor sen, i morgon. Här ser ut som fan och luktar ganska illa. Jag känner mig vidrig!! Särskilt eftersom jag avlagt tid till att städa som jag ju uppenbarligen inte utnyttjat.

SKÄRPNING!

Sovrummet är dock fräsht eftersom jag inte klarar av att sova bland smutsiga lakan eller stora klädhögar. Vardagsrummet är okej, men ganska dammigt.

Men köket. Alltså, det är KATASTROF. Toan och hallen är rätt najs med förutom stora klädhögar (VAR kommer alla kläder ifrån? Jag som aldrig har nåt att ha på mig!) Nej. Städning - NU!!

Måste berätta detta för Izza, hon kommer avlida. Har alltid varit pedant i hennes ögon :)

work work och lite annat skit

Förlåt för dålig bloggning.

Idag har varit en himla fram-och-tillbaka dag på jobbet. Gillar inte halvplanerade dagar som kan visa sig bli hur som helst. Gillar inte sådana veckor heller. Men nu vet jag iallafall att det blir jobb varje dag (som vanligt).

Gissa vem som börjar bli sjuk på riktigt? JAG! Har haft feber ikväll och det är ingenting jag önskar mig. Men i morgon blir en ganska lugn dag på jobbet då jag endast ska på utbildning. Och för att skryta lite - även om det inte är någon rolig utbildning - så är jag den ENDA timanställda som får gå denna utbildningen! Jag är alltså högsta hönset bland oss gröngölingar! (Inte för att det var någon överraskning men det känns pretty damn good!)

På torsdag är det två sorters reklam så då blir det till att vara förstärkare, alltså hjälpa ordinarie brevbärare på deras turer. Det är bland det tråkigaste man kan göra men innebär oxå (förhoppningsvis) att jag får sluta tidigt. Hade behövt det eftersom jag har en hel del att stå i innan helgen och tänkt göra det på torsdag. På fredag blir det 11-19.

Nog om mitt jobb!

Köpte Australia igår när jag var och handlade. 149:- på Coop! Det är inte illa. Får väl se när jag har tid att se den... Ikväll har jag ätit bacon, fetaost och gurka. En jäkla kombination va? Men gott + gott + gott = gott?! JA! Och till det har jag tittat på SATC. Redan plöjt igenom alla sex säsonger, IGEN! Och det är alltid samma avsnitt och samma stycken som berör mig mest. Don't you love it?

Alltså jag har ju sagt till Pesetas att han ska blogga om en present han fick igår men han säger att han inte har tid. Precis som jag så har han ME och sover större delen av dygnet. Vaken tid tillbringar han på gymmet, aka. i sitt hjul. Har bett honom omprioritera men han säger att han inte vill blogga innan mamma (jag) tömt kameran. Så jag får väl göra det! Snart.

Nu ska feberfian krypa ner i sängen med ännu en Harlan Coben-bok. Hans böcker är sjukt bra! Så läs dom!

MEN GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE ATT LÄSA LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN. KAN VARA DEN BÄSTA (FIKTIVA) BOKEN JAG NÅGONSIN HAR LÄST.

monday

Hemma från jobbet, lång och stressig dag idag. Skämte ut mig måttligt oxå, men så blir det ibland. Eller skämde ut o skämde ut. Men jag gillar inte att springa in i söta pojkar man halvkänner när man är postklädd och lite svettig.

På agendan ikväll står städning, handling, matlagning och en dusch!

Pesetas skriver gästinlägg sen. PUSS!

b som i bag, b som i box, b som i bag in box

Med rinnande ögon, snuva och ont i magen (varför denna ständiga magvärk undrar ni? Det undrar jag med!) dedikerar jag resten av min kväll till SATC och någonting gott i skafferiet. Om det finns.

+ 2 pics




do the dance

Hihihihihihi.

last night was perrrrrrfect

Tack för era söta kommentarer om håret! Jag trivs verkligen i det!

Igår var en riktigt nice kväll! Även om klubben kom 45 minuter sent så var vi välkomna. Fick god mat men när jag hörde att vi skulle leka kom min panikångest smygande. Ont i magen, svettningar, you name it. Tror det började på gymnasiet när vi lekte på idrotten. Sen har det bara blivit värre. HATAR att leka lekar som jag själv inte vet vad dom går ut på. Och ibland hjälper inte det heller. Nej fy fan säger jag bara. Men jag behövde inte delta så mycket och efter några timmar (!!) släppte det.

Hoppas Emma & Madde var nöjda med kvällen och sina presenter :) när jag drog var jag nöjd iallafall och det verkade lyckat! Jag klarade dessutom hela kvällen i mina killer-heels, men då satt man ju ner rätt mycket med. Kände mig ganska cha-cha eftersom jag hade min juldagenklänning. Se bild.




Hejdåpuss från Frank. Hihi.


Vem slickar bäst?


Vem suger bäst?


Kalle (t.h.) va där!


Maja och Emmy kör samma pose.


Nu väntar jag på fler bilder från Maja!


Ganska fint att vakna upp till fyra missade samtal. PUSS.

lite egobilder är aldrig fel

Har inte gjort hälften av vad jag skullat idag men skit samma.

Såhär ser jag ut nowadays iallafall!






good morning ladies and gentlemen

Strax innan tolv inatt kom jag på att jag glömt ta upp tvätten ur tvättstugan, haha. Fick kila ner i pyjamas och plocka i ordning den :) så kan det gå.

Har ätit frukost nu och ska slappa lite innan jag ska möta Emmy på stan. Vi ska köpa present till Emma & Madde som firar 20+20 ikväll!

Vad bjuder er dag på?

dj petra

Det verkar som min fredagssyssla har blivit att mixa musik. Har lovat att slänga ihop tre listor till Lisa, Emelie och Emmas 20-års fest den 2 maj och jag är inte ens klar med en. Lite ångest men hela nästa helg är tom så antar att jag får jobba på då!

Frank är helt sinnessjuk. Far fram o tillbaka, upp o ner, morrar som ett lejon och skrämmer mig lite grann. Vill att han ska lägga sig och gosa men det verkar inte finnas i hans bok.

friday nights are lonely nights

När jag kom innanför dörren strax efter sju slog det mig att jag har tvättid ikväll. Så det var bara att kasta kläderna och springa ner med allt (efter att andra kläder åkt på, of course).

Är sjukligt trött men hoppas chips, cola och SATC gör susen.

Klippt blev det idag med! Det ska ju växa ut nu så inget roligt hände men vi tog bort tofsarna i nacken som gjorde att jag hade hockeyfrilla, klippte raklugg och så lät vi det vara blont. Förutom ett parti i nacken som vi gjorde lite kopparaktigt :)

Frank ligger och sover på soffbordet. Tycker han ska lägga sig i mitt knä istället.

there's nothing worse in the world than thinking you have a chance when you really don't

Om det fanns någonting som var bra, så finns det inte längre. Vet inte om jag ska skylla på dig eller mig själv. Vet bara att allt är så fel det kan bli. Inte för att det någonsin skulle kunna vara rätt, mellan dig och mig, men. Jag vet inte.

Samtidigt tänker jag att det inte finns något att förlora. Att jag lever nu, och helst inte borde vänta på att agera förrän det är för sent. Brukar bli så annars.

Men hur skulle någonting bra kunna komma ur detta?

Just det.

hola bandola, titta under kjola

Alright. Hårångesten är ett faktum. VAD GÖRA?


studera? nej tack.

Studera.nu återkallar minnen. Jag har anmält mig till tre olika sorters lärarutbildningar, men jag hoppas jag kan fortsätta jobba ett tag till.

Har ätit köttfärssoppa jag lagat själv, känner mig duktig.

Annars inget nytt.


siblings


life's nothing but life

Dödstrött. Huvudvärk. Magvärk. Hjärtvärk. Att sakna något man knappt känner till är en lustig känsla. Ska ta med mig Frank in i drömmarnas värld.


survival of the fittest

Jag kan inte riktigt förstå hur, men på något sätt lyckades jag ta mig upp halv fem i morse. Tycker det är skönt att gå upp i tid ändå, så man inte behöver stressa innan jobbet. Var där exakt 05:25 och gick därifrån åtta timmar senare.

Nu har jag fått i mig mat i form av snabbmakaroner. Ska hoppa in i duschen och sedan ta en fika med Carro. Frisörtid ska bokas med. Hörs senare!

Ps. Frank önskade mig välkommen hem genom att snitta mig riktigt ordentligt!
TACK!


gonatt darlings

Jag är färdig med mina bestyr och ska snart hoppa i säng. Först måste jag föna håret och pilla lite mer på allt skinn som trillar av i mitt ansikte. Jag har inte längre ont i min kropp och ser inte heller ut som en kräfta. Bra det.

I morgon tänkte jag boka klipptid. Frågan är hur jag ska göra.

Lugg eller inte?
Blond eller brunett?

SKRIV TACK!

there's no place like home

Hemma och dödstrött! Ska packa upp, duscha och gå och lägga mig. Klockan ska ringa 04:45 i morgon så det gäller att sova ut. Har varit en hård men rolig helg!

Later

Hej från Gimo!

Okej, jag har flytt min kusins 30-årsfest när kareoken pågått alldeles för länge och tänker att jag borde berätta för er hur jag har det.

På sju timmar körde Henrik och jag upp hit. Mamma är som sagt inte med eftersom pappa ligger hemma, sjuk, och vägrar åka till doktorn. Någon måste se efter djuren (och honom) så mamma stannade.

Sedan vi kom hit har vi hunnit med en hel del. Bland annat kollat var Engla bor. HAHA. Ni vet: Englas Showroom-Engla. Var ju tvungen! Såg fint ut iallafall. Men såg inte henne.

Idag har här varit 20 grader och asgött. Mest slappat innan festligheterna. Gått runt i fin klänning och lekt med barnen. Sjungit, pratat, skrattat. Ja, haft det fint alltså.

Har även hunnit med att ringa ett samtal som jag inte är riktigt säker på varför jag ringde, men det kändes bra iallafall. Alldeles för bra faktiskt. Känns som jag faller dit snart. Fan.

Frank har det bra hemma med. Har hälsat på Sesam (en katt som bor i området) men Frank fräste mest. Sån bitch. Hoppas han fortfarande kommer vilja bo hemma hos mig iallafall. Saknar honom! Pesse har det bra, Euro likaså.

I morgon blir det lugnt, kanske en tripp till moster Maja, får se om hon vill släppa in oss. (Hon har DS och inte träffat mig och Henrik på åtta år, och då ville hon inte heller träffa oss så... Ja, man vet aldrig.) Sen blir det väl mys på kvällen innan vi kör hem på måndag. Trivs himla bra här faktiskt. Som ett andra hem. Som Henrik sa igår, detta är ett av dom husen man sovit mest i (förutom hemma). Trivs på Tvärgatan.

Nu ska jag snart krypa till kojs. Orkar inte mer.

Kort update

Anlände i Gimo 15:00. Körde bil genom Stockholm. Mamma är hemma, pappa är kass. Vi har det bra, hörs sen.

the last night they spend together was the best night ever

Min bebis leker som en tok och jag suger i mig av hans närvaro eftersom detta är sista natten tillsammans (på tre nätter iallafall). Min kropp är söndergrillad (märkte jag efter en nap i soffan) och jag har ONT! Måste varit nya rör, utan att dom skrivit det. Suck. Hoppas iallafall jag kan ha kläder på mig i morgon utan att det gör ont.

Jag har städat till djuren och mig själv och packat färdigt allt utom sådant jag behöver ikväll och i morgon bitti. Men det känns okej med allt. Gjorde en skitsnygg parkering innan oxå. Tydligen får man inte längre parkera utanför min lägenhet (vägen utanför mitt vardagsrum för er som känner till) utan jag fick klämma in mig mellan två andra bilar på en "riktig" parkering. Inte det lättaste med fete C5:an.

Nu ska jag lägga mig och läsa, imorron blir det en tidig morgon: 06:30!

Har inte datorn med mig, men jag är ganska säker på att Henrik har så jag lånar hans. Ciao!

helg!

Hej alla pojkar och flickor som finner det intressant att klicka sig in här dag efter dag :)

Idag blev det lite jobb åt mig iallafall, bra. Fick även veta att jag nästa vecka kommer jobba varje dag! GÖTT! Fast ska börja 05:25 både tisdag och onsdag och det är ju mindre kul...

Gick faktiskt och solade efter jobbet. Kommer ihåg på högstadiet då man kunde sola tjugo minuter för tjugo spänn. Farligt men gött. Nu kostade det 40 för tio minuter! Aja, lite färg fick jag iallafall :) tog ett sånt där solarie man står upp i oxå. Äckligt att ligga ner där andra varit med sina kön!

Nu tänkte jag slappa lite innan jag ska packa och förbereda mina djur för en helg hos morfar (min pappa alltså). Han ska stanna hemma och ta hand om Euro, så då kan han ju lika gärna ta hand om Pesetas och Frank oxå :) hoppas det går bra iallafall. Så länge Euro och Frank inte är i samma rum ska det nog va okej.

Hörs sen!

work, hair and magazines

Det verkar bli en lugn torsdag arbetsmässigt. Både bra och dåligt. Skönt så jag kan packa och dona i lugn och ro, jobbigt för plånboken... Denna månaden har jag redan nallat av mina sparpengar men nästa månad blir dubbelt så bra, så då kommer allt, och mer, tillbaka. Men dom kan ju ringa från jobbet i morgon oxå, you never know. Bäst att ha mobilen berädd iallafall. Men jag blir såhär: ska jag lägga mig tidigt eller kan jag ligga i soffan och glo halva natten? Dilemma.

Idag har jag mitt hår uppsatt i en miniliten tofs och brottas med en tanke: lugg eller inte lugg? Jag har haft lugg konstant sedan i sjuan, så det vore rätt kul att inte ha det. Får se när det blir klipp och färg nästa gång - slutet av april. Om det blir lugg eller inte, om det blir ljust eller mörkt... Nu ska det iallafall bli LÅNGT!

Förresten. Någonting jag gillar att göra är att gå in på Pressbyrån, titta på alla tidningar, ta upp någon, bläddra lite, sätta tillbaka den, ta upp en annan, och lixom tänka mig att jag ska köpa någon av dom. Men sedan går jag därifrån tomhänt och mår bra iallafall. Tur det annars hade jag blivit ruinerad.


trés pathetico

Jag är så patetisk att jag inte ens vill tänka på det. Det känns som min chef hatar mig och just nu håller jag med honom. Kom på mig själv med att posa på tåget för att en SJUKT snygg kille satt mitt emot mig. Hur normalt? Orkar inte med mig själv.


det är ju typiskt!

När jag blir inringd från jobbet ska det SJÄLVKLART vara en dag då jag har planerat annat. Hade precis slängt i tvätt i maskinen när Tony ringde och frågade om jag kunde komma. Eftersom jag ska iväg i helgen MÅSTE jag tvätta, och det finns ingen annan tvättid ledig innan fredag. Så typiskt! Men jag lovade att komma en timme och hjälpa till när tvätten var klar.

Detta medför även att jag måste skjuta upp min träff med Liesel till klockan tre. Jag har dock inte hört något från henne än men jag hoppas det är okej...

Så TYPISKT! Vill ju jobba! Behöver jobba! Men vill o andra sidan inte gå runt i smutsiga alternativt fula kläder i Gimo. Drama drama drama.

för kreativ för mitt eget bästa

Idag har jag ägnat mig åt det roligaste jag vet: möblerat om och storstädat. När jag skulle flytta borden som teven mm står på gick dom inte att rubba! Helt fastklistrade i golvet från festen då allt gick sönder. FRESH!

Nu ska jag duscha, sedan gå en sväng på stan i brist på annat och ikväll ska mamma och jag gå på cirkus! Haha, hoppas det är roligt... Hittade iallafall biljetterna till slut!

Fick förresten ett panikanfall innan när en STOR spindel var några centimeter från mig. Som tur är hade jag dammsugaren framme och kunde fånga den jäveln, höhö.


nu

Har promenerat med Izza, läst mycket och har ont i magen.

han får mig iallafall att må bra


not good

Sluta försöka dra ut mig saker jag inte vill säga och som ändå bara skulle bli fel.

Vaknade upp helt orkeslös i morse så ringde och sjukade mig på jobbet. Är arg för att jag inte kan jobba men känner mig själv och vet att jag måste vila. Vill sätta mig i solen och fika men vore inte så bra om någon kollega kom förbi. Life is tough. Istället ägnar jag mig helhjärtat åt Låt den rätte komma in. Fast med tankarna på lite annat håll med...

there's a shit motherfucker fuck shit situation?

Well. Inte bara har jag en stor blåsa på trampdynan, jag har även lite feber och ont i halsen. Fantastiskt. Jag behöver verkligen jobba så jag hoppas det är borta till i morgon. All gone. Jag hoppas allt är lite annorlunda i morgon. Söndagsångesten är iallafall. Kanske ersatt med måndagsångest, men ändå lite mer lätthanterligt. Fan, jag hatar dig och mig och oss och det förflutna. Och att det är så lätt men ändå svårt.

How do you leave the past behind when it keeps finding ways to get to your heart?

last night, i had a dream. i was in a land called CYYYYBERLAAAAND.

SJUK kväll med snefylla och bitchen i mig kom fram. GÖTT. Mår sådär idag så uppdaterar mer senare. Måste nog sova innan jag ska till m&p. HEJ!

Kort update

Vilken fantastisk dag! Fikade på Fenix uteservering i solsken, shoppade snygga heels och ikväll är det fest! T-baren för hela slanten, japp japp japp!

Nu ska jag städa klart, duscha och draaaaaaa. Tja!

good morning sunshine

Vaknade av mig själv tio i nio och var utvilad! Frank ville ligga kvar men jag hade spring i benen. Nu har jag fått i mig en smoothie och ska snart in i duschen. En dag på stan kan jag inte missa känner jag. Tror jag drar till Kristianstad och joinar Carro och Isabella! Japp, så får det bli. See you later lovers!


the real me

Jag kom av mig med städningen men har inte så mycket kvar nu iallafall. Det får jag ta i morgon. Nu ska jag gå och lägga mig. Det känns bra. God natt mina små.

MEN VI SLÄNGER VÄL IN EN BILD DÅ

Här är min middag idag. Utan att produktplacera kan jag säga att det är (var) en Gorby's pirog, Felix tomatketchup, Skånemejeriers mellanmjölk och en kvisttomat från Maxi men som ju är importerad från något land. Den är uppäten så ni ser bara skrutten. Sen lite Seltinsalt med. Frank skulle jag inte äta, han var bara sällskap.



Eftersom jag åt den klockan 14 hade det garanterat varit min frukost om det var lördag eller söndag.

Förresten. Jag håller besticken i fel hand oxå.

Men mitt knivställ är iallafall FINT.

all i wanna do is *pang pang pang pang*

Jag är på väldigt dåligt humör av olika anledningar och då är det jävligt skönt att lyssna på Paper Planes (HÖGT) och krossa glasflaskor ute vid miljöstationen. Det är storstädning på gång för jag måste skingra tankarna. Tror inte jag kommer dra ut ikväll, är bara inte på humör.

Återigen, utav olika anledningar.

paper planes

Tänker på att modebloggare nog inte behöver tvätta särskilt ofta. Dom måste ha massvis med plagg att använda och kan säkert gå flera veckor utan att ha tömt garderoben på snygga och användbara kläder. Det är väldigt orättvist.

I underklädesväg kan jag gå ungefär tre veckor utan att tvätta.

Men jag måste ändå tvätta en gång i veckan eftersom jag bara har två uppsättningar postuniform som blir svettig, dammig och bläckig efter ett par timmar. Och mina sportbh:ar används ju flitigt.

Fuskigt det där, att alla inte behöver tvätta jämt och ständigt.




Förresten. Har inte rört mig ur fläcken, förutom för att ta ner Frank från dvd-hyllan. Har bara suttit här och slöat, mixat, softat. Men har bestämt mig själv för att jag absolut INTE får gå ut i morgon om jag inte har städat, för i så fall kommer jag städa tidigast på söndag och det funkar inte för jag har ingen ren disk. Vet att jag jobbar bäst under stress så jag lär väl städa i morgon. Men jag BORDE ju städa idag. Fan med.


Mixcraft

Så har man köpt ett musikmixarprogram för 700 spänn med. Livet är gött när man arbetar.

SOL SOLI SOLI

Idag är det alldeles fantastiskt väder ute! Ändå sitter jag inne i soffan och häckar...

Började jobba redan klockan sju (!!) i morse, vilket betyder att jag steg upp sex. Fattar inte att jag klarade det! I morgon blir det till att gå upp fem, för då börjar jag sex... Längtar inte! Men, mina tidiga morgnar för någonting gott med sig oxå - jag slutar tidigt! Idag slutade jag redan ett.

Köpte med mig en "liten" kebabtallrik från Korv-Eriks hem. Åt hälften sen var jag ASmätt. Och jag är en sån som kan kränga som fan. Och ändå orkade jag inte hela. Så köp för guds skull aldrig en STOR kebabtallrik där. Haha, helt sjukt.

Hade tänkt städa min lägenhet idag men jag kan bara inte få mig själv att göra det. Hade tänkt gå och lägga mig klockan sju ikväll för att vara utvilad i morgon (jamen jag vet, jag sover mycket) och innan dess ska här vara kliniskt rent så att jag med gott samvete kan sova efter jobbet i morgon innan jag KANSKE drar ut med brudarna.

Så ja. Städa...

RSS 2.0